PONTA ÎNFIINŢEAZĂ UN MINISTER NOU

Foto: napocanews.ro

Ministerul pentru Coabitare. Ministru, Vasile Dâncu.

P.S. Gluma inofensivă n-a intrat pe blogul lui Adrian Năstase. Probabil, au luat-o (în) serios. :mrgreen:

Le mai ziceam, vorba bietului lor Ioşca, Dumnezeu să-l ierte: daţi-o-n sânge cu Rus! 😆

Realitatea e că îl înţeleg pe ministrul, prim-ministrul şi prea târziu blogger: a promovat Grupul de la Cluj ca să-l promoveze pe Băsescu. 😛

28 răspunsuri to “PONTA ÎNFIINŢEAZĂ UN MINISTER NOU”

 1. Anca Says:

  Bine c-ai adaugat P.S.-u’ ala, ca mi-a sunat asa de firesc „stirea”, incat mai ca era s-o preiau pe blog. 😀

 2. Godzillas Says:

  Ai si tu blog isterico vai de capul tau… !

 3. Radu Humor Says:

  Nu gust gluma cu Dâncu, prilej de a-i revedea, fără să vreau moaca de cațavenc și a-mi aduce aminte de toate șopârlele aruncate sub pretextul unor sondaje atent măsluite, sau analize vădit partizane, dar aruncate cu mantă !
  O îmbinare nefericită intre unguri, țigani și români ( și mă opresc cu greu aici 🙄 ) din care s-a întrupat o veritabilă lichea politică !
  Ajunși aici n-ar trebui să uităm toate jocurile politice făcute de UDMRiști, toate în favoarea lor și împotriva noastră și ar trebui să-i trimitem cu toată forța în opoziție (deocamdată!) și mai apoi chiar în afara Parlamentului !
  N-au decât să intre în PNL, PSD, PD sau chiar PRM ( că doar tot se laudă Vadim că are din ăștia ), fiecare după aspirații politice și nu etnice cum fac acuma râzându-ne în nas ( UDMR nu este partid, ci organizație etnică, prin reprezentanții lui, nici măcar maghiari, ci aproape mai mult de jumătate, negustori de-ai lui Soros 🙄
  Așa că mai ușor cu maghiarimea pe culoarele puterii din România, că noi în Ungaria de abia avem câțiva consilieri prin Gyula și ăștia se urcă precum scroafa-n copacul funcțiilor parlamentare și guvernamentale !

 4. Argusdre Says:

  Sunt uimit cat de repede cedeaza atat Ponta cat si noi, sustinatorii- la toate prostiile vehiculate de catre presa portocalie, despre Alistar, Diaconu si Dumitrescu…Fata de abuzurile marlanesti si conflictele de interese flagrante ale lor, astea de fata sunt ca si inexistente. Si chiar daca ar fi mai ca javrele merita sa le razi in nas cu exact aceleasi probleme. va amintiti cum porcii si scroafele repetau in Parlament alegerile pana le ieseau cum voiau ei ? Va amintiti cum scroafa aia vacsuita se ratoia la Parlament de parca-l fatase ma-sa ? Va amintiti cum Ungureanu primea mita de la OMV prin nevasta ? Va amintiti cum PDL-ul nu mei tinea cont de conventii, zicea ca invingatorul ia totul si-si punea oamenii oamenii inclusiv pe posturile sortite PSD ? Si atinci de ce sa ne mai potrivim la acesti oligofreni ? Care ar fi explicatia ?Cu Rus lucrurile stau altfel…

 5. PONTA ÎNFIINŢEAZĂ UN MINISTER NOU » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 04 May 2012 – Blog « Emiratul Dubai vrea sa construiasca hoteluri subacvatice […]

 6. Roxana Iordache Says:

  @Anca. 😆

  @Radu Humor. Păi da, că şi noi suntem numeric la fel de mulţi în Ungaria. 😛

  @Argusdre. Îmi amintesc că USL a preluat guvernarea acum ca să organizeze alegerile şi totodată, să convingă alegătorii că ei sunt altfel. În caz contrar, fac jocul fostei puteri, care nu vrea decât să le scadă procentele şi să rămână Băsescu la putere, pentru a forma o altă majoritate.

 7. Radu Humor Says:

  Cât despre madam Corina, dacă nu era consoarta lui Cristian Dumitrescu credeți că mai era luată în calcul pentru a-și pune șorțul de ministresă a Educației, după ce ea a dovedit că la Dimitrie Cantemir numai asta nu se făcea ( dovadă că au una ca Udrea pe post de cadru didactic), ci dimpotrivă este cunoscută ca fabrică de diplome ( cea mai bună dovadă, din nou Udrea!).
  Iar CV plin de greșeli de toate felurile, pot pune pariu că-i scris chiar cu mânuța ei ( vorba aia : puiul, peștele și puța se apucă cu mânuța !), ceea ce mă scutește de alte comentarii.
  A-l ține pe tușă pe Alexandru Athanasiu și a defila la ceas de cumpănă pentru educația națională cu asemenea specimene despre care știi sigur că era o susținătoare a omului de știință Lenuța Udrea ( numai asta o putea scoate de pe orice listă de așteptare a USL), numai pentru faptul că împarte patul și restul uluitoarei averi cu un apropiat al câtorva păpușari corect politici, mi se pare foarte grav !
  Dar se pare că Ponta a înțeles acest lucru și încearcă să repare gafa !

 8. barbarul Says:

  Ponta rezervor de resurse [cum a zis EBA ] inepuizabile de inadecvare !
  Daca Baseala a reusit performanta de a-l sanctifica pe nea Nicu ,sa vedeti performanta la copilotu lu ‘ Ilici !
  Avem o tara,cum o transam ?

 9. Argusdre Says:

  „Roxana Iordache spune:
  vineri 4 mai 2012 la 8:29:48 pm
  @Argusdre. Îmi amintesc că USL a preluat guvernarea acum ca să organizeze alegerile şi totodată, să convingă alegătorii că ei sunt altfel. …..”

  Ai dreptate, da parca-mi pare rau….Oligofrenii, badaranii si curvele descoperite „ca talente” de stim noi cine, nu merita decat acelasi tratament odios pe care l-au practicat ei insisi….Ba chiar inrautatit cu picioare-n cur la fiecare maraiala…De fapt se vede de la o posta ca in cazurile Alistar, Diaconu si Dumitrescu nu sunt decat crize de paranoia marca ANI, sortite special opozitiei…De aceea am si spus ca se cedeaza prea usor…
  Si vei vedea, chiar daca Ponta isi va schimba total guvernul, cretineii vor inventa mereu si mereu cate ceva…Nu te-ai convins ca vitele de pripas nu poarta dialog si mint permanent ?
  Astia sunt dispusi sa ceara socoteala noului guvern fara ca asta sa fie investit.Garantez.

 10. J o h n s o n Says:

  Dupa 8 ani de seceta si ” transformari in bine” asta-i tot ce a putut sa scoata Ponta din partidul sau „de mase” ? Ca tot strambau ei din nas ca un partid atat de mare si de bine organizat sint la paritate cu liberalii…Ca sa mi-o scoata pe Zuza de Dumitrescu( de ce nu si Zina Dumitrescu ? ) si pe rinocerul ala fonf-portocaliu de la Cluj ? Treziti-va bai frate pana nu e prea tarziu,sa nu aveti impresia ca scazand TVA-ul la paine de exemplu bagabonţelile astea se uita usor si nu se contabilizeaza nicaieri in mentalul colectiv !!!

 11. virgilvirgil Says:

  He-he-he ! Sigur , neispravitii incearca sa ne convoinga ca sunt altfel …
  Partea proasta este ca NU SUNT DELOC ALTFEL .

 12. virgilvirgil Says:

  Augusdre , sigur ca ne amintim de toate cele facute de neispravitii de pedei , dar stai o leca … Sa ii vezi pe astia noii la „lucru” …
  Daca nici nu s-au vazut asezati in scaune si deja ii copiaza la greu pe pedei , poti sa-ti faci un desen ceva cum vor proceda cind vor avea un an doi de gobern ?…
  Dar 5-6-7-8 ?
  Neispravenia de care au dat dovada gastile care s-au perindat la putere pina acuma este data doar de timpul cit au reusit sa stea in scaunele puterii .
  Cu cit au stat mai mult , cu atit mai neispraviti au fost .
  Si din pacate , vor fi …

 13. Argusdre Says:

  „virgilvirgil spune:
  sâmbătă 5 mai 2012 la 11:00:00 am

  Augusdre , sigur ca ne amintim de toate cele facute de neispravitii
  de pedei , dar stai o leca … Sa ii vezi pe astia noii la “lucru” …
  Daca nici nu s-au vazut asezati in scaune si deja ii copiaza la greu pe pedei , poti sa-ti faci un desen ceva cum vor proceda cind vor avea un an doi de gobern ?…”

  Domnule, eu cred ca te pripesti si exagerezi…Deocamdata eu n-am motive sa-l suspectez pe Ponta, pe Crin sau pe Daniel Constantin, mai ales ca rahatii astia portocalii au trecut la atac pe niste chestii inventate si fara sa mai astepte investirea guvernului…De aceea consider ca USL trebuie sprijinit, sustinut si…crezut.Tine minte : NIMENI NU POATE FI ATAT DE PROST INCAT IN ASTE SASE LUNI SA FACA PROSTII, DEOARECE AR PIERDE ALEGERILE, SAU AR AJUNGE LA SUB 50%, CUM VISEAZA DEMENTUL…
  Deci bai nea Virgil-Virgin crede-ma, cauti nod in papura de pomana, adica esti cusurgiu…In definitiv cine-ai vrea sa conduca tara, strainii ?

 14. virgilvirgil Says:

  Nu-s deloc , dar absolut deloc cusurgiu . Imi bazez afirmatiile pe istoria recenta , pe cunoasterea faptelor impricinatilor si ar fi maaaaaaare mirare ca sa fie vreo isprava de capul astora care se pregatesc sa preia acuma puterea .
  Atentie , cine uita trecutul o sa-l repeteze !
  Nu-ti dau un an ca sa te apuci sa-i injuri ca la usa cortului .

  PS

  TARA E CONDUSA DE STRAINI .

 15. Argusdre Says:

  @VirgilVirgil,
  Om vedea. Eu, oricum, pana la proba contrarie, sper in baietii astia mai tineri…

 16. Ghita Bizonu' Says:

  Imi „place” guleru lui de osanza . Este distinctiv.
  La prusaci era cuta de slaninuta de pe ceafa (semnul distinctiv al bestiei!) si la noi gusita …porcina ! (semnul distinctiv al omului nou de tranzitie catre nicaieri!)
  Cu adaugirea ca bestiile au facut istorei da ai nostri ne baga in istorie la rubrica au mai fost si etruscii…samd

 17. virgilvirgil Says:

  Totdeauna Augusdre am vrut sa ma insel …
  Si cind Nastase a luat gobernul in 2000 , si cind neispravitul de Basescu a luat totul in 2004 , ajutat de sulfele de la liberali , si in 2006 cind sulfele au plecat , si in 2008 cind nataraii liberali au fost lasati cu ochii in soare , si in 2009 cind iarasi …
  Si tot asa …
  Din pacate , niciodata nu m-am inselat .
  Sigur , nu mereu le-am prevazut la virgula miscarile , dar de faptul ca sunt cu totii niste hahalere de doua parale cu gindul numai si numai la furat … Asta nu mai poate contesta nici copii de gradinita .
  Sa dea bunul Dumnezeu sa ma insel !…

 18. Radu Humor Says:

  Eu nu mă îndoiesc că și ăștia dacă vor fi lăsați să fure , n-o vor face !
  Societatea civilă (opinia publică e prea mult spus ?) trebuie să pună presiune pe ei încă de la primele lor încercări de a nu se deosebi de ceilalți !
  Dar pentru asta trebuie să ne organizăm noi mai bine, și orice semnal din partea noastră să fie preluat de stradă !
  Că după ce prind și ăștia cheag și gust de furat e mult mai greu !
  Pe de altă parte o opoziție portocalie bine intenționată, că de organizată e organizată, ne va fi de mare ajutor ( vorba aia, ei știu și cum și de unde se fură 😉 ) numai să nu bată palma din nou, schimburile între ele !
  Că atunci trebuie să ne descurcăm singuri !

  Și încă ceva :
  Să nu uităm că tot împotriva noastră îi avem pe hienele de afară, care iîi trimit pe ăștia la furat, vândut și distrus Țara, după niște planuri de mult clocite în mințile lor bolnave !

 19. stejarul Says:

  Roxana,

  musca-ti limba! Sa nu cobesti. 🙂
  Avem o analfabeta la „Ministerul Scoalelor” care daca victoras (cum ii place lui udrea sa zica) ar avea cat de putin contact cu realitatea ar schimba-o imediat si daca o schimba am eu o presimtire ca Dancu e in carti.
  Un lucru e cert, victoras a inceput cu stangul. Dumnezeu nu bate cu batul. A lovit prea mult pe la spate… acum cand raspunderea este imensa pe umerii lui in loc sa mearga pe drumul drept si sa se inconjure de oameni seriosi si profesionisti, merge la cacialma.
  Am avut o premonitie ca victoras nu va fi niciodata premier. Acum pare ceva absurd… si totusi… trebuie avut grija pt ca jocul la cacialma e intotdeauna imprevizibil.

 20. virgilvirgil Says:

  He-he-heeee !
  Neispravitii au batut deja palma .
  Tradatorii UNPR-isti sunt lasati sa roada la ciolan in esaloanele secunde , prin directorate de ministere si deconcentrate , in schimbul votului de investitura .
  Ce va spuneam io ?…

 21. Anitra Puia Says:

  Să înţeleg că nu mai este crimă de gândire afirmaţia USL, PDL, PPDD, PRM, UDMR = aceeaşi mizerie ? Pentru că văd că pe domnul Virgil Ilie nu-l acuză nimeni de băsism după cum era trendul pe la începutul anului pe televiziunea poporului oropsit. Şi văd că uşor, uşor, restul userilor le bat obrazul bine celor din opoziţia democrată.
  Nu este corect să rupem unitatea împotriva dictaturii. 🙂

  Cu toate astea încerc să mă abţin să mai postez ceva împotriva guvernului salvator al poporului deoarece am citit pe un blog sau facebook portocaliu că PDL trebuie să iasă şi să arate cetăţenilor că una susţineau înainte de moţiune şi alta susţin acum. Ca de obicei, politicienii îţi spun ce-ţi place să auzi şi fac ceea ce ştiu că trebuie făcut. Două agende, autism în formă severă fără şanse de recuperare.

  Atât mai spun, programul de guvernare al USL este public şi cine-l citeşte are ceva semne de întrebare sau poate chiar confirmări, mişcările politice de după moţiune spun şi ele multe.

  PS: nu ştiu dacă sunteţi la curent dar Căpitanul renaşte iar din nou. După ce poporul a crezut în Căpitanul Balivernă acum vremea este a Fondatorului, bine-n visurile lor. Iertată-mi fie comparaţia cu românul Codreanu a unor puiuţi de comunişti, teologi cum altfel, gânditori de dreapta cu profunde convingeri de stânga.

  Despre ministerul coabitării el este salutar pentru dialogul şi colaborarea cu reevaluaţii, traseiştii, care se vor lepăda de Satana şi-l vor îmbrăţişa pe Veliar.

  @Radu Humor, înţelepţii se ţin de plan, “divide et impera” şi “panem et circens”. Acum vreme este de puţină pâinică deoarece pentru ea ştirile ne spun că se negociază dur la BNR de către guvernul (din) umbră al poporului cu adevăratul şi temporarul guvern al coloniei. Aşa că ne organizăm mai la sfântu’ aşteaptă. Acum este vremea haosului din care înţelepţii ne vor aduce salvarea. De fapt „salvarea”.

 22. virgilvirgil Says:

  Nu ma poate acuza nimeni de basism de vreme ce inca inainte de 2004 am spus clar ca :

  „Alegerea neistravitului Traian Basescu ca si presedinte ne va pune in situatia de a regreta pe neispravitul Ilici .”

  Nici nu a fost bine ales in 2004 si am spus si ca :

  „Traian Basescu reprezinta cel mai mare pericol la adresa firavei democratii romanesti .”

  Tot asa cum sustin inca cu mult inainte de motiunea asta ca USL nu o sa difere in esenta de PD . Sunt cu totii niste mari neispraviti pusi pe furat .

  Cu ce am gresit ma rog frumos ?!…

 23. stejarul Says:

  @virgilvirgil

  „in schimbul votului de investitura .”
  Nu sunt asa sigur ca au nevoie de ei la votul de investitura. Mai mult au nevoie de ei dupa alegerile locale pentru ca multi parlamentari USL candideaza la primarii (ex Olguta Vasilescu) deci USL va pierde majoritatea in Parlament.

 24. Anitra Puia Says:

  @ Virgil Ilie, nu aţi greşit cu nimic şi sunt de acord cu dumneavoastră mai în tot ce aţi scris pe aici.
  Făceam şi eu haz de necaz dar se vede treaba că nu mi-a reuşit.

 25. Radu Humor Says:

  @AP
  Apropos de Codreanu – Zelea Codreanu, personalități din astea nu apar decât la ceas de cumpănă !
  Și acum este !
  Ce-ați zice de un Virgil Ilie aparând pe un cal alb, mai ales că având el herghelie, nu-i va fi greu să facă rost de unul !
  – Dacă nu cal, măcar iapă îmi șoptește cineva de peste umărul meu, greu încercat !
  – Nu !!!
  Că de astea a avut Băsescu destule
  și uite că de abia se mai ține în șa !

 26. Anitra Puia Says:

  Nu cred că are cai domnul Virgil Ilie câţi oameni îi trebuiesc României pentru ca morala să-şi facă loc într-o societate guvernată de individualism, creştinism formal, de îmbogăţire rapidă şi fără să-ţi pese de cei din jur chiar de promovare a faptului că ăsta-i capitalismul adevărat, de acceptare a compromisului dacă ne atingem scopurile şi multe alte tare pe care le ştim cu toţii.
  Îmi păstrez speranţa că acel om care să genereze un curent de renaştere spirituală va apărea în următorii ani şi va aduna în jurul său inimi la fel de mari. Şi atunci când va apărea, indiferent de numele lui, lumea-l va simţi pentru că a învăţat, zic eu, cum să se ferească de impostori în aceşti ultimi 20 de ani. Oamenii vor vedea dacă ştie, înţelege şi trăieşte cu toate piedicile care li se vor pune. Impostorii niciodată nu vor cumula aceste trei calităţi.

  Cred că acum pătimim pentru faptul că nu ne-am plătit datoriile pentru trecut. Pentru faptul că torţionarii nu au fost traşi la răspundere, pentru că i-am ţinut şi poate încă îi mai ţinem printre noi plătindu-le pensii grase în timp ce românii adevăraţi cărora li s-a distrus viaţa pentru credinţa lor au sfârşit în suferinţă dar cu inima curată, uitaţi de o societate nerecunoscătoare. Normal, că doar nu făceau parte din această lume, erau parte a unei alte lumi care nu făcea compromisuri şi prefera temniţa libertăţii câştigate prin colaborarea şi de aceea era şi este urâţă în continuare.

  Ceea ce uită aceşti impostori de la toate nivelurile este că datoriile neplătite se transmit din tată-n fiu şi rămân în genele debitorilor cât şi ale creditorilor dar cum ei nu dau doi bani pe ceea ce credem noi şi ne spun că nu sunt vinovaţi fiii de greşelile părinţilor. Ba sunt.

  „ Fiul moşteneşte datoriile tatălui, şi trebuie să le plătească. De nu le va plăti el, o va face fiul, nepotul sau strănepotul fiului. Astfel, datoria trebuie plătită celui ce te-a împrumutat. Acesta e regula peste tot în lume, în societate. Fiul moşteneşte boala tatălui său. Dacă nu se lecuieşte de ea, atunci boala va trece la fiul său, sau la nepotul său, sau la strănepotul lui, până la a patra spiţă. Dar dacă fiul plăteşte toate datoriile tatălui, atunci urmaşii vor fi fericiţi. Dacă fiul se vindecă de boala moştenită de la tatăl său,atunci urmaşii vor fi sănătoşi.” – Sfantul Nicolae Velimirovici, Prin fereastra temniţei.

  Bineînţeles că atunci când este vorba de datorii, impostorul va spune că doar cele băneşti trebuiesc înapoiate.

 27. Radu Humor Says:

  @AP
  Frumos și adevărat !
  Mă bucur că mai suntem oameni care gândim așa !
  Mulțumesc !

 28. Huhu Says:

  V. Dincu e un extrem de mare ticalos total lipsit de caracter, MA MIR TARE CA-L MAI LASA DUMNEZEU IN VIATA!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: