BLAGA, ÎN PATRU LABE LA PAPUCUL LUI BĂSESCU

Foto: ziaristionline.ro

Ziceam undeva că sper sincer ca Vasile Blaga să nu fie şantajabil. Apropo, unde este Marta? Blejnar e bine mersi, probabil că primeşte invitaţie să aclame candidatul unic Vasile Blaga, fost vameş-şef la Bihor.

Au pus domesticul cu botul pe labe. Blaga a anunţat că el îl susţine pe Băsescu şi colaborează cu MRU.

Superb! Spre victoria finală.

Mitul gol al PD, vorba lui Crin, se gudură pe lângă Băsescu, care la convenţia anterioară a venit ca să-l bată Boc şi a trecut pe lângă el când era vorba să-i strângă mâna. Care demnitate?

Blaga e un trist care nu-şi dă voie să fie om. De dimineaţă a fost întrebat la Parlament despre Adrian Năstase şi prima parte a fost umană, că adică nu comentează hotărârea judecătorească, dar că e o tragedie ce s-a întâmplat cu premierul anilor 2000-2004. După care, imediat, şi-a amintit că n-are pentru cine candida, dacă nu comite o abjecţie. Prin declaraţia imundă că „e incalificabil” că Ponta a fost aseară la spital. Aceeaşi abjecţie o susţine, de altfel şi un psycho ca CTP. Nici nu-i de mirare pentru cineva care a declarat că şi-a dus copiii mici la morgă ca să vadă morţi. 😯

Ponta e om, a fost imediat să-l vadă pe cel care l-a făcut om politic, n-a stat să le ceară aprobarea imunzilor care, dacă nu mergea la spital, îl acuzau că e ingrat, că nu e om, că pune interesul politicianist mai presus de obligaţiile morale şi politice faţă de Adrian Năstase.

Blaga se dovedeşte subom, la fel ca toţi băsiştii. De altfel, cu cine să fi făcut echipă? Cu Videanu, Berceanu, Cezar Preda, Ioan Oltean… O apă şi-un pământ, cum spuneam. Grupul Cristian Preda-Macovei-Cotoi a anunţat că nu mai depune moţiune, fiindcă sunt compatibili cu Blaga, pe care îl atacaseră până acum.

Acum, însă, îi uneşte devoţiunea faţă de Băsescu, un nimic moral şi politic, cu care PD-L alege să moară de gât. Cu atât mai bine.

Deci, Blaga, aport! Patru cuburi de gheaţă. Greţos să te declari sluga lui Băsescu după ce aseară Adrian Năstase l-a pus la pământ!

Lighioane fără Dumnezeu.

P.S. Singurul care a rămas de papagal e Toader Paleologu.

UPDATE. Profit de ocazie ca să-l felicit pe Liviu Dragnea, pentru declaraţia perfectă (uau!) pe care a dat-o azi, de solidaritate a USL cu Adrian Năstase. Cu oameni ca teleormăneanul în cauză sunt sigură că proiectul USL pentru România va reuşi. Iar când stânga şi dreapta se vor despărţi – poate după vreo 20 de ani 😛 – va fi amical. Şi cu mândrie pentru România. Nu credeţi acum, dar veţi vedea că aşa va fi. Evident că dacă proiectul e aplicat cu succes accelerat, dreapta şi stânga se pot despărţi mai repede. Dar tot prieteni. Pariez pe Liviu Dragnea, de la voi, pentru asta. 🙂

10 răspunsuri to “BLAGA, ÎN PATRU LABE LA PAPUCUL LUI BĂSESCU”

 1. sandman Says:

  Nu stiu de unde era mitul cu Blaga barbatul. E doar o sluga de partid, extrem de santajabil, fara coloana, un om care a supt mult si bine stind sub papucul lui Basescu. Un pedelist nenorocit, hot ca si ailalti, fost vames.

 2. BLAGA, ÎN PATRU LABE LA PAPUCUL LUI BĂSESCU » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 21 June 2012 – Blog « ADRIAN NĂSTASE S-A ÎMPUŞCAT! PREMIERUL PONTA A VENIT LA SPITAL […]

 3. Roxana Iordache Says:

  @sandman. Şi de tine îmi era dor să comentezi. 🙂

 4. Emil Vulcanescu Says:

  Roxana Iordache
  Sa stii ca sunt un Mare Pacatos si cu asta cred ca ti-am raspuns la intrebare. Nu te voi mai deranja pe viitor .
  Sa-ti dea Bunul Dumnezeu Sanatate.

  P.S. Nu mi-ai lasat un comentariu si nu stiu de ce ?

 5. J o h n s o n Says:

  Pai e mai bine pentru noi cu MRU…Chevron,Gold Corporation,IMF Tg. Mures…15% despagubiri pt proprietati….Pe Blaga de unde-l apucai ? De aia in niciun caz….Am inteles ca n-o mai are,a predat inventarul la Cotroceni ! 😉

 6. Roxana Iordache Says:

  Limbric, nu te-am întrebat nimic. 🙂

  Al lui Ionescu, deci, mai bine lipsă! 😛

 7. Ghita Bizonu' Says:

  Fiecare cu locul lui …
  Daca Blaga ar fi fost mai altfel zbura din partid

 8. Roxana Iordache Says:

  Ghiţă, ce-a mai rămas din PD, adică rămăşiţele de la firul ierbii îl iubesc pe Blaga. De-asta e păcat că se degradează, e clar că e şantajabil. Pe de altă parte, e şi o tactică de şarpe, să-l înghită de viu pe MRU. 😛

 9. Roxana Iordache Says:

  Baftă, Vasile, pe ei, pe mama lor! Când o să se trezească, va fi prea târziu pentru ei. 😆

 10. Huhu Says:

  Roxana, io ti-am tot zis ca cel mai santajabil sclav al lui Basescu din PDL e V. Blaga, acest mizerabil vames, ptiu!

  Monstrul dictator Basescu ii are la mina pe nenorocitii pedelisti santajabili, ramasi in PDL!.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: