REGIMUL BĂSESCU, MĂSURI NAZISTE FLAGRANTE. ANULAREA EGALITĂŢII DE ŞANSE ŞI EVALUĂRI PSIHO-SOMATICE!

Premierul ilegitim Ungureanu pozează pe calul alb, de aceea a convocat şedinţa de guvern şi a decis eliberarea a 750 de mii de lei, sumă care ajunge doar pentru morfina necesară pentru o lună, celor 10 mii de bolnavi de cancer cu dureri atroce. N-ar fi făcut nimic dacă nu erau cele două ediţii de „Sinteză a zilei” dedicate situaţiei disperate a bolnavilor de cancer din România. Dar sunt şi multe alte categorii de bolnavi cronici care se confruntă cu probleme similare – sunt şi diabeticii, şi cei cu afecţiuni cardiovasculare, şi cei dependenţi de dializă, şi cei cu dizabilităţi cărora li s-a luat dreptul la însoţitor, şi pensionaţii/pensionabilii pe caz de boală cu multiple operaţii, unii chiar cu transplanturi, cărora fie li se refuză dreptul la pensie pe motiv de lipsă de vechime – da! -, fie li se retrage pensia, şi aşa amărâtă, ceea ce echivalează cu o condamnare la moarte. Toată politica de exterminare are această finalitate – cu toate că bieţii pensionari sunt cei care poartă în spate unica disciplină fiscală din ţara noastră nefericită.

Starea de fapt criminală durează de ani de zile, din pricina nemernicilor de la putere, bolnavi după avere cu preţul sănătăţii şi vieţii oamenilor. Duţă de la CNAS, omul lui Băsescu, în faţa căruia lipeşte călcâiele ministrul Sănătăţii, nu-i reţin numele, de la UDMR. Şeful CNAS şi ministrul Sănătăţii ar fi trebuit să-şi dea demisia din start – măcar Cseke şi el până atunci complice la genocid, a demisionat. Realitatea e că Duţă n-a plătit datoria de peste 2 milioane de euro firmei furnizoare de morfină ca să dea banii la partid şi să-şi tragă şi el comisionul. Mihai Gâdea merită toată lauda pentru emisiunile – cel puţin pe moment – salvatoare. În mod sigur echipa de reporteri duri de la Antena 3 va şti să facă o anchetă cu cap şi coadă. Sper să o urmărim în curând.

Ştiu ce înseamnă să-ţi moară cineva drag din cauza sistemului criminal. Pentru unchiul meu ardelean nu s-a făcut nici pe departe tot ce se putea – am trecut şi noi prin lipsa citostaticelor, amânarea şi pe urmă, sistarea curelor. Din lipsă de aprobare a unui medicament vital, deci care îi putea dacă nu salva, măcar prelungi viaţa. Era un pacient ideal, dacă ar fi fost tratat în Vest, mai trăia ani buni. Aş fi scris oricum despre toate astea, dar faptul că le cunosc direct e un argument în plus. Şi afirm cu tărie că NIMENI n-ar trebui să aibă voie să facă politică – profesie de reprezentare în orice democraţie normală, până nu merge în prealabil să cunoască viaţa reală, ţara reală, dacă nu provine din ele: obligatorie ar trebui să fie vizita – de om obişnuit – în spitale şi absolut obligatoriu, în pavilioane de pacienţi cu boli maligne – cei care vin pe la televiziuni ar trebui să aibă grijă să nu mai dea cu barda ca Mădălin Voicu, prin afirmaţii de genul celor că  „morfina îi obişnuieşte cu pământul”.  👿

LIPSA EGALITĂŢII DE ŞANSĂ e flagrantă în România. E inadmisibil sistemul – imensa majoritate a oamenilor cotizează o viaţă pentru asigurările sociale şi de sănătate, fără să beneficieze de ele, iar când o mică parte din contribuabilii României au nevoie de îngrijiri pe seama propriei contribuţii li se refuză. Sau trebuie să plătească de parcă nici n-ar fi asiguraţi. NIMENI N-A RĂSPUNS ÎN CE GĂURI NEGREI S-AU TOPIT CAS-URILE ŞI FONDUL DE PENSII ÎN 22 DE ANI. Şi nici opoziţia nu s-a ostenit să întrebe, că nu-i nici ea inocentă. Dar nici criminală, ca neoamenii-ăştia. DE CE atunci când un om, un asigurat, are nevoie de un medicament vital NU I SE ACORDĂ DIN OFICIU, conform legii? Ci trebuie să treacă prin filtrul unei COMISII care trebuie să decidă cine are dreptul să trăiască şi cine trebuie lăsat să moară. I s-a întâmplat şi unchiului meu, refuzat de OPSNAJ, care ţine de generalul Izmană. Toţi ar trebui să beneficieze de dreptul la viaţă, tuturor ar trebui nu să li se aprobe, ci să li se asigure medicamentele vitale. O mafie în spitale, la casele de asigurări, totul politizat infracţional, în regim de crimă organizată.

Ceea ce face regimul Băsescu se numeşte TERORISM DE STAT.

Şi trec acum la o măsură anunţată azi de Ministerul Educaţiei şi incredibil ignorată de mass-media, deşi până acum într-o ţară normală s-ar fi lăsat cu scandal până la cer şi demisii rapide. A ieşit ministra reală – care îl patronează şi pe Baba, cum l-a patronat pe Funebriu -, Oana Badea şi a explicat ea cum e cu aberanta clasă zero. Cu alte cuvinte, avem nişte copii preşcolari, cum procedăm, ca să nu pară că facem de-a binelea ca Irod? Facem EVALUĂRI PSIHO-SOMATICE ALE COPIILOR!!!!

Ce-a făcut?! Intenţie nazistă manifestă şi nimeni nu zice nimic? USL tace, cred că nici n-au observat. Cum nu băgaseră în seamă nici anunţul repetat săptămâni în şir de profesorul Marius Nistor, privitor la un abuz fără margini din partea MEC, acela de a-i fi pus pe profesori să facă recensământul copiilor. Obligaţi sub şantaj. Iar ei n-au avut tăria să refuze toţi nemernicia. Care se dovedeşte palidă faţă de METODA DE SELECŢIE NATURALĂ anunţată de un secretar de stat din Guvernul Ungureanu. Nici nu trebuie să intrăm în detalii, să observăm cât de nerelevante ar fi respectivele teste – că există mii de copii timizi, a căror capacitate nu o poţi evalua, după cum sunt şi copii cu tupeu şi mai slab dotaţi decât unii copii timizi. Pentru că viaţa e vie şi numai psihopaţii vor să o toarne în tipare inumane. Nazismul şi comunismul sunt două feţe ale aceleiaşi monede. În perioada stalinistă, copiii erau discriminaţi pe motiv de apartenenţă socială, cei cu „origine nesănătoasă” n-aveau egalitate de şanse cu ceilalţi, adică ori erau daţi afară din şcoli/licee/facultăţi şi trimişi la munca de jos când nu direct la închisoare. ori erau puşi în situaţia să treacă nenumărate examene şi teste ca să fie admişi acolo unde orice loază putea intra dacă avea aviz de la partid.

Măsura „evaluării psiho-somatice” trebuie refuzată de plano, trebuie sesizat Avocatul Poporului.

Baba şi Jalea! Regimul Băsescu. Pardon: JOS BĂSESCU, JOS GUVERNUL CRIMINAL!

P.S. Mai degrabă ar trebui să le facem noi o evaluare mutanţilor. 👿

9 răspunsuri to “REGIMUL BĂSESCU, MĂSURI NAZISTE FLAGRANTE. ANULAREA EGALITĂŢII DE ŞANSE ŞI EVALUĂRI PSIHO-SOMATICE!”

 1. bmarinescu41 Says:

  Pe fruntea lor,a tuturor pedeleprelor,scie cu litere mari de tipar:
  JILAVAAAAAAAAAAAAA !!!
  PLUTONUL DE EXECUŢIEEEEEEE !!!

  CE MAI AŞTEPTĂM ??????????????
  CÂND ÎI EXECUTĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂM ???????????

  ÎNVĂŢAŢI „La MARSEILLAISE !!!!
  Allons enfants de la Patrie
  Le jour de gloire est arrivé !
  Contre nous de la tyrannie
  L’étendard sanglant est levé
  Entendez-vous dans nos campagnes
  Mugir ces féroces soldats?
  Ils viennent jusque dans vos bras.
  Égorger vos fils, vos compagnes!

  Aux armes citoyens
  Formez vos bataillons
  Marchons, marchons
  Qu’un sang impur
  Abreuve nos sillons

  Tremblez, tyrans et vous perfides
  L’opprobre de tous les partis
  Tremblez! vos projets parricides
  Vont enfin recevoir leurs prix!
  Tout est soldat pour vous combattre
  S’ils tombent, nos jeunes héros
  La France en produit de nouveaux,
  Contre vous tout prêts à se battre.

 2. marcus Says:

  Ha, Ha, Ha ! Guvernul Basescu 6 (Ungureanu) Condus Din Umbra De Antena 3

  Daca cineva imi spunea ca tovarasul maior Basescu va ajunge sa fie condus de to’asu’ gradu’ Voiculescu, prin intermediul postului TV Antena 3, l-as fi trimis la balamuc sa-si puna, vorba lui Badea, perfuzii in cap si sa-si faca, vorba mea, dusuri scotiene pe sub piele. Este insa a doua oara de la instalarea cu pompe funebre (fie vorba intre noi) a noului guvern, cand Cel Ungurean manat de la spate de ecourile starnite de emisiunile postului TV susamintit intervine in forta si mai reglementeaza f’o situatie scapata total de sub control cum au fost cele cu interventia la dezapezire si mai nou cu lipsa morfinei pentru bolnavii de cancer. Imi si imaginez faza in care chiombila dupa ce a inchis aseara nervos televizorul l-a sunat pe Cel Ungurean si i-a dat ordin sa vada ce face cu morfina pentru respectivii bolnavi ca este prea de porc ce se intampla la Mr. Duta in ograda. Si Cel Ungurean, in independenta sa totala, astazi a adunat de pe drumuri guvernul, l-a convocat de urgenta si pe Duta, pe care l-a dojenit parinteste, fara sa ia vreo sanctiune impotriva acestuia si i-a dat de la pusculita personala 750.000 RON sa procure de urgenta morfina respectiva si sa mai aline in acest fel suferintele de neimaginat prin care trec bolnavii de cancer din aceasta tara care prin lege au dreptul la acest lucru, insa prin vrerea unui imbecil nesmitit ca Duta au fost privati mai bine de o luna de el.
  Daca o va tine tot asa Antena 3, poate avem sansa si sa “Jos Basescu”, in sensul ca anticristu’ sa-si dea in sfarist seama de cat de urat a ajuns sa fie de poporul de care-si bate joc la greu si sa-si dea demisia.
  Asa ca: “Jos Basescu!, Demisia si La Rahova cu tine!”

 3. Huhu Says:

  ROMANI si INTERNAUTI SA NE UNIM impotriva DICTATORULUI BASESCU sa luptam impotriva lui
  pe Net si sa iesim zilnic in piete, sa demonstram
  si sa strigam JOS BASESCU!!!!!!

 4. Motraux Says:

  Ca sa nu mai puna @motraucs filme despre mine o sa le pun singur Aici este un film cu mama cand eram mici dar am invatat de atunci ce inseamna concurenta si inevitabila lupta pentru haleala : lol: 😳

 5. Deveanu Silviu Says:

  E firesc ca fiecare cetatean sa stie ce se face cu imensele sume colectate de CNAS, de banii din asa zisele programe nationale, e vorba de vreo 5 miliarde de euro, bani nu gluma. Nimeni nu da nicio socoteala, nimeni nu raspunde si, asta nu de ieri, de azi, de 22 de ani. Toti au furat si fura, prin rotatie. Acum e randul PDL,UDMR, UNPR si minoritatilor (sa nu creada cineva ca astia-s usi de biserica!). Exista la Parlament comisii de specialitate unde sunt reprezentanti ai Puterii si Opozitie. Liniste mormantala! Discutii doar la televizor, nicio finalitate, niciun control, niciun raport, nicio speranta. Si cand te gandesti ca pe langa cei 471 de alesi mai sunt sute, poate mii de experti si alti functionari cu atributii in domeniu. Concluzia, toti taie frunza la caini, niste incompetenti, niste neica nimeni, PILE, CUNOSTINTE, RELATII-PCR, pe romaneste. Asa ca nu-i de mirare ca totul e o bulibaseala de nedescris, o atmosfera propice furtului din banul public, coruptiei, nesimtirii. Roxana, crezi ca masurile pe care le iau acesti derbedei sunt fasciste? S-avem pardon, astia habar n-au de nicio ideologie (valabil pentru toti!), singurul crez tine de propria pricopsire intr-un stat MAFIOT condus de capo de tutti capi-Chiorul de la Cotroceni. Faptul ca salariul minim in Romania este cu 20% mai mic decat pe timpul lui Ceasca spune totul despre dezastru. Un lucru e cert, 2009 a fost mai bun decat 2010, 2010 mai bun decat 2011 si 2011 mai bun decat 2012. Ce va fi in 2013? DEZASTRU INCREDIBIL!!! Dar, asta nu inseamna ca niste smecheri nu vor avea o avere si mai mare!

 6. REGIMUL BĂSESCU, MĂSURI NAZISTE FLAGRANTE. ANULAREA EGALITĂŢII DE ŞANSE ŞI EVALUĂRI PSIHO-SOMATICE! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 23 February 2012 – Blog « Centrul comercial City Mall ar putea fi transformat in spital […]

 7. Mircea Hamza Says:

  Funia scurta de la gatul premierului Ungureanu la http://mirceahamza.com/?p=1901

 8. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  „Ceea ce face regimul Băsescu se numeşte TERORISM DE STAT.”
  Da. Genocid prin incalcarea Art. 47 din Constitutie. Am spus mereu ca drepturile si libertatile cetateanului nu se administreaza nici cu lingurita, nici cu bata, iar basescu si mafia pd-l sunt cancerul Romaniei.
  Din pacate majoritatea romanilor, inclusiv politicienii, nu au inteles ca de acest tip de cancer se poate scapa intr-un singur mod, prin „extirpare”. Pentru supravietuire este nevoie de vointa si curajul tuturor de a se supune „operatiei” strazii. Este singura cale!

 9. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Şi trec acum la o măsură anunţată azi de Ministerul Educaţiei şi incredibil ignorată de mass-media, deşi până acum într-o ţară normală s-ar fi lăsat cu scandal până la cer şi demisii rapide. A ieşit ministra reală – care îl patronează şi pe Baba, cum l-a patronat pe Funebriu -, Oana Badea şi a explicat ea cum e cu aberanta clasă zero. Cu alte cuvinte, avem nişte copii preşcolari, cum procedăm, ca să nu pară că facem de-a binelea ca Irod? Facem EVALUĂRI PSIHO-SOMATICE ALE COPIILOR!!!!
  _____________________________________
  Am avut ieri initial neplacerea de a-l vedea pe Stefan Vlaston pe Romania TV . Fireste,prima reactie a mea a fost sa schimb canalul 😎 dornic sa nu aud abertiile acestui cretin basescian la care se inchina toata Noua Republica . Neplacerea initiala s-a transformat insa intr-o mare placere ,deoarece omul a aratat clar si exact ,cu sprijinul invitatilor si cu efort propriu 🙂 ,ce este,adica un dobitoc ! 🙂 .Dadea din colt in colt ,agita niste fituici scoase de el de pe un site , se contrazicea la fiecare trei fraze,incurca lucrurile ,facea zob totul si nu intelesese nimic .Se vede ca il admira pe Funeriu si „reformele” lui ,si ala era tot ca el 🙂 .

  Vlastoane,bine ai venit IN LUMEA REALA ! Pe la Noua Republica te aplauda aia si te lauda ca esti „dastept” foc ,indiferent ce cretinisme debitezi ,cat timp pupi ca si ei fundul lui Basescu si mai nou al lui MRU . In lumea reala insa ,discutand cu oameni normali ,vei reusi doar sa pici de prost ,asta fiind adevarata ta valoare .Exact cum a spus domnul Marga ,”sa-l lasam pe domnul Vlaston,dansul spune vrute si nevrute si nu are competenta necesara sa inteleaga problemele „.Asa stau lucrurile draga Vlastoane ,in afara sferei pupincuristilor tai ,ESTI UN ZERO … 🙂 .

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: