ŞI S-A INIŢIAT MIŞCAREA COPULARĂ. UDREA-BEBEBE-CTV-DDD

Cum spuneam, ciumeţii portocalii îşi pun peticele şi fac Mişcarea Copulară, deocamdată, cu PNG şi PRM, urmând ca după alegeri, să-şi asocieze şi PPDD, pentru că e mai profitabil (post)electoral ca tribalii lui Dan Diaconescu – faţă de care Vadim şi Becali par moderaţi! – să candideze separat şi să contribuie ulterior la marea coaliţie peticită contra USL, subminată prin pontaci spre victoria finală de sub 50 la sută.

Asta-i toată strategia portocalie, garnisită cu preconizate fraude electorale (mită plus furt pregătit prin sondaje). O strategie simplă şi fără nici o şansă de reuşită în sine, care nu putea stârni decât râsul, dar care le poate aduce tot mutanţilor portocalii râsul final, fiindcă îşi proiectează toate şansele pe mâna adversarului: aşa cum a câştigat mereu (regimul) Băsescu. PD-L nu (ar) putea reuşi decât împreună cu pontacii de la Cluj, urmaşi ai bocilor.

Începutul glorios a fost făcut azi când sacul Udrea şi-a găsit peticul Becali. Ciobanul declarase la Realitatea TV săptămâna trecută că ar vrea cu USL, dar fiindcă USL nu-l vrea, va merge cu PD-L. Nu pot lipsi fraţii Becali, ar fi păcat să se piardă.

Urmează PRM – aviz UDMR (superbă coaliţie! – e clar că portocaliii vizează debarasarea de unguri, care de aceea plusează la maximum şi joacă o strategie de ieşire – dar USL e în blocaj, urmat de picaj, de când cu genitalul discurs al lui Ponta).

Va urma asocierea cu Pavelescu, care este pentru PNŢCD şi (creştin-)democraţie ce este  „Prinţul” P(a)ulică pentru Regele Mihai şi monarhie.

Ce vor strategii sistemului?  Să jongleze postelectoral şi să aleagă varianta de coaliţie cu şansele cele mai mari de stabilitate şi soliditate – sau stabilitate solidă. De-aia a preluat Lăzăroiu momeala privind refacerea FSN şi a lansat-o propagandistic: are, din păcate, toate şansele de reuşită. Şi riscăm să asistăm la resuscitarea unui cadavru politic, spre un regim zombi: Noua Republică UUB (Udrea-Ungureanu- Băsescu). Domnia deplină, republican-dinastică, a IMPOSTURII instituţionalizate.

Mai multe despre combinaţiile prin care PD-L intenţionează să acţioneze, cu altă ocazie. Apropiată.

P.S. Mişcarea copulară are ca încununare a succesului reîntregirea familiei postcomuniste şi distrugerea ultimului partid istoric, în memoria ideologului Brucan, acea sărbătoare continuă a subsolului veşnic. :mrgreen:

UPDATE: Becali declară telefonic la Realitatea TV că Udrea i-a spus numele „candidatului-surpriză” al PD-L pentru Primăria Capitalei, dar el a promis că îl ţine secret. Gigil a mai precizat că a pus condiţia pentru alianţa cu PD-L să nu fie în joc Toader Paleologu şi Cristian Preda – pe care i-a făcut de comandă live.

Despre Monica Macovei zice că e „Muma Pădurii”. Iar cei din vechea gardă a PD-L oare ce zic de faptul că Gigi Becali ştie de la Udrea – deci, de la Băsescu -, ceea ce ei nu ştiu? Începe dixtracţia!

Doamna Andronescu i-a pus o întrebare lui Gigi, care a scos porumbelul, anume că ştie că va câştiga Oprescu, dar pe el îl interesează consiliul general. 😆

Că socoteala de-acasă nu se potriveşte cu cea din târg. 😆

UPDATE 2. Lăzăroiu lansează o nouă petardă etnobotanică, pe care probabil că Băsescu o va detona în 5 minute, pe 7 martie, în Parlament, tema falsă cu demisia lui Băsescu cu un an înainte de alegeri, dacă USL îşi dă cu tesla şi acceptă modificarea Constituţiei spre Marea Adunare Naţională. 😆

E clar că Lăzăroiu  s-a mutat în Dămăroaia, unde-şi ţine şi cuiele. Chiar nu-l întreabă nimeni de sănătate privind deturnarea fondurilor europene de la Ministerul Muncii?

UPDATE 3. Toader Paleologu declară live la Realitatea TV că „deocamdată, Mişcarea Populară e doar un agregator de grupuscule” şi face mişto de Udrea et compania, deţinători ai „tablelor legii” : „Mă mai luminează Sever Voinescu, mă mai luminează una-alta”. 😆

30 răspunsuri to “ŞI S-A INIŢIAT MIŞCAREA COPULARĂ. UDREA-BEBEBE-CTV-DDD”

 1. Marius Mina Says:

  Bunga-Bunga, trei lei ciunga 😉

 2. ŞI S-A INIŢIAT MIŞCAREA COPULARĂ. UDREA-BEBEBE-CTV-DDD » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 25 February 2012 – Blog « Ce avantaje are Timisoara in cursa pentru atragerea companiilor […]

 3. Roxana Iordache Says:

  😆

 4. Argusdre Says:

  In primul rand cred ca trebuie premiat cu un mic scuipat acest Gregoire-Ecrivente, care, pentru articolul in cauza a gasit o poza de pe vremea cand Udrea era inca-n gratiile lui Cozmin Gusa si-n Capusa…Apoi, chestia asta cu Miscarea Poporala eu o consider doar un fel de „zoaie de pe geamuri”, o joaca de-a Puia-Gaia a Crapaturii de Buzau, care-a dat de rau, deoarece, logic analizand, toti cei care intra in contactul/intimitatea PDL vizavi de alegeri sunt sortiti sa arda-n focul vesnic, in cel mai emailat cazan cu smoala.La ora asta se poate spune fara a se gresi ca Satra PDL in frunte cu Bulibasa Bese au contabilizat atat de mult rau facut Romaniei si cetatenilor ei, incat nici chiar Iisus pe pamant nu-i mai poate absolvi sau curata…Si, dupa cate se cunoaste acel Vadim -Cavalerul Hachitelor (ca sa nu-l confundam cu Cavalerul Luminii), este animat permanent de dorinta de a conduce de a orienta Miscarile Poporale si implicit este mereu aducator de conflincte….Idem si alde Jiji Becali cu cei doi verisori, din care unul vrea presedinte (l-am numit pe Giovanni).
  Apoi, fie si dupa alegeri, eu nu cred ca DD va accepta conditiile puse de altii ci-si va impune el propriile conditii, constient fiind ca alaturarea de culoarea portocalie (verde sa zicem) il va face sa-si piarda sprijinul maselor, INCLUSIV LA POSTUL SAU DE TV, CARE L-A IMBOGATIT.
  PS
  1.Daca PDL isi va trage in viitor culoarea verde, gasesc lucrul acesta exceptional.Verdele e o culoare specifica maghiarimii…
  2.Roxanico, eu n-am de unde sa stiu cand apare de sub orizont la vreo postare acea aratare pe care tu ai botezat-o „lighioana” si despre care te-am facut atenta ca mereu e aceeasi doar ca posteaza sub mai multe nick-uri.Sunt de acord, cu toti mai scapam fraiele de la gura, dar grohaitorul in cauza a depasit orice limita (precum PDL-ul) si de aceea cred ca ar trebui banat…Ia aminte, mi-am spus doar parerea…

 5. Mâţa Says:

  @Argusdre. I-auzi! Lighioană pe lighioană cunoaşte. 😆 Roxănico cu mă-ta. Da?

 6. Roxana Iordache Says:

  @Mâţa. Ar fi culmea să te banez tocmai pe tine. Încă una ca asta şi schimb parola, deci te scot din admin. 😐

  Chiar dacă ai dreptate, trebuie să te adresezi în funcţie de fiecare. Sau e prea greu?

 7. Filip G Says:

  O alianta PDL cu PNTCD ar fi cireasa de pe tort.
  Acum cand se anunta noi disponibilizari,cetateanul rememoreaza primele disponibilizari 1997.Cine era atunci la guvernare?
  Doamna Campeanu a castigat mandatul de deputat contra unui membru PDL care a folosit culoarea verde in campanie.

 8. Serban G Says:

  ” Marile spirite ” intotdeauna se intalnesc asa ca alianta de azi era inevitabila…Ma intreb daca Raluk a lesinat de surprindere 😆

 9. motraucs Says:

  😳

 10. Argusdre Says:

  Precizez mâţelor puricoase, sau păduchioase, după caz, că eu de fapt am fost întotdeauna un domn elegant şi educat deşi nu s-a observat din cauza unora dintre postări…Iar prin ele n-am făcut altceva decat să răspund cu aceeaşi monedă lighioanelor, ca să priceapă cum stă treaba pe lumea asta şi că toţi ştim să înjurăm, chiar dacă purtăm la gât papion de european…În multe dintre ele chiar nici nu eram eu ţinta insultelor, ci însăşi apropitara blogului si am găsit normal să-i ţin partea vizavi de grobieni…Văd că am greşit.N-are a face..
  Deci încă odată precizez că nu-mi cobor mintea pentru orice crăpatură doar fiindca are blana.Deocamdată….
  Constat că nu se poate să fie pace, deoarece imediat ce-mi îndulcesc limbajul, apare cineva să mă înjure..

 11. Felix-Gabriel Lefter Says:

  O sa verific si eu @pe surse@. Dar pare plauzibil.

  Oricum, prost popor avem…

 12. bmarinescu41 Says:

  Nu luaţi nici o iniţiativă portocalie în glumă!
  Toate iniţiativele şi manevrele de culise converg către acelaşi target: USL sub 50%.Pedeleprele nu neglijează nici o variantă posibil câştigătoare!
  Deci,USL să-şi vadă din ce în ce mai serios de treabă (adică să înceapă să facă şi treabă) ca să-şi menţină avantajul din sondaje ba chiar să se dea peste cap să-l şi crească!!!
  Mârşăviile portocalii sunt ascunse şi nenumărate!!!Nu ştii ce „iepuraş” mai scoate „Iosefini” din joben în ceasul al 12-lea!!!

 13. motraucs Says:

  @Argusdre cui spui tu mâţa paduchioasa ? 😡 Pedelistule !

 14. Florea Virgil Says:

  Este raspunsul meu dat la presa cu privire la miscarea populara.

  http://www.aradon.ro/taranistii-lui-ciorbea-riposteaza/1062914

 15. stejarul Says:

  „Udrea i-a spus numele “candidatului-surpriză” al PD-L pentru Primăria Capitalei,”

  Mi-a spus si mie udrea numele candidatului … TIRIAC :mrgreen:

 16. Radu Humor Says:

  Iar esti in pom 😉
  Cica-i Arafat , nu Tiriac !
  De fapt ala, Raed Arafat zice ca nu, dar mai stii cu ce-l forteaza ?!

 17. motraucs Says:

  😆

 18. stejarul Says:

  @Radu Humor

  inseamna ca m-o mintit anemica! 😉

 19. shogunu' Says:

  Nu-l prea văd io pe CVT pupîndu-se pe bot cu băsea. La cît îl împizduie… Numa’ că… mai ştii?!?!?! La cît îi de dement…
  Ş-apăi asocierea woodrea-becacali… Dă-mi voie!
  Îi cam ca boc înapoi la primăria Clujului. Vezi de treabă… Încă mai ţin legătura cu mulţii mei prieteni din Cluj. Întreabă-i pe ei ce părere au acuma.
  Banzai!

 20. Dinache Says:

  Nu mi-e frică de bau-bau (bĂSESCU – aNASTASE – uDREA // bECALI – aURELIAN – uNGUREANU.

 21. Marcus Says:

  Roxano, io te bag in pizda ma-tii de proasta si n-o sa mai comentez p-aicisa. N-ai decat sa ramai proasta cu ceilanti comentatori cares la fel ca tine.

  Adio.

 22. Marcus Says:

  PS. sa fiti iubiti in cur!

 23. Marius Mina Says:

  Miscarea Populara :

 24. motraucs Says:

  L-au dus pe @Motraux la adapost dupa ce l-au recuperat de pe strazi inzapezit,de aia a lipsit de acasa…au aparut si primele imagini de acolo cand el „face frumos” ca sa se puna bine cu doamna supraveghetoare sa poata evada cu prima ocazie…Uitati-va la el ce smecher este 😆 😆 😳

 25. stejarul Says:

  PSD Caraș Severin contesta paritatea 1:1 in USL si rupe USL la alegerile locale. „Pesediștii ar accepta o candidatură comună doar pentru șefia Consiliului Județean, unde este nevoie de o concentrare a forțelor pentru a-l da jos pe eternul Sorin Frunzăverde” PSdistii nu se dezmint. Profitori si excroci, doresc USL doar unde au nevoie…
  Paritatea nu poate fi atacata pentru ca este „coloana vertebrala” a USL. Fara paritate 1:1, cel care are sub jumatate devine vulnerabil la abuzurile celui mai puternic. Daca PSDul sparge USL, tot ce avem de facut este sa le cerem explicatii de ce au dat “dusmanului” sefia senatului, de ce omul lor bakonsky , frauda alegerile pentru acelasi “dusman”, de ce sova a initiat o lege ce face imposibila suspendarea lui basescu si de ce nastase si-a pus seful mafia personale in slujba lui basescu ? Liberalii sa nu mai doarma in papuci! Sa nu se lase calcati de un “aliat cu doua fete”!
  PSDul se comporta ca un animal incoltit care musca disperat in toate directiile. Au ajutat PDLul sa creasca de la un partid de 7% la ceea ce a fost in vremurile lui de glorie si au primit in schimb dreptul de a controla “monstruozitatea” PDL prin boc. PSDul isi vede “controlul” amenintat de recentele miscari in PDL care converg catre debarcarea lui boc. (boc este sfatuit insistent sa lupte pentru o cauza moarta, primaria Cluj, pierderea alegerilor fiind picatura care il va debarca de la sefia partidului. ) Daca PDL ul nu-l mai pot controla, vor incepe IN SFARSIT, lupta corp la corp cu basescu.
  Au inceput sa il atace si pe Crin, contestand paritatea USL fiind siguri pe asul lor din maneca: PSDul il demoleaza pe basescu. Chiar daca o fac, nu au nici un merit atata timp cat ei l-au ridicat initial. Ba din contra, au raspunderea jumi-juma cu marinarul pentru dezastrul facut de PDListi in Romania.
  Vom asista (daca nu asistam déjà) la o lupta intre partidele “serviciilor” PSD-SRI versus PDL-SIE- etc.
  Oricare invinge e semn rau pentru Romania. Sperantele noastre sunt ca cei doi monstri sa se lichideze reciproc. Doamne ajuta!

  PS. Tiriac candidatul PDL la primaria capitalei, daca o castiga, primeste bonus scaunelul lui bok la sefia PDL. My two cents. 😉

 26. încredere cu țârâita | DAP Says:

  […] PDL în bătălia pentru primăria capitalei… La urma urmei, ce încredere ar putea inspira o Mișcare Populară cu aspect de menajerie?  În care își găsesc loc, cușcă lângă cușcă umăr lângă umăr, […]

 27. shogunu' Says:

  @Marcus.
  Nene marcus, pentru comentariul ăsta
  Marcus spune:
  duminică 26 februarie 2012 la 12:51:47 pm
  PS. sa fiti iubiti in cur!
  Io-ţi zic „mulţam fain”!!!
  Sayonara!
  PS. Pentru mesajul de deasupra ăstuia, nu-le redau, îţi zic „decît” că nu-ţi face DELOC cinste.

 28. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  Daca-i mârlan s-o ia si el la etaj, precum zicea base: „Muie ti-am spus!”

 29. Marcus Says:

  @Shogunu: Esti intr-o eroare totala. Daca te-ai fi uitat cu putin mai multa atentie la text ti-ai fi dat seama ca eu nu fac geseli gramaticale sau de necunoastere a limbii romane („ceilanti comentatori cares la fel ca tine”) ca cele din textul respectiv, in general imi place sa cred ca folosesc destul de corect limba romana. In al doilea rand, eu am avut multe dispute cu Roana, insa in limitele bunului simt (poti s-o intrebi chiar pe ‘mneaei). 3. Decizia de a-mi spune Sayonara sau Adio (tot asa se spune si in japoneza-daca este folosit-), fiind un neologism, iti apartine insa, sincer sa fiu, m-ar intrista sa stiu ca am pierdut un amic virtual doar pentru ca cineva m-a clonat.
  sa fii iubit
  marcus
  PS Roxana stie ca nu-i IP-ul meu.

 30. Marcus Says:

  Duca-se Pe Pustii ! (Jos Basescu!)

  Gigi Becali: Am fost contactat de Elena Udrea. Vom face o alianta cu PDL pentru alegerile din Bucuresti
  de R.M. HotNews.ro

  Gigi Becali afirma ca partidul pe care il conduce va forma o alianta cu PDL la alegerile locale din Bucuresti. El sustine ca a fost sunat de sefa organizatiei PDL Bucuresti, Elena Udrea, si ca in viitorul apropiat aceasta alianta va deveni oficiala.

  Randurile de mai sus nu mai necesita nicio explicatie in ceea ce priveste nivelul de hazna pestilentiala la care chiombu impreuna cu alti cativa saltimbanci de pe esicherul politic dambovitean au adus modul de face politica in Romania. O fi vorba aia, cu politica ce poate fi asemuita cu o curva, oarecum adevarata, numai ca respectiva doamna produce placere celui care-i plateste favorurile sexuale, la noi haznaua respectiva nu poate aduce decat un iz vespasianic care iti intoarce stomacul pe dos de greata. Dupa ce Basescu l-a arestat (dupa cum s-a plans chiar el, cand s-a dat persecutat politic la Bruxelles) cu mascatii din fata copiilor si l-a bagat la beci in Saptamana Mare, iata ca ciobanul din Pipera uitand ca l-a numit public pe Basescu, Satana, acum bate laba cu amanta anticristului in alegerile pentru primarie.

  Jos Basescu!

  Unsu’ Domnului pe Terra, Jiji-al nostru din Pipera,
  Cu molifte fara numar, stinse printr-un gest zavera,
  Ce-a avut-o cu Satana care l-a bagat la beci
  Unde-a fost facut fetita si-a mancat pe rupte terci.

  Plansu-ni-s-a Jiji-al nostru cu ecouri la Briusel
  Ca l-a arestat Mefisto razandu-si asa de el.
  Chiar in Saptamana Mare i-a trimis mascati pe cap
  De-a ramas pe veci de atuncea cu un mare handicap.

  Cu blesteme si ocara l-a tratat atunci pe chiomb
  Si a zis ca-n lupta dreapta l-ar putea face chiar zob.
  Si-a scuipat in san ferice si-a batut si niste cruci
  Cand vazu lumina zilei, liber, actoras in balci.

  Iata insa ca acuma Jiji face pact cu dracu’
  Se-aliaza pentru lupta chiar cu badea necuratu’,
  A uitat si de obida ce-i produse Sarsaila
  Si batu palma cu Udrea, ibovnica lu’ chiombila.

  Suparat e Domnu-n ceruri de asa o alianta
  Si-a dispus ca lu’ nea Jiji Petru sa ii traga clanta.
  Sfantul a primt ca ordin pe infam sa-l izgoneasca
  Sa-l trimita la Satana, in cazan sa-l gazduiasca.

  Geaba a inaltat biserici si pe popi i-a rasplatit,
  Geaba canta psalmi in barba si sarmani a miluit,
  Sacrilegiul ce comis-a cand se invoi cu dracu’
  Dumnezeu in cer nu uita, el in iad va sta cu veacu’.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: