SOLIDARITATE CU MIHAI GÂDEA ŞI ANTENA 3

Scrisesem un articol în acest sens şi când să-l postez, s-a pierdut – tocmai pica netul.

Am sunat la mama Romtelecomului şi în mai puţin de o jumătate de oră, avaria s-a remediat – băiatul cu care am vorbit la telefon m-a asigurat că nu-i un caz izolat, ci „în zona mea”. I-am răspuns că ştiu că el n-are nici o vină că mi-a picat netul tocmai când scriam împotriva jegurilor de la putere, dar că şefii lui ar trebui să nu uite că eu sunt client şi ei sunt în serviciul meu, pe când o putere politică e efemeră.

Acum, încerc să reconstitui articolul de-o inestimabilă valoare teoretică şi practică, evident. :mrgreen:

Am zis aşa, că CNA, ca şi Curtea Constituţională, e una din instituţiile care ar fi trebuit să fie apolitică, şi de fapt e politizată infect.

Şi am precizat că un jeg de la CNA pe nume Ioan Onisei, fost parlamentar PD-L, a propus întreruperea demonstrativă a emisiei Antenei 3, pentru că directorul televiziunii l-a numit pe un dobitoc şi un nesimţit, dobitoc şi nesimţit, live, în discuţie telefonică cu respectiva jigodie portocalie, mai precis, Duţă de la CNAS, pus de Băsescu ca să fure pentru famiglie, cu preţul vieţii şi sănătăţii oamenilor, chiar cu satisfacţie sadică, fiindcă aşa bifează două ţinte – îşi umflă burţile şi scot oamenii „din sistem pe cale naturală”.

Nesimţitul mânca şi bea patru ore în şir,  cu Videanu, Livache Negoiţă şi Elan patron al iRealităţiiTV, la un local de lux, în timpul programului de lucru – deci, tot pe banii noştri -, în vreme ce mii de bolnavi de cancer se chinuiau în dureri atroce în lipsă de morfină. Iar alţii erau pe cale să moară cu zile în lipsă de citostatice. Un mic procent din victimele de milioane ale criminalilor portocalii. Nesimţiţi? E puţin zis.

Ştiu, Mihai Gâdea e „isteric” şi „radical”, ca şi Crin Antonescu. Cei doi ar trebui să fie „moderaţi” şi să le ceară iertare guvernanţilor, cam aşa: „vă rugăm să ne scuzaţi că nu ne-aţi exterminat pe toţi”.

Scorul a fost patru la patru. Şeful CNA, Răsvan Popescu, a ieşit azi şi a zis că data viitoare va fi tiebreak.

OK, întrerupeţi emisia Antenei 3, slugilor portocalii şi veţi face din Mihai Gâdea, un nou Raed Arafat!

Dar e clar, Gâdea e de vină: dacă n-o aduna de pe drumuri pe Narcisa Iorga şi n-o îndopa, nu avea parte de recunoştinţa ei furajată. O nulitate jurnalistică, la fel ca imensa majoritate a servitorilor regimului Băsescu.

Nu-i nimic, vine primăvara.

UPDATE. În textul care s-a pierdut, precizam că în situaţii excepţionale se impun atitudini excepţionale. Chestiune de adecvare. În raport cu propria conştiinţă – umană şi profesională, evident. Dacă nu e, atunci e sluj.

39 răspunsuri to “SOLIDARITATE CU MIHAI GÂDEA ŞI ANTENA 3”

 1. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  85. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta | 28 Februarie 2012 22:03

  Poate atunci romanii vor intelege ca de „cancerul portocaliu” al dictatorului basescu se poate scapa numai prin aplicarea „tratamentului” prevazut de Art. 30 din Constitutie, asta daca nu doresc sa traiasca tot restul vietii ingenuncheati si fara a putea privi in ochii copiilor lor.

 2. J o h n s o n Says:

  Si daca-i inchid nu pot sa emita de la Antena 2 ?

 3. Huhu Says:

  Singura solutie e o noua Revolutie!

  Romani veniti in piete si pe strazi sa demostram si sa strigam JOS DICTATORUL BASESCU, PINA SCAPAM DE EL!!!

 4. SOLIDARITATE CU MIHAI GÂDEA ŞI ANTENA 3 » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 28 February 2012 – Blog « Impresii de calatorie: Miami Downtown si Miami Beach (Florida, SUA) […]

 5. olimpiu65 Says:

  o sa intrerupa emisiunea vreo 10 min si atat. vb Gadea mai putin si asa in ultima vreme are un format imbecil Sinteza Zilei, und eunvitatii vb putin si latar el basca tot felul de filmulete care umplu spatiul
  eu unul nu vad cu ochi buni istericalele astea gen Crin,Gadea si altii..pur si simplu dau apa la moara unor gunoaie ca Turcescu Marean etc

 6. Argusdre Says:

  ”olimpiu65 spune:
  miercuri 29 februarie 2012 la 7:48:58 am
  o sa intrerupa emisiunea vreo 10 min si atat. vb Gadea mai putin si asa in ultima vreme are un format imbecil Sinteza Zilei, und eunvitatii vb putin si latar el basca tot felul de filmulete care umplu spatiul…”

  Iacătă, am ajuns să dau citate din „boul bălţii”…Băi, eu ţi-am mai spus că tu eşti prost rău, rău de tot şi-i mai bine să taci ca sa nu răspândeşti molima…Nu-ţi place emisiunea lui Gâdea pentru că nu o pricepi, uită-te la TV-Gâgă..
  Dacă o să se voteze întreruperea emisiunii timp de 5-10 minute băi creier şlefuit(fă 100 de mătănii pentru că-l ai) înseamnă că s-au creat premizele pentru viitoarea sancţiune, care este ÎNCHIDEREA DEFINITIVĂ A POSTULUI ANTENA 3 ! Iar motive se vor fabrica imediat,…. că nu degeaba Narcisa Iorga e neagră ca smoala şi a crăpat într-un anume loc, iar Onisei se trage din zona cu moldoveni proşti şi invidioşi.

 7. Argusdre Says:

  „Nu-i nimic, vine primăvara.”
  Ar fi bine… insa tare mi-e teama ca ne facem iluzii prea multe si sperante desarte…

 8. olimpiu65 Says:

  @anuse
  linge-mi scortul cand iti vine sa ma citezi gunoi securist. vezi ca te-a lustrat tac”tu de la Cotroceni asa ca pune-te pe strans branza din ppp cucoanelor portocalii sanu mori dracu de inanitie bou ce esti!!!
  jigodie infecta! ma mir ca ti se mai permite acces pe net!

 9. Argusdre Says:

  „olimpiu65 spune:
  miercuri 29 februarie 2012 la 8:38:02 am
  @
  linge-mi scortul …gunoi securist. ……branza din ppp cucoanelor portocalii …… bou ce esti!!!
  jigodie infecta! „

  Na că iar citez din „boul băltii”…Ce să fac ? Firea mea de altruist….Să-i fac un bine…
  Vezi cum vorbesti dacă n-ai facut mătăniile ? Cine nu te cunoaşte poate crede că esti chiar dement.N-are de unde şti că esti numai prostanac rău.Da lasă, că le spun eu. Bazează-te pe baiatu..

 10. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  O sa intrerupa emisiunea vreo 10 min si atat. vb Gadea mai putin si asa in ultima vreme are un format imbecil Sinteza Zilei, und eunvitatii vb putin si latar el basca tot felul de filmulete care umplu spatiul .Eu unul nu vad cu ochi buni istericalele astea gen Crin,Gadea si altii..pur si simplu dau apa la moara unor gunoaie ca Turcescu Marean etc
  ________________________
  @Olimpiule

  Eu nu inteleg de ce naiba nu strigi tu pur si simplu, SUS BASESCU ?! 🙂 🙂 🙂 .Esti timid ? 😎 Exprima-ti domnule ferm si direct opiniile,ai dreptul democratic sa faci acest lucru ! 🙂

 11. olimpiu65 Says:

  eu nu inteleg de ce nu ma pupati in koor tuturor carora nu va plac articolele mele. hai siktir tuturor spalatilor pe creier. daca USL are multi ca voi poate sta linistit in opozitie!

 12. Anitra Puia Says:

  Da, unele din emisiunile A3 pot fi catalogate ca isterice, ca manipulatoare, totul depinde de „gusturi”. Dar avem o chestie cu butoane multe cu care putem schimba postul pe B1, TVR Info sau Giga TV dacă vrem „obiectivitate” sau pe RTV dacă vrem „jurnalism”. A suspenda emisia unui post pentru că faci un reprezentant al mafiei de partid nesimţit şi dobitoc pentru „reforma” aberantă care mai întâi distruge fără a pune înainte ceva în loc, care omoară la propriu, depăşeste limita înţelegerii mele.

  Cretinii aştia de fac asta, pe lângă faptul că sunt nişte slugi portocalii, ca Onisei ăsta, care pozează în repere morale uitând a ne spune că sunt numiţi politic, mai sunt şi parte a acelei societăţi telectuale ce se îndignează selectiv în funcţie de instructajul venit pe mail de la partid.

  Pentru mine sunt doar nişte „viermi”, citat din clasici în viaţă, care instrumentalizează tot pentru a păcăli naivii şi a se menţine la putere. Viermii aceştia după ce au simulat procesul comunismului, mulţi dintre ţucălarii lor ce fac parte din propaganda băsistă încă mai juisează intelectual pe acesată temă, acum simulează şi aplicarea lustraţiei, tot selectiv, ferind cadrele tinere de nădejde ale partidului mafiot.

  Cancerul moral de a cuprins România şi care este numit pompos „reformă” este reprezentat de o grupare securisto-comunisto-utecisto-mafiotă-antiromânească care merită să moară politic, na poftim c-am instigat la crimă după cum ar spune unele minţi puse pe bigudiuri.

  Cretinii şi dobitocii aştia trăiesc cu impresia că guvernul Boc a făcut treabă bună doar că nu au comunicat bine şi au pus un alt utecist de viitor în loc. Ei sunt siguri că A3 minte şi manipulează publicul. Normal, ei lansează minciunile şi trebuie să creadă în ele. Băi idioţilor, asta-i un mit pe care vi l-aţi creat prin maşinăria voastră de spălat creiere. Publicul nu se înformează de la A3, se informează în primul rând din ceea ce se întâmplă în jurul lor şi asta nu puteţi cenzura după cum vă pică vouă la instructaj.

  Eu mă bucur sincer dacă vor opri emisia A3, asta denotă că sunt plecaţi cu sorcova şi rupţi definitiv de realitate. Nesimţii şi dobitocii chiar conduc România dar ei nu-şi dau seama şi numesc asta reformă şi repere morale.

  PS: am uitat ceva. Măi cucernicilor din CNA, dar atunci când leprele de v-au pus proptele politice acolo de unde vă luaţi leafa din bani publici au lansat la comanda propagandei portocalii epitete peste epitete, unul mai jegos decât altul, la adresa celor ce manifestau în România nu v-aţi mai indignat? Ah, nu era de competenţa CNA, da, am înţeles.

  Făceţi-vă treaba slugilor! Dar nu uitaţi ce spunea Ceauşescu, ,,capitalismul va reveni în România când va face plopul pere şi răchita micşunele”.

 13. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  eu nu inteleg de ce nu ma pupati in koor tuturor carora nu va plac articolele mele. hai siktir tuturor spalatilor pe creier.
  ______________________________________
  @Olimpiule,

  Eu te-am incurajat sa iti exprimi ferm si direct opiniile politice,nu sa fii magar ! 😎 .

  Incearca si tu sa te controlezi putin si sa vorbesti civilizat pe blogul Roxanei, pe care am inteles ca o admiri si fata de care ai putea incerca sa dai dovada de putin respect .Un exercitiu de decenta nu poate sa iti fie daunator ,chiar daca tu cu mentalitatile tale agresive , il gasesti poate neplacut la inceput . Inteleg ca esti nervos si agitat,dar daca vezi ca nu te mai poti controla, ia dracu’ si tu o minge si joca un basket ,alearga prin parc,iesi la plimbare cu cainele ,fa ceva ca altfel cedezi nervos omule ! 🙂 .

  PS:Toate ca toate dar vezi sa nu ajungi sa iti bati nevasta seara din cauza nervilor acumulati pe aici ! 😎 . Promiti Olimpiule ca nu o sa iti versi nervii pe familie ?! Hai ca mi-ar parea rau sa sufere niste oameni nevinovati din cauza politicii mele pro USL si anti-Basescu ! 🙂 .

 14. motraucs Says:

  @Motraux a gasit un caine fraier pe care sa-si exerseze miscarile de atac si smardoială…asemanarea cu unii colegi de pe acest blog este chiar intamplatoare 🙄 😐 😆

 15. olimpiu65 Says:

  @profesorul neuntentic
  ti-am mai facut o propunere , ma vad nevoit sa ti-o repet pt ca esti un bou ce inceraca sa se acopere cu spoieli intelectuale : hai siktir!!
  du-te dracului cu poantele tale si lasa -i dracului si pe altii sa se exprime, imbecili ca tine si ca idiotul de anus strica toate blogurile cu atitudinile lor bolsevice
  credeti ca imbecili ca voi sunt cavalerii luptei pt democratie si liberatatea cubvantului????

 16. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  @Motraux a gasit un caine fraier pe care sa-si exerseze miscarile de atac si smardoială…asemanarea cu unii colegi de pe acest blog este chiar intamplatoare .
  _______________________________________
  Eu unul il inteleg pe Motraux ! Un animal care latra si care in plus mai este si fraier ,este ceva irezistibil si te impinge exact catre ce face Motraux ! 😎

 17. Marcus Says:

  Probleme Cu Spionii, Dorele ?! Jos Basescu!

  Nici n-au trecut bine 24 de ore de cand tovarasul ofiter de securitate sub acoperire, Theodor Melescanu, dintr-o dorinta irezistibila de a-si incheia cariera in pozitia de sef al serviciului care l-a consacrat pentru o cariera de-o viata, si-a dat cinstea unei senectuti frumoase pe rusinea tradarii electoratului care l-a votat in Parlamentul tarii si iata ca dumnealui, la sedinta de bilant a Ministerului de Interne, ne anunta cu subiect si predicat ca nu va precupeti niciun efort in ceea ce priveste implicarea Serviciului de Informatii Externe in organizarea si probabil castigarea alegerilor LOCALE si parlamentare de catre pedeleu.
  La un asemenea angajament ramai de-a dreptul mut si stai si te intrebi ca proasta la poarta noua, ce cauta spionii tarii in lenjeria murdara a primariilor din satele patriei? Cauta exact ceea ce cauta si Basescu in fruntea statului roman, pe dracu sa-i ia!
  Oricum la asemenea declaratii merita, zic eu, sa adaptam un banc care a circulat in regimul de trista amintire al plumbuitului targovistean:
  Noul sef al SIE, nea Dorel de la peneleu, il cheama de urgenta la el pe agentul 001, locotenentul Azimioara, Ion Azimioara, agent cu permis de a ucide, si-i da personal detaliile urmatoarei sale misiuni de lupta:
  – Ioane, pleci de urgenta in satul Frecateii din Vale, unde il vei intalni pe informatorul meu local care-ti va spune cum stau lucrurile cu intentia de vot a cetatenilor frecateieni in ceea ce-l priveste pe candidatul pedeleu. Vezi ca pe informator il cheama Gheorghe si dupa ce dai de el ii spui parola: “iarba este verde si vacile sunt maro”.
  – Am inteles, sefu’, sa traiti si dus a fost.
  Ajuns in Frecatei Azimioara, Ioan Azimioara, de cum intalneste pe primul localnic de cum il si abordeaza:
  – Ziua buna, bade, caut si eu pe GHeorghe, ai putea sa-mi spui unde il gasesc?
  – Ziua buna, domnule draga, d-apai pe care Gheorghe il cauti ca noi avem in sat pe Gheorghe tractoristu’, Gheorghe cizmaru’, Gheorghe birtasu’, Gheorghe buticaru’, chiar si pe mine ma cheama Gheorghe?!
  Ca sa nu rateze misiunea agentul Azimioara, Ion Azimioara, coboara vocea si incearca o stratagema la urechea dreapta a localnicului:
  – Iarba este verde si vacile sunt maro”
  La care nea Gheorghe ii raspunde:
  – Pai ce nu zisesi asa, taica, matale il cauti pe Gheorghe spionu’.
  Avand in vedere cele de mai sus ii uram d-lui Melescanu succesuri depline in activitatea de monitorizare a populatiei Romaniei, la ea acasa, de catre personalul din subordine.
  Un al doilea eveniment de-a dreptul crucial petrecut ieri, eveniment care a ridicat povara de pe sufletele ingreunate ale romanilor, povara data de masurile cretine luate de chiombila impotriva lor, redandu-le acestora speranta la un “sa traiti bine” o constat in adoptarea, “dupa batalii seculare care au durat douazeci de ani” de catre reprezentantii Puterii in Parlament a Legii Lustratiei. In sfarsit am scapat de fantoma comunismului, in politica intrand si activand de acum inainte numai neprihaniti marca chiombila.
  Analizand un picut, dar doar un picut, ca mai mult nu merita , acest eveniment putem spune ca el se potriveste ca un mot la butoiul de cacat de sorginte tismaneana in care chiombul a ingropat o eventuala judecare si condamnare corecta a epocii comuniste in Romania. Ca ce altceva ar putea reprezenta o lege venita la mai bine de douazeci de ani de cand destinul Romaniei a fost lasat pe mainile esalonului doi al PCR si al Securitatii comuniste, timp suficent in care chiombu si altii ca el ne-au adus unde ne-au adus, o lege prin care vlastarele comuniste cu functii de viitor in structurile de tineret ale PCR, aflate acum la deplina maturitate, vlastare, gen Boc si Ungureanu, sunt unse in functia de Prim Ministru al tarii, in timp ce fosti “directori de editura tehnica” (prevazut expres in textul de lege), oameni trecuti astazi de optzeci de ani, retrasi de ceva vreme din viata politica sunt explicit lustrati fara “mila”?
  Aceeasi lege care, modificata pe picior chiar cu cateva minute inainte de a fi votata, permite ca fosti inalti diplomati comunisti, suspectati de a fi fost ofiteri de securitate sub acoperire, sa poata astazi fi numiti in fruntea Serviciului de Informatii Externe al tarii noastre. Cu alte cuvinte ne-am lustrat atat de tare incat ne-am rupt pantalonii in cur, motiv pentru care am dat la iveala izmenele murdare de cacat.
  Cam atat despre o lege imbecila, total inutila, indreptata impotriva unui singur om, Ion Iliescu, om care-si mananca linistit pensia, fara a mai avea visuri de marire politica, dar care da unda verde iezilor comunisti sa zburde nestingheriti prin cabinetele minsteriale ale tarii.
  Al treilea subiect, cu adevarat important al zilei de ieri, care merita tratat separat, motiv pentru care doar il amintesc cu tiutlu de inventar in aceasta postare, este incercarea meschina de razbunare a chiombului (dupa ce si-a incheiat razbunarea impotriva locotenentului Alexandru Gheorghe) indreptata impotriva postului de televiziune Antena 3, post care-i “sta (vorba unui argat de-al sau) ca o broasca in gat” si pe care vrea sa-l inchida cu ajutorul slugilor carora le-a dat CNA-ul pe mana. Sunt convins ca aceasta noua prostie crasa a chiombului, generata de setea sa viscerala si meschina de razbunare, s-ar putea sa scoata oamenii in strada mai abitir decat in cazul Arafat, putand fi chiar tonul la cantecul de lebada al uratului. Dar despre asta, pe larg, intr-o alta postare. Deocamdata sa facem totul ca Antena 3 sa emita ca si pana acum, fiind unica noastra speranta de mai bine intr-o lume condusa de satana.
  Jos Basescu!

 18. Argusdre Says:

  „olimpiu65 spune:
  miercuri 29 februarie 2012 la 11:12:47 am

  eu nu inteleg de ce nu ma pupati in koor tuturor carora nu va plac articolele mele. hai siktir tuturor spalatilor pe creier. daca USL are multi ca voi poate sta linistit in opozitie!”
  E clar că eşti fătat în placentă portocalie….(limbajul ţi-e parola- analfabet cu diplomă precum ăla de facea branconaj împreună cu meliţienii şi dădea timpul prohabil binoclându-se la dispoziţia zilnică a crăpăturii cu vulcani noroioşi de la Buzău ; apoi „tuturor” asta, n-are ce căta acolo; şi în sfârşit, dacă şi tu ai ajuns să scrii articole, îmi leg buricul de gât şi mă arunc în braţele Narcisei Iorga, ca să producem ceva din flori…)
  Oricum dacă zici că te scremi să iasă articole, atunci publică-le în Excrementul zilei măi….ecriventule…

 19. Marcus Says:

  @Roxana: am o rugaminte la tine, cauta-ma te rog la spam (mi-am modificat adresa si avatarul si spune-mi daca a intrat o postare de-a mea (Probleme cu spionii, Dorele) la spam!
  iti multumesc anticipat
  sa fii iubita
  marcus

 20. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  ti-am mai facut o propunere , ma vad nevoit sa ti-o repet pt ca esti un bou ce inceraca sa se acopere cu spoieli intelectuale : hai siktir!!
  du-te dracului cu poantele tale si lasa -i dracului si pe altii sa se exprime, imbecili ca tine si ca idiotul de anus strica toate blogurile cu atitudinile lor bolsevice
  credeti ca imbecili ca voi sunt cavalerii luptei pt democratie si liberatatea cubvantului????
  ____________________________________
  Olimpiule …

  Doamne Olimpiule , ce limbaj execrabil ai si cat de agitat esti ! Cat de jos ai ajuns omule, dupa doar cateva schimburi de replici ! 🙂 Se vede ca nu te mai poti deloc controla si ca te-ai lasat prada furiei 🙂 . Uf,precis nu scapa doamna ta de chelfaneala in seara asta, la cat de nervos esti 🙂 .Sper ca nu ai si copii …brrr …. m-as simti oribil sa pateasca si aia mici ceva 😎 .

  Sincer si din toata inima te rog ,lasand la o parte adversitatea dintre noi doi,SA NU ITI VERSI NERVII PE FAMILIE . Atat iti cer ,sa nu sufere oameni nevinovati din cauza mea ! Stiu ca o sa iti fie greu dar zau,parca ma simt vinovat ca te-am adus in halul asta ! 😎 .Promiti sa pastrezi nervii in tine si sa nu ii versi pe familie deseara ?! Fii barbat si tine-i in tine ,nu-i varsa pe cei dragi, indiferent cat de tentant si facil iti va parea acest lucru deseara ! 😎

  PS:”Cubvantului” este un neologism, sau de nervi ai dat in tremurat si ti-a disparut complet capacitatea de concentrare ? 🙂

 21. Motraux Says:

  @motraucs nu te mai iau cu mine la sala de antrenament vad ca m-ai filmat pe ascuns…acum Espion o sa aiba probe sa-mi ceara daune,adevarul e ca i-am dat ceva gauri in cauciuc…. 😳
  Sper sa dau peste un judecator de isprava ca @un simpatizant poate neautentic care sa-mi acorde circumstante…. 😦

  @motraucs esti halit 😆

 22. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  @Olimpiule .

  Referitor la mesajul anterior (adica ala de mai sus 😎 ), „execrabil” inseamna „dezgustator” ! Adica pe scurt ceva urat rau ! 😎

  Intuiesc ca nu cunosteai sensul cuvantului „execrabil” si am vrut sa ma asigur ca nu te vei enerva iar din motive care tin de ignoranta ta … 😎 .

  Retine deci ca execrabil ,nu este injuratura si nu ai motive sa te enervezi si mai mult 😎 .Daca insa o faci ,sa stii ca este alegerea ta ,sa nu dai iar vina pe mine !

 23. Roxana Iordache Says:

  @Argusdre. Se pare că nu înţelegi. Sau vrei să demonstrezi că eşti cot la cot cu lighioana portocalie care se chinuie să-mi facă blogul nefrecventabil, prin coborârea nivelului de la dezbatere, la derizoriu. Mai precis, la bălăcăreală stupidă. Te-a lăsat în pace, te-a ignorat şi ai simţit nevoia să refaci vechiul „dialog” de-o deosebită elevaţie şi utilitate.

  @olimpiu65. Ştii că ţin în mod deosebit la prezenţa ta printre comentatori, dar invitaţia de a păstra un anumit nivel decent al discuţiei e valabilă şi pentru tine. Nu cred că „istericale” sunt demersurile de salvare a vieţii oamenilor şi nici consecvenţa de a spune lucrurilor pe nume. Cred că istericale fără ghilimele sunt înjurăturile fără sens. Puteai să ignori provocarea, iar dacă nu te-ai putut abţine, te rog să încerci pe viitor. Repet: ţin la tine, e o chestiune de afinitate. Sunt două lumi paralele – n-au cum să ne înţeleagă, fiindcă nici nu vor. Noi, însă, îi înţelegem pe ei şi atunci cred că e bine să avem o atitudine în consecinţă.

  @Simpaticule. Ai greşit adresa.

  @Anitra Puia. Da.

  @Argusdre. Există şi misoginism inteligent.

 24. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  @Olimpiu ….

  Pot sa iti spun Oli ,sau te deranjeaza si preferi tot Olimpiu ca si pana acum ? 😎 .Spune cinstit si promit sa iti respect doleantele !

  Deci draga Oli ,stiu ca acum ma citesti si ca nu stii cum sa reactionezi din cauza nervilor acumulati… :mrgreen: .

  Daca nu raspunzi esti de toata jena 🙂 si acumulezi si mai multe frustrari stand blocat in fata monitorului 🙂 ,daca injuri te incarci si mai tare sau Doamne fereste faci criza de nervi cu bale la gura (brrr! ,parca te vad 😎 ) ,iar sa vorbesti normal si civilizat ar fi o schimbare prea brusca pentru tine si prea amuzanta pantru mine .

  Vezi in ce situatia nasoala si jenanta te-ai bagat ? :mrgreen:

 25. Marcus Says:

  Probleme Cu Spionii, Dorele ?! Jos Basescu!

