CORINA DUMITRESCU, EXEMPLUL ALISTAR?

Foto: realitatea.net

CSM o suspectează de falsificare a CV-ului. Probabil că nu-i mare scofală că a procedat ca EBA, adică şi-a trecut studii la o universitate care declară că n-a absolvit nimic la ei.

Moral, însă, ce semnal dă un ministru al Educaţiei pe care colegii din Consiliul Superior al Magistraturii îl suspectează de malonestitate? Cum ziceam când eram mici, halal educaţie!

E ca şi cum le-ai da copiilor un exemplu că poţi ajunge sus de tot dacă îţi falsifici rezultatele. Şi că n-are importanţă nici gramatica limbii materne.

E vorba de criterii. De principiu. Dacă nici la Educaţie nu se respectă, atunci, unde? L-am pus la zid pe Funebriu pentru povestea cu diploma de bac. Sigur că PD-L nu şi-a făcut probleme. Dar parcă USL nu era aceeaşi mizerie, nu? Şi eu cred că nu.

Ca dovadă, bunul simţ al lui Victor Alistar, care mi-a confirmat încrederea. S-a retras în acest moment, ca să nu prejudicieze validarea Cabinetului.

Victor Ponta e într-o situaţie delicată – în care singur s-a pus -, iar această doamnă rectoră peste o fabrică de diplome ar face bine să demonstreze onoare. Şi să se retragă.

E drept că profesori de 24k de la universităţi adevărate, precum doamna Andronescu sau domnul Athanasiu, sunt prea buni pentru second best.

Dar asta-i problema lui Ponta.

10 răspunsuri to “CORINA DUMITRESCU, EXEMPLUL ALISTAR?”

 1. Argusdre Says:

  Desi intelepciunea ma indeamna sa mai astept putin inainte de a ma pronunta (parca am vazut in CV cocoanei ca n-a scris ca si-ar fi facut studiile in Americuta, ci doar cateva cursuri…), rautatea ancestrala contra portocaliilor nu ma lasa….
  Si zic : la ce sa ne asteptam de la una din satra „crapaturii de Plescoi” ?

 2. Roxana Iordache Says:

  Păi am zis că nu-i mare scofală, fiindcă n-a minţit că ar fi absolvit, ci a zis doar că a făcut studii, dar d.p.d.v. moral nu-i acceptabil pt un ministru al Educaţiei.

  În rest, sunteţi rău, nu cred că e din şatră.

 3. Roxana Iordache Says:

  Virgil Ilie, ţi-am răspuns la aia cu Onţanu. 😛

 4. CORINA DUMITRESCU, EXEMPLUL ALISTAR? » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 04 May 2012 – Blog « Emiratul Dubai vrea sa construiasca hoteluri subacvatice […]

 5. mgabim2009 Says:

  Atanasiu are votul meu!

 6. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  „Dar asta-i problema lui Ponta.”
  NU! Este problema romanilor, a viitorului copiilor si al Romaniei. Ponta este platit de noi si se afla acolo sa guverneze in interesul si pentru binele poporului, cum de fapt a afirmat si el. Indicat ar fi sa ceara scuze doamnei Andronescu si domnului Athanasiu si sa-i roage sa-l onoreze cu prezenta in „Guvernul Romaniei”.

  Nu de alta, dar tare ne-am mai saturat de putregaiuri.
  http://tele2drobeta.ro/stiri/4296-din-barman-prefect-sau-invers

  Si apropo, in cursul dupa-amiezii primarul Hanes, cel din postarea mea de azi, a fost suspendat. Si asta numai datorita curajului sau de a spune adevarul, in mod public, despre mafia PD-L.
  http://tele2drobeta.ro/stiri/4309-hane-miu-un-golan

 7. Ghita Bizonu' Says:

  Nu cred ca a falsificat. Doar a infrumusetat.
  Adica a fost si ea la Stanford la un curs al lu Hoover Institution. carw hover e un soi de Fane Babanu al Partidului Republican. Ceva cam in genu in care unu ar scire ca prin 87 s-ar fi specializat in gazetarie la zisu fane .. omitand sa zica „curs de 2 saptamani ptr activisti de rang foarte marunt unde 2 zile s-a vorbit de gazeta de perete”

 8. stejarul Says:

  Roxana,
  e foarte grav ce a facut cucoana atat dpdv al pozitiei de ministru invatamantului dar mai ales dpdv a pozitiei de membru in CSM, Moral este o taratura! Ce facem, schimbam guvernul mru cu guvernul „asa nu” (un mafiot la interne, o analfabeta la invatamant)?

 9. feroviarii Says:

  orice facultate particulara in romania este doar fabrica de bani pt actioanri si fabrica de diplome pt studenti. nu ca la stat ar fi prea mare diferenta,..
  inteeg ca Ponta sau a;ti pesedisti de marca nu au vrut sa isi erodeze imaginea pt 6-7 luni de mandat, dar nici in halul asta…

 10. Huhu Says:

  C. Dumitrescu si Rus sint foarte suspecti, de nincredere, NU AU CE CAUTA IN GUVERN!!!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: