CÂND PONTA VREA SĂ FIE TONTA, NIMIC NU-L OPREŞTE. UN BOC ÎNALT

Ceva mai neavenit decât anunţul lui Ponta privind iniţiativa de suprataxare a meritului nu se putea. Doamne fereşte, poate se întrece pe sine în tentativa de a-şi confirma renumele! Tonta. La care credeam că a renunţat. Chiar am spart conducta cu naivitate în tentativa de a-i da credit că el chiar e un premier bun, care face ce trebuie, şi care se gândeşte măcar electoral şi la proştii de alegători.

Wrong! Micul Titulescu devenit marele premier a început să-şi dea în petic big time. Şi-a amintit, probabil, ce bine se simţea în alianţa căcănie, când PSD gira mizerii cu PD-L, ca impozitul forfetar şi interdicţia privind cumulul pensiei cu salariul: adică penalizarea muncii. Şi a meritului. Măsuri nu doar anti (social-)liberale, ci marxist-leniniste de-a binelea. Au rămas atunci pe drumuri 200 de mii de oameni, au căzut secerate iniţiativele private. Pe bune. Nu cele false, alimentate guvernamental şi recunoscătoare cu parandărături.

Ce s-a gândit Ponta? Să dovedească exhibiţionist că nu-i decât un Boc înalt. Nici nu vă rog să mă iertaţi pentru limbajul academic pe care urmează să-l folosesc – sporadic, de altfel. Unu, pentru că e blogul meu şi scriu ce vreau, iar voi aveţi dreptul să mă contraziceţi, dacă se poate, politicos, dacă nu, sunteţi liberi să vă scăldaţi în mocirlă, n-am nici un drept să vă interzic plăcerea asta, deşi aş avea tot(uşi) dreptul să vă redirecţionez plăcerea scabroasă la voi acasă. Şi doi, dar nu în al doilea rând, pentru că sunt filolog şi am tot dreptul cu limba română. Oricând. Orice. Şi ea ştie. 😛

OK, deci Ponta a futut dintr-o lovitură în cap şansele electorale ale USL de a îngropa PD-L în propria-i mizerie şi încrederea că în România s-ar mai putea face şi altceva decât sluj la „noua ordine mondială”. Am murit de râs de teoria conspiraţiei şi încă mă râd. Şi o dezavuez tocmai pentru că extremismul face jocul culiselor mondialiste. Care sunt. Şi lucrează rece, spre deosebire de zbaterile extremiste. Ceea ce trebuie pentru România şi pentru Europa, naţionalismul luminat trebuie din punctul lor de vedere exterminat.

PNL şi-a făcut datoria, PSD nu joacă cinstit. Ştiu, e greşit să generalizez şi nu aş face-o, numai că Ponta e preşedintele PSD. Şi îşi bate joc de PNL, la scenă deschisă. Din bun simţ şi din solidaritate cu o idee, liberalii nu dau replica. Iniţiativa lui Ponta e pentru Crin ca atunci, cu discursul. Măcar să-l fi anunţat.

Deci, ştiţi ce a zis Ponta că inteţionează: nu să renunţe la raportarea facturilor din România la cursul euro, Doamne-fereşte, cum să se pună el rău cu finanţa mondială!? Ci să pedepsească angajaţii la stat care câştigă peste 4500 de lei. Să-i suprataxeze – în morţii mamii lor – pe cei meritorii, care muncesc de rup, într-un fel de muncă patriotică: profesori universitari ajunşi şi ei, în sfârşit, la 1000 de euro sau un pic peste (după o umilinţă financiară de zeci de ani), medici primari şi medici primari doctori (cu zeci de ani de carieră în care au fost plătiţi cu mult sub nivelul venitului celor de la salubritate din Occident), artişti, profesionişti ai serviciilor inteligente şi ceilalţi „duşmani ai poporului” care nici nu lucrează în privat, nici nu pleacă din ţară: de proşti ce sunt, deci e normal să suporte consecinţele prostiei lor şi să fie penalizaţi. Trăiască lupta de clasă! Mea culpa, am crezut că Ponta s-a despărţit de ea. S-au împăcat.

Iniţiativa capra vecinului e o veste bună pentru Ceaşcă pe lumea-aialată, o confirmare a justeţii politicii de „omogenizare socială”. Şi o muniţie de nota zece pentru adversarul electoral. Care îşi poate exhiba impostura statutului de dreapta, prin comparaţie cu o tentativă de măsură marxist-leninistă. Aşa cum nu încetează să facă mişto de proiectele idioate ale ministrului Sănătăţii privind taxele pe bere şi fast-food. Care nu s-au luat. Cum probabil nu se va lua nici imbecilitatea cu suprataxarea celor mai buni dintre bugetari. Dar n-are importanţă, muniţia la adversar se detonează. Electoral. PD-L nici nu vrea – pentru că ştie că nici nu poate – altceva decât să determine un absenteism electoral cât mai mare al alegătorilor de dreapta veritabili, adică, liberali. Ponta îi ajută en fanfare.

S-a gândit mult până să anunţe iniţiativa stupidă politic, neavenită economic şi nefastă electoral? Nu cumva preocuparea ar trebui să fie penalizarea penalilor şi nu a meritoriilor? Scuze, am uitat, cineva spunea că dacă furi sub 50 de mii de euro eşti penal. Peste, eşti respectabil. Şi graţiat fiscal.

Azi la Constanţa nişte poliţişti au prins un traficant de cocaină evaluată la un miliard de euro. Noroc că au un salariu de căcat, în mod sigur nu ating 1000 de euro. Iar dacă o fi vreunul dintre ei, trebuie musai suprataxat. Ei, să-l premiezi? Un şut în cur. Că important e să fii la Palatul Victoria pe un scaun şi să te faci că lucrezi pentru ţară. Aşa făcea şi Boc, aşa cum face şi Băsescu, stimulează fondul instinctual primar. Numai că Ponta îşi face iluzii dacă crede că e suficientă electoral „clasa muncitoare”. Nu e neam! De ce? Pentru că din ea fac parte şi intelectualii pe care intenţionează să-i penalizeze prosteşte. Iuliu Maniu avea o vorbă, muncitorii manual şi muncitorii intelectual. Medicii, artiştii, profesioniştii serviciilor sunt şi una, şi alta. Stânga caviar uită, uneori, treaba-asta. Trebuie să le amintească dreapta proletară. :mrgreen:

În final, deşi greu de acceptat, am înţeles raţiunea pentru care Ponta a ţinut azi să zică şi să repete că nici o modificare a politicii fiscale nu se va face fără „acordul” FMI, CE, BM. Ceea ce nu pot înţelege şi în nici un caz accepta e excesul de zel. Poziţia în patru labe în faţa finanţei mondiale şi pusul mânuţelor la controlul tăierii unghiilor pe batistuţă în faţa „agenţiilor de rating”. În loc să le întrebi cine sunt ele şi cine se cred, să dea note (economiilor) ţărilor. Ar putea spune că deocamdată suntem obligaţi să executăm obligaţiile angajate de fostele guverne Băsescu, privind restituirea datoriei externe. Nu să facă sluj sugerând că România va fi slugă for ever. Că nu finanţa mondială votează în ţară. Ci proştii de români.

Personal, am să votez la locale Chiliman şi Oprescu. Pentru consilii – local şi general – votez doar dacă nu găsesc pe liste vreun nume care nu-mi convine. Aşa voi face şi la alegerile parlamentare. Deci, Ponta, nu te juca! Uitasem să-ţi reamintesc, la alegerile parlamentare nu mă deranjez – nici dacă sunt candidaţi în care cred – decât dacă am de votat şi demiterea lui Băsescu. Dacă nu, nu. Cred că e destul de clar.

32 răspunsuri to “CÂND PONTA VREA SĂ FIE TONTA, NIMIC NU-L OPREŞTE. UN BOC ÎNALT”

 1. barbarul Says:

  PONTA fa-te ca lucrezi !
  1

 2. CÂND PONTA VREA SĂ FIE TONTA, NIMIC NU-L OPREŞTE. UN BOC ÎNALT » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 30 May 2012 – Blog « Cea mai inalta piscina din lume. Vezi unde va fi construita […]

 3. J o h n s o n Says:

  Ponta taxeaza-l si pe Motraux ! 😆

 4. Radu Humor Says:

  Deocamdată nu e clar :
  Ori sunt prevăzute și bătute-n cuie prin niște tratate, niște tâmpenii economice, ori sunt șantajați ăștia să execute orbește toate dispozițiile criminale venite de afară !
  Până la urmă, iudeo-masoneria vrea să-și ridice-n cap toată România ?!
  Am impresia că dacă cineva o face puțin pe Zelea Codreanu va avea de partea lui 90 % dintre români.
  Și nu-i văd bine pe șmecherașii ăștia, care vor să ne încalece ca pe niște băștinași din junglă, uitând că se pot trezi la pământ și la propriu, nu numai la figurat !
  Și apropos de pământ, se vinde într-o veselie deși UE are neobrazarea de a cere acest lucru de abia din 2014, dar Băsescu e mai cu-n coi decât Papa și deja peste 20 % din terenurile României sunt ale unor englezi, portughezi, spanioli, francezi sau nemți, dar cam toți până la urmă – evrei !
  Țștia de-i cheamă la ordine pe-ai noștri de zici că s-a reinventat vechea Poarta unde mergeau să pupe papucul unor încăftăniți pe atunci nedecalotați 🙄
  Mai nou suntem obligați să triplăm exploatările de material lemnos, defrișând fără milă acum prin lege, ceea ce s-a făcut până acum mai mult la negru.
  Și asta după ce avem deja cu vreo 8 % mai puțin spațiu împădurit decat media europeană !
  Și pentru asta noul șef al pădurilor care are imense proprietăți private de teren agricol și pădure este pus paznic la stâna statului, că de acolo se poate fura cu voie de la niște prăpădiți care-n viața lor n-au sădit un copac sau o floare !
  Apropos de Ioan Avram Mureșan, poate că o fi făcut și el ceva jonglerii, dar pe lângă ce s-a furat mai apoi și pânâ-n zilele noastre , el rămâne mic copil !
  Au început să se dea pe față pomeni electorale ce lasă în amintire, punga, pixurile și umbrelele.
  La Cluj, echipa lui Tișe PDL umblă din casă-n casă și face liste cu ce are omul nevoie: aragaz, frigider, televizor etc zeci de tiruri cu asemenea mărfuri sunt aduse și depozitate în vederea celei mai mari și ordinare fraude sub ochii miopi ai procurorului .
  În altă zonă schema e mai simplă:
  Fiecare votant primește 3mil. lei vechi !
  Cică dacă (textual!) din 5000 votează 1500 sunt în marja de eroare !
  Ce parcă ai voștri nu fac la fel ? a venit prompt raspunsul la replica mea !

 5. olimpiu65 Says:

  colegul lui de alianta si guvern s-a dat in stamba mai tare. aseara la RTV : ,,eu cred ca orice bugetar va fi fericit sa doneze 16% din salarul ce depaseste 4500 lei…” cat de tampitel poate fi Daniel Constantin??? el chiar crede ceea ce spune sau politicienii nostrii au ramas la secventa: hai sa ne auzim vorbind????
  Ponta e socialist! poate gandi asa si incerca cu masuri de stanga dar Daniel, dar liberaii care tac chitic si se rezuma sa spuna ca nu s-a luat o hotarare , ca se discuta.. etc???????
  eu votez Florescu la sector si Oprescu la PMG

 6. treebeard Says:

  Cica „din bun simţ şi din solidaritate cu o idee, liberalii nu dau replica”. Si la sfarsit, pac placa cu demiterea lui Băsescu.. Vorba lui Hrebenciuc: „Il prindem noi la primavara ca incalca constitutia!”.

  Traiasca solidaritatea cu o idee: jos basescu; iar bunul simt sa fie iertat, amin.

  PS. cititi declaratia lui Hrebenciuc daca ati ratat-o, e delicioasa.

 7. J o h n s o n Says:

  http://www.cotidianul.ro/ce-salariu-are-tatal-robertei-anastase-184397/

  Eu i l-as impozita cu 80 % !

 8. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  „PSD nu joacă cinstit”
  Doamne ajuta, Roxana!

 9. Gabriel Says:

  Din pacate, pusa in practica aceasta intentie, ar depasi chiar performantele regimului Basescu-Boc: ar crea o fiscalitate paralela, special pentru bugetari. Cu alte cuvinte, o taxare diferita a veniturilor angajatilor in functie de angajator. Daca Ponta vrea sa introduca „suprataxarea” pentru toti salariatii in aceleasi conditii de venit, nu s-ar crea discriminari. Asa, se consolideaza regimul de cetatean de mana a doua de care beneficiaza bugetarii incepand din 2009. Regimul anterior a legiferat acest statut doar in ceea ce priveste dreptul de creanta al bugetarului asupra statului, altminteri garantate prin Constitutie. Iata, acum se anunta progrese, statutul de cetatean de mana a doua face pasi inainte si pe plan fiscal.

 10. bmarinescu41 Says:

  Roxana,în unanimitate de voturi (pe bune) ţi s-a acordat Premiul de excelenţă pentru acest articol!!!Felicitări!!!
  Eu am scris de acum câteva luni bune:
  USL=PDL=ACEAŞI MIZERIE!!!
  Mulţi l-au înjurat „la greu” pe „tânărul” Crăciun că striga lozinca de mai sus în PU!!!Şi-or fi schimbat părerea???
  Deja a sosit momentul de o reevaluare,că şi useliştii au reevaluat mulţi pedeleprişti şi i-a primit cu onoruri,că şi băse a reevaluat „la greu” pesedişti pe care i-a medaliat şi le-a pus 4 bolovani pe trese,că …. aşa e la modă,din reevaluare în reevaluare,spre completa dezmembrare!!!Pulimea nu intră în calculelele nici unuia dintre ei,indiferent de culoarea lor politică!!!

 11. Radu Humor Says:

  Cam lung, dar merită citit :

  ” Suntem în anul de graţie 2012. PSD-ul, la un congres anterior, l-a titrat “Anul Victoriei”, obedient, slugarnic chiar, megaloman, suflând viclean în pulpanele noului erou al zilei, împins pe tabla de şah, la sacrificiu. Nu l-au împins nici Regele şi nici Regina, nici Calul şi nici Turnul. Ci Marele Jucător. Marele Jucător nu e Traian Băsescu, cum am fi tentaţi să credem, cufundaţi cu capul în hârdăul politicii dâmboviţene. El nu e decât un Nebun care râmă în diagonală, ca un plug criminal, eşafodajul societăţii româneşti, atât cât a mai rămas.

  În aceşti 23 de ani de la Revoluţie s-a schimbat în mod esenţial paradigma de funcţionare a statului român. Până la Revoluţie, ea consta în exacerbarea naţionalismului şi obstinaţia de a constitui aici, în România, la Bucureşti, un pol important al politicii externe, un punct nodal de echilibru între cele două forţe politice mondiale: Vestul capitalist şi Estul socialist. Cum a reuşit Ceauşescu să facă din România o ţară respectată? Jucând cartea geopolitică, asigurându-şi independenţa economică şi stingând vasalităţile împrumuturilor externe. Greşeala lui – care l-a şi costat viaţa – a fost lipsa de intuiţie sau ignorarea realităţii că devenise iminentă concilierea între Est şi Vest iar el, ca personaj politic, devenea anacronic şi inutil.

  În aceşti 23 de ani, corifeii “occidentalizării” n-au încetat să ne ne toarne în urechi propria umilire. Umilire, denigrare, neantizare, destabilizarea totală a sufletelor. Cum? Negând o epocă întreagă cu tot ce-a făcut şi cu tot ce-a fost. Negând scriitorii epocii – care nu-s puţini şi nici lipsiţi de talent. Negând întreaga creaţie materială şi spirituală, bombardând-o cu clişeul “comunist”. Tot ce s-a înfăptuit în România prin muncă tenace, prin sacrificii, prin ingeniozitate şi inteligenţă timp de 45 de ani a fost adunat într-o cârpă neagră, legat fedeleş şi aruncat în debaraua istoriei, într-un dulap cu eticheta “comunist”, “expirat”. S-au văzut închişi în întunericul temniţei ruşinii generale părinţii noştri, bunicii noştri, fraţii şi surorile, ba chiar şi noi. “Şcoala era comunistă”. “Muzica era comunistă”. “Industria era comunistă”. “Electricitatea era comunistă”. “Creaţia literară era comunistă”. “Viaţa era comunistă”, “Ţara era comunistă”!!! şi trebuie, deci, pusă între parantezele groase ale ruşinii, decăzută din rangul de ţară şi supusă oprobiului lumii întregi!

  Pe acest clişeu al ruşinării noastre ca popor s-a purces apoi la dărâmarea a tot ce e românesc, pe negarea a tot ce e valoros, pe demolarea a tot ce era peren şi trebuia să rămână astfel. Şi pentru ca distrugerea să fie totală, s-a asmuţit, cu ajutorul corifeilor deznaţionalizării, categorii şi clase sociale unele împotriva altora, mereu, susţinut, într-o sarabandă a ponegririi.

  Noi nu ne-am reconsiderat încă, obiectiv şi cu înţelepciune, istoria recentă. Am aruncat-o la gunoi şi aşteptăm să putrezească pentru ca nu cumva să ne amintească de faptul că am fost demni, că am fost creativi, că am fost martiri, că am fost chinuţi, că am avut o şcoală de prestigiu, că am avut o industrie funcţională, că am avut o agricultură performantă, un sistem de sănătate articulat şi atotcuprinzător, că am situat, timp de 45 de ani, în centrul tuturor preocupărilor, Omul. Acum, în centrul tuturor preocupărilor, avem Banul.

  Care valoare rezistă mai bine, oare, la trecerea timpului?

  Odată cu alegerile din 2004, ne-am predat definitiv Marii Finanţe. Tot ce s-a operat de-atunci în economie, în societate, în legislaţie, în justiţie, s-a subsumat comandamentelor străine statului român. Uitaţi-vă în urmă şi-mi veţi da dreptate. S-au crescut artificial veniturile bugetarilor şi s-a deschis creditarea pe veresie. Peste un milion de cetăţeni s-au îndatorat până peste poate. A venit apoi ignobilul şi decerebratul Boc, cu coasa. A tăiat veniturile, dar datoriile cetăţenilor au rămas. A rămas vasalitatea faţă de băncile străine. Iar nivelul de trai s-a prăpuşit dramatic sub limita subzistenţei. Apoi a fost lovit sistemul de sănătate. S-au închis spitale, s-au tăiat finanţările, au fost transferate în jurisdicţia comunităţilor locale care nu erau pregătite să le administreze şi nici fonduri nu aveau. A urmat sistemul educaţional. Au fost extraşi şi puşi pe tuşă dascălii cu experienţă, care ştiu carte şi înlocuiţi cu proaspăta floră ivită din “spuma valurilor”. Calitatea învăţământului a scăzut dramatic iar abandonul şcolar este uriaş, mai ales în mediul rural, şi nu cade sub incidenţa niciunei statistici. A urmat mica reformă în justiţie, un sistem strâmb şi călâi care îl pedepseşte pe cel nevinovat dar mărunt şi-l scoate în nevinovat pe traficant, pe delapidator, pe criminal.

  Pentru tot acest efort de distrugere s-au folosit unelte. Principala unealtă, Băsescu. Ceilalţi, doar nişte ustensile cu care stăpânii Europei şi Americii extrag sufletul din poporul român şi distrug naţiunea română. A mai rămas o mână de talibani, supuşi şi ei legilor timpului şi vieţii.

  Singurul politician român care a negociat statutul României în picioare şi nu în genunchi a fost Adrian Năstase. Pentru acest “păcat” este vânat de opt ani de zile cu dosare penale inventate, este hăituit şi tracasat de o mână de slugi preaplecate ale Stăpânului Gittensteinului. Ponderea puterii în România o deţin, acum, Statele Unite ale Americii. Cu zăhărelul FMI într-o mână şi gârbaciul NATO în cealaltă. Deşi pornisem ca o naţiune europeană, am sfârşit ca slugoi ai Americii.

  Capitalizând întreaga nemulţumire popolară, PD-L-ul a fost sfătuit să se “dizolve”, să dispară în peisaj, treptat, să se dilueze şi să-şi şteargă urmele. S-a retras în doi paşi. Întîi Boc, apoi, “independentul” Ungureanu Mihai-Răzvan, sacrificaţi, au diminuat tensiunea socială, au tăiat fitilul unei bombe ce sta să explodeze. Nicio Putere n-are nevoie de oameni în stradă, de mulţimi incontrolabile care ar putea, eventual, să dea foc băncilor… Cetăţenii trebuie să fie docili.

  A venit rândul să iasă din pălăria Unchiului Sam şi iepuraşul dalb, nou-nouţ şi încă nemaculat, dornic de putere cum o fată de la ţară râvneşte la haine de firmă. N-a stat să analizeze în ce hal se află România. Şi încotro s-ar putea îndrepta. Gittenstein îi suflă, cald, în urechi. Victor nu ştie că aşa e răsuflarea celui ce te va pierde, înşelătoare şi caldă. Ar avea de la cine afla, dacă ar fi capabil să asculte. Îndrăgostit de postul de premier, iubind ideea de a fi prim-ministru, a uitat repede cum a ajuns acolo şi deja îşi închipuie că e exclusiv meritul lui. Şi-a umplut curtea de dalmaţieni, rottweileri, pitbulii, tosa şi amstafi, aflaţi în diverse solde, amuşinându-i călcâiul vulnerabil. Şi nu vor ezita să-şi înfigă colţii, când vor primi comanda.

  România e o ţară tristă, aflată, iarăşi “în calea răotăţilor de tot felul”. Fără perspectivă, fără conducători. Sau cu conducători “fără de ţară”. Iar noi, cetăţenii ei, suntem o mulţime heteroclită, fără liant. Milioane de cioburi ale unei oglinzi sparte. Arătând, fiecare, o altă realitate.
  Deşteaptă-te, Române?!?

 12. acub123 Says:

  Asta e mai prost ca Boc sau care naiba a mai fost dupa, trebuie schimbat.

  In primul rand, cum poti taxa diferentiat, bugetarii o taxa, cei din industria privata alt mod de taxare? E evident discriminatoriu, probabil ca in final va majora taxele pe venit. Auzi ce nivel de suprataxare, 1000 de euro pe luna! Pai in anumite domenii in Romania1000 de euro e salariul aproape minim. Sunt oameni care muncesc peste program ca fraierii ca sa vina nea Caisa asta sa-i suprataxeze! Niste diletanti, m-am convins!
  NIci macar cinstiti nu sunt, chestia aia cu Trofeul calitatii e jenanta, cineva a luat banii, cineva trebuie sa plateasca, simplu nu? Aici nu e vorba de politica, e pur si simplu furt.

 13. Radu Humor Says:

  Chiar dacă despre Adrian Năstase aveam o altă părere, ceva îmi spune că și acest pdv poate fi luat în considerație….
  Ce se întâmplă acum cu procesul lui este de neimaginat !
  De opt ani nu-i poate nimeni dovedi vinovăția și băga la zdup ?!

 14. acub123 Says:

  Cand e vorba de Nastase sau PSD mi-este greu sa judec la rece, recunosc treaba asta. Iliescu si gasca erau si mai sunt pentru mine „baietii rai”, consider inca ca sunt cel mai rau lucru care s-a intamplat in Romania de la ’89 in incoace.
  Au furat unii mai mult decat Nastase, fara discutii! Din gasca lui Basescu, cu siguranta au furat unii mai mult dar nu in calitate de prim ministri (poate a furat si ala mic ca celalalt dupa el nu cred ca a a avut timp), este extrem de important
  Daca guvernele lui Basescu ar fi facut ce face actualul guvern acum, legat de cazul respectiv cred ca ar fi explodat blogul asta! Este o evidenta imixtiune a executivului in treburile justitiei.

 15. Aya Says:

  @

  ALL

  Daca sinistrul proces politic “Trofeul calitatii” nu se va incheia curand cu achitarea lui Adrian Nastase (care este, evident, nevinovat) inseamna ca schimbarea de guvern a fost inutila iar justita a ramas aservita acelorasi mafioti, a caror imagine este perfect intruchipata de Monica Macovei si Traian Basescu (doamnele, primele- totdeauna).

 16. motraucs Says:

  Nu s-a nascut ala care sa-l impoziteze pe @Motraux…asta e mai smecher ca toate serviciile fiscale sau cum se numesc din UE 😆

 17. acub123 Says:

  Cat despre finanta mondiala din articol, 100% de acord. „Finanta mondiala” exista, pentru ca exista tari conduse execrabil de care se poate profita. Din pacate Romania se afla printre ele.

 18. d'Artagnan Says:

  Roxana
  Eu sunt filolog din naştere şi am tot dreptul la limba română.Deci…
  Pe mine mă fute grija pentru că pe tine te …. (sunt un domn, ce vrei!) grija de ce ” Ponta a futut dintr-o lovitură în cap şansele electorale ale USL de a îngropa PD-L”.
  Nu grija asta partizană ar trebui să ne fută pe noi. Dacă suntem obiectivi. Dar unii nu sunt. Oricum cu Uninominalul pur, USL ajunge la 70%. Pe mine mă fute grijă şi mă deranjează că vorbim aici în primul rând de maximizarea profitului (adică a zestrei electorale ) şi de abia apoi de bugetarii merituoşi.
  Păi să-mi fie cu iertare, dacă e vorba de câştig electoral, Ponta a dat lovitura: va câştiga voturi în prostie aşa că , Roxana, din punct de vedere electoral, Ponta a punctat decisiv. Populist dar decisiv…

 19. Miercurea fãrã cuvinte.Discurs despre câstig « Daurel's Blog Says:

  […] Azi am reusit sa citesc despre: Noaptea in Madagascar, câteva succese bloggeristice, imagini de vis, Карл Густавович Фаберже, un Boc mai inalt […]

 20. Roxana Iordache Says:

  @d’Artagnan. Nu ratezi nici o ocazie să demonstrezi că ţi se-ntâmplă. Chestia cu grija. 🙂

 21. Roxana Iordache Says:

  @Aya. Obişnuieşte-te cu gândul că Victoraş, cum spuneam, îl bagă la pârnaie.

 22. Roxana Iordache Says:

  Bogdan Marinescu, de unde ai dedus mizeria cu aceeaşi mizerie? 🙂 Şi dacă aş fi aşa, ce propui? 😛

 23. d'Artagnan Says:

  A fost bună replica… 🙂
  Dar rămâne valabil ce-am spus.

 24. Ghita Bizonu' Says:

  Aya

  daca taceai …. era mai bine.
  Asa cum am avut placerea sa iti mai zic esti mai periculoasa ca prietena decat ca dusmanca.
  Acu vreo 2 ani promiteai ca o sa il inveti respectu pe unu Mateut . Azi , pe acelesi considerente, zici ca propaganda pedelasta are dreptate si schimbarea guvernului nu a avut ca scop decat … ce?
  Mai tii minte printr-o vara trecuta i-am scris lui Nastase ca aici va ajunge tot dand satisfactie unor „prietenii” sai gen Harabula si m-ai acuzat de nu stiu cate . Tot behaind ca oaia (in mijlocul lupilor) a ajuns unde am prevazut.
  Daca ar fi iesit mai tare la bataie politica (cu autostrazile de ex) si daca (pe blog si in presa nejuridica) despre proces ar fi zis mai multe despre „probe” si mai putine despre procedura .. cred ca situatia sa era alta (insa de nu cadea MRU .. discuta acu cu electronistu agricol Muresan). Ma rog v-a ascultat pe voi „proetenii” lui si a fost .. reformat (ca si justitia, ca si industria , irigatiile samd)

  In rest ce sa zic? Ca senzationalale tale „dezvaluiri” despre Tigareta 2 sunt cam tot de aceiasi calitate cu alea pe care Simona Fica le aduce lui Ponta in cazul Panait. Insa in ce te priveste imi aduc aminte de interesantele si ienditele amanunte pe care le detineai despre mine (amanunte complet necunoscute mie!!)

  Ai facut destul rau . Fi amabila si tine-ti gura!
  Eventual filozofeste cu BHL…..

 25. virgilvirgil Says:

  Hai ma Ghita ce dracu … Scapa fata porumbelul , adica adevarul , si tu te pui cu parul pe ea !!!
  Si unde mai pui ca si are dreptate .
  Adica ce isprava am facutara cu schimbarea asta de gobern daca hotii nostri sunt amenintati de hotii lor cu puscaria ?!…

 26. virgilvirgil Says:

  Acuma ii amenintam noi pe ei …
  Mama lor de hoti !
  Ca ai nostri totdeauna au furat pricipial , ba chiar cinstit as zice , n’asa?
  Nici praful de pe toba nu a ramas in urma Bombonelului .

 27. treebeard Says:

  Calin Popescu-Tariceanu exceleaza in solidaritatea cu o idee: „Cred ca este un lucru extrem de benefic alianta politica cu PSD.”

 28. Ghita Bizonu' Says:

  Gili

  Ma rog io credeam ca a fost schimbat guvernu MRU ptr „performantele” sale. Nu pentru ..
  Si in privinta parfului ala care nu a ramas dupa Bombo – a ajuns tariceanului sa mareasca cu 50% bugetarii . Sa dea in stanga si dreapta . Sa rispieasca .Plus a fost nevoie de criza si de Boc sa ne aduca in ppzitita de dinante de Bombo.
  D’aia iti zic da muresanu mai mic ca nu da bine la public!

 29. virgilvirgil Says:

  Gica , daca marii furi ai acestei tari ar plati dupa cum plateste Muresan , atunci Nastase bunaoara ar cam trebui sa stea la beci cam fro 5-6000 de anisori .

 30. bmarinescu41 Says:

  @Roxana Iordache
  De unde am dedus?Şi din articolele tale!În fapt guvernul Ponta face cam ce au făcut şi predecesorii.Miniştri înlocuiţi pe motiv de „buba la dosărel”,miniştri demişi pe acelaşi motiv,miniştri care au demisionat să nu strice „imaginea”,şi cea mai tare,transformarea împrumutului de la FMI dintr-o crimă împotriva poporului român
  într-o victorie epocală!!!Păi cine îl înjura pe băsescu că îndatorează poporul pentru enşpe generaţii cu împrumutul de la FMI???Păi cine se laudă că a obţinut cea mai mare linie de credit de la FMI (suplimentară faţă de împrumutul criminal al lui băse)???Îl cunoşti cumva pe individul care îşi dă cu stângu-n dreptul???Păi cum să îndeplinească promisiunile de reântregire a salariilor bugetarilor şi returnare a reţinerilor ilegale a CASS-ului de la pensionari făcute de criminalii Boc şi MRU???Printr-un nou împrumut „criminal” „a la băse-boc”!!!Şi măcar nu l-au făcut ca lumea să poată da pensionarilor înapoi toţi banii grămadă!!!!!
  „Băi moşilor şi babelor,ciocu` mic,boc v-a luat câte 30 de lei timp de 16 luni,tot aşa vi-i dau şi eu înapoi,câte 30 de lei timp de 16 luni,mi se fâlfâie mie că n-o să apucaţi toţi să vi-i luaţi înapoi,că mulţi o să daţi”colţul” şi o să-mi fie mie mai uşor!!!!!”Nu seamănă cumva cu o MARE BĂTAIE DE JOC PENTRU PENSIONARI???????
  Corneliu Anastase primeşte de la CONPET un mic salariu de 35.000 RON pe lună (50 de salarii minime)!!!Să trăiască!!!
  N-am auzit de nici un raid prin vămi pentru a anihila reţelele de contrabandă cu ţigări,alcool şi produse petroliere!!!Are şi USL-ul nevoie de bani negri pentru campaniile electorale de anul acesta!!!!!Cine e acum Regina care colectează ŞPĂGILE DIN VĂMI ŞI LE DUCE CU GEAMANTANELE LA PUTEREA PROASPĂT INSTALATĂ???????
  De măsurile dure pentru eradicarea evaziunii fiscale ai auzit ceva până acum???????
  Rămâne în continuare de o mare actualitate gândirea analistului politic VICTOR SOCACIU:
  „BUNĂ ŢARĂ,REA CROIALĂ,MAMA EI DE RÂNDUIALĂ!
  PLEAC-AI NOŞTRI,VIN AI NOŞTRI,NOI RĂMÂNEM TOT CA PROŞTII!
  ĂIA HOŢI,ĂŞTIA HOŢI,MAMA LOR LA TOŢI!”
  Dacă am greşit pe undeva te rog să mă corectezi!
  Dacă am omis ceva te rog să mă completezi!
  Oricum Premiul de excelenţă ţi-a fost acordat pentru acest articol şi am fost primul care te-a felicitat!
  PS-
  Comentariul lui Radu Humor/miercuri 30 mai 2012,8:00:31 pm, este absolut excepţional (o să-l fac articol la mine pe blog!),mai puţin remarca cu „păcatul” pentru care e vânat AN,AN e vânat pentru multe păcate şi ar trebui să fie vânat şi pentru alte multe păcate,dar boc+mru n-au vrut să-l dovedească,ca şi pe mulţi alţii,pentru ca şi ponta,la rândul lui,să nu-i dovedească pe ai lor,cu aceleaşi bube-n cap,vorba proverbului:
  COR LA CORB NU-ŞI SCOATE OCHII!!!
  S-auzim şi de bine că de rău m-am săturaaaaaaaaaaat!!!

 31. Ghita Bizonu' Says:

  Gili
  daca avei probe .. te pupa DNA ul si in fundu calului tau Probele … te face baselu imediat cu ce decoratie vrei

 32. alphonso Says:

  inlocuieste „futut” cu „distrus” si fraza e geniala.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: