PREVIZIBILĂ DEMARARE A MITEI ELECTORALE. IMF, GO HOME!

Foto: Bogdan Maran, Mediafax

Cum tot vorbim de atâta vreme şi am semnalat inclusiv ieri, operaţiunea Mita Electorală demarează oficial. Frunzăverde a anunţat, iar Flutur a confirmat, că Boc a fost mandatat în acest sens, la discuţiile cu FMI, respectiv „majorarea” salariilor şi a pensiilor cu 5%, cam pe la Paşti.

Presa, ca de obicei, face jocul regimului Băsescu, fie şi involuntar: tandemuri de reporteriţe şi prompteriţe se mirau pe la televiziuni de anunţul „surprinzător”, deşi era previzibil pentru oricine îşi foloseşte un pic neuronii. Totodată, presa colportează mizeria puterii, care vehiculează termeni ca „majorare”, „creştere”, „mărire”, pentru ceea ce în realitate n-ar fi decât o mică restituire din tăierile de 25%, respectiv, îngheţările pensiilor (de fapt, scăderea lor prin scăderea puterii de cumpărare plus impunerea abuzivă de CAS-uri).

În acelaşi timp, a ieşit din nou Franks să-şi debiteze lecţiile pentru spălaţi pe creier, de parcă românii ar fi proştii FMI şi nu ar înţelege exact despre ce e vorba – ar fi o măsură minimă reparatorie ca doamna Lagarde să-l dea afară pe acest dinozaur blocat în proiectul macroeconomic procustian – „operaţia reuşită, pacientul mort”.

Nu mai ştiu a câta oară întreb şi poate măcar acum reuşeşte opoziţia să obţină un răspuns oficial, concret, la centimă: CE-AU FĂCUT CU BANII DE LA FMI? Iar datoria s-o plătească nemernicii care i-au furat. Că doar nu vrem schimbarea ca să se gudure Ponta pe lângă finanţa internaţională în locul lui Boc şi Băsescu.

Cine a angajat datoria în numele României, fără acord parlamentar, să fie executat financiar cu toată şleahta lui şi să plătească. El şi urmaşii urmaşilor lui. Nu noi şi ai noştri.

8 răspunsuri to “PREVIZIBILĂ DEMARARE A MITEI ELECTORALE. IMF, GO HOME!”

 1. stejarul Says:

  Imi place cum se agata basecu de mana lui Franks, asa cum se agata unul care se ineaca, de un colac de salvare! 🙂

 2. Serban G Says:

  Exista clar o complicitate intre Basescu si FMI la punerea tarii pe butuci.Azi s-a confirmat,au transformat intalnirea in una de sprijin pentru actuala Putere…din pacate pentru gasca lor romanii au mai trecut prin asta si isi dau seama ca li se pregateste o noua ţeapă nu neaparat ca nu li se vor da cei 5 la sută(o nimica toata daca stai sa te gandesti la sumele brute care intra in buzunarul celor foarte saraci)…Teapa de a fi dusi cu zaharelul pana in toamna astfel incat Basescu si PDL+UDMR sa-si faca jocul electoral pe care l-au pregatit pentru 2012 adica isi dau seama ca Puterea vrea sa-si cumpere linistea pe fondul careia sa poata fura in primul rand alegerile.Tocmai de aceea(mai ales de aceea) STRADA NU TREBUIE SA CEDEZE DIMPOTRIVA ACEASTA MANEVRA AR TREBUI SA SCOATA SI MAI MULTA LUME IN STRADA,MAI DETERMINATI PENTRU A DUCE LUPTA PANA LA CAPAT SI A ARATA LUMII CA NU 5% NE-AU FACUT PE NOI CA SA FIM MITUITI CA ULTIMII OAMENI !!!!! JOS CU EI !!!

 3. Marius Mina Says:

  Cum joaca escrocii astia de la FMI pe laba cu Basea , prosteala de cap si tupeul unor mutanti care considera boborul, o gloata de retarzi . Ok, ordin de la semiluna , se maresc pensiile plus salariile bugetarilor . Se mareste gaura din opincile lui Franks . Cu 3 luni inainte de alegeri oferta la iluzii depaseste cota de avarie.
  Programul „Ultima teapa”

  Slogan nou pe piata protestelor : ” FMI = PDL= UNPR=UDMR= PPDD= Mizerie”

 4. PREVIZIBILĂ DEMARARE A MITEI ELECTORALE. IMF, GO HOME! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 30 January 2012 – Blog « MESAJ DE ŞEF DE STAT. ADEVĂRAT […]

 5. Marius Mina Says:

  Şeful delegaţiei FMI la Bucureşti, Jeffrey Franks, şi preşedintele Fiscului, Sorin Blejnar, s-au prins în horă la o petrecere care a avut loc în weekend într-o staţiune de pe Valea Prahovei, informează Romania TV.

 6. Huhu Says:

  In mai mult de 60 de orase din Romania se striga in fiecare zi pe strada: JOS BASESCU, DEMISIA, UN PITIC SI cu UN CHIOR SI-AU BATUT JOC DE POPOR….!!!!!

 7. olimpiu65 Says:

  mi-as dori o poza cu pacaliciul Franks dansand in hora cu Blejnar. oare si-o fi rupt iar pantofii in Poiana Brasov la cheful finantelor????

 8. Serban G Says:

  http://www.cotidianul.ro/seful-fmi-blat-cu-pdl-si-regimul-basescu-171304/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: