BOC VS FRUNZĂVERDE SAU PD-L ÎN ABISURILE RIDICOLULUI

În Modrogan e distrugere, dar despre asta (ne distrăm) mai încolo. 🙂

La două ore după declaraţia lui Sorin Frunzăverde privind demisia din PD-L în favoarea PNL, „adevăratul partid de centru-dreapta” 😀 – hop şi Boc la declaraţie portocalie. Ce-a zis el e ca şi cum ai încerca să desfiinţezi un siloz atomic scuipând coji de seminţe.

Moara stricată era pe turaţie minimă, de unde turuia fără semne gramaticale. Strategii (b)ovarici sunt atât de disperaţi încât au recurs la tot ce poate fi mai derizoriu în comunicare: tentativa de persuasiune flagrant emoţională, contradictorie în însăşi logica ei afectivă, PR care poate prinde doar la un public captiv până la dependenţă etnobotanică.

Boc a vorbit rar, ca să atragă atenţia, deşi era preferabil să-şi fi păstrat turuiala, poate aşa mai camufla nonsensul. Nonsens a fost întreaga lui intervenţie şi nici nu-l mai bagă nimeni în seamă: tocmai de aceea scriu postarea de faţă. Pentru că Boc e preşedintele încă principalului partid de guvernământ, iar intervenţia lui semnalează că PD-L e în abisurile disperării şi ale ridicolului sociopat(ologic).

Prima referire a fost, ca de obicei, la USL. Că vrea interzicerea prin Constituţie a traseismului politic, dar se comportă „laş” acceptându-l pe „traseistul” tot „laş” Frunzăverde. Care a plecat din „casa părintească”, printre părinţii căreia se numără. 😆

Şi să invoci imnul PD-L ca să combaţi cutremurul cu tsunami care înseamnă plecarea lui Frunzăverde e un scâncet infantil. Unu, că imnul e compus de un liberal, Mircea Rusu, primar PNL, care în prag de campanie electorală e hărţuit penal fiind în proces cu PD-L pentru drepturile de autor. Şi doi, dar nu în cele din urmă: acelaşi imn îl avea partida lor şi când era de stânga. De fapt, „casa părintească” a fost construită la stânga. 😛

Deci, să-l faci traseist şi „trădător” pe Frunzăverde înseamnă a-ţi pune mâna pe chelie, fiindcă Frunzăverde e cel care a dus PD pe traseul dinspre Internaţionala Socialistă, spre PPE. Cum ar veni, de la stânga la dreapta. Ăsta da, traseism colectiv! 🙂 Şi trădare în bloc a unor principii şi valori politice, pe care, de altfel, PD-L nu le-a avut niciodată. A fost mereu fără definiţie doctrinară, până când interesele conjuncturale i-au dictat o adeziune oportunistă la dreapta europeană. N-ar fi dobândit-o în veci pururi fără Sorin Frunzăverde şi Marijan Marinescu.

Dreaptă pe care acum demisionarul spune că n-o mai regăseşte în PD-L – şi unde, printre tonele de măsuri staliniste luate de guvernul Boc?

Frunzăverde declară că adevărata dreaptă o constituie (cu) PNL. Şi ăsta-i morcovul colosal în dos cu care PD-L condus de Boc bagă capu-n nisip, debitând stupizenii de natură să facă nefrecventabilă la Bruxelles o formaţiune părăsită de Frunzăverde cu declaraţii de o duritate extraordinară, prin care denunţă, de fapt, esenţa totalitară a regimului Băsescu: ar fi fost suficient să pronunţe doar „stat poliţienesc”, nu şi celelalte, pentru ca însăşi Monica Macovei, dorlotată pe criterii de famiglie politică, să nu mai aibă nici o credibilitate la PPE.

Iar alianţă dreapta-stânga, precum USL, a fost şi în Germania. Şi a scos ţara din impas. Sigur, Boc ar putea nega evidenţa chiar în faţa doamnei Merkel. 🙂

P.S. Orice om raţional a mai putut rămâne în stabiliment îşi dă seama că singura şansă de a scoate PD din marja de eroare e să-l pună pe Blaga la conducere. Din partea mea, să-l ţină pe Boc până se duc cu el de gât! 😛

Oricum e un rest de partiduleţ fără nici un viitor. Tot ce se mai poate salva de acolo sunt unele persoane.

9 răspunsuri to “BOC VS FRUNZĂVERDE SAU PD-L ÎN ABISURILE RIDICOLULUI”

 1. J o h n s o n Says:

  Crin a tinut o conferinta de presa de nota 10…De data asta sobru,calm,conciliant…tinuta de adevarat lider politic,nu s-a mai aratat ciufut,deranjat de inerentele bagabonteli ale unor „jurnalisti” trimisi special sa-l enerveze,nu a mai coborat la nivelul lor…Da domne,asa da ! 😯

 2. BOC VS FRUNZĂVERDE SAU PD-L ÎN ABISURILE RIDICOLULUI » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 28 March 2012 – Blog « Revista Travel Advisor – dedicata profesionistilor din industria calatoriilor […]

 3. olimpiu65 Says:

  avortonul asta vorbeste de alianta socialista??? UNPR ce e, in afara de partidul penalilor retardati???
  gretos personaj!!! ipocrizia maxima a atins-o vorbind de vanzare a casei parintesti taman in zilele in care au vandut regia cuprului si au pe lista cam toate resursele tarii propuse la praduiala!!!!

 4. Marius Mina Says:

 5. Virgil Ilie Says:

  Aveti mai jos spre studiu opinia onorabilului senator al PNL , domnul George Serban , opinie pe care o impartasec total …

  ” Daca prostia ar durea, zgomotul din unele studiouri de televiziune ar fi insuportabil din cauza urletelor. Oricum, se zbiara mult.
  „Personalitatea” in miscare, numita Frunzaverde, a trezit multe dezbateri, cele mai multe, ca mai totdeauna, „dupa ureche”, asa cum se insinueaza la televizor. Iar la televizor, fie din cuza faptului ca memoria colectiva este mult mai scurta decat cea individuala, fie „datorita” unei deontologii alterate de comanda politica, ceea ce se promoveaza este fals.
  Exista doua idei.
  Una reala. Plecarea lui Frunzaverde din PD va zdruncina foarte puternic partiul lui Basescu. Aceasta opinie o accept si chiar m-ar bucura daca, odata plecat, Frunzaverde, impreuna cu ceilalti, s-ar duce la … dracu.
  Dar Frunzaverde a decis ca pentru el „dracu” se numeste PNL.
  O alta idee este aceea ca prin venirea lui Frunzaverde la PNL, liberalii s-ar intari. Imi pot imagina cum s-ar intari PNL daca ar veni si Berceanu, Pinalti, Boc si, – de ce, nu?! – insusi Basescu, de mana cu Stolojan.
  Este o idee tampita, cu atat mai tampita, cu cat am auzit comparandu-se aceasta trecere a lui Frunzaverde la PNL cu dezertarea lui Pacepa la americani sau cu fuga lui Rudolf Hess primul adjunct al lui Hitler, in PD-ul de atunci.
  Am auzit putine voci, provenite din „sistem”, aflate acum obiectiv in afara sistemului, pronuntandu-se.
  O fac eu, fara teama de a gresi.
  Venirea lui Frunzaverde la PNL are un singur corespondent faptic. In istoria recenta, nu in cea indepartata.
  Venirea lui Frunzaverde in PNL, insotit de o armata de fripturisti, are aceeasi valoare prin consecinte ca intrarea PSD ului, condus de Geoana, la guvernare, alaturi de PD, in 2009.
  Inchei afirmand urmatorul lucru.
  Pana acum, aveam o teama. Setea de putere sa nu ne determine sa inlocuim lichelele lor cu ale noastre.
  Acum, odata cu venirea triumfala a lui Frunzaverde si a fripturistilor sai, sunt sigur ca vom incepe sa inlocuim liberalii cu lichelele lor, din aceeasi sete de putere.
  Din 2008, pana acum, n-am gresit niciodata. ”

  GEORGE SERBAN

  ” Suntem absolut penibili in incercarea de a-l reevalua si de a-l albi pe Frunzaverde.
  Iar masina de propaganda mediatica e gretoasa.
  Pana acum condamnam trecerea „peste noapte” a PD de la Social-democrati la Popularii europeni. Crin Antonescu ne-a incantat cu retorica pe aceasta tema.
  Acum, dl. Dobritoiu, speranta noastra in viitorul sistem de Aparare si Securitate Nationala, ne spune ca Frunzaverde este erou pentru ca el este cel care a reusit aceasta … performanta de care ne-a facut Crin sa radem cu pofta.
  Iar dl. Bolcas, fostul pretorian al lui Corneliu Vadim Tudor, este un deliciu al reevaluarii.
  Dragii mei, aveti curaj si demnitate sa recunoasteti ca suntem penibili.
  Am zis … suntem, pentru ca n-am unde sa ma duc. ”

  GEORGE SERBAN

 6. Virgil Ilie Says:

  IATA MINDRIA LUI CRINISOR AL NOST …

  http://www.pressalert.ro/2012/03/un-ayatollah-portocaliu-pentru-un-pcr-ros-galben/

 7. Virgil Ilie Says:

  Dupa o asa pleasca pentru PNL ar mai fi de o bomboana pe coliva …
  Daca il pune obejdia pe Baselu sa il caute pe Frunza Ingealbenita asta cu DNA-ul si mi ti-l si plimba o leaca cu niscai fiare la miini prin fata camerelor de luat vederea prostimii ?…
  Chiar as vrea sa vad atunci fata domnilor Antonescu si Ponta cind DNA o sa le sufle din vreunul din sediile PNL viceprezidentul national …

  PS

  Si cind vad pe unii naivi pe aici care asteapta ca astia de a USL sa ii arunce la beci pe astia de la PD …
  Sa nu te stirici de ris ?
  Da , da e de plins .

 8. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Daca il pune obejdia pe Baselu sa il caute pe Frunza Ingealbenita asta cu DNA-ul si mi ti-l si plimba o leaca cu niscai fiare la miini prin fata camerelor de luat vederea prostimii ?…
  _______________________________________
  @Virgil Ilie

  A intarziat ,prea tarziu acum,a pierdut startul . 🙂 .Acum daca Basescu face acest lucru ,nu va mai reusi decat sa convinga pe toata lumea ca aveam de-a face cu un stat politienesc …

 9. acuvio Says:

  Să sperăm că nu vor primi voturi sub o nouă culoare, de noi, de vot depinde ceea ce acceptăm sau nu, să privim totuşi şi numele celor de pe buletinele de vot, nu numai culorile, să priceapă şi unii şi alţii că nu asta aşteptăm patru ani.
  Şi imaginea: Crine, ia-le tu pe toate, sunt imaculate!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: