INCENDIUL DE LA MOARA LUI ASSAN, CRIMĂ CU ŢINTĂ MULTIPLĂ: ELECTORALĂ ŞI IMOBILIARĂ. OPRESCU, EXPROPRIEREA FIRMEI-RECHIN

Foto: Romulus Cristea

Nu e prima dată când se întâmplă incendii în cazul monumentelor istorice dobândite prin rechinării imobiliare şi lăsate în paragină, la cheremul aurolacilor, boschetarilor şi a unor infractori pe seama cărora să poată fi disimulată mâna criminală. Evident că miza e imobiliară. Ca dovadă că proprietarii nu au depus plângere penală în nici un caz.

De data asta miza e şi una strident electorală, îndreptată împotriva lui Sorin Oprescu, şi cu bătaie la Mircea Diaconu.

Conform legii monumentelor istorice, însă, numai autoritatea locală are dreptul la expropiere.

Dacă n-a făcut-o de la a doua recidivă, primarul general are ocazia să o facă acum. Azi, cât încă televiziunile au dreptul la ştiri electorale.

Deci, Sorin Oprescu e cazul să contracareze rapid manevra infamă şi totodată – sau mai ales – să salveze un monument istoric. Deci, să exproprieze firma SOLARIS S.A.

În caz contrar, Albă-ca-Zăpada în ipostaza salvării Bucureştiului nu va ezita să speculeze electoral în modul mizerabil în care PD-L face propagandă negativă, pe sume uriaşe. Deja au pregătit materialul pe care să-l răspândească în această noapte, anume că Oprescu e criminalul monumentelor istorice.

Deci, doctore, loveşte! Expropriază rechinii imobiliari! Ar fi un eveniment cu adevărat istoric.

4 răspunsuri to “INCENDIUL DE LA MOARA LUI ASSAN, CRIMĂ CU ŢINTĂ MULTIPLĂ: ELECTORALĂ ŞI IMOBILIARĂ. OPRESCU, EXPROPRIEREA FIRMEI-RECHIN”

 1. INCENDIUL DE LA MOARA LUI ASSAN, CRIMĂ CU ŢINTĂ MULTIPLĂ: ELECTORALĂ ŞI IMOBILIARĂ. OPRESCU, EXPROPRIEREA FIRMEI-RECHIN » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 07 June 2012 – Blog « Impresii din Maroc (2): Zagora, Ait Benhaddou, Essaouira […]

 2. Dă-ți freza la o parte ca să vezi ce-i scris în carte! | Teologie pentru azi Says:

  […] Roxana Iordache consideră incendiul de la moara lui Assan ca fiind unul cu amprentă electorală: „De data asta miza e şi una strident electorală, îndreptată împotriva lui Sorin Oprescu, şi cu bătaie la Mircea Diaconu”. pr. dorin picioruş teologie pentru azi […]

 3. George Cartonic Says:

  Miram-as sa se faca ceva, sa n-aiba soarta altor cazuri.

  N-am nimic cu Oprescu, mi-e chiar simpatic ca e singurul care in cei 20 de ani nu doar a invartit, a mai lasat si ceva pe urma lui… dar, interesele probabil ca sunt mari si in plus nu intereseaza pe foarte multi. Castigi capital electoral/imagine daca faci pensionarilor bancute cat de multe in parc(ala cat mai e), lu’ nea Gigi loc de gratar in fata blocului … „nu cu moara lu’ Asan care cre ca fost si cocalar bajetasu la cat da mare a facut-o”

 4. Delia Says:

  Doar de curiozitate, ati primit vreun raspuns de la Oprescu? Experienta ar trebui sa va invete ca ‘doctorul’ nu expropriaza decit ca sa largeasca sosele si ca sa distruga cladirile de patrimoniu, nu ca sa le salveze. Oricum, puteti sta linistita, ‘Alba ca Zapada’ nu mai prezinta pericol inca 4 ani de-acum incolo. Felicitari pentru victoria in alegeri si petrecere frumoasa poimiine la sarbatorirea mineriadei. Poate vin si domnii Oprescu si Iliescu pe-acolo sa ciocneasca un pahar.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: