DANIEL MORAR RECUNOAŞTE CĂ E O SCULĂ STALINISTĂ. SĂ TRIMITEM PESTE TOT CLIPUL CU BĂSESCU AMENINŢÂND CĂ SCOATE DOSARELE PENALE ALE LUI ADRIAN NĂSTASE!

Daniel Morar a spus, pentru RFI, că hotărârea judecătorească la adresa lui Adrian Năstase e „un precedent judiciar” şi judecătorii nu se vor mai da în lături să condamne aspru.

Nu, se vor da în lături. Alea care se dau la porci, bieţii de ei, să mă ierte pentru comparaţie, din partea stăpânilor. Cum ar fi psihopatul de la Cotroceni cu care procurorul general al DNA a recunoscut că are convorbiri telefonice.

Ceea ce spune Morar e o aroganţă mai mare decât Casa Poporului, la adresa ideii de justiţie, a statului de drept şi a drepturilor omului.

Bătaie de joc la adresa justiţiei, pentru că i se indică să condamne fără probe, deci, fără cauză, după precedentul Trofeul Calităţii, Adrian Năstase.

Bătaie de joc la adresa statului de drept, pentru că se pledează pentru anularea separaţiei puterilor în stat şi înlocuirea justiţiei cu Tribunalul Poporului.

Bătaie de joc la adresa drepturilor omului, pentru că TOŢI suntem egali în faţa legii şi dacă tu, procuror-şef al DNA, spui că trebuie condamnaţi aspru demnitarii, atunci introduci o discriminare pe criterii politice. Pe unii de la Cluj, atât îi duce capul. Noroc că ministrul Justiţiei îi va schimba şi pe Daniel Morar şi pe Codruţa. Ca să terminăm cu mascarada judiciară.

Ar fi cazul să posteze cineva pe Youtube şi toţi să preluăm, să umplem netul, cu clipul în care Băsescu, de la Cotroceni, la o întâlnire cu PSD, îl ameninţă pe Geoană, pe atunci, preşedinte al PSD, că SCOATE DOSARELE penale ale lui Năstase.

Adică, preşedintele ţării are acces la dosare penale şi şantajează cu ele. Uneori, pe faţă. Cum a fost şi la adresa lui Ponta, fâsul cu Turceni şi Rovinari.

Deci, să trimitem şi la toate cancelariile, şi la toate marile publicaţii şi agenţii internaţionale, clipul şi traducerea vorbelor de şantaj totalitar proferat de Băsescu. Cu atât mai mult cu cât impactul actului-semnal de aseară al lui Adrian Năstase asupra presei internaţionale e puternic.

Băsescu a recunoscut că deţinea dosarele penale cu Năstase încă din momentul în care ele se alcătuiau şi că ele au fost instrumentate sub coordonarea lui.

P.S. A mai spus Morar, pentru RFI, că soluţia din cauza Trofeului Năstase sancţionează o finanţare ilegală a unei campanii electorale. Sigur, afişele lui Năstase, nu sumele colosale din campania de realegere a lui Băsescu şi chiar din ultima, de la alegerile locale, în care PD-L a spart zeci de milioane de euro pe propagandă negativă la adresa USL. Degeaba.

Şi apropo de presă. Pe vremea lui Năstase, Băsescu a fost media darling. Aşa a şi păcălit alegătorii. Care se lasă, de regulă, păcăliţi. Partea proastă e că toţi a trebuit să suportăm consecinţele. Şi ele persistă, încă.

Băsescu este un limbric foarte mic, căruia Năstase i-a întors în faţă planurile imunde.

UDPATE. Dr.Brădişteanu, după intervenţia împreună cu dr. Lascăr: Mă mir că n-a făcut infarct! Sper să-l ţină inima, dat fiind că e la Terapie Intensivă.

UPDATE 2. Dr. Brădişteanu: Pacientul e instabil hemodinamic din cauza problemelor coronariene, dar să sperăm că îl stabilizăm.

Dr. Lascăr: Pacientul nostru a fost norocos.

32 răspunsuri to “DANIEL MORAR RECUNOAŞTE CĂ E O SCULĂ STALINISTĂ. SĂ TRIMITEM PESTE TOT CLIPUL CU BĂSESCU AMENINŢÂND CĂ SCOATE DOSARELE PENALE ALE LUI ADRIAN NĂSTASE!”

 1. DANIEL MORAR RECUNOAŞTE CĂ E O SCULĂ STALINISTĂ. SĂ TRIMITEM PESTE TOT CLIPUL CU BĂSESCU AMENINŢÂND CĂ SCOATE DOSARELE PENALE ALE LUI ADRIAN NĂSTASE! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 21 June 2012 – Blog « ADRIAN NĂSTASE S-A ÎMPUŞCAT! PREMIERUL PONTA A VENIT LA SPITAL […]

 2. Drama unei nopți de iunie | Teologie pentru azi Says:

  […] „Ar fi cazul să posteze cineva pe Youtube şi toţi să preluăm, să umplem netul, cu clipul în care Băsescu, de la Cotroceni, la o întâlnire cu PSD, îl ameninţă pe Geoană, pe atunci, preşedinte al PSD, că SCOATE DOSARELE penale ale lui Năstase. Adică, preşedintele ţării are acces la dosare penale şi şantajează cu ele. Uneori, pe faţă. Cum a fost şi la adresa lui Ponta, fâsul cu Turceni şi Rovinari. Deci, să trimitem şi la toate cancelariile, şi la toate marile publicaţii şi agenţii internaţionale, clipul şi traducerea vorbelor de şantaj totalitar proferat de Băsescu. Cu atât mai mult cu cât impactul actului-semnal de aseară al lui Adrian Năstase asupra presei internaţionale e puternic. Băsescu a recunoscut că deţinea dosarele penale cu Năstase încă din momentul în care ele se alcătuiau şi că ele au fost instrumentate sub coordonarea lui”. pr. dorin picioruş teologie pentru azi […]

 3. Donkeypapuas Says:

  Planul era ca toată această circăreală cu dosarele lui Năstase şi condamnarea sa să acopere ţepuirea României prin falimentarea hidrocentralelor. Guvernul Boc şmenuia Hidroelectrica, scndalul condamnării lui Năstase umplea ecranele televizoarelor şi abăteau atenţiade la furt iar a doua zi după arestare Băsescu ţinea un discurs fulminant despre măreaţa justiţie din România în luptă cu corupţia odiosului regim Năstase în faţa membrilor Curţii Constituţionale.
  Căderea guvernului Boc (şi apoi a fantasmagoriei MRU) a schimbat contextul dar imbecilii au uitat să schimbe şi strategia. În plus, şi acţiunea fostului premier le-a dat jocul peste cap.
  Astfel încât: am aflat cine semnase la greu contracte spoliatoare pentru Hidroelectrica; Năstase a fost condamnat dar acesta a acţionat într-un mod pe care militarul ce se pretinde a fi Băsescu nu îl înţelege (un ofiţer adevărat înţelegea imediat); evenimentul a făcut să cadă în derizoriu prezenţa înaltului personaj prezidenţial de la CCR iar discursul s-a dovedit a fi unul bâlbâit.
  De la sublimul preconizat la ridicolul faptei…

 4. Roxana Iordache Says:

  @Donkeypapuas. Da, îmi place mult comentariul. Ca dovadă că ei de fapt au mers mereu la cacealma, iar de când USL a ieşit din reactivitate şi a început să-şi aplice strategia, cad ca popicele.

 5. Aya Says:

  ADRIAN NASTASE VA FI ACUZAT DE (TENTATIVA DE) SUSTRAGERE DE LA EXECUTAREA PEDEPSEI- PROCURORII LUCREZA LA DOSAR IN REGIM DE URGENTA; O MURDARIE FARA SEAMAN!

  Adrian Nastase, cel mai bun prim ministru al Romaniei- si unicul om de stat pe care il are Romania- a cazut cu revolverul in mana. La propriu.

  Gestul lui, de un cosmic dramatism, are si o incarcatura simbolica pe masura momentului astral al comiterii lui: noaptea Solstitiului de vara (in 22 iunie – cand are loc de obicei Solstitiul de vara- este ziua de nastere a lui Adrian Nastase; mai putin obisnuit, anul acesta Solstitul s-a inregistrat in noaptea 20/21 iunie).

  Condamnat, NEVINOVAT fiind, la inchisoare, a ales calea radicala de a pune punct unui parcurs care descalifica justitia, arunca in abjectie pura procurorii si releva, chiar si pentru cei mai putin perceptivi, nivelul ridicat al influentei cercurilor negre de interese asupra instantelor si Parchetelor.

  Ceea ce parea o farsa juridica- dosarul “Trofeul calitatii”, compus din elemente evident “insalilate cu ata alba” care, dupa nici o logica fireasca, nu puteau duce la condamnarea lui Adrian Nastase- se demonstreaza a fi- prin murdara decizie de ieri a instantei- un semnal de forta dat de influentele retele de criminalitate organizata din Romania.
  Altfel spus, mesajul public al acestor retele de criminalitate organizata este de genul “temeti-va, caci putem condamna, nevinovat fiind, pana si un personaj public important in urma unor false acuze special alese pentru a se vedea ca sunt false- astfel, aratand ce putem si ce influenta avem”.

  Poate mai murdara decat decizia de ieri a instantei- condamnarea lui Adrian Nastase, nevinovat, intr-un dosar construit “cu dedicatie”- este actiunea aflata in curs de desfasurare: procurorii lucreaza la intocmirea unui dosar penal in care – pornind de la dramaticul gest de ieri- Adrian Nastase urmeaza sa fie acuzat de (tentativa de) sustragere de la executarea pedepsei.
  Este halucinant!

  In ultima saptamana, am atras insistent atentia asupra ingrijoratoarelor similitudini de fond intre situatia lui Sorin Crivat (ajuns in inchisoare nevinovat, pentru a fi insistat ca dosarul “Armamentul” sa isi urmeaze cursul; Anexa dosarului lamurea chestiuni- cheie din “Tigareta II”, care o implicau si pe Monica Macovei) si presiunile facute pentru incarcerarea lui Adrian Nastase in urma unei false vinovatii (falsul procurorilor fiind evident).

  Sorin Crivat a fost asasinat in penitenciarul Codlea.
  Ajunsese acolo in urma unei false acuze de luare de mita (care nu a fost dovedita), dosarul fiind instrumentat de DNA Brasov pe vremea cand mare sef era Valentin Selaru (azi procuror sef al Sectiei de urmarire penala din cadrul Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie).

  Dosarul “Armamentul” (cu Anexa S-207, legata de “Tigareta II”- Anexa provocand mari tulburari celor mentionati in ea) a fost finalizat in perioada in care Adrian Nastase era prim ministru- dosarul trebuind doar sa-si urmeze cursul in 2005, cand, cu complicitatea Monicai Macovei ministru al Justitiei, in epoca)- specifica criminalitatii organizate- dosarul a fost secretizat.

  “COINCIDENT”- nu cred in coincidente!- acelasi procuror Selaru este cel care conduce cercetarile privind evenimentele tragice din locuinta lui Adrian Nastase. Procurorul Selaru este cel care, in noaptea de 20/21 iunie 2012, a ajuns, impreuna cu o echipa operativa, la locuinta lui Adrian Nastase si, conform declaratiilor, a ridicat “o arma de foc” (revolverul) si proiectilul care a strapuns gatul lui Adrian Nastase, atungandu-i tiroida.

  Pe de alta parte, procurorul general Codruta Kovesi a declarat ca, acasa la Adrian Nastase, procurorii “au adunat din incapere probele, asa cum se procedeaza in cazul anchetarii unei eventuale fapte penale”.

  Repet: se lucreaza rapid, la parchet, pentru intocmirea unui dosar penal in care Adrian Nastase sa fie acuzat de (tentativa de) sustragere de la executarea pedepsei.
  Comanditara acestei actiuni este Monica Macovei – ea este cea care a pus in miscare caracatita obedienta a retelei de mare criminalitate organizata din care face parte (reteaua Dumitru Iliescu- Catalin Voicu- Monica Macovei).

  Aceasta retea de mare criminalitate organizata (Monica Macovei- Dumitru Iliescu- Catalin Voicu) “l-au scapat printre degete” pe Adrian Nastase, care, conform planului lor, trebuia sa ajunga in penitenciar. Acolo, ar fi urmat sa aiba soarta lui Sorin Crivat: sa fie asasinat. Preconizata asasinare a lui Adrian Nastase in inchisoare (care, fara indoiala, ar fi fost urmata de a declaratie a procurorilor conform careia moartea a fost naturala) trebuia sa fie un mesaj de inspaimantare pentru toti cei care ar fi incercat sa destructureze aceasta retea sau sa i se opuna.

  Avocatii lui Adrian Nastase depun cerere de amanare a executarii pedepsei- si sigur vor avea succes.
  In afara de acest lucru, in cazul lui Adrian Nastase opereaza, deja, prescriptia . Aceasta nu a fost invocata de avocati, care, comitand “greseala” (contextual, este o greseala) de a gandi logic (greseala comisa si de AN, in cazul de fata!) au fost convinsi de faptul ca verdictul instantei va fi de achitare, data fiind nevinovatia lui Adrian Nastase. Acum, sigur vor invoca prescriptia.

  Reteaua de mare criminalitate organizata Monica Macovei- Dumitru Iliescu- Catalin Voicu lucreaza in continuare la operatiunea “aducerea lui Adrian Nastase, cu orice pret in penitenciar” pentru ca, acolo, sa fie “pedepsit in stil mafiot” – asasinat, pentru a lansa un mesaj sinistru.
  Este motivul pentru care procurorii lucreaza de zor- sub “coordonarea” procurorului Selaru (care si-a demostrat deja obedienta fata de reteaua criminala Monica Macovei- Dumitru Iliescu- Catalin Voicu in cazul ofiterului acoperit SRI Sorin Crivat) la intocmirea unui nou dosar penal in cazul lui Adrian Nastase- pentru halucinanta acuza de (tentativa de) sustragere de la executarea pedepsei.

 6. olimpiu65 Says:

  azi USL a votat la Senat contra propriului proect de lege care interzicea exploatarea gazelor de sist. voie buna cu unchiul Sam in continuare!!!
  sau poate vor sa confirme lozinca PD-L=USL=aceeasi mizerie???!!!!
  Daniel Morar a fost de la inceput o sluga stalinista doar unii l-au crezut inamovibil si-n consecinta profi!!!

 7. radu Says:

  Decizia instantei nu a fost luata in Ro, ci la Washington si la PPR. Gittenstein, protectorul lui Makovey stie de ce. Sunt interese strategice pe care prezenta lui Nastase le ameninta.
  Daca Nastase moare, prevad suspendarea lui basescu pe motiv de inalta tradare sau subminarea puterii de stat.

 8. Roxana Iordache Says:

  @Aya. Dar şi în cazul lui Cătălin Voicu a fost o mascaradă judiciară.

 9. Roxana Iordache Says:

  @radu. Pui problema într-un mod inacceptabil. Viaţa unui om primează.

  Şi încă o chestie, pentru înaltă trădare, e demis direct. :mrgreen:

 10. Roxana Iordache Says:

  @olimpiu65. E undeva o clauză.

 11. ela Says:

  Nu stiu sa fac un comentariu „stiintific” despre cauze, politicianism, razbunari ale lui domnul basescu, da, asa se citeste:” ale lui domnul basescu „.

  Pot insa sa zic ca imi pare extrem de rau deoarece un om de valoarea domnului Nastase Adrian este pe nedrept intr-o situatie limita.
  A rezistat eroic, s-a comportat demn pana la capat cu adeversarii lui care ar putea fi numiti foarte bine, calai.
  Cum se numeste entitatea care are sabia si te ameninta ca te taie, iar tu esti neinarmat. ? Calau !

  Daca ar fi procedat ca Goliat, poate dl Nastase nu era in postura in care este acum….. oricum ar fi
  simt o mare tristete vis s vis de drama acestui om, o eminenta pana la ura, in acelas timp simt un mare despret/desgust fata de Eba care ocupa un loc pe care nu-l merita nici intr-o 100 de vieti de educatie scolara.

 12. ela Says:

  erata : „eminenta…… pana la urma „

 13. Roxana Iordache Says:

  @ela. Eşti aceeaşi cu siameza? 😳

 14. adelinailiescu Says:

  Poate am vazut eu prea multe filme americane proaste despre teoria conspiratiei, dar mie nu-mi sunt clare cateva lucruri legate de tentativa de sinucidere a lui Nastase. Nu mi se pare ca ar fi genul de om care sa clacheze in fata unui mandat de arestare dupa ce a rezistat atator ani de hartuieli ,mai ales avand sentimentul nevinovatiei si stiind ca se bucura de simpatia publicului (ca asa suntem noi, milosim tinem cu cel haituit),Mi se pare ciudat si faptul ca n-a iesit sa discute cu presa, oricine ar fi profitat de un ultim ragaz de a spune ce are de spus,cel putin asa a facut cu alte ocazii…Daca si-a premeditat sinuciderea( ratata, din fericire) ar fi lasat ceva scris,poate si niste documente, niste urari de bine prietenului sau, Basescu, ar fi facut ceva sa-si protejeze familia( nu mi s-a parut genul de om impulsiv care sa nu se gandeasca foarte bine la consecintele gestului sau asupra celor dragi).si mai e ceva ce n-am priceput: cum se impusca un dreptaci pe o traiectorie de la staga spre dreapta?(oricate lupte s-ar fi dat acolo)Si cine si de ce a venit in fuga la un moment dat(nu stim daca inainte sau dupa impuscatura) si a stins luminile in casa tocmai cand se filma printre gard?
  Am luat-o eu putin rasna?Se poate,dar mi-am amintit brusc de alte sinucideri, la fel de dubioase:Erbasu, Angelescu,Milea…
  Oricum,ii doresc sanatate lui Nastase, sa treaca cu bine si acest hop si…ce o fi, om mai vedea(sigur va fi interesant)

 15. J o h n s o n Says:

  Mihail Neamtu aseara la Striblea si Dragotescu….intra CTP in direct prin telefon si da din el un comentariu pertinent,baiatulasta desi nu pare in mintile lui cand este un subiect fierbinte si megaemotional isi pastreaza cumpatul si le zice :la rece”…adica le zice bine…La un moment dat intra in legatura cun el Dragoteasca dupa care Florin Iaru…dupa care hop si Neamtu sa-i adreseze o intrebare…” Buna seara Mihail Neamtu sunt vreau sa va intr….”…De dincolo i-o taie sec ” Cine ati spus ca sunteti ? „…Mihai Neam… Brusc CTP-ul : ” Nu multumesc,eu va spun buna seara si ma opresc aici ” 😆 Spre disperarea moderatorilor si in hohotele de ras ale lui Florin Iaru…Dupa alte zece minute l-a luat Alexandru Athanasiu la trei pazeste spunandu-i ca nu-i plac toti chibiţii care sparg seminţe si se baga in seama dandu-si cu parerea 😆 L-au facut varza !!! Emisiunea celor doi de la RTV este de multe ori peste plicticoseniile lui Gadea care este salvat doar daca vine un Bogdan Teodorescu,in rest e vai mama lui…mai alesm daca vine si Badea in emisiune…Badea e bunicel la simplu(ca la tenis)…cand e intr-o formula cu moderator si alti invitati e de departe cel mai penibil Asadar papagalul de Neamtu si-a luat-o dar mai si radea inseamna ca-i si place ….Era sa uit de megapenibilul de Pavelescu…ca sa-i inchida gura ca nu-l mai puteau opri din cufureala verbala au luat publicitate dupa care au facut cumva sa nu-i mai dea cuvantul….baiatul asta e tare prostutz,are senzatia ca peste tot e ca labe unu ….Toate astea se intamplau inainte sa cada bomba cu impuscarea lui Bombo(tentativa de suicid)

 16. Marcus Says:

  ai grija de tine. s-ar putea ca ei sa publice cine stie ce inregistrare cu tine sugand puli. nemerncicii astia sunt in stare de orice… ma refer la mama mea care ca si udrea suge pula. deci eu sunt o clona, v-ati dat seama si sunt in stare de orice doar sa nu fiu banat. sau banata. ca eu le fac pe-amandoua. Sug pula, o iau in dos si in fata, fac sex in trei asa facem noi in modrogan. ma cheama roberta. 😳

 17. Ghita Bizonu' Says:

  Necazul este ca din atat anticomunism am ajuns sa vedem „judecati” pe baza ca „fiind exponentu trebe condamnat” si „opinai publica cere” de praca am mai fi in epoca paukerista .
  A da cestii din astea apareau intotdeauna in motivarea sentintei .. dupa ce se stabilea vinovatia – adica ca acuzati a facut ceva calr sigir samd – dar numai ptr a explica de ce 9 ani nu 5 .

  Ca cam astea sunt rezultatele reformei in justitie si a intervemntiei coanei (n)Evro(v)pa .

  Ma rog puristii si prostii nu sunt interesati ca nu prea s-a dovedit o vina clara . Merg pe convingere – ca in evul mediu cand erau toti fermi convinsi ca numa dracu si vrajitoria provocau molimele….
  (si ptr toti indignatii : Nastase a fost acuzat de atatea si atatea … unde sunt dovezile ptr tot ce a scris presa ?! )

 18. Franklin Says:

  Condamnarea lui Vantu demonstreaza ca scenariul era aranjat din vreme, ca justitia poate fi dirijata de sus si chiar este.

  Mai vedem un Traian Basescu disperat care trage din toate pozitiile, cu toate armele, pana la ultimul cartus. Un presedinte care nu o va mai duce mult la Cotroceni. Daca e nevoie, iesim si in strada.

 19. Idomir Adam Vasile Says:

  Asta e bun ? Pe asta il doreai ? 🙂

 20. Roxana Iordache Says:

  @adelinailiescu. Adrian Năstase a procedat ca un bărbat de stat.

  @johnson. Ai pierdut vremea cu limbrici. Cum poţi să stai să vezi ceva unde e Pavelescu? 😡 Chiar nici nu ştii ce-ai pierdut la Sinteză – de data asta a fost o ediţie supertare. Deocamdată, dezvăluirea rămâne în umbră, dar va produce efecte catastrofale. Pentru băsişti şi căpetenia lor. :). Mai trec, uneori, pe RTV, dar rareori rămân acolo. Îmi place Ionela Năstase, e foarte bine pregătită şi Laura Chiriac, atâta doar că încă nu s-a dezbărat de nazalizarea aia franţuzită, altfel, e fată deşteaptă, e OK. Pe spaţiul lui Gâdea, însă, nu mă uit la ei. Striblea e OK, în principiu, dar uneori face pe deşteptul în ideea că aşa arată ce „corect politic” e el – nu-mi plac jurnaliştii de genul ăsta. Când o dă în bară Gâdea şi stau la tv, atunci, o prefer pe Andreea Creţulescu, o fată deşteaptă. Care, deci, n-are nevoie să facă pe deşteapta. 🙂

  @pseudo-Marcus. Nu ne interesează detalii din ocupaţia voastră, la bulău oricum n-o să mai aveţi voie, aşa că profitaţi şi voi cât mai aveţi timp. Acolo unde mergeţi o să aveţi timp de confesiuni complete. 🙂

  @Ghita Bizonu’. Ai dreptate, atâta doar că nu-i cinstit să dăm vina pe coana noastră mare, că doar evropeni suntem oricum, nu? 🙂 Eu cred că paukeriţa era mic-copilă faţă de isterica actuală.

 21. Roxana Iordache Says:

  @Franklin. Şi-asta cu Vântu şi Ghiţă e de toată jena. Atâta doar că pe Vântu nu-l plânge nimeni, în afară de familia lui, probabil. Ceea ce nu înseamnă, însă, că ar trebui să tolerăm o făcătură judiciară ca asta.

  @Vasile, voi, acolo, în Băselandia, sunteţi trei, tu şi Bogdan? 🙂

 22. Idomir Adam Vasile Says:

  Nu stiu de ceilalti, oricum eu sunt singurul colonel dintre noi.

 23. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

 24. J o h n s o n Says:

  Laura Chiriac e cea mai tare …. 😉

 25. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Ma rog puristii si prostii nu sunt interesati ca nu prea s-a dovedit o vina clara . Merg pe convingere – ca in evul mediu cand erau toti fermi convinsi ca numa dracu si vrajitoria provocau molimele….”
  __________________________________________________
  @Ghita

  Ca in tabloul din linkul postat mai sus de mine….

  Mergea la Revolutia Franceza sa porti capete in bete ,sa arzi de vii oameni si sa spinteci copii in fata parintilor, in numele libertatii ,egalitatii si fraternitatii ?Merge si acum in numele justitiei,a reformei si modernizarii statului .ILe trebuie unor astfel de oameni doar instincte josnice ,minte putina si niste cuvinte frumoase care ii indemne sa ajunga lighioane,asa cum de fapt au vocatia !

  Sunt uimit de bucuria din taberele fanilor lui Basescu la simplul fapt ca un om sufera o tragedie .Glume,mistouri,intreceri amuzante de replici spirituale legate de suferinta unui om,hidosenie sufleteasca si instincte josnice ,toate manifestate chipurile in numele unei dreptati percepute ca atare, doar de ei si de Basescu …Cineva spre exemplu se lauda ca si-a sunat toti cunoscutii noaptea, dupa ce a aflat vestea tentativei de sinucidere a lui Nastase ,ca sa ii invite in oras si sa le faca cinste .Unii au raspuns invitatiei ….Este exact ca in tablou !

  Unde dracu duce nebunul asta de Basescu tara asta ?…

 26. Franklin Says:

  E evident ca Basescu urmareste suspendarea: „Presedintele Traian Basescu i-a solicitat joi premierului Victor Ponta, sa transmita, pana la data depunerii juramantului de investitura a noului ministrul al Culturii, o declaratie pe propria raspundere a ministrului desemnat, domnul Puiu Hasotti, care sa ateste ca teza sa de doctorat si celelalte opere stiintifice nu constituie plagiat”
  hotnews

 27. julia Says:

  Rox, postul asta al tau imi aminteste de o intimplare inegalabile din US acum un an sau doi: seful cel mai mare al IRS din US a UITAT sa-si plateasca taxele trei ani la rind!!!!!! Oricare dintre noi, clasa muncitoare din US am fi avut agentii IRS la usa in primul an si puteam pierde pina si chilotii de prin sertare pe linga casa, masa, ciini si pisici. El si-a cerut scuze si a justificat totul ca o mica uitare!!!!

  „Sorry, I forgot to pay my taxes! Real sorry! Here they are, the whole amount and some penalties! All right now, let’s go get the little people’s monies”
  Monstruozitatea unui astfel de act e aproape a fel de mare ca si uciderea membrilor unei familii ramasa nepedepsita.

 28. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  Noutati despre prietenul lui Ponta si a_micul meu, „mare politician” PSD, Adrian Duicu, „alesul” presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti. Asa cum am spus, putregaiul nu are culoare politica…

  http://www.televiziuneaseverin.ro/rts4/index.php/arhiva-stiri/7335.html
  http://www.integritate.eu/1830/section.aspx/2606
  http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=54&
  AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE, 09 mai 2012
  „Având în vedere cele de mai sus, a fost dispusă iniţierea demersurilor prevăzute de art. 22, alin. (2) din Legea 176/2010, în vederea anulării contractelor încheiate cu încălcarea prevederilor legale privind conflictul de interese. Complementar, fapta persoanei cu privire la care s-a constatat nerespectarea regimului juridic al conflictului de interese constituie temei pentru eliberarea din funcție, precum şi interdicția de a mai ocupa o funcție sau o demnitate publică pe o perioadă de 3 ani de la data rămânerii definitive a raportului, ori, după caz, constituie abatere disciplinară și se sancționează potrivit reglementărilor aplicabile demnității și funcției respective.”
  d=NTQwMDAwMDAwMDE1NDU1OA**

  Ponta, desteptareaaa! Si apropo, inca nu am primit raspuns la scrisoarea si documentele ce ti le-am inmanat pe 2 Iunie la Drobeta.

 29. Ghita Bizonu' Says:

  Unui simpatizant poate neutentic

  din cauza asta nu prea (mai) agreez rivolutiile, agitatia de strada , indignarile virtuoase.

  Insa iti garantez ca nu numa in numele libertatii ,egalitatii si fraternitati se comot mostruzoitati. Foarte multe sunt in numele „dreptatii” , a religiei a Binelui (cum zicea Luther : „Dumnezeu este milostiv da noi suntem obligati sa ii aparam onoarea” )

  Si nu uita ca ura este un sentiment omenesc normal. Dar mai raspandita decat dragostea …

  Unde ne duce? La tat-su al adevarat (ala cu copita despicata !)

 30. Mela Says:

  Nastase stie sa faca o poveste dramatica, desi este cum e, eu l-as fi preferat pe el ca presedinte decat pe Basescu…
  Cel putin are fata si pare mai civilizat…

 31. Drama unei nopți de iunie « PELERIN ORTODOX Says:

  […] „Ar fi cazul să posteze cineva pe Youtube şi toţi să preluăm, să umplem netul, cu clipul în care Băsescu, de la Cotroceni, la o întâlnire cu PSD, îl ameninţă pe Geoană, pe atunci, preşedinte al PSD, că SCOATE DOSARELE penale ale lui Năstase. Adică, preşedintele ţării are acces la dosare penale şi şantajează cu ele. Uneori, pe faţă. Cum a fost şi la adresa lui Ponta, fâsul cu Turceni şi Rovinari. Deci, să trimitem şi la toate cancelariile, şi la toate marile publicaţii şi agenţii internaţionale, clipul şi traducerea vorbelor de şantaj totalitar proferat de Băsescu. Cu atât mai mult cu cât impactul actului-semnal de aseară al lui Adrian Năstase asupra presei internaţionale e puternic. Băsescu a recunoscut că deţinea dosarele penale cu Năstase încă din momentul în care ele se alcătuiau şi că ele au fost instrumentate sub coordonarea lui”. […]

 32. Dumitru Gheorghiu Says:

  Buna ziua !
  Ma numesc Dumitru Gheorghiu si raspund (inca) la nr. de telefon 0742.04.34.74. Telefonul meu este interceptat ceea ce inseamna ca pe numele meu exista deschis un dosar penal. Acest lucru s-a intamplat imediat dupa urcarea pe Internet a unui film in care demasc coruptia din DNA, institutie in care am lucrat in calitate de specialist in perioada 2003 – 2011. Am fost destituit de Procurorul Sef Morar Daniel imediat dupa ce m-am intors dintr-un lung concediu medical in urma unui transplant de ficat, deoarece am descoperit mai multe fapte legate de musamalizarea unor dosare si angajarea surorii sale de catre Primarul Tg. Muresului, Dorin Florea – Prim-vicepresedinte al PDL, (in acel moment acesta era cercetat de catre DNA in mai multe dosare penale solutionate ulterior cu NUP !) Acest lucru constituie infractiune si Morar stie asta. Nu stiu cat voi mai fi in libertate, de aceea va rog accesati http://www.luju.ro – “Coruptia din anticoruptie”. Cuprinsul filmului TIMSHEL se gaseste la adresa http://wikileaksdemures.blogspot.ro/p/cuprins-episod-filme-cu-minute.html. Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Daniel Morar, Laura Oprean, Argentina Galca, Elena Curca, Judecatori CSM, judecatori, politicieni – sunt regasiti in acel film cu tot cu faptele lor. Va trebuie doar un pic de rabdare, credeti-ma, merita !

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: