NOILE ACHIZIŢII ALE GENERALULUI IZMANĂ

25 răspunsuri to “NOILE ACHIZIŢII ALE GENERALULUI IZMANĂ”

 1. Motraux Says:

  🙄 😳

 2. Roxana Iordache Says:

  Pisu, adică tanti din stânga a fost la Felix Motanul şi tanti din dreapta a fost şi s-a întors unde-a trimis-o Matronul. 😳

 3. motraucs Says:

  😳 😳

 4. Motraux Says:

  @ Roxana In codul semnelor pisicesti i-am spus lui @motraucs ca i-ar sta bine in poala lui tanti din stanga…Vad ca a inteles mesajul 😆

 5. Motraux Says:

  😳

 6. motraucs Says:

  @Motraux delireaza de foame…si-au inchis toti vecinii balcoanele si stapana nu-i da decat graunte…de fapt el fiind traseistul cartierului s-ar asemana cu cele doua din poza 😆 🙄

 7. Huhu Says:

  Nu-s oare tziganci amindoua?

 8. Roxana Iordache Says:

  @Motraux. Gloriosule, păi parcă l-ai recomandat pentru poala lui Mihăiţă Neşu, care merită din plin să se refacă. 😳

  @motraucs. Pisoiaş, de ce ţi-o cauţi tu? 😆

 9. Roxana Iordache Says:

  @Huhu. Sincer, nu ştiu. Dar comportamentul lor probabil că ţi-a sugerat-o. :mrgreen:

 10. NOILE ACHIZIŢII ALE GENERALULUI IZMANĂ » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 20 February 2012 – Blog « Impresii de calatorie: Miami, Miami Beach (Florida, SUA) […]

 11. motraucs Says:

  @ Motraux vrea la calculator ca sa posteze pe blogul Roxania dar tocmai a gasit locul ocupat ceea ce l-a facut oarecum nervos 😆

 12. Huhu Says:

  Corect scumpa Roxana, individele au comportament de tziganci, vai de capul lor!

 13. Dumitru Rizoaica Says:

  MIZERIA CARE NE AGRESEAZA!

  In varful mizeriei care agreseaza Romania se afla demagogul si sarlatanul politic Basescu! Urmeaza o ciurda de politicieni care ii sunt indatorati pentru parvenirea lor, care se continua cu o turma de jurnalisti si analisti, intre care trebuie neaparat amintiti evenimistii, beunutevistii, dousdoistii, etc. La etc. trebuie amintit neaparat Horica Limbaul (Horia Alexandrescu), a carui limba se orienteaza “magistral” catre detinatorii Puterii, care, la pierderea acesteia, vor deveni tintele suturilor lui Horica Limbaul! Horica stie doar doua: ori cu limba, ori cu sutul! Tot la etc., trebuie sa-l amintesc si pe “Nasul” (Radu Moraru) care nu mai e la B1, dar care face eforturi sa-si nu-si iasa “din limba”! Pacat ca un baiat asa tanar ca el, nu intelege cat este de penibil sa fii atat de “lipit” de fundul cuiva! Trecand la evenimisti, aici nu vor fi amintiti decat cei mai “habotnici”, intre care se evidentiaza Mircea Marian, Mircea Mihaies, Mircea Cartarescu (care da semne ca s-a saturat de dosul lui Base), Silviu Sergiu, Nicoleta Savin, Florian Bichir, Dan Andronic, Ion Cristoiu (ultimii patru si beunutevisti!), etc., etc. Beunutevistul pur si dur, este Robert Turcescu, caruia i se alatura alti pupinbasisti de la Ev.Zilei, de la 22, de la Adevarul, sau de aiurea, precum Cozmin Gusa, Horica Limbaul, etc. Un pupincurist de mare calibru este Grigore Cartianu, redactor sef la Adevarul! Alti pupincurisi pur sange sunt Dan Cristian Turturica, Dan Tapalaga, Cristian Campeanu, Andreea Pora, si chiar Andrei Cornea!
  Toata aceasta sleahta formata din politicieni, jurnalisti, analisti, etc., au creat si intretin, pentru cei saraci cu duhul, MITUL salvatorului Base! Tehnica a fost urmatoarea: S-au cautat niste specimene umane, detestate, pe drept sau pe nedrept, de cea mai mare parte a populatiei, intre care Vantu, Voiculescu, Patriciu, etc., care au fost numiti moguli rai, iar impotriva lor s-a pozitionat sarlatanul Basescu, pentru a beneficia de sprijinul celor ce-i detesta pe “mogulii rai”! In acest fel sarlatanul Basescu si-a asigurat un sprijin majoritar din partea celor saraci cu duhul, fara sa faca ceva util pentru ei sau pentru tara! Intrebarea care se naste imediat este: cati dintre jurnalistii si analistii care il prezinta pe Base, drept salvator, sunt atat de idioti incat chiar cred aceasta bazaconie? De ce a-l considera pe Base, NU salvator, ci doar de buna credinta, este o imensa eroare? Pentru ca NU POATE SA FIE un Presedinte de buna credinta, acela care NICI dupa 9 (noua) luni nu ALEGE, pentru “romani” si Romania, cea mai benefica situatie dintre doar doua posibile!!! Acest lucru ii solicita Scrisoarea Nr.11270/03-05-2011, ce i-a fost adresata la Cotroceni, si care poate fi citita pe blogul “Dreptate pentru toti”!
  De ce Basescu sarlatan? Pentru ca semana ingrozitor de mult cu un sarlatan dintr-o poveste, relatata de un desen animat vazut in 1985. Iata povestea:

  ///Intr-un sat (care poate fi Romania!), un sarlatan a simtit ca poate profita de prostia acelor locuitori. In fiecare seara se urca pe dealul de langa sat si producea niste zgomote infioratoare, ce ingrozeau locuitorii, iar a doua zi le spunea acestora ca pe deal exista un monstru (care ar putea fi “mogulii rai”!), care ii va manca pana la unul, daca nu il recunosc pe el stapan absolut, caci doar el ii poate veni de hac acelui monstru! Dupa indelungi targuieli batranii satului se invoiesc sa-l recunoasca pe sarlatan drept stapan absolut, iar acesta se urca pe deal, incepe sa produca acele urlete infioratoare, mimeaza o lupta si in final, din varful unei stanci arata locuitorilor “pielea” monstrului pe care l-a si jupuit, dupa care o arunca in paraul ce curgea pe la baza stancii! Toata lumea era fericita ca a scapat de monstrul infricosator, sarlatanul devenea stapan absolut peste toata suflarea satului, dar…niste tineri mai neincrezatori pornesc pe cursul paraului pentru a vedea cu ochii lor pielea “monstrului”! N-au mers prea mult, caci la o cotitura au gasit agatata in niste crengi “pielea” cautata! Surpriza a fost totala cand au vazut ca “pielea” aratata de sarlatan era de fapt o “manopera” a acestuia realizata din nenumarate petice! Cu “pielea” in bat tinerii se intorc in sat si il alunga cu pietre pe ”salvatorul” sarlatan!/// Sper ca si “finalul” lui Basescu sa semene cu al sarlatanului din poveste!

 14. Dumitru Rizoaica Says:

  “SOMNUL RATIUNII”, la Romani!

  Domeniile in care “somnul ratiunii” se evidentiaza pregnant sunt: politic, mass-media si “microbismul” politic! Politica ofera o paleta larga de manifestari a simptomelor “somnului ratiunii”. Ce altceva ii impiedica pe politicieni, in general, si pe politicienii Opozitiei in special, sa constate si sa denunte OROAREA, numita vot Uninominal, care nu are nicio tangenta cu politica, si care a fost insinuat, in politica, de demagogii si sarlatanii politici?! Acest vot (Uninominal) este caracteristic concursurilor de Miss si de muzica usoara, de tipul Eurovizion, Mamaia, etc. Cat timp trebuie sa mai suporte alegatorii rationali asemenea aberatii?
  Dlor USL-isti! Treziti-va din “somnul ratiunii”, si aratati alegatorilor, scarbiti de diversiunea Uninominalului, ca SUSTINETI votul politic, care este cel proportional pe lista de partid, cu prag electoral de maximum de 3%!
  Si daca tot incepeti sa renuntati la “somnul ratiunii”, aduceti in fata judecatii ei inlocuirea actualului cadru democratic, cu acela ce v-a fost propus prin Scrisoarea Nr.11270/03-05-2011, adresata presedintelui Basescu, si care a fost transmisa tuturor partidelor politice! Atat Scrisoarea, cat si cadrul democratic pe care il propune, pot fi citite pe blogul (site-ul) “Dreptate pentru toti”!
  Niciun partid, mai vechi sau mai nou (PDL, PSD, PNL, PC, UNPR, UDMR, PRM, etc., sau PPDD), nu trebuie sa mai MINTA electoratul, ca este interest de o schimbare in Bine in societate, daca nu sustine inlocuirea actualului cadru democratic, care, in ultimii 22 de ani, s-a dovedit SEPTIC si RUINATOR pentru societatea romanesca! Cei ce nu vor sustine aceasta inlocuire, nu vor mai putea pacali pe nimeni, caci toti vor intelege ca unicul lor “ideal” este ..Ciolanul!
  Si daca tot ne aflam la momentul trezirii din “somnul ratiunii”, va rog stimati politicieni, jurnalisti, analisti, etc., care acceptati “trezirea”, sa-i “taxati” pe prostii (sau ticalosii) care spun ca alegerile anticipate NU SE POT declansa DECAT prin parcurgerea unor proceduri care dureaza circa 60 de zile!
  Prin consensul clasei politice si maine se poate stabili data alegerilor anticipate, daca poporul suveran si ratiunea pura le considera nu doar dezirabile, ci chiar necesare! Constitutia nu a fost “intocmita” pentru a fi OPUSA vointei poporului, exprimata prin consensul clasei politce!
  Daca in Parlamentul Romaniei exista forte politice care se opun vointei populare si Interesului National, si in consecinta se opun alegerilor anticipate, DOAR atunci este obligatorie parcurgerea etapelor prevazute de Art.89(1) din Constitutie!
  De ce a prevazut legiuitorul parcurgerea acestor etape? Pentru ca disputa, “a fi sau a nu fi” alegeri anticipate, sa nu se transeze cu “parul”!
  Toti politicienii, jurnalistii, analistii, etc., care, si de aici inainte, vor aborda chestiunea alegerilor anticipate in cheia unica, si tembela, a prevederilor Art.89(1), fara sa tina seama de posibilitatea consensului clasei politice, vor dovedi ca au ratiunea cufundata in somn adanc, ceea ce le va aduce dispretul semenilor!
  O alta categorie cufundata in “somnul ratiunii” este cea a “microbistilor” politici! Acestia dovedesc ca nu sunt dispusi la analize de niciun fel, ei fiind “caini pana la moarte” ai personajului X, sau ai partidului Y!
  Acesti “microbisti” se gasesc in mass-media (poate nu dezinteresat!) atat ca jurnalisti si analisti, cat si ca postaci (comentatori)!
  “Somnul ratiunii, naste monstri!”
  Romani! Treziti-va, din “somnul ratiunii”!
  Bucuresti, 19-02-2012. Ing. pens. D. Rizoaica, Fost detinut politic 1958-1963 si febr-apr 1986.

 15. Dumitru Rizoaica Says:

  CE-I DE FACUT?

  Aceasta intrebare trebuie sa se afle pe buzele tuturor celor pe care ii intereseaza Romania! Raspunsul la aceasta intrebare trebuie sa ne preocupe, si nu grija de a-l apara pe sarlatanul Basescu, care stie sa-i prosteasca pe cei mai multi, facandu-i sa creada ca este interesat de Romania! Un Presedinte care nu ALEGE, pentru “romani” si Romania, nici dupa 9 (noua) luni de zile, cea mai benefica situatie dintre doar doua posibile, care i-au fost prezentate cu Scrisoarea Nr.11270/03-05-2011, nu poate fi “banuit” de buna credinta! Scrisoarea poate fi citita de catre oricine pe blogul “Dreptate pentru toti”!
  Dar Basescu nu reprezinta exceptia, ci regula comportamentului actualilor politicieni! Tocmai din acest motiv, protestatarii “iernii romanesti” detesta intreaga clasa politica! Acest lucru nu-i impiedica sa ceara Alegeri anticipate! Si asta pentru simplul fapt, ca cei din Opozitie, vor fi cel putin pentru un timp, mai “curati” decat “manjitii” care s-au aflat pana acum la Putere! Chiar daca acum “rotirea” la Putere este strict necesara, ea nu are nicio relevanta pentru reformarea clasei politice! Reformarea nu se poate realiza prin aparitia unor noi partide politice, de tipul PPDD, Noua Republica, etc., ci DOAR prin schimbarea Cadrului Democratic in care exista si functioneaza clasa politica!
  De ce trebuie schimbat actualul cadru democratic? Pentru ca in cei 22 de ani s-a dovedit SEPTIC si RUINATOR pentru societatea romaneasca, deoarece a permis EXISTENTA minciunii, lacomiei, hotiei, tradarii Interesului National, iresponsabilitatii, nesimtirii, etc., in comportamentul si actiunile celor ce au detinut functii publice, prin alegeri sau numiri!
  Cei care spera prosteste ca un individ (basistii), sau o alianta (USL), poate schimba, durabil, in Bine situatia din Romania, sunt ori rupti de realitati, ori refuza sa-si foloseasca Ratiunea! O asemenea schimbare in Bine, poate fi realizata DOAR de un Nou Cadru Democratic, care nu va mai permite EXISTENTA minciunii, lacomiei, hotiei, tradarii Interesului National, iresponsabilitatii, nesimtirii, etc., in comportamentul si actiunile celor ce detin functii publice, prin alegeri sau numiri!
  Numai oamenii care nu-si folosesc Ratiunea pot lua in deradere Juramntul implicativ (J.i.), pe care se “sprijina” Noul Cadru Democratic! De ce? Pentru ca oamenii rationali, ar verifica mai intai daca ei si-ar putea sau nu incalca acest Juramant, si numai in cazul ca si l-ar putea incalca, ar exprima rezerve fata de el! A respinge acest Juramant, fara sa-i verifici forta de actiune asupra propriei tale persoane sau familii, in cazul in care ti-l asumi, indica o grava lacuna de gandire! Deci, la intrebarea: “CE-I DE FACUT?”, raspunsul este: “CUNOASTETI, SUSTINETI, PROMOVATI si IMPLEMENTATI, Noul Cadru Democratic!” Daca nu actionam astfel, nu avem dreptul sa ne plangem de actuala stare de lucruri! 12-02-212. D. Rizoaica. (Noul Cadru Democratic poate fi citit pe blogul “Dreptate pentru toti”).

 16. Huhu Says:

  ROMANI, DACA STATI CA BLEGII IN FATA TELEVIZOARELOR NU VOM SCAPA CURIND DE DICTATORUL BASESCU, DEMONSTRATI TOTI, ZILNIC IN PIETE!!!!!!!!!!!

 17. Argusdre Says:

  Toate astea îmi amintesc de fragmentele unui banc de pe timpul lui Ceauşescu, care se încheia cam aşa : ” Uitaţi-vă stimaţi tovarăşi, curve sunt ! Banii sunt aceia care lipsesc”….
  Din punctul ăsta de vedere, putem spune că-n România nu s-a schimbat nimic.
  Şi în continuare o poezea despre şefa ăstora :

  Portocalii iarăşi s’in belea
  Şi de-aia Beşinescu plânge…
  Că Udrea nu va mai putea să dea,
  E musai să primească ..nişte SÂNGE !

  Şi-atunci s-a demarat pe loc ancheta
  Ca să-l găsească pe tembelul
  Care-a uzat şi-anemiat vedeta.
  (Să fie frunza, sau însuşi Cocoşelul ?)

 18. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Mie imi placea de Lavinia Sandru, 😎 ma distra atunci cand avea un partid alcatuit din doi oameni ,un fel de Eden, cu Adam si Eva .Cu randul ba ea, ba Cozmin Gusa, erau alesul si alegatorul ,seful si subalternul,cel care aplauda si cel care este aplaudat , si plimbau un urs de zor .Macar aveau si copii Romaniei o bucurie ,ii vedeau pe nenea Cozmin si tanti Lavinia ,cum ii distra cu ursu’ ,mai ceva ca la circ !

  Cu ajutorul acestei profesioniste din lumea circului 😎 ,care a imbogatit menajeria UNPRului,exista sansa de a se realiza o mare performanta ,poate ajunge UNPRul sa ne uimeasca pe toti, obtinand in alegerile de anul acesta , chiar si un procent pozitv ! 😎 . Cand spun pozitiv,ma refer la un numar mai mare ca zero ,lucru care in cazul UNPRului, pare deocamdata de domeniul fantasticului, astia fiind singurii la care parca mi-ar parea absolu firesc sa aud ca au avut un scor negativ ,de -0,5% spre exemplu …

 19. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule, şi mie îmi plăcea de nu mai puteam şi îţi dai seama ce mă distra când bărbatu-său o omora pe mama cu zile prin procesele pentru intravilanul bunicului pe care l-a furat în cârdăşie cu mafia imobiliară. 👿 Nici n-a mai apucat draga de ea să se bucure că l-am bătut definitiv şi irevocabil. 😥

 20. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Simpaticule, şi mie îmi plăcea de nu mai puteam şi îţi dai seama ce mă distra când bărbatu-său o omora pe mama cu zile prin procesele pentru intravilanul bunicului pe care l-a furat în cârdăşie cu mafia imobiliară.
  ___________________________________
  Roxana,

  De barbatul ei nu stiu mai nimic, insa nu ma mira deloc ce spui . Presupun ca s-au luat dintr-un fel de „rezonanta” sufleteasca 😎

 21. Radu Humor Says:

  Pai daca politica-i curva, ele de ce sa nu fie ?!
  politiciene…
  Cea mai scarboasa e aceasta Minca, fosta sefa la Agentia Nationala Loto, care avea niste salarii de-a dreptul nesimtite si dupa ce a fost data afara, fara sa i se impute nici un leu a inceput sa critice puterea din toate puterile ei de tzatza/catza!
  Pentru ca acum sa ajunga sa-i pupe-n coor, soarta tradatorilor !

 22. Radu Humor Says:

  Atata timp cat oameni ca Roxana Iordache si altii pe care i-am remarcat pe bloguri si care ar fi politicieni de reala valoare, stau pe craca, nu avem dreptul sa ne plangem de ce scursuri s-au infiltrat in politica pana la cel mai inalt nivel :mrgreen:

 23. J o h n s o n Says:

  Ce sa vezi aseara la TV ? Crin Antonescu la Realitatea prima aparitie dupa episodul Capatos…Iata despre ce vorbim :

  http://www.cotidianul.ro/antonescu-ungureanu-e-ultima-sansa-pentru-pdl-173492/

  Cat tin eu la Crin Antonescu si la liberali am sa-i reprosez doua lucruri :

  1.Intr-un studio TV in momentul in care se vorbeste despre pretul gigacaloriei chiar daca Oprescu face o gluma(mai buna sau mai rea) nu te apuci sa chicotesti,sa te bufneasca rasul ori sa-ti ascunzi faţa sa nu te surprinda camera ca mori de ras,camera care l-a si surprins dealtfel…Era vorba acolo de o marire a pretului pe factura de intretinere,oamenii mai mult ca sigur au ramas siderati sa vada ca un lider al Opozitiei chicoteste si aproape ca plesneste de ras pe fundalul acestei tragedii pe care o traiesc.

  2. Nu mai compara domnule nici macar cu argumentul de precedent edificator PNTCD cu PD…Lumea isi aduce aminte cand spui PNTCD de Corneliu Coposu,Ion Diaconescu,Ioan Ratiu si de multele victime la propriu ale comunismului…Au ajuns in afara parlamentului din cauza unor ticalosi care azi se regasesc in PDL si care au macinat partidul pe dinauntru si a unor pedisti-fesenisti in frunte cu Basescu care i-au tradat la guvernare….PDL-ul de azi se va prabusi in urma lacomiei fara precedent,a coruptiei in forma de metastaza si a supunerii totale in fata unui securisto-comunist aflat in delirul puterii personale si in orice caz va face pragul pentru ca au si bani destinati special fraudarii cat n-a avut CDR in visteria BNR pe acea vreme ca sa guverneze asa ca de fapt de ce-i compari pana la urma pentru ca deja a ajuns un cliseu nefericit spus de orice neavenit care doreste sa pozeze in mare „analist”…un kitsch-analist. 😡

 24. Huhu Says:

  Oare cind scapa tara de Basescu?

 25. Roxana Iordache Says:

  @Simpaticule, ia de la Băsescu:

  http://anchetadeolt.wordpress.com/2011/03/31/condamnat-pentru-ticalosii-indreptate-impotriva-slatinenilor/

  E primarul Slatinei, tipul care în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale a luat oamenii pe sus şi i-a condus în turmă la urne, după care a declarat, senin, la televiziuni, că da, e „vot controlat”. Un mafiot vindicativ, rivalul lui imobiliar era Bercea Mondial, de care Băsescu s-a folosit şi l-a aruncat în închisoare, pentru că Darius e mult mai folositor pentru sistem. Atunci când a trimis-o pe Şandru „pe centura politicii”, i-a plătit o poliţă pentru loaza lui cea mică, carevasăzică, fosta parteneră de descărcări a soţului Lavinicăi, care i l-a suflat buzatei. Realitatea e că numai cine n-a vrut nu i-a tras-o febleţei lui Băsea. Nu aia! Fii-sa. :mrgreen:

  @Radu Humor. Tocmai m-ai făcut nasoală. 😆

  @Johnson. N-am văzut emisiunea, dar răspund după datele de la tine.

  1. E bine să fie natural. Lumea percutează la umorul lui Oprescu.

  2. Integral de acord. Singurul amendament e că, din păcate, nu se va prăbuşi decât prin graţie divină. 😐

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: