FRANŢA ŞI RUSIA, DISPUTĂ DURĂ PE TEMA SIRIEI. BĂSESCU TÂRĂŞTE ROMÂNIA LÂNGĂ MOSCOVA

Foto: skynews.com.au

Preşedintele Franţei, François Hollande, a declarat, azi, la Palatul Élysée, că nu există altă soluţie pentru încetarea măcelului din Siria decât plecarea lui Bashar al-Assad.

Declaraţia a fost făcută în cadrul conferinţei de presă comune cu preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin care, în schimb, şi-a reafirmat poziţia criminală, pledând în favoarea tiranului de la Damasc, prin afirmaţia în conformitate cu care „şi rebelii au provocat victime”. Putin s-a pronunţat pentru o soluţie de „mediere” între tiran şi reprezentanţii „rebelilor”.

Conferinţa de presă s-a încheiat încordat, printr-o scurtă strângere de mână între cei doi preşedinţi, care aveau expresii dure, reciproc glaciale.

Proba de turnesol în relaţiile internaţionale se dă în situaţii în care trebuie să optezi tranşant, fiindcă în joc se află vieţi omeneşti, deci, drepturi fundamentale ale omului şi totodată, principii de drept internaţional.

Ca de obicei în astfel de situaţii – cum, vă amintiţi, a fost şi în cazul Georgiei agresate teritorial de Moscova -, (încă) preşedintele mult-încercatei noastre ţări, Traian Băsescu, e de partea Rusiei. Tot ce are de-a face cu tirania îi e convenabil. Mai ales că la Damasc se află şi Hayssam Omar.

Guvernul Ponta, în schimb, se situează de partea dreptului internaţional şi a drepturilor omului. Ministrul de Externe, Andrei Marga, a recomandat expulzarea ambasadorului Siriei la Bucureşti şi rechemarea corpului diplomatic român de la Damasc. Preşedintele Băsescu n-a avut nici o reacţie.

Partea revoltătoare e că vor mai muri oameni, dar nu mai e mult până ce tiranul Bashar-al Assad va cădea. Din păcate, s-ar putea să aibă soarta lui Ghaddafi. Zic, din păcate, nu pentru el, ci pentru poporul lui, şi pentru umanitate, care ar merita să vadă judecat şi condamnat pe viaţă unul dintre cei mai sângeroşi tirani. Mubarak a fost mic copil faţă de el, iar în plan internaţional poate fi considerat chiar meritoriu pentru poziţia lui de mediator arabo-israelian, pe care şi-a asumat-o adesea, în colaborare cu SUA. Azi, fostul preşedinte egiptean a fost condamnat la închisoare pe viaţă. Mi-aş dori ca asta să i se întâmple şi lui al-Assad. Ştiu, e superbă nevastă-sa, dar ea n-are nici o vină, doar că l-a luat ştiind cine este. Deci, să suporte consecinţele văduviei în faţa gratiilor. :mrgreen:

Ideea e că Băsescu face România de râs, a nu ştiu câta oară. Poziţie în patru labe faţă de premierul nefrecventabil al Ungariei, complicitate cu preşedintele asasin al Siriei, trădător al intereselor naţionale prin această atitudine şi prin propaganda deşănţată pentru colonizarea României: economică şi politică.

Jos Băsescu! Vive la France!

P.S. Şi Sarko ar fi avut aceeaşi poziţie, ca dovadă cât de tare l-a enervat Băsescu atunci când l-a contrazis la un summit în privinţa oportunităţii intervenţiei comunităţii internaţionale pentru debarcarea tiranului libian. Din această cauză l-a tratat ulterior ca pe un rahat. Nu ca pe un şef de stat. Asta e realitatea.

73 răspunsuri to “FRANŢA ŞI RUSIA, DISPUTĂ DURĂ PE TEMA SIRIEI. BĂSESCU TÂRĂŞTE ROMÂNIA LÂNGĂ MOSCOVA”

 1. FRANŢA ŞI RUSIA, DISPUTĂ DURĂ PE TEMA SIRIEI. BĂSESCU TÂRĂŞTE ROMÂNIA LÂNGĂ MOSCOVA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 02 June 2012 – Blog « PONTA L-A FĂCUT PULBERE PE BĂSESCU AZI […]

 2. Huhu Says:

  JOS DICTATORUL BASESCU!!!!!!!!!!!

 3. Godzillu Says:

  Basescu face exact ce-i cer Serviciile USA…E un papagal,decizia nu este la el,este un Boc al CIA !

 4. bazel09 Says:

  Mult „folclor” în afirmaţiile tale doamnă ❗ Până la urmă …e de înţeles, baleiezi cum îţi indică „compasul” neghiobului şi nătângului 😈

 5. Roxana Iordache Says:

  Băşel, sugi necomestibil. Disperaţilor, o adunătură de agitaţi! 🙂

 6. Roxana Iordache Says:

  Deci, zi, furajare, unde nu sunt faptele în ceea ce am scris eu? 😀 O să mâncaţi pământ, în curând, v-aţi învăţat să vă umflaţi burta din pomana pe care o primiţi pentru că răspândiţi propaganda pentru cretini. Numai că în curând stăpânii voştri vor fi după gratii. Iar voi, la rigolă. Nu sunteţi în stare de nimic, deci veţi muri de foame. Noroc cu noi, că nu ne lasă inima. 😆

 7. Roxana Iordache Says:

  Dragilor, sistemul vă trimite la spam, pe voi, comentatorii decenţi, în schimb, sunt îngăduiţi băşiştii. Asta e situaţia, faceţi şi voi o sesizare către WordPress. :mrgreen:

 8. Anitra Puia Says:

  “Propaganda bună este aceea care duce la succes, iar propaganda rea e aceea care-şi ratează scopul, oricât ar fi de inteligentă, căci propaganda nu are misiunea de a fi inteligentă, ci de a asigura succesul” – Paul Joseph Goebbels citat de Volkoff.

  De citit cap. XVI, Un studiu de caz, Tratat de dezinformare, Vladimir Volkoff, link-ul mai jos

  „…ignoranţa opiniei publice mondiale (şi îndeosebi a celei americane) asupra situaţiei din Iugoslavia era stupefiantă, mărturie fiind acest dialog dintre Warren Christopher, Secretarul de Stat al Statelor Unite, şi David Owen, mediatorul britanic, citat de Michel Collon:

  CHRISTOPHER: – Dumneavoastră, europenii, sunteţi de vină că i-aţi lăsat pe sârbi să invadeze Bosnia.
  OWEN: – Dar acolo locuiau.
  CHRISTOPHER: – De mult?
  OWEN: – Dintotdeauna.”

  http://ro.scribd.com/doc/10034683/Vladimir-Volkoff-Tratat-de-Dezinformare-Cartea-194-Pagini

  Probabil cei care nu au fost educaţi de propagandă îşi mai aduc aminte şi de armele de distrugere în masă, de fotografiile prezentate de Pentagon în cazul Irakului.

 9. Roxana Iordache Says:

  @Anitra Puia. Şi ţi se pare că nu eşti manipulat? 😛

 10. bazel09 Says:

  Doamnă,
  Calm ❗ … îţi face rău la ficat 😎 , şi…îţi doresc să căstigi la fel de mult, cât căştig eu din propagandă 😡 …
  Îţi aminteşti (de la bunici 😉 ) perioada 47-52 ❓ O să constaţi că la fel vor proceda cei de la ciuma roşie, socialiştii Pontacului şi Absentescului. Sezi blând până prin martie 2013, că după aia … îşi vor da măsura priceperii . Explicaţii vis a vis de topic sunt inutile !

 11. bazel09 Says:

  Doamnă,
  Calm ❗ Îţi face rău la ficat 😎 , şi îţi doresc să căstigi la fel de mult, cât căştig eu din propagandă 😡
  Îţi aminteşti (de la bunici 😉 ) perioada 47-52 ❓ O să constaţi că la fel vor proceda cei de la ciuma roşie, socialiştii Pontacului şi Absentescului. Sezi blând până prin martie 2013, că după aia … îşi vor da măsura priceperii . Explicaţii vis a vis de topic sunt inutile !

 12. Anitra Puia Says:

  Da, lumina nu mai vine de la răsărit. Acum suntem de partea adevărului şi ştim că războiul este pace. La fel cum făceau internaţionaliştii bolşevici, în numele păcii şi al iubirii, al drepturilor omului, facem să nu mai rămână piatră pe piatră. Şi atunci tot de partea adevărului eram.

  Şi ăştia tot în numele drepturilor omului procedau corect politic ca la 01.37. Cum altfel decât susţinuţi de…ruşi.

 13. Ghita Bizonu' Says:

  Vive la France .. felone?

  nasopa este ca Siria este cam „mozaicata” religios. Si poa si .. genetic (hm Bashar asta este nitel mai decolorat decat Baselu !).
  Se pare ca la Hola au fost ucisi alavito. Adica aia a lu al Assad. Si cevacrestini. Si niste siiti. Si ca rasculatii e cam suniti.
  S-ar putea ca sub numele de „democratie” sa asitam la un razboi religios …
  Curios este insa altceva – cum dracu dupa debarcarea tiranilor Fratia Musulmana iese u prima linie. Adic aintegristi din aia gen al Qaueda (care a fost rpezenta si in Bosnia de partea „binelui”)

  Cele mai de sus nu sunt in sprijinul basescului pe care il detest. Nu stiu daca maimmult decat tine da’ eu nu le am cu iertarea cretina.
  Nu ca as iubi pe Putin – sa stea la el acasa ! Si nice nu imi plac „republicle” in care fiul succede statului in mod dinastic (destul mi-a fost amenintrea cu Nicusor viitor conducator!).
  INSAimi pla si mai putin „integristii”

 14. Roxana Iordache Says:

  @Ghita Bizonu’, dacă nu citeşti adresările mele către tine asta e situaţia. În orice caz, e ultima dată (a treia fiind) când semnalez faptul că eşti dintre cei trimişi la spam, de unde eu nu am timp să stau să vă tot scot. Deci, părerea mea a fost să-ţi schimbi un pic nick-ul, provizoriu, adică, să postezi numai o parte din el. În caz contrar, s-ar putea să trebuie să aştepţi până ce te scot, dacă nu mă nimeresc atunci pe net.

  @bazel09. La nivelul din 09 ai rămas. 🙂 Şi nu-i vina mea că nu te plătesc nesimţiţii pentru cât prestezi. 😛

 15. Roxana Iordache Says:

  @bazel. Dacă ţi-ai ţi-ai scoate gândirea din lesă, ţi-ai da seama ce prostii monumentale susţii. Şi lipsite de decenţă. Susţii nişte mutanţi, nulităţi profitoare ale comunismului şi postcomunismului deopotrivă, ei şi urmaşii lor, în frunte cu securistul Băsescu şi aduci acuzaţii aberante unor persoane care, cum e şi Crin Antonescu, au suferit persecuţii împreună cu familiile lor din pricina idolilor tăi. Fie că Băsescu şi PD-L te duc de nas fiindcă nu gândeşti, fie că eşti şi tu la fel ca ei.

  P.S. Transmite-i salutări lui Zamfir Iorguş şi toată compasiunea mea pentru cârdăşia în care a ajuns. Mai spune-i, tot din partea mea, că spre deosebire de el, Tase are demnitate. Nu-i nevoie să-ţi traduc, ştie el despre ce e vorba. 🙂

 16. Dante Says:

  Daca vb de Tanase Barde gresesti amarnic,e un linge-n cur al PDL,al MRU si Basescu de prim rang,un fel de Hoara + Popoviciu + Spanu pe plan local…E si-un semidoct si un arogant fara pereche sa-l vezi cum se sparge in figuri pe la Realitatea locala,are senzatia ca e in Prime la Gadea,vai ce ghiolban n-ati mai vazut demult asa ceva !!! Cred ca si Garcea isi da palme pe ascuns cand il vede 😆

 17. Theodora Says:

  http://www.presstv.ir/detail/2012/05/29/243617/blackwater-involved-in-syria-unrest/

 18. Theodora Says:

  BBC se incurca in explicatii dupa ce a fost prins folosind o fotografie cu un masacru din Irak 2003 despre care spunea ca e facut de fortele Al Assad in Houla, Siria, in zilele acestea
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/9293620/BBC-News-uses-Iraq-photo-to-illustrate-Syrian-massacre.html

 19. Theodora Says:

  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/9294219/Syria-accuses-UN-of-tsunami-of-lies-over-Houla-massacre.html

 20. Theodora Says:

  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/9293328/Syrian-government-denies-troops-were-behind-Houla-massacre.html

 21. Humor Says:

  La începutul anilor 50 Mosaddeq a fost ales democratic președinte al Iranului .
  La scurt timp a cerut companiilor străine să plătească mai mult pentru petrolul iranian, pentru ca oamenii simpli să se bucure de bogăția pe care o aveau.
  Ca să nu trimită trupe, americanii l-au trimis pe fratele lui Tedy Roosevelt, Kermit, cu câteva milioane de dolari și acesta a reușit să-l dea jos, și aducerea la putere a Shahului !
  Asta-i rețeta folosită și acum de acești criminali nu numai economici pe care o folosesc în toate țările unde găsesc trădători de țară.
  Nigel Farage, europarlamentar britanic , referitor la aderarea României :
  Aderarea la UE este o mare greșeală !
  Intrați într-un sistem asemănător celui din care ați ieșit în urmă cu 20 de ani.
  E o greșeală istorică, pentru că toată clasa politică, politicienii și birocrații sunt cumpărați cu toții cu foarte mulți bani !

 22. Theodora Says:

  Daca trec cele 3 sau 4 comentari care au ajuns in spam … am si eu o intrebare … sunteti siguri ca asta este adevarul? sunteti siguri ca cei care trag in oameni fac parte din armata? Vad ca cititi doar informatiile care vin din vest … atat …. normal este sa cititi macar si partea cealalta .. asa face orice ziarist profesionist si orice om simplu … trebuie ascultate ambele parti … deocamdata vad ca noi cei din Romania citim doar ce spune una dintre parti

 23. Radu Humor Says:

  Nu merge nici așa !
  Dacă găsești că-i interesant ce spun, scoate-mă !
  Dacă nu, bagă-mă !
  Adică lasă-mă !
  La spam 🙄

 24. Theodora Says:

  am un prieten de famile … nascut in Siria …. cetatean roman … medic acolo …. mi-a spus in momentele in care a avut internet ca nu stie cine trage … nu pare a fi armata …. se trage aiurea in populatie …. sunt oameni inarmati nu se stie de cine care trag in oamenii care merg pe strada … noaptea nu se poate circula …. poate trag mercenarii
  http://www.guardian.co.uk/world/2012/may/16/syria-bashar-assad-vows-display-mercenaries

 25. Roxana Iordache Says:

  @Theodora, da,măi, noi minţim, Băsescu e un democrat. Şi morţii din Siria sunt vii.

 26. Roxana Iordache Says:

  @Dante. Iar s-a sucit? Mie mi-a spus că ăia de la PD-L (Constanţa) sunt lichele. 😛

 27. Dante Says:

  E dupa ce-i pica in ziua aia…Daca i-a cazut vreun control la Hotelul pe care-l are in Venus spune ca-s nasoi dar pana a doua zi uita…Cred ca in particular i-e rusine sa spuna ca e trompeta pedelista…te doare capul ce nivel scazut e in media din provincie,te doare efectiv capul !

 28. Theodora Says:

  Vi se pare ca interventiile armate din Libia s-a rezolvat ceva dupa interventia armata? Eu cred ca nu … In Libia insurgentii continua sa impuste oameni …

 29. Roxana Iordache Says:

  @Dante. Dacă era aşa cum ai zis prima dată, rămânea la lichele. A plecat de câţiva ani. Nu te contrazic în privinţa presei, doar că am o simpatie pentru Flaviana Marcu. E o dulcică deşteaptă. Şi s-a luat şi derbedeul de la Cotroceni de ea. Degeaba, că nu l-a băgat în seamă. 😛

  @Theodora. Iartă-mă că pun problema aşa, dar dacă ai fi acolo şi ţi-ar ucide părinţii, tot „insurgenţi” i-ai numi?

 30. Theodora Says:

  Roxana nu am spus ca voi mintiti … si iti dai seama ca nici beata nu as afirma ca basescu este democrat 😀 …. te rog din suflet citeste si ce spune cealalta parte.
  Asa cum am spus … am acolo un prieten de famile … medic … se trage in spitale … el imi spune ca nu armata trage … intelegi? … armata apara spitalul … acolo unde ajung ranitii care trebuie operati de urgenta .. oameni de pe strada care au fost impuscati .. este cetatean roman si nu poate sa scape de acolo sa vina acasa … si astia vor sa cheme ambasadorul … ii condamnam la moarte pe romanii de acolo … asta facem … si cred ca ma cunosti suficient incat sa nu ma banuiesti ca il apar pe chiomb

 31. Roxana Iordache Says:

  Theo, care cealaltă parte, draga mea? Bashar?

 32. Roxana Iordache Says:

  Uitasem: hai să fim noi loazele lumii şi să nu sancţionăm regimul criminal!Celelalte ţări, adică toate cele democrate, care au rupt relaţiile diplomatice şi-au condamnat cetăţenii din Siria la moarte? Sau s-au asigurat de mult că le asigură revenirea provizorie în ţară, ceea ce noi nu ne-am deranjat? Mă surprinde poziţia ta, fiindcă tu de obicei gândeşti. Nu primeşti de-a gata.

 33. Dante Says:

  Adica nu ma crezi ce-ti spun ? Pai sa-ti mai spun ceva altadata ?

 34. Roxana Iordache Says:

  @Dante. Of, bărbaţii! 😆

 35. Dante Says:

  erata : „alta data” 😳

 36. Roxana Iordache Says:

  @Dante. Am postat în acelaşi timp, ruşinosule. 😛

 37. Roxana Iordache Says:

  Adică, spune-mi ce vrei, numai, minte-mă frumos! 😳

 38. Theodora Says:

  Si daca cei care trag in populatie nu fac parte din armata ci rebeli inarmati care trag special ca sa forteze izbugnirea unui razboi?
  Mai multi ofiteri francezi au fost capturati in orasul Homs, in timpul confruntarilor dintre trupele guvernamentale si rebeli.
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/9122749/Thirteen-French-officers-captured-by-Syrian-Army.html
  tocmai asta fac … gandesc … in plus am si informatii din zona de conflict … tu stii mai bine decat noi toti ca o informatie trebuie verificata … tu in momentul asta … scuza-ma ca iti spun … iei drept adevar absolut tot ce vine din vest
  Deci BBC a publicat o fotografie din Irak 2003 despre care spunea ca e facut de fortele Al Assad in Houla
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/9293620/BBC-News-uses-Iraq-photo-to-illustrate-Syrian-massacre.html
  ce spui de asta?

 39. Dante Says:

  😐 😦

 40. Donkeypapuas Says:

  De ce nu or aduce vorba şi de regim democratic în Arabia Saudită? Şi când vor avea voie să profite de petrol toţi arabii, nu numai nişte privilegiaţi?

 41. Nevermind Says:

  Poate ar trebui sa faci ceea ce ii recomanzi Theodorei. Mai documenteaza-te. Nu ai scuza lipsei accesului la net. Poti sa incepi cu Libia… ca e mult mai clar 😉
  Nu are legatura cu Base… E doar ciudat cu cata ardoare imbratisezi niste idei servite…

 42. bazel09 Says:

  Pentru bocitoare …citeşte şi priveşte ❗
  http://www.eurotv.md/stire-ingropat-de-viu

 43. bazel09 Says:

  Imagini mult mai clare aici ❗
  http://stirileprotv.ro/stiri/international/imagini-socante-in-siria-ingropat-de-viu-dupa-ce-a-filmat-fortele-de-securitate-ale-presedintelui.html

 44. Huhu Says:

  Theodora, prietenul tau de ”familie” doctor in Siria, te-a futut bine de ii crezi minciunile?

 45. bmarinescu41 Says:

  @Huhu
  Decât să te exprimi ca la uşa cortului cu o doamnă,mai bine ai citi,cum foarte bine zice Theo,şi versiunile altora!!!Scenariul pentru Siria este COPY-PASTE SCENARIUL PENTRU IRAK,EGIPT,LIBIA!!!
  Dacă ai fi citit „MĂRTURISIRILE UNUI ASASIN ECONOMIC” ai fi avut cu totul altă viziune referitoare la Siria şi „dictatorul” Bashar şi te-ai porni împotriva unchiului „Sam” care calcă pe cadavre ca să-şi menţină supremaţia dolarului şi a imperiului!!!Poate ai timp să citeşti
  şi să asculţi cele de mai jos!!!După aceea te aştept cu comentarii reevaluate despre Siria şi America!!!

  http://bmarinescu41.wordpress.com/2011/05/11/romania-in-capcana-asasinilor-economici/

  http://bmarinescu41.wordpress.com/2012/02/24/mentinerea-suprematiei-dolarului-obliga-america-sa-lichideze-dictatorii-care-vor-eliberarea-de-sub-robia-elitei-bancare-mondiale/

  http://bmarinescu41.wordpress.com/2012/03/14/ambasadorul-siriei-la-bucuresti-devoaleaza-masinatiunile-statelor-unite-ue-nato-copy-paste-irakegiptlibia/

  http://bmarinescu41.wordpress.com/2012/02/25/revelatia-chinei-europa-si-sua-au-ambitii-hegemonice-ascunse-in-siria/

 46. bmarinescu41 Says:

  @Huhu
  Asta nu înseamnă că nu sunt de acord cu tine,dimpotrivă subscriu 100%:
  JOS DICTATORUL BĂSESCU!!!!!!
  LA JILAVA CU EL ŞI TOATĂ CLICA PORTOCALIE!!!!!!!!!

 47. Anitra Puia Says:

  🙂 Mi-a plăcut afirmaţia Roxanei referitor la gândire şi la ştiri (dovezi) fabricate. Roxana, Gânditoarea de la Roxania, ce o gândi despre armele de distrugere din Irak? Bine, la schimbarea de ştafetă ne spunea că Bush „pe plan extern a făcut ce trebuie”. 🙂

  „See, in my line of work you got to keep repeating things over and over and over again for the truth to sink in, to kind of catapult the propaganda.” G.W. Bush

  http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/blog/2005/05/25/BL2005052501250.html

 48. Anitra Puia Says:

  @ Roxana, acum am văzut că se poate interpreta ultimul meu mesaj. S-a vrut o uşoară ironie şi nu o jignire afirmaţia cu Gânditoarea de la Roxania. Scuze dacă s-a înţeles altceva.
  Spuneai aşa mai sus „fiindcă tu de obicei gândeşti. Nu primeşti de-a gata.”, adresându-te Teodorei. Eu am înţeles că cei care nu te aprobă, nu gândesc şi le iau fabricate, de acolo ironia.

  Via Apologeticum, un reportaj BBC din 2004.

 49. Ghita Bizonu' Says:

  Huhu ref la cometariul tau l;a adrea Theodorei : ma rog eu te inteleg ca esti fristat ca nu mai ppti. Dar asa un poec de decenta .. nu trebuie sa o stim cu totii ca nici cu Viagra !!

 50. Huhu Says:

  Marinescule am tot respectul pentru tine, dar recunosc ca-s gelos pe arabul ala nenorocit din Siria pretin al Theodorei pe care as fi preferar sa o reg…ez eu, nu el!!!
  Mii de scuze pentru sinceritate, mult respect!!!!!!!!!

 51. Huhu Says:

  Ghita, asta e problema mea mare, e ca pot si nu ma mai satur deloc de femei, ”regele” lui peste Cacarol al II lea era, sexual, un mic copil fata de mine!

 52. Huhu Says:

  Marinescule. iarasi, te respect mult, esti um mare om pentru ca nu te lasi mintit, de Finanta Mondiala, Jidovimea Mondiala, pe care si eu le resping, dezavuez, ce insemna dezavuez, resping?

 53. Roxana Iordache Says:

  Aţi merita un regim islamic. Să fiţi sclavi, aşa cum îi apăraţi. 🙂

 54. Roxana Iordache Says:

  De fapt, n-avem nimic în comun, din moment ce, când e vorba de teme fundamentale, luaţi partea asasinilor. Pe vremea lui Ceauşescu, tot aşa vă bucuraţi că eraţi călcaţi în picioare, în timp ce Vestul se lăsa prostit de falsa lui disidenţă faţă de Rusia? De fapt, instrumentată de Moscova.

  Scuzaţi-mă, poate v-a plăcut regimul comunist şi vă deranjez eu. 😛

 55. Roxana Iordache Says:

  Bogdan Marinescu, fără Statele Unite stăteai şi acum la coadă la raţie. 🙂

 56. Theodora Says:

  @Huhu
  Esti abject. Arabul ala este prieten de peste 30 de ani cu barbatul meu. Daca tu le regulezi pe prietenele sotiei/iubitei tale sa stii ca nu toti oamenii sunt asa. Unii fac dragoste doar cu partenerul de viata.

 57. Theodora Says:

  @Roxana
  Nu iau apararea nici unui asasin.
  Ce incerc eu (si vad ca nu sunt singura) sa iti spun este ca acolo nu este chiar ce se spune in occident. Sunt manipulari grosolane. Se incearca ruperea Siiriei in 3 sau 4 regiuni. Daca Basar este vinovat de ceva sa plateasca … doar ca se pare ca cei care au fost omorati in Houla au fost alawiti (adica de-ai lui Basar) si crestini (adica de-ai nostri)
  Violentele au izbucnit brusc … printre manfifestanti s-au infiltrat extremisti din afara inarmati (!!!) … acolo crestinii nu sunt o minoritate asuprita

 58. Donkeypapuas Says:

  Nu vă supăraţi dar regim islamic există în Arabia Saudită, nu în Siria. Pe de altă parte, islamistul Obama caută să creeze noi centre de putere integristă. Asta convine de minune şi unor curente politice evreieşti (sic!).

 59. Anitra Puia Says:

  Nu e vorba de apărarea cuiva ci de a nu le mai lua fabricate după cum susţineai mai sus. Siria nu are un regim islamic şi ştii asta foarte bine doar ca trebuie doborâtă inainte de ploaia care va veni peste Iran, aşa îi ziceai tu zâmbitoare, ploaie. Normal că ploaia aia nu va ucide oameni şi nu va contrazice credinţa ta că omorul nu este justificat nicicum.

  Iranienii spun că Isarelul şi Arabia Saudită sunt implicate în Siria acum. Şi da, vom aduce democraţia şi libertatea acolo, poate şi cu ajutorul adepţilor ideilor jihadiste ale lui Qutb, la fel cum am dus-o şi în Irak. Vom elibera poporul sirian asuprit. Apropo de dictatură, o fi mai rea dictatura lui Bashar decât cea a lui Băsescu?
  Dar să nu ne facem griji cu domnul comandant suprem, el prestează la licuriciul care deţine adevărul mai mare, doar că se pare că avem ceva relaţii mai bune în zona arabă şi trebuiesc folosite până în ultimul moment.

  Pe cine mai minţim că este o luptă pentru drepturile omului? Vezi cât de mult s-a privatizat armata americană şi câţi contractori sunt. Vezi când a început privatizarea armatei americane şi ce spunea tătucul lor Milton Friedman că ar ţine neprivatizat. L-au dezamăgit Rumsfeld şi compania. Vezi cine câştigă bani în Irak şi câţi. Adu-ţi aminte câte bombe inteligente de milioane de dolari au fost aruncate după o Al Qaeda imaginară care se ascundea în peşteri extrem de sofisticate nedescoperite niciodată, peşteri imprpriu spus, buncăre în care se putea intra cu maşina. Asesozenează cu filozofia lui Ayn Rand şi ai reţeta cocktailului extrem de exploziv ce ni se serveşte.

  Ce te faci cu Tartous? Ce te faci cu teutonii lui frau Merkel care exclud rezolvarea tensiunilor din Siria pe cale militară? Ce te faci cu ăia mici, mulţi şi cu ochii oblici?

  Uite aici ceva pe care rar de tot îl citeşti în presa românească setată pe umorile politicienilor.

  „Succesul războiului, oximoronul cinic al geopoliticii”

  http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/succesul-razboiului-oximoronul-cinic-al-geopoliticii-162973.html

  PS: falsa disidenţa a lui Ceauşescu venea pe linia defectorului Anatoli Golitin. Adică tu crezi că vine kaghebistul la fraţii americani şi aia cad pe spate când le prezintă dezinformarea Moscovei cu falsa disdenţă a României? Licuriciul mare la care prestăm şi vom presta şi-n viitor a căutat o breşă în blocul sovietic şi a găsit-o în naţionalismul comunistilor romani. Au încurajat-o şi dezvoltat-o.

  Pe zi ce trece constat şi eu că avem extrem de puţine în comun. 🙂

 60. Theodora Says:

  US military doctrine envisages the central role of „massive casualty producing events” in which innocent civilians are killed. The killings are deliberately carried out as part of a covert operation.
  The enemy is blamed for the resulting atrocities.
  The objective is to justify a military agenda on humanitarian grounds.
  The doctrine dates back to 1962: Operation Northwoods.
  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=viewArticle&code=CHO20120529&articleId=31122

 61. Theodora Says:

  Eu nu vreau sa „ploua” in Iran

 62. Theodora Says:

  Ii civilizam si pe astia sau ii iertam?!
  The True Iran

 63. bazel09 Says:

  Să mă bag în seamă 😎
  Theo draghe, eşti „irezistibilă” prin această constatare ,,Unii fac dragoste doar cu partenerul de viata.” O să-ţi dau dreptate ❗ …numai că vroiam s-o spui până la capăt ,, …şi sex cu cine îi pică-n poală 😉 ” . Sper să nu mă bată Domnul ❗ …am avut rusaliile săptămâna trecută 😎

 64. Anitra Puia Says:

  În Iran va veni ploaia izbăvitoare dar nu pentru drepturile omului, nu folosind dreptul internaţional ci doar făcând apel la politica preventivă. Ce înseamnă strategia loviturilor preventive, pe link-ul de mai jos.

  „Strategia Nationala de Securitate a SUA vede o confruntare asemanatoare polarizarii din timpul Razboiului Rece, de data asta intre sustinatorii libertatii si democratiei si partizanii unei dezordini internationale a terorii. Tertium non datur! Fie esti intr-o tabara, fie in cealalta, ambiguitatile nu sunt permise.” Sper ca acest paragraf să lămurească pe aceia care folosindu-se de „kak isvestno” cunosc ce gândeau şi făceau alţii pe vremea comunismului.

  Politicienii, nu doar americani, care au temerile cele mai negre privitoare la viitor aceia vor face agenda folosindu-se de atacul preventiv.

  http://www.revista22.ro/doctrina-atacurilor-preventive-intre-cutuma-si-codificare-normativa-internationala-2264.html

  „Operatiunea militara impotriva Iranului a fost elaborata si este gata sa fie pusa in aplicare, a declarat duminica secretarul de stat american al Apararii, Leon Panetta.”

  Să nu ne amăgim, regimul despotic islamist din Iran a ucis dar cu-i să-i pese dintre Seniorii Războiului?

  Aceasta este noua democraţie ghidată după dictonul nu eşti cu noi eşti împotriva noastră.

 65. Theodora Says:

  @bazel09
  Ba o sa te bata Dumnezeu …. atunci cand o sa creada ca el ca trebuie … sa iti aduc aminte ca iarna trecuta nu ati avut caldura in oras?
  Sincer ma mir ca ai supravietuit … ma gandeam cu „duiosie” la tine cand auzeam ca Mangalia este fara caldura …. probabil ca Dumnezeu ti-a dat doar un semn … se vede ca nu ai inteles nimic din el
  As putea sa iti urez asa: De atatea ori sa mai faci tu sex/dragoste de cate ori mi-am inselat eu parterenul de viata
  Nu iti urez …. desi cateodata ai merita 😀

 66. ION Says:

  pentru Roxana Iordache:
  esti decat o proasta.

 67. Huhu Says:

  Theodora, scuza-ma nu am nimic personal cu tine, doar ca te as regula daca ai fi atractiva ca in poza SI NU AI FI CASATORITA, CU PRIETEN, TE ROG MULT, VOI FEMEILE NU O MAI FACETI PE SFINTELE, V-ATI REGULA CU FIECARE BARBAT ACCEPTABIL, CIT DE CIT FIZIC, PE CARE-L VEDETI IN SPATIUL PUBLIC SI LA TV, LA FEL BARBATII CU FEMEILE!

  PS. Io-s de meserie psiholog, am un MASTER!

 68. Huhu Says:

  Theodora, comentariile tale spun ca ai trecut la religia islamica, ai devenit fundamentalista!
  PS. Io nu-s evreu! Io-s roman.

 69. Huhu Says:

  Theodora, un proverb UNIVERSAL, vechi de multe mii de ani spune: Prietenul iti reguleaza sotia, si si prietena se reguleaza cu sotul tau!

  Deci verifica daca nu cumva sotul tau reguleaza prietena ta SI PRIETENUL SOTULUI TAU TE REGULEAZA PE TINE!

  PROVERBUL DE MAI SUS E SFINT PENTRU CA EXPRIMA PERFECT, ADEVARUL DESPRE ANIMALELE CU CHIP UMAN, OAMENII!

 70. Theodora Says:

  @Huhu
  Poate asa sunt femeile pe care le-ai cunoscut tu …. asta este, ai avut ghinion in viata 😀 … vai de masterul tau .
  Sunt ortodoxa nu musulmana si nu am nimic impotriva celor de religie iudaica.

 71. Huhu Says:

  Theodora, in comparatie cu sinceritatea mea extrema din comentariile mele de mai sus, tu pari extrem de nesincera, doar nu esti nebuna sa recunosti ca te-ai culcat cu arabul prieten al sotului tau (arab?). Arabii ucid sotiile infidele!

  Habar nu ai nimic despre masterul meu, deci afirmatia ta despre el e jignitoare pentru tine, prostia ta.

  Emigreaza in Iranul tau iubit, sa traiesti bine acolo!

 72. Theodora Says:

  @Huhu
  Normal, atunci cand nu iti convine adevarul cel care il spune este mincionos 😀
  Ai ajuns deja sa aberezi asa ca incepand din acest moment o sa te ignor.
  In momentul asta nu am nici o intentie sa emigrez nicaieri … nici in Iran, nici in israel si nici in SUA.
  Nu am facut altceva decat sa arat pentru cei care nu stiau ca iranienii nu sunt chiar asa de necivilizati asa cum incearca unii sa spuna.

 73. Huhu Says:

  Iranienii-s oameni normali condusi de nebuni fundamentalisti islamisti, deci acesti nebuni imprima intregulului popor iranian nebunia, extremismul fundamentalismul lor, asa cum Hitler a facut din poporul german un popor hitlerist, cu forta, agresiv, criminal, asa cum cei mai mari hoti din lume evrei, au stigmatizat poporul evreu ca fiind cel mai mare hot si escroc din lume pentru ca evreii cinstiti nu dezavueaza, resping hotarit, PUBLIC, MARILE HOTII ALE MARILOR HOTI EVREI, SI NU II BAGA LA INCHISOARE IN ISRAEL!!!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: