V-AM SPUS CĂ BORFETA E PRIMA SACRIFICATĂ :)

Borfeta lui Anastase are tupeu disperat, îşi apără pe maică-sa şi pe taxu, profitori ai comunismului de mici, care au crescut-o hoaţă de mică. Profitori şi postcomunişti – adică tati Corneliu Anastase lua şi încă ia 350 de milioane vechi pe lună de la stat, în timp ce fi-sa fura pe faţă de la pensionari, condamnându-i la moarte cu zile: pe mulţi. Acum plusează şi încearcă să se victimizeze. Cu tot neamul ei. Şi se mai laudă că-l dă în judecată pe Dan Nica, ministrul Telecomunicaţiilor, fiindcă a devoalat hoţiile de la Poşta Română: poştă patronată de ea.

O să vadă Borfeta ce înseamnă justiţia când îi scoţi lesa.

Va plăti borfeta, cu ai ei. Despre care acum mănâncă necomestibil că „nu au afaceri”. Încă n-a priceput că Băsescu i-a dat drumul în groapa cu lei. Altul care îşi face iluzii că va scăpa.

Borfeta se şi laudă telefonic la Antena 3 că taxu a fost cel mai tânăr director la „1 mai” – vârsta ei de-acum. Nu mai spune ce-a făcut tăticuţu-i în 22 decembrie 1989. Deşi i-a stat pe limbă să se mândrească. Dacă nu pica comunismul care i-a făcut mari de mici pe ai ei, azi era şi ea o anuţă pauker. Minus creierul.

Stupidele plătesc primele. Mereu.

Udrea e mult mai deşteaptă. Să recunoaştem. 😛 Mai ales că a zis că-şi trage bebe: ca scut anti-penal, după precedentul Ridzi. 🙂

P.S. Bravo, Nica! Felicitări, Liviu Pop! Interimarull a evidenţiat mizeriile de la Educaţie. S-o facă toţi, de la toate ministerele, tonul l-a dat doamna Câmpeanu. Şi cei vinovaţi să plătească.

Deci, v-am prevenit că Borfeta va fi prima cu cătuşe. Nici nu apucă alegerile. Sau mă rog, s-ar putea să fie întâi taxu săltat. Nu pentru banii de la vedere.

Totul se plăteşte. Oricum, acum e lux în penitenciare. :mrgreen:

UPDATE. Cum de am uitat? Voi (nu) credeţi că există o legătură între neamul lui Anastase şi dispariţia lui Marta, fostul şef de cabinet al lui Blejnar?

9 răspunsuri to “V-AM SPUS CĂ BORFETA E PRIMA SACRIFICATĂ :)”

 1. olimpiu65 Says:

  Deocamdata are parte doar de o campanie mediatica impotriva, dar asta nu e noutate. nu am vazut PD-L hotarat sa o retraga din scaun.
  coanei Nutzi doar o sarcina ii lipseste sa fie cu adevarat asemanatoare rasei bazna!!!
  in rest, daca si tractoristul beneficiaza de laude…..

 2. V-AM SPUS CĂ BORFETA E PRIMA SACRIFICATĂ :) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 31 May 2012 – Blog « BUTE: SUNT 200% MOTIVAT PENTRU REVANŞĂ […]

 3. Franklin Says:

  Nu cred ca vor plati si pedelistii si Traian Basescu. Mai degraba cred intr-un troc in care Traian Basescu isi va duce mandatul nesuspendat (sau se va retrage din motive de sanatate undeva prin primavara lui 2013, dupa reteta Boris Eltin), in schimbul sacrificarii unui numar de pedelisti de frunte, necesar si suficient pentru a satisface foamea de razbunare a opiniei publice. Pana la urma cine sunt alde Falca, Udrea sau Blejnar pentru istoria neamului? Fix nimic, zero. Deja au inceput sa-l cam umfle pe Falca cu pompa, probabil pentru ca sa-l vanda mai bine.

  Apropo de Traian Basescu, va mai amintiti ca dupa disparitia lui Boldea, Basescu a iesit pe televiziuni in conferinta de presa si a promis ca se va implica personal in aducerea de peste mari si tari a micului cotcar de provincie aflat undeva la safari in Kenya congoleza sau in Congo kenian, nu se stia. Cine era Boldea ca sa merite eforturile sulfurosului? Un mic infractor local care pacalise cateva babe in afaceri imobiliare ticaloase, fara insa ca ispravile sale sa fi avut vreun impact national. Mai mult ca sigur ca piticot di la Galati era deja in ghearele „baietilor” inca inainte de a iesiTraian Basescu pe post sa faca pe grozavul.

  De ce nu iese presedintele acum, de ce nu se implica personal in aducerea in tara a disparutului Marta, banuit de a sti si a cunoaste despre evaporarea a sute de milioane de euro bani publici sifonati prin coruptie, mai mult, prin conspiratie de la gura romanilor? Suma, dar si miza anchetarii lui Marta, ar fi meritat cu prisosinta eforturile excelentei sale sulfuroase. Dar, mucles, Basescu se face ca ploua, nu mai vrea sau nu mai poate sa-l aduca inapoi pe disparut. Sau poate se afla intr-o a treia ipostaza?

 4. Ghita Bizonu' Says:

  Nu ca m-ar supara ca Sanchiloti asta ar raspunde penal ptr ce a facut (raspundere stabilita cu un rechiztoriu beton, serios, cu cifre si date plcitiseala curata sa adoarma ziaristii in sala!!) INSA … insa am asa o banuiala ca dragii de judecatori o vor da cotita. Ca car ca mar ca comunismu ca capitalismu ca democratia ei de viata ca Berta a ajuta la demnatelarea statului comunist si a dat dovada de initiativa personala cheia valorilor libertariene …

 5. virgilvirgil Says:

  Ha-ha-ha ! Roxi ma faci sa ma stric de ris !
  NICIODATA , NICIUNUL DINTRE OAMENII SISTEMULUI NU VOR PLATI !!!

 6. Huhu Says:

  Numai cretinii nu banuiesc ca chiorul-chel-betiv ca nu a futut la borfeta inainte de a o numii a treia in stat!

 7. Critic Says:

  Virgil, de multe ori ai zis niciodată şi ai greşit. Nu ţi-a trecut? 🙂

 8. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  Toate bune… dar am o intrebare, care justitie?

 9. virgilvirgil Says:

  Am gresit ?!…

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: