PSD L-A PLĂTIT LUXOS PE TONY BLAIR CA SĂ NE CONVINGĂ LIVE CĂ USL ŞI PD-L – ACEEAŞI MIZERIE. NU AM CE VOTA

Urmăresc live discursurile lui Ponta – mai mult decât penibil – şi Tony Bliar – meseriaş versat în „ordini mondiale”. Despre asta-i vorba, textual – rolul ţării noastre în noua ordine – pledoarie pentru UE ca noua URSS, rubla fiind înlocuită de euro. De altfel, Blair se pronunţă chiar împotriva intereselor propriei ţări, în condiţiile în care Regatul Unit se opune tratatului de guvernanţă fiscală – este egal anularea suveranităţii naţionale a ţărilor membre – şi refuză aderarea la zona euro – good for Mr Cameron! Veritabil om de dreapta. Iar să afirmi, aşa cum a făcut Ponta, că Blair a preluat o „dezastruoasă moştenire” după guvernarea Thatcher, care scosese Regatul din impasul în care o afundaseră politicile laburiste şi pe noi, din iadul comunist, e cel puţin o gafă diplomatică. De fapt, o mârlănie de baltă.

Simpaticul oaspete le-a dat aceleaşi sfaturi lui Ponta şi Ungureanu. Pe banii (sponsorilor) PSD.

În sala Universităţii Româno-Americană se află preşedinţii Iliescu şi Constantinescu, şi premierii Roman, Ciorbea, Năstase, Tăriceanu. Bine că măcar nu şi Crin. O delimitare măcar simbolică.

PSD promovează exact aceeaşi mizerie – FMI, euro, etc. – ca şi PD-L – că doar sunt jumătăţile de măr otrăvit numit FSN. Rupte ca să păcălească proştii de români şi să-i antagonizeze fals, împotriva propriilor interese.

PSDR a fost distrus prin absorbţie. PNŢCD a fost distrus prin toate mijloacele şi în primul rând, propria prostie sinucigaşă. PNL dădea toate semnele că nu poate fi distrus, urca vertiginos spre 40% în momentul constituirii USL – care n-ar fi trebuit să fie niciodată mai mult decât o alianţă electorală.

PNL a făcut diferenţa, pentru că a scos România din dependenţa de finanţa mondială. A demonstrat ce normal de prosper poate trăi omul de rând „prin noi înşine”. Fără FMI. Şi ca aliaţi euro-atlantici demni. Era de neconceput ce a realizat guvernarea Tăriceanu şi realizarea care imprimase un trend de dezvoltare durabilă a României trebuia distrusă cu toată determinarea satanică posibilă. Şi a fost. Şi distrugerea va continua până la victoria finală. Reforma statului împotriva poporului. Dominaţia finanţei internaţionale asupra unei ţări care nu-şi va mai aparţine, pentru că nu va mai avea nimic. Nici un bun material. Nici o continuitate spirituală. O populaţie de mutanţi, într-o ţară artificială – poate primul experiment reuşit din proiectul planetar al păpuşarilor care deţin puterea financiară mondială. Detest teoria conspiraţiei, dar nici nu-i nevoie de ea. Sau este, dar doar ca să te determine, în raport cu ea, să fii „moderat” şi să nu mai fii „radical”, fiindcă nu e de bon ton să nu te aliniezi trendului de deznaţionalizare şi pauperizare pentru stăpânire fără crâcnire.

USL ar fi doar „faţa umană”. E prea puţin pentru votul meu. Care oricum nu contează. Nu? Şi nu de alta, dar prosternarea pontacilor la picioarele finanţei mondiale nu face decât să crească electoral formaţiuni extremiste de genul PP-DD, PNG, PRM, parteneri ai PD-L într-o guvernare cu PSD, care moare de foame după putere, cu orice preţ: după cum se vede, însăşi suveranitatea naţională. UDMR are de aceea grijă să profite la maximum, acum, de tot ce poate profita. PSD nu-i va accepta la viitoarea guvernare cu PD-L. Şi nici nu va fi nevoie de unguri. Poate nici de PSD, pentru că dacă numără amica de cârciumă a lui Băsescu, s-au scos la 30 şi ceva. Plus extremiştii – cărora deloc nu le va mai păsa că vând ţara. Fără ghilimele. Acum, e doar retorică de contrast.

P.S. Antena 3 promovează neobosit imaginea lui Ungureanu. Bravo, bravo! Aport!

UPDATE. Uitasem: bună coordonarea lui Ponta cu Udrea. Ultima s-a comparat cu Lady Thatcher, pentru ca peluzele pavloviene ale USL să pună botul la mârlănia lui Ponta. Despre cultură politică în general şi despre cultură generală în particular nu prea mai poate fi vorba.

12 răspunsuri to “PSD L-A PLĂTIT LUXOS PE TONY BLAIR CA SĂ NE CONVINGĂ LIVE CĂ USL ŞI PD-L – ACEEAŞI MIZERIE. NU AM CE VOTA”

 1. Trofin Doru Says:

  Roxana, iti amintesti cand spuneam acum 2-3 ani pe blogul tau ca Romania se „occidentalizeaza”? Si nu prea intelegeai …

 2. PSD L-A PLĂTIT LUXOS PE TONY BLAIR CA SĂ NE CONVINGĂ LIVE CĂ USL ŞI PD-L – ACEEAŞI MIZERIE. NU AM CE VOTA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 26 March 2012 – Blog « Evenimentele anului in materie de constructii si amenajari interioare isi deschid portile in perioada 29 martie – 1 aprilie, la Romexpo […]

 3. Motraux Says:

  😦 😥 Multa bafta Fiona ! miaouuuu 🙂

 4. Marius Mina Says:

  Ce strateg de imagine o fi impins agenda asta pe ordinea mondiala la zi ? 😉

 5. Marius Mina Says:

  Subiectul zilei, progresisti din toate tarile uniti-va !

 6. Marius Mina Says:

  Progressives

 7. Marius Mina Says:

 8. A 74-a zi pentru România | Teologie pentru azi Says:

  […] Roxana Iordache: „PNL a făcut diferenţa, pentru că a scos România din dependenţa de finanţa mondială. A demonstrat ce normal de prosper poate trăi omul de rând “prin noi înşine”. Fără FMI. Şi ca aliaţi euro-atlantici demni. Era de neconceput ce a realizat guvernarea Tăriceanu şi realizarea care imprimase un trend de dezvoltare durabilă a României trebuia distrusă cu toată determinarea satanică posibilă. Şi a fost. Şi distrugerea va continua până la victoria finală. Reforma statului împotriva poporului. Dominaţia finanţei internaţionale asupra unei ţări care nu-şi va mai aparţine, pentru că nu va mai avea nimic. Nici un bun material. Nici o continuitate spirituală. O populaţie de mutanţi, într-o ţară artificială”. […]

 9. Aramis Says:

  Se pare ca Porthos, colegul nostru, este de aceeasi parere cu d-voastra:
  http://decablogulmuschetarilor.wordpress.com/2012/03/26/este-uniunea-europeana-noul-lagar-socialist/

 10. unul care stie Says:

  A mai fost intre timp si dl.John Major pe acolo,sfatosilor…

 11. olimpiu65 Says:

  ce mai conteaza??? iata si Crin reevalueaza si astfel un tip super ok cu doua mandate, liberal adevarat se da la o parte pt Frunza-Verde si pt ,,lovitura” de imagine la nivel national…
  mi-e sila!!!!

 12. cristi Says:

  si mie mi-e la fel de sila…

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: