LUCIA HOSSU LONGIN: PROCESUL LOTULUI NĂSTASE E STALINIST. VOM SESIZA PARLAMENTUL EUROPEAN CU PRIVIRE LA MONICA MACOVEI

Foto: adevarul.es

Lucia Hossu Longin, invitată la emisiunea lui Adrian Ursu, „Secvenţial”, a spus că Adrian Năstase este supus unei mascarade judiciare, care a fost demarată încă de când Monica Macovei era ministru al Justiţiei. Realizatoarea „Memorialului Durerii” a subliniat faptul că Macovei se comportă continuu ca un procuror comunist, dictând soluţii judecătorilor. Lucia Hossu a comparat-o pe Monica Macovei cu Silviu Brucan care cerea moartea lui Iuliu Maniu. Sunt procese (pre)fabricate pe tipar stalinist.

Lucia Hossu a anunţat că, împreună cu mai multe ONG-uri, va face sesizare la Parlamentul European cu privire la comportamentul Monicăi Macovei, incompatibil cu valorile europene, ale democraţiei şi statului de drept.

Invitata a mai spus că hăituirea unor oameni şi a familiilor lor şi condamnarea la comandă politică sunt nedreptăţi inadmisibile, care trebuie reparate şi în consecinţă, Parlamentul României ar trebui să ia în calcul graţierea Lotului Năstase. E cuvântul unei jurnaliste care a realizat o lungă serie de documentare despre deţinuţii politici din timpul comunismului, contra cuvântului unei procuroare comuniste represive.

Lucia Hossu Longin a anunţat că va face o nouă serie din „Memorialul Durerii”, despre prigoana politică din perioada postcomunistă şi că un episod va fi dedicat Lotului Năstase.

Întrebată dacă crede că la noi va fi vreodată justiţie, Lucia Hossu Longin a declarat: „Când va înceta totalitarismul de tip Băsescu, cred că se va face justiţie în România”.

Să vedeţi cum o vor înfiera „anticomuniştii” pe realizatoarea „Memorialului Durerii”! 😆

În cadrul aceleiaşi emisiuni, profesorul Cristian Pârvulescu a spus că hotărârile judecătoreşti de condamnare fără probe trebuie dezavuate.

Pentru că în caz contrar, acceptând justiţia la comandă politică, acceptăm statul totalitar. Eu cred că o condamnare la comandă politică e infinit mai gravă decât o eroare judiciară. Tocmai pentru că e deliberată. Iar obedienţa puterii judecătoreşti faţă de puterea politică e un atentat cotidian la adresa cetăţeanului ca subiect de Drept.

În perioada imediat următoare, se vor afirma cu necesitate conştiinţa civică şi solidaritatea naţională în România. Vorba profesorului Giurescu: După 20 iunie, nimic nu mai poate fi cum a fost. Liviu Dragnea: Lupta a intrat în alt registru.

Între normalitate şi psihiatrie. Uitaţi-vă la mutanţii „Noii republici”, sunt ca târnăcoapele din „The Wall”. 😯

30 răspunsuri to “LUCIA HOSSU LONGIN: PROCESUL LOTULUI NĂSTASE E STALINIST. VOM SESIZA PARLAMENTUL EUROPEAN CU PRIVIRE LA MONICA MACOVEI”

 1. LUCIA HOSSU LONGIN: PROCESUL LOTULUI NĂSTASE E STALINIST. VOM SESIZA PARLAMENTUL EUROPEAN CU PRIVIRE LA MONICA MACOVEI » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 24 June 2012 – Blog « THE ECONOMIST NUMĂRĂ OUĂLE JUDECĂTOARELOR DE LA (ÎNALTA) CURTE […]

 2. Bogdan Says:

  Sărut mâinile stimată doamnă!
  Toată stima şi consideraţia!

 3. Virgil Ilie Says:

  Parlamentul Romaniei sa ia in calcul gratierea lotului Nastase …
  Sa ne mai miram ca s-a furat dracului toata Tara ?!

 4. J o h n s o n Says:

  Am vazut emisiunea,foarte buna….Doamna Longin este de nota 10+ si nu sunt eu ala care sa fac risipa de laude…Totusi,cu tot respectul Parlamentul si Justitia sint doua puteri separate in Stat nu se pot substitui una celeilalte….Asistam acum la o capcana pe care Basescu si cei de la PD si-o intind singuri…Ei de fapt acum fac un Demo la ceea ce li se va intampla chiar lor doar peste cateva luni… Si nu vor avea ce sa mai spuna atunci…Exista un precedent ? Exista…Cel facut de ei…Cu Nastase si cu multi altii…Golanii in cascada…La fel vor primi inapoi dar nu neaparat din razbunare cat pentru simplul fapt ca sint penali si corupti pana in maduva oaselor si vor infunda puscariile pana la refuz. Bine,asta speram noi acum sa-i si vad pe USL-isti ca trec la fapte,eu am rabdare pana dupa alegeri si suspendare.Cand vor avea toata Puterea si nu vom vedea nici o miscare sau doar una firava atunci este clar ca n-au inteles nimic din ceea ce lumea astepta de la ei.

 5. Zorina Raducu Says:

  Virgil, tara nu s-a furat singura, a fost furata de … mai multi.
  Se impune diateza pasiva.

  Exista o vorba: tararam ca …
  Tu nu esti din oamenii care trebuie lamuriti, esti un om care pricepe mult si singur, fara ajutor.

  Esenta acestui caz de in-justitie este de pe acum limpede.
  Nastase este doar pentru putin timp in centrul atentiei. Este un pion, unul foarte important. Este si boomerangul care ii va reteza.
  Si sper ca toti cei care au inteles mascarada, ii vor fi alaturi.
  Puterea de a-si duce crucea e in el. Cel putin acum stie ca nu mai e singur.

  Tot ce e de facut se va face si o vom face noi.
  Prin vot, ii spulberam.

  Ca de obicei, gandul meu zboara aiurea, dar foarte aproape insa.

  Pe mine m-ar interesa sa cunosc diagnosticul bolii psihice de care sufera, pacientul din Cotroceni.
  Cu cat se adanceste groapa sapata lui Nastase, cu cat veninul propagandei oranj curge in valuri, si zvarcolelile regimului mafiot sunt mai distorsionate, cu atat se vede chiar si de pe luna, ca a fost si este o facatura grosolana: „dosarele lui Nastase”.
  De un portret conturat al pacientului nr.1 al natiei, avem nevoie, ca sa intelegem, ca sa scapam de el si sa inteleaga si viitorimea cine este personajul hilar, dar letal, cu care am avut de luptat.
  Neuropshiatrii, pshiatrii, psihologii, toti cei care o expertiza in domeniu si nu doar in el, sa il faca.
  Desi unii vor zambi, i-as intreba si pe parapsihologi.
  As intreba si pe cititorii in stele.
  Ca sa stiu, cand vom juca si vom fi 5 minute liberi.
  Pentru ca 2013 va fi greu de tot, dar vom fi veseli, totusi.
  Cativa asa o mana din armata hidosului vor fi in zeghe?
  Am o dorinta mare, sa-i vad alaturati, fie si intr-un montaj pe Adrian Nastase si pe calaul lui.
  Fara cuvinte.
  Din ce strafunduri abisale a iesit prigoana asta si idea ca vor mai reusi sa prosteasca vo cativa retardati mintali.
  „Noaptea mintii” cui a nascut si monstrii astia?
  Amuzant e ca oricat se dau de ceasul mortii, tot nu le iese nimic. Oricat se straduiesc, tot ce hartuiesc, devine subit, motiv de simpatie.
  Oare propaganda uzurpatorului nu e in slujba USL sau vanduta lui ?(luati-o drept gluma, va rog).

  As vrea sa fiu sigura ca Adrian Nastase va fi bine , ca nu va ajunge unde voia si unde i cuvine dezaxatului sa fie.
  1. pentru acum cred, ca i-au fost inscenate ticalosiile alea de dosare.
  2. Pentru e vremea sa ajunga in zeghe, mafiotii si interlopii oraj dar si cei fara nici o culoare, dar bine lipiti de ei.
  Si pentru ca sa spumege de furie, stiti voi cine, nume odios.
  s.a.
  Ii multumesc societii civile pentru ca se trezeste, si doamnei Lucia Hossu Longin pentru ce va face si academicianului Giurescu pentru memoria lui stralucita si pentru ca este un reper pentru mine.
  Cel mai mare adevar l-a spus L.Dragnea, eu il vad asa, pazea caine rau, lupta va fi altfel.
  m.s.(tm)

 6. Aya Says:

  Felicitari Luciei Hossu Longin!

 7. Aya Says:

  IN CAZUL LUI ADRIAN NASTASE:
  IOAN RUS ACTIONEAZA LA ORDINELE MONICAI MACOVEI?

  Nu cred in coincidente- iar, in acest moment, sunt mai atenta ca oricand la detalii “coincidente”.

  Intre actiunile si declaratiile lui Ioan Rus si cele ale Monicai Macovei, legate de Adrian Nastase, pot fi observate extreme de ciudate similitudini.
  Ciudatenia devine de-a dreptul suspecta (am folosit un eufemism) constand ca actiile si declaratiile lui Ioan Rus se “muleaza” intocmai pe declaratiile sinistre ale Monicai Macovei- ULTERIOR formularii acestora de catre procuroarea implicate in marea criminalitat organizata.

  Dau un singur exemplu relevant:
  Monica Macovei a “intrebat”- adresandu-se “nu-se-stie-cui”- citez:
  “Cine a stabilit ca, dupa interventia chirurgicala (…) Adrian Nastase nu poate fi incarcerat si tratat in spitatul Penitenciarului Rahova, cel mai bine dotat spital-penitenciar, datorita inclusiv medicul Serban Bradisteanu, fost senator PSD si inculpat si el de DNA”.

  Ioana Rus a fost cel care a raspuns, cu o ciudata promptitudine, prin fapte, anuntand ca Politia a solicitat ca luni 25 iunie 2012, Adrian Nastase sa fie examinat de o comisie de medici, urmand sa primeasca raspuns daca- sau cand- poate fi transferat la Rahova.

  Acest demers-raspuns pare dement- caci Adrian Nastase se afla, in momentul declaratiei lui Rus, la trei zile distanta dupa o interventie chirurgicala extrem de delicata, vizand ranirea grava intr-o zona vitala si fiind in sectia de Terapie intensiva.

  Monica Macovei- o reala infractoare (implicata in marea criminalitate organizata) – a “lansat-nu-se-stie-catre-cine” si ca are “dubii” in privinta diagnosticului doctorului Bradisteanu (motivatia ei frizand ridicolul pur: “pentru ca este pesedist”!).

  Dincolo de halucinanta lipsa de bun simt a Monicai Macovei- de a pune, public, la indoiala diagnosticul unui specialist de prestigiu, intr-un caz medical grav, acest fapt fiind notoriu- intrebarea este: va raspunde Ioan Rus cu aceeasi promptitudine “ordinelor la distanta” transmise de Monica Macovei si, cu o motivatie de genul “pentru a nu crea suspiciuni” va solicita ca specialistul Bradisteanu sa nu faca parte din comisia care il va examina pe Adrian Nastase?

  Am semnalat faptul ca pe blogul Roxanei Iordache a aparut un text absolut ingrijorator (semnat “Districtul Transilvania”) in care numele lui Ioan Rus apare extrem de grav implicat (aparent, indirect) in ceea ce s-a petrecut cu Adrian Nastase, in Zambaccian, in noaptea de 20/21 iunie 2012 (este vorba despre sinucidere).
  Nu imi face deloc placere, dar nu pot sa nu remarc ca unele actiuni ale lui Ioan Rus- “coincidente” cu vointa exprimata de Monica Macovei- par a “rima” bine cu ceea ce se desprinde din textul semnat “Districtul Transilvania” (legat de “Republica de la Cluj”, cum se si mentioneaza inca din titlu; ca Ioan Rus este membru al “Republicii de la Cluj” nu reprezinta un secret pentru nimeni).

  Scuzele de genul “trebuie sa procedam astfel incat sa nu dam impresia ca il favorizam pe Adrian Nastase” nu ar fi crezute nici de scolarii din elementara.
  Modul in care este tratat Adrian Nastase demonstreaza, chiar si pentru cei mai putin atenti la amanunte ca este defavorizat – nicidecum favorizat.

  Felul in care procedeaza Ioan Rus- manifestand o suspecta graba in a incerca sa-l duca pe Adrian Nastase, aflat intr-o stare foarte precara, la Rahova, si sa-l incarcereze- nu este scuzabil. Mai mult, consider ca este chiar relevant pentru intentiile sale- “coincidente” cu ale Monicai Macovei careia ii merge, fara gres, pe urme.

  P.S.
  Victor Ponta a fost UNICUL din guvern care a venit sa-l vada pe Adrian Nastase, la spital- si il felicit.

  Ce l-a impiedicat pe Rus- cel caruia Adrian Nastase i-a dechis calea catre un ;protofoliu- sa vina sa-l vada? Cumva, spaima ca o va supara pe Monica Macovei?

  Dupa ce i-a trimis in Zambaccian o bruta de politist – sub penibilul pretext ca “il protejeaza intrucat s-ar afla intr-o stare depresiva” (asa se “protejeaza” cineva- trimitandu-i o bruta care pune catuse la maini imediat, unui om rafinat si civilizat- asa cum a procedat si cu cei din clanul Camataru ?; asa l-a “protejat” Rus pe Adrian Nastase, trimitandu-i o bruta care s-a ocupat de arestarea Camatarilor si a celor din clanul Gemenilor?) nu cumva Rus ar fi trebuit sa-si spele macar a mia parte din pacate vizitandu-l la spital pe Adrian Nastase? Sau Rus nu va fi putut- admitand ca ar fi vrut- intrucat nu avea dezlegare de la Monica Macovei?

 8. Argusdre Says:

  Multa lume este nedumerita de ce Monica Macovei este mereu in fruntea luptei, sus pe baricade, ca sa i se vada fofoloanca, in cazul Nastase …
  Pai sa ne amintim ca pe vremea cand ajunsese matrozul la Putere, a uns-o ministreasa a justitiei pe aceasta frecatura a lui Ekstein Kovacs, luand-o de la un ONG care se ginea cica la „drepturile omului”….Putoarea a promis atunci matrozului ca-i va face niscai inlesniri la Justitie, astfel incat caraghiosul asta otravit din Murfatlar sa-si poata satis-face mendrele, razbuna inchipuirile din visele de turbare si sa-si pedepseasca lesne diversii adversari politici. In acest sens Monicuta Macovei, fosta Gherghescu, fosta inchizitoare comunista, a luat de la CSM numirile de procurori si le-a trecut in tabara basista, l-a fugarit pe fostul sef al PNA si l-a adus in locul aluia, de la Cluj, pe actualul DNA, Danel Morar, om coruptibil, acuzat inclusiv la CEDO ca a tinut inchis in puscarie mai multe luni, un nevinovat…
  Ei bine, acum, apropiindu-se scadenta puterii portocalii, inclusiv a marinarului, diliul vaporean i-a reprosat parasutei parasite de Ekstein ca nu l-a ajutat suficient deoarece DUSMANUL NR.1 -ADRIAN NASTASE, care, daca ar fi fost condamnat ar fi insemnat „apa vie” pentru gasca besista, scapa nearestuit.
  In consecinta Monica Macovei a continuat sa faca toate interventiile si toate diligentele pentru infundarea lui Nastase, deoarece si sus-numita, la randul ei, -ne sopteste-o pasarica- e santajata cu un mic doserel de pe vremea impuscatului….

 9. Virgil Ilie Says:

  Io unul cred ca deja s-a ajuns la situatii aberante si circusul ar trebui sa inceteze .
  Incepe sa dauneze tocmai domnului Nastase chestiunea …
  Prelungirea actualei stari de lucruri este nu in favoarea lui Nastase ci a lui Basescu .

 10. Ghita Bizonu' Says:

  Aya

  sezi bland. Se pare ca bruta de politist l-a imoieeicat pe AN sa se sinucida .. sau poa tocami asta regreti ?! (nu acuz atrag atentia)

  Apoi de ce Rus … ca e Rus, ca e din Gripul de la Cluj, d’aia.
  In rest ce sa zic? Si-a facut rost de preteni dubiosi care l-au trata asa cum a meritat (nici o fapta buna!) (ins aiar obbserv ca parttizanii sai sinceir si pe gratis au fost uneori banati pe blogu lu Nastase. Ca deh era cel mai intectual blog pedalac)
  Tu ar fi mai bine sa te potolesti cu divagatiile , vaicarelile samd si sa devii mai la obiect. Si vezi aici
  http://www.criticatac.ro/17371/de-ce-adrian-nastase-nu-nelson-mandela/
  Da fara sa fantazezi .
  A da criticatac inca unii carora le-a aratat simpatie

 11. Zorina Raducu Says:

  Inspectie de la Ministerul muncii la Cotroceni, pentru nevertebratul de funeraliu.
  E stirea diminetii si a zilei.
  Da, Virgil, ai dreptatate, se vantura prea mult numele Nastase. Dar nu in defavoarea lui.
  Lucrurile au luat o astfel de intorsatura incat se va putea demonstra facatura si caile de atac extraordinare il vor ajuta.
  Exista si alternativa ca nemernicii astia de la putere sa cedeze si in cazul lui.
  Sunt convinsa ca nu va ajunge in detentie.
  Mi-e frica de altceva de recidiva in care cad multi dintre aceea care incearca sa isi ia viata.
  Dumnezeu sa ii dea lui, incredere si intelepciune si noua rabdare !

  Se apropie circoteca de la Bruxelles.
  Este evenimentul sfarsitului saptamanii si Europa va alege intre ce vrea Romania sau ce vrea gaska criminala din jurul fraudatorului.

  Rabdare, rabdare si putina viteza in decizii fundamentale, una dintre ele inlocuirea functionarilor corupti si interlopi din garda oranj.
  Sonor (in presa) si cu motivatii clare.
  Romanii vor (asa cred) sa fie siguri ca au ales alternativa justa: USL.
  Si ca aceia in care si-au pus nadejdea se vor tine de cuvant.

  Doamne cate ar fi de facut si timpul zboara.
  m.s.

 12. Marcus Says:

  http://marcus64.wordpress.com/2012/06/25/9557/

 13. Virgil Ilie Says:

  Sigur Zorino , la noi ca la nimenea …
  Un neispravit ajuns menistru la educatii minareste oarece prin presa straina si il da la vedere pe premier drept plastograf .
  Plastograful prins cu ocaua mica ii trimite corpul de control sa il caute de notele de la bacaluareat .
  Un neispravit care a distrus si jefuit ca in codru biata Romanica se impusca de frica binemeritatei puscarii si urla ca din gura de sarpe ca de fapt este victima altui neispravit care i-a luat locsorul ce si-l pregatise la Cotroceni .
  De , nu ie pentru cine se pregateste mereu …
  Pai ai uitat ca Basescu a fost posibil tocmai datorita faptului ca Nastase in 2004 facea exact ce face acuma mascariciul asta de la Cotroceni ?!

 14. Virgil Ilie Says:

  Si sigur este extrem de important care sa fie neispravitul care sa se duca la Bruxelles … Sa fie Basescu ? Sa fie Ponta ?
  CARE E FOLOSUL CIND AMINDOI SE DUC CU ACELASI MANDAT

 15. Virgil Ilie Says:

  Acelasi mandat de arondare a Tarii intereselor straine ?!
  Io zic sa se ia de mina si sa se duca dracului amindoi .

 16. Marcus Says:

  @Virgile iesti bou.

 17. Argusdre Says:

  Siiii…..am uitat sa amintesc despre o pasiune comuna a matrozului si a Ghergheascai Macovei Monica, mai precis, „VITAMINA E SI BE”, care-i uneste pe vecie si mormaie aceeasi melodie….

 18. Virgil Ilie Says:

  Marcus …
  Nu , sunt scorpion …
  Dar tu dragutule , cum se faca mai Marcus ma , ca esti atit de prost ?!…
  Hai , marsh la curul lui Nastase si linge la fel cum lingeai in 2004 la curul lui Basescu .

 19. Roxana Iordache Says:

  New post!

 20. Roxana Iordache Says:

  Vreau să vă răspund şi aici, şi la câteva postări anterioare, sper să am vreme, fiindcă arde, azi, cu multe. E o zi fierbinte de tot.

  Deocamdată, Maria S – ai scris poate cel mai frumos poem în proză al tău.

  Aya – mintea ta neastâmpărată. 😉

  All – Părerea mea e că NU se pune problema graţierii lotului Năstase, decât în măsura în care graţierea n-ar constitui un impediment juridic pentru achitare. Apărarea a făcut cerere de contestaţie în anulare. O va motiva după ce primeşte motivarea ÎCCJ. Năstase trebuie ACHITAT, nu graţiat. Să nu-şi facă iluzii Băsescu, dacă încearcă ceva în sensul ăsta o s-o ia în bot big time. :mrgreen:

 21. vasile vanau Says:

  d-na, Hossu nu mai am nicio ademiratie pentru d-vstra (ca mine sunt multi) dupa ce seful d-vstra Crin Antonescu a dus partidul in mina lui Ion Ilici Iliescu (pe care nu-l aveati la ficatei)si acum ii sarutati mina, dupa ce seful d-vstra a dus partidul in mana unui securist jegos care si-a turnat rudele la securitate (acum ii pupati mina) Felix Voiculescu, dupa ce acesta panarama de om pe numele lui ,Crin Antonescu il ameninta pe, Radu Campeanu ca ii pare rau ca nu poate sa-l dea afara din partid (ironic) mai aveti curaj sa spuneti ce spuneti? Memorialul durerii, nu mai are nicio valoare , prin asocierea dumnevoastra cu Iliescu,Nastase, Voiculescu, ati spurcat valoarea acestui valoros (dar nu mai este) ,,Memorial al Durerii. Sunt un liberal cu doi bunici liberali prin puscariile comuniste(adica a lui Ilici iliescu)sunt un liberal cu un tata liberal (are 87 ani si plinge cand vede unde a dus Crin Antonescu partidul) care in 1962 (eu aveam 7 ani)militianul venea la poarta si ii arata 6 cartuse si ii spunea ,, Unul din astea 6 e pentru tine daca nu te treci la colectiv,,, am multe amintiri neplacute din timpul comunismului pe care d-vastra acum il slujiti. sa va fie rusine D-na Hossu. Sa-i fie rusine lui gura mare (mahalagioiul de Crin Antonescu) vrea sa fie presedinte si el dupa cum se comporta este mult mai rau decat Basescu, pe care as vrea sa-l vad in cazanul cu smoala. Rusine sa va fie, la-ti adus in partid pe alt ordinar securist Sorin Rosca Stanescu, ati umplut partidul de securisti. rusine sa va fie . D-zeu sa va ierte ca nu stiti ce faceti, iar poporul asta amarat pe care il manipulati nu nerusinare , mi-as dori sa nu va ierte. AMIN.

 22. Marcus Says:

  @Ilie esti bou de bou, eu il stiu pe chiombila din scoala si am fost colegi in flota, asa ca nu l-as fi votat in veci. In schimb de-alde voi i-ati lustruit bastonul de v-a cazut dantura, nemernicule, votul vostru ne-a pricopsit cu el. Acum o fdaci pe inteleptu’ politic, mascartaci dracu din gura ca puti!

 23. Gogho Says:

  lot? care lot? confundam sutele de condamnari comuniste cu condamnarea actuala a lui nastase? confundam pe nastase cu oameni ca Iuliu Maniu, I.C.Bratianu, Constantin Noica, Radu Gyr, Nicolae Steinhardt, Petre Tutea, Mircea Vulcanescu, si atatia altii? care lot? vedeti documentarul „memorialul durerii” despre ce insemna un proces politic comunist, cine era condamnat, pe ce criterii! da, stiu ca dvs. l-ati realizat, dar de inteles? si chiar daca Basescu, sa zicem, e mai rau decat petru groza, gheorghiu dej, ana pauker, emil bodnaras si stalin la un loc, cu ce e mai bun nastase decat Maniu? va intreb!

 24. T Says:

  Incepe sa sune corect in sfirsit: „Lotul Nastase”…. avind bunicul judecat in „Lotul Maniu”ca „tradator de tara” si apoi condamnat 17 ani, am asteptat demult o rasturnare de situatie… Cei din lotul Maniu au fost oameni de mare isprava… dar cei de acum nu le ajung nici la glezne. Din pacat cei nevinovati au fost judecati si inchisi, unii ucisi, toti desproprietariti si cu familiile distruse…. dar cei de acum scapa si cu proprietati (daca nu chiar cu cele luate de la cei din Lotul Maniu!) si averi furate, odrasle rasfatate…. Dumnezeu nu bate cu batul, dar nici nu doarme. Vine si vremea lor.

 25. Sare'n Ochi Says:

  Antena 3 a anunţat că nu va mai difuza astăzi episodul IV al serialului “Toate pînzele sus” după ce experţii săi în comunicare au identificat un schimb de replici vulgare şi licenţioase: “Domnule, cît îl leg eu fă-ţi pomană cu o faşă, să-l oblojim la gît! – Să-l oblojim, Ieremie, nu de alta, da’ ca s-avem pe ce pune ştreangul!”

 26. Constantin Iuliana Says:

  Doamna , pentru o mana de arginti ati sters toata munca de-o viata .
  Nu pot sa inteleg cum un om care stie bine cum au fost judecati , condamnati si ucisi adevartii romani , poate face o comparatie intre domnul Iuliu Maniu si Adrian Nastase .
  Sa va fie rusine ! Tocmai pentru ca stiti care este diferenta dintre niste oameni onesti , curajosi , curati si demni si niste impostori jalnici .
  Sa va ierte Dumnezeu !

 27. mint_rubber Says:

  Eroi au fost, eroi sunt inca si-or fi in neamul romanesc. Dupa doamna Hossu Longhin: Maniu, Nastase si se pregateste Voiculescu. Pacat ca l-au scapat pe Iliescu ca de un erou in plus nu se plange nimeni. De Maniu nu-mi pare rau ca pana la urma si Isus a fost pomenit cu tâlharii.

 28. Mih Says:

  Ma alatur celor care va transmit direct, in scris sau macar in gand, un sincer si foarte indreptatit: SA VA FIE RUSINE!

 29. eQUILIBRIUM Says:

  halucinanta postarea ta, de la ura maladiva fata de basescu (toti sunt la fel, tu nu ai inteles asta) pana la a amesteca lucrurile in ce priveste gunoiul nastase si luptatorii anticomunisti. parca mai ieri erai langa Senior. ce-ai fost si ce-ai ajuns. sa-ti fie rusine fetito…

 30. Mai bine Golan Says:

  Stimata dna Lucia Hossu Longin,

  Cum e posibil ca un om care a vorbit cu martori la ororile de la Pitesti, Aiud, Canal, Sighet, Gherla sa reuseasca sa stearga istoria unor EROI, care au luptat si au murit pentru libertatea NOASTRA?
  Atat ati inteles din lacrimile oamenilor pe care ii intervievati?
  Din suflet va transmit SA VA FIE RUSINE si sa va ierte Dumnezeu,
  ca eu unul n-am sa va iert NICIODATA!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: