ADRIAN NĂSTASE S-A ÎMPUŞCAT! PREMIERUL PONTA A VENIT LA SPITAL

Aţi auzit, la un moment dat, cum lătra un căţel din Zambaccian?

Radu Tudor a anunţat în exclusivitate, la Antena 3, din surse sigure, că Adrian Năstase s-a împuşcat, după ce poliţiştii au venit să-l ridice.

Nu le-a dat satisfacţie psihopaţilor să vadă poza arestării. Nu i-a dat satisfacţie lui Băsescu să-şi facă mendrele politicianiste pe seama condamnării lui. N-a plâns, n-a plâns niciodată în public, aşa cum s-a smiorcăit Băsescu atunci când i-a dictat interesul: de un egoism feroce. Dimpotrivă. Adrian Năstase a acţionat hotărât să facă un act capital, care să răstoarne situaţia. A pus demnitatea umană şi orgoliul politic chiar mai presus de propria familie, pe care o adoră. Şi chiar mai presus de propria-i salvare creştinească (pentru că sinuciderea e un păcat). I-a dat planurile politice lui Băsescu peste cap.

Şi-aşa imensa majoritate a oamenilor din România îl detestă pe criminalul de la Cotroceni. La fel cum detestă şi gaşca lui penală. Acum, cu excepţia ultimilor lui suporteri, complici şi fanatici de balamuc, toată lumea îi va urî. Mai ales că deja au început cu abjecţiile de la secţia agitaţi, vorbind de înscenare: ce-ar fi să-şi însceneze şi Băsescu un glonţ în gât? Aşa, razant cu carotida.

Mai bine s-ar ruga să nu fie atinse vasele vitale şi glonţul să fie extras cu bine – de mâna de aur a dr.Brădişteanu şi sub supravegherea maestrului anestezist, pentru că dacă s-ar întâmpla o nenorocire cu Adrian Năstase, lumea i-ar linşa. Din instinct de conservare, pur şi simplu. Fiindcă dacă nu demolăm regimul Băsescu, România va deveni ospiciu instituţionalizat. Puterea criminalilor în libertate.

Românii sunt pasivi, până se montează. Atunci, nu-i mai opreşte nimeni. Devin tsunami. S-a dovedit la alegeri. Vă daţi seama ce se întâmpla dacă USL nu ajungea la guvernare înaintea alegerilor? 😯

Foto: ziuadevest.ro

Victor Ponta a venit imediat la spital să-l vadă pe Adrian Năstase. Împreună cu Daciana. Bravo lor! E vorba de solidaritate umană şi de un semnal puternic adresat cetăţenilor României, să nu se teamă, că nu sunt lăsaţi singuri la greu. De altfel, după Victor şi Daciana, au venit  mulţi prieteni, colegi din PSD şi avocaţi ai lui Adrian Năstase.

Bravo, Antena 3, a fost din nou noaptea voastră, una de jurnalism adevărat! Aveţi rateurile voastre, inevitabile, dar când e nevoie, sunteţi la datorie.

Crin, declaraţie telefonică la Antena 3: Din nopţile de 13-15 iunie 1990, eu n-am mai trăit o noapte atât de cumplită. Sunt uimit de cât de intensă poate să fie ura şi stupiditatea unor oameni, îl urăsc canibalic. Sunt unii care la o televiziune după ce s-a împuşcat Adrian Năstase jubilau. E o sălbăticie şi un fanatism foarte rău prevestitoare.

Îi urez lui Adrian Năstase multă sănătate! Şi să valorifice şansa de la Dumnezeu, noua naştere. În pragul aniversării. Şi tărie familiei!

P.S. Victor Ponta, declaraţie de presă: Mă întreb dacă d-l Băsescu e fericit.

UPDATE. Am postat asta şi pe blogul lui Adrian Năstase, amintindu-mi că USL s-a constituit din voinţa lui Crin şi Victor, din ziua în care Adrian Sobaru s-a aruncat de la balconul Parlamentului:

Dragilor, vă daţi seama ce-a făcut omul ăsta? L-a iubit Dumnezeu că n-a murit şi în acelaşi timp, a reuşit să dea semnalul puternic. Că regimul Băsescu nu ne poate învinge. Împreună, suntem puternici. Vă daţi seama ce semnal a dat? Şi-a spălat toate păcatele, a fost un act de nobleţe antică. Actul lui Năstase ne obligă. Să scăpăm ţara de regimul Băsescu şi să trăim normal în ţara noastră eliberată. Mulţumesc, Adrian Năstase, pentru sacrificiu, un sacrificiu care putea fi fatal! Uneori, Dumnezeu iartă sinuciderea, eu aşa cred. Eu cred că pe Liviu Babeş l-a iertat.

88 răspunsuri to “ADRIAN NĂSTASE S-A ÎMPUŞCAT! PREMIERUL PONTA A VENIT LA SPITAL”

  1. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

    Individul basescu, calaul acestui popor, nu merita sa fie numit om!
    Lista cu zecile de colonei politici prezentata de Gadea in aceasta seara dovedeste clar ca Romania se afla in mainile unei dictaturi militare. Cred ca USL ar trebui sa-i verifice cu atentie pe asa-zisii dezertori PD-L si mai ales sa anuleze orice colaborare cu UNPR.

  2. Roxana Iordache Says:

    Da. Eu trebuie neapărat să scriu din nou despre dv., am amânat din motive obiective. Aţi sesizat perfect, atâta doar că Armata n-a marşat. De aceea au avansat nişte nevolnici. 👿

  3. ADRIAN NĂSTASE S-A ÎMPUŞCAT! PREMIERUL PONTA A VENIT LA SPITAL » Bloogle Says:

    […] Original Blog » 20 June 2012 – Blog « Primele impresii si imagini din Zell am See / Kaprun, Austria […]

  4. Huhu Says:

    Bllestemat este in vecii veciilor dictatorul Basescu VINOVAT PENTRU TOT CE E RAU ACUM IN ROMANIA, LA PUSCARIE PE VIATA CU EL HUUUOOOOO!!!

  5. EU Frosina Praporgescu Says:

    Daca il gratiaza basescu s-a scos :))))

  6. Roxana Iordache Says:

    Ţaţo, pentru Băsescu nu mai e cale de scoatere. Decât, Doamne fereşte, cu picioarele înainte. Doamne fereşte! Nu de alta, dar ca să aibă timp, tot timpul vieţii lui, dacă se poate, să ispăşească. Aşa e creştineşte să-ţi doreşti, ca păcătosul să se mântuiască. Or, lui Băsescu i-ar trebui vreo două milenii pentru asta. :mrgreen:

  7. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

    Cred ca ar fi o cale de scoatere… a pielii de pe el si apoi costum de blani. In acest fel s-ar lepada de pielea dracului…

  8. Marcus Says:

    Irlanda, ~2007 – o satra de tigani a pus cortul in centrul unui oras irlandez. Tentativa politiei de a-i evacua pe „ocupanti” a primit o riposta ferma din partea pirandelor cu puradei in brate. Acestea si-au scos sanii la vedere si i-au stropit pe politisti cu lapte direct de la sursa! Cativa stropi au ajuns si pe obiectivul camerelor de filmat. sursa: EvZ.
    Franta, 05.11.2009 – un tigan s-a automutilat în timpul unei audieri judiciare, după ce a aflat că urmează să fie extrădat. Leonidas Prusca, în vârstă de 30 de ani, s-a tăiat cu lama pe abdomen şi a apoi s-a prăbuşit în faţa judecătorului într-o baltă de sânge. Pe numele tiganului fusese emis un mandat de arestare, bărbatul fiind acuzat de furt. Când a aflat că va fi extrădat, omul a dus mâna la abdomen şi s-a tăiat cu o lamă de ras. Românul a fost transportat de urgenţă la spital, unde medicii au constatat că rana sa este superficială. sursa: Le Progres.
    Romania, 20.06.2012, seara pe la 11 – un specialist mondial recunoscut in vanatoarea de PORCI mistreti, exemplifica pe sine insusi felul corect de a impusca un PORC in beregata a.i. rana sa fie la fel de superficiala precum a tiganului din Franta si sa genereze aceeasi tiganie mediatica precum pirandele din Irlanda. sursa: spectacolul de circ realizat de clovnii tristi ai televiziunilor “de stiri”.

  9. stejarul Says:

    Roxana,

    stirea m-a facut sa ma gandesc brusc la demnitatea detinutilor politici care au infundat puscariile comuniste stiindu-se nevinovati si cu speranta ca vor iesi candva la „lumina” si isi vor duce mai departe lupta pentru dreptate si adevar. Un Ticu Dumitrescu de exemplu.

    Gestul lui Nastase spune : „my way or no way!” And his way was to get away with wrong doings.

    basescu a facut o cacialma din toata lupta asta anticoruptie. Da, Nastase merita pedepsit intr-un fel pentru hotiile facute (si cred ca nu e corect sa le facem uitate) dar basescu a vrut el, asa, de-al dracu sa il condamne pentru ceva care el s-a considerat afectat cat mai direct. Nu dosarul matusii Tamara ci Trofeul Calitatii in care Nastase si-a facut rost de „ammunition” impotriva lui. A vrut basescu sa dea un semnal de amenintare tuturor care au cel mai mic gand sa lupte impotriva lui. Urata razbunare! O sentinta care a transformat lupta anticoruptie intr-o vendeta personala.

    Nastase in ultimul timp incepuse sa fie politicianul perfect. Departe de lacomul care a marit mandatul prezidential la 5 ani si a dublat bugetul prezidential. Gestul lui din seara asta m-a mahnit. Mi-a aratat ca este totusi un om incapatanat care accepta a long term solution for a short term problem… in conditiile in care are doi copii.
    Cand ai familie, viata nu-ti mai apartine. Le apartine celor dragi.

  10. Tudor Says:

    Lasand la o parte fatpul ca in loc de fular ar trebui sa fie un pansament steril si un colier la gat, gestul lui Nastase dovedeste neputinta si vinovatia lui. Cum?

    Acu 3 ani de zile un nene din Sibiu a fost cat se poate de indreptatit sa dea in judecata Statul Roman pentru taxa abuziva de poluare. A castigat la CEDO, Statul Roman obligat sa dea banii inapoi pentru toti sau sa schimbe legea, sau sa o elimine. Omul ala s-a luptat de unul singur pentru noi toti! Capul sus tot timpul.

    Ajung la Nastase. Daca el este constient ca acest dosar este unul pur politic si el Maica Tereza, nevinovat, ar fi facut exact ca si Sibianul de mai sus. Mai ales ca are o influenta politica si avocati mai buni decat un om de rand. Dar nu, nici macar sa se apere singur la CEDO nu ajunge ca deja o da in gesturi disperate. Cam asta e, daca un om amarat isi face dreptatea singur tinandu-se tare pe baricade constient de nevinovatia lui iar Nastase apeleaza la suicid….Repet, e clar ca e vinovat. Daca era nevinovat isi facea frumos cuibusor la Puscarie, astepta ca avocatii lui la CEDO sa castige procesul si apoi sa ceara eliberare+daune masive+ponegrirea judecatorilor. Aceasta este decizia pe care un om normal, intreg la cap si care realizeaza ca daca judecatoria din tara e corupta de Base nu poate da un verdict corect, se lupta la CEDO. Daca era atat de abil politic si intelectual realiza ca pe termen lung, daca este nevinovat are de castigat mult mai mult, mult mult mai mult daca accepta sa se duca in arest din seara asta si sa continue lupta cu avocatii in strainatate.

    Nu-l simpatizez pe Nastase insa gestul lui arata disperarea unui om prins cu mata in sac, fara cale de iesire. Nu ma bucur de decizia luata, isi face rau singur, atat fizic, cat si cu impresia de neputinta pe care o imprastie in jur…

    In alta ordine de idei, cand ajunge Iliescu la tribunalul de la Haga pentru mineriada din iunie 1990 ca tot a amintit Antonescu de ea?

  11. treebeard Says:

    puteti va rog sa nu mai stricati pozele cu javre pe nastase? destul plange o tara intreaga dupa fularul lui.

  12. Donkeypapuas Says:

    @colonel Marcus

    Mai răsfiraţi, băieţi, mai răsfiraţi, că sunteţi penibili. Plus că duhneşte prostia în voi.

  13. julia Says:

    Roxana, cum poti glorifica un gest ca sinuciderea cind esti crestina?

    Subscriu la tot ce a spus Virgil: chiar daca iert, nu uit. Si un act disperat ca asta nu il albeste pe AN in ochii mei asa cum virsta nu il absolva pe criminalul moral al Revolutiei Romane din ’89, Iliescu Ilici.

  14. J o h n s o n Says:

    Vad ca limbincuriştii lui Basescu si Macovei au intrat in faza terminala a psihozelor anti Nastase…Dupa ce i-au supt-o la rece timp de 8 ani cand sa-l vada in zeghe hop surpriza ….Nastase a fost mereu cu un pas inaintea voastra sifiliticilor,daca nu v-ati prins inca 😆

  15. neveu01 Says:

    Toantela Jeluica,

    Iar bati campiile…
    Du-te la jukarika ta, la aia de-o botezasesi „Julia blog-ing” (da, cu un singur g, americanco parata) si lasa-te de judecat crestinii pentru ca tu esti doar cre(s)tina din nascare:)

    Hai, du-te la limbricii tai!

  16. olimpiu65 Says:

    e trist si vb unor jurnalisti: abia acum s-a deschis cutia Pandorei. nu va mai exista nicio cale de dialog cu basistii!!! ii vom extermina!!

  17. stejarul Says:

    Roxana,

    ceva nici cum nu inteleg… acel fular la gat e atat de caraghios. Sunteti siguri ca a fost SMURDul la Nastase acasa? Daca a fost SMURDul atunci acel fular ma face sa spun, Doamne iarta-ma ,dar mi-e foarte greu sa cred ca acopera o impuscatura. Va spun de ce:
    1. Un glont in regiunea gatului poate afecta intr-un spatiu foarte mic o multitudine de structuri mai mult sau mai putin vitale (arterele carotide, venele jugulare, laringele, coloana vertebrala). Se pare ca nastase a avut un noroc orb… nu a fost atins absolut nimic (medicii declara asta)
    2. SMURDul nu ar fi fost de acord sa puna acel fular nesteril in regiunea plagii (chiar daca au pus un pansament care sa opreasca sangerarea) si in nici un caz nu i l-ar fi pus IN JURUL GATULUI SI INODA SUB BARBIE. E hilar! Scuze… ca un om de zapada. Eventual (un foarte mare eventual) il puneau in fata peste gat fara sa incojure gatul. Orice miscare a gatului ii putea fi fatala nestiind unde s-a blocat glontul, deci cine l-a miscat sa-i puna acel fular??? SMURD? NO WAY!!!
    3. Am inteles ca nu a atins vasele mari si totusi sangerarea e prea mica, e totusi o rana la gat! (aproape de inima deci presiunea in vasele afectate destul de mare) M-as fi asteptat sa vad un pansament gigant imbibat cu sange care sa comprime plaga sa opreasca prin presiune sangerarea. Sub fularul ala nu incapea mai mult decat un plasture…

    Am dubii serioase si uneori ma gandesc ca daca tot avem guvern milli-vanilli, transpartinicii astia ce nu fac pentru victoria finala? Intrarea in Schengen si scapare de monitorizare a justitiei….

  18. Drama unei nopți de iunie | Teologie pentru azi Says:

    […] „Am postat asta şi pe blogul lui Adrian Năstase, amintindu-mi că USL s-a constituit din voinţa lui Crin şi Victor, din ziua în care Adrian Sobaru s-a aruncat de la balconul Parlamentului: Dragilor, vă daţi seama ce-a făcut omul ăsta? L-a iubit Dumnezeu că n-a murit şi în acelaşi timp, a reuşit să dea semnalul puternic. Că regimul Băsescu nu ne poate învinge. Împreună, suntem puternici. Vă daţi seama ce semnal a dat? Şi-a spălat toate păcatele, a fost un act de nobleţe antică. Actul lui Năstase ne obligă. Să scăpăm ţara de regimul Băsescu şi să trăim normal în ţara noastră eliberată. Mulţumesc, Adrian Năstase, pentru sacrificiu, un sacrificiu care putea fi fatal! Uneori, Dumnezeu iartă sinuciderea, eu aşa cred. Eu cred că pe Liviu Babeş l-a iertat”. pr. dorin picioruş teologie pentru azi […]

  19. Emil Vulcanescu Says:

    Roxana Iordache
    Nu putem noi gresi cat poate Dumnezeu sa ierte ! ! !
    Un singur lucru nu este iertat SINUCIDEREA ! ! !
    Ma bucur ca tentativa de suicid a esuat si ii doresc domnului Adrian Nastase insanatosire ; asa cum spunea si un comentator cand ai familie si copii „viata” nu-ti mai apartine.
    Sa fii iubita …
    Cu stima Emil

  20. Virgil Ilie Says:

    test

  21. Virgil Ilie Says:

    Sa ma ierte Dumnezeu , dar am mari indoieli ca lucrurile s-ar fi petrecut asa cum ne sunt prezentate .
    Asta pentru ca totul este atipic , scos din tiparele unor proceduri standard , obligatorii in astfel de situatii .
    STEJARUL a punctat bine citeva aspecte la care as aduga …
    Nicaieri in lumea asta salvarea nu intirzie un ceas la usa unuia care prezinta plagi impuscate ca sa poata intra in curte pe o poarta strimta . Impricinatului i se opreste singerarea si este scos urgent pe targa si transportat la spital .
    Nu-ti faci buzele si unghiile ca sa dai frumos in poza cind esti impuscat .
    Apoi , am vazut citeva plagi impuscate la viata mea . Stiu bine ce stricaciuni poate provoca on glont de 9 mm tras de la citiva centimetri .
    In primul rind , focul la gura tevii arde si distruge pielea , apoi pulberea arsa se infige in piele pe o raza de citiva centimetri buni in jurul orificiului de intrare a glontului .
    Glontul iesit dintr-o arma actioneaza ca o freza , el are niste aripioare formate de ghinturile armei , in plus impactul il deformeaza , se invirte in interiorul corpului si provoaga grave stricaciuni , rupind bucati de tesut din ce in ce mai mari , cu cit viteza de rotatie in jurul axei ii scade spre iesire .
    Iata de ce la iesire aceasta freza deformata care este glontul produce gauri extrem de urite .
    Mai mult , glontul poate sa se sparga si bucatile sa iasa sau nu prin locuri diferite .
    S-a anuntat ca impuscatul are trei gauri in git .
    Din ce se vede in filmul debarcarii la spital , acesta nu arata nici pe departe a fi un om care a fost supus impuscarii , iar fularul pus in zona gitului nu ar fi putut masca urmele unei impuscaturi ca aceea descrisa la tevereuri . Sau macar s-ar fi vazut pansamentele care ar fi trebuit sa fie cu mult peste fular .
    Nu poti sa pui doar plasturi pe astlel de rani .
    In plus fata impuscatului ar fi fost tumefiata , strimba chiar …
    Ca sa arati dupa o impuscatura in git cum arata domnul Nastase , nu zic ca nu se poate , dar inseamna ca cei de la salvare nu erau paramedici ci cosmeticieni si s-au ocupat nu cu ce trebuia , ci cu fardarea dinsului sprea a da bine in poza .
    In fine , este totusi posibil sa fie cum au descris tevereurile , am totusi cum spuneam indoieli .

  22. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

    „Nu putem noi gresi cat poate Dumnezeu sa ierte ! ! !
    Un singur lucru nu este iertat SINUCIDEREA ! ! !”
    _______________________________________________
    (Absolut fara legatura sau referinta la cazul Nastase )

    @Emil Vulcanescu

    Imi plac specialistii care stiu exact ce iarta si ce nu iarta Dumnezeu … 🙂 Uneori ai senzatia ca oamenii astia discuta ei direct cu Dumnezeu,asa sunt de siguri pe ce face si ce nu face Dumnezeu 🙂

    Cum Dumnezeu este pentru ei un contabil cu reguli bine stabilite si de la care nu poate sa se abata (are si El constrangerile Sale… 😎 ) ,este bine sa ii stim exact modul de lucru .Tipicar ,cauta repede pe raboj si face plusurile si minusurile, trangand apoi linie .

    Spre exemplu la Popescu gaseste :
    -cinci copii violati cu perversiuni
    -una bucata mama omorata in bataie
    -trei bucati batrani pacaliti ,cu apartamentele luate si lasati pe drumuri .

    Total partial :9 infractiuni .Se aplica iertarea si rezulta Total Final 0 infractiuni .Rai scrie pe el cand tragi linia !

    La Ionescu in schimb,un om cu o viata exemplara si plin de dragoste, gaseste:

    -una bucata sinucidere , intr-un moment de deznadejde .(ca presupun ca nimeni nu se sinucide in culmea fericirii ,ci din deznadejde ,din zdrobire sufleteasca)

    Total partial 1 bucata infractiune .Nu se aplica iertarea in cazul sinuciderii .Total final 1…Repartitie in iad !

    Stii ce cred eu Emile? Eu cred ca Dumnezeu iarta inclusiv sinuciderea…

  23. stejarul Says:

    @ Virgil Ilie

    La fularul ala doar niste margele mai lipseau! 🙂

    De ce nu i-au imobilizat coloana vertebrala? Daca avea fractura de coloana?
    Farsa mizerabila. Si drama e ca basescu nu e strain de ea. Astia isi bat joc de platitorul de taxe de opinia publica internationala, de toti cu un tupeu caracteristic tiganilor. Is TOTI tigani. (in afara de Constantin si Voiculescu)

  24. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

    „Nu-ti faci buzele si unghiile ca sa dai frumos in poza cind esti impuscat .”

    „La fularul ala doar niste margele mai lipseau!”

    „in ce se vede in filmul debarcarii la spital , acesta nu arata nici pe departe a fi un om care a fost supus impuscarii”

    „Farsa mizerabila.”

    „Is TOTI tigani. (in afara de Constantin si Voiculescu)”
    ________________________________________________
    @Virgil,Stejarul

    Cand vad ce voi ce postati voi ,stiind si ca sunteti simpatizanti ai taranistilor ,inteleg cu durere de ce PNTul nu mai are sanse sa isi revina , avand parte de sutinatori ca voi …

    Fara suparare baieti(sau ma rog,cum vreti voi 🙂 ),dar pur si simplu parca faceti un concurs care este mai cretin,mai insensibil,mai paranoic si mai absurd …

  25. stejarul Says:

    Prost e ala care foloseste „ata alba”. Ce sa-i facem daca se vede de la o posta? Sa spunem ca nu o vedem de dragul de a nu fi „paranoici, cretini, insensibili”?
    Sunteti diletanti. O sa vedeti in ce fundatura ajungeti toti! „Se umfla” strada si vai de capul vostru!
    Pedeapsa cu moartea va deveni o necesitate pentru ca bugetul nu poate acoperi „cazarea” voastra. V-ati inmultit al dreacu de tare in 22 de ani iar noi ne-am imputinat prea rau.

  26. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

    „Sunt uimit de cât de intensă poate să fie ura şi stupiditatea unor oameni, îl urăsc canibalic. Sunt unii care la o televiziune după ce s-a împuşcat Adrian Năstase jubilau. E o sălbăticie şi un fanatism foarte rău prevestitoare.”
    ________________________________________________
    Da,este chiar uimitor si ,intr-adevar, pare extrem de rau prevestitoare aceasta salbaticie,ura si obtuzitate in gandire …

  27. Dante Says:

    @Roxana

    cred ca motanii aia negri care scriu pe aici s-ar ridica cu mult peste comentariile unora care deja se vad criminalisti in CSI ori in CSI:NY

    mai scoateti bai capul din labeunu ala ca va prosteste de tot 😀

  28. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

    „V-ati inmultit al dreacu de tare in 22 de ani iar noi ne-am imputinat prea rau.”
    _______________________________________
    @Stejarule

    Fa sex fara prezervativ ,Stejarule! 😎 Fa sex fara prezervativ ,anticonceptionale etc. in timpul tau liber si mai inmulteste-te si tu … 😎 .

  29. Virgil Ilie Says:

    Iata o prietena medic de meserie mi-a sporit nedumerirea …
    Domnul Nastase nu e un oarecare , in astfel de momente la capatiul unuia ca dinsul sunt prezenti CEI MAI BUNI SPECIALISTI .
    Ori al capatiul domnului Nastase , este prezent si opereaza domnul Bradisteanu .
    Sigur un bun specialist , dar IN CARDIOLOGIE , dinsul fiind chirurg de inimi si nu de gituri .
    Aici trebuia un chirurg specializat in ORL , n’asa?
    Sau nu ?!…

  30. stejarul Says:

    @ Virgil Ilie
    Eu as indrazni sa spun ca si un neurochirurg trebuia sa fie in echipa.

  31. Virgil Ilie Says:

    Acuma , vreau sa fiu bine inteles .
    Eu am exprimat aici niste indoieli ale mele , este posibil ca ele sa nu fie confirmate de realitate si am si precizat asta .
    Dar sa pling pe umarul unui neispravit care a distrus Tara , care a vindut-o pe nimic , cara a praduit-o impreuna cu lacustele pesediste , doar pentru faptul ca acesta este impotriva altui neispravit numit Basescu , care la rindul lui a vindut si praduit si el impreuna cu lacustele lui pediste , mi se pare o prostie …
    Intarita-i drace !
    Intarita-i sa se stirpeaca intre ei pina cind am sa le spun io hopa !

  32. Virgil Ilie Says:

    Iata de ce , ii doresc insanatosire grabnica domnului Nastase si multa , multa putere de razbunare .
    Nadajduiesc ca mafiile feseniste sa se ia de git cit mai zdravan cu putinta si cit mai repede .

  33. Emil Vulcanescu Says:

    @ Un simpatizant neutentic
    Comentariul ce l-am postat era adresat gazdei noastre, tu ca un satanist ce esti , ruda cu Satanail Cotrocensis te bagi in seama si scrii prostii.
    Mari duhovnici ai Romaniei si aici ma refer la Ilie Cleopa , Teofil Paraianu , Bartolomeu Anania , Dumnezeu sa-i odihneasca , au spus cele ce ai citit in comentariul postat.
    Dumnezeu sa te lumineze

  34. Huhu Says:

    E clar, la ordinul dictatorului Basescu. a fost condamnat A. Nastase!

    Sceleratul dictator se va linistii numai dupa ce va fi ciuruit la zidul din Tirgoviste!

  35. stejarul Says:

    Pentru inceput am crezut in drama lui Nastase. Am fost simpatetic. In clipa in care an realizat ca totul e o farsa, cu mine nu se mai poate discuta. Imi vin in minte clujenii mei lichidati cu o cruzime feroce de jigodiile transpartinice, ma gandesc la cruzime minerilor adusi de iliescu si acolitii lui si ma gandesc ca am destui de plans ca sa ma mai ingrijorez de unul lacom care a huzurit pe banul amarasteanului si pe viitorul a inca vreo 5 generatii.
    M-a pacalit Nastase o data, e vina lui. Ma mai pacaleste o data e vina mea si nu vreau sa se intample.
    Un amarat de fura o pita face puscarie. Nastase a furat milioane si cand sa vada si el cum e viata in realitate face o dramoleta mizerabila. A avut o cat de mica remuscare cand sotia lui a lichidat trei fiinte nevinovate in accident de masina? A platit macar un cent despagubiri urmasilor?
    Nu! Nu am lacrimi de irosit! Dumnezeu sa va vada ticalosilor nenorociti ca ne stoarceti nu numai buzunarele si saracia, dar si ultimele noastre lacrimi! Blestematilor!

  36. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

    @ Un simpatizant neutentic
    Comentariul ce l-am postat era adresat gazdei noastre, tu ca un satanist ce esti , ruda cu Satanail Cotrocensis te bagi in seama si scrii prostii.
    Mari duhovnici ai Romaniei si aici ma refer la Ilie Cleopa , Teofil Paraianu , Bartolomeu Anania , Dumnezeu sa-i odihneasca , au spus cele ce ai citit in comentariul postat.
    Dumnezeu sa te lumineze
    ________________________________________
    @Emil Vulcanescu

    Emile,iti multumesc mult pentru crestinestile tale aprecieri ,se vede ca esti un baiat bun,cu suflet si capabil de dialog … 🙂

    Sa stii ca am stat un timp langa parintele Cleopa,Dumnezeu sa-l odihneasca .Nu mi-a spus insa niciodata exact ce iarta si ce nu iarta Dumnezeu(cred ca stia si dansul ca „nebanuite sunt caile Domnului) ci doar cum procedeaza Biserica . Despre sinucigasi a scris clar ca, in cazul unor probleme psihice ,boli nervoase ,etc . este permisa slujba in biserica si pentru sinucigasi . Daca te gandesti putin,deznadejdea sufleteasca ce te impinge sa faci un astfel de gest ,se traduce in limbaj medical exact prin „boala nervoasa grava ce afecteaza profund instinctul de autoconservare”.Adica, atunci cand un om apasa pe tragaci cu gandul sa isi termine viata,nu prea se poate spune ca psihicul lui este unul sanatos,asa cum probabil il avea cand naviga linistit cu iahtul pe mare , cand culegea relaxat flori pe munte,sau cand se juca fericit cu copiii sai …

    Daca insa preferi sa iei mecanic lucrurile si sa iti imaginezi un Dumnezeu „masinarie ” ,un fel de nazist cu regulamente pentru orice ,atunci tu deja esti absolut sigur ce va face si ce nu va face Dumnezeu si nu mai admiti discutii pe marginea „celor sfinte „,ajungand un taliban ortodox . Este normal de altfel ,tu gandind ca o masinarie si iti fabrici un Dumnezeu dupa chipul si asemanarea ta …

    Totul este pentru tine batut in cuie , iar Dumnezeu dintr-o data nu mai este deloc incomprehensibil asa cum tot teologii afirma ,ci devine previzibil ca orice masinarie care urmeaza niste regului clare .Un astfel de Dumnezeu ,iti afirm fara sa fiu deloc satanist (si nici mare pasionat de filosofie) CA ESTE MORT !

    Deci pe scurt teologii si duhovnicii spun ce cred ei ,tu intelegi ce poti tu din ce spun ei ,dar slava Domnului ca Dumnezeu nu este teolog sau chibit pe probleme teologice , ci Fiinta Suprema …

  37. Virgil Ilie Says:

    Ha-ha-ha ! Cind io va spun ca sunt cu totii o apa si un pamint !
    Ma injurati , da ?…
    Oki .
    Ia sa vedem cum va pica asta …
    Vajnicii aparatori ai bogatiilor Tarii , domnii de la PNL si PSD au initiat cind erau in opozitie o lege care sa interzica exploatarea gazelor de sist .adea bine la populimea care protesta in strada si aduca si puncte electorale , n’asa?
    Din pacate numai cind erau in opozitie , pentru ca acuma , ajunsi la putere numai ce au facut sa cada la vot in Senat propria initiativa legislativa cu citeva minute in urma .
    Isi permit care va sa zica sa piarda citeva voturi acum ca sunt pe cai mari , dar evident ca nu-si pot permite sa piarda spagile grase care vor rezulta de aici .

  38. Ghita Bizonu' Says:

    stejare

    care voi vpati imputinat ?!

  39. stejarul Says:

    Pentru cei cu nervii tari si care nu se sperie sa vada sange, uitati cum arata o impuscatura la cap. Cum glontul la iesire pur si simplu explodeaza tesuturile… DACA SUNTETI MAI SENSIBILI, NU INTRATI! E FOARTE GRAFIC.

    http://www.google.ca/imgres?imgurl=http://prettydead.com/gallery3/var/albums/reference_photos_CREATIVE/gunshot%2520wound%2520to%2520the%2520head3.jpg%3Fm%3D1290115621&imgrefurl=http://prettydead.com/gallery3/index.php/photos/26&usg=__kxX3f5pttfB8Rfynjqk0cgPBZhI=&h=841&w=1121&sz=144&hl=en&start=1&zoom=1&tbnid=__SB_HWfc3156M:&tbnh=113&tbnw=150&ei=ltXiT93YGoXn0QH-uNymAw&prev=/search%3Fq%3D%252B%2522gunshot%2Bwound%2522%26hl%3Den%26gbv%3D2%26tbm%3Disch&itbs=1

    Impuscatura la care a afectat carotida
    http://www.trauma.org/images/image_library/gswcarotid08.

    Impuscatura la mana

  40. Zorina Raducu Says:

    Virgil, un chirurg cardiolog stie foarte bine pe unde trec vasele de sange prin corp, la cap, daca atingi un vas de circulatie mare, l-ai terminat pe cel operat. Cardiologul poate sa fie acolo doar pentru a ajuta echipa de chirurgi, in calitate de consultant.
    nu stiu.
    E bine ca acum crezi ca gestul disperat al lui Nastase a fost reral si nu doar o punere in scena.
    Iertarea nu sta in puterea noastra, ci a lui Dumnezeu. Noi doar nu trebuie sa uitam, in fata unui asemenea gest tragic, nu mai functioneaza starile acestea, in locul lor apare uimirea stupoarea indignarea, revolta.
    Ne pierdem in lucruri esentiale.

    A aduce pe un om in pragul mortii si al disperarii este un lucru extrem de grav.
    Judecatorii care au declansat acest mecanism, daca este adevarat ca a fost condamnat in dosarul cu suma ale carei serii au fost emise in 2006, trebuie sa raspunda pentru asasinat, sau instigare la crima (sinuciderea este o crima, nu-i asa ?), pentru hartuire, emiterea de decizii la comanda s.a.
    Mafia si clanurile mafiote, din justitie, trebuie demantelate in toate instantele din tara.
    Capii mafiei din justitie sunt judecatori, procurori, avocatii sunt doar intermediari, capi mai mici vreau sa spun, mafioti primejdiosi si ei, in multe cazuri.
    Nu vorbesc de profesionistii a caror moralitate si onestitate sunt in afara de orice discutie. Exista si ei.
    Sunt oameni care mor cu dreptatea in mana, dupa ce au fost hartuiti prin procese si carora li s-a facut nedreptati flagrante, de increngatura mafiota din justitie..
    Au facut si din Nastase un exemplu de justitie-injustitie la comanda politica. Este mai mult decat evident si limpede lucrurl acesta.
    Nu inteleg de ce nu au facut avocatii lui, o contestatie la executare, expediata prin posta. Exista si posta electronica. In fata unei contestatii la executare, te gandesti de cateva ori daca sa pui catusele unui om.
    Nastase nu este deputat, senator ceva, arestarea lui nu trebuia trecuta prin votul parlamentului ?
    Intreb nu dau cu bata.
    Cu recipisa in mana nu mai putea fi arestat, eu asa cred, e drept ca nu cunosc „procedurili”.
    Las la o parte, desi nu bas de tot, de aceea am cerut si cer demisia luii Ioan Rus de la interne, viteza cu care s-au prezentat politistii sa il aresteze..
    Cine a dispus asta este si el culpabil.
    Exista mafioti si criminali care sunt in libertate, si un personaj care in principiu, nu era un pericol social, s-au gasit sa-l umfle intr-o zi.
    Exista o inregistrare telefonica sau vreo dovada ca cineva a precipitat lucrurile pentru emiterea mandatului de arestare.
    Culpabili si demn de dispret sunt insa cei care au facut din cazul Nastase, subiect de linsaj public.
    Justita sa-si faca curatenie in ograda, in principal instanta suprema care a declansat aceasta circoteca, dar si cel mai intunecat cotlon din justitie sa fie curatit de putreziciune.
    Pentru a fi o putere in stat, justitia sa insemne dreptate, adevar, cinste.
    Jos labele mafiei de orice fel (economica, politica… )de pe justitie.
    Circoteca din care Nastase trebuia infrant si anihilat psihic si fizic, se pare.
    Circoteca, doar cu hienele astea nu au calculat bine situatia, l-au transformat pe Nastase in victima si asta se va intoarce impotriva lor. Ca un bumerang.
    Vreau sa stiu in ce dosar a fost condamnat Nastase si daca in dosar exista cel mai mic, viciu de procedura sau de interpretare, cei care au dat horararea aceasta sunt criminali, eu asa apreciez, si trebuie sa raspunda.
    Sa raspunda si cei care au declansat acest sinistru.
    In peta uzurpatorul, bolnav mintal si degenerat fizic si psihic.

    Sa curga cu demisii, arestari, suspendari.
    Gata cu gaska oranj.
    Emise corect si justificat.
    Mafiotii care au devalizat Romania si i-au adus pe romani intr-o stare jalnica, fac din „cazul Nastase” circ si balamuc ?
    Vreau sa traiesc omeneste in tara mea.
    Si sa nu mai fiu obligata sa asist la marsaviile si ticalosiile, pe care le-au declansat mafiotii unui incendiator, violator, criminal.
    Nu vreau sa traiesc intr-un ospiciu.

    Gestul lui Nastase a fost al unui om hartuit, disperat, demn de intelegere, un gest necugetat, dar unul de onoare si de mare deznadejde si singuratare.
    Prin gestul lui s-a spalat de foarte multe pacate, prin nedreptatile, sicanele, hartuiala la care a fost supus, a fost spalat de altele.
    Nu sunt fan al acestui personaj, dar adevarul si dreptatea sunt dincolo de simpatie si antipatie.
    Dumnezeu sa ii dea viata !

    Avalansa a pornit, nimeni nu mai poate salva gaska de la pierire.
    Si nici nu trebuie salvata.
    m.s.(T-soara)
    Imi cer scuze daca sunt greseli, nu mai am rabdare sa le corectez.

  41. Marcus Says:

    Razi Tu, Traiane, Dar Nu Este Rasul Tau!-Crapi, Basescule!

    Zi istorica ieri pentru justitia postdecembrista din Romania basista a anului 2012. Din pacate si neagra. Condamnarea “pe bune” la inchisoare cu executare a unui fost prim ministru (de fapt cel mai bun prim ministru postrevolutionar) pentru fapte de coruptie in urma unei judecati drepte, sine ira et studio, dar mai ales fara comanda razbunator-visceral politica ar fi insemnat un semnal clar pentru toata lumea ca justitia in tara noastra este intr-adevar Putere in stat, independenta si ca face treaba ca la carte, legata la ochi si cu balanta in mana.
    Modul insa in care a fost condamnat Adrian Nastase de catre niste judecatori care recunosc public faptul ca in ditai dosarul cuprinzand mii de file si depozitiile a noua sute de martori nu exista nicio proba care sa sustina acuzatia ca d-l Nastase ar fi primit foloase necuvenite in calitatea sa de Presedinte de partid pentru a-si face campanie electorala, il face pana si pe cel mai neavenit spectator in ale justitiei sa se indoiasca serios de calitatile unei justitiei nepartinitoare, ba chiar mai mult sa se intrebe daca judecatorii respectivi recunoscand acest lucru, dar condamnand totusi un om erau in deplinatatea facultatilor mintale sau consumasera inainte de a da verdictul bauturi alocoolice pana la nivelul in care le-a luat Dumnezeu mintile. Sau poate ne cred pe noi, romanii, tampiti de tampiti.
    Altfel nu se explica aceasta hotarare judecatoreasca.
    Cei care am trait in timpul guvernarii lui Nastase ne amintim foarte bine faptul ca de pe caii mari si albi pe care calarea acesta la momentul respectiv nu ar fi catadicsit pentru nimic in lume sa vorbeasca cu niste oamenii care ar fi facut orice pentru a-i intra in gratii, daramite sa-si ia sotia pe post de complice si sa purceada personal la organizarea de strangeri ilegale de fonduri pentru campanie, dupa care csa se aseze cu doamna Nastase pe purcoiul de bani, sa-i numere si sa-i aranajeze pe destinatii pentru sepcute, pixuri si tricouri cu sigla partidulului pe ele.
    Deoarece la o interpretare corecta a sentintei asta se intelege. Numai ca justitia nu a putut dovedi acest lucru. Scandalos si strigator la cer. Si asta in timp ce o tara intreaga o vede pe Anastase furand ca in codrtu la numararea de voturi in Parlamentul Romaniei, iar acelasi Parchet care nu a putut face dovada faptelor lui Nastase ne prosteste in fata si ne zice prin NUP-ul dat ca suntem chiori si rauvoitori.
    Dupa cum il cunosc eu pe d-l Nastase aceasta condamnare nedreapta nu va fi un capat de tara pentru Domnia Sa, mai are cai de atac si in tara, insa sunt convins ca imaginea ii va fi curatata de o decizie venita din strainatate, decizie care va fi si o palma data Justitiei Romane.
    Desigur pentru dusmanii d-lui Nastase ziua de ieri va fi fost o zi de betie si de manele date cu sonorul la maximum, la Cotroceni whisky-ul zilnic a fost stins cu sampania bauta din pantoful de firma a lui Udrea, pantof al victoriei meschinariei si razbunarii de mahala a ignarului si impostorului asupra intelectualului fin si a politicianului sadea.
    Numai ca ea a mai insemnat ceva. Daca Adrian Nastase a fost condamnat impotriva evidentei nevinovatiei sale, cam la ce se asteapta portocaliii in frunte cu javra ordinara nationala cand vantul isi va schimba la toamna directia de actiune, mai ales ca la ei probatoriul faptelor lor penale nu trebuie cautat cu telescopul Hubble, ci este la indemna oricarui procuror stagiar bine intentionat?! Vointa sa fie ca jaf probat la buzunarul statului cacalau, Maria Ta.
    Updated: Acum am dat drumul la televizor, este groaznic ceea ce s-a intamplat cu Adrian Nastase. Rusine Justitia Romana ! Crapi Basescule!

  42. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

    Aici nu e vorba despre relele facute de Nastase si daca merita sau nu sa fie condamnat. Eu cred ca e vorba despre faptul ca justitia acestui pretins stat de drept, aflata in mainile securistului basescu, ignora de 8 ani prevederile Art. 16 (2) din Constitutie: „Nimeni nu este mai presus de lege” si actioneaza in mod discretionar, lasand nepedepsiti adevaratii jefuitori ai tarii si calai ai acestui popor.

  43. Zorina Raducu Says:

    neesentiale, nu esentiale, s-au facut nu s-a, demni cu i, ca hienele nu cu, hotararea cu t nu cu r, speta, nu peta,singuratatecu t.
    Trebuia sa am rabdare sa corectez inainte de a trimite, scuze.
    m.s.

  44. Virgil Ilie Says:

    Iata sunt primul care imi corectez pozitia .
    Se pare ca de fapt impuscatura nu a fost in git ci in zona pieptului , mai precis sub git , in zona de sus a pectoralilor , ceea ce ar explica lipsa bandajelor la git .
    Nu e vina mea ca toata lumea a sustinut ca a fost IMPUSCAT IN GIT .
    Daca intradevar impusctura ar fi fost IN GIT , erau mari sanse sa fie vorba de o „manopera frauduloasa” asa cum am aratat mai sus .

  45. Marcus Says:

    @All: urmatorul text nu-mi apartine: Marcus spune:
    joi 21 iunie 2012 la 2:15:15 am

    Irlanda, ~2007 – o satra de tigani a pus cortul in centrul unui oras irlandez. Tentativa politiei de a-i evacua pe „ocupanti” a primit o riposta ferma din partea pirandelor cu puradei in brate. Acestea si-au scos sanii la vedere si i-au stropit pe politisti cu lapte direct de la sursa! Cativa stropi au ajuns si pe obiectivul camerelor de filmat. sursa: EvZ.
    Franta, 05.11.2009 – un tigan s-a automutilat în timpul unei audieri judiciare, după ce a aflat că urmează să fie extrădat. Leonidas Prusca, în vârstă de 30 de ani, s-a tăiat cu lama pe abdomen şi a apoi s-a prăbuşit în faţa judecătorului într-o baltă de sânge. Pe numele tiganului fusese emis un mandat de arestare, bărbatul fiind acuzat de furt. Când a aflat că va fi extrădat, omul a dus mâna la abdomen şi s-a tăiat cu o lamă de ras. Românul a fost transportat de urgenţă la spital, unde medicii au constatat că rana sa este superficială. sursa: Le Progres.
    Romania, 20.06.2012, seara pe la 11 – un specialist mondial recunoscut in vanatoarea de PORCI mistreti, exemplifica pe sine insusi felul corect de a impusca un PORC in beregata a.i. rana sa fie la fel de superficiala precum a tiganului din Franta si sa genereze aceeasi tiganie mediatica precum pirandele din Irlanda. sursa: spectacolul de circ realizat de clovnii tristi ai televiziunilor “de stiri”.

  46. Zorina Raducu Says:

    Marcus,
    demantelarea mafiei oranj, trebuie sa inceapa acum.
    Nu in toamna sau la sfantul asteapta. Sa fii iubit !
    m.s.

  47. Roxana Iordache Says:

    @treebeard. Javră e idolul pe care îl săruţi cu patimă în partea dorsală. Voi, toţi băsiştii, nu faceţi nici cât o unghie a unui căţel. Dar, prostia nu doare. Deci, idolatrizaţi în continuare derbedeul care a coborât România atât de jos. Băsescu e o mineriadă continuă. O mârlăniadă. Vă meritaţi unii pe alţii.

    @julia. Ştii că ai mai greşit, tot din bună credinţă, din cauza distanţei, deci a faptului că pentru mulţi dintre voi cei plecaţi realitatea a rămas împietrită în starea de fapt din momentul plecării voastre. Viaţa e vie, inteligenţa e suplă. Tu eşti o persoană inimoasă şi inteligentă. Poţi face distincţia ca să înţelegi mesajele.

    Nu glorific nici o sinucidere, poate n-ai înţeles, o înţeleg ca pe o excepţie iertată, ca şi pe cea a lui Liviu Babeş. Pentru că are o valoare care depăşeşte cu mult propria persoană a celui care a încercat să se sinucidă. Iar faptul că acel poliţist – care merită felicitări – l-a salvat cred că spune ceva. Ce crezi tu că spune? Încerci să reciteşti ce-am scris în postare, ca să nu fiu nevoită să o repet? Dacă n-ai timp, nu-i nimic, voi reveni cu alt articol pe tema actului lui Adrian Năstase.

    Cine vrea să-şi salveze sufletul său şi-l va pierde. Şi reciproca. A spus-o Mântuitorul, la un moment dat. Sigur că nu se referea la sinucidere. Dar în mod sigur se referea la fapte pentru aproape.

    @stejarul. Eşti un motiv de tristeţe, amice! 😦

    @Tudor. Uneori retardul nu se poate nici măcar ameliora.

    @Donkeypapuas. N-am verificat IP-ul, dar nu cred să fie @Marcus. Probabil că e o clonă.

    @Virgil Ilie. Probabil că o explicaţie a stării morale jalnice în care ne aflăm ca popor e şi din pricina incapacităţii noastre de a ne urma instinctul care duce la Dumnezeu. Când colo, ne lăsăm dominaţi de partea întunecată din noi. Din fiecare.

    @Emil Vulcanescu. Sunteţi cumva Dumnezeu? :mrgreen:

    @Simpaticule, ştii bine că ei, cei doi menţionaţi de tine, sunt oameni inteligenţi şi dotaţi cu sensibilitate, de aceea e cu atât mai tristă atitudinea lor în cauza de faţă. 😐

    @Dante. 🙂

    @Virgil Ilie. Fără supărare, dar nu prea cred că amica ta e chiar medic de meserie. Altfel, ar fi ştiut că e vorba de sistemul (cardio)vascular, chestia-asta se învaţă în şcoala generală. Sau nu? 😛 Hemostaza e o noţiune un pic mai complicată, poate ţi-o explică specialista ta: dacă chiar e medic, probabil o fi generalist şi mă întreb dacă o fi nimerit vreun diagnostic – ştii că dacă vreau pot: să fiu rea şi asta e zero faţă de ceea ce aş putea, asta nu pricep unii reduşi care se miră că nu le dau replica – unu, că nu-mi pierd timpul, fiindcă tot n-ar înţelege şi doi, trebuie să am interlocutor ca să dau o replică – pe tine în plus te şi iubesc, ţărănistule care vrei să-ţi cânte popa la cap când o fi să fie că te-ai dus ca ţărănist 😆

    @Huhu. Nu, hai să nu fim ca ei! Eu vreau ca Băsescu să fie judecat după faptele lui şi să fie condamnat de o justiţie dreaptă. Cu sentinţă corectă. Deci, maximă. 🙂

    @Virgil Ilie. Dacă tu crezi că eşti o apă şi-un pământ cu suporterii lui Băsescu e dreptul tău inalienabil. 😛

  48. Roxana Iordache Says:

    @Zorina Raducu. De acord, Mărie!

  49. stejarul Says:

    FOARTE GRAFIC! CEI SENSIBILI, NU INTRATI!

    Impuscatura la mana
    http://www.google.ca/imgres?imgurl=http://www.sciencephoto.com/image/264897/large/M3301261-Gunshot_Wound_to_the_Hand-SPL.jpg&imgrefurl=http://www.sciencephoto.com/media/264897/enlarge&usg=___8VQPI9VC1t1_WMSGNvj-B_AwF0=&h=385&w=530&sz=95&hl=en&start=14&zoom=
    1&tbnid=3Bv3pJ3PBu6xnM:&tbnh=96&tbnw=132&ei=ltXiT93YGoXn0QH-uNymAw&prev=/search%3Fq%3D%252B%2522gunshot%2Bwound%2522%26hl%3Den%26gbv%3D2%26tbm%3Disch&itbs=1

    @ Bizonu

    Ai mei jumate din ei nu au prins 60 de ani. Dar nu vreau sa recunosc… decat atunci cand vinovatii vor plati.

    Amici clujeni 75% sunt „plecati”. Aveau varste intre 40-65.

    Stiu ca si tu ai pierdut multi dintre ai tai. Nu e normal! Nu e normal ca numai ei , dracii rosii… colorati de ce culoare or fi sa ajunga la 82 de ani si sa suga pensii obscene (de ex oliviu gherman, condamnat ca a trimis studenti la Canal doar pentru ca „mergeau la biserica”) iar ai nostri sa dispara atat de devreme.

  50. Zorina Raducu Says:

    Impuscaturile in zona capului ar fi fost mult mai periculoase, politistul care a deviat impuscatura e un om curajos si demn de lauda. El a fost mana lui Dumnezeu in acel moment si i-a salvat viata lui Nastase, care nu ar fi gresit inima daca spre inima a indeptat pistolul.
    m.s.
    Gestul lui Nastase ramane unul impresionant si tragic. Sa iti iei viata este un gest de mare disperare, dar si de curaj.

  51. Zorina Raducu Says:

    multumesc Roxana, sunt alaturi de tine si vibrez (in sensul ca raspund) la tot ce gandesti, simti si scrii.

  52. stejarul Says:

    @Roxana
    Multumesc.

  53. Roxana Iordache Says:

    @Tuturor. Recitiţi ce a scris domnul Ion Olteanu:

    Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta spune:
    joi 21 iunie 2012 la 10:23:41 am modifică

    Aici nu e vorba despre relele facute de Nastase si daca merita sau nu sa fie condamnat. Eu cred ca e vorba despre faptul ca justitia acestui pretins stat de drept, aflata in mainile securistului basescu, ignora de 8 ani prevederile Art. 16 (2) din Constitutie: “Nimeni nu este mai presus de lege” si actioneaza in mod discretionar, lasand nepedepsiti adevaratii jefuitori ai tarii si calai ai acestui popor.

    @Ghita Bizonu’. Cred că partea cea mai rea care ni s-a întâmplat în ultimii 22 de ani e că am fost împărţiţi în tabere de care s-au folosit unii păpuşari.

    @Ion Olteanu. Esenţială observaţia dv.

  54. Roxana Iordache Says:

    @stejarul. Tocmai un răspuns ca ăsta pe care mi l-ai dat acum mă face să regret că poţi gândi, uneori, atât de urât. Pentru că tu ai un fond de candoare, în sensul cel mai bun. 😐

  55. Marcus Says:

    @Virgil Ilie: esti dobitoc!

  56. Roxana Iordache Says:

    @stejarul. Ţie îţi convine ca în România, care se pretinde stat de drept, să avem deţinuţi politici? 😯

    Fii atent la logică, înţeleg că tu, ca şi mulţi alţii vulnerabili la manipulare din această cauză, aţi pornit cu prezumţia de corupţie a (guvernării) lui Adrian Năstase. De ce în 8 ANI, corupţia nu a fost dovedită? De ce a fost Năstase condamnat în cauze penibile şi pentru un student la Drept în anul întâi, de fapt, pentru orice om de bun simţ, cu noţiuni elementare în privinţa statului de drept şi a funcţionării justiţiei? De ce a fost condamnat pe motive extrajudiciare, FĂRĂ PROBE, nici măcar circumstanţiale, cum le-ar numi jurisdicţia americană? De ce a fost condamnat în condiţiile în care instanţa recunoaşte că în cauză NU EXISTĂ NICI O PROBĂ?! Deci, nu există fapta! De ce din primul complet a făcut parte o procuroare neacreditată conform legii ca înalt magistrat, mă refer la Ioana Bogdan, fosta consilieră a procurorului-şef al DNA, Daniel Morar? Pentru că suntem stat de drept şi facem justiţie?

    Poate te gândeşti dacă ai fi vrut ca Năstase să fi fost condamnat pentru corupţie dovedită sau accepţi fără să-ţi pui întrebări că a fost condamnat politic – şi eşti mulţumit cu asta, fiindcă îl voiai cu orice preţ condamnat? Dar, oare, nu-l voiai condamnat pentru corupţie? Şi atunci, de ce n-a fost condamnat pentru corupţie? Ştii măcar pentru ce a fost condamnat? Şi tot aşa o putem ţine până când pică Băsescu şi va trebui să ne explice.

  57. Roxana Iordache Says:

    @Virgil Ilie. Tare mult aş vrea să te văd ministru de Interne. 😆

  58. Virgil Ilie Says:

    Roxana , conform ultimelor informatii se pare ca e vorba de interventii reparatorii , chirurgie plastica mai mult .
    Cum am spus , eu am avut dubii legate de IMPUSCATURA IN GIT .
    Referitor la suporterii lui Basescu …
    Stii foarte bine ca nu am nicio legatura cu suporterii lui Basescu , dar mi se pare anapoda ca sa fii catalogat suporter al lui Basescu pentur ca nu esti suporter al lui Nastase , Ponta sau mai stiu io al carui neispravit de aceeasi teapa cu astia .
    SUNT IMPOTRIVA INTREGII CLASE POLITICE ROMANESTI , CARE ACTUALMENTE NU ESTE NIMIC ALTCEVA DECIT LOCUL GEOMETRIC AL CELOR MAI MARI HOTI SI JEFUITORI .

    NU INTELEG DE CE DACA ESTI IMPOTRIVA LUI BASESCU TREBUIE SA ACCEPTI ALTI NEISPRAVITI PRECUM NASTASE SAU PONTA IN RUPTUL CAPULUI ?!

  59. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

    Faptul ca toti „politicienii” mentioneaza constant in interviurile lor ca „respecta” sau „nu comenteaza” hotararile instantelor de judecata, nu este dovada ca justitia din Romania functioneaza, ci a faptului ca au motive de a se teme de aceasta institutie politizata, sluga a stapanirii. Monstru ce a fost creat, din pacate, chiar de politicienii.

  60. Marcus Says:

    @Virgile: cand esti bou, esti bou de bou! Pai, hai sa-ti zic de ce acceptam neispraviti ca Nastase sau Ponta si ne stergem la cur cu expirati ca tine. Mosule, tu nu ai inteles ca pe voi v-au scos romanii in decor, ca la curse, dupa ce v-ati dat arama pe fata si ati ingropat prin setea de revansa, dorinta meschina de razbunare, furtul si prin acesta dorinta de parvenire rapida din banii statului, distrugerea mostenirii pe care noi ne-am facut-o in anii comunismuluii etc, partidul istoric pastorit de Maniu. Ii acceptam pe neispraviti deoarece stiu sa guverneze si sa aduca tara in granitele unui stat de drept refacut economic si cu posibilitati de prosperitate. Tu esti o suma de frustrarea prostului plin de un ego basescian (na, ca l;-am facut sdi p-asta parte de vorbire) , incapabil sa colaborezer cu cineva pentru binele acestui neam. Un mos senil care te alimentezi din aerul remanent al basinii Seniorului Coposu scapata la o intrunire la care ai participat si tu. O fosila dotata cu calculator!

  61. Virgil Ilie Says:

    Aaaaa , salutare Marcusica .
    Mai baiete ma , cum de poti fi ma atit de prost ?!…
    Mie mi se pare imposibil ca un om sa dea dovada de atita prostie ca tine …. Si totusi , iata ca se poate .
    Bina ma Marcusica , ramine tot cum am stabilit .

  62. Roxana Iordache Says:

    @Virgil Ilie. Tu uneori vrei să pari că nu înţelegi şi îmi atribui ce n-am susţinut. 🙂 Nu eu, tu singur te-ai făcut o apă şi-un pământ cu suporterii băsişti, din moment ce ai spus că toţi sunt la fel, iar dacă ei toţi sunt la fel, rezultă că şi noi toţi suntem la fel, din moment ce clasa politică provine din rândurile noastre, aleasă cu mânuţele noastre, nu ieşită din spuma mării.

    Ştii de ce nu înţelegi? Pentru că nu vrei să înţelegi. Pentru că îmi atribui ce nu susţin. Viaţa e vie şi plină de nuanţe, inteligenţa înseamnă capacitate de evaluare prin adecvare. Logica e, în schimb, una. Te-aş ruga să citeşti ce le-am răspuns şi altora, mai ales @stejarului. N-are rost să tot repet ceea ce tu nici măcar nu citeşti, pentru că altfel ar fi imposibil să nu înţelegi. Unu, că Adrian Năstase nu e un neisprăvit, e un om cult, subţire şi a fost un premier foarte bun – recunosc, pe vremea guvernării lui eram consultant la idioţii de ţărănişti, deci n-am perceput impactul guvernării Năstase asupra presei, fiindcă ieşisem din presă şi oricum ne cunoşteam – vreau să-ţi spun că e un băiat deştept şi cu o sensibilitate aparte, sub stratul de aroganţă care, oricum, s-a topit în opt ani de penitenţă – şi vreo 6-7 de blog. 😛 Asta, pe lângă faptul că i-am cunoscut tatăl şi ştiu că provine din şef de promoţie al Mănăstirii Dealu (eşti militar). În plus, scrie superb – am convenit că din moment ce el poate scrie editoriale atât de strălucite, atunci şi eu pot fi un prim-ministru ca el. 🙂 Are umor, unul fin. Şi ironie de calitate. Aş minţi să spun că, în ultimii ani, n-am dezvoltat un gen de afecţiune subtilă, chiar şi când m-a enervat cu anumite atitudini (dar legitime din perspectiva convingerilor lui politice şi a intereselor PSD – apropo, băiatu-ăsta e mai mult liberal, decât social-democrat, dar, să trecem 😛 ). Dincolo de asta, hai să fim serioşi, că nu încape comparaţie între Năstase şi Băsescu – un derbedeu complexat şi guvernat de resentimente. Ferească Dumnezeu ca unul ca ăsta să ajungă sus! Nu ne-a ferit, pentru că nu ne-am ferit!

    A fost mafie pesedistă, au furat şi ei – iar cine a furat, indiferent din ce partid, să plătească, însă pe criterii judiciare, nu stalinist. Dar n-ai cum, nici dacă te chinui o sută de ani, să nu recunoşti că regimul Năstase a fost floare la ureche pe lângă regimul Băsescu – mafie nu doar de-o rapacitate fără precedent, ci şi criminală antinaţională, inumană şi împotriva poporului român.

    În ce-i priveşte pe liberali, de ce, mă rog, ar fi ei la fel? Or fi având şi oi negre, că politica nu-i aşezământ monahal, să fim serioşi. Dar să generalizezi e o eroare. Şi logică, şi umană. Deci, fiind umană, ţi-o înţeleg, eşti frustrat din cauza situaţiei PNŢCD, deşi ştii prea bine că v-aţi făcut-o cu mâna voastră – PNL nu doar că a scăpat, ci a şi ajuns unde a ajuns. O să vă ajute şi pe voi să ieşiţi din abis, deşi singur ai spus că nu prea se mai poate. Şi ştii şi de ce. Fratricidul şi refuzul de a privi realitatea în faţă, de a forma o echipă şi a urma o strategie de relansare. Pe oricine alegeţi, o faceţi doar ca să pregătiţi ulterior momentul în care îl veţi da jos. Dacă mint, spune-mi, că supravieţuiesc. 🙂

    În rest, dacă nu pricepi de ce trebuie susţinut Ponta, atunci ţi-aş dori o rezervaţie în care să te guverneze cei care au mai guvernat. În cap cu Băsescu. După care să venim să te recuperăm. 😛

    P.S. Parcă lui Crin îi dădeai ceva credit sau te-ai răzgândit? 😀

  63. Roxana Iordache Says:

    @Virgil Ilie. Încă o chestie: şi tu faci parte din clasa politică, asta e, ai fost prefect. 🙂

    P.S. Eu l-am criticat foarte dur pe Adrian Năstase, la un moment dat, eram inamicul public nr.1. 🙂

  64. stejarul Says:

    @Roxana
    Am scris mai sus ca Trofeul Calitatii e poate cea mai mica mizerie a lui Nastase dar lui basescu ii place sa il vada condamnat pentru TC deoarece cu TC, Nastase a facut rost de bani pentru campania electorala impotriva lui. Am citit un articol recent in Cotidianul despre TC si daca ce scrie acolo e corect, atunci sunt de acord cu condamnarea lui Nastase. (nu sunt 2 ani sunt de fapt 8 luni, deci pedeapsa imi pare corecta)
    Eu cred tot ce scriu desi stiu ca nici o certitudine nu e sigura. De fapt cu cat sunt mai convins de ea, cu atat sunt sanse mai mari sa ma insel. De aia spun, viitorul va demonstra care din noi a avut dreptate.
    Eu am obosit. A fost un maraton serios. Cred ca timpul a sosit sa ne luam ramas bun for a while. Oricum postez din ce in ce mai greu…
    M-am bucurat de clipe deosebite aici „la tine acasa”. Iti multumesc pentru asta. Ma voi retrage discret cum am si aparut… probabil ca voi lua cu mine si umbra mea „simpatica” 🙂 …a obosit si el saracul. Recunosc ca l-am alergat de i-au sarit capacele…
    Va iubesc pe toti. Voi reveni si cine stie poate ca ne vom putea intalni candva cu totii la o cafea!
    Ii datorez „barbarului” un raspuns legat de blogul meu. Nu stiu daca voi mai scrie acolo… poate da. Am avut un proiect cu adevarul despre revolutie, am strans destul de mult material… nu mai am acum energie sa il finalizez si parca nici entuziasm. Dar, never say never…

  65. Trofeul calitatii în justitie politizata. S-a deschis înca o cutie cu viermi, cea a vendetelor justitiare « Cristi Petre's Blog Says:

    […] pe baza de probe materiale, “dincolo de orice dubiu rezonabil”. Ceea ce nu este cazul. Adrian Nastase este adevaratul trofeu al calitatii justitiei politizate, cum bine scria Roxana […]

  66. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

    @stejarul
    Regret hotararea ta fiindca am pierdut unul dintre sustinatorii cauzei noastre, dar o respect asa cum ti-am respectat opiniile si apreciat comentariile. Sper sa ma mai vizitezi uneori pe blog si ca „ne vom putea intalni candva cu totii la o cafea!”
    Take care, my friend!

  67. Virgil Ilie Says:

    Roxana , ce spui tu nu e nimic altceva decit … ” un pic mai bine pentru dumneavoastra!” …
    Atit si nimic mai mult .
    Din doua solutii catastrofale , o alegem pe cea mai putin catastrofala .
    In locul arsenicului bem verde de paris .
    Sigur , ai sa spui ca nu avem altceva la indemina .
    Asa e , si iata , nataraul de mine a fost nevoit sa voteze USL .
    Pesemne la toamna tot USL voi vota , dar …
    Dar sa nu pot critica USL cind face cam ce au facut aialaltii , cind stiu bine ce au facut cind au fost la putere , cind stiu bine ca sunt niste curve patatntate ca si ceilalti , mi se pare mult prea mult …
    Si la fel de mult sa fiu catalogat basist cind critic USL …
    Majoritatea latrailor USL-isti oracaiau acum cintiva ani „Brava Base , da-le Base , tine-o Base tot asa !” si ma injurau cind il citicam pe Basescu .
    In plus , eu nu ma uit la un Nastase sau Oprescu , nu ma intereseaza si nu ii judec decit prin prisma faptelor lor politice .
    Pentur mine nu are importanta ca unul e medic , nu am treaba cu operatiile lui , celalalt doctor in drept …
    Eu ii judec numai si numai prin prisma faptelor lor politice .
    Nu ma intereseaza ca unul e un cioban si nu il pot prefera pe celalalt pentru ca are un umor fin , cind de fapt amindoi ma fura de ma rup pe mine simplu cetatean .
    Cind fac ceea ce au facut in calitate de lideri politici , de detinatori ai celor mai inalte functii in stat , locul lor e cu curul in teapa si atit , chiar daca unul dintre ei a fost sef de promotie .
    Pai ce , neispravitul de Umgureanu nu a fost si el sef de promotie ?!
    Sau sefii nostri de promotie sunt de pupat in cur cind jefuiesc si fura la fel ca sefii lor de promoitie ?!…
    Sigur , este dreptul tau Roxi sa ai orice opinie , si eu nu te cataloghez intr-un fel sau altul pentru asta , dar la fel este si al meu .

    PS

    Si inca ceva . Taranistii nu au niciun amestec in ceea ce eu scriu aici , poate doar educatia pe care am dobindit-o de la batrinii taranisti precum Coposu , Diaconescu , Galbeni si multi altii , dar nu in calitate de taranist „combat” aici , ci in calitate de simplu cetatean care-si plateste cu rigurozitate datoriile unui stat care-si bate joc de el .

  68. Roxana Iordache Says:

    @stejarul. E ultimul lucru pe care l-am intenţionat. Ai dreptul la opinie şi ţi-am spus că ţin la tine, doar m-a întristat că probabil n-am comunicat eu de aşa natură încât să mă fac înţeleasă. Proiectul în cauză nu trebuie abandonat! La fel cum nu trebuie să încetăm să cerem adevărul despre procurorul Panait.

    Te rog cu mult drag să nu oboseşti şi să nu te retragi. Deja îmi e dor de tine. 😐 🙂

    @Ion Olteanu. Eu nu abandonez! Deci, susţineţi-mă în rugămintea de a posta în continuare aici. Îmi pare rău dacă l-am întristat, dar a fost doar pentru că şi pe mine m-a întristat faptul că a putut gândi urât despre un act tragic. Acum puteam vorbi despre Adrian Năstase la trecut. Din fericire, a supravieţuit. Sper să-l ţină şi inima.

    @Johnson şi @Olimpiu, iertaţi-mă că abia acum v-am observat mesajele. Monica Macovei e isterică, ăştia nu sunt oameni. În privinţa „exterminării” băsiştilor, n-are sens să ne coborâm la nivelul lor, care e mai josnic decât ţi-ai fi putut vreodată imagina decăderea condiţiei umane. Triumful Fenomenului Piteşti. 👿

  69. Roxana Iordache Says:

    @Virgil Ilie. N-ai obosit de chestiile-astea? Niciodată nu-mi răspunzi explicit despre PNL. Şi chiar despre PSD. Cumva cu date, fapte, ceva. Că aşa, generalizări se pot face din orice. E plin de erori logice. Oricum, spune-mi CONCRET nişte cazuri. Şi chiar dacă mi le-ai spune pe toate, tot nu sunt nici pe departe atâtea şi nici de amploarea celor din anchetele Oanei Stancu, de exemplu.

    P.S. Nu eşti atent, mă referisem la domnul Marin Năstase, tatăl lui Adrian, care a fost şef de promoţie la Mânăstirea Dealu. Se vede că nu mă citeşti. 😐

  70. Roxana Iordache Says:

    Şi dacă „un pic mai bine” înseamnă să putem trăi normal, atunci, scuză-mă, votez picul meu de drept la viaţă liberă, fără poliţie politică, profesie fără embargo, etc.

  71. Roxana Iordache Says:

    @Virgil Ilie. Pentru mine cel care l-a salvat pe Ralf, cuţu din poză, de hingheri, în timpul masacrului din 2001, nu poate fi la fel ca hingherul Băsescu. Asta, ca bonus.

    În plus, Năstase s-a schimbat foarte mult în raport cu oamenii, Băsescu a rămas aceeaşi lighioană criminală în egoismul lui de complexat – băiat cu complexul tatălui castrator şi n-am zis asta până acum din jenă. Am greşit, pentru că Băsescu şi antiumanii lui au depăşit, de mult, orice limită.

  72. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

    @Virgil Ilie
    Corect! Putregaiul care ne distruge trebuie eliminat, indiferent de culoarea politica, altfel vom ramane niste bieti manipulati…

  73. stejarul Says:

    @Roxana
    iti spusesem de cateva zile bune (sa fie mai mult de o saptamana?) ca-s pe baterii de „imprumut”. Am incercat sa va atrag atentia ca transpartinicii nu au disparut ba din contra trag sforile din spate. Cam asta a fost menirea mea. Sunt multumit ca lumea a acceptat si a inceput sa ii vada cu alti ochi. Ma consum mult mai mult decat se vede la orice contact cu politica romaneasca. ( ce explica pauza de 17-20 de ani care am facut-o.. nici eu nu mai stiu exact cat a fost) Oboseala isi spune cuvantul. Nu cred ca voi abandona proiectul acela, doar ca poate ii mai dau timp sa se mai „coaca” si poate ca imi ies in cale dovezi in plus care sa argumenteze si mai bine ipoteza. Nu veti scapa voi de mine… 🙂 , revin cu baterii noi si pline.

    @Ioan Olteanu
    Tu esti EROUL MEU! A fost o onoare sa te fi cunoscut. Aici trebuie sa ii multumesc Roxanei ca te-a „atras” pe blogul ei. Cand ai momente grele sa te gandesti ca eu iti dau dreptate, no matter what! Pe langa familie, ai sigur un suporter in tot ceea ce faci. Acum, incearca sa te si menajezi putin… nu da mai mult decat poti. Putin „egoism” te ajuta sa rezisti mai mult. Te voi cauta pe blog cu siguranta. Tinem legatura. Daca Domnul ma ajuta sa ajung acasa cat esti si tu acolo, promisiune ca vom iesi amandoi la un protest in doi! Daca prin absurd, pana atunci vine democratia in Romania, iesim la o partida de spus bancuri! 🙂
    Hugs la toata lumea!

  74. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

    Ma voi retrage discret cum am si aparut… probabil ca voi lua cu mine si umbra mea “simpatica” …a obosit si el saracul. Recunosc ca l-am alergat de i-au sarit capacele…
    Va iubesc pe toti. Voi reveni si cine stie poate ca ne vom putea intalni candva cu totii la o cafea!
    ________________________________________
    @Stejarul

    Stejarule ,daca tu preferi sa faci pe victima si sa te comporti ca un copil suparat ok,este dreptul tau .Poti sa te simti urmarit de umbre,poti sa te simti nedreptatit de anumite persoane care te contrazic in ce spui tu ,poti sa acuzi aiurea oameni ca te urmaresc’ chiar daca eu spre exemplu,vorbesc cu tine din joi in paste …

    Tot ce pot sa te asigur este doar ca mie imi pare rau ca pleci ,si ca sper din toata inima sa te razgandesti cat mai curand asupra acestei decizii …Sa stii Stejarule ca nu suntem obligati toti sa gandim la fel .Nu te impiedica nimic pe tine sa imi spui direct si de la obraz ” bai ala,ba’ Simpatizantule,eu cred ca tu spui tampenii din cauza motivelor X,Y si Z „,la fel cum fac si eu cand am senzatia ca spui tu tampenii .Suntem adulti Stejarule, iar discutiile in contradictoriu ar trebui sa le suportam cu mai multa usurinta ,nu cu reactii de copil suparat care isi ia jucariile si pleaca bombanind ca este victima unor baieti rai .

    Pot sa fac si altfel Stejarule .In cazul in care chiar te deranjeaza comentariile mele ,pot sa te ignor practic si sa nu mai comentez niciodata spusele tale ! Sincer Stejarule,eu ii judec si pe ceilalti dupa firea mea….Pe mine nu ma deranjeaza deloc cand sunt contrazis si cand nu imi da cineva dreptate. Incerc sa imi argumentez punctul de vedere si gata .Uneori recunosc ca mai fortez argumentarile asa de dragul discutiei,insa de suparat nu ma supar niciodata !Daca insa pe tine te deranjeaza astfel de lucruri,promit ca te las sa postezi linisti absolut tot ce doresti ….

    Oricum,numai bine iti doresc Stejarule si din toata inima …revenire cat mai rapida pe blog !

  75. Roxana Iordache Says:

    Stejarule, îmi pare rău că nu mi-am dat seama ce ne spui. Schimbă-le rapid, deja e o rutină! Şi să te ţină mult-mult! Şi să nu mai termini se spus bancuri cu d-l Olteanu! 😳

    Simpa, am impresia că n-ai înţeles. 😳

  76. Virgil Ilie Says:

    Roxi , te citesc foarte bine sa stii … Nu ramine intepenita in virgule … Am inteles cine e seful de promotie din capul locului , insa vorbeam la general . Nastase e el insusi un intelectual . Nu de asta il injur io …
    Iorga , e considerat cea mai luminata minte a romanilor .
    Ca om a fost insa stapinit de un caracter infect si ca politician un dezastru .
    Vadim Tudor , e un citit , e chiar hazliu nevoie mare uneori cind ii freca ridichea unuia sau altuia , dar e o mizerie politica , nu ?
    Apoi , se pare ca ai uitat cazul Ciuvica cind zici de politie politica …
    Necazul Roxi este ca „solutia mai putin rea” imedeiat ce a fost instalata in scaune dupa 90 incoace , s-a dovedit a fi in timp o solutie si mai rea decit precedenta .
    Ca sa nu repetam trecutul , trebuie sa invatam din el …
    Iata ca USL o cam ia usurel pe urmele PDL si stai , au numai doua luni de guvernare si inca in fata alegerile din toamna – iarna .
    Pai daca acuma si cu alegerile in fata fac ce fac , sa cred ca dupa alegerile din iarna o sa traim intr-un stat normal si liber asa cum crezi tu ?!
    Hai sa fim seriosi , baietii ar trebui scuturati zdravan si nu sa mergem pe pricipiul … Hai sa ii lasam , ca parca e o leaca mai unsa decit a celorlalti cind ne-o vira in cur .
    Nu am ce sa mai injur de cei care au fost .
    Astia noii sa puna justitia sa-si faca datoria cu cei care au plecat daca e vreo isprtava de capul lor .
    Acum de criticat sunt faptele celor din scaune .
    Iar cind faptele noilor veniti arata ca se indreapta si ei spre aceleasi zari ca si ale celor plecati , este dezastru si ar trebui sa cascam bine ochii si nu sa la toleram , ba chiar aprobam ca de , nu-s chiar atit de rele ca ale alora .
    Cit despre pozitia mea fata de PSD …
    PSD=PDL=FSN .
    PNL ?
    PNL sub Stoica si Stolojan devenise si el un FSN .
    Prin plecarea lor parea ca o sa abandoneze calea , dar din pacate in ultimul timp se pare ca doreste cu tot dinadinsul sa redevina FSN 3 .
    De la mine asa se vede .
    Poate tu vezi altceva .
    Sa fii sanatoasa , io nu …

  77. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

    „Simpa, am impresia că n-ai înţeles. ”
    ___________________________________
    @Roxana

    Despre ce anume era vorba de fapt ?…

  78. J o h n s o n Says:

    @Roxana…Ce n-are rost ? Ba eu chiar vreau sa cobor la nivelul lor si mult mai jos de atat daca se poate,as vrea sa fiu un Stalin pentru ei…” Exterminatorul ” 😡

  79. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

    „Ba eu chiar vreau sa cobor la nivelul lor si mult mai jos de atat daca se poate,as vrea sa fiu un Stalin pentru ei…”
    ________________________________________________
    @Johnson

    Dupa mine sunt doar doua variante de fapt,folosirea armelor lor si razboi zdravan ,sau pierderea luptei ….

  80. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

    @stejarul
    Onoarea de a ne cunoaste a fost reciproca.
    „Acum, incearca sa te si menajezi putin… nu da mai mult decat poti.”
    Prietene, hai sa-ti spun un secret, peste mai putin de o luna schimb prefixul cu 6. Nasol, nu?! Nu ai idee de cate ori am spus ca voi disparea intr-un bordei in varf de munte. Necazul e ca, in loc sa invat carte ca sa ajung si eu vreo placinta in politica, m-am lasat condus de genele alea defective, care au facut din mine un rebel. Pentru mine a renunta inseamna capitulare, asa ca sfarsitul va veni pe baricade, daca nu cumva baietii vor decide altcumva…
    „Daca Domnul ma ajuta sa ajung acasa cat esti si tu acolo, promisiune ca vom iesi amandoi la un protest in doi!”
    Te astept. Unul la Cluj, la „prietenul” nostru comun Bocanel…
    Take care.

  81. julia Says:

    Draga Roxana, tocmai pe motiv de ‘intzepenire in trecut’ nu ma mai bag sa comentez prezentul in politica, ci doar citesc cit pot si incerc sa va inteleg. Dar asta nu inseamna ca nu am ce comenta din principiu.

    Actul lui Nastase este o lasitate pornita din aroganta cu care a crezut ca e mai presus de restul prostimii. Adica numai romanului de rind i se pot intimpla nedreptati strigatoare la cer; el e scutit. Si nu cred ca ma contrazici. Am inteles ca vezi interventie Dumnezeiasca in salvarea lui de la gestul care I-ar fi condamnat sufletul pe vecie. Eu nu. Eu vad in gestul asta disperat anuntat cu minim echivoc un fel de strigat de ‘opriti-ma bai!’

    M-ai uimit insa cu acceptarea spuselor lui Iisus. Eu am fost cea care in trecut iti spuneam ca tot ce iti trebuie e „increderea sincera in sacrificiul Fiului” pentru salvarea sufletelor noastre, nu toate ritualurile ortodoxe. Nu vreau sa pornesc o polemica. Ia-o ca pe o simpla observatie, te rog.

  82. julia Says:

    Virgil, politica si politicienii sint la fel peste tot. Cred ca oricare dintre noi odata ajuns in scaunul lor sintem asaltati de doi demoni: coruptia si lasitatea. Daca un om e destul de cinstit ca sa reziste, va fi obligat sa renunte. Nu cred ca a existat in toata istoria omenirii un om care sa poata sparge din interior monolitul coruptiei politicienilor doar prin a fi corect si fidel principiilor sale, decit dictatorii. Dar acestia au folosit pricipii paguboase popoarelor pe care le-au condus.

  83. Prostul Satului Says:

    Nastase a incercat sa plagieze sinuciderea si nu i-a reusit!

    E doar un circ ieftin, sper ca nu cumva sa citim peste cateva saptamani ca a fost gratiat sau face arest la domiciliu pentru ca nu suporta detentia.

  84. Roxana Iordache Says:

    @julia. E dreptul tău să comentezi, dar mă îngrozeşte uşurinţa cu care ridici piatra. Şi mă face un pic melancolică persistenţa ta în a face consideraţii bazate pe date false (datele realităţii se schimbă, sunt în mişcare, la fel şi oamenii vii). Am să postez, cum spuneam, un nou articol, dar mai încolo, i-l dedic de ziua lui. Până atunci, îmi permit să consider că ai comis o mare eroare când ai pronunţat cuvântul laşitate. Am să argumentez în articolul viitor de ce.

    În rest, spui lucruri chiar ciudate – cum adică, te-am uimit cu acceptarea cuvintelor lui Iisus?! 😯 Asta vă strică pe voi, vreţi neapărat să convingeţi ortodocşii să abandoneze calea cea dreaptă. 🙂 Ai văzut tu vreun ortodox să facă prozelitism? E contradicţie în termeni. E ca şi cum Iisus ar fi făcut pledoarie pro domo, dând satisfacţie celor care îl batjocoreau ispitindu-L să-şi dovedească dumnezeirea salvându-se de pe cruce.

    @Prostul satului. Bine că recunoşti.

  85. Marcus Says:

    @Julia ai ramas aceeasi tampita, handicapata si fizic si mental, pe care o cunosc. Ia-te de mana cu Virglica, baiat frumos, dar care se caca in pempersi si cu stejarul cel cu pensie de partizan in slujba lu manea grosu si-artagosu’ si arunca-te gloaba dreacu in mare. Daca voi fi in zona promit sa va salvez, daca nu, nu! ‘R-ati ai dreacului de trogloditi sa fiti.

  86. Drama unei nopți de iunie « PELERIN ORTODOX Says:

    […] „Am postat asta şi pe blogul lui Adrian Năstase, amintindu-mi că USL s-a constituit din voinţa lui Crin şi Victor, din ziua în care Adrian Sobaru s-a aruncat de la balconul Parlamentului: Dragilor, vă daţi seama ce-a făcut omul ăsta? L-a iubit Dumnezeu că n-a murit şi în acelaşi timp, a reuşit să dea semnalul puternic. Că regimul Băsescu nu ne poate învinge. Împreună, suntem puternici. Vă daţi seama ce semnal a dat? Şi-a spălat toate păcatele, a fost un act de nobleţe antică. Actul lui Năstase ne obligă. Să scăpăm ţara de regimul Băsescu şi să trăim normal în ţara noastră eliberată. Mulţumesc, Adrian Năstase, pentru sacrificiu, un sacrificiu care putea fi fatal! Uneori, Dumnezeu iartă sinuciderea, eu aşa cred. Eu cred că pe Liviu Babeşl-a iertat”. […]

  87. neveu01 Says:

    Bine, mai Marcele, pana si tu dai cu paru-n Jeluika?
    😉

  88. Dreptaciul | tudorvisanmiu Says:

    […] de act – în mod indubitabil unul de laşitate, slăbiciune şi dezonoare, nu unul de “curaj şi demnitate” -, pentru că înscenarea unul păcat capital nu duce în infern, ci la […]

Lasă un comentariu