  Nici n-au trecut bine 24 de ore de cand tovarasul ofiter de securitate sub acoperire, Theodor Melescanu, dintr-o dorinta irezistibila de a-si incheia cariera in pozitia de sef al serviciului care l-a consacrat pentru o cariera de-o viata, si-a dat cinstea unei senectuti frumoase pe rusinea tradarii electoratului care l-a votat in Parlamentul tarii si iata ca dumnealui, la sedinta de bilant a Ministerului de Interne, ne anunta cu subiect si predicat ca nu va precupeti niciun efort in ceea ce priveste implicarea Serviciului de Informatii Externe in organizarea si probabil castigarea alegerilor LOCALE si parlamentare de catre pedeleu.
  La un asemenea angajament ramai de-a dreptul mut si stai si te intrebi ca proasta la poarta noua, ce cauta spionii tarii in lenjeria murdara a primariilor din satele patriei? Cauta exact ceea ce cauta si Basescu in fruntea statului roman, pe dracu sa-i ia!
  Oricum la asemenea declaratii merita, zic eu, sa adaptam un banc care a circulat in regimul de trista amintire al plumbuitului targovistean:
  Noul sef al SIE, nea Dorel de la peneleu, il cheama de urgenta la el pe agentul 001, locotenentul Azimioara, Ion Azimioara, agent cu permis de a ucide, si-i da personal detaliile urmatoarei sale misiuni de lupta:
  – Ioane, pleci de urgenta in satul Frecateii din Vale, unde il vei intalni pe informatorul meu local care-ti va spune cum stau lucrurile cu intentia de vot a cetatenilor frecateieni in ceea ce-l priveste pe candidatul pedeleu. Vezi ca pe informator il cheama Gheorghe si dupa ce dai de el ii spui parola: “iarba este verde si vacile sunt maro”.
  – Am inteles, sefu’, sa traiti si dus a fost.
  Ajuns in Frecatei Azimioara, Ioan Azimioara, de cum intalneste pe primul localnic de cum il si abordeaza:
  – Ziua buna, bade, caut si eu pe GHeorghe, ai putea sa-mi spui unde il gasesc?
  – Ziua buna, domnule draga, d-apai pe care Gheorghe il cauti ca noi avem in sat pe Gheorghe tractoristu’, Gheorghe cizmaru’, Gheorghe birtasu’, Gheorghe buticaru’, chiar si pe mine ma cheama Gheorghe?!
  Ca sa nu rateze misiunea agentul Azimioara, Ion Azimioara, coboara vocea si incearca o stratagema la urechea dreapta a localnicului:
  – Iarba este verde si vacile sunt maro”
  La care nea Gheorghe ii raspunde:
  – Pai ce nu zisesi asa, taica, matale il cauti pe Gheorghe spionu’.
  Avand in vedere cele de mai sus ii uram d-lui Melescanu succesuri depline in activitatea de monitorizare a populatiei Romaniei, la ea acasa, de catre personalul din subordine.
  Un al doilea eveniment de-a dreptul crucial petrecut ieri, eveniment care a ridicat povara de pe sufletele ingreunate ale romanilor, povara data de masurile cretine luate de chiombila impotriva lor, redandu-le acestora speranta la un “sa traiti bine” o constat in adoptarea, “dupa batalii seculare care au durat douazeci de ani” de catre reprezentantii Puterii in Parlament a Legii Lustratiei. In sfarsit am scapat de fantoma comunismului, in politica intrand si activand de acum inainte numai neprihaniti marca chiombila.
  Analizand un picut, dar doar un picut, ca mai mult nu merita , acest eveniment putem spune ca el se potriveste ca un mot la butoiul de cacat de sorginte tismaneana in care chiombul a ingropat o eventuala judecare si condamnare corecta a epocii comuniste in Romania. Ca ce altceva ar putea reprezenta o lege venita la mai bine de douazeci de ani de cand destinul Romaniei a fost lasat pe mainile esalonului doi al PCR si al Securitatii comuniste, timp suficent in care chiombu si altii ca el ne-au adus unde ne-au adus, o lege prin care vlastarele comuniste cu functii de viitor in structurile de tineret ale PCR, aflate acum la deplina maturitate, vlastare, gen Boc si Ungureanu, sunt unse in functia de Prim Ministru al tarii, in timp ce fosti “directori de editura tehnica” (prevazut expres in textul de lege), oameni trecuti astazi de optzeci de ani, retrasi de ceva vreme din viata politica sunt explicit lustrati fara “mila”?
  Aceeasi lege care, modificata pe picior chiar cu cateva minute inainte de a fi votata, permite ca fosti inalti diplomati comunisti, suspectati de a fi fost ofiteri de securitate sub acoperire, sa poata astazi fi numiti in fruntea Serviciului de Informatii Externe al tarii noastre. Cu alte cuvinte ne-am lustrat atat de tare incat ne-am rupt pantalonii in cur, motiv pentru care am dat la iveala izmenele murdare de cacat.
  Cam atat despre o lege imbecila, total inutila, indreptata impotriva unui singur om, Ion Iliescu, om care-si mananca linistit pensia, fara a mai avea visuri de marire politica, dar care da unda verde iezilor comunisti sa zburde nestingheriti prin cabinetele minsteriale ale tarii.
  Al treilea subiect, cu adevarat important al zilei de ieri, care merita tratat separat, motiv pentru care doar il amintesc cu tiutlu de inventar in aceasta postare, este incercarea meschina de razbunare a chiombului (dupa ce si-a incheiat razbunarea impotriva locotenentului Alexandru Gheorghe) indreptata impotriva postului de televiziune Antena 3, post care-i “sta (vorba unui argat de-al sau) ca o broasca in gat” si pe care vrea sa-l inchida cu ajutorul slugilor carora le-a dat CNA-ul pe mana. Sunt convins ca aceasta noua prostie crasa a chiombului, generata de setea sa viscerala si meschina de razbunare, s-ar putea sa scoata oamenii in strada mai abitir decat in cazul Arafat, putand fi chiar tonul la cantecul de lebada al uratului. Dar despre asta, pe larg, intr-o alta postare. Deocamdata sa facem totul ca Antena 3 sa emita ca si pana acum, fiind unica noastra speranta de mai bine intr-o lume condusa de satana.
  Jos Basescu!

 26. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Mda,scuze Roxana ! Scuze la modul cel mai sincer, deoarece stiu ca nu asa iti vrei blogul !

  Oli,esti gratiat bai 😉 ,te-ai scos ! Game OVER ! Sa zici frumos saru’mana doamnei Roxana , ca mult bine ti-a facut si tie si familiei tale ! :mrgreen:

 27. motraucs Says:

  🙄 🙄 😦

 28. Marcus Says:

  @Scuze pentru dubla postare.
  Sa fiti iubiti
  marcus

 29. Argusdre Says:

  Dacă s-ar întâmpla ca-n viaţa asta să ajung atât de naşpa încât să ma bazez pe faptul ca voi fi aparat de femei, mai degraba imi leg iarăşi gâtul cu cordonul hombilical şi mă arunc în braţele vânjoase, de culturist, ale Narcisei ca să creăm ceva din flori…Asta bineînţeles doar în timpul emisiunilor lui Gâdea şi Badea de la Antena 3, ca să o ţin ocupată şi neatentă…

 30. olimpiu65 Says:

  mai vitejii lu”peste prajit care va ascundeti dupa psedudonime, sunteti frustrati????
  vai de capetele voastre patrate. nu meritati nici pipi de gargara sceleratilor!!!

 31. Marcus Says:

  @olimpiu69: fara misteaux, esti un mare mister, o enigma, o taina you name it pentru mine in sensul ca talica cu cine votezi, bre, daca nu-i cu suparare ?!
  sa fii iubit de tine
  marcus

 32. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  mai vitejii lu”peste prajit care va ascundeti dupa psedudonime, sunteti frustrati????
  __________________________________
  Olimpiu65 este numele tau din buletin ? 🙂

 33. Marcus Says:

  @Simpatizantule, scuza-ma, dar esti naiv in situatia in care crezi ca Ovidiu69, cu buletinul in mana, stier cum il cheama.
  sa fii iubit
  marcus

 34. Radu Humor Says:

  Indiferent de format si de cine participa la dezbateri, la Sinteza Zilei se pun pe tapet cele mai mari escrocherii la care se preteaza criminalii astia. asistati din umbra de adevaratii asasini economici (si nu numai!) ai Romaniei 🙄
  Faceti un exercitiu de imaginatie si inchipuiti-va inchiderea acestui post !
  Nu, nu de CNA-ul narcisei, sau ceilalti urat mirositori ( sa ma scuze Dan Grigore !), ci de chiar patronul postului, satul de amenintari si sicanari de tot felul, dar mai ales de amenzile care vor curge in ritm de Niagara :mrgreen:
  Eu va spuneam ca Antenelor li se poate ridica statuie, nu neaparat pentru CUM spun, ci mai ales pentru CE spun, avand de infruntat un dusman mult mai periculos si mai versat decat cel cu care s-au luptat cei de la EU sau VA 🙄 .
  Pentru ca si atunci, ca si acuma Romania este atacata din toate partile : Atunci dictatorul era atacat din exterior ( foarte anemic si din interior, acum Romania si nu Dictatorul este atacata din exterior, dar si din interior de numeroasele cozi de topor, mai periculoase chiar decat stapanii lor din afara, deoarece traiesc (si inca cum 😉 ) printre noi si au acaparat toate parghiile puterii !
  Niste mutanti, pe care daca nu-i vom rasturna de la putere , ne vor ingropa de vii si la propriu si in datorii :mrgreen:
  Macar pe un asemenea blog ar trebui sa pastrati un moment de luciditate, inainte de a fi prea tarziu, cand vom fi nevoiti sa pastram poate un moment de reculegere !
  Doamne Fereste !

 35. Marcus Says:

  @Na, dracie, ca dadui in patima lu’ 69, am vrut sa zic olimpiu , nu ovidiu 🙂 🙂 🙂
  sa fiti iubiti
  marcus

 36. olimpiu65 Says:

  @marcus
  dragule poti ramane surprins: votez PNL sau aliantele din care face parte din 1990

 37. Roxana Iordache Says:

  @Argusdre. Înţeleg că te-ai născut din penis. 😆

 38. PAVEL N Says:

  EU ZIC, CA DACA GASCA ASTA HOTI INDRASNESTE SA SUPRIME ANTENA 3, EU PERSONAL CRED CA TOTIIIII..FANI ANTENEI 3 SE VOR MUTA IN FATA SEDIILOR GUVERNANAMENTALE.

 39. DUMITRACHE CAMELUSA Says:

  fitii tarii nu cedatii sunt fff multi bani in amenda dar unirea va fi si mai mare,va sustin si va felicit pentru ce faceti
  o mama a 3 copii bolnava de hepatita B FARA TRATAMENT DIN CONSTANTA CARE NU A PUTUT TRECE DE MAFIA MEDICILOR SI ACTUAL TRATAMENTUL ESTE BUNUL DUMNEZEU

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: