CRIMA ATÂT DE CONVENABILĂ DIN CARTIERUL DE FIŢE. ŞI AVOCATA DORELA

Crima multiplă de la salonul de frumuseţe din Blocul Perla a acoperit perfect evenimentul cu serverul căzut la Ministerul Educaţiei, haosul cu clasa zero şi în general, tot haosul şi toate cazurile de corupţie guvernamentală colosală: deci, cam tot ce ar fi fost de atacat politic. În plus, evenimentul mediatizat obsesiv a aruncat o tonă de scârnă în capul poliţiei, instituţia cu ieşitul afară javra extraordinară de la Cotroceni :mrgreen: Deşi e o vreme frumoasă, ca şi ieri, până şi Antena 3 a abandonat complet Piaţa Universităţii şi protestele din ţară. O asemenea crimă pasională cu victime colaterale se face să uiţi de „Jos Băsescu”.

Chestiile-astea care pică mănuşă au executanţi atât de convenabili – psihopaţi, recidivişti, etc. – încât parcă ar fi telecomandaţi.

Era nevoie ca populaţia să fie furajată cu morbidităţi după care se omoară. :mrgreen:

Era nevoie de marea otevizare naţională, satisfacerea curiozităţii publicului spectator pentru acte detracate.

Azi am văzut că televiziunile nu s-au oprit din tocat. Dimpotrivă. Aceleaşi lucruri la infinit – se pot rezuma într-un reportaj de trei minute. Şi gata. Păcat de victime, evident.

Nu-mi aduc aminte ce-am făcut„, zice executantul. Nu ştiu de ce aş înclina să-l cred.

Vă daţi seama câte teme de diversiune dintr-un foc? Moartea pe poliţie, ura pe incompetenţa, corupţia ei – că de unde a avut familia cu pricina banii pt un apt de 180 m2 – în timp ce Blejnar se albea la iRealitatea pt ditamai viloiul luat mai ieftin decât apartamentul criminalului, regimul armelor şi muniţiei, (ne)siguranţa cetăţeanului, panica că (sic) ţi-o poţi lua de la câte un dezaxat (prin mâna căruia mafia politică îşi execută convenabil indezirabilii) plus genul de „catharsis” picat în derizoriu via televiziuni, mai ales via Antena 3, deturnată de la misia ei antiputere arborată neobosit – până când se pomeneşte cu asemenea eveniment care nu poate fi ratat şi trebuie stors la maximum, pentru ca nu cumva să te ia „concurenţa”. Şi câte altele.

O singură replică extrem de ochită am prins – că am urmărit azi din obligaţie profesională vreo oră şi jumătate ca să-mi pot da ulterior cu presupusul. :mrgreen: Şi anume, afirmaţia unui poliţist extrem de inteligent, care pare flagrant onest şi pe care dacă aş avea putere l-aş pune ministru de Interne, domnul Paraschiv (foto), vicelider al unuia dintre sindicatele poliţiştilor. A zis aşa, ce-a păzit avocata nevestei nebunului de nu s-a mişcat mai cu talent la secţia de poliţie să ceară soluţionarea cauzei cu celeritate?

Nu sunt jurist precum d-l Paraschiv, dar aş plusa: de ce avocata DORELA n-a cerut de urgenţă ordin de restricţie cu ordonanţă preşedinţială? Ori a avut o jenă, ceea ce denotă indolenţă, deci, incompetenţă profesională, ori n-a considerat că se impune cu adevărat evidenţiată urgenţa plângerii penale a bietei sale cliente pe care azi o plânge cu lacrimi de crocodil. Deşi era în măsură să o salveze. Oricine ştie că sunt sute şi mii de plângeri penale nefondate la poliţie pe tema violenţei conjugale sau retractate ulterior de fraiere cărora de fapt probabil că le place să fie bătute sau măcar să trăiască sub teroare. Şi probabil că n-au, decât dacă sunt ameninţate cu moartea. De unde povestea cu Petrică şi lupul. Deci, dacă stimabila avocată era conştientă de gravitatea situaţiei şi de iminenţa morţii clientei ei, făcea toate demersurile – şi rapide – ca să prevină deznodământul. Dacă n-a făcut-o, alternativa incompetenţei e complicitatea. Implicită. Decât aşa avocat, mai bine Dumnezeu cu mila! Vina cea mai mare e faţă de tânărul de 21 de ani, căruia îi urez din inimă să-şi termine studenţia cum laude şi să fie cât mai puţin marcat de traumele îngrozitoare cu părinţii lui (că unii se reproduc fără absolut nici un gând la copil).

Scuze pentru „violenţa de limbaj”, Dumnezeu să le ierte pe victime, iar răniţii să se facă bine cât mai repede – şi slavă Domnului că au toate şansele! Nu morţii sunt de vină. Evident că nici răniţii. Doar că spaima îi va obseda toată viaţa. Ceea ce li se poate întâmpla şi telespectatorilor mediatizării hiperpatologice a evenimentului, ca să zic aşa. Exact ceea ce vizează puterea – ţinerea în continuare a populaţiei sub regim de intimidare, până la teroare cotidiană, pe toate căile. Pe care însă „românii” nu trebuie să le mai observe, ci să rămână cantonaţi în obsesia supravieţuirii oricum.

Cam asta. Dar sigur, mi se pare. :mrgreen:

P.S. 1. Recunosc că aveam multe alte subiecte, inclusiv drafturi restante.

2. Următorul „eveniment”: ameninţarea cu noua mineriadă. :mrgreen: Minerii scandează „Bucureşti-Bucureşti” şi „Jos guvernul”, pentru că li s-a oprit sporul de periclitate convenit nu de mult. Vai de capul lor de masă de manevră mereu de serviciu! 😐

Reclame

15 răspunsuri to “CRIMA ATÂT DE CONVENABILĂ DIN CARTIERUL DE FIŢE. ŞI AVOCATA DORELA”

 1. mineru Says:

  Asa este, vinovata e avocata. Ea a pus pistolul in mana nebunului si i-a zis sa-i omoare clienta, nemultumita fiind de remuneratia primita. 🙂

 2. mineru Says:

  sau – omul foarte intreg la minte de altfel a fost drogat si nu stie ce a facut.

 3. mineru Says:

  Scenarita sa traiasca 🙂

 4. CRIMA ATÂT DE CONVENABILĂ DIN CARTIERUL DE FIŢE. ŞI AVOCATA DORELA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 06 March 2012 – Blog « Locuri de munca in IT, Turism, Presa si 2 programe de antreprenoriat (10) […]

 5. Roxana Iordache Says:

  Puteai să spui direct că prestezi la partea dorsală a lui Băsescu. 😛 Ce te făceai dacă nu băgam PS-ul? Te luai de şapca d-lui Paraschiv? 😆

 6. barbarul Says:

  Secureii posologi au avut doua prioritati : prima prioritate [programatica prin OZU] aceea de a se imbogati si s-au dedat la orice pentru atingerea scopului in sine . Prapadul rezultat nu mai conteaza in viziunea lor ; a doua prioritate a fost de a conserva si ascunde prada [chit ca palatele si limuzinele sunt afisate sfidator ] inducand vinovatii false sau chiar inculcandu-le teama concetatenilor jefuiti . Protestele civice tarzii vor avea efect maxim doar atunci cand se vor desfasura in amaratele lor cocioabe . l La notareasa lu’ Base incap toti civicii din P-ta U. asezati pe scaune ! La Videanu asteptam provincia !

 7. mgabim2009 Says:

  Ce m-au facut sa „fac” televiziunile din Romania aseara?

  🙂

 8. Argusdre Says:

  Citez din demarajul articolului ”Crima multiplă de la salonul de frumuseţe din Blocul Perla a acoperit perfect evenimentul cu serverul căzut la Ministerul Educaţiei, haosul cu clasa zero şi în general, tot haosul şi toate cazurile de corupţie guvernamentală colosală: deci, cam tot ce ar fi fost de atacat politic.”
  Vai, vai,vai, din confuzie-n confuzie pan-avem la buci contuzie…Mai intai de toate daca devin foarte atent, nu stiu de ce, dar constat ca exista ceva care ma face sa cred ca autoarea banuie ca evenimentul criminal de la Perla a fost regizat taman ca sa se schimbe agenda posturilor de televiziune.Cand sa prezinte si ele chestia cu defectarea serverului si cu rateul dat de guvern Programului clasei zero barat, a aparut pe sticle Gheorghe Vlădan, criminalul de la Perla cu coscogea pistolul de 9 mm si-a tras ca la nunta, de s-a pisat pe ea atat coana Efimita cat si „Bobocule, ca mata mai rar cineva”.
  Apoi, ce-mi citira ochii pe text: ”afirmaţia unui poliţist extrem de inteligent, care pare flagrant onest şi pe care dacă aş avea putere l-aş pune ministru de Interne, domnul Paraschiv (foto), vicelider al unuia dintre sindicatele poliţiştilor. A zis aşa, ce-a păzit avocata nevestei nebunului de nu s-a mişcat mai cu talent la secţia de poliţie să ceară soluţionarea cauzei cu celeritate?
  Nu sunt jurist precum d-l Paraschiv, dar aş plusa: de ce avocata DORELA n-a cerut de urgenţă ordin de restricţie cu ordonanţă preşedinţială? …”
  , ma facu sa ma frec…bineinteles tot la ei (la ochi), vreo cinci minute dupa ceasul lui Lenin (ala din care la ora exacta iesea Lenin si striga cucu !) Cum adica ? Adica Sectia de Politie primeste reclamatia precum ca Ghita a lui Vladan vrea sa impuste un om, doi, trei… acolo, nu face nimic, de parca plangerea s-ar fi referit la perioada unui cincinal, Ghita trage si omoara, iar vinovatul este…avocata, pentru ca nu a lucrat inclusiv cu Sirena lui Roaita…Constat cu bucurie ca s-a mai facut rost de inca un nou si viitor Ministru de Administratie si Interne, pe nume sindicalistul Paraschiv, fiindca a reusit sa directioneze vinovatia in afara Melitiei.., deci in afara institutiilor statului, in afara Sistemului intronat de…Javra Ordinara (care a desfiintat practic Melitia de la sate).Pai eu zic ca-i mai bine atunci sa-l punem pe Praschiv , mijlocasul de la Steaua, ca sa moara de necaz Jiji Becali si sa ramana Udrea fara aliat.
  In sfarsit, spre finalul articolului, doamna, sau domnita, ori duduita Roxana, cea care s-a jucat singura de mica, numai cu jucariile ei, fara a le da si altora, il compatimeste mult prea mult pe odorul familiei nenorocite de catre insusi capul ei, melitianul Ghita, nestiind, sau nedand importanta faptului ca tanarul student are formate niste principii de viata clare si dure, de zici ca-i tac-su din cap pana-n picere. Si zice asa : ”Vina cea mai mare e faţă de tânărul de 21 de ani, căruia îi urez din inimă să-şi termine studenţia cum laude şi să fie cât mai puţin marcat de traumele îngrozitoare cu părinţii lui (că unii se reproduc fără absolut nici un gând la copil).”
  Ei bine, nu stie inca cu exactitate daca acest tinerel era in familie de partea ma-sii. Deocamdata el n-are i\nici gagica deoarece nu a gasit ceva pe masura, adica ceva mai deosebit, deoarece omul desconsidera femeile pentru ca sunt inferioare barbatilor, iar masculul are o singura cale de afirmare in viata si societate : numai prin duritate si forta….
  Acum sa nu se inteleaga gresit ca nu l-as compatimi pe tanar pentru situatia in care se afla, dar parca nu mi se mai moaie atat de tare inima de cand am aflat care sunt principiile sale de viata.

 9. bmarinescu41 Says:

  Şi Radu Tudor combate tareeeeeee,la mare concurs cu Dana lu Grecu !!!Le-am tăiat microfonul şi am început să citesc ştirile pe alte site-uri!!!

 10. mgabim2009 Says:

  In timp ce antenele bat apa in piua, uite ce regurciteaza porcul de Igas:

  „Fostul ministru de Interne, senatorul Traian Igas, a comentat, marti seara, crima din coaforul bucurestean, precizand ca autorul masacrului „a venit in MAI pe usa laterala”.

  „Vrand, nevrand, imi dati dreptate: foarte multe persoane au intrat pe usa laterala in MAI. Spre bucuria mea, in mandatul meu n-am avut asemenea angajari”, a declarat Igas, intr-o interventie telefonica la Romania Tv.

  „Nimeni nu vrea sa-si asume acest rau, sa spuna cum a fost introdus pe acea usa laterala ori ca avea afinitati pentru PNL. Cei care au introdus pe usa laterala, in 2006-2008, oameni fara pregatire militara, oameni care nasc suspiciuni, trebuie sa-si asume raspunderea”, a completat Igas.”

  Fragmentul este de pe ziare.com: http://www.ziare.com/traian-igas/ministru-interne/igas-despre-criminalul-din-dorobanti-a-venit-in-mai-pe-usa-laterala-avea-afinitati-pentru-pnl-1154623

  Deci in mintea vitei: PNL este responsabil! (nu incompetenta celor de la sectia de politie)

 11. Radu Humor Says:

  „Oricine ştie că sunt sute şi mii de plângeri penale nefondate la poliţie pe tema violenţei conjugale sau retractate ulterior de fraiere cărora de fapt probabil că le place să fie bătute sau măcar să trăiască sub teroare. Şi probabil că n-au, decât dacă sunt ameninţate cu moartea. De unde povestea cu Petrică şi lupul. ”

  Şi probabil că n-au, decât dacă sunt ameninţate cu moartea.
  N-au orgasm, sau ce 😉 ?
  Ca sa inteleaga si unii care or sa treaca pe aici, intre doua partide de sex cu Antenele de stiri si Realitatea de pomina de la noi 🙄

 12. Argusdre Says:

  „mgabim2009 spune:
  marți 6 martie 2012 la 8:53:43 pm
  In timp ce antenele bat apa in piua, uite ce regurciteaza porcul de Igas:

  “Fostul ministru de Interne, senatorul Traian Igas, a comentat, marti seara, crima din coaforul bucurestean, precizand ca autorul masacrului “a venit in MAI pe usa laterala”.
  “Vrand, nevrand, imi dati dreptate: foarte multe persoane au intrat pe usa laterala in MAI. Spre bucuria mea, in mandatul meu n-am avut asemenea angajari”, a declarat Igas, intr-o interventie telefonica la Romania Tv.
  “Nimeni nu vrea sa-si asume acest rau, sa spuna cum a fost introdus pe acea usa laterala ori ca avea afinitati pentru PNL…”

  Vietuitoarea asta cu ochii mari, blanzi,umezi si cu musculite, a plecat la branconaj, dar a dat iarasi de o poarta noua. Pai daca a fost el ministru al MAI si fuse atat de bun, se naste intrebarea de ce nu a indreptat lucrurile, scotandu-l afara pe dement ? Mai ales ca-n mandatul sau s-au facut destule reduceri…Ei, daca tacea….

 13. stejarul Says:

  Nu sunt la subiect dar comentez pentru ca vad o „portita”:

  „Vicepremierul Marko Bela a atenţionat, marţi, că se gândeşte să renunţe la prezenţa sa în Guvern şi, în plus, pune sub semnul întrebării şi prezenţa UDMR în coaliţie, dacă nu se va găsi o soluţie cu privire la situaţia Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş până săptămâna viitoare”

  Daca romanii din Tg Mures ies in strada si protesteaza impotriva maghiarizarii Universitatii de Medicina, poate poate le incurcam afacerile aliantei securisto-bozgoresti de la putere. Targmureseni, in strada cati mai multi! Jos basescu! Jos UDMR!

 14. Acum, ca am trecut cu bine… « Daurel's Blog Says:

  […] si recomand descifrarea semnificatiei sãrbatorii de azi, mucenicii, in articolul de azi al doamnei Roxana Iordache Like this:LikeBe the first to like this […]

 15. stiri de ultima ora Says:

  stiri de ultima ora…

  […]CRIMA ATÂT DE CONVENABILĂ DIN CARTIERUL DE FIŢE. ŞI AVOCATA DORELA « Welcome to Roxania[…]…

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: