EVENIMENTUL (IGNORAT AL) ZILEI: ANIVERSAREA EXIMBANK. MESAJUL GUVERNATORULUI ISĂRESCU, CĂTRE PREMIERUL PONTA

La împlinirea a 20 de ani de Eximbank, o ceremonie.

A vorbit, evident şi guvernatorul BNR, care a salutat prezenţa în sală a „preşedintelui Senatului”, Mircea Geoană. Cumnatul lui Ionuţ Costea (care este meritoriu, deci nici Crin nu trebuia să-l atace pe motive salariale atunci, ca dovadă că nici n-a ajuns în finală, deci, s-a reales Băsescu – aiurea, n-a ajuns în finală din cauză că alegătorii majoritari în ţara asta sunt feseniştii, dacă Crin îi păcăleşte, e ca şi Cum Bute îşi ia revanşa asupra lui Froch. :P).

Deci, Geoană ambasador la Washington? Ar fi OK. Mai mult ar fi prea mult. 🙂

10 răspunsuri to “EVENIMENTUL (IGNORAT AL) ZILEI: ANIVERSAREA EXIMBANK. MESAJUL GUVERNATORULUI ISĂRESCU, CĂTRE PREMIERUL PONTA”

 1. EVENIMENTUL (IGNORAT AL) ZILEI: ANIVERSAREA EXIMBANK. MESAJUL GUVERNATORULUI ISĂRESCU, CĂTRE PREMIERUL PONTA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 28 May 2012 – Blog « Memoria orașului […]

 2. maharajahuldekapurthala Says:

  N-AVEM NEVOIE DE UNIUNEA SOCIAL-LIBERALA: http://celmaitareblogdestanga.wordpress.com/2012/05/28/n-avem-nevoie-de-uniunea-social-liberala/.

 3. Zorina Raducu Says:


  O VOCE INGEREASCA
  m.s.

 4. maharajahuldekapurthala Says:

  N-AVEM NEVOIE DE UNIUNEA SOCIAL-LIBERALA: http://ascutirealupteideclasa.wordpress.com/2012/05/28/n-avem-nevoie-de-uniunea-social-liberala/.

 5. barbarul Says:

  Vina electorilor FSNisti e scuzabila datorita ignorantei si super emotiei din 89 ! Mai vinovati sunt profesorii lor de istorie !

 6. barbarul Says:

  Apropo de BUTE : cel mai profesionist dintre amatori si cel mai amator dintre profesionisti ! putini au remarcat faptul ca Bute nu are barbie de profesionist !

 7. Radu Humor Says:

  Susținerea artificială a cursului leului de către BNR este cea mai mare greșeală, pe care o face cu bună știință eternul și șmecherosul Mugurel, care conduce de fapt România, în numele unor interese din ce în ce mai străine de ale poporului!
  Ajută o mână de afaceriști veroși, de cele mai multe ori străini, pompând miliarde de euro sub pretextul parșiv că ne ajută pe noi să nu plătim câțiva zeci de lei în plus la facturi, dar ne iau înmiit prin acest sistem pe care văd că nu-l contestă nimeni.
  În acest mod îi ajută și pe ceilalți bancheri să-și recupereze restanțele la credite, dar îi doare în pix de miliardele care dispar în această adevărată gaură neagră !
  Cât va rezista Mugurel la stupul cu miere, bietele albine vor fi din ce în ce mai aproape de a-și da duhul !

 8. virgilvirgil Says:

  Si evident blocheaza exporturile , dar favorizeaza importurile astfel incit sa fim piata de desfacere Radule …

 9. Critic Says:

  @barbarul. Nici în 1992 n-au avut nici o vină? Nici în 1996 (tot FSN a câştigat, de fapt), 2000, 2004, 2008, 2009? Niciodată? :mrgreen:

 10. barbarul Says:

  @CRITIC
  Esti profesor de istorie ?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: