BUTE: SUNT 200% MOTIVAT PENTRU REVANŞĂ

Foto: jurnalul.ro

Lucian Bute a declarat, azi, la „Money Channel”, că nu nu poate găsi o explicaţie pentru ce s-a întâmplat cu el în partida cu Carl Froch.

Campionul a mărturisit că totul s-a întâmplat parcă împotriva voinţei lui. „Parcă eram hipnotizat, făceam exact ce nu trebuia”.

Lucian a mai spus că e „200%” motivat pentru revanşă.

Doamne-ajută!

Întrebarea mea pentru voi e dacă ar trebui să se revanşeze la Montreal sau la Bucureşti. Rudel Obreja a zis că poate România cumpără drepturile şi atunci Luci se poate revanşa pe Arena Naţională.

În contract scrie că Froch e obligat să accepte revanşa, oriunde vrea Bute.

E publicul românesc de natură să-l ajute pe campionul nostru sau mai fast e cel canadian? Garnisit cu spectatori români?

Sincer, încă n-am un răspuns, n-am stat să mă gândesc. Adică, mi-ar plăcea să savurez revanşa la Bucureşti. Pragmatic, însă, prefer să câştige şi fără mine. 🙂

P.S. Trustul Intact dacă a ratat contractul cu Bute, poate îl câştigă pe următorul. Sau măcar face Gâdea un talk show cu el. Altfel, a luat premiul APTR degeaba. 😛 Apropo, dacă continuă pe arătură, îl bate Creţuleasca de-l ascultă cu urechea. Fără emoticon.

UPDATE: Uitasem. Lucian a declarat la Realitatea TV că trece la semigrea, dar mai înainte, într-un an trebuie să mai stea la categoria actuală: ca să termine cu Froch, Kessler şi Ward.

That’s my boy! 🙂

11 răspunsuri to “BUTE: SUNT 200% MOTIVAT PENTRU REVANŞĂ”

 1. BUTE: SUNT 200% MOTIVAT PENTRU REVANŞĂ » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 30 May 2012 – Blog « Cea mai inalta piscina din lume. Vezi unde va fi construita […]

 2. olimpiu65 Says:

  mira-m-as!!!

 3. Roxana Iordache Says:

  Să ce?

 4. motraucs Says:

  🙄

 5. Zorina Raducu Says:

  http://www.youtube.com/watch_popup?v=o0HnhSjQf08&feature=related

  Un filmulet pentru scos cateii de pe inima !
  Mamaaaaaaa, ce am suferit cand am citit articolul cu cateii de pe inima.
  Ti-au fugit cateii de acolo ?
  Zburda veseli prin ograda ?
  Altfel n-am mai vedea Romania, renascand din cenusa oranj.
  Cu ei pe inima e grau de trait.

  Filmuletele (20 de bucati) le-a postat cineva (nu spui cine) pe fb. Ancai Florea, doar ca e nevoie de timp pentru a le vedea pe toate.

  La primul meci al lui Bute ma uit si eu, sper sa casapeasca fiara.
  Va fi meciul cu fiara si nu cu altcineva. Daca e cu un altul din trio, ma uit, cu o conditie ca stiu cand e meciul altfel, ma voi bucura la reluare.
  m.s.

 6. Zorina Raducu Says:

  http://www.youtube.com/watch_popup?v=cVIqu6ZOaao&feature=related

 7. Zorina Raducu Says:

  http://www.break.com/index/maru-the-cat-vs-big-box.html
  Maru, mata asta saltareata a facut inconjorul lumii, acum vreo doi ani, am simtit nevoia sa o revad si sa o vada si prietenii mei.
  Eu o ador pe Maru.
  Enjoy, please.

 8. olimpiu65 Says:

  spun ca m-as mira ca Bute sa revina sa-i invinga pe Froch, Ward si restul din categorie. dar sa vedem!!!

 9. Marcus Says:

  Domnule Ponta, Pe Fi-sa N-o Puteti Da Afara, Dar Pe Taxu Da !

  Ieri afland cat incaseaza tatal Robertei Anastase lunar de la o intreprindere cu actionar majoritar statului roman ,si anume peste 10.000 (ZECE MII-ca sa nu fie confuzii) de dolari, in timp ce bolnavii de cancer au fost lasati fara ajutoare de fosta guvernare, a trebuit sa ma recunosc prost de prost si sa-mi dau palme in oglinda pe motiv de apartenenta etnica. Deoarece la asa o chestie concluzia este una singura: suntem un popor de imbecili, masochisti, care ne lasam calcati in picioare de otrepe si secaturi ca hoata de Roberta Anastase si avortonul de taxu pe care fufa l-a miluit cu o sinecura atat de performanta din punct de vedere pecuniar, incat il face sa spumege de invidie si pe Donald Trump.
  Si actiunile aceastei sinecuri atat de generoase cu tipi care la Revolutia din decembrie, se vorbeste in targ, ca ar fi sudat portile intreprinderii in care lucrau, pentru a-i impiedica pe muncitori sa participe la evenimente, sunt detinute in proportie de aproape 60% de MECMA, adica Ministerul Economiei aflat in subordinea Primului Ministru al Romaniei.
  Pai, la banii astia, doar taxu singur si poate suporta valoarea bicicletelor portocalii ce urmeaza a fi date mita electorala, nu mai este nevoie si de furaciunile Robertei. Si asta pe banii contribuabilului roman.
  Incredibil, dar adevarat!
  Acuma eu, in prostia mea, am inteles ca, spre exemplu, pe borfetu’ de Roberta este mai dificil sa fie sutuita de la sefia Camerei Deputatilor, deoarece conform Regulamentelor propunerea de demitere trebuie sa plece de la cei care au numit-o, respectiv pedeleu’, dar pe taxu cine-l tine pe banii nostri “pe-un picior de plai, pe-o gura de rai”?
  D-aia, vin si intreb ca prostu’:
  – Dom’ Prim Ministru, Ponta, nu puteti Dvs. sa vorbiti intr-o sedinta de guvern cu dom’ ministru de resort si sa vedeti ce-l recomanda pe taxu Robertei pentru o asemenea functie? Si daca nu-l recomanda decat fi-sa, n-ati putea sa-l dati afara, dar cu tam-tam mediatic, sa aiba si imbecili ca mine o mica satisfactie, meschina ce-i drept, dar totusi satisfactie? Ca vad ca intentionati sa impozitati suplimentar venituri bugetare de peste 4.500 de RON, ce ne facem insa cu astea care ca sa incapa in pagina de atatea zerouri trebuiesc transformate in dolari sau Euro?
  Zau, asa domnule Prim Ministru, daca nu puteti sa-l dati afara macar spuneti supusilor ce face ‘mnealui pentru banii acestia intr-o intreprindere cu actionar majoritar statul roman.
  sa fiti iubit
  al Dvs.
  marcus

 10. Roxana Iordache Says:

  Mulţumesc vouă. 🙂

 11. Zorina Raducu Says:

  corect Marcus. Subscriu.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: