BEAU CAFEA, BEAU LAPTE, JOS BĂSESCU! :)

Guvernul Ungureanu reuşeşte performanţa de a depăşi guvernul Boc: în incompetenţă şi sminteală.

Tot ceea ce fac guvernanţii e din disperarea agăţării de putere, sub spectrul puşcăriei. Data viitoare, nu le va mai rămâne decât să iasă Udrea şi Borfeta în pielea goală, la competiţie de celulite. 🙂 Orice, pentru diversiune. Iluzorie, că o citesc chiar şi copiii. Românilor deştepţi.

Mizeria cu pensiile, depistată tardiv de CC – şi uite ce le fac pensionarii, îi dau în judecată masiv. 🙂 Păcat numai că unii au murit, între timp. Printre care şi unchiul meu din Ardeal. Cum vă povesteam, i-au mărit pensia la fix 740 de lei, ca să-l jefuiască de 80 de lei CAS. Dreptul, însă, la tratament gratuit salvator pentru cancer nu i s-a acordat până la capăt. Era pacientul perfect pentru orice medic, cuminte, rezistent, perseverent, se putea recupera. Pentru asta nimeni nu ne va putea despăgubi, vreodată. Nişte procese s-ar impune. Pur şi simplu pentru dreptate. Pentru toţi cei „ieşiţi din sistem” cu zile.

Boghicevici, simpatica penală, e pasibilă de puşcărie. Ea crede, în uşurătatea ei, că poate face orice. La fel şi cârdaşa-i de partid, Pârcălabu, de la casa de pensii – care sună pentru ea ca altfel de casă. Iar dacă vă uitaţi la şefa de la ANRP, Danielescu, fetele de pe centură sunt chiar respectabile.

Mizeria cu proiectul privind 15% despăgubiri pentru proprietarii de drept, în „10-12 ani” nu-i decât o tentativă vomitivă de a resuscita lupta de clasă, în iluzia unei dispute a (electoratului) PNL cu (electoratul) PSD: nici nu au băgat în seamă imbecilitatea, pentru că presupunând prin absurd că nevolnicii de guvernanţi ar avea capacitatea de a legifera aşa ceva – dar oricum nu au – ar fi măsură anulabilă în 5 secunde de către guvernul USL – la fel ca şi nelegiuirea disperată a referendumului pentru demiterea preşedintelui ţării. 🙂 Oricum, foarte serios, pentru nemernicia asta de proiect de act normativ, guvernul Ungureanu va trebui să plătească. E detonator de conflict social flagrant. În iluzia disperată că în acest fel va fi scindat electoratul USL. Că, adică, bieţii oameni îşi vor zice, bine le face de nenorociţi că îi fură din nou, după ce comuniştii i-au băgat la puşcărie pe părinţii şi bunicii lor! Ei, uite că nu-i aşa! Dar cine a venit cu iniţiativa e ultimul jeg. Moral şi penal. Apropo, cine spune „foştii proprietari” validează furtul comunist. Corect se spune: proprietarii de drept. Pentru că dreptul de proprietate, respectiv, de posesie a ei, e imprescriptibil. Dacă jigodiile vor să fure imbobilele, de exemplu, din patrimoniul RAAPPS şi să le vândă pe urmă astronomic cu parandărături în consecinţă, 1: nu mai au timp să o comită, 2. înlăturarea lui Tăriceanu de la guvernare se impunea şi pentru că un secretar general al guvernului PNL-UDMR, ca Ilie Bolojan, actual şi viitor primar de Oradea, se pregătea să desfiinţeze RAAPPS, sursă perpetuă de hoţie – inclusiv pentru Udrea, care a prestat din gros la PSD şi acum se dă fecioară în cavitatea auditivă.

Dacă au văzut că totuşi, au apărut anticorpi împotriva guvernanţilor penali, eminenţele cenuşii ale regimului Băsescu, care nu au alt proiect decât pe cel amăgitor şi destructiv, s-au pretat la găinării. De genul celei prestate azi de cea mai lungă figură a momentului, Gabriel Berca, privind obligativitatea înmatriculării în România – ca să isterizeze o altă categorie, mizându-se, ca de obicei, pe lipsa de solidarizare socială, mai precis, pe delimitare conflictuală între categorii sociale – şi politice – visul de aur al „strategilor” regimului agonic.

Lupta de clasă e proiectul fankensteinilor penibili. Diversiunile în spatele cărora să pregătească fraudarea alegerilor – pe modelul Falcă, morţii şi inventaţii la starea civilă, prin care să obţină 10 procente în plus. Nici nu le trebuie mai mult. În câteva judeţe.

În plus, sperietori idioate de genul celei emanate de de-alde Fuia, privind laptele praf din laptele proaspăt. Trebuie să fii făcut grămadă! Pentru care s-ar impune demisia instantanee, dacă ar mai avea rost. Solidaritatea guvernamentală merge până la premierul Ungureanu. Sau de-acolo porneşte. 🙂

Altă sperietoare e cea privind cafeaua, că adică ar fi letală – ca de obicei, se intenţionează confuzia, în acest caz, prin generalizare (între anumite produse prelucrate şi cafeaua naturală). Mizându-se pe faptul că oamenii ar uita de toată viaţa grea din cauza regimului Băsescu şi s-ar preocupa de întrebarea existenţială: a bea sau a nu bea cafea. Şi lapte. 😛

Beau cafea, beau lapte, jos Băsescu! 😆

P.S. A mai fost o idioţenie pe vremea guvernului Boc, cu castraveţii. Am mâncat la castraveţi în vara aia, pe nimic! 🙂

Cât priveşte „aviara gripa”, cineva trebuie să plătească. Mii de păsări au fost ucise. Unele, în chinuri. Flutur nu mai are scăpare nici dacă scrie cu oi pe dealuri refrenul lui Postelnicu. Berca, poate că da. 😀

Schema: să iasă din banca ministerială sau ţarcul superior de oi şi să voteze pentru moţiunea de cenzură. Cu justificarea anterioară la microfon: „Iertaţi-mă, am fost un dobitoc! Votul meu de acum e doar pentru ca să mă simt din nou om şi să pot ieşi liniştit printre oameni”.

19 răspunsuri to “BEAU CAFEA, BEAU LAPTE, JOS BĂSESCU! :)”

 1. BEAU CAFEA, BEAU LAPTE, JOS BĂSESCU! :) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 24 April 2012 – Blog « Cum m-am distrat weekendul trecut la Moeciu cu bloggerii si Paravion.ro? […]

 2. d'Artagnan Says:

  ”…ca să ne scape de regimul Băsescu, cea mai sinistră farsă antinaţională din istoria României, de după tancurile sovietice.”
  E o lozincă mobilizatoare, bună pentru electoratul USL. Pentru mine este doar o exagerare dar, asta e, activul de partid și simpatizanții trebuie ținuți în priză… dacă e să vorbim sincer, așa cum vrei.
  Pe Ghiță nu-l băga prea mult în seamă, i-am zis că transformarea din bizon în bou este o involuție nu o evoluție, precum pare să creadă, și l-am rugat să rămână la stadiul de bizon.
  P.S. Cel mai important lucru: cine mă anunță și pe mine când iese Udrea în pielea goală la o competiție de celulită? Că asta-i întrebarea: are sau nu are?

 3. Roxana Iordache Says:

  @d’Artagnan. Bun venit!

  Ce te face să crezi că deţii monopolul sincerităţii? 🙂 Referirea la sinceritate era, de altfel, un răspuns dat lui @Aramis, care a invocat-o.

  Ai greşit adresa, amice, dacă vrei propagadă, caută în altă parte. Aici e un blog independent – se supără pe mine peluzele tuturor partidelor. 🙂

  Pentru tine poate fi o exagerare, dacă faci parte dintr-o minoritate, scuză-mă, cinică. Dar cei care trăiesc pe pielea lor n-au nevoie „să-i mobilizeze” nimeni ca să ştie că realitatea e aşa cum am descris-o în acea frază. Eufemistică. :mrgreen:

 4. Roxana Iordache Says:

  @Motoceii. 🙄

 5. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  http://tele2drobeta.ro/stiri/4211-amendat-pentru-c-protesteaz-prea-tare

  ACEST REGIM CRIMINAL SE TEME DE UN SINGUR OM!
  PREFECTUL A DAT DISPOZITIE SA FIU AMENDAT IN FIECARE ZI, IAR SLUGILE INSTITUTIILOR STATULUI DE DREPT EXECUTA ORBESTE COMENZILE POLITICE FARA ACOPERIRE LEGALA.

  Art. 30(1) din Constitutie spune ca: „Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare IN PUBLIC, SUNT INVIOLABILE.”

  Aceste slugi nevertebrate, care fac si ei parte din categoria celor pentru care protestez, ma amendeaza in baza Legii 61/1991 Art. 3, punctul 25, ce spune: „constituie contraventie tulburarea, FARA DREPT, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma;”

  ORI „ZGOMOTUL” PE CARE EU IL PRODUC ESTE CU DREPT, ACEL DREPT INVIOLABIL DAT DE ART. 30 DIN CONSTITUTIE.

  DE RENUNTAT LA PROTEST NU VOI RENUNTA, DAR NICI NU VREAU SA ACUMULEZ ZECI DE MILIOANE IN AMENZI INAINTE DE A SE JUDECA PRIMA CONTESTATIE PE 11 MAI, PENTRU CA ESTE POSIBIL CA JUSTITIA, CORUPTA PANA IN MADUVA OASELOR, SA SE STEARGA LA CUR CU DREPTURILE CONSTITUTIONALE, IAR ATUNCI VOI FI PUS IN SITUATIA DE ORI, ORI…
  INSA CEL MAI DUREROS ESTE FAPTUL CA FIIND DE UNUL SINGUR, DAR SI NEAFILIAT POLITIC, SOLIDARITATE …. CANCI.

  SUGESTII?!

 6. motanii Says:

  😳 🙄

 7. motraucs Says:

  @Motraux si-a deschis o scoala de caţarari / sarituri in balcoane si este foarte ocupat 😆

 8. Virgil Ilie Says:

  Ai toata simpatia mea Oltene , dar din pacate esti prea departe spre a putea sa-ti fiu alaturi …
  Sfaturi …
  Nu perturba circulatia , nici macar pe cea pietonala .
  Protesteaza in liniste cu pancarte cu lozinci .
  Solicita aprobare de la primarie si urmareste sa-ti dea raspuns in scris … Chiar daca refuza sa aprobe , TREBUIE SA SCRIE PE HIRTIE .
  Fa contestatie la orice amenda sau avestisment primesti . Tot in scris .
  Filmeaza cind te amendeaza si filmul sa arate ca dupa ce te-au amendat te-au lasat sa continuui protestul .
  Cind vei ajunge in fata judelui , acest film ( e bine sa ai si martori ) O SA DEMONSTREZE CA AMENDA A FOST DE FAPT O RAZBUNARE FORMALA .
  Fortele de ordine nu sunt facute sa amendeze , ci SA ELIMINE PERICOLUL PENTRU LINISTEA SI ORDINEA PUBLICA .
  Ori daca nu te.au si luat de acolo , INSEAMNA CA NU A EXISTAT NICIUN PERICOL SI AMENDA ESTE ILEGALA .
  Bafta si biruinta !

 9. Virgil Ilie Says:

  Oltene , daca cumva ai sa pierzi procesele si o sa te oblige la plata , atunci te indrepti in baza filmelor si a martorilor , deschizi actiune impotriva jindarilor care nu si-au facut datoria .
  DOAR TE-AU AMENDAT , FARA SA SI PROCEDEZE LA ELIMINAREA PERICOLULUI LA ADRESA ORINII SI LINISTII PUBLICE .
  In aceasta situatie , tu fiind condamnat la plata , deci CONFIRMAT DE JUSTITIE CA AI PREZENTAT UN PERICOL PUBLIC , ofiterii care te-au amendat NU SI-AU INDEPINIT ATRIBUTIUNILE FUNCTIONALE IN MOD GRAV , LASIND CA O AMENINTARE LA ADRESA ORDINII SI LINISTII PUBLICE SA SE MANIFESTE CONTINUU FARA SA IA ALTE MASURI DE CIT PE ACEEA FORMALA A AMENZII .
  Daca instanta ii va gasi vinovati , si filmul dar si martorii VOR demonstrA asta , VOR FI TRECUTI IN REZERVA si ai sa ai ONOAREA DE A FI DESCHIS UN PRECEDENT ASTFEL INCIT ASTFEL DE SLUGI SA NU SE MAI FACa PRES LA PICERELE STAPINILOR VREMELNICI SI SA LE EXECUT ETOT FELUL DE ORDINE FARA A AVEA BAZA LEGALA DE ACTIUNE .
  Din acest moment vei binemerita de la orice protestatar va fi sa fie impotriva abuzurilor statului si a slugilor lui .
  Dumnezeu sa te pazeasca si ajute in tot ce intreprinzi !

 10. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  @Virgil Ilie
  Multumesc.

 11. stejarul Says:

  @Ion Olteanu

  Daca mi-ai ingadui, as scrie un comentariu la Voiculescu pe blog sa-i solicit ca prin functia lui de senator sa ridice in senat problema abuzurilor la care esti supus. Stiu ca multi din voi nu-l agreati pe Voiculescu, stiu ca s-ar putea sa am o impresie gresita despre el dar so far imi place. Omul asta e singurul din opozitie care FACE CEVA impotriva regimului oranjgutan. Ca face actiuni „the right way or the wrong way” nu conteaza atata timp cat ceilalti sunt in faza contemplativa. Vorbe, promisiuni, gargara etc e tot de cam vazut de la ei. (sau mai rau…sa nu incep din nou cu trocurile grupului ponta-Cluj si cum ei l-au intronat pe baseku in detrimentul lui Geoana si al tuturor romanilor).

 12. stejarul Says:

  @Ion Olteanu

  PS. Scrie cat mai multe plangeri. Peste tot unde se poate.
  De ex. scrie un email la ambasada Americii. Esti cetatean american si ei ar trebui sa se implice. Trimite-le filmuletul cum ai fost agresat de autoritati. Este inadmisibil ce s-a intamplat. „Nu stii niciodata de unde sare iepurele”!

 13. Ghita Bizonu' Says:

  A se observa jagaedelian.

  mare teleptual …. mare .
  Insa io am mai explicat de ce Bizonu’. Fiindca in anii 90 majoritatea poplaratiei etnic romaneasca era tratata de „bizoni”. Crestea somaju, cresdta saracia , era reforma. Lumea era nemultumita – bizonu rage! Reforma merge mai departe!!

  Acu .. cu un matret intelctual veritbail in fruncea lu guvernu eu devin bou. Insa e o mica cioaca : eu incerc sa vorbesc in numele mari parti a poporului roman. Cfe inca in mod sfielnic mai incearca sa se gandeasca la o tara a natiunii, un destin national. Nrz. Astia este boi!!
  Pe pariu ca asta a invatat-o la cursu suctr de isterie de sub indrumarea lu marian Munteanu UASCR devenit AC?!

 14. Zorina Raducu Says:

  Virgil,
  super apararea ta.

  Roxana, super mata ta.
  Nu beau cafea,
  lapte beau rar. Din motive financiare.
  Jos molima oranj!
  Jos ipochimenul si tradatorul de tara de la servicii!
  Jos guvernul de inepti !
  Sustin motiunea de vineri.
  Doamne ajuta.

  Nu am identitate noua, si mi-e cam ciuda.
  M.S.(T-soara)

 15. Zorina Raducu Says:

 16. motraucs Says:

  🙄 😦

 17. Roxana Iordache Says:

  Motani scumpi. 😳

 18. motraucs Says:

  😀 :grin 😀 😳

 19. A 106-a zi pentru România | Teologie pentru azi Says:

  […] Roxana Iordache: „Guvernul Ungureanu reuşeşte performanţa de a depăşi guvernul Boc: în incompetenţă şi sminteală”. pr. dorin picioruş psa. gianina picioruş teologie pentru azi […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: