PENTRU CE-I DĂ PATRICIU 10000 DE EURO UNUI BOU

Foto: Cotidianul

Aţi văzut ceva mai stupid?

Citiţi idioţenia, să vedeţi ce poate la maximum propaganda portocalie, pe banii lui Patriciu. Incredibil, dar asta-i chiar mai cretină decât tapalabele şi fatiporele.

De ce, totuşi, mogulul libertarian furajează financiar imbecilitatea pupinbăşistă? Sau pe scurt: imbecilitatea.

P.S. Să mă ierte boul, pentru comparaţie.

50 răspunsuri to “PENTRU CE-I DĂ PATRICIU 10000 DE EURO UNUI BOU”

 1. PENTRU CE-I DĂ PATRICIU 10000 DE EURO UNUI BOU » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 08 February 2012 – Blog « Cele mai bune reclame de la finala Super Bowl 2012 – spoturile video […]

 2. Polcovnicul Antiuslas Says:

  Articolul lui Cartianu este superb ! Chapeau bas !

  Iar tu, Roxana, esti proasta ca oaia care paste pe asfalt ! Hai sictir !

 3. bmarinescu41 Says:

  La câţi bani ia şi n-a catadixit să-şi cumpere o oglindă în care să scuipe cu năduf pe cine vede acolo!!!
  Râsu-plânsu!!!

 4. bmarinescu41 Says:

  @Polcovnicul Antiuslas
  Eşti cumva subalternul generalului izmană???
  Frunză verde de urzici,
  Ia căraţi-vă de-aici!
  Toate pedeleprele
  Unde-nţarcă mutu iepele!!!
  V-a ajuns funia la par!!!GAME OVER !!!
  Referitor la sictir,SICTIR TU BĂI JAVRĂ ORDINARĂ ŞI MARŞ AFARĂ!!!

 5. J o h n s o n Says:

  Cand il vad pe Gregoar imi aduc aminte pe loc de duhoarea wc-urilor din armata inainte de a se desfunda canalizarea…Daca l-as mai si citi…Patriciu e un sinucigas in orice afacere se baga asa ca de ce nu ma mir ca l-a pus pe colhozarul asta la noua Scanteie al carui patron este,marele capitalist sluga securistului suprem de la Cotroceni 😕

 6. Polcovnicul Antiuslas Says:

  bmarinescu41. Fa-te mic si du-te acasa oligofrenule !

 7. Augustin Radescu Says:

  Lasa, ca se prostitueaza ei altii cu de 5X mai multe clase sau staif. Si tot pe lucru de nimic. Ce pretentii sa ai la un coate goale mate fripte (dpdv intelect)?

 8. motraucs Says:

  @ Roxana

  Mai bine-ar da domnul Patriciu banii aia unui adapost de pisicute,ar ajunge pentru 100 de amarate fara stapan,calcul facut de @Motraux care a fost vreo doua zile printr-un astfel de adapost pentru ca l-a dus acolo ca pedeapsa o doamna care l-a prins in balcon la farfuria cu racituri 😆 dar a evadat ca locul lui e pe acoperisuri,in copaci,pe strada…e motan smardoi de cartier,acolo se plictisea in plus nu-i placeau grauntele… 😀 decat lui Cartianu…bani aruncati 😦 😦

 9. Motraux Says:

  😳 😦 Jos Cartianu ! Dati banii la pisici si catei !!! 😀

 10. mgabim2009 Says:

  O jigodie! dar nu este singura de la Adevarul (el este probabil cea mai mare).

 11. Huhu Says:

  Desi e frig, zilnic in orasele Romaniei se demonstreaza si se striga: jos DICTATORUL Basescu…!!!!

 12. Argusdre Says:

  MIHAI RAZVAN UNGUREANU
  Tatal sau Stefan Ungureanu a fost profesor de chimie-fizica la Universitatea din Iasi, viceprimar si mai apoi director la Agentia Locala de Conservare a Energiei. Fiul, fost membru supleant al CC al UTC este doctor in istorie. Revolutia l-a prins la conducerea Uniunii Studentilor Comunisti din Romania, zdrobindu-i cariera de partid. In anii 90 tanarul Ungureanu a fost lansat in constiinta *, drept o stea a intelectualitatii romanesti de regretatul Iosif Sava. Seria seratelor muzicale includea dialoguri purtate cu oameni politici, oameni de arta, filozofi, muzicieni, instrumentisti, care in ani 1990 erau la inceputul carierei. CV-ul istoricului M.R. Ungureanu este impresionant. Presa a relatat ca studiile si cariera sefului SIE sunt strans legate de organizatiile Soros si de cele iudaice ale magnatului Mark Rich. Apartenenta sa (ca lider) la organizatiile Soros din Romania, ca si la organizatiile iudaice, a facut ca, fara sa fi avut in nici un fel o viata politica activa (dupa cum singur marturiseste), sa fie chemat a fi ministru de externe al Romaniei in 2004, noteaza Cornel Dan Niculae in cartea sa intitulata Politica Filo-Sionista a Romaniei in fata Europei si a lumii. Dealtfel, volumul trei al cartii este ilustrat pe coperta cu poza ministrului Ungureanu cu mainile pe Zidul Plangerii si cu chipa pe cap.

 13. Argusdre Says:

  „Polcovnicul Antiuslas spune:
  joi 9 februarie 2012 la 12:13:25 am
  Articolul lui Cartianu este superb ! Chapeau bas !
  Iar tu, Roxana, esti proasta ca oaia care paste pe asfalt ! Hai sictir !”

  Atutudine de involuat neputincios care, simtind ca se apropie funia de par, incearca si el un fel de revolta, asa doar dupa cum il conduce bostanul dintre umeri….Bai cap sec, oaia nu paste pe asfalt deoarece a fost dresata de Fluture (pe lampa) sa scrie ….pe dealuri. Si-i logic bai, in partidul in care o invatatorae poate sa-si dea douazeci de doctorate (prohabil in litere…de carton), in partidul in care Ministrul Apararii a numarat toata viata lui izmene si a ajuns general doar in civilie, in partidul in care MInistra Dezvoltarii antrena salvamarii ..la fuga si-si tragea un serv (acum viitor ministru) absolvent al Facultatii de sport la 45 de ani, in partidul in care o ministra a Transporturilor si-a atras tot felul de ucenici masculi, chipurile ca sa-i scolarizeze, in partidul in care viitorul Prim-Ministru incalca legislatia statului chiar inainte de a se inscauna, nu-i de mirare ca oile ar putea paste si pe asfaltul asternut bineinteles de …REGII ASFALTURILOR, care sunt clientela specifica…
  Da, bai „articolul lui Cartianus este superb !”, e si normal ca un bou sa laude pe alt bou deoarece toti boii au acelasi orizont : vad viata doar din jug ! „Toti este la fel ” ca sa ma exprim marinareste despre…partidele politice.

 14. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Polcovnice ,inteleg de ce iti place de MRU ! Vorbeste de iti merg la inima cuvintele lui,nu-i asa ?… 😎 .

  „Pe deplin conştienţi de sarcinile ce ne revin din Hotărârile Congresului al XIII-lea al Partidului Comunist Român, din indicaţiile şi orietările secretarului general al partidului, tovarăşul Nicolae ceauşescu, din documentele supuse aprobării, Forumului tineretului, noi, elevii din judeţul Iaşi, ne angajăm că vom depune toate eforturile pentru a ne forma ca specialişti 🙂 (i-auzi Polcovnice,si Ceausescu iubea „tehnocratii” lui !) cu o înaltă pregătire politică şi profesională cu conştiinţă înaintată hotărâţi să muncească, cu entuziasm şi pasiune tinerească revoluţionară, cu responsabilitate pentru continuarea neabătută a drumului ascendent pe care România s-a înscris în perioada de o efervescenţă fără precedent inaugurată de Congresul al IX-lea al Partidului Comunist Român.”

  Cuvântul tovarăşului Mihai Răzvan Ungureanu, Delegat al Organizaţiei judeţene Iaşi a UTC. 19 mai 1985 (pagina 3 a ziarului Scânteia Tineretului).

 15. Polcovnicul Antiuslas Says:

  m(uie(gabim2009. Tot cu Ilici, to cu Ilici? Atentie mare ca in State bolsevicii uslasi nu prea sunt apreciati !

 16. Polcovnicul Antiuslas Says:

  ANUSdre, pardon argusdre. Mai imbecilule, ministrii precum Chiuariu (cu Petre Andrei la Iasi), Adomnitei zis „15 stele”, Sorica BIvolai iti spun ceva? Al dracului de competenti ! Mai ai tupeul sa deschizi gura cand il aveti sef de partid pe repetentul isteric Crinolina Antonescu? Voi vorbiti mai nesimtitilor?

 17. Polcovnicul Antiuslas Says:

  Simpatizantule, poate ne explici ce cauta printre voi, uslamistii, tovarasi de nadejde precum Ion Iliescu, Adrian Nastase, Dan Felix Voiculescu…Mai trebuie sa enumar? Aveti la varf numai securisti si bolsevicii si voi va legati de altii? Penibililor !

 18. Dezastruuuuuuuuu! « Ulise al II-lea cel Ocoş Says:

  […] !!!, 118 .  grapefruits.wordpress.com, 136 .  ivanuska.wordpress.com, 209 .  roxanaiordache.wordpress.com, 267 . teonegura.wordpress.com, 377 . aliceee-traveler.blogspot.com, 409 . lunapatrata.wordpress.com, […]

 19. Argusdre Says:

  ”Polcovnicul Antiuslas spune:
  joi 9 februarie 2012 la 9:40:02 am
  ANUSdre, pardon argusdre. Mai imbecilule, ministrii precum Chiuariu (cu Petre Andrei la Iasi), Adomnitei zis “15 stele”, Sorica BIvolai iti spun ceva? Al dracului de competenti ! Mai ai tupeul sa deschizi gura cand il aveti sef de partid pe repetentul isteric Crinolina Antonescu? Voi vorbiti mai nesimtitilor?”

  Bai „bostan de Hallowinn cu lumanarea stinsa”
  Prin raspunsul pe care-l dai nu faci decat sa convingi lumea ca toti portocalii sunt, pe langa o haita de hoti, recidivisti, urmariti general si o sumedenie de oligofreni aciuati pe langa un matroz ratacit din momentul in care a iesit dintr-un bordel…Ma mir ca mai aduci vorba despre calitatea oamenilor ba, cata vreme in toata satra aia a voastra nu gasesti unul curat, incepand chiar cu tartorul.Pai cata vreme el era turnator de mitititel la securitate si incalca legile din tinereturi, cand facea contrabanda din gros si aduna mii de dolari, in vreme ce altii nu stiau cum sa gaseasca niscai lapte ori unt pentru copilasi, mai avem pretentii sa polarizeze oameni coinstiti, sau sa respecte vreo lege ? Ii dai exemplu pe Chiuariu, Adomnitei, Norica Nicolai, ba ? Pai astia sunt savanti de renume pe langa dobitoacele alea portocalii unde s-a incetatenit moda ca soferii sa fie promovati consilieri, curvele la turisme, sportivii de 50 ani la dezvoltarea tarii, copilele cu chilotei albi la transporturi, etc, etc, iar hotii de paduri sa aduca „sfanta lumina” din Israel…Penibil ba sa mai deschizi gura si sincer m-am si plictisit sa mai scriu ca-mi tot vin in minte dobitoace portocalii, unicate in lumea larga, prin prostie, rapacitate si nesimtire…Mar bai si te trateaza la balamuc, ca n-am ce vorbi cu tine.Imi stric firma si vocabularul…
  PS
  Dupa cum iei apararea acestor golani portocalii, ori esti idiot sadea, ori esti unul dintre profitori (adica hot).Alta cale nu-i.
  Si nu-ti tot schima nicck-ul una-doua pentru ca dupa miros nu mai pacalesti pe nimeni, esti acelasi dobitoc.

 20. Argusdre Says:

  „Polcovnicul Antiuslas spune:
  joi 9 februarie 2012 la 9:43:18 am

  Simpatizantule, poate ne explici ce cauta printre voi, uslamistii, tovarasi de nadejde precum Ion Iliescu, Adrian Nastase, Dan Felix Voiculescu…Mai trebuie sa enumar? Aveti la varf numai securisti si bolsevicii si voi va legati de altii? Penibililor !”
  Mai boule, vezi cat de bou esti ? (repetitia e intentionata) Cum sa intrebi asa ceva cand tu esti din tabara condusa de un fost informator al securitatii, un fost agent al acesteia la Anvers (Belgia), din tabara celui care a promovat mereu securistii (vezi Silvian Ionescu si altii), din tabara celui care il copie in comportament pe Hitler, din tabara celui care-i tratat de conducatorii Occidentali doar cu curul, din tabara celui care e mereu criticat de presa apuseana, din tabara celui care refuza sa recunoasca existenta legilor si a Constitutiei, adica din tabara unuia care nu are boii acasa (i-a trimis pe alte bloguri…)
  PS
  Sa ma scuze simpatizantul ca am raspuns in locul sau…

 21. Maria S.(Timisoara) Says:

  N-o citesc nu merita. am lucruri mai bune de facut.
  Ar trebui sa raspunda magnatul de ce o face.
  Pentru ca in felul acesta nu da alimente unor copii flamanzi ?
  Este pretul platit puterii pentru … ?
  Nu se stie ce.
  Nu merita sa ne batem capul.
  De cand a adunat averea pe care o are, ce opere de binefacere a facut acest personaj public ?
  Si nu doar el ?
  Toti avutii Romaniei, care si=au strans averile licit sau ilicit, ce binefaceri au facut din stransoarea lor ?
  In Romania sunt copii care nu au sosete, pantofi, alimentenimic traies in gunoaie si printre gunoaie sau in case neincalzite cu parinti chinuiti sau chiar fara parinti si banii publici merg pe bazine de inot si patinoare, telegondole etc dezafectate si in proprietatile, seifurile sau/si conturile din strainatate ale unor hulpavi?
  Si se traieste bine in Romania?
  Mai mult decat bine.
  Cine traieste bine.
  Ei, ca romanii-rumani rabda.

  E o ticalosie nemasurata ce se intampla azi in Romania, si cei care o propaga in viata reala sau/si prin scrisul lor sau/si orice respiratie a lor, vor plati pentru genocidul facut.
  Daca nu vor plati nici acum, voi spune si eu, ca ne meritam soarta.
  N-am spus niciodata asta, dar o voi spune peste cateva luni.
  Desi imi doresc sa nu fie asa.
  Si nici nu va fi.
  Mai un daca, legat de cum si cati vom iesi si din iarna asta.

  Despre ipochimenul din fotografie ma intreb: el si toti, dar toti propagandistii orangujatilor, ce vor face dupa caderea tiranului dezaxat?

  Si ma mai intreb ceva: propagandistii i-au scris vreodata ode ?
  Cat este de frumos, brav, maret, ce privire luminoasa are ?
  Daca nu au ajuns acolo, suntem totusi salvati.
  Pentru ca nici nu vor ajunge vreodata sa o faca.
  Dupa caderea monstrilor oranj cu ce se vor ocupa si ce vor scrie propagandistii.
  Vor mai gasi sume colosale pentru a emite ineptii ?
  Sau si-au facut plinul si se pot retrage ?
  Vom trai si vom vedea.
  Si vom afla.

 22. Maria S.(Timisoara) Says:

  Am vrut sa postez initial un link si doar atat.
  http://gandeste.org/adevaruri/scrisoare-deschisa-poporului-roman-transmisa-de-arhimandritul-iustin-parvu/20571

 23. Polcovnicul Antiuslas Says:

  Anusdre. First at all, bou esti tu cu tot neanul tau de trogloditi ! Capisci? In afara de faptul ca injuri ca un birjar, altceva nu stii. Tu il poti compara pe MRU cu Ion Iliescu, cu un ministru de-a lui Ceasca, fost sef lka Tineret, la UTM sub Gheorghiu Dej, mai analfabetule? Il poti compara cu Nastase? Stii ce functii detinea A. Nastase in anii 70-80? Tu il compari pe Basescu – despre care afirmi ca a fost securist, dar fara sa aduci dovezi – cu un turnator jegos CU PATALAMA LA MANA ca Felix? Cel care isi turna inclusiv rudele de familie? Esti in toate mintile?

 24. olimpiu65 Says:

  ce-i si cu tzaranul asta troglodit din poza??? e bou???
  parca era angajat in cruciada anti Iliescu?!

 25. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  @Polcovnice …

  Pot sa-ti explic foarte bine Polcovnice exact ce cauta Iliescu,Nastase ,Voiculescu etc. in USL .Chestia asta se numeste democratie si nevotand numai eu ,iete 😉 surpriza, o parte din popor i-a ales si pe astia, asa cum si la voi a ales o groaza de lichele ! Despre Dan Voiculescu ce pot sa-ti spun,decat ca bine dracu’ ca securistu’ asta nu conduce Romania, asa cum din pacate face securistul Basescu …

  Cam asta este de fapt problema principala cu Basescu .Daca Iliescu reprezinta un trecut penibil,Basescu reprezinta UN PREZENT penibil .Daca Iliescu reprezinta incalcarea democratiei in trecut ,Basescu o reprezinta in prezent .Daca Iliescu le-a permis in trecut trepadusilor sai sa fure iar el nu a fost niciodata implicat in furturi ,Basescu nu doar ca le permite ,dar chiar fura si el (vezi Casa Mihaileanu ) cot la cot cu ei . Daca Iliescu s-a inconjurat de fosti comunisti si securisti,Basescu face acest lucru si el ,dupa ce oficial „a facut din vorbe comunismul” si s-a dat mare dreptatci . Daca Iliescu era „lider maximo” imediat dupa Revolutie ,Basescu pune mana pe toate puterile in stat la 22 de ani de la strigatele „jos dictatura” .Nu in ultimul rand ,Iliescu nu are mare lucru de spus in USL ,in schimb Basescu conduce PDLul si ce este mai rau ,este ca si intreaga Romanie. Agita-te tu cu Iliescu, ca stiu ca toti fanii lui Basescu adora chestia asta , dar vezi ca prezentul este mereu mai important decat trecutul . Antagonismul asta intre Basescu si Iliescu este ceva fals,absurd si din punctul meu de vedere penibil ca strategie .Ambii reprezinta fantomele trecutului, insa doar unul din ei tine Romania in gheare acum, pe cand celalalt nu mai are nici macar gheare…

  PS:Nu mi-ai raspuns ce parere ai despre discursul lui MRU din 1985 ? Ti-a placut „tehnocratul” asta mic pus de marele dreptaci al tarii premier ? Iti dai seama ca daca nu cadea Ceausescu ,poate tot pe MRU il aveam premier ? 😉 .

 26. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Tu il compari pe Basescu – despre care afirmi ca a fost securist, dar fara sa aduci dovezi
  __________________________________
  @Polcovnice ,

  Vezi pe site-ul OFICIAL al CNSAS dosarele lui Basescu si vorbim dupa …Chiar nu are rost sa negi niste lucruri scrise oficial negru pe alb !

 27. Polcovnicul Antiuslas Says:

  Simpatizante, arata-mi si mie acele dosare. Da un link si dupa aia discutam

 28. Argusdre Says:

  „Polcovnicul Antiuslas spune:
  joi 9 februarie 2012 la 10:50:01 am

  Anusdre. First at all, bou esti tu cu tot neanul tau de trogloditi ! Capisci? In afara de faptul ca injuri ca un birjar, altceva nu stii. Tu il poti compara pe MRU cu Ion Iliescu, cu un ministru de-a lui Ceasca, fost sef lka Tineret, la UTM sub Gheorghiu Dej, mai analfabetule? Il poti compara cu Nastase? Stii ce functii detinea A. Nastase in anii 70-80? Tu il compari pe Basescu – despre care afirmi ca a fost
  securist, dar fara sa aduci dovezi – cu un turnator jegos CU PATALAMA LA MANA ca Felix? Cel care isi turna inclusiv rudele de familie? Esti in toate mintile?”

  Sigur ca nu-l compar pe MRU cu Ion Iliescu si asta deoarece, lasand deoparte ceea ce a fost Iliescu, in rest a fost si este o inteligenta sclipitoare, a fost un om luminat printre comunistii lui, si …_fii atent boule_ a fost DISIDENT pe vremea dictatorului Ceausescu, apreciat de ocidentali la vremea respectiva, inclusiv pentru curajul sau.Aici gasesti destule dovezi, documente care atesta clar turnatoriile securiste ale ratacitului.In vremea asta, Puta asta de MRU a inceput de mititel sa se indoctrineze cu teoriile marxist-leniniste si a crescut in mediul ala de profitori, ca dovada ca s-a priceput inclusiv sa-si dubleze singur salariul cand lucra la Viena, sa incalge legislatia si sa nu-si dea demisia din SIE, fiind in acelasi timp si prim ministru desemnat. MRU este de fapt o mare basica umflata cu pompa, nu-i nici mare destept ci doar un arivist, un profitor si un oportunist rapace…
  In anii 70-80 Nastase a fost nici mai mult si nici mai putin decat cercetator „bai animalule”la Institutul de juridica Bucuresti .Asaca ce insinuiezi….nimic.
  Cat il priveste fpe Felix. mai boule, el a fost mereu la indemana manevrelor besiste care si-a insusit inclusiv dreptul de a se amesteca peste puterea judecatoreasca.De aia si decizia in procesul lui Felix cu CNSASul a oscilat : ba na facuse politie politica, ba facuse…Dar tu, dupa mintea ta asa putina cum e, nu te-ai intrebat niciodata de ce oare a disparul dosarul matrozului ?
  Ha,ha,ha,ha vezi cat de neajutorat esti ?
  PS
  Cat priveste limbajul meu, ia compara-l putin cu al tau si-ai sa vezi al cui e trivial cu adevarat mai oligofren cu mucii-n gura si-n freza..

 29. Marcus Says:

  Ipak, Jos Basescu!

  Sincer sa fiu, eu, in toata panarama asta de ultima ora cu schimbatu’ scutecelor cacate de la Victoria cu pemarsi de la SIE, am cateva certitudini, dar am si unele nedumeriri.
  La capitolul certitudini sunt sigur de sigur ca chiombila a reusit sa-si bata din nou joc de toata suflarea romaneasca si in loc sa-si dea demisia, a dat fazanilor de boboreni o bularca de-i zice guvern in care a pus un utecist de fala si baza al anilor optzeci sa conduca si sa indrume un detasament de soimi ai patriei din aceeasi perioada, odrasle de fosti activisti pcr, acum capitalisti pedeleu, un cabinet de care rade si cu curu pana si seful de trib M’boutu care-si tine sedintele de guvern intr-un banan mai rasarit din batatura colibei.
  Ca sa fac vorbe despre acest guvern de gradinita speciala pentru oligofreni nu are rost, cert este ca tovarasu’ utecist Ungureanu isi poate etala nestingherit cunostintele in materie de marxism-leninism in fata viitoarelor cadre de partid, care astazi mai vin inca la serviciu in spilohozen si fac caca la olita (asta cand nimeresec sa-si dea jos bretelele de la pantalonasi).
  Avand in vedere ca asta-i singura certiudine transmisa de guvernul Basescu-Ungureanu o sa-mi permit sa-mi incredintez tastaturii oarece nedumeriri legate de evenimentul respectiv.
  Una tine de faptul ca zilele acestea i-am auzit pe toti cuvantatorii cu adresa la Ungureanu laudandu-l pe acesta de ce baiat frumos, ‘teligent si devreme acasa este el care este, intelectual fin, de marca, specialist in istoria iudaismului, vorbitor de limbi straine etc. Eu, din toate astea, l-am auzit o singura data vorbind in engleza si mi-a placut. Ma rog, o fi cum zic cuvantatorii, dar daca este asa de destept, atunci de ce dracu accepta aceasta mascarada in care il baga Basescu ca inlocuitor de sluga preaplecata la stapan cu mintea dusa cu sorcova? Oare sa fie atat de important sa zici ca ai fost Prim Ministru al unei tari, indiferent de costuri stiind ca atat boborenii cat si strainatatea stiu ca Nasu’ te-a pus pe post de gluga de coceni sa faci figuratie in pozele de guvern, cand de fapt tara o conduce, si o conduce prost de tot, el de la Cotroceni.
  Mie numai dovada de inteligenta si de intelctualism rasat nu mi se pare aceasta atitudine dar, ma rog, ce stiu eu?
  Si o a doua nedumerire care ma roade este modul cum iar au pus botu’ si media si Opozitia la alba-neagra cu discutarea noilor ministri, uitand ca de fapt agenda zilei ar trebui, ca in armata comunista, sa aiba in fiecare zi AMR-ul pana la anticipate si suspendarea chiombalaului.
  Pentru ca nu caricatura asta de guvern este subiectul de discutie in locurile in care cei mai viteji dintre romani inca ingheata bocna de frig strigand cat ii tine gura “Jos Basescu !”, ci chiar “Jos Basescu!”
  Asa ca tunurile pe el fratilor, jos cu el, sa scoatem si ultima suflare din el, trebuie atacat din toate pozitiile si lasate dracului alte teme impuse de chiombalau, ca nu-s decat praf in ochii privitorului!
  Jos Basescu!

 30. Argusdre Says:

  „Polcovnicul Antiuslas spune:
  joi 9 februarie 2012 la 10:50:01 am

  Anusdre. First at all, bou esti tu cu tot neanul tau de trogloditi ! Capisci?…”
  Capisci ? portocalii astia toti sunt limbisti straini…Ce ba ai fost prin Italia si l-ai votat a doua oara pe ratacit ca prezidel ? S-apropie ceasul cand o sa picati cu nasul in rahat, si tu si el si toti escrocii care si-au batut joc de tara din hoarda portocalie…
  Da ce ai tu cu tot neamul meu ma oligofren cu mucii-n gura ? Vrei sa-ti povestesc cum am cunoscut-o pe ma-ta pe centura, ca se asezase pe centura mea cand eram militar in termen la diribao ? Saraca, n-avea nici chiloti pe ea ba, dupa care ai mai venit si tu pe lume…Sracie mare ba…si de aia te-a vandut la turci..(ca i-a zis cineva: cum e turcu …si pistolul) si se gandea ca un pistol poate fi mai valoros decat un oligofren si …zau ca avea dreptate..
  Daca vrei sa-ti povestesc mai departe, zi-mi saru-mana tatuca si …ma imbunez..

 31. Shadow Says:

  Imi e sincer mila de tovarasul polcovnic. Cum nu are argumente recurge la „argumentul suprem” al prezidelului de carton : injuratura.
  In cazul sarmanului polcovnic nu este vorba de prostie ci doar de neadaptare la societate, lipsa de atentie fata de el, singuratate si o copilarie nefericita. Nici macar nu e vina portocalezilor cat este vina societatii care nu a avut grija de el.
  Inca odata polcovnicul are toata compasiunea mea. Nu am de gand sa-i dau sfaturi pt ca astfel de sfaturi nu se urmeaza de regula dar ceva specialisti au mai ramas prin Romania si ar putea sincer sa-l ajute. Cu conditia ca si el sa fie „pregatit” sa accepte ca are nevoie de ajutor medical.

 32. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Polcovnice, serveste te rog :

  Dă clic pentru a accesa Basescu%20Traian.pdf

  Cred ca poti trece direct la punctele 23 si 26…

 33. Polcovnicul Antiuslas Says:

  Simpatizante, acolo scrie clar, la final, ca marinarul nu a facut politie politica. Clar, negru pe alb. Alte comentarii???

 34. Polcovnicul Antiuslas Says:

  Shadow, te refereai la experienta ta proprie cand vorbeai de medicatie? Mie asa mi s-a parut 🙂

 35. Branzaru Says:

  Bah Pulăcoivnice onanist blatist.N-am vrut sa ma bag intre voi da daca ceri dovezi ca basescu a fost securuist atunce esti nesimţirea pulii belite si te bag in găoaza care te-a scuipat afara cand a stranutat din greseala ca i-a zis doctoru ca la poza a vazut ca ai un sfert de creier si ala imbibat in sloboz ca mai bine te avorta

  Detu draq dacilea daptu bule andomui cordalac prost belit 😆

 36. Polcovnicul Antiuslas Says:

  Anusdre, la tine trivialitatea este invers proportionala cu materia cenusie. Altceva in afara sa injuri ca un bou mai poti?

 37. Polcovnicul Antiuslas Says:

  Branzare, iob tvoi mati ! Dik halemo !

 38. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Simpatizante, acolo scrie clar, la final, ca marinarul nu a facut politie politica. Clar, negru pe alb. Alte comentarii???
  _________________________________
  @Polcovnice,

  Eu inteleg ca tie iti place de Basescu, dar nu esti deloc un om cinstit . 😉 Scrie intr-adevar la final ca „nu a facut politie politica” dar asta este o sintagma tampita care imparte securistii in securisti buni (care nu au facut politie politica) si securisti rai. 🙂 Altfel la punctul 26 scrie negru pe alb ca „figureaza domnul Traian Basescu in calitate de colaborator ,fara nume conspirativ ,cu numarul de dosar 3990 ”

  Urat,eu ti-am spus ca a fost securist ,tu nu si nu ,Batman,Batman … 😉

 39. Polcovnicul Antiuslas Says:

  Branzare. Has moro car ! 🙂

 40. Polcovnicul Antiuslas Says:

  Simpatizante.

  Da, la punctele 23 si 26 figureaza ca a avut dosar.
  Dar tu nu poti da verdictul ca a facut politie politica, intrucat nu stii ce a fost in acele dosare. Tu poti sa-ti dai doar cu presupusul si atat! Dar presupusul nu este o dovada, n-asa?

 41. Branzaru Says:

  Coiu Pulii vrea sea linga curu tigancii ? ..grohaie jungaliule or hamulo mija codau prost te cocar malachistamata rapandulabesi la bijba lu coarda de femeia ta pe coaie frecate de poponar travestit
  gugutiteas la dantura si sub limba guvide oparit si lache flausat de murfangiu mafameo 😆

 42. Branzaru Says:

  sa i-o sugi lu basescu cu stropi sa mori acolo infipt in cocar poate aia e dovada ca e securist cand oi simti carmazu sub limba poponare belit Hai sictir ca m-ai plictisit limbric de cacat de caine ce esti sparcaitule 😆

 43. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Polcovnice,eu am spus ca a fost securist si atat ! Nu ma intereseaza sintagma „politie politica” ,deoarece ti-am spus care este rostul ei ,sa ii albeasca pe unii securisti si sa ii infunde pe altii . Deci iti repet,Basescu ,dupa cum scrie oficial ,negru pe alb ,in dosarele CNSAS, la punctul 26, A COLABORAT CU SECURITATEA .

 44. Ghita Bizonu' Says:

  Bou ? Stii cat de valiros este un bou ? La 20 kilu de carne de vaca ?!
  Pai face atata Gregoire ? Sau poti face pingele din el ?!?

 45. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Simpatizante.

  Da, la punctele 23 si 26 figureaza ca a avut dosar.
  _________________________________________

  Polcovnice ,

  Nu spune doar ca a avut dosar ,ci spune mult mai mult ! Scrie acolo clar ca “figureaza domnul Traian Basescu IN CALITATE DE COLABORATOR „…

 46. stejarul Says:

  Roxana,

  cartianu si-a dat cu tifla in cap. Mizerabil! Si nu pentru ca a criticat opozitia ci pentru ca l-a criticat doar pe Crin!
  Am vizionat filmele despre revolutie ale lui cartianu si marturisesc ca mi-au lasat o impresie placuta. Am gasit acolo raspunsuri la niste intrebari ale mele legate de revolutie. Dar sa vad ca acest cartianu ii tine partea acum lui ponta, adica acel cartianu care injura la iliescu si scuipa birjareste in directia lui… acum se intoarce 180 de grade si il lauda pe Titulescu Rosu…
  Si uite asa cartianu scuipa pe toata munca lui. Cat de prost poti fi sa dai cu piciorul la tot ce ai cladit ani de zile? raspuns: cam cat cartianu de mare!

 47. Branzaru Says:

  bah meltenilor ce-o mai frecati cu explicatii tampite cu „in calitate de pwla mea ” BASESCU A FOST UN SECURIST SLINOS SI ORDINAR AL REGIMULUI CEAUSESCU.PUNCT ” Asta este n-o mai ardeti cu explicatii o sa creada prostu ala ca v-a scos la tabla ca pe ultimii corijenti 😡

 48. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  bah meltenilor ce-o mai frecati cu explicatii tampite cu “in calitate de pwla mea ” BASESCU A FOST UN SECURIST SLINOS SI ORDINAR AL REGIMULUI CEAUSESCU.PUNCT ” Asta este n-o mai ardeti cu explicatii o sa creada prostu ala ca v-a scos la tabla ca pe ultimii corijenti
  ________________________________________
  @Branzarule,

  Pari cam agitat …Nu-ti bate capul cu ce fac eu ca nu este deloc treaba ta .Continua sa injuri, daca asta te pasioneaza …

 49. Marcus Says:

  @cat de ai dracu si dati cu botu’n falus sunt portocaliii o dovedeste magaru asta de semneaza polcovnic. Faptul ca justitia nu s-a putut pronunta daca basescu a facut sau nu politie politica din lisa de dosar (ars), ca urmare a incadrarii lui ca ofiter activ, mancatorii astia de cacat basit o prezinta drept dovada ca basescu, desi dovedit colaborator, n-ar fi facut politie politica. Ba, colonelu’ lu cacat anti usl,, NU SCRIE NICAIERI CA N-A FACUT POLITIE POLITICA, CI CA JUSTITIA NU SE POATE PRONUNTA DIN LISA DE PROBE, IMBECILULE.

 50. Shadow Says:

  @polcovnice

  nu draga vorbeam de persoana dtale. Stiu esti in „perioada” de negare. S-ar putea sa tina toata viata sau nu. Daca treci de ea apeleaza cu incredere la ajutor. Ai toata compasiunea mea.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: