ŞI A FOST DUMINICA ORBULUI. DUPĂ 22 DE ANI. SOLUŢII, FRECŢII, ABERAŢII

Ave(a)m foarte multe de semnalat, azi (adică luni, că atunci am scris draftul).  Dar nu neglijez restanţele, pentru că sunt la fel de importante. Mă refer la ziua de ieri (apropo, unchiul meu ardelean  – ar fi fost onomastica lui, azi – într-o zi pe când colaboram eu la defunctul ziar, a mers la chioşc şi a întrebat: Aveţi Ziua de ieri? Răspunsul: ehei, ar fi bine, dar asta nu se poate! ).

A fost Duminica Orbului, la fel ca în ziua primelor alegeri libere postcomuniste. Şi s-a reiterat greşeala din urmă cu 22 de ani, anume, să confunzi ziua vindecării orbului din naştere, cu ziua orbeniei dobândite. Chiar şi unii dintre cei care vedeau pe vremea lui Ceauşescu au orbit, subit. Şi au votat ca orbii în 20 mai 1990. Şi în 1992. Şi în 1996. Şi în 2004. Şi în 2009. Propaganda reziduală, mai eficientă retroactiv. Cum spunea Stalin, că dacă prin absurd ar cădea comunismul, efectele lui vor dăinui. Dăinuie şi azi.  Majoritatea românilor au în sânge otrava. Antidotul nu poate fi decât o schimbare radicală. Cerc vicios: nu se poate ajunge la ea decât prin alegeri, iar alegătorii sunt majoritar otrăviţi. Fie şi din laptele mamei. Şi de la şcoala alăptată mutant. Mutaţii altoite cu mutaţii. Până azi.

Singura şansă de renaştere naţională e să le placă foarte mult ochii albaştri ai lui Crin Antonescu, deşi, să fim sinceri, majoritatea n-ar vrea deloc programul radical naţional-liberal. 🙂 Şi nu, hai să fim serioşi şi să lăsăm mofturile viscerale, e o prostie să huidui „clasa politică”, să decretezi că „toţi sunt o apă şi-un pământ” şi fie să nu propui nimic, fie să declami steril că vrei monarhie. N-ai cum să-l readuci pe Majestatea Sa Regele Mihai I pe tronul ţării ca să readucă România în rândul ţărilor respectate ale lumii, până ce nu parcurgi radical etapele schimbării de regim, schimbare atât de radicală încât să ducă la schimbarea mentalităţii. La normalizarea ei.

Deci, ziua de ieri (duminică, aşa cum vă spuneam). Am ţinut să ajung acasă la cinci după-amiază ca să văd emisiunea lui Ursu (remarcabilă evoluţie a jurnalistului, dar dezintoxicare insuficientă – deloc nu ţin seama de abjecţiile pe care le-a scris cândva despre mine, într-un editorial în Pravda – Dumnezeu să-l ierte pe Dumitru Tinu, că are pentru ce!). Am ajuns chiar când începea. O ediţie simptomatică pentru boala cronică a societăţii româneşti. Decizia aberantă a CNA de a nu fi invitaţi oameni politici în weekend la televiziuni pe motiv de campanie electorale e secundară, pentru că e doar un efect. De cauza situaţiei în care se află ţara şi poporul român (?!) ţine desfăşurarea emisiunii însăşi, adică rolul formatorilor de opinie în retardarea opiniei publice.

Promo-ul care de altfel m-a determinat să vreau să văd emisiunea a fost că vor vorbi surorile Coposu. Era interesant şi ce ar fi avut de rememorat domnul Radu Câmpeanu (pe care l-am votat atunci). Şi ce-am văzut, în schimb? Antena 3 s-a conformat unei decizii fără absolut nici o bază legală şi nu l-a mai invitat pe Radu Câmpeanu (atât de conformişti sunt încât nici măcar nu s-au prevalat de principiul de drept conform căruia ce nu e interzis e permis, anume, faptul că n-au primit nici un răspuns de la CNA cu privire la permisiunea ?!!! de a-l avea invitat pe preşedintele refondator al PNL).

A fost invitat în studio Sorin Ilieşiu, foarte frumos, pentru filmul despre Regina Maria, ocazie cu care l-a înjurat pe preşedintele Constantinescu ucronind despre ce ar fi făcut Raţiu ca preşedinte, că sigur ajungea. Sorin Ilieşiu rămâne un amic drag, dar ce comod e ca după ce ai fost ani în şir cu Băsescu şi ai contribuit la realegerea lui, să fii acum vârf de lance al justiţiarismului şi monarhismului (după ce amicul a refuzat să semneze Apelul Alianţei pentru Regatul României de revenire la monarhie constituţională ca primă consecinţă a condamnării comunismului, condamnare pe care a cerut-o devenind instrumentul slavei deşarte a celui pe care azi îl contestă vehement). Deci, bine. Să fie pedepsiţi în continuare cei care n-au rătăcit! De fapt, n-am dreptate, el are, fiindcă mereu celebrat e fiul risipitor, nu fiul cel cuminte. 🙂 Doar că aista nici nu s-a întors bine acasă că îşi şi faultează fratele pe motiv că a fost prost şi n-a avut de unde să se întoarcă. :mrgreen:

Asta n-ar fi, totuşi, mare lucru. Ce a fost extrem de trist, ca să nu-i zic revoltător – pentru că nu m-am revoltat, n-aveam de ce, ştiam că nu mă pot aştepta la altceva? Faptul că domnul Petre Mihai Băcanu, invitat la o televiziune în direct după foarte mult timp, a vorbit un pic mai mult de un minut toată emisiunea, deşi ar fi avut foarte multe de spus (el a făcut o bună parte din istoria recentă). A trăncănit, în schimb, nesfârşit şi pe ici pe colo, aberant, Cristian Tudor Popescu, dintr-o transmisie paralelă. Sau lume paralelă. Reporter în anii 1990 al Adevărului (ca traducere a Pravdei, ), care susţinea lupta de clasă, promova toate aberaţiile propagandei criptocomuniste şi înfiera Piaţa Universităţii în cel mai abject mod marxist-leninist. Ipochimenul a vorbit cel mai mult din emisiune – şi e o impietate spurcăciunea de a amesteca monologul unui asemenea personaj cu istorisirea Regelui Mihai,  succintă, de altfel, despre Regina Maria.

Atât de mult a trăncănit CTP încât s-a renunţat şi la interviul cu surorile Coposu, fiind difuzat doar un fragmenţel. Ca să auzim de la CTP ce? Deformări ale realităţii, când nu irealităţi de-a binelea. Unele, reiterate din anul 90. De par egzamplu de Miţ baston: că carevasăzică, ţărăniştii i-ar fi speriat pe alegători, în 90. I-auzi! În primul rând că un prestator de servicii ca CTP n-are dreptul moral nici măcar să pronunţe numele unui om ca Ioan Lup, necum să-l acuze. Oricum mincinos, fiindcă desăvârşitul orator s-a manifestat mult prea democrat faţă de ce-ar fi meritat consumatorii necomestibil. Realitatea e că sloganul cu alungatul lupii a aparţinut PNL, mai precis, lui Dinu Patriciu, care a devenit cuţu cu timpul, dar asta-i nu alta, ci aceeaşi poveste.

A mai minţit şi altele, dar am să mă refer doar la o mizerie fără margini, o minciună a propagandei nesimţite, propagată chiar şi după 22 de ani. Fiindcă bietul psihopat CTP n-are curajul să-şi asume propria mizerie şi să o regrete – cum ar fi, refrenul lui Postelnicu – s-a apucat să-şi găsească justificări mizerabile la infinit. Anume că el regretă că a „relatat” o porcărie. Nu a regretat că a relatat pentru o oficină criminală – nu-i spun porcească, că aş jigni porcul. Oficina marxist-leninistă înfiera neobosit Piaţa Universităţii şi ridica în slăvi FSN, personal pe tovarăşul Iliescu. Oficina imundă, în timp ce „România liberă” era „interzisă de mineri” (Cămărăşescu avea să mărturisească că era ofiţer de Securitate), Pravda relata că la PNL s-au găsit „maşini de fabricat bani”, iar la PNŢ-eu, droguri, arme şi muniţii. Cine a prestat la asemenea cloacă criminală ar trebui să tacă azi, dacă n-a fost în stare să ceară public iertare, anterior: pentru complicitatea la crimă cu premeditare.

Deci, care a fost mizeria „regretată” de CTP? Anume că a scris un articol în care a înfierat o scandare din Piaţa Universităţii CARE NU A AVUT LOC NICIODATĂ şi care – dar asta n-a mai menţionat bietul psihopat – mi-a fost atribuită (am primit tot felul de înfierări şi ameninţări pe chestia-asta furajată şi niciodată n-am făcut caz de asta). Care era minciuna? Că s-ar fi strigat în Piaţă: Iliescu, du-te acasă, c-ai nevastă canceroasă! Ceva mai odios cu privire la Piaţa Universităţii nu se putea inventa. Şi cu privire la mine, că eu aş fi relatat asta, ceea ce e cu atât mai aberant cu cât colecţia de la Bibliotecile Academiei şi Centrală Universitară îmi e martoră. Niciodată, niciodată n-aş scrie aşa ceva despre absolut nimeni şi niciodată, niciodată Piaţa Universităţii n-ar fi scandat aşa ceva. A fost doar un mod de re-denigrare a unui fenomen de-o naivitate fără egal.

A mai zis CTP altă minciună idioată, anume că manifestaţia-maraton ar fi fost amorsată de ţărănişti. Cât de obsedat – duşmănos obsedat – e de ţărănişti, de ce credeţi? Nu doar din cauza educaţiei furajate, nu doar din cauza psihopatiei decompensate şi mai ales din cauza faptului că de pe urma ţărăniştilor nu s-a pricopsit: adică, au refuzat şantajul şi mita publicitară, chestie care nu se poate ierta din partea cuiva obsedat de avere, fiindcă se crede o formă superioară de maimuţă, deci, fără consecinţe. Penale în absolut.

Să-i fac schema: în 22 aprilie 1990 am fost acolo maximum 40 de persoane care au blocat Piaţa Universităţii. Din ăştia fără partid. Naivi de credeam că puteam noi schimba lumea. Sigur că toţi eram antifesenişti şi că fiecare avea simpatii liberale, ţărăniste, social-democrate (PSDR – Dumnezeu să-l odihnească pe Sergiu Cunescu, urmaş refondator al partidului care a participat la Marea Unire!). CTP NU era acolo. Nu l-am văzut nici în zilele următoare. Dar e posibil să fi fost, ulterior, pentru că în fiecare zi erau zeci de mii de oameni. Noaptea rămâneau câteva sute, uneori, chiar mii.

Deci, tare vreau să se normalizeze ţara noastră din toate punctele de vedere. Inclusiv să se scrie istoria adevărată. Să se spună la televizor. Şi să crape minciuna.

20 răspunsuri to “ŞI A FOST DUMINICA ORBULUI. DUPĂ 22 DE ANI. SOLUŢII, FRECŢII, ABERAŢII”

 1. J o h n s o n Says:

  CTP era pe atunci un fel de Cartianu amestecat cu Cristoiu de azi…Politica Scanteii(Adevar-ului) era fixata impotriva partidelor istorice….Normal ca si „amintirile” de azi vin tot din mocirla respectiva….Ar putea macar sa taca…

 2. ŞI A FOST DUMINICA ORBULUI. DUPĂ 22 DE ANI. SOLUŢII, FRECŢII, ABERAŢII » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 25 May 2012 – Blog « S-A STINS O MARE DOAMNĂ A CULTURII ROMÂNE ŞI O PROFESOARĂ MISIONARĂ: IRINA MAVRODIN […]

 3. olimpiu65 Says:

  tembel e CTP uneori! a vb despre inceputurile demonstratiei din Piata Universitatii aberand ca la inceputuri a fost actiunea unor taranisti (membrii PNT-CD) abia pe urma luand o alta turnura. eu am fost acolo din prima zi , am ajuns in zona cand era plin de militieni lumea era pe trotuar si indignata ca noaptea fusese o actiune in forta in care au fost batute si niste maicutze care se rugau la troita.nu stiu daca au fost membrii PNT acolo (eu cred ca nu)dar a crescut vociferarea si presiunea si apoi militienii au fost impinsi si in final s-au retras pe dupa Teatrul National iar piata a fost ocupata si primii care au vb la o portavoce au fost Dumitru Dinca si Tana Ardelean
  un jurnalist cu reputatia lui ar trebui sa fie mai bine informat si sa mai stearga din bale cand analizeaza trecutul

 4. barbarul Says:

  Cu toate minusurile [firesti pentru un om normal ] Roxana Iordache esti o sfanta in comparatie cu CTP , Dragoteasca [domnul nostru i iliescu-contrapunere regala ] si toata pleiada de ziaristi slugi FSN iste-securiste gretoase si inconstient antinationale !
  Tragic pentru noi e faptul ca acoperitii detin prim planul fiind scosi cu obstinatie pe sticla precum ‘mortu-n geam ‘ !
  Pentru cei prezenti si viitori monarhisti sanatate !

 5. virgilvirgil Says:

  He-he-heeee ! Roxi tu nu stii ca mamica ovreica a lui CTP a fost sefa cenzurii la Ministerul Prapagandei sub Dej ?!…
  Imputiciunea asta de ovrei avea misisa sa asigure transferul puterii catre jidovii din pcr care au dat lovitura de stat .
  Acum ca transferul este gata si Romania colonie a neipravitilor , isi permite sa faca pe demacratul …

 6. d'Artagnan Says:

  Roxana
  Să nu te superi pe mine dar citindu-ţi articolul mi-a venit să exclam: Soluţii, frecţii, aberaţii…
  Este incredibil cum un om bine ancorat în realitate ca tine, jurnalist, nu comentează zilele astea cel mai fierbinte subiect: tărăşenia cu ISC. Tu,care-l desfiinţezi pe Băsescu şi dacă gârâie pe trecerea de pietoni, treci cu extremă nonşalanţă peste această ingerinţă în justiţie a politicului.
  Unde-ţi este obiectivitatea, dragă Roxana?

 7. Marius Mina Says:

  Hai ca avem treaba 😉

  Conflictul „NYIRO JOZSEF” – Diversiunea lui Basescu

  http://mariusmina.blogspot.com/2012/05/conflictul-nyiro-jozsef-diversiunea-lui.html

 8. Roxana Iordache Says:

  @d’Artagnan. 😆

 9. mgabim2009 Says:

  Sti Rox ma tot gindeam, ca daca CCR tot a declarat HG a lui Ponta neconstitutionala, Ponta sa dea banii inapoi dar propun sa fie dati in transe egale, esalonati pe 30 de ani si sa se inceapa in 2020! (ca deh, acum statul este in criza/recessiune)

 10. Florian Says:

  @olimpiu65
  Nţ, în prima zi nu a fost cum povesteşti tu. Dacă mai ţii minte, în acea perioadă se desfăşurau zilnic marşuri de protest, în general pe traseul Piaţa Universităţii – Piaţa Romană – Guvern – Televiziune, cu retur prin Calea Dorobanţi – Piaţa Romană – Calea Victoriei – Universitate. Pe 22 aprilie, un imbecil a aruncat de la balcon, pe Calea Dorobanţi, un ghiveci de flori în manifestanţi. Ghiveciul s-a spart în capul unei femei din coloană, care a fost dusă imediat la Spitalul de Urgenţă. Incidentul cu pricina i-a înfuriat pe manifestanţi, care în semn de protest au ocupat Piaţa Universităţii.
  Si nu erau 40 de persoane, cum scrie @Roxana Iordache. In momentul în care manifestanţii s-au oprit în Piaţă şi au ocupat-o, erau vreo două – trei mii, cam câţi participau de regulă la marşurile zilnice. Când au apărut scutierii, care au flancat Piaţa atât dinspre Universitate, cât şi dinspre Batiştei, bătând cu „pulanele” în scuturi, rândurile manifestanţilor s-au împuţinat, ce-i drept, dar tot au rămas vreo sută – două.
  In acea seară, s-a nimerit să fie acolo şi Emil Hurezeanu, ca reporter al Europei Libere, şi s-a mai nimerit să-mi ia un scurt interviu, în legătură cu motivele formei noastre de protest. Nu i-am spus despre incidentul cu ghiveciul de flori, pentru că i s-ar fi părut probabil minor, ci despre ofurile esenţiale – încălcarea promisiunii făcute de FSN, de a nu participa la alegeri, şi adoptarea unei legi care să permită înfiinţarea de televiziuni alternative.

 11. zorila Says:

  @d’artagnan: mereu vrei sa te bagi si tu in seama. Sper ca erai un mucos la ora evenimentelor relatate, reamintite de Roxana.

  Altfel, ce tot ii dai cu ingerinta lu’p este prajit ametitule ? Ca fraieru’ ala s-a trezit vorbind e ingerinta pretiosule ? Era deja de ani buni informatia ca ISC daduse-n scris ca nema prejudicii.

  Informatia zilei e cea excavata de Ziuanews: basescu al tau care il pune pe morar sa trimita la ravasit actele ISC si sa inhaţe aceleasi acte pe care deja le mai luasera o data.

  Cand te-o interesa de afacerile otrepei prezidentiale sau cat de hyperbogat e tractoristu’ ala de oltean, sa mai produci cateva randuri fandosite.

  Ce parere ai despre circul facut de „democratu” marxist tismaneanu ? Ai semnat si tu petitia aia ? Grabeste-te, ca ramai fara tovarasi.

 12. Dan Ghenea Says:

  „Şi nu, hai să fim serioşi şi să lăsăm mofturile viscerale, e o prostie să huidui “clasa politică”, să decretezi că “toţi sunt o apă şi-un pământ” şi fie să nu propui nimic, fie să declami steril că vrei monarhie.”

  Sunt monarhist si nu inteleg de ce as fi steril. In plus nu vad de ce as fi pus in aceeasi oala cu cei care nu propun nimic. Iar faptul ca USL adopta aceeasi atitudine ca si Conventia 96 in privinta restaurarii monarhiei nu imi place si asta nu e un moft visceral.
  Nu impartasesc ideea ca mai intai trebuie sa ne dezintoxicam complet pentru a-l putea primi pe Majestatea Sa. As spune mai degraba ca e un semn rezidual al intoxicatiei faptul ca refuzam sa vedem oportunitatea actuala a restauratiei, cu sanse de reusita cu care nu ne vom mai intalni prea curand.

 13. daurel Says:

  De acord in ce priveste CTP; in privinta monarhiei inclin spre comentariul lui Dan Ghenea.

 14. Roxana Iordache Says:

  Mai rămâne să propuneţi şi CUM. Dacă ar fi după mine, aş restaura monarhia acum 22 de ani. Dar când oamenii nu sunt informaţi n-au cum să opteze în cunoştinţă de cauză. Despre asta-i vorba. E uşor să ne luăm dorinţele drept realitate şi să-i blamăm pe alţii.

 15. Dan Ghenea Says:

  Pentru a produce o schimbare majora nu e nevoie ca majoritatea sa militeze activ pentru schimbare. E suficient ca partea care se opune activ schimbarii sa fie mai mica decat partea care o promoveaza. Cei care se declara monarhisti au depasit de cativa ani 25%. Cei care mai mentin linia argumentelor comuniste impotriva monarhiei au scazut in ultimul an sub 25%. Ce sa mai asteptam?

  Doamna Roxana Iordache, nici vorba de blam in interventia mea si n-am nicio indoiala ca sunteti pentru restaurarea Regatului Romaniei.

  Eu vad un prim pas relativ simplu: o propunere de revizuire a Art. 152 al Constitutiei initiata de un sfert dintre senatori sau deputati, prin care sa se modifice continutul primului alineat in sensul ca forma de guvernamant poate face obiectul revizuirii. Daca propunerea va trece in parlament, vom vedea care e pasul 2. Daca nu va trece, vom sti sigur ca actualii parlamentari ai USL (ca astia ma intereseaza, daca tot e sa-i votez) nu vor schimbarea acestei republici postsovietice. In acest caz, s-ar putea sa nu ma mai intereseze charisma (reala) a domnului Antonescu.

  Oricum, nu cer altceva de la viitorul Presedinte al Romaniei decat sa fie ultimul in aceasta functie infiintata de Ceausescu. Domnul Antonescu, spre deosebire de domnul Emil Constantinescu, nu va mai avea, in ochii mei, circumstante atenuante pentru nereusita (mai ales cu majoritatea parlamentara scontata prin uninominal!).

  Tot respectul pentru modul in care comentati viata politica pe acest blog. Toate cele bune. Si Regat pana in 2016.

 16. Zorina Raducu Says:

  iarasi un articol de zile mari.
  Era sa nu-l citesc.
  „Da stii cat pa ti… ‘(din rolul lui Gagamita Dandanache).
  Folosind ghilmelele mi-a cazut banutul ca nu prea se mai poarta ghilimelele, dar asta e poveste veche, totusi.
  Romanul si nu numai el (iarasi imi vine in gand Steinbeck, vrand, nevrand m-a marcat) e bun copiator, la noi mai ales cel cu multe fonctii si retardat mintal nitelus.
  Auzi domnule ,sa dai unui debil mintal sa-ti faca lucrarea de doctorat?De fapt eu cred ca cel care a facut-o i-a facut intentionat pocinogul proastei. Poate toanta patriei sa candideze la titlul de PP_PLUS ? Oare ii vor retrage mafiotei din procuratura titlul ? Si cand ? Si oare ea dirijeaza acolo linia mafiota si/sau o directie de crima organizata, nu pe toate, pentru ca nu cred ca e „capabela” ?
  Ai timp de niste Amintiri despre nebunii ani 1990, asa cum ii vezi si simti tu ? Sa ii treci pe hartie. Trecutul poate fi vazut cu ochiul – ochii mintii, asa-i ?
  Impresionante amintirile tale. Avem nevoie de ele, chiar daca dor.
  Nu stiam de ce aveam mari retineri in ce il priveste pe ctp. Oare de ce e luat sau ales de „unii” drept guru al jurnalismului mioritic si trimis mereu la inaintare?
  Intrebarea e retorica. Raspunsul se impune: tine de furajare si de stergerea memoriei. Si de servilism.
  Petre Mihai Bacanu stie sa astepte. Oare pana cand ?
  Poate prezenta lui in emisiune a starnit logoreea gurului, era sa inlocuiesc pe g cu c.
  Si pentru ca nu avem nici acum un canal tv elitist. Ar fi in stare cineva sa il inventeze ? Nu-mi imi vine cuvantul potrivit, ar fi nevoie de mai multe.
  Si chiar avand ca numar, atata amar de vizual + audio, sa faci lucrurile atat de mediocu si modest, nu e pacat de la Dumnezeu ?
  In mod evident nu sunt doar sechele.
  Petitia despre care ai dat vorbire mai poate fi semnata, doar ca nu circula.
  O voi face sa circule, dar din pacate pe facebook trebuie reiterata.
  Un refuz e un refuz, am prins nuanta. Un asemenea personaj, nu e duplicitar, totusi ?
  Evident e necesara o a doua lectura si apoi lectura aprofundata a ceea ce ai scris. Ce crezi „pretenii” tai le-au facut ?
  m.s.(Timisoara)

 17. Zorina Raducu Says:

  peritia este un apel, scuze. il voi face sa circule, sa vedem ce impact va avea.

 18. corrie Says:

  1)Dl.Petre Mihai Bacanu nu mai are nici un motiv sa vorbeasca,dupa ce a ingropat definitiv un mare cotidian de pe vremea Pietii Universitatii-„Romania Libera”-au pus securistii mana pe el,dupa ce ,cu mana lui i-a scris demisia lui Ovidiu Ohanessian,pentru ca prea se lua de securistii din presa si din anturajul lui base… 2)Am participat si eu la ultimul mars al celor din piata,acela catre TVR , in dupa amiaza zilei de 13 iunie si exact pe Calea Dorobanti,dintr-un bloc mare,(de pe partea stanga cum mergi spre TVR), cineva a aruncat iar un ghiveci ,apoi s-a ascuns in casa-noroc ca nu a mai ranit pe nimeni,dar lumea a inceput sa huiduie furioasa-asa ca ,draga Roxana,Florian, nu cred ca se va normaliza inca tara,devreme ce psd-istii lui ilici vor pune mana pe Bucuresti cu ajutorul liberalului Antonescu ,in care mi-am pus si ne-am pus multi speranta inainte de alianta aceasta -dupa parerea mea inutila pentru liberali!- cu psd-istii …Numai bine !

 19. Huhu Says:

  Nu am stiut ca in Primavara anului 1990 am fost coleg de Pta. Universitatii cu Roxana, am participat de la inceput, la fenomenul anticomunist Pta. Universitati, pina la sfirsit, la venirea minerilor de la care am primit si bataie, in 14 Iunie.

 20. Huhu Says:

  Blestemat sa fie IN VECII VECIILOR comunistul tigan-evreu I. Iliescu si toti comunistii si securistii care l-au sprijinit!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: