LABA URSULUI DIN CODRUŢA SRI

Când am plecat de-acasă, tocmai se dezbătea aprins pe televiziunile de ştiri anunţul cu laba de om găsită pe Otopeni în bagajul unui chinez. Anunţul era făcut de SRI, prin purtătoru-i de cuvânt, iar procuroarea generală Codruţa ieşea din şedinţa CSAT şi anunţa că Parchetu-i s-a autosesizat. Mi-am zis – altă diversiune patetică, au pus un (pseudo)infractor (id est agent) să care un fragment de picior amputat de la vreun nefericit din cine ştie ce spital. Ca să bage o bombă de presă şi să mascheze mutarea devastatoare Frunzăverde plus cine ştie ce nouă nemernicie de genul vânzării cuprului.

Când am ajuns acasă, seara mai târziu, am aflat că de fapt era vorba de o labă de urs, fapt declarat de un oficial al Ambasadei Chinei la Bucureşti.

Absolut deloc nu râd, că nu-i de râs. Pentru că SRI a fost făcut de râs. Parchetul General era oricum la pământ, dus de Codruţa, ea, săraca şi instituţia nu mai aveau unde cădea mai jos în ridicol.

Cine şi-a bătut joc în asemenea hal de statul român – vorba lui Oltean, din interiorul sau din exteriorul lui – a demonstrat la scenă deschisă vulnerabilitatea României.

Absolut deloc nu-mi vine să râd – deşi sau tocmai pentru că râd mult. În faţa unor situaţii de umilire a României îmi pierd simţul umorului. Nici umorul negru nu-i adecvat la faza asta.

Cred că singurele consecinţe adecvate ar fi demisiile şefilor instituţiilor manipulate grupa mare cu grupa mică.

Regimul Băsescu a făcut posibilă deprecierea în asemenea hal a României. Depreciere instituţională.

P.S. Ştiţi vreun precedent pe plan internaţional pentru asemenea penibilitate? 👿

18 răspunsuri to “LABA URSULUI DIN CODRUŢA SRI”

 1. bmarinescu41 Says:

  RÂSU-PLÂNSU !!!
  AM AJUNS DE RÂSUL RÂSULUI !!!

 2. LABA URSULUI DIN CODRUŢA SRI » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 29 March 2012 – Blog « Nu ca vreau sa ma laud dar…. […]

 3. barbarul Says:

  Unde e securitatea de altadata ?
  se rasucesc Nicolski ,Draghici.Plesita in mormant !I
  Iesiti tristilor din groapa de-i invata si le -arata ca CODRUTA e saraca si nu stie cand sa taca !
  N-am gasit alta rima !
  Pentru cei prezenti si viitori sanatate !

 4. barbarul Says:

  BOR inainte de mantuirea neamului prin magasructuri are o mare prioritate : Sanctificarea lu’ Ceausescu !Dementii incurabili care talharesc tarisoara programatic ofera dovezi cu toptanul !

 5. olimpiu65 Says:

  astia viseaza aderarea la spatiul Schengen???

 6. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Cert este ca a fost o laba trista … 🙂

 7. Argusdre Says:

  Nu va grabiti sa acuzati de pomana. Laba de urs e o delicatesa in gastronomie, insa ar fi bine mai intai sa priviti fotografia labei de urs ca sa vedeti cat de bine seamana cu un membru omenesc. Socot ca nu e cazul totusi ca la aparatele SRI sa stea un medic anatomist sa se binocleze, deoarece data viitoare s-ar putea ca la aeroport sa vina cineva cu o ghiara de dinozaur in valiza…

 8. Radu Humor Says:

  Nici ţiganii n-au reusit sa ne faca de râs in halul ăsta !
  Cand ai fruntea ţării asemenea specimene nu mai poti evita dispariţia de pe harta lumii.
  E de ajuns sa vezi moaca baschetbalistei cu fruntea lata cat frunza de salcie, sau chipul hidos al intăiului om in stat, ca sa-ţi dai seama pe mana cui a încăput ţărişoara asta :mrgreen:
  Sau ale celor ca Rompuy si ai lui, pe mâna carora încape cat de curând Europa, daca naţiuni ca Germania, Franţa, Italia, Spania, Polonia, Portugalia nu se trezesc din letargie.
  Se pare ca Ungaria, acum Spania au înţeles pericolul care le pândeşte, iar Regatul Marii Britanii nici nu s-a bagat in asemenea kkt, ca doar de aia-i Regat !
  Cum puteam sa fim şi noi, de nu eram conduşi de boy 🙄

 9. Radu Humor Says:

  ” Roxana
  Vezi ca am un comentariu blocat . Mulţumesc !

  Nici ţiganii n-au reusit sa ne faca de râs in halul ăsta !
  Cand ai fruntea ţării asemenea specimene nu mai poti evita dispariţia de pe harta lumii.
  E de ajuns sa vezi moaca baschetbalistei cu fruntea lata cat frunza de salcie, sau chipul hidos al intăiului om in stat, ca sa-ţi dai seama pe mana cui a încăput ţărişoara asta :mrgreen:
  Sau ale celor ca Rompuy si ai lui, pe mâna carora încape cat de curând Europa, daca naţiuni ca Germania, Franţa, Italia, Spania, Polonia, Portugalia nu se trezesc din letargie.
  Se pare ca Ungaria, acum Spania au înţeles pericolul care le pândeşte, iar Regatul Marii Britanii nici nu s-a bagat in asemenea kkt, ca doar de aia-i Regat !
  Cum puteam sa fim şi noi, de nu eram conduşi de boy 🙄

 10. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Unde e securitatea de altadata ?
  se rasucesc Nicolski ,Draghici.Plesita in mormant !”
  ____________________________________________
  @Barbarul

  Lasa ca aia bateau laba aia de urs pana cand recunostea ea singura ca este de om . 😎 .

  Acum insa este mai greu,trebuie sa iti suprasoliciti intelectul 😎 ,sa rasfoiesti atlasul zoologic si un tratat de criminalistica ,sa chemi un vanator si un legist si sa-i pui fata in fata ,sa angajezi cu contract un canibal sa guste si sa vada daca este ca mancarea lui obisnuita sau nu ,sa verifici in bazele de date cate picioare umane lipsesc din Romania ,etc …In plus chinezul ala vorbeste repede si pe o limba necunoscuta . 😎

 11. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Nu va grabiti sa acuzati de pomana. Laba de urs e o delicatesa in gastronomie, insa ar fi bine mai intai sa priviti fotografia labei de urs ca sa vedeti cat de bine seamana cu un membru omenesc.
  ________________________________
  @Argusdre.

  Stiu Argusdre ca seamana foarte bine.

  Trebuie sa recunosti insa ca este important ca atunci cand organele retin pe cineva si cand fac declaratii oficiale ,sa acorde o atentie maxima la tot ce fac …Nu este o chestie banala ,ci este o actiune foarte importanta ,careia trebuie sa ii acorzi importanta cuvenita ! Nu poti spune doar senin ,”aaaaa,si ce bine semanau, ‘tui gura masii !” 🙂 .

 12. Zorina Raducu Says:

  Nu. Nu stiu.
  Si de gaska asta penibila nici nu mai vreau sa aud.
  Imi doresc sa scapam de ineptii astia cat mai curand.
  Desi nu prea e loc de atat de multa fericire.

  Am intrat si ca sa postez Forget the past (nu stiu daca se numeste asa, ramane sa verific) pe care l-am gasit azi. Era postat pe un site pe care ti l-am trimis mai demult si care acum este suspendat. Erau acolo doar bijuterii, muzichii una si una, peste 70 de piese.
  http://www.trilulilu.ro/muzica-acustica/francis-goya-franturi-de-vise
  Ma bucur ca razi si eu incerc asta. Uneori reusesc de multe ori nu.
  Be strong!
  M.S.(Timisoara)
  PS. Zorina nu stie ca ii folosesc identitatea. Uit sa ii spun.

 13. Marcus Says:

  La Ungureanu Laudat, Sa Te Duci Cu Catuse, Nu Cu Sacu’!

  Daca treaba nu ar puti de la o posta a cea mai abjecta tradare nationala cu implicatii incalculabile pentru viitorul neamului romanesc (si nu sunt vorbe goale, urmeaza in regim de urgenta si alte “privatizari” marca rezervele de cupru ale subsolului romanesc) am putea afirma ca avem de-a face cu un guvern selectionat din instutiile specializate in acordarea asistentei medicale persoanelor grav atinse de handicap psihic, oligofreni, smintiti si/sau nebuni de legat, iar mult laudatul intelectualu’ lu’ peste prajit 07 nu este altceva decat varful de lance al acestei adunaturi de imbecili. Sau problema s-ar putea pune si in termenii in care acesti vanzatori de neam si tara (din nou nu cred ca pot fi acuzat de a fi bombastic in exprimare) ne consiedra pe noi ca popor, buni de internat in susamintitele institutii, motiv pentru care ne pot indruga orice imbecilitate le trece prin cap, deoarece noi inghitim ca pelicanu tot ce debiteaza Ungureanu. Iata ce declara handicapatul referitor la magaria comisa in momentul semnarii actului de concesionarea exploatarii cuprului catre o firma de neica nimeni, la un pret de rasul curcilor si in ideea ca suntem atat de tampiti incat sa nu ne prindem de tunul de neam prost tras de clanl mafiot al chiombului cu noul consigliere 07 la carma sa:
  “Să vezi că o companie în faliment, o gaură neagră, se poate vinde cu de patru ori preţul pe seama credibilităţii unui Guvern care abia s-a instalat şi, la câteva zile după aceasta, să vezi un pachet minoritar de acţiuni vândut într-o suprasubscriere incredibilă, de peste 150%, mie mi se pare că sunt nişte simptome bune. Probabil că este o febră. Da, dar este febra unei frenezii economice care se naşte din nou”, a spus Ungureanu, la o conferinţă pe teme economice. “
  Pai Ungurene, fi-ti-ar simptomele pe care le vezi tu bune ale dracului, de ce ati cerut, bai neam prost, un asemenea pret cu muuuuuuuult subaevaluat fata de gheseftu’ pe care l-a facut firma respectiva platind doar 200 de milioane de Euro pentru un zacamant care la scadenta termenului de concesionare poate sa-i aduca un profit inmiit de 20 de miliarde de Euro? Pentru ca, asa cum aratam mai sus, prost sau tradator este cel care cere nu ala care da. Sau poate 07 nu cunoaste acest sine-qua-non al oricarei tranzactii comerciale vechi de pe vremnea trocului la botu’ pesterilor locuite de trogloditi.
  Asta ar fi un aspect al problemei. Al doilea ar consta intr-un termen putin mai de actualitate care se numeste “consultanta”. Era suficient ca acest “pomu’ laudat Ungureanu” sa-i fi cerut parerea sau sa fi urmarit expunerea facuta de d-l deputat PSD Iancu, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei si treaba ar fi fost rezolvata. In termeni aritmetici mai mult decat cinici, d-l Iancu, pe parcursul a mai putin de zece minute, ne-a demonstrat fara posibilitate de replica argumentativ rationala, exact ce si cat pierde Romania, nu doar din punct de vedere al valorii zacamantului, ci si din punct de vedere al neexpploatarii fortei de munca necesare prelucrarii minereului si aducerii lui la forma finita pentru export, operatiune pe care o face cumparatorul chinez al minereului in stare bruta.
  Chiar nu se gaseste nimeni si nimic in tara asta sa-i opreasca pe nenorocitii astia din procesul de “dupa noi potopu” ” in care s-au angajat si ne-au angajat cu trup si suflet? Le-a lasat lor cineva tara cu titlu de mostenire si fraierii de noi nu stim acest lucru? Cine i-a mandatat sa-si bata joc de bogatiile naturale ale acestei tari care zac de milenii in subsolul ei si care exploatate la justa valoare ar ajuta fantastic la redresarea economica a Romaniei? Cat cred ei ca poate tine minciuna cu “gaura neagra” atata timp cat toata lumea implicata a demostrat negru pe alb ca exploatarea respectiva a fost inregistrata cu profit, singura datorie fiind sub forma de penalizari pentru intarzieri la plata energiei electrice, o alta smenuiala portocalie cu trimitere la “baietii destepti” gen fic’su lu’ Pinalti, sau beneficiar marca frac’su lu’ Basescu? Chiar nu se gaseste ac de cojocul acestor talhari si tradatori care ne-au adus la sapa de lemn si care nu se lasa pana nu ne baga in pamant?
  Sper ca acestea sa nu fie intrebari retorice si usoarele urme de institutii ale statului de drept ramase necancerizate de chiombu, in frunte cu Parchetul General sa ia masuri macar de stopare, pana una, alta a acestui jaf la drumu’ mare.

 14. Argusdre Says:

  @Un simpatizant poate neutentic ..,
  Problema a fost ca multi dintre incompetentii PDL pusi in functii au dat alarma falsa si nu mai stiau pe unde sa scoata camasa… De aia l-au si anchetat pe bietul chinez toata noaptea, numai si numai in speranta ca va iesi altceva, ca-l vor prinde cu vreo alta dandana, ca sa-si salveze Codruta..poalele.Prostie multa, multa, daca te gandesti ca treaba se putea stinge direct pe aeroport, cu ajutorul unui translator, fara a se mai alerta atata lume…Si mai avem pretentii sa vina turistii in Romania.Ica venise unul, chinez, cumparase si asta o laba de urs vanat si…i-a iesit pe nas…Ha,ha,ha,ha,ha….Adevarat ce zice poporul : cand ai de-a face cu prostii , sa tai poala si sa fugi incotro vezi cu ochii.

 15. Radu Humor Says:

  Haide bre, ca doar nu trebuie sa fii mare specialist ( labagiu ? 🙂 ) sa deosebeşti o laba de urs. de una de om 🙄 🙂 .
  Mai ales daca omul iti spune, e drept ca pe limba lui turistica, ca e de urs, dar aştia, de deştepţi ce sunt, or fi inteles că-i a unui cetăţean din URSS :mrgreen:
  De acum imi închipui ce labe de urs peste ochi o sa luăm cand o sa ne cerem in Shengen !
  Mizerabilii ăstia n-au lasat nimic nevandut sau necompromis in Romania 🙄

 16. Radu Humor Says:

  ” Marcus
  Ai facut un rechizitoriu excelent al acestei crime economice, în care comisionul pe care-l iau niste asasini economici este chiar mai mare , daca nu egal, cu cît primeste poporul român pentru bogăţiile cu care l-a binecuvântat Bunul Dumnezeu !
  Si acum vin niste vanzatori de ţară si negustori, cumpărători de conştiinţe in primul rând, care cumpără şi vând totul intr-o veselie pe ultima suta de metri ! ( ca şi ăia sunt pe ducă!)
  Si opoziţia ce păzeste ?
  Sau nu vrea să se strice cu iudeo-masoneria ?

 17. Marcus Says:

  @Radule: Da’ de asta ce zici, ca onor gazda nu vorbeste cu mine 🙂 🙂 🙂 🙂
  Mai Bine Cu Onan Decat Cu Codruta

  O labuta foarte trista, invelita in batista,
  Depistata la control, drept sectiune de picior,
  A trezit procuratura, Kovesi a dat cu gura:
  – Crima astfel savarsita va fi aspru pedepsita!

  In ast timp chinezul Li, cel cu geanta pe Henri,
  A uitat ca in valiza, e-un subiect de analiza
  Si ca talismanul sau e subiect de tambalau
  Ca nedeclarandu-si laba, Kovesi-i va da cu proba

  Pentru presupus cadavru, poate chiar de baietandru,
  Si ca doamna procuror il tine raspunzator
  Pentru-asa asasinat, fapta grea, de neiertat,
  Ce in China-i pedepsita cu sentinta plumbuita.

  In ast timp televiziunea a trezit toata natiunea
  Ce ne prezentat-a laba drept dovada, nu podoaba,
  Si ca d-l Li din China a fost prins purtandu-si vina,
  Ca sectiune-n geamantan, ce-a ramas din consatean.

  Tevatura a fost scurta si toti ne-am tinut de burta
  Sa nu crape de-asa ras, chit c-avem subiect de plans:
  Codruta baschetbalista, nu a verificat batista,
  Si-n mediatizat discurs, confunda laba de urs.
  Sa fiti iubiti
  marcus

 18. Marcus Says:

  @Argusdre: prostia lor o stim, a noastra unde este, in acceptarea fara comentarii la cum ne vand astia tara, bucatica cu bucatica?
  Cine-i prostu’ Argusdre, ei sau noi? Mai furara si altii cat de-o bojdeuca mai instarita, dar ca astia n-a vazut nimeni. In plus, acum f’o doua zile, l-am auzit cu urechile mele pe un liberal spunand ca, alde colegii (Stioca, Stoljean, Boureanu etc.) plecati la pedeleu, este cazul sa revina la matca (PNL) care-i asteapta cu bratele deschise. Asta ca sa nu spun nimic de PSD, care asteapta si ea schimbari de macaz. Si atunci, fara niciun fel de scuze, eu cu cine pula mea votez: cu liberalii lu’ basescu sau cu pesedistii lu’ basescu?
  Nu te stradui sa-mi raspunzi ca nu ai ce!
  sa fii iubit
  marcus

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: