DEDICAŢIE PENTRU BĂSESCU ŞI PD-L

Video de

Flaşnetele de la PD-L reapar. Ceea ce va însemna detonarea emisiunilor şi scăderea sub nivelul mării a audienţei televiziunilor care îi invită, principala ţintă fiind Antena 3. Au fost disperaţi că prin prostia fără margini pe care şi-au administrat-o prin „embargoul” la adresa Antenei 3 n-au făcut decât să-i tripleze audienţa, iar ei, să alunece vioi spre neant.

Regimul Băsescu mai are doar un scop în viaţă, propria supravieţuire, pentru care obiectivul e, cum se ştie, limitarea procentelor USL, în aşa fel încât Băsescu nesuspendat să se dea iarăşi jucător după alegerile parlamentare.

Ceea ce nu mai ţine, din mai multe motive (e weekend, deci, cu altă ocazie vorbim despre ele). Revenind, tot ce le-a mai rămas de făcut e să enerveze oamenii la maximum, în aşa fel încât să închidă televizorul sau să schimbe postul.

De mai multă vreme au în plan invadarea Antenei 3, ca să-i distrugă audienţa şi impactul. Cred că sunt foarte mulţi cei care vor proceda ca mine, adică să schimbe postul sau să închidă televizorul când apar hoare de-alde Spânu, Vişan şi ceilalţi setaţi la marele tupeu.

Dată fiind idioţenia numită CNA, aşa cum e audio-vizualul reglementat în România, e previzibil că lighioanele PD-L vor arunca în aer emisiunile. Moderatorii şi ceilalţi invitaţi ar trebui pur şi simplu să-i ignore. Să-i lase să vorbească singuri,  să debiteze toate aberaţiile, nimeni să nu intre în jocul lor, ci să angajeze dezbatere pe tema/temele emisiunii. Flaşnetele să macine în gol.

Iar noi să râdem de prostia lor. 🙂

27 răspunsuri to “DEDICAŢIE PENTRU BĂSESCU ŞI PD-L”

 1. barbarul Says:

  suntem sclavii televiziunilor si proprietarilor acestora : alchimistii securei !
  Refuzam cu obstinatie sa iesim din logica lor !
  Ar trebui sa fim actionari de drept la TVR sisa controlam politica editoriala ! Ar fi primul pas spre eliberare ! Facem ceva concret ?

 2. J o h n s o n Says:

  Eu cu siguranta voi muta postul sau voi inchide televizorul….Ei bine,fara sa vrea abia acum PDL le da o lovitura de moarte Antenelor si nu cand au boicotat…Felix ar trebui sa nu-i primeasca,pierderile din amenzi ar fi oricum mai mici pe termen mediu si lung.

 3. Huhu Says:

  Io deja am inceput de azi sa schimb canalulu Antena 3 deoarece a aparut pe post porcul abject si mizerabil PEDELIST BASIST Tinel , Antenele 1, 2, 3 VOR PIERDE MULTI SPECTATORI ACCEPTIND IMENSELE GUNOAIE PEDELISTE PE POST, PTIU!

 4. DEDICAŢIE PENTRU BĂSESCU ŞI PD-L » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 11 May 2012 – Blog « Corespondența lui James Joyce […]

 5. Argusdre Says:


  ” ….Regimul Băsescu mai are doar un scop în viaţă, propria supravieţuire, pentru care obiectivul e, cum se ştie, limitarea procentelor USL, în aşa fel încât Băsescu nesuspendat să se dea iarăşi jucător după alegerile parlamentare….”
  Imi mentin parerea ca USL trebuie neaparat sa repare pana la alegerile locale Legea Referendum-ului, prin aceea ca presedintele sa poata fi demis doar cu jumatate plus unu din numarul total al celor prezenti la vot. Ea trebuie sa existe pentru a apasa permanent psihicul Marlanului, dar si a infractorilor portocalii si a-i proteja pe toti de naravuri si abuzuri…
  Odata votata si-n Camera Deputatilor a actualei Legi Electorale, initiata de Besescu si repropusa de USL, eu cred ca porcii portocalii nu vor mai putea avea grija altora, deoarece vor fi preocupati sa nu dispara ei din Parlament…Legea spune clar ca Invingatorul ia tot, iar basistii, cum se bucura intens doar de ura cetatenilor, au toate sansele din lume sa nu mai castige nici un colegiu…
  Cat priveste intentiile lor de a altera calitatea emisiunilor Antenei 3, ori a altor posturi, nu cred sa aiba sanse…Sunt atat de putin credibili si atat de mincinosi incat deocamdata starnesc doar ura. Daca vor continua in aceasta directie vor pica si mai mult in sondaje…Deocamdata…
  Desigur ca cele mai multe depind de pozitia si actiunile USL.

 6. Franklin Says:

  Am ascultat multe opinii in care comentatorii, fie ei Radu Tudor, Dana Grecu sau, iata, Roxana se lamenteaza deja cu anticipatie in legatura cu dezastrul mediatic care s-ar produce prin invitarea pedelistilor la emisiuni. Oare chiar asa sa fie?

  Mai intai ca trebuie sa distingem doua tipuri de emisiuni, emisiuni din campania electorala, la care invitarea tuturor fortelor politice este intrucatva obligatorie si emisiuni din afara campaniei electorale, care nu sunt, deaparat politice.

  Sa incepem cu a doua categorie.
  Faptul ca romanii mananca politica pe paine, a la Tugurlan din poiana lui Iocan, ii priveste, le-as recomanda sa nu mai piarda timpul cascand gura la propagandisti si sa se organizeze civic.
  Dar, din punct de vedere juridic, dezbateri precum cele referitoare la situatia din invatamant, la proiectul Rosia Montana, la defrisarea padurilor, la justetea sistemului de pensii (raportul dintre pensiile maxime si cele minime) si chiar cele referitoare la coruptia sufocanta, nu sunt deloc teme politice, chiar daca nu veti fi de acord la prima vedere. Sunt teme de interes social si economic. Le putem discuta si fara politicieni. Nu e nevoie, a priori, ca la astfel de emisiuni sa fie invitati politicieni din USL, este chiar nerecomadabil. Si atunci, de ce trebuie sa fie chemati politicieni din PDL? Astfel de emisiuni se pot realiza in exclusivitate de ziaristi sau membri ai societatii civile si atat. Toti ziaristii trebuie sa fie independenti, nicio instanta si nici CNA nu ar putea stabili apartenenta politica a ziaristilor, nimeni nu poate cere sa fie invitati la A3 alde Ioana Lupea si Sabina Futi, de exemplu, toata lumea e independenta, so …
  Exista, eventual, doar obligatia de a prezenta un drept la replica, eventual in direct, al persoanelor implicate (si nu interesate!) in subiectul respectiv, la solicitarea lor, dar chiar si asa, nu oricum si nici oricui. Astfel, daca este criticata, de exemplu politica guvernamentala din domeniul mediului, trebuie acordat un drept la replica printr-o eventuala interventie telefonica, ministrului mediului sau unui secretar/subsecretar de stat din acest minister, primului ministru, viceprim ministrului, purtatorului de cuvant al guvernului si cam atat. Nu vectorilor de opinie pedelisti pentru ca ei sunt independenti, nu-i as,, nu deputailor si senatorilor PDL sau UNPR si nici UDMR, pentru ca politica de mediu nu se stabileste de catre ei, ci de catre guvern, nu membrilor PDL de frunte, nu sefilor camerelor, nu politrucilor inregimentati.

  Daca este criticat, dupa cum ar fi normal, zic eu, simplu cetatean,Traian Basescu, poate fi acordat un drept la replica in direct, doar presedintelui, purtatorului de cuvant al presedintiei sau consilierului pe problema respectiva. Nu oricarui consilier, adica unuia mai destoinic, mai curajos sau aluia inca treaz la ora respectiva. Nu exista nicio obligatie sa permiti interventia in direct a alde Boc, Ioan Oltean, Sever Voinescu, Raluca Turcan, Lavinia Sandru, sau altor hoare si cotoi, atunci cand este criticat Traian Basescu. Ce legatura are presedintele cu partidele politice?

  Daca A3 invita politicieni marcanti ai USL, atunci au obligatia morala si cred ca si legala, de a invita politicieni marcanti si de la alte partide, nu numai de la PDL. Adica, azi unul de la PNL, maine unul de la USL, apoi de la PDL, de la UNPR (Oprea, Miki Spaga, gealu’ nea Puiu, UDMR (astia se exprima cum se exprima si nu sunt patimasi). Trebuie stabilit un program aprobat de conducerea postului, comunicat din vremepartidelor. Daca sunt invitati si accepta invitatia, Crin si Ponta, normal ca trebuie invitat si Boc sau macar Ioan Oltean, nu orice hoara sau cotoi, doar pentru ca piticul n-are chef sau ii e sila de A3.
  Imi permit si o sugestie celor de la A3, politicienii sa fie chestionati de mai multi ziaristi, sa zicem trei, mereu aceiasi, nu de un singur moderator, conform cutumei nescrise. Va asigur ca niciun pedelist nu va calca pe acolo ca sa raspunda intrebarilor Danei Grecu, Radu Tudor, Razvan Dumitrescusau chiar Adrian Ursu. Astea sunt regulile postului!

  In postarea urmatoare, despre emisiunile din campania electorala cu ambele parti in studio.

 7. Franklin Says:

  In cazul in care A3 trebuie sa organizeze intalniri cu ambele parti, trebuie spus din capul locului ca exista unele persoane care nu trebuie invitate, pana la urma nici char pedelistii nu sunt atat de nesimtiti incat sa vina neinvitati la un post public de televiziune.
  Ele ar putea fi Lavinia Sandru, Raluca Turcan, Sever Voinescu, Cristian Boureanu, in cazul in care isi va face reaparitia. Sunt persoane cu un tupeu si nesimtire iesite din comun, daca pot spune asa cu referire la pedelistii si basistii care constituie standardul „comun”. Dialogul cu astfel de persoane este imposibil.
  Iata cateva idei referitor la cum trebuie tratati alde Spanu si Visan:

  1. Nu trebuie sa le fie adresate intrebari provocatoare, special destinate lor, acesti invitati trebuie sa raspunda la aceleasi intrebari, comune cu cele adresate restului invitatilor.

  2. Nici moderatorii si nici invitatii nu trebuie sa comenteze in niciun fel alegatiile basistilor, nu trebuie nici macar insinuata ideea de dialog si, inainte de orice, nu trebuie intrerupti din discursul lor sub niciun motiv. Isi vor pierde firul ideilor si vor pieri pe propria lor limba.

  3. Daca totusi, vor ridica niste mingi la fileu care nu trebuie ratate, executia trebuie facuta fara o referire directa la interlocutor sau la subiectul respectiv ci doar tangential, ca si cand oricum persoana respectiva ar fi comentat oricum in acel mod.

  4. Din moment ce nu sunt intrerupti, basistilor le va fi greu sa intrerupa la randul lor pe ceilalti interlocutori, dar daca o fac, moderatorii sunt indreptatiti sa-i avertizeze ferm si clar. In postura de oi negre, basistii se vor ineca in ridicol si isi vor contura un anti brand deloc magulitot.

  5. Nu trebuie priviti deloc, nu trebuie ironizati orice ar spune (sunt si asa tragi-comici) pur si simplu trebuie ignorati.

  O ultima recomandare, trebuie renuntat la practica trimiterii de invitatii catre PDL la modul general, de genul „va rugam sa trimiteti un preprezentant al partidului dvs …”. Trebuie trimise invitatii nominale, dintr-o lista de invitati alcatuita cu grija, cu termene de raspuns care sa permita trimiterea invitatiei catre persoana urmatoare, in caz de refuz. Se vor colecta astfel cateva refuzuri la fiecare emisiune care vor cantari greu la CNA sau in instanta. Nu potii sa spui ca nu esti primit la televiziuni cand televiziunea respectiva vine cu cca 100 de invitatii neonorate! In general, trebuie adoptata o abordare activa si nu reactiva sau pasiva.

 8. J o h n s o n Says:

  @ Franklin…. foarte interesant tot ce spui,esti informat si cred ca nu esti strain de sistemul media…..Cum spui tu este foarte corect,ASA AR TREBUI sa fie intr-o lume normala dar PDL de aia exista,ca sa distruga orice urma de normalitate si sa profite de asta,sa domine prin asta….Din moment ce in media publica ei isi permit sa impuna discriminari pe criterii politice fiind la Putere iar CNA,o alta celula de control aflata in mana lor nu are nicio reactie in acest sens cu atat mai mult o televiziune particulara dar foarte importanta ar putea sa se foloseasca de acest precedent pentru a-si selecta invitatii,tematica,totul… Parerea mea este ca Voiculescu VREA CHIAR EL sa invite,INSISTA sa invite si cealalta parte,INSISTA SA DESCHIDA CEL DE-AL DOILEA FRONT.. Secventa aia cu Dana Grecu,Niels si Radu Tudor a fost o sceneta in acest scop,sa se explice vezi doamne in faţa telespectatorilor pentru viitoarele apariţii ale hoardelor de portocalii ce vor lua cu asalt Antena 3…Sa vedem care ar fi cele doua motive principale pentru care patronatul Intact doreste aceasta noua politica editoriala(poate sint mai mult de atatea dar eu la ele m-am oprit)…..

  Primul,critica celor de la Putere aduce intotdeauna audienta ori in acest moment toti sint la Putere deci devin ţinte sigure in faţa criticilor…acum sunt in perioada de gratie dar ea va trece si se va instala erodarea indiferent ca ea va fi mai mica dar va exista,ori in aceste conditii va suna fals ca domnii Ciuvica,Bogdan Teodorescu,Nistorescu sa-i critice pe fostii colegi de platou Mircea Diaconu,Mariana Campeanu,Corlatean etc Si-atunci le trebuie lor antenistilor MACAR un reprezentant PDL care s-o faca natural,determinat,cu dusmanie…binenteles unul care sa nu le strice total emisiunea gen Talmacean,Hoara sau Popoviciu(Hoara nici nu cred ca mai e credibil dupa dezvaluirile cu mosia de la Snagov,nu-l mai lasa PDL sa apara)…Asa ca Tinei,Visani,Canachei,Sulfine o sa tot vedem…asta este…baterii noi la TELECOMANDA…Acesta va fii raspunsul nostru atat timp cat temele lor vor fi straine de agenda noastra…Vad ca in acest moment tema cu VUM este contestat de o buna parte a simpatizantilor si activistilor liberali,Antonescu e facut in fel si chip…Dau acest exemplu ca sa vedeti motivul pentru care acesti oameni s-ar uita cu deosebit interes la o Sulfina sau un Visan care ar combate vehement pe aceasta tema la Antena 3….

  Un al doilea motiv pentru care Voiculescu va dori critica incrucişata…INTERESUL PERSONAL…E bine sa-ti sustii partenerii in Opozitie dar pentru megaafacerile si interesele familiei cel mai important este sa-i ai alaturi cand ajung la Putere ori daca vreunul se gandeste sa-l abandoneze trebuie sa aiba un instrument puternic de santaj si nu numai pentru ca de la un anumit nivel mai toti au vulnerabilitati,nu prea exista îngeri in politica damboviteana oricat ne-am dori sa ne imaginam noi ca asa ar fi….Cam atat !

 9. Argusdre Says:

  Si daca tot vorbim de Flasnete si Tonomate portocalii, sa nu uitam ca Serviciili „este” inca in mana Distructivului de la Cotroceni…Astfel, dupa nominalizarea la Educatie, de catre Ponta, a lui IOAN MANG, in scurt timp a aparut legenda despre plagiat, confectionata in laboratoare…
  Intrucat acest Mang a declarat clar ca este strain de asa ceva si ca e dispus sa-si dea demisia, fac pariu ca indiferent cine va fi propus, automat va aparea la adresa sa o alta acuza, cum ca viitorul ministru al Educatiei e un curvar, un spion, un interlop, un bisnitar, un aurolac, un labagiu, sau ceva care sa deranjeze gradul ridicat al moralei PDL-iste…
  De aceea cred ca Ponta cedeaza mult prea usor in fata masinariei de minciuni portocalii, in loc sa-i trimita direct intre picioarele alora care i-au fătat…
  Cine se prinde la pariu ?

 10. Argusdre Says:

  Iacata ce se scrie si se vehiculeaza de zor pe blogurile PDL-iste.Acesta e al unei putori, prietena la catarama cu Crapatura de Plescoi

 11. Ionut Says:

  Într-adevăr, era mult mai confortabil fără pedeliști la Antena 3.De când au reapărut alde Vișan,Tinel,Spânu,cu greu îți reprimi senzația de vomă.Nu ne mai torturați domnilor cu asemenea prezențe,că vă scade audiența!

 12. Anitra Puia Says:

  Cum se poate începe o firavă rezistenţă la dezinformare, la manipulare? Simplu, întreabă-te ce reprezintă pentru tine următoarele afirmaţii, „politica este o curvă”, „scopul scuză mijloacele”, „morala nu are ce cauta in politica”. Sunt afirmaţii valabile pentru zilele noastre şi le accepţi? Atunci ce rost are să te mai minţi, eşti parte a unui sistem ce pune accent pe egoism, materialism, sistem ce te aruncă pradă compromisului şi decăderii morale. Dacă aceste trei afirmaţii îţi repugnă este clar că rândurile din Volkoff de mai jos nu-ţi sunt de mare folos deorece le cunoşteai şi aplicai.

 13. Anitra Puia Says:

  „Ziarele, revistele, radioul, televiziunea şi mai nou Internetul sunt canale prin care se influenţează, orientează şi dirijează opinia publică, interesele şi motivaţiile oamenilor, conştiinţele, chiar dincolo de graniţele propriilor voinţe şi simţuri.”

  „Dacă imaginea este ambianţa naturală a dezinformatorului, televiziunea este paradisul lui, dar un paradis înconjurat cu ziduri, de unde nu există nici o cale de a-l izgoni.”

  „Dacă televiziunea este Paradisul dezinformării, cibernetica a devenit Olimpul, Walhalla, Câmpiile Elizee, de când s-a inventat modemul şi a intrat în funcţiune Internetul.”

  Corabia lui Ulise trebuie să treacă prin strâmtorile frecventate de Sirene:
  ,Acestea îi farmecă pe toţi muritorii care se apropie de ele. Dar vai de cel ce se opreşte să le asculte cântecele! Niciodată, în căminul său, nevasta şi copiii nu-i vor mai sărbători reîntoarcerea: căci, cu vocile lor ademenitoare, Sirenele îl vrăjesc, iar limanul, sălaşul lor, e mărginit cu o plajă înălbită de-a binelea de oase şi rămăşiţe omeneşti, pe care putrezeşte carnea”.

  Sirenele încep să cânte: „Vino încoace! Vino la noi!… Opreşte-ţi corabia: vino să ne asculţi vocile! Nici o corabie neagră nu a trecut vreodată de insula noastră fără a asculta fermecătoarele cântece care se înalţă de pe buzele noastre; vei pleca mai departe mulţumit şi mai bogat în cunoştinţe.”

  Ulise, singurul care nu are urechile astupate cu ceară, s-ar supune bucuros acestor voci admirabile care îi „umplu inima cu dorinţa de a asculta, ar dori să fie „mai bogat în cunoştinţe”. Se încruntă, dându-le poruncă oamenilor lui să-l elibereze. Dar, în timp ce majoritatea trag la rame, doi se ridică pentru a-i „strânge şi mai tare legăturile.”

  Această izbândă presupune luciditate, umilinţă, încredere reciprocă şi asceză faţă de consumul informaţiei în interiorul unui grup dat. Suntem şi noi capabili de aceste virtuţi?

  Consumatorul

  Cu toţii suntem consumatori de informaţii si, ca atare, trebuie să ne protejăm.

  – Să nu ne lăsăm sufocaţi de suprainformaţia ambiantă.
  – Să nu ne formăm opinii decât asupra subiectelor de spre care putem avea acces la mai multe surse de informare. (Vreau să spun: cu adevărat mai multe surse; amarnic se mai amăgea acel director de ziar care afirma că era bine informat, fiindcă se abonase la două agenţii de presă care spuneau exact acelaşi lucru!).
  – Să învăţăm să depistăm simptomele unei campanii de dezinformare: obligatoriu, exista ceva necurat la mijloc când două ziare din tabere opuse cad de acord aproape până la nivelul detaliilor.
  – Să practicăm spiritul de contradicţie, fără de care nu e posibilă nici o virtute.
  – Să ne interesăm de „observatorii dezinformării”.
  – Să fim atenţi la rarele scrieri care denunţă dezinformarea.
  – Să fim atenţi la studiile pe care le fac tehnicienii asupra metodelor de dezinformare.
  – Să încercăm să ne formăm opinii, în loc de a le cumpăra gata fabricate.

  La drept vorbind, nu cred că există nici cea mai mică şansă de a lupta cu succes deplin, sau măcar cu un succes considerabil, contra dezinformării, atâta vreme cât nu se va învăţa să se ia în serios adevărul informaţiei, atâta vreme cât publicul în întregime nu va fi dobândit – dar de unde să-l dobândească? – sentimentul că adevărul e un lucru sacru, intangibil, cel mai preţios bun al nostru, poate că, dacă îl avem în mâini pentru a-l comunica altora, trebuie să-l tratăm cu o veneraţie religioasă,ca pe Sfântul Chivot, şi că orice atentat la puritatea lui se pedepseşte prin căderea pe loc, ca fulgerat.

  Aşa ceva nu se va realiza cu una cu două.

  Vladimir Volkoff , Tratat de dezinformare

 14. virgilvirgil Says:

  Augusdre , pariurile se incheie de regula intre excroci si naivi …
  Iata de ce indeobste nu ma inghesui la pariuri decit daca pot sa le propun eu .
  Fireste am grija ca „excrocheria” propusa de mine sa nu depaseasca o bere sau cel mult citeva …
  Totusi , in cazul de fata , nu pot participa la pariu chiar stiindu-te un om de isprava , pentru simplul motiv ca stiu foarte bine ca Ponta , chiar daca ar vrea , dar nu vrea , nu prea are de unde alege un om de isprava si care sa si corespunda moral mai ales , dar si profesional functiei de ministru .
  Clasa politica romaneasca este compusa eminamente din excroci .
  Pentru extrem de rarele exceptii l, care si confirma regula , iti sunt prea multe degetele de la o singura mina spre a le numara si aduna din absolut toate gastile de ordinari care-si zic partide politice .

  PS

  Iti dau dreptate cind spui ca propaganda adversa , portocalii vor incerca sa balacareasca prepusul , dar asta nu inseamna ca nu li se va da motive sa o faca . Doar , evident , vor exagera …

 15. virgilvirgil Says:

  Si inca ceva … Nu mai sari sa tii partea plastografului , nu se merita sa-ti amesteci numele , chiar „sub acoperire” aici , cu un asa neispravit .
  Trei din autorii articolelor plagiate au confirmat , mai mult s-au gasit jurnale de hirtie , nu electronice , unde apare numele plastografului sub articolele cu pricina .
  Dar chiar daca nu ar fi vinovat , cum am mai spus este deja prea mult banuiala care a prins radacini zdravene spre a face un om onorabil sa dea inapoi .
  Bunaoara poti sa-ti faci un desen cava , o idee de cum vor reactiona liceenii nostri cind asta o sa le spuna cu prilejul bacului „COPII , SA NU CUMVA SA COPIATI !” ?!…
  Daca eram intr-o tara cit de cit ispravita , Ponta ar fi trebuit deja sa-si dea demisia dupa asa prepuneri consecutive de neisprtaviti .
  Norocul lui si nenorocul nostru e ca nu suntem …

 16. Lista “top blogs”… « Daurel's Blog Says:

  […] I.O.Flavius, Incertitudini, Ioan Usca-Vania, Lecturi cu zina, Marycix, Max Peter, Mirela Pete, Roxana Iordache, Supravietuitor, Teo Negura, Ulise, Zamfir, […]

 17. Argusdre Says:

  @VirgilVirgil,
  Eu nu vreau sa accept faptul ca Mang a plagiat…Cand ma gandesc cate javre ordinare ne-a adus PDL sa ne conduca si sa ne controleze (incepand cu Incrucisatorul, continuand cu curvele alea de doi bani care s-au jucat cu banii tarii si sfarsind cu un Blejnar, care-si cumpara bloc personal cu 20 de parai si-i mai ramanea si rest), chiar refuz sa accept orice fel de acuzatie de la asemenea lotri…Daca ma intelegi, eu as face cu astia un lagar de munca fortata, ca sa vad cu ochii mei borfeturile alea care sfidau Parlamentul stand in genunchi acum si rasadind cactusi…

 18. virgilvirgil Says:

  Sigur Augusdre , ai perfecta dreptate, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim mai putin critici cu cei noi , dimpotriva .

  PS

  Io i-as da pe toti pe girla si as cauta altii . Sigur pe Baselu primul , ca taranist am multe de impartit cu dinsul …
  Nu se poate ca nantia asta sa nu aiba oameni de isprava , oameni care nu ies in fata tocmai datorita neisopravitilor din actuala clasa politica .

 19. barbarul Says:

  Din ce am lecturat pana aici ,o singura concluzie : SUPARATI CA VACARUL PE SAT !
  CEVA ACTIUNE ?

 20. bazel09 Says:

  Lamentabil ! Încă nu aţi realizat că sunteţi la putere ❓
  Baftă multă în misiunea voastră de realizare a partidului Unic în frunte cu torţionarul şef bătrânul edec Iliescu.
  Aţi uitat de 28-29 ianuarie 1990, de 13-15 iunie 1990 şi alte exemple de acest gen … ❗
  Ispravă mai mare nici că se putea la adunătura Uniunea Soluţii Lipsă: 3 miniştri la educaţie în două 15 zile …

 21. stejarul Says:

  „Cristian Preda: Dacă Ponta acceptă să fie însoţitorul lui Băsescu, coabitarea poate arăta decent la UE”

  Excelent! Ce „insotitor”, valet sau servitor e mai bine!
  Bravo lui cristian preda! No asa! Umiliti-l pe ponta pana crapa! Poate invata si el ca „Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti!” si o pune de o suspendare!

 22. Argusdre Says:

  Fragment dintr-un articol foarte interesant, de actualitate, al lui SRStanescu :
  ”Tiberiu Iacob, de la Inpolitics, remarca, pe buna dreptate, ca noua majoritate ar putea promova proiecte legislative mai vechi, care confera Parlamentului o autoritate mai mare privind numirea si destituirea sefilor SRI si SIE si ca, pe de alta parte, celelalte servicii, intre care SPP si STS, necontrolate pana acum de Parlament, si-ar putea schimba si conducatorii, si statutul. Eu adaug la cele de mai sus faptul ca si cu legislatia existenta, conducerea serviciilor secrete poate fi schimbata fulgerator.
  S-a spus despre Ioan Rus ca este omul lui Traian Basescu, strecurat in Guvernul USL. Iata ca tocmai l-a schimbat pe seful Jandarmediei. Numindu-l pe cel care fusese dat afara din aceasta functie, in urma faimoasei demonstratii in care 10.000 de persoane au strigat “Iesi afara, javra ordinara!”. Sub ferestrele Palatului Cotroceni. Nu am niciun fel de indoiala ca urmeaza o schimbare la varf si la “Doi si-un sfert”. Dar in prim-plan s-ar putea vorbi curand despre SRI si SIE. De ce? In primul rand pentru ca Presedintele Traian Basescu, jucator fiind, a avansat si a aplicat o teorie inedita in Romania. Conform careia sefii SRI si SIE trebuie sa fie de la opozitie. Asa au ajuns George Maior la SRI, extras de la PSD si Ungureanu si apoi Melescanu, extrasi de la PNL. Acum, daca PSD si PNL dispun de o majoritate si au format Guvernul, nu ar trebui sa se aplice regula simetriei? Teoretic, da. Dar pentru asta trebuie sa fie de acord si Parlamentul. Unde majoritatea decide. Ghici ghicitoarea mea ce ar decide, intr-o asemenea situatie, majoritatea? Si nici acolo unde decizia este luata in CSAT lucrurile nu stau prea bine pentru domnul Traian Basescu. Pentru ca USL are majoritate si acolo.
  Numirea lui Ungureanu in fruntea Guvernului a invrajbit SRI si SIE. Caderea lui Ungureanu este revansa lui Maior. Numai ca liderii USL nu sunt nici sub controlul lui Basescu si nici sub controlul lui Maior si, respectiv, Melescanu. Vor iesi scantei. Daca nu cumva vreo valvataie.
  SR Stanescu”

 23. virgilvirgil Says:

  Deocamdata nu schimba nimeni niciun sef de serviciu .
  Maior , numa ce i-a pus-o in brate Basescului , e nash de premier acum si nu se face , n’asa?
  Nu va sari Baselu la gitul lui . Dimpotriva va incerca sa ii intre pe sub piele spre a putea potoli pe Ponta .
  Melescanu … Orice schimbare aici e cu reject de la Parlament acum , deci ramine pe loc . O sa iasa la pensie de aici …
  Cind ? Nush , sa vedem … Cred ca nu inainte de a fi si Baselu transferat de la Cotroceni .
  Totusi Baselu poa sa aibe oarece surprize , surprize …, pe la SPP si SIE avind in vedere ca o noua lege de functionare e pe rolul camerelor si se pare ca deja a trecut tacit de una din ele . Se vrea control parlamentar aspra lor …

 24. Roxana Iordache Says:

  Virgile, chiar nu ştii că schimbarea – sau nu a – şefilor de la servicii e în pixul lui Crin? 😛

 25. Roxana Iordache Says:

  Dragilor, am o postare nouă, în care mă mir ce-a apucat-o pe Nadia. Comăneci. 😯

 26. virgilvirgil Says:

  Pixul lui Crin deocamdata poa sa scrie orice , numai nume de serviciuri secrete nu .
  Io ma tem ca daca Baselu ramine la Cotroceni pina la expirarea termenului de 5 ani , este extrem de probabil ca pixul ala de zici sa ramiie far de cerneala in el …

 27. Huhu Says:

  Dedicatie pentru Basescu?
  JOS DICTATORUL BASESCU!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: