REGIMUL BĂSESCU A SĂRBĂTORIT 6 MARTIE PRIN MUNCĂ

Foto: jurnalul.ro

6 martie, ziua gândirii arestate la români – iniţiativa demnului de memorie naţională Banu Rădulescu, din păcate, neadoptată oficial. Ea marchează instalarea guvernului Groza cu tancurile sovietice, precedată şi urmată de valuri peste valuri de represiuni.

Vajnicii strănepoţi ai staliniştilor au sărbătorit azi prin muncă.

Jandarmii au umflat de trei ori protestatarii din faţa Ministerului Economiei şi i-au dus la poliţie, unde le-au dat amenzi şi a treia oară le-au tras dosare penale, printre care prinţesa Brianna Caradjea şi protestatarul universitar-bruxellez Claudiu Crăciun. Să se sature duşmanii poporului! La fel au fost trataţi şi protestatarii de la Arad, în forţă, fiindcă plecase presa. Teoretic. Practic, era prezentă. Care nu mai trebuie să fie. Trebuie să fie doar „Scânteia tineretului”.

Cu televiziunile nu-s probleme. Toate pe linie. Cu o excepţie: Antena 3. Ea trebuie interzisă, pentru că are o audienţă duşmănoasă.

95% din presă serveşte puterea şi ei vor unanimitate.

O nulitate ca Narcisa Iorga adunată de pe drumuri de Gâdea şi ajunsă la CNA ca trimisă a lui Băsescu – după ce din aceeaşi funcţie l-a servit în campania electorală, sub ochii blânzi ai dragei de ANI – nu miră pe nimeni cu perseverenţa stupidă prin care cere – azi, a treia oară – suspendarea Antenei 3. Deocamdată simbolică.

E, însă, de-o tristeţe de moarte atitudinea unui artist ca Dan Grigore, care a putut afirma textual că Antena 3 nu-i un post de televiziune, e o mizerie. Mizerie e regimul Băsescu, maestro! Şi crimă. Din turnul de fildeş al intereselor superioare vieţii şi sănătăţii oamenilor, probabil că totul pare minunat. Mai ales când nici nu vrei să ştii realitatea. Ci doar lumea paralelă din care ai ajuns să dai verdicte totalitare în cârdăşie cu nulităţi decompensate.

De-abia aştept să suspende Antena 3! Mă rog să o facă! Nu prea cred c-o să-i lase Băsescu, ar fi prea frumos! Badea şi Ciutacu au adunat 5000 de oameni fără convocator. 10 minute de suspendare vor echivala cu prăbuşirea PD-L în marja de eroare. Fiarele bătrâne şi rănite din rămăşiţele PD ştiu prea bine, de aceea se şi opun vehement prostiilor sinucigaşe matronate de Udrea. Despre asta, separat.

Prostia nu doare şi lucrul manual e la el acasă în stabilimentul portocaliu prăzuliu cuprins de disperare, sub refrenul ciorii portocalii: „Verde crud, verde crud, te mai văd, te mai aud?”. Pentru puţină vreme. În curând, o să-l vedeţi vărgat.

16 răspunsuri to “REGIMUL BĂSESCU A SĂRBĂTORIT 6 MARTIE PRIN MUNCĂ”

 1. REGIMUL BĂSESCU A SĂRBĂTORIT 6 MARTIE PRIN MUNCĂ » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 06 March 2012 – Blog « Locuri de munca in IT, Turism, Presa si 2 programe de antreprenoriat (10) […]

 2. Boz Bishop Says:

  Claudiu Craciun ala e o hahalera pusa de propaganda portocalie sa strice mesajul pietii strigand PDL si USL aceeasi mizerie…Dupa care intra la Sinteza si pozeaza in protestatarul antibasist de buna credinta iar Gadea ilpromoveaza ca fiind „vocea Pietii”…Dupa care fatalaul se duce iar printre securistii lui si repun placa cu „aceeasi mizerie”…

 3. Radu Humor Says:

  De abia astept ca astia sa iasa cu noua sigla :
  Adica cu curul acela in loc de inima pe care a descoperit idiotlogul Patapievici ca-l au romanii si cu inima aceea in forma de cur pe fond verde praz pe care-o ofera pe tava romanilor aceasta formatiune mafiota ce se vrea perpetuata la putere prin furt, santaj, amenintari si cumparari de voturi 🙄
  Cu alte cuvinte, intorc poporului roman adevarata lor fatza 😉

 4. razvan Says:

  Fratilor, uitati care este treaba, eu sunt unul dintre cei care protesteaza si va dau o idee despre ce trebuie sa spuneti cind institutia babuinilor va aresteaza. Trebuie sa spuneti ca protestati deoarece Traian Basescu a incalcat Constitutia Rominiei, anuntind el masurile de austeritate si taierea pensiilor si salariilor incalcind principiul separatiei puterilor in stat, ca a folosit si foloseste termenul de regim, termen convenit la nivel international ca definind o dictatura si nu pe cel de administratie, ori in Constitutie se spune clar ca Rominia este un stat democrat si ca autoritatiile trebuie sa apere democratia. Trebuie sa spuneti faptul ca guvernul Boc a incalcat Constitutia Rominiei, prin ordonanta de urgenta prin care a impiedicat punerea in aplicare a unor decizii judecatoresti definitive si irevocabile, trebuie sa spuneti ca in Constitutie se spune ca guvernul se obliga sa asigure cetatenilor un trai decent. Trebuie sa spuneti ca sunteti in strada din constiinta pentru apararea Constitutiei si ca nu veti pleca de acolo decit in momentul in care autoritatiile abilitate vor restabilii ordinea constitutionala si vor fi trasi la raspundere cei ce se fac vinovati de lucrurile de mai sus. Trebuie de asemenea sa le atrageti atentia in declaratia pe care o dati organelor abilitate ca se fac vinovate de complicitate la cele enumerate mai sus. Trebuie sa le spuneti ca pentru apararea Constitutiei si democratiei nu aveti nevoie de aprobare de miting si ca drepturile omului sunt reglementate la nivel international

 5. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Bun, sunt saltati oameni fara motiv ,se fac dosare penale aiurea ,televiziunile sunt toate in afara de Antena 3 in mana puterii ,partide pe care nu le-a votat nimeni asigura majoritatea puterii in parlament ,se fura la numaratoare voturilor si nimeni nu face nimic,tara este sugrumata de trepadusi portocalii numiti in diferite posturi de sefi si sefuleti ,90% din populatie nu da doi bani pe actuala putere ,Basescu incearca sa copieze modelul Putin, etc .

  Asta nu inseamna insa ca nu avem democratie ! 😎 Din moment ce nu trag lunetistii de pe acoperisuri, 😎 este limpede ca nu putem spune ca nu este democratie in Romania, asa cum inteligent (huh!) ne-a informat ambasadorul Marelui Licurici pe noi taranii astia din Estul Europei ,despre ce inseamna democratia in viziunea Excelentei Sale . Putem spune deci ca in Romania este o democratie americana de tip Guantanamo ,un loc minunat ajuns simbol al democratiei 😎 datorita faptului ca nu trage nimeni de pe acoperisuri in „locuitorii” acelui paradis democratic ,ci doar coboara la ei niste baieti care ii pun la punct de le merg fulgii ,atunci cand cu tupeu indraznesc ciumpalacii de acolo sa ceara niste drepturi fundamentale….

 6. Arogantu' Says:

  @simpatizantule – nimeni NU CERE nici un drept !
  AVEM drepturile fundamentale ale oricarei fiinte vii, numai ca ele SINT CALCATE in picioare de actuala PutOare !
  In alta ordine de idei – da, avem democratie.
  DEMOCRATIE MAFIOTA !

 7. razvan Says:

  Cele spuse mai sus pot fi folosite pentru orice miting, adica puteti sa protestati impotriva exploatarii gazului de sist, exploatarii aurului la Rosia Montana atit timp cit o faceti sub umbrela celor scrise mai sus. Faceti o pancarta cu judecarea celor ce au incalcat Constitutia si ca doriti sa se restabileasca ordinea constitutionala, iar restul cu evenimentul impotriva caruia doriti sa protestati.

 8. Argusdre Says:

  „razvan spune:
  miercuri 7 martie 2012 la 8:47:33 am

  Cele spuse mai sus pot fi folosite pentru orice miting, adica puteti sa protestati impotriva exploatarii gazului de sist, exploatarii aurului la Rosia Montana atit timp cit o faceti sub umbrela celor scrise mai sus….”
  Si sigur asta-i va destepta pe jandarmi.. ? Chiar daca au primit ordine de la sefii lor ? Ti chiar crezi ca aia care le dau ordinele nu stiu exact ce stii si tu ? esti naiv rau daca asa crezi .

 9. Branzaru Says:

  Razvane tata nu te consuma nervos ca astia de aici n-au iesit si nici n-o sa iasa vreodata la smardă cu Jandarmii…In schimb au replici uite la Anus(argusdre)…el e atat de prost ca daca iese in strada cade in prima gura de canal descoperita…crezi ca ajunge unul ca asta sa protesteze vreodata pe bune ? daca-l prind jandarmii incepe sa planga ca o cordelina pe centura care si-a luat muia la juma de pret…crezi ca sta el sa se ia in gat cu aia ? el e viteaz aici in spatele monitorului si vrea sa lase impresia ca are intotdeauna replici,ca are intotdeauna un punct de vedere dar saracu e atat de prost ca in strada se lasa pe vine langa un gard si isi pune mainile in cap sa nu-l bata copiii vecinilor ….asa ca Razvane,,,n-ai cu cine sa discuti vericule 😆 ia sa vezi ce spume face pa mine acum…”smardoi de tastatura” 😆 si ia sa vezi ce si-o ia dupa aia daca-mi fac timp pentru el 😆

 10. Franklin Says:

  Basescu se adreseaza azi Parlamentului pe la orele 11 trecute fix. Poate ca marcheaza el astazi alegerile din 6 martie 1945 de pe urma carora sovieticii au ajuns, sunt si vor mai fi la putere in Romania inca mult si bine.

  Cam ce credeti ca va spune? Greu de spus, omului ii place sa ne surprinda. Ar fi cateva ipoteze valabile.
  Cel mai probabil e ca va mai arunca cate-o naframa catre prostime, precum Fat-Frumos din goana calului urmarit de zmeul zmeilor ca sa-l intarzie si sa amane confruntarea decisiva. Ca doar se anunta incalzirea vremii. De exemplu, sa se dea dur cu cei considerati de opinia publica apropiati lui sau sa-i ceara lui Ungureanu sa faca ordine la ANAF (Blejnar) sau pe mafiotul de la CNAS, de ce nu.
  Alta varianta probabila ar fi sa dea un mesaj catre UE si alte „parti interesate” in pofida sau poate tocmai pentru faptul ca este anuntat un discurs pe teme de politica interna. Ceva legat de Schenghen, poate un bluff anti rusesc, cine stie. Ar fi stilul lui iar patentul s-a mai verificat si in trecut.
  O a treia varianta foarte posibila si chiar probabila este sa mizeze pe cartea de atatea ori casigatoare a nationalismului si sa le dea udemeristilor peste bot, sa se dea intransigent chiar cu riscul iesirii partenerilor de la guvernare. Poate chiar are informatii sigure ca astia chiar se pregatesc sa iasa si vrea sa le-o ia inainte si sa mai castige ceva timp. In orice caz, Traian Basescu are o singura sansa sa se salveze personal si sa evite marile demonstratii de protest, PROVOCAND el insusi alegerile anticipate.
  In sfarsit, personal astept si momentul demisiei, ca unul ce eram sigur ca Traian Basescu nu va mai candida nici macar la al doilea mandat

 11. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  @razvan
  Tinere, tu ai dreptate, dar argumentele tale nu fac doi bani in Romania de azi. Curand ai sa te convingi cat de interesate sunt slugile securistului, aia de la interventie rapida, de tot ce ai tu de spus. Se stie ca „practica te omoara”, mai ales atunci cand practici „sporturi” extreme….

 12. razvan Says:

  Am spus doar ce consider ca trebuie facut pentru a te putea adresa instantelor europene. Nu am pretentie de la jandarmi, daca va uitati mai sus i-am numit babuini. Nu sunt naiv, ci doar doresc sa va ajut sa pregatiti procesul si sa-i puneti in situatia de a nu se putea apara la nivel european. Este important sa fim uniti si sa avem curaj sa ne adresam institutiilor europene si nu structurilor de ,,democratie-populara”.

 13. Argusdre Says:

  „Branzaru spune:
  miercuri 7 martie 2012 la 10:19:48 am

  Razvane tata nu te consuma nervos ca astia de aici n-au iesit si nici n-o sa iasa vreodata la smardă cu Jandarmii…”
  Tu chiar crezi ca lumea de pe-aici nu te-a evaluat la justa valoare de…nimic, sau nimeni pe lume ?
  Tu nu vezi bai macac puturos ca nimeni nu da nici doi bani pe spusele tale si te lasa sa te agiti de unul singur precum Moise-n pustiu ?Ha,ha,ha,ha,ha, te trezesti des vorbind singur ?

 14. Marcus Says:

  O Bolunzit Mircea Badea !

  De trei zile-ncoace Badea nu mai tace, vrea musai o flinta cu glont cu care sa-i impuste mortal pe oamenii rai. Acuma, la cat de simpatic imi este atunci cand nu se invartoseaza aiurea militand pentru dreptul lui inalienabil de a fi posesor de arma letala, daca ar fi pus patosul pe care-l pune de ast timp incoace solicitand dreptul la o ArmaLite cu luneta capabila de performanta de la 2000 de m, in conditii meteo favorabile, tinand cont de tema preferata a emisiunii pe care o patroneaza, l-as fi inteles perfect si poate m-as fi inscris si eu pe o eventuala lista de asteptare, asa insa zic pas.
  De ce?
  Simplu, la modul in care au ajuns sa se impuste romanii cu arme neletale deocamdata prin intersectii sau disputandu-si intaietatea la bara de batut covoare, realizati dvs. ce bucurie ar face ei guvernului scotand romani cu duiumul din circuit pe cale naturala, doar pe motiv de neacordat prioritate in trafic, par exampl?
  Sau cat de repede s-ar lasa tiganimea de filmele de capa si spada si ar trece un-doi la inarmare serioasa cu arme de foc letale, eventual bazooka si aruncatoare de flacari?
  Cu o asemenea lege nu ar trece mult si am asista si noi la carnagii ca cele din SUA cand pusti corditi fura armele lu’ taticu si trag ca la nunta in colegii de scoala si in profesori, omorand fara numar sau motiv, just for fun!
  Dom’ Badea invoca dreptul la autoaparare uitand ca de fapt gem magazinele de specialitate de marfa pentru “autoaparare” prin mijloace neletale, de ce vrea musai dumnealui sa i-o puna de odihna vesnica unui eventual atacator, numai el poate sa stie.
  Intr-o societate in care saracia a ajuns definitorie pentru marea masa a cetatenilor, in care statul si institutiile sale de mentinere a ordinii si de infaptuire a actului de justitie mai exista doar cu numele, ele fiind la cheremul total al dictatorului, intr-o lume in care stres-ul dat de grija zilei de maine a ajuns sa faca ravagii, este exact ce ne-ar trebui acum, arme cu glont cu care sa ne “autoaparam”. Carnagiul produs aceste zile de rerspectivul agent de politie sau ce dracu era, s-a consumat intr-un timp foarte scurt, suficient cat acesta sa-si descarce la intamplare un incarcator de pistol in oameni fara nicio vina. Il intreb eu pe Mirciulica, presupunand ca toti de acolo s-ar fi dus inarmati pana in dinti la coafor, ar fi putut fi evitata tragedia, prin uciderea agresorului?
  Ma indoiesc si asta deoarece pana s-ar fi dezmeticit si ar fi apucat sa scoata arma, sa tinteasca si sa traga, faptul s-ar fi consumat cu tot atatea victime.
  Asa ca, draga Mirciulica, daca toata panoplia de arme neletale de autoaparare existenta acum la vanzare in Romania nu te satisface, eu iti recomand sa-ti iei ca bodyguard pe portarul Tatarasanu de la Steaua, vezi tu ce protejat si aparat vei fi atunci!

 15. Franklin Says:

  Ceea ce nu stie toata lumea e ca daca ti se reduce azi salariul cu 25% iar peste sase luni ti se mareste tot cu 25% nu prea mai ajungi deloc la salariul pe care il aveai inainte de reducere.
  De exemplu, daca ai avut un salariu de 2000 de lei, redus cu 25% inseamna ca primesti acuma dupa reducere 1500 lei. Daca ti se mareste de luna viitoare acest salariu cu 25%, ajungi la doar 1875 lei. O gaura de fix 125 lei.

 16. Godzillas Says:

  Argus pe tine ai impresia ca te baga cineva in seama pe bune ?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: