EL E CU TINE, CATRINEL! MILU TE AŞTEAPTĂ ÎN NEMURIRE

Foto: ziarelive.ro

E cea mai grea zi din viaţa ta. Dar ai să reuşeşti, chiar dacă acum nu crezi. Şi ştii de ce? Pentru că el el e cu tine. Şi te ajută. Mereu. 

Deocamdată, însă, trebuie să-l ajuţi tu pe el: 40 de zile. Timpul există doar pentru noi, dar noi facem parte din ei, cei duşi şi de aceea n-avem voie să-i tragem în timp cu povara tristeţii noastre fără speranţă.

Deci, Catrinel, 40 de zile roagă-te pentru calea lui lină în lumină! Poţi să plângi, poţi să plângi cât vrei, dar nu cu disperare, pentru că disperarea îi îngreunează reîntregirea cu Dumnezeu, în care se va reîntregi cu tine, într-o zi fără sfârşit. Lacrimile plânse cu speranţa revederii îl ajută. Disperarea ta i-ar tulbura ascensiunea.

Ştiu, e unic şi irepetabil, deşi vei mai putea iubi, fără să ai de ce să te simţi vinovată. N-ai cum să-l înlocuieşti vreodată. El te aşteaptă, are timp o veşnicie şi ştie că viaţa efemeră e frumoasă ca un dar de la Dumnezeu pe care dacă îl primim necondiţionat ne aduce nemurirea. Adică, reîntregirea cu toţi cei dragi, în lumina divină.

Fiindcă iubirea nu moare. Iubirea ca moartea e de tare, spune „Cântarea cântărilor„, cel mai sublim poem de dragoste din toate timpurile, în oglindă cu Epistola către corinteni, capitolul 13.

Viaţa e frumoasă, nu aşa îţi spunea? Deci, crede-l. Ai să-l regăseşti în tot ceea ce iubeşti.

P.S. Inclusiv căţeii. Care au nevoie de tine. Aceeaşi.

2 răspunsuri to “EL E CU TINE, CATRINEL! MILU TE AŞTEAPTĂ ÎN NEMURIRE”

 1. EL E CU TINE, CATRINEL! MILU TE AŞTEAPTĂ ÎN NEMURIRE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 28 January 2012 – Blog « Dezastru cu Cadastrul. Doar 40% dintre titlurile de proprietate sunt incadrate in sistem […]

 2. Radu Humor Says:

  Pentru toti cei aflati in situatii atat de dificile precum cea de aici, Dumnezeu a lasat ceva care seamana cu uitarea, dar de fapt e o insotire din ce in ce mai constienta pe un drum in doi pe care unul ramane sa-l continue aici, iar celalat Dincolo .
  Mergeti impreuna mai departe, dar numai drumul unuia dintre voi ne este cunoscut noua muritorilor.
  Drum bun !
  Si revedere in Lumina !

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: