LA MULŢI ANI, MIHĂIŢĂ NEŞU!

Mihăiţă Neşu a împlinit, azi, 29 de ani şi a fost onorat la Utrecht prin arborarea pe gazonul stadionului a unui uriaş tricolor cu chipul lui în mijloc. A fost un omagiu la adresa României, cu care a fost identificat. Dacă ar fi etalon pentru ţara noastră,  Olanda ar vota mereu pentru noi.

De ziua lui, Mihai Neşu a făcut un dar: fundaţia pentru copiii cu dizabilităţi precum cea dobândită de el, în urma accidentului. După cum a declarat telefonic la „Sinteza zilei”, numai azi s-au strâns pe stadion 10 mii de euro, la meciul pe care F.C.Utrecht i l-a dedicat şi l-a câştigat cu 3-0.

Mihai Neşu e un tânăr care ne vorbeşte cu fapte. Despre eroism. Despre iubire. Despre credinţa în Dumnezeu fără margini. Despre bunătate, despre generozitatea de a fi om şi de a dărui chiar şi atunci când eşti pe cruce.

Mulţumesc, Mihai Neşu, că exişti! Mulţumesc pentru sentimentul înălţător pe care îl trezeşti în oameni, mulţumesc pentru modul minunat în care pledezi pentru România. Imaginea de mai sus face infinit mai mult decât toată propaganda unui regim politic fariseic.

Să-ţi ajute Dumnezeu să mergi pe picioarele tale la biserică şi să-i mulţumeşti! Meriţi. Şi poţi!

La mulţi ani!

8 răspunsuri to “LA MULŢI ANI, MIHĂIŢĂ NEŞU!”

 1. LA MULŢI ANI, MIHĂIŢĂ NEŞU! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 19 February 2012 – Blog « KEVIN COSTNER DESPRE WHITNEY HOUSTON […]

 2. Huhu Says:

  DA MA ALATUR dorintei tovarasei Roxana ca Mihaita Nesu sa ajunga sa mearga pe chicioarele lui la beserica, as fi forte fericit daca ajunge sa o faca!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Motraux Says:

  Ar fi bine sa adopte o pisicuta care sa-i stea in brate…ele sint cele mai bune terapeute in astfel de cazuri mai ales cand isi dau drumul la „motorase” prrrrrr prrrrrr 😳

 4. Marcus Says:

  La Multi Ani si in primul rand sanatate!
  sa fie iubit
  marcus

 5. Marcus Says:

  Daca Nu-i Basescu, Este CURS sau IRSOP !

  Nu stiu cine plateste institutele de sondare pe diferite teme ale populatiei, insa stiu ca inselatorie mai mare ca asta, vorba unui personaj din Vacanta Mare “nu se ezicsta”. Lasand la o parte exit -poll-urile, de la ultimele doua exercitii “democratice” la parlamentare, dar mai ales la prezidentiale cand Geoana s-a apucat sa danseze cadrilul victoriei ca numai dupa cateva ore s-o puna de Marsul Funebru, sondajele obisnuite nu sunt altceva decat o incercare de-a dreptul idioata de manipulare a opiniei publice iin sensul dorit de cel care le-a comandat. Pentru ca daca ele ar fi reale si facute “by the book”, atunci pentru noi, ca popor, ar fi grav ,dar grav de tot eventual reparabil doar cu perfuzii in cap.
  De ce spun asta?
  Deoarece, dupa ce in institutele de medicina legala din lume a fost introdusa ca metoda de identificare a cetateniei decedatului, metoda romaneasca generata de austeritatea guvernului de “dreapta” Basescu, constand in existenta sau lipsa panzei de paianjen la curul decedatului ca urmare a mortii de inanitie, sondajele spun ca un procent foarte mare de romani din cei predispusi la o astfel de trecere in nefiinta se declara a fi de dreapta.
  Acum faptul ca daca-i intrebi pe portocaliii care-i doctrina lor poti fi sigur ca habar n-au si ca daca chiombu le da ordin ca de maine partidul sa se rebrenduiasca in partid comunist putem fi siguri ca de a doua zi propagandistii pupincuristi vor fi la post erxplicandu-ne de ce Romania are nevoie ca de aer de un nou partid comunist, nu mai este o surpriza pentru nimeni. Sincer, nu de la ei am eu asteptari in ceea ce priveste chestia asta cu doctrinele explicata pe intelesul tuturor.
  Nu, eu incerc sa inteleg, cum e posibil ca intr-o societate in care bogatanii sunt in peste 90% dintre cazuri facuti de tranzitia furtului la greu din bugetul si economia tarii, in care nu putem vorbi de o clasa de mijloc, sau macar de-o patura acolo de mijloc, talpa tarii, pauperizata de masurile luate de chiombu pana sub limita unui bun simt elementar, a fost brusc lovita de amoc si se declara cu puternice convingeri doctrinare de dreapta. Si aici vorbesc de dreapta autentica reprezentata de liberali, nu de dreapta manelizata a lu’ Basescu si a clanului sau de mafioti.Asta ar fi doar unul din multele exemple prin care se incearca indobitocirea electoratului prin asa-zise sondaje ale opiniei publice.
  Nu ne ajunge Basescu si scenariile lui securistico-holiudiene ori de cate ori i se scoala lui muschii s-o mai puna de f’o cucubata cotrocenista menita sa dea cu fum si praf in ochii nostri, mai vin si alde curs, murs, irsop, mirsop etc. cu abureli mai ceva ca la baia turceasca.

 6. Roxana Iordache Says:

  @All. Am răspuns la postarea anterioară.

  @Motraux. Da. Ai dreptate, pisu. Mihăiţă, ia-ţi o pisicuţă, adoptă o amărâtă abandonată, vei face din ea o splendoare iar ea te va ajuta să te vindeci. Motan sau mâţă. Dacă iei două exemplare va fi sărbătoare, fiindcă ai spectacol de gală. Şi se vor gelozi pentru afecţiunea ta. Se vor întrece care mai de care să vină să-ţi spună în felul lor. Pisica are senzori uluitori. 🙂 Şi animăluţele o vor ajuta pe soţia ta. Ai să vezi. 🙂 Şi dacă-ţi iei şi un căţel – convieţuiesc perfect cu mâţele – ajutorul se va multiplica. Poţi merge cu el la copiii cu dizabilităţi, le vei lumina viaţa, aşa cum faci cu fundaţia ta. Animăluţele, într-adevăr, sunt terapeuţi îngereşti şi prieteni fără limite.

 7. Motraux Says:

  @Roxana eu Il propun pe @motraucs la postul de felina terapeuta pentru Mihaita Nesu…E mai mic,cuminte,toarce toata ziua… binecrescut de mama-sa…In plus de asta si familiei Nesu i-ar placea ideea mai ales ca ei aveau inca din Romania o mica afacere cu pet-hainuţe 😀 Asa ca @motraucs trimite un email cu masurile,codita o lasi pe afara n-o imbraci 😳 😆

 8. stejarul Says:

  La Multi Ani, Mihaita! Sanatate cat incape.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: