CRIN: NU SE PUNE PROBLEMA COABITĂRII CU BĂSESCU

Foto: Andrei Pungovschi, Mediafax

Deci, Victor Ponta, nu-ţi mai fie frică, ai o Armată în spate! Şi în primul rând, poporul care nu-l mai suportă

26 răspunsuri to “CRIN: NU SE PUNE PROBLEMA COABITĂRII CU BĂSESCU”

 1. CRIN: NU SE PUNE PROBLEMA COABITĂRII CU BĂSESCU » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 28 April 2012 – Blog « HREBENCIUC: OAJDEA A PUS CIUNGĂ ÎN URNĂ […]

 2. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  EXCELENT! Altfel guvernarea USL ar fi de scurta durata si cu multe, foarte multe probleme din partea mea si a altora…..

  Javra ordinara trebuie sa plece unde-i este locul, la puscarie!

 3. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  @Roxana Iordache
  Am o informatie sigura 100% pe care vreau sa o aflati personal, inainte de a o face publica… Va trebui sa aleg intre propria-mi constiinta si interesul general…
  Va rog sa-mi trimiteti pe emailul sub care postez, o adresa de mail unde sa va trimit un document, poate vedeti cumva o terța solutie.

 4. Aya Says:

  RELATIA TRAIAN BASESCU – VIKTOR BOUT – TRAFIC DE ARMAMENT

  Viktor Bout, fost ofiter GRU, anchetat pentru trafic de armament în favoarea retelelor teroriste din Orientul Mijlociu, Africa si al gherilelor FARC, si-a procurat arme si munitie din România (principalul “troc” fiind tigari-armament).
  Reteaua lui Viktor Bout este unica atat din cauza abilitatii sale de a livra arme sofisticate oriunde în lume, cat si prin faptul ca traficul a luat amploare cu sustinerea lui Traian Basescu, in timpul mandatelor sale de ministru al Transporturilor.

  O paranteza:
  In 2005, odata cu instalarea lui Traian Basescu la Cotroceni, in calitate de presedinte, in Romania s-au desfasurat (cu protectie dispusa de la Cotroceni) chiar negocieri intre traficantii de armament (colaboratori si membri ai retelei lui Viktor Bout) si detinatarii livrarilor ilicite.
  Implicarea lui Traian Basescu in operatiunile specifice traficului de armament a continuat, dupa 2005, in principal prin oferire de protectie.

  Unul dintre colaboratorii apropiati ai lui Viktor Bout, arestat anterior acestuia, a furnizat informatii despre modul de operare al ramificatiilor retelei si despre implicarea lui Traian Basescu in traficul “negru” transfrontalier de armament, in perioada in care era ministru al Transporturilor.
  Pe parcursul anchetei el a declarat ca Romania a fost, alaturi de Bulgaria, una dintre tarile care îi furnizau armament lui Viktor Bout.

  Informatia a fost confirmata si prin declaratiile date de Viktor Bout in timpul investigatiilor din SUA, unde a ajuns dupa arestarea sa in 2010, in Thailanda.

  In perioadele in care Traian Basescu a fost ministru al Transporturilor, Viktor Bout a cumparat din Romania, cu sprijinul acestuia, avioane din florile aeriana romaneasca. Avioanele au fost destinate traficului transfrontalier de armament.
  Ulterior cumpararii, aeronavele au fost inregistrate la companii precum Air Cess (Emirate), Santa Cruz Imperial Airlines, Renan Air.

  Conform unor importante surse americane, Viktor Bout a virat, in beneficiul lui Traian Basescu, sume de bani in conturi din afara Romaniei.

  Dupa 1996, in perioada celor trei mandate ale lui Traian Basescu de ministru al Transporturilor, Viktor Bout a transportat (conform propriilor declaratii) printre altele, armament catre zone din Africa aflate in conflict .
  Ruta transporturilor era Bugaria- Romania- Africa.
  In unele dintre aceste operatiuni, era transportat armament din Bulgaria catre Africa (fiind facuta o escala “tehnica” la Otopeni- militar, Baza-Sud, cu protectia lui Traian Basescu).
  In alte cazuri, la Bucuresti ajungeau avioanele incarcate cu tigari. Se realiza “trocul” tigari- armament. Apoi, armamentul era transportat, mai departe, catre Africa. Unul dintre aceste transporturi (aprilie 1998) este binecunoscut sub numele “Tigareta II”- “acoperit”, in Bulgaria, de Ioan Talpes (ambasador al Romaniei la Sofia) si, la Bucuresti, de Traian Basescu (ministru al Transporturilor, in epoca).

  Intr-o ordine conexa de idei, conform declaratiilor lui Viktor Bout, prin mijlocirea si cu sprijinul lui Traian Basescu ar fi fost trimise, catre zonele de conflict, rachete sol-aer.
  Memento.
  Aceasta declaratie aminteste, celor cu memorie buna, faptul ca, in 1998, Romania a fost tinta unui scandal declansat si sustinut, cu precadere, de CNN. Era vorba de faptul ca, in anul respectiv (1998)- cand Traian Basescu era ministru al Transporturilor- Romania ar fi fost implicata in livrarea de giroscoape de rachete balistice intercontinentale (SCUD) catre Irak.
  Ulterior, scandalul a fost acoperit prin declaratiile unor specialisti, conform carora Romania nu producea giroscoape de rachete SCUD. Analizand cu atentie declaratiile, se observa o deviere logica in declaratiile pentru stingerea scandalului: daca este adevarat ca Romania nu producea giroscoape de rachete SCUD, este la fel de adevarat ca scandalul viza livrarea lor, nu fabricatia.

  Conform surselor americane, un alt traficant de armament care a fi dat declaratii referitoare la implicarea lui Traian Basescu in traficul de armament si la relatiile dintre acesta si reteaua transforntaliera condusa de Viktor Bout este Shimon Naor.

  P.S.
  Se pare ca vizita-fulger (si neasteptata) facuta de seful CIA la Bucuresti a avut directa legatura cu relatia dintre Traian Basescu si “traficantul mortii” Viktor Bout, aflat, din 2010, detinut in SUA.

  Relatia Traian Basescu – GRU, privitoare la traficul de armament. este veche, ea luand amploare in perioada in care a fost sef al Agentiei NAVROM din Anvers (aflata in stricta vecinatate al unui “sediu sub acoperire” GRU).
  Sub acoperirea Agentiei NAVROM din Anvers a fost desfasurata si condusa de Traian Basescu o ampla operatiune de trafic “negru” armament- diamante (am detaliat in postari precedente).

  P.S.2

  A bon entendeur, salut!

 5. J o h n s o n Says:

  Raspunsul asta era si cel asteptat…Nu inteleg care era problema,nici Crin nu spune ca vor demara actiunile de suspendare de Miercuri,de luna viitoare sau dupa alegerile locale ori cele generale.

 6. mgabim2009 Says:

  Parerea mea. ei vor trebui sa intorduca spre aprobare in parlament amendamentle legate de dreptul CC sa se opuna deciziei parlamentului si cea legata de refrendum demiterei presedintelui. Asta ca sa fie clar in ca albie se scalda Basescu. Tipul nu va rezista si va da cu ostia in gard fara dubiu si atunci suspendat fara clipire! (opinia mea, si az – simbata la mine – a calcat-o, intilnindu-se azi la Neptun cu „floarea” PDL-achee…)

 7. mgabim2009 Says:

  @Rox eu cred in aceste vorbe: „Nu cred că un singur om poate să le ştie pe toate şi că un singur om poate face toate lucrurile în România, dar cred că trei oameni cinstiţi şi trei oameni prieteni pot să vă îndemne pe dumneavoastră, să vă convingă că puteţi să lucraţi împreună pentru binele comunităţii dumneavoastră, pentru binele acestei ţări” (http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/Victor_Ponta-a_stabilit_guvernul-crin_antonescu-cel_mai_cinstit_guvern-Guvernul_Ponta-USL-candidati_0_690531139.html)

 8. cineva Says:

  Ei trebuie sa joace extrem de bine aceasta carte. Din punctul meu de vedere ar fi o eroare majora sa faca alegeri anticipate si suspendare in vara. Ori mergeau cu acest mandat acum ori le amana pana in septembrie. S-a dovedit nu o data ca pe timp de vara e mai putin interesanta politica pentru romani! Daca vor merge pe ideea ca nimeni nu trebuie schimbat vor face o mare eroare! Numai cate abuzuri s-au intamplat la noi in judet! Acesti oameni trebuie sa plateasca pentru tot ce au facut! Au considerat Romania feuda sau plantatia lor si noi – sclavii lor!

 9. Argusdre Says:

  Cu siguranta ca nu se pune problema coabitarii cu Basescu, despre care am scris si anterior…
  Dar cu Elena Udrea ? Ei cu ea Crin Antonescu si Victor Ponta ar putea incerca o coabitare pe rand, pentru succesurile guvernarii…Adevarul e ca la USL se simte acut nevoia unei dezvoltari regionale, iar coana a aratat si la TV ca s-a dezvoltat armonios si pe regiuni, in sensul ca i-a crescut suficient tenderul, s-a ingrosat gatul ca la luptatorii de greco-romane si i s-a umflat burdihanul precum la luptatorii de sumo, desi n-are de gand sa nasca…
  Zic sa se incerce aceasta coabitare, intrucat, fac pariu, talentata descoperita de matroz (cand era in curul gol sub patura) e..doritoare, deci n-ar zice nu. Si e la moda, cand toata lumea din PDL migreaza care-ncotro…

 10. yeah Says:

  Cred ca va fi extrem de dificil cu suspendarea securistului. De ce ? Pentru ca vor trebui , in parlament, sa modifice legile referendumului plus atributiile CC de a avea doar aviz consultativ. Iar in parlament santajabilii UNPR ba chiar si cei trecuti recent spre USL, nu vor agrea ideea suspendarii. Asa ca, as crede ca doar dupa alegerile generale se va putea …

 11. yeah Says:

  Culmea scarboseniei in aste zile ar fi declaratiile sobolanilor cafenii UNPR. Ultima mo(n)stra:

  „Cristian Diaconescu: UNPR este interesat serios de stabilitatea României”

  Ba cica, zilele urmatoare eventual vor incerca dialog politic. De necrezut cate javre s-au grupat in mormantul politic UNPR. Si cati schizofrenici.

 12. Argusdre Says:

  „yeah spune:
  duminică 29 aprilie 2012 la 12:08:56 pm

  Cred ca va fi extrem de dificil cu suspendarea securistului. De ce ?
  Pentru ca vor trebui , in parlament, sa modifice legile referendumului plus atributiile CC de a avea doar aviz consultativ. Iar in parlament santajabilii UNPR ba chiar si cei trecuti recent spre USL, nu vor agrea ideea suspendarii…”

  Stai linistit si o sa vezi acum cat de multi antibasisti erau inclusiv in partidele de la guvernare…Cata vreme era PDL la putere, le era frica sa se manifeste, dar acum, „alta apa curge la moara”…

 13. Ovidiu Says:

  Într-o filmare cu camera ascunsă realizată în ziua dezbaterii moţiunii de cenzură şi postată pe site-ul digi24.ro, vicepreşedintele PSD, Marian Oprişan a făcut o serie de comentarii legate de viitorul partidului din care face parte.

  Deşi la sfârşitul anului trecut a votat pentru excluderea din partid a lui Mircea Geoană, Oprişan l-ar vrea acum revenit în partid după ce a contribuit la succesul adoptării moţiunii.

  În schimb, cel care ar trebui exclus în opinia sa din partid este chiar preşedintele de onoare, Ion Iliescu, „vinovat” că pune mereu etichete. Nici preşedintele Traian Băsescu nu ar trebui să se simtă confortabil în fotoliul său de preşedinte din perspectiva liderului PSD Vrancea.

  Vicepreşedintele PSD, Marian Oprişan: „USL trebuie să-şi asume responsabilitatea guvernării dacă pică guvernul”

  Iată discuţia dintre reporteri şi Marian Oprişan:

  Geoană se întoarce în partid
  M. O. „- Eu m-am dus și am vorbit cu el (cu Geoană – n.r.).
  Rep.- Se-ntoarce în partid Geoană?
  M.O – Raspuns corect? Da!”

  „Ne-am plictisit de etichetele lui Iliescu”

  M.O. „-Visul lui Iliescu este ca partidul ăsta să rămână mereu în opoziție. Înțelegi? Ca el să aibă ceva de spus de fiecare dată.
  Rep.- Ce credeți, că dacă veți fi la putere, nu o să aibă ceva de spus?
  M.O. – Nu, dar ne-am plictisit de etichetele lui, la modul cel mai sincer.
  Rep.- Vă plictisesc, dar încă se lipesc.
  M.O.- Da, eu l-aș da afară pe Iliescu, vă spun la modul cel mai sincer. Iliescu, cum să vă spun eu, a luat-o razna și a stat destul”.

  Cât priveşte o eventuală suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, Marian Oprişan spune nu exclude deloc acest lucru:

  M.O. „Modificăm Constituţia şi luăm butoanele oricui”
  „Nu că o luăm în calcul (demiterea președintelui Basescu – n.r.), mergem până la capăt. O să modificăm Constituția și luăm butoanele oricui, oricum l-ar chema. Înțelegi? Crin Antonescu, Victor Ponta sau Marian Oprișan”

 14. Radu Humor Says:

  @ Argusdre :
  „Ei, cu ea ( blonda vaxită), Crin Antonescu si Victor Ponta ar putea incerca o coabitare pe rand, pentru succesurile guvernarii…”

  Vezi că în loc de copulare, ai scris coabitare 😉
  Ori te temi să nu te acuze de viol, stătuta asta prea mult la guvernare și nu numai 🙄

 15. Ghita Bizonu' Says:

  iu liche feisbuc?!

  Să mai spuneți că vă ascundeți in mulțime….Luați aminte ! Cum și ce fac serviciile de informații cu ajutorul sateliților și aparatelor de filmat?

  http://www.gigapixel.com/image/gigapan-canucks-g7.html Aceasta este multimea inainte de revolta de la Vancouver, Canada. Pune cursorul oriunde in multime si clic pe poză de cateva ori pentru a apropia pană distingi fețele oamenilor. Puteti vedea perfect fiecare individ – si sunt mii ! Apoi clic “TURN ON Giga Tag” (sus stanga in text) și….surpriză ! Clic pătratele albastre cu cifre; vor apărea un fel de „balonașe” albastre. Pune cursorul pe balonaș și va apărea numele persoanei fotografiate. Sunt cei ce au conturi pe feisbuc !

  Ca sa zic asa feisbuc poa deveni milloc de invinetire a bucilor….

 16. Ovidiu Says:

  Mihai Razvan Ungureanu va candida la Primaria Iasului!

  Surpriza de proportii!

  Pe surse, aflam din cercul de apropiati ai premierului demis azi prin motiune de cenzura, ca Mihai Razvan Ungureanu ia in calcul posibilitatea de a se inscrie in competitia electorala de la Iasi, candidand la functia de primar al Iasului. Oportunitatea acestei candidaturi a fost amplu dezbatuta la varful PD-L in cursul acestei seri, urmand ca Mihai Razvan Ungureanu sa dea un raspuns cert, cel tarziu pana luni.

  Indiferent ca acesta va fi prezent pe o lista a PD-L sau a unei uniuni populare, candidatura lui Mihai Razvan Ungureanu la primaria municipiului Iasi ar pune in mare dificultate aranjamentele facute deja de USL, premierul demis bucurandu-se de o reputatie exceptionala in randul cetatenilor din Iasul natal. Vom reveni. (P.C.)

 17. Argusdre Says:

  „Ovidiu spune:
  duminică 29 aprilie 2012 la 4:03:31 pm

  Mihai Razvan Ungureanu va candida la Primaria Iasului!,,”
  Ha,ha,ha…. N-are nicio sansa in fata actualului primar Gheorghe Nichita.Garantez eu, pentru ca locuiesc aici de cand ma stiu, am sumedenie de cunostinte si mai toti cetatenii il injura…

 18. Argusdre Says:

  @Radu Humor ,
  Vorbesc frumos ca sa vada lumea cat de educat pot fi…

 19. Radu Humor Says:

  Am și eu prieteni în Iași, și știu de reputația de care se bucură
  demisul !
  Și dacă ar candida cu Ciuhodaru tot pe locul al doilea ar ieși !
  Bășica Ungureanu s-a dezumflat definitiv, deși fusese umflată cu de toate, s-a dovedit doar o gogoașă înfuriață ( obraznică și impertinentă !)
  O făcătură atent concepută, dar trist autodistrusă din prea multă suficiență și contact nereușit cu realitatea actuală, ce ține să se desprindă definitiv de cei care se agață cu disperare în cârca românilor 😉 !
  Așa că subscriu la spusele lui @Argusdre, mirându-mă de naivitatea lui @ Ovidiu, de regulă destul de bine informat !

 20. Lupuș Says:

  @Ovidiu
  După mintea lui Marian Oprișan, ăsta ar lua și dreptul electoratului de a mai vota.
  Din fericire, unul ca el nu poate să acceadă la conducerea PSD.
  Cît de comunist îl consideră mulți pe Iliescu, s-a dovedit a fi mai democrat decît multi ca Oprișan sau decît multi tineri care au defilat în ultimii 8 ani prin PDL.

 21. Roxana Iordache Says:

  Plano – bun revenit, n-am înţeles de ce trebuia să-ţi schimbi nick-ul. 🙄

 22. Roxana Iordache Says:

  @Johnson – păi, ţi-a făcut Crin schema. 🙂

 23. Lupuș Says:

  @d-na Iordache
  Blogul lui PLANO10 de pe Blogger și-a schimbat administratorul.De cîteva luni a fost preluat de mine.
  Puteți să-mi spuneți bun venit!

 24. stejarul Says:

  @Ovidiu

  „premierul demis bucurandu-se de o reputatie exceptionala”

  USL sa faca bine sa asigure corectitudinea alegerilor. Daca iesenii il iubesc asa de tare, asa sa fie! mru primar la Iasi PATRU ani. Cum zicea bunica „Doamne fereste, fie numa’ la ei”

 25. Huhu Says:

  Cu cit mai curind vom scapa tara de monstruosul dictator Basescu, cu atit mai bine!

  JOS BASESCU, ANTICIPATE, JOS BASESCU, am strigat azi iarna, in frig, mii de romani, in 64 de orase!!!!!!

  PS. Toti dictatorii sint monstri, numai niste monstrii cu chip uman pot fi dictatori!

 26. Roxana Iordache Says:

  @Lupuş. Planoraş, faci şi tu ca ciorile portocalii care şi-au tras prazuri. Şi diferite alte culori şi mişcări. 🙂

  Stilul e omul. 😛

  P.S. Dimpotrivă, sfătuitorii de bună credinţă sunt ascultaţi. Realitatea a dovedit-o, chiar dacă tu vrei s-o întorci pe dos ca PD-L. 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: