RITLI, DEMISIA! TUPEU ŞI SFIDARE CRIMINALĂ

Ministrul Sănătăţii a declarat textual că „a fost o criză falsă, artificială”, deci că nu e nici o criză a medicamentelor, ci medicii sunt de vină, ei şi spitalele, că nu le-au cerut! Am aflat că domnul Ritli e oncolog pediatric. Sper că nu practicant. 😯  Pe lângă faptul că a eludat lipsa citostaticelor, ce oncolog poate scoate enormitatea că „există echivalente pentru morfină” ?! În general, ce medic? Pentru criminali, singura terapie a durerii e o procedură de eutanasiere. De fapt, asta vor asasinii de la putere. Nu mi-aş fi imaginat că UDMR va putea ajunge la asemenea degradare. O cârdăşie odioasă. Şi oneroasă. O asociere în vederea infracţiunii – Duţă e ţinut în braţe ca şi Blejnar, fiindcă sunt surse de parandărături colosale. Cât din cele 120 de milioane de euro aruncate pe un sistem informatic nefuncţional s-a dus la PD-L? Şi cât la fiecare cârdaş?

Ministrul Educaţiei nu vrea să vorbeşte cu liderul sindical Marius Nistor. Că nu vrea el, Baba! Şi ea, Badea. Una din tupeistele fără margini ale stabilimentului portocaliu.

Dar nici chiar Udrea n-o întrece în tupeu nesimţit pe Borfeta Anastase, care ia proporţii direct proporţionale cu tupeul scos pe gură, cu accent de centură. Şi nu mă refer atât la infantilismul cu tăierea indemnizaţiilor opoziţiei protestatare, cât mai ales la grobianismul de ştoarfă ajunsă cu care a grohăit, azi, presei, că „se miră de absenţa PNL la legea lustraţiei”! Aţi mai pomenit aşa tupeu? Pe lângă faptul că pretinsa lege e o chestie la mişto – poate cea mai mare sfidare legislativă din ultimii 22 de ani -, îşi permite să vorbească de lustraţie o pipiţă care a supt parvenitismul securisto-comunist de la părinţii ei fruntaşi în victoria socialismului împotriva întregului popor. Borfeta Anastase e un monument de tupeu şi nesimţire. Merită o uniformă portocalie. Şi-o poză după dungi. :mrgreen:

14 răspunsuri to “RITLI, DEMISIA! TUPEU ŞI SFIDARE CRIMINALĂ”

 1. stejarul Says:

  MRU, fotocopia lui Apostu. Mugur Ciuvica nu se lasa, si bine face. Vrea sa stie ce anestezii a facut doamna mru pentru OMV de or costat 7000 de euro pe luna.
  Ce „anestezii” putea face sa valoreze mii de euro pe luna? Le vindea morfina? Aia de nu le mai ajungea „ingerilor” in suferinta? (in Romania, orice bolnav de cancer e un inger!)

 2. olimpiu65 Says:

  Ritli e un bozgor cazut in cap care nu stie romaneste si-n concluzie nem tudom romano la hartiile pe care i le baga nemernicul de Duta sub nas. aia de la Educatie nu pot fi catalogati…deja e prea mult si pt colorata lb romana
  Udrea a pierdut demult concursul de PP, chiar daca a mai incercat cu razboinicul luminii o iesire in forta

 3. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  “se miră de absenţa PNL la legea lustraţiei”! Aţi mai pomenit aşa tupeu?
  ____________________________
  Nici nu este doar tupeu,este si un cretinism incredibil …O combinatie PDLista des intalnita .

  Pai daca la o astfel de NELEGE a luxatiei 🙂 , PNLul fie si doar statea in sala ,cat sunt eu de sustinator al acestui partid, dar tot m-as fi suparat pe ei ! Un partid serios nu putea sta alaturi de cei care isi bat joc de legea lustratiei .Toti cei care au luat parte la un astfel de golanism securist (ca asta reprezinta aceasta NELEGE) ,sunt vinovati pentru porcaria facuta si nu ar trebui iertati niciodata de romani pentru batjocora adusa lustratiei .

 4. RITLI, DEMISIA! TUPEU ŞI SFIDARE CRIMINALĂ » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 29 February 2012 – Blog « Amintiri din calatoria in China […]

 5. Felix-Gabriel Lefter Says:

  Seamănă a decembrie 89… Miroase, pute! Se sufocă între lipsa de timp necesară pentru a-şi ascunde urmele furăciunilor (erau atât de cretini încât şi-au închipuit că sunt eterni la putere şi n-o să fie nevoie, atât de nepricepuţi şi leneşi în a face asta, başca destul de lacomi în continuare: nu sunt dispuşi nici să renunţe la furăciunile în derulare!)
  Se îndreaptă cu paşi mari către linşaj.

 6. J o h n s o n Says:

  Ce sa caute PNL la Legea asazisei Lustratii ? Ar fi insemnat sa o legitimeze pe fond …Este o impostura legislativa care dupa ce i-a scos si pe fostii UTC-isti nu mai loveste in nimeni dar aceste lucruri s-au spus deja aici.vorba lui Bombo…”de acum stim sigur ca Ion Iliescu n-o sa mai poata ocupa pe viitor functia de Secretar de Stat”…

 7. bmarinescu41 Says:

  Roxana,deşi articolul este unul acid,cuvintele folosite se pot considera prea blânde pentru a cataloga corect faptele expuse mai sus!Sau poate limba rămână este prea săracă în cuvinte şi epitete care să exprime grozăvia şi nemernicia acestor pede.lepre ordinare din cea mai de jos specie din rasa animală,a fiarelor sălbatice care muşcă totul din disperare şi frică de a nu ajunge acolo unde le este locul!!!Dar încet,încet,SE APROPIE FUNIA DE PAR!!!

 8. Argusdre Says:

  ”olimpiu65 spune:
  miercuri 29 februarie 2012 la 4:01:41 pm
  Ritli e un bozgor cazut in cap care nu stie romaneste si-n concluzie nem tudom romano la hartiile pe care i le baga nemernicul de Duta sub nas…..”

  Extraordinar spirit de observatie.O explicatie perfecta pentru Clasa Zero care a avut castig de cauza taman astazi in Justitia romana. Simplu ca buna-ziua, exact asa mediteaza copilasii aia din „clasa nula”, mai ales cand doamna invatatoare ii aseaza pe olita cu Tom si Gery pe ea : un bozgor prost care semneaza orice-i dau romanii fara teama de a intra la parnaie, deoarece nu stie romaneste…

 9. joschilotii Says:

  O poză din față și din profil cu număr de identificare!

 10. Radu Humor Says:

  Astia au dus degradarea umana pe cele mai inalte culmi ale impertinentei, mojiciei si chiar a tembelismului politic !
  Mai sus/jos de atat e doar Iadul, care-i asteapta cu bratele/flacarile deschise :mrgreen:
  Comunistii n-au fost urati nici pe 1/2 cat sunt tradatorii astia de neam si tara !
  Poate pentru ca aia n-au vandut nici o particica din Romania, dar mai ales nu si-au vandut ca astia sufletele pentru un pumn de arginti !
  Pana la urma vor da seama pana la ultimul activist politic de toate faradelegile facute cu premeditare asupra propriului popor, in dorinta umplerii propriilor buzunare si a indeplinirii ordinelor criminale venite din afara !
  Chiar atat de dobitoci, sa nu se gandeasca ca de judecata propriului popor nu vor scapa, nu i-am crezut 🙄
  Cand vor fi la ananghie, toti cei la care au prestat si la care au pompat sume uriase din banii furati de la amaratii de romani, halci din tara si munti de aur, se vor face ca nici nu-i cunosc !
  Si numaratoarea inversa a inceput !
  Singurul partid istoric romanesc (PNL) de care se tem ca de moarte, aflat acum intr-o uniune nationala (USL) , pe care vor sa-l distruga cu orice pret, dar pe care de abia il curata de toate leprele infiltrate de-a lungul vremii de catre odioasa Securitate ( la care au apelat viermii astia, ca la ultima solutie de avarie ), are meritul de a rezista, alaturi de ceilalti patrioti romani din alianta, tuturor amenintarilor, provocarilor si a cantecelor de sirena ce vin dinspre portocalii.
  Mai mult, are obligatia de a-i matura de pe scena politica pe blestematii astia portocalii si de a-i judeca dupa gravitatea si monstruzitatea faptelor lor de tradare si distrugere nationala la ordin strain :mrgreen:

 11. stejarul Says:

  „Ritli e un bozgor cazut in cap care nu stie romaneste si-n concluzie nem tudom romano la hartiile pe care i le baga nemernicul de Duta sub nas”
  Astia sunt in stare,cand vor fi luati la bani marunti pentru dezastrul facut, sa spuna ca de fapt ei nu au nici o vina deoarece nu stapaneau limba romana suficient sa isi dea seama de ce se intampla in Romania! 🙂
  Azi spun ca spitalele nu au cerut medicamente… la fel ca bozgorul ala din Covasna care tinea sub cheie 4 masini ultraperformante de deszapezit in timp ce oamenii mureau sub zapada!

 12. Roxana Iordache Says:

  Mulţumesc, sunteţi nişte dulci! Unde-or fi pisicile? 🙄 Dar ciorica oranj? 😯

 13. Huhu Says:

  Romani, iesiti zilnic in piete, doar o ora, si strigati impreuna JOS DICTATORUL BASESCU, doar asa scapam de el!!!

 14. Motraucşii Says:

  de Martisor un cantecel pentru @Roxana de la @Motraucşi 🙂 😳

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: