DE CE CHILIMAN ŞI OPRESCU POT? SAU CUM SE DEMONTEAZĂ PROPAGANDA PANICARDĂ PROPAGATĂ DE REGIMUL BĂSESCU, ÎN TIMP CE OAMENI CARE AU CU ADEVĂRAT NEVOIE DE AJUTOR SUNT LĂSAŢI SĂ MOARĂ

Nici n-ar mai trebui să adaug ceva faţă de titlu. Guvernul nevolnic şi slugile lui „arată că lucrează”, tot apar pe la televiziuni în comitete şi comiţii de criză că, vezi Doamne!, a venit calamitatea de iarnă atipică peste România. Degeaba INMH a dezminţit propaganda guvernamentală creatoare de isterie naţională. Ca să mai uite oamenii de proteste. Şi de sărăcie. Şi dimpotrivă, să consume ca termitele, pentru ca nişte  îmbuibaţi de la putere să jubileze ulterior că indicele galopant al consumului pe fond de panică denotă nicidecum sărăcie, ci prosperitate. Pentru că nemernicii, evident – după declaraţia lui Igaş pentru care ar merita pus să dea zăpada în toată ţara – nu vor preciza că de fapt e vorba în mod majoritar de „consumul” amărâţilor care au golit rafturile de pâinea cea mai ieftină, cartofi, varză şi apă plată cu discount. Asta e realitatea. Restul e propagandă, pe spatele unor naivi de care niciodată nu le-a păsat, pe care de fapt îi urăsc, aşa cum psihopaţii de la putere urăsc tot ce e viu şi vrea să trăiască.

Am să dau exemplul Bucureştiului, despre care au afirmat că va fi copleşit de dezastru. În realitate, a fost o măzăriche de dimineaţă, după care, un pic de zăpadă pufoasă, iar la ora asta – 16:00 – , nici un strop de precipitaţie sau de vânt – cel puţin în zona de centru-nord. Administrată de primarul Chiliman. Şi în general, Oprescu nu se laudă, deşi ar avea de ce. Chiar nu ştiu în restul sectoarelor ce se întâmplă, dar cred că e o iarnă normală, probabil, un pic mai aspră o vreme, în compensaţie pentru lunga primăvară, ca în iarna lui 1989, pe care am avut-o până acum vreo două săptămâni.

Isteria propagată guvernamental prin intermediul televiziunilor e criminală. Pentru că în timp ce se consolidează panica în majoritatea regiunilor în care n-ar fi cazul, localităţile cu adevărat izolate şi disperate sunt lăsate de izbelişte, iar oamenii pot muri de frig şi foame.

Au murit deja 34 de oameni. Printre care, un om de 90 de ani, cu o pensie de 800 de lei şi fiica lui de sub 50 de ani, pe care trebuia s-o întreţină din acei bani, ea fiind o persoană cu handicap şi lui tăindu-i-se indemnizaţia de susţinător.

Li se rupe asasinilor de la putere. Dar vor plăti pentru asta. Aşa cum nici măcar regimul Ceauşescu n-a plătit. 👿

P.S. Chiar nu putem să dăm zăpada de pe pervaze cât e pufoasă şi nu-ngheaţă? Sau gheaţa cât e moale şi subţire? Ca să nu devină pericol pentru trecători şi ca să avem un confort în raport cu propria  noastră casă? 😐

8 răspunsuri to “DE CE CHILIMAN ŞI OPRESCU POT? SAU CUM SE DEMONTEAZĂ PROPAGANDA PANICARDĂ PROPAGATĂ DE REGIMUL BĂSESCU, ÎN TIMP CE OAMENI CARE AU CU ADEVĂRAT NEVOIE DE AJUTOR SUNT LĂSAŢI SĂ MOARĂ”

  1. motraucs Says:

    Am iesit cu @Motraux sa facem poteca pana la poarta acum cat este zapada moale…I-a promis stapana lui@Motraux (cui altcuiva 😆 ) un carnat bun la afacerea asta si s-a bagat imediat,acum alearga spre poarta si se tavaleste,aproape ca a terminat-o 😀 Amandoi suntem dalmatieni mai mult albi decat negri dar o sa ne stearga mummy cu niste prosoape calde… @Motraux a fost foarte eficient uite-l ca a terminat treaba,ma duc sa-l ajut la micile retusuri ! 😳

  2. Roxana Iordache Says:

    🙂

  3. Maria S.(Timisoara) Says:

    http://www.trilulilu.ro/Ilustrate/8e0be40a70b029
    ador muzichia asta. Poate am mai postat-o, dar nu strica nici a doua oara.
    ??????????
    Postez din greu filmuletul cu tinerii de la Cluj.
    Protest galagios, dar ingenios.
    Bravo lor, bravo lor clujenilor.

  4. Maria S.(Timisoara) Says:

    La noi in piata operei se invart din greu niste utilaje, in rest tot orajul e inzapezit.
    Rasul curcilor.
    Maine presar cenusa inaintea mea pe drumul pe care voi merge. Sper sa nu uit pana maine de initiativa asta brava.
    Sau sa plec prea tarziu de acasa.
    Si sa dau bice sa ajung la ora fixa la care trebuie sa fiu.
    Era sa cad de prea multe ori ieri ca sa nu o fac.
    Dumnezeu cu romanii-mujici ca e vai de noi.
    Astept cu nerabdare intalnirea de deseara cu „analistul” ce sta ca un pai in ochii interlopilor.
    Si sper ca maine uslasii prezenti la palatul regal, sa-l cianureasca (inventie ad-hoc) pe uzurpator, sa nu mai fie in stare sa-si vada prea-iubitii mafioti si nici sa se tina pe proprii labe inferioare.
    Si fac: h, hu, hu.
    Mai este cucuveaua in parc sau au alungat-o serviciile ?

  5. Maria S.(Timisoara) Says:

    sa faca el, nu eu, scuze

  6. DE CE CHILIMAN ŞI OPRESCU POT? SAU CUM SE DEMONTEAZĂ PROPAGANDA PANICARDĂ PROPAGATĂ DE REGIMUL BĂSESCU, ÎN TIMP CE OAMENI CARE AU CU ADEVĂRAT NEVOIE DE AJUTOR SUNT LĂSAŢI SĂ MOARĂ » Bloogle Says:

    […] Original Blog » 05 February 2012 – Blog « Concurs: Atelier de istoria artei […]

  7. Ghita Bizonu' Says:

    Da poa e numa prostia li Igas. Ca pe langa asta Zaroni era un mare BARBAT de STAT (nuam in comparatie cu Igas . Si poa cu Boc . A se nota -Zaroni a”ramas” ptr niste cetii benigne nu otr mari tampenii!!)
    Si ca ma uitam la filmu ala cu 1954. Cum obsevra un amic – [ia i9n 1954 autoritatile stoau ce trebuie sa faca ! DobiBocii de azi .. NU !!

  8. Huhu Says:

    In fiecare zi in Romania se demonstreaza si se striga: JOS DICTATORUL BASESCU, HUUUUOOOOOO!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu