PENALUL FALCĂ ŞI ALTE MANEVRE DISPERATE

Foto via fltom.ablog.ro

Lovitura Frunzăverde e devastatoare pentru regimul actual, nu doar pentru PD-L – aşa cum i-ar conveni lui Băsescu, pus temeinic pe distrugerea fără rest a partidului pe care l-a propulsat la putere, de care s-a folosit, pe care l-a tras în jos tot aşa cum îl trăsese în sus, iar acum îl trage după el în prăpastie. În ideea strategiei etnobotanice vizând cosmetizarea stabilimentului în Albă-ca-Zăpada, pentru o majoritate parlamentară postelectorală de strânsură sau peticire a pantalonilor puterii actuale rupţi în fund de voturile populare.

Cleiosul Sever Voinescu a ţinut o conferinţă de presă vidă de realism şi plină de tupeu, în care a vorbit vorbe (b)ovarice în numele stabilimentului din Modrogan, cu retorică stupidă de genul: „insuportabila uşurătate a greilor în PD-L”. Prostia dacă îl pişca măcar un pic, n-ar fi folosit pluralul. 😆 Referitor la Sorin Frunzăverde, Voinescu a comis impertinenţa conform căreia dacă „i-a părăsit la greu”, n-ar fi trebuit să se bucure cu ei când le-a fost „uşor”. Păi da, că fără el ajungea mama lu’ EBA în PPE! 😛

Ioan Oltean – care între timp s-a oprit din plâns şi spune că toată lumea a visat când el pomenea de „comandă politică din interiorul sau din exteriorul PD-L” – îl însoţeşte pe Boc la Reşiţa să controleze daunele. 🙂

Băsescu convoacă CSAT – cum n-a făcut-o când o mulţime de oameni erau îngropaţi sub zăpezi, zeci de localităţi şi mai multe drumuri naţionale erau blocate, iar autorităţile locale alese cereau în zadar stare de necesitate. Tema: situaţia poliţiei din 2006 încoace, adică Blaga. 😛 Şi eventual, David.

Totodată, mare control mare la Primăria din Arad, de parcă finu Falcă ar fi penal de ieri-de azi. Doar că ăsta e un nou dosar. Şi toată tevatura de imagine e infinit de perversă în disperarea ei de a deturna prin compromitere mutarea Frunzăverde. Mai precis, trebuie compromis PNL, coborâtă în contrariu strategia lui Crin Antonescu şi subminată USL. Cum ? Prin chestii din astea penale. Mascarade judiciare, unele, cu fundament real, altele, doar de imagine. Iar altele, şi cu fundament real şi mai ales, de imagine. Cum a fost cea cu Falcă de azi.

Repet: extrem de perversă manevra Falcă. Unu: să se inducă suspiciunea în rândurile USL – membri şi alegători potenţiali, prin impresia că prin mutarea Frunzăverde, Crin Antonescu ar intenţiona să substituie USL cu o construcţie de dreapta exclusivistă. Şi doi, dar la fel de păcătos, să se inducă dezgustul în rândurile alegătorilor prin imaginea că PNL racolează penalii PD-L. Curat operaţiune Albă-ca-Zăpada pe mâna adversarului, specialitate Băsescu. Însă de mult alterată.

Degeaba a îngheţat azi apele Falcă la Antena 3, declarând telefonic că la primărie are loc un control judiciar după ce el a refuzat „propunerile unor liberali de a participa la o dreaptă puternică, fiindcă ei nu au încredere în relaţia cu PSD”. 😆 Cât sunt de disperaţi dacă recurg la astfel de făcături grosiere! De aceeaşi factură a fost şi intoxicarea care s-a vrut sepia peste Frunzăverde şi n-a ieşit decât băseală, anume zvonul că ar pleca şi Udrea şi alte borfeturi, pentru ca ele să nege cu indignare şi să dea vina pe USL pentru zvon, în infantilismul că astfel l-ar face credibil. 😆 Udrea şi clica ei n-au unde să plece – decât la puşcărie -, toată centura ar fi dată afară cu drag de „grei”, după care n-ar mai lua-o nici … Doamne iartă-mă! 😛

Partea proastă pentru „grei” e că şi printre ei sunt penali. Şi de-asta PD-L n-are scăpare. Dacă a fost vreodată un partid, odată cu Băsescu a devenit o grupare infracţională, o viermuială reciproc şantajabilă. De-asta şi Băsescu vrea să distrugă PD-L pe cale penală. Şi să-l substituie cu o chestie „populară”.

Doar că toată manevra etnobotanică – dar care la limită ar fi avut şanse prin tragerea în jos a USL, mită multiplă şi fraudă electorală – s-a făcut zob în clipa mutării Frunzăverde. Tăiete! Toate. 😀

Că Frunzăverde e o instituţie se ştie de ce. Vin cu el şi alţii, dar cine e penal trebuie să plătească. Oricine. Şi de oriunde ar fi el.

Se chinuie degeaba, USL nu mai scade. Dimpotrivă, îşi va relua trendul ascendent care s-a deturnat de când cu discursul lui Ponta. Contracarat, acum, magistral, prin mutarea Frunzăverde. Din care şi PSD s-a ales cu noi membri. 🙂 Fiecare după afinitate. 😛

Şi să vedeţi ce perdele vor trage peste congresul USL! Şi tot degeaba.

P.S. 1. PD-L e-n spume. Şi greii, şi uşoarele (n-am zis eu, Băsescu! 🙂 ), şi câinele Vasile Blaga. O şi merită. Ca şi Videanu. Cu mâna lor l-au reales pe Băsescu. Şi cu a lui Baconschi. Ultimul are circumstanţa că încă nu o luase. Primii probabil că au mai vrut o dată. O merită din plin şi Berceanu, şi Cezar Preda, şi Ioan Oltean. Ce să mai zic de Mircea Toader. Au susţinut din răsputeri stabilimentul. Şi cu tupeu fără margini. Depăşit doar de gaşca rivală. Tot ce mai pot să facă ei acum ca să se răcorească e să dea afară ceea ce oricum e minus L. În ce-l priveşte, Falcă n-a înţeles bine manevra de contact: dreapta puternică o primeşte directă: în numele lui. 😛 Sau poate e vorba de altă dreaptă, deci l-o fi contactat Livache 😳

2. Udrea îşi face iluzii, Caramitru are gusturi rafinate. 😛

3. Ne mai distrăm despre PD-L. 😆

22 răspunsuri to “PENALUL FALCĂ ŞI ALTE MANEVRE DISPERATE”

 1. Motraux Says:

  Pentru cei care mai au indoieli ca pot sa deschid orice usa de cămară,balcon,boxă…oriunde e pe baza de haleala 😀

  @motraucs ia notiţe 😆

 2. Roxana Iordache Says:

  Spune-i lui Pisu mic că am nişte vecine care au adoptat o negruţă cu ochi aurii. 🙂

 3. PENALUL FALCĂ ŞI ALTE MANEVRE DISPERATE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 29 March 2012 – Blog « Nu ca vreau sa ma laud dar…. […]

 4. motraucs Says:

  @Roxana…miaouuu o sa-i spun stapanei sa se intereseze,multumim de pont 😀

  @Motraux 😳 😦

 5. motraucs Says:

  @Roxana…aveti un email cu primele „oferte” 😳

 6. olimpiu65 Says:

  ,,USL este o alianta de conjuctura” Sorin Frunzaverde
  Domnul Frunzaverde are dreptate… poate in 2016 poate prelungim pana in 2020..” Victor Ponta
  Nu e normal ca PNL sa-si propuna a cuceri Transilvania si a se pregati pt batalia decisiva impotriva PSD????
  pt ce se vaicaresc in masa unii blogeri socialisti si liberali????
  Psihopatul si looserii lui nu mai au ce dreak sa mai faca in afara de furtul votului(si ala insignifiant ca nr) cu onor aportul STS si al altor penali pe care-i tot pun in diverse comitete si comitii

 7. Theodora Says:

  Sitautia este mult mai grava si ma mir ca nu o intelegeti … este foarte posibil ca si PNL si PSD sa nu mai aiba filiale in Caras Severin. Nu stiti cat de mult il urasc liberralii si pesedistii din caras pe acest Frunzaverde …. voi chiar credeti ca vreun psd-sit normal la cap sau vre-un liberal normal la cap vor vota cu Frunzaverde la ce nenorociri a facut asta in judet? … conform sondajelor USL statea bine in judet … si a recunoscut chiar Frunza verde asta … cine o sa voteze cu liderul USL Frunzaverde? … pedelisti?
  8 martie 2012 – ÎNAINTE de a deveni ”liberal”, iată cum stătea Frunzăverde în sondaje :
  Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Consiliul Judetean, cu care dintre urmǎtoarele partide aţi vota?
  USL – 38 %
  PDL – 16 %
  Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlamentul Romaniei, cu care dintre urmǎtoarele partide aţi vota?
  USL – 38%
  PP – 14%
  PDL – 13 %
  Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru functia de Presedinte al Consiliului Judetean , pe cine aţi vota dintre urmǎtorii candidati?
  Frunzăverde – 41 % ( comparativ cu un posibil candidat al USL ) şi 39 % ( comparativ cu un alt candidat al USL ) NICIDECUM 68 % !!! şi era in continuă SCĂDERE !!! – situatie pe judeţ, pe Mun. Reşiţa Frunzăverde obţinea DOAR 29 % !!!!
  Încredere în Frunzăverde = 13 % !!!!

  Pentru “un pumn de voturi” liderii USL au vandut un judet .. .. si-au vandut propriile organizatii.

  Frunzaverde ii da asigurari lui MRU ca parlamentarii care il vor urma nu vor vota motiunea de cenzura si prim-ministrul isi va putea vedea nestingherit de guvernare!!!!!!

  Cei care au demisionat din PD-L si se inscriu in PNL – USL nu mai sunt hoti?

  Nu vreti sa stiti ce au strigat ieri oamenii care protesteaza de 70 de zile in Resita

 8. olimpiu65 Says:

  Doamne Theo tu stii cine este presedinte PNL Caras Severin??
  dar de pupat Piata Independei ai auzit??? daca da, afla ca activistii cu functii din PSD si PNL o faceau temeinic cu ,,ayatolahul” …zilnic
  timpul ne va demonstra si vada dreptate intr-o parte sau alta, pana atunci raman la parerea mea
  votantii din Caras nu sunt cativa fosti revolutionari din 1989 si cativa activisti talibani, pt care eu personal am toata stima!

 9. virgilvirgil Says:

  He-he-he ! Pedeii s-au dus la 13 % … Necazul ar fi ca loaza ceea de la OTV are 14 procente …
  Pedeii vor fi fortati sa-si schimbe radical directiile de actiune .

 10. bmarinescu41 Says:

  @Theodora
  Acum începi să-i dai dreptate lui Crăciun???
  Dacă mizerii din pdl se mută la usl,ce devine usl???
  L-ai criticat aspru pe Crăciun,dar el a avut o premoniţie,doar că trebuia să spună corect : pdl=usl= VOR FI aceeaşi mizerie 😀 !!!
  „CIOLANUL” orbeşte şi dăunează grav credibilităţii 😀 😀 😀 )))

 11. Radu Humor Says:

  Pana la urma s-ar putea sa fie ca-n bancul asta :

  Itzic si cu Strul faceau o calatorie mai lunga cu trenul si se cam plictiseau, ceilalti din compartiment care dormeau, care citeau, neavandu-le grija (cum le-o am eu 😉 ).
  – Mai Iţic, daca-ţi dau eu 100 de euro ai curaj sa mânânci o tiriplice de kkt de-al meu ?
  Sta ala si se gandeste si apoi zice ca da, hai la WC ul din capatul vagonului !
  Si spre mirarea celor din compartiment ies amandoi si se intorc dupa ceva timp veseli nevoie mare ( unul ca l-a pacalit pe celalalt si asta ca a castigat rapid niste bani 🙄 ), veselie care-i cuprisese intre timp si pe cei din compartiment .
  Numai ca deodata Strul, care vazuse ce usor castigase Itic 100 de euro de la el zice :
  – Strul , da daca-ti dau si eu 100 de euroi mananci si tu de la mine ?
  Zis si facut !
  Dupa ce s-au intors, in hohotele de ras ale celorlalti, cad amandoi intr-o stare de depresie usor vizibila.
  – Ce ai mai , il intreaba Strul ?
  – Mai, stau si ma gandesc ca uite si eu si tu am mancat ce-am mancat, dand prilej vecinilor sa rada de noi si pana la urma nici n-am castigat nimic niciunul dintre noi 🙄
  Celalalt sare ca ars si spune :
  – N-am castigat, n-am castigat, dar am rulat capitalul, ceea ce nu-i putin lucru 😉

 12. Argusdre Says:

  In mainile matrozului, PDL-ul a devenit un simplu cocean de porumb(un ciocalau in Moldova) cu care acesta s-a tot sters la fund pana l-a umplut aproape total de rahat, urmand a-l arunca nu peste multa vreme….
  Ceea ce se-ntampla in momentul de fata (convocarea CSAT, DNA calare pe Falca, Declaratiile mincinoase si tendentioase ale lui Oltean si Falca, etc) nu sunt decat utilizari ale ciocalaului in cauza de catre stim noi cine…
  Partea cea mai proasta pentru utilizator e ca gestul s-a repetat de
  atat de multe ori incat poporul cunoaste atat curul cat si ciocalaul din toate unghiurile si sub toate aspectele…Ca atare gestul nu mai poate nici masca si nici mima nimic.

 13. virgilvirgil Says:

  Corect Radule ! Necazul e ca la afacerea asta noi prostimea le „rulam capitalul” mincind si de la unii si de la altii …

 14. motraucs Says:

  @Roxana…am crezut ca vecinele vor sa adopte….Daca au adoptat sa le traiasca 🙂 se numesc pisici negre Bombay 😳

 15. Roxana Iordache Says:

  @Theodora. Iartă-mi cinismul, dar politica nu se face emoţional, aşa încât şi dacă, prin absurd, USL ar pierde tot judeţul, pierderea de moment ar fi infimă faţă de câştig. Şi mai cinic, dacă vrei: pe mine în principal mă interesează câştigul pe termen lung al PNL. Dacă era să ne limităm la băltirea de până acum şi la perspectiva dezolantă pe care o pot parafraza prin „FSN după FSN” era dezastru total pentru ţara asta.

 16. Theodora Says:

  @Roxana Iordache
  Cata incredere putem sa avem in Frunzaverde, in cei trei parlamentari care au spus ca vor merge alaturi de el si in cei 42 de primari PDL-isti care si ei vor sa se inscrie in PNL?
  Nu este posibil ca ei sa doreasca acum sa candideze din partea PNL doar ca sa ii blocheze pe cei care trebuia sa candideze pentru ca dupa aia sa treaca din nou la PD-L?
  Castigul pe termen lung al PNL nu ar trebui sa stea in politicieni expirati … care au fost in PDL atunci cand basescu a vrut sa desfiinteze PNL-ul prin ruperea aripei Stolojan … parca la un momentat cand s-a creeat alianta D.A. basescu zicea ceva de absorbtia PNL-ul on PD … sa nu uitam cum s-a purtat cu Tariceanu … PNL are destui politicieni tineri in interior …. parerea mea este ca nu are nevoie de importe de la PD-L ca sa fie puternic … ci sa isi foloseasca proprii oameni crescuti in partid care nu au fugit la ciolan

 17. Theodora Says:

  Uite si aici:
  http://www.pesurse.ro/#/2012/3/30/videanu-frunzverde-poate-fi-partenerul-nostru-de-d.html
  Videanu un alt PDL-ist greu … care nu a facut nimic ca sa il opreasca pe basescu .. si acum cand isi da seama ca este terminat vrea sa construiasca drepte durabile
  „Eu cred că Sorin a greşit pentru că el este un om politic foarte valoros, cu idei foarte pragmatice, dar va fi singular în PNL. Va fi singurul om în PNL care va încerca să construiască dreapta. Poate va fi partenerul nostru de dialog în interiorul PNL, pentru construirea dreaptei în România, pentru că ştim cum gândeşte şi poate vom face o punte de legătură”, a spus Videanu.

 18. Roxana Iordache Says:

  @Theodora. E;ti o fată bună, foloseşte-ţi şi inteligenţa, nu doar inima.

 19. mgabim2009 Says:

  @Rox & Theo, parerea mea, cu toate ca stiu ca politica este bazata pe compromisuri si ca pieile sensibile nu isi au locul, inca nu sint convinsa ca toata povestea este favorabila (si ma refer la USL pe termen scurt si la PNL pe termen lung, PSD-ul nu are de cistigat pe termen scurt dar nici de pierdut pe termen lung). Pentru mine doua afirmatii imi „sifoneaza’ increderea in acest transfer „benefic”:
  1. declaratia lui Frunzaverde: (citez din memorie), nu intentionez sa destabilizez PDL-ul
  2. este atitudinea lui vs Ungureanu; adica ce tu ii reprosezi lui Ponta: o relatie de prietenie si :respect”; nu stiu cit a spus el in aceste cuvinte sau sint doar interpretari dar pe forumuri (si nu sint PSD-ist!) circula afirmatia tipului cum ca deputatii ce vind dupa el nu vor vota impotriva guvernului.
  Destul sa ma puna pe ginduri. Daca sociezi si cu zvonurile ca Antonescu va fi dat jos din interior si alianta DA se va reface… Daca indoielile mele se vor transforma in realitati, Crin este primul care pierde, si nu numai un judet!
  Sper insa ca tu sa ai dreptate!

 20. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „@Theodora. Iartă-mi cinismul, dar politica nu se face emoţional, aşa încât şi dacă, prin absurd, USL ar pierde tot judeţul, pierderea de moment ar fi infimă faţă de câştig. Şi mai cinic, dacă vrei: pe mine în principal mă interesează câştigul pe termen lung al PNL.”
  ____________________________________________
  @Roxana

  Care este castigul pe termen lung al PNLului ? Nu-mi spui si mie te rog ?! Simt si eu nevoia sa ma bucur… 😎

  Nu stiu daca Teodora are sau nu dreptate ,stiu insa ca a exprimat foarte clar(nu emotional ,ci perfect logic din punctul meu de vedere) o parte din aspectele care m-au facut si pe mine reticent la aceasta „mutare” a USLului …

 21. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Repet: extrem de perversă manevra Falcă. Unu: să se inducă suspiciunea în rândurile USL – membri şi alegători potenţiali, prin impresia că prin mutarea Frunzăverde, Crin Antonescu ar intenţiona să substituie USL cu o construcţie de dreapta exclusivistă. Şi doi, dar la fel de păcătos, să se inducă dezgustul în rândurile alegătorilor prin imaginea că PNL racolează penalii PD-L. Curat operaţiune Albă-ca-Zăpada pe mâna adversarului, specialitate Băsescu. Însă de mult alterată.”
  ____________________________________________

  Da,teribil de alterata ! 🙂 .

  Intrebat cu ce liberali a vorbit ,pe Falca l-a apucat cavalerismul si discretia si nu a dat nume 😎 .Adica se jura pe ma’sa ca e pe bune, 😎 doar ca …nu poate sa dea dovezi 🙂 .

  Poate a vorbit cu femeia de servici de la PNL,poate cu portarul,poate cu nea Marin ,singurul liberal vesel si dispus la negocieri cu Falca, in carciuma satului Aburita de Jos …Poate ca astia i-au propus lui sa faca o dreapta impreuna cu ei, daca mai da un rand de cinzeaca ,poate i-au propus sa faca o dreapta impreuna tot asa cum Nasul lui i-a propus lui Ponta sa fie premier … :mrgreen:

  Probabil insa ca nu a vorbit nici macar cu indivizi de genul celor de mai sus ,ci doar mananca disperat rahat, la comanda Nasului . :mrgreen:

 22. VIDEOCLIP VIRAL: Ce credeţi că face copilaşul din imagine? - Stiri de ultima ora | blogseu.com | Stiri de ultima ora | blogseu.com Says:

  […] identificaAbsolvenţii Şcolii politice a lui Traian Băsescu = Mafia PDLA 98-a zi pentru RomâniaPENALUL FALCĂ ŞI ALTE MANEVRE DISPERATE .recentcomments a{display:inline !important;padding:0 !important;margin:0 !important;} var […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: