INCOMPATIBILITATE. DORU MĂRIEŞ A AVUT DREPTATE

Video de CioaraDPgard

De mai multă vreme nu-mi mai pierd timpul cu prostiile pseudopoliticii de pe la noi, dar azi am făcut o excepţie de câteva minute, tocmai pentru că am aflat de şedinţa dedicată revoluţiei (las termenul ăsta, pentru că nimic nu se compară cu regimul comunist şi chiar dacă acum e perpetuat la modul pervers, cel puţin nu mai e instituţionalizat ca înainte de 1989 – sigur că mai e timp, dar nu mult, că un an trece repede).

Deci, câteva minute pe televiziunile de ştiri. Doru Mărieş spune adevărul care supără, anume că Ion Iliescu a profitat de revoluţie şi e vinovat de morţii de după 22. PSD-ul iese din sală. Mai înainte, un exponent al altei asociaţii decembriste o făcuse praf pe Borfeta Anastase. PD-L înghite, că de! Îşi revendică anticomunismul. Fraude feseniste. Mutanţi abjecţi, ultimul produs al regimului comunist. Pe scurt: incompatibilitate.

Atâta vreme cât PSD nu se poate delimita de propriile fapte nefaste – ca să nu le zic crime antinaţionale şi împotriva (drepturilor) omului – nu se deosebeşte cu nimic esenţial de fratele-i PD(-L). Mama lor e „emanaţia” din decembrie 1989: FSN.

Să ne înţelegem:  România n-a avut nici opoziţie, nici disidenţă, nici rezistenţă, deci e clar că nu avea cine face, mai precis, conduce, revoluţia – nici de catifea, nici altcumva şi e clar că n-avea cine naibii să vină la putere, din afara fostului aparat. Crima a fost că gaşca staliniştilor şi a progeniturilor lor, în frunte cu tov. Iliescu, n-au declarat cinstit care e situaţia, cine sunt şi ce vor, ci au sacrificat peste 1000 de vieţi ca să pretindă că emană la putere ca „salvatori” ai revoluţiei.

Orizontul de aşteptare al românului era extrem de scăzut: nu visa să cadă Ceauşescu, tot ce-şi dorea era o cât de mică schimbare, un licăr de liberalizare, să vină Nicu, ceva de genul ăsta, deci oamenii ar fi acceptat succesiunea, bucuroşi că au scăpat de ceea ce nu sperau să scape vreodată. Uciderea, însă, a unui număr dublu de oameni faţă de represiunea de până în 22 decembrie a radicalizat spiritele şi a ridicat până la cer orizontul de aşteptare al luptătorilor, al curajoşilor din 21 decembrie, pe măsura aspiraţiilor celor de la Timişoara. De unde şi scandarea FĂRĂ COMUNIŞTI!, din sute de mii de piepturi, în Piaţa Palatului, la ora 17, ziua de 22 decembrie 1989. Totodată, aversiunea poporului român faţă de Moscova era extrem de puternică.

Dacă Ion Iliescu nu asculta de toate lichelele care l-au împiedicat să aibă dialogul promis cu delegaţia Pieţii Universităţii, s-ar fi scutit 10 ani de retardare a României. Era şi prea blocat în anchilozele marxist-leniniste: în timp, a evoluat democratic, fără să-şi abandoneze convingerile. PSD, însă, nici acum nu-i în stare să recunoască adevărul istoriei recente şi să se delimiteze de trecutu-i nefast pentru ţară, tocmai pentru a se putea angaja pe linia unei evoluţii ireversibile către susţinerea valorilor democraţiei şi statului de drept: călcate în picioare şi în prima parte a anilor 90, şi după ce nomenclaturistul Traian Băsescu a devenit pentru a doua oară preşedinte al României.

Cel puţin în pactul de la Timişoara, care a fost precursorul USL, din campania pentru turul al doilea prezidenţial, Geoană îşi asumase greşelile trecutului în numele PSD. Acum, PSD – cu măscărici ceghevarişti ca Ponta şi Mazăre şi alţi spălaţi pe creier – revine la atitudinea FSN din 1990, care ne-a retardat cu 10 ani. PNL ar fi trebuit să păstreze diferenţa, să rămână echidistant ca angajament politic faţă de cele două părţi ale FSN. Sigur – repet ceea ce am susţinut cu mult înainte de constituirea USL -, se impunea o alianţă cu PSD, dar numai electorală: şi extrem de eficientă. În caz contrar, mai bine lipsă, pentru că în condiţiile actuale, e clar ce va urma la anul: reîntregirea familiei, o altă guvernare PD-PSD, plus tot felul de fragmente de râmă. UDMR să nu se mire dacă va rămâne pe dinafară. Şi nici Crin.

163 răspunsuri to “INCOMPATIBILITATE. DORU MĂRIEŞ A AVUT DREPTATE”

 1. plano10 Says:

  Salutare Roxanica!!!!
  Pace tie, scriitorule!

  Nu-ti mai spun povestile de anii trecuti despre lovilutie si despre Piata Universitatii pastorita de KGB-istul R. Nicholson de la Ambasada SUA.
  Anul asta il citez pe Petrica Roman care spune, prin conferintele din strainatate, nu in tara, ca:
  „În realitate (acţiunile teroriste) au fost o diversiune pusă în mişcare de conducători ai armatei confruntaţi cu acuzaţii dure asupra participării armatei la represiunea sângeroasă a revoltei populare.”
  v
  http://www.plano10.com/2011/12/petre-roman-arunca-in-aer-revolutia-din.html

 2. Marius Mina Says:

  La ce unitate de pompieri a facut Maries „revolutia”? In rest de acord cu tot meniul prescris 😉

 3. ion Beuca Says:

  Absolut corect. Prostanac, prostanac, totusi a semnat un document istoric, trecut cu vederea prea usor:http://beuca.wordpress.com/2009/12/01/acord-intre-pntcd-si-psd-pentru-reconciliere-nationala/

 4. J o h n s o n Says:

  Maries e trompeta de serviciu a lui Basescu ce s-o mai aburim…O data pe an in saptamana 16-22 este activat de securitatea noului dictator ca sa-i rezolve acestuia disputa cu opozantii…Daca nicio Instanta nu a stabilit vinovatia unora dupa 22 decembrie 89 cine este Maries sa emita el adevaruri ca sa o dea la fileu propagandei basiste ?

 5. Ghita Bizonu' Says:

  Si cam cu asta basta USL ! Traisca ADA reloaded. Sau mai bine un guvern moncolor PDL cqare iaste si adevaratu su unicu FSN sai unicu partide de dreapta cretin democrat garantat de PE .
  si da ,, ne-au retardat cu 10 ani. bine asa. Ca altfel ajungeam direct la cosul de gunoi al istoriei!!

 6. INCOMPATIBILITATE. DORU MĂRIEŞ A AVUT DREPTATE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 20 December 2011 – Blog « Romania e frumoasa (31): Minunile naturale din judetul Gorj […]

 7. Mircea Talos Says:

  Buna Roxana,
  Ma bucura mult revenirea ta.
  Sunt sigur ca,reauzindu-l pe d-l Maries si stiindu-l alaturi de V.Ciorbea in constructia Caii Drepte,ca alternativa la cele doua FSN-uri,prietenii nostri liberali si monarhistii,vor intelege incompatibilitatea noastra cu cei care-s condusi de Iliescu si de ceilalti dinozauri criptocomunisti si securisti.
  Mi-e mila de Crin,vazandu-l obligat sa se compromita in alianta cu astfel de personaje.
  Sunt aproape sigur ca,dupa alegeri,vor gasi motive sa-si prezinte candidat propriu,din tagma Nastase,Mitrea sau a altor penali,din bogata gradina fesenista,
  L-am intalnit saptamana trecuta,la sediul asociatiei 21 Decembrie,in greva foamei,pe acest barbat de mare isprava si-mi pun mari sperante in hotararea sa de a face echipa cu Victor Ciorbea.
  Sarbatori fericite tie,familiei tale si tuturor prietenilor crestini democrati si monarhisti de pretutindeni!

 8. Serban G Says:

  @ Roxana…Nimeni nu va mai face coalitie cu ciuma portocalie.Este ca si cum te-ai arunca in mocirla cu crocodili flamanzi.Poate doar UDMR dar ei nu intra in guverne minoritare ca sa nu poata santaja cum trebuie partenerul de guvernare

  Bine ai revenit ! 🙂

 9. Ghita Bizonu' Says:

  Draga Roxana

  imi place logica ta.
  ia sa vedem :
  să vină Nicu, ceva de genul ăsta, deci oamenii ar fi acceptat succesiunea, bucuroşi că au scăpat de ceea ce nu sperau să scape vreodată Ma rog poa tu il credeai nemuritor pe Ciuruitu dar pe mine (si pe altii)ne ingrozea ideea comunismului dinastic…
  Voi reveni ..Si
  uciderea, însă, a unui număr dublu de oameni faţă de represiunea de până în 22 decembrie a radicalizat spiritele şi a ridicat până la cer orizontul de aşteptare al luptătorilor, al curajoşilor din 21 decembrie, pe măsura aspiraţiilor celor de la Timişoara. De unde şi scandarea FĂRĂ COMUNIŞTI!, din sute de mii de piepturi, în Piaţa Palatului, la ora 17, ziua de 22 decembrie 1989 Sa inteleg ca aia care au strigat fara comunisti erau teleportati din viitor ?! Fiindca observa tu zici ca uciderile de dupa 22 dar aia strigau pe 22!!
  Si am intrebat pe unu din astia : ba da tac-tu? Nu ca e doar de forma ! Da ma-ta e activista de forma ?! Ca nu erau chiar surte de mii care stigau fara ci cateva mii de pustani . Maturii inca se gandeau ca si ei .. sau rudili lor … Si titi maturii din piata stoau cine este Iliescu – gratie Europei Libere . Si au strigat la aparitia lu Dascalescu care dorea sa faca primul guvern postceausist. Asta chiar ar fi fost tare !!!

  Si fara comunisti. Hai ca-mi placi . Iftene Pop iti zice ceva ? ia sa vedem din minunata biografie a marelui taranist anticomunist:
  3.Studii Universitare :
  a) Facultatea de drept,Universitatile din Cluj si din Iasi (1956-1961).
  b)Studii post-universitare de drept international,Universitatea din Bucuresti (1963-1965).
  Lucrarea de diploma : �BASARABIA in timpul primului razboi mondial.�
  c) Studii de doctorat la Institutul de inalte studii internationale post universitare,- Universitatea din Geneva (Elvetia,1969-1972). Teza de doctorat sustinuta in 1977 la Geneva.

  Uf ! Stiu insi care erau membri PCR „de incredere” da care nu au putit sa vaza Istambulul. Da el studii in strainezia !
  sa continuam
  IV.Experienta de activitate interna si internationala.
  1.Procuror stagiar,Valenii de Munte (1961-1963).
  2.Expert in domeniul juridic al ONU la Ministerul Afacerilor Externe (intre 1965-1969 si 1972-1986).
  Principalele Conferinte ONU juridice pentru codificare la care a participat au fost :
  Comitetul pentru relatii prietenesti (New York,1966); Conferinta asupra dreptului tratatelor (Viena,1968); Comitetul privind resurselor partajate (din zonele de frontiera)(Nairobi,1977); Conferinta dreptului marii (New York si Geneva,1974-1981).
  Trimis la post la Misiunea romana de pe langa ONU 1979-1981,New York)

  Da numa anticomunistii aveau dreptu sa reprezinte RSR la ONU. Asamnumca cum taranistii autentici activau in procuratura in vremea lu Dej!!
  Da de Liviu Petrina ai auzit? Chiar era maior ?!?

  Sau despre radicalizarea anticomunista … Marian Munteanu – UASCR. C de la Crestini sau de la Comunsiti ?! Auz?
  Tov O Paler . Mare anticomunist dom;le! Membru supleant al Comitetul Central al Partidului Comunist Român… Sic a suntem la ribrica oameni de culturas- marele filozof si umanist Mihail Sora. Vechi comunist si el . Trmis din Franta sa ne aduca lumina de la tatucu Stalin …
  Sau tovarasa Tia Serbanescu … decorata ptr succese in munca. Munca cu gura :maret e partidul maret e carmaciu !!
  Si tot atunci echipa anticomunista a Romaniei Libere (prgan al FDUS) a fost inatraita cu 2 condeiei remarcabile: SRS si Florin Gabriel Marculescu , care ca orice vahnic anticomunist proveneau din reteaua de turnatori a Cooperativei Onchiu si Timpanu.
  Sau sa ne amintim de infocatii luptatori antiFSN , „nicusoristii” Cristoiu si Nistorescu …
  Apopos cand ma uit la poza asta :

  Imi vine o intrebare – si matele din curtea printisorului ?!
  Ca „ar fi cazul” …
  Si mai pot continua lista cu anticomunistii de nadejde …

 10. Argusdre Says:

  Rebel fiind de felul meu, dar si mare iubitor de dreptate si de logica, o sa-mi permit nitica analiza pe anumite afirmatii din text.Astfel, ma surprinde oarecum zicerea care urmeaza :
  ”… la ora 17, ziua de 22 decembrie 1989. Totodată, aversiunea poporului român faţă de Moscova era extrem de puternică.”
  deoarece multi dintre fostii salariati ai ziarului Romania Libera cunosc prea bine ca „marele revolutionar balbait” Petre Mihai Bacanu, fusese racolat de prin 1987-1988 la lupta cea mare de daramare a lui Ceausescu dar nu si a sistemului comunist, taman
  de catre agentul rus KGB sub acoperire ziaristica, Volodin…Si cativa ani la rand dupa 1989, acest PMB aparea pe sticla „gasind” din pura intamplare si lupta anticeausista, ba Grota de la Berevoiesti, ba dosarele securitatii romanesti, ba mai stiu eu ce dusman al natiei noastre….Se pare totusi ca in redactia Romaniei Libere, aversiunea fata de Moscova era totusi mai slaba, mergandu-se pe ideea ca poate sa vina si rusii, numai Ceasca sa plece…
  Poate multa lume nu cunoaste, dar acest Doru Maries este acum omul indragostit foarte al dracului de…marina calareata, are stipendii grasute din dealul Cotrocenilor cu conditia sa nu iasa din cuvantul….Rusalcelor, sau mai exact spus, sa repete mot-a-mot tot ce basescureste Rusalka cea zbanghie si cheala se pare din pricina…. Chimioterapiei cu whisky.Cel mai mult la acest mancator de cacat de vreo douazeci de ani, mi-a placut afirmatia ca ”profitorul revolutiei e…Iliescu.” Da oare de ce bă scula cu urechi, că daca o luam logic, ce o fi castigat Iliescu ? Ca avere n-a acumulat, (lucru recunoscut chiar de cei mai aprigi dusmani ai sai), cultura avea, loc de munca linistit si bine platit avea, basca ca era respectat inclusiv de catre elita natiunii. Si atunci ?Dar daca revolta nu reusea, c ear fi patit oare Iliescu ? Porcul ala pe care cica l-ar chema Doru, uita sa spuna deoarece nici Rusalka cu chelie nu i-a spus.
  Cel mai tare insa m-a deziluzionat ceea ce urmeaza :
  ”Cel puţin în pactul de la Timişoara, care a fost precursorul USL, din campania pentru turul al doilea prezidenţial, Geoană îşi asumase greşelile trecutului în numele PSD. Acum, PSD – cu măscărici ceghevarişti ca Ponta şi Mazăre şi alţi spălaţi pe creier – revine la atitudinea FSN din 1990, care ne-a retardat cu 10 ani. PNL ar fi trebuit să păstreze diferenţa, să rămână echidistant ca angajament politic faţă de cele două părţi ale FSN. Sigur – repet ceea ce am susţinut cu mult înainte de constituirea USL -, se impunea o alianţă cu PSD, dar numai electorală: şi extrem de eficientă. În caz contrar, mai bine lipsă, pentru că în condiţiile actuale, e clar ce va urma la anul: reîntregirea familiei, o altă guvernare PD-PSD, plus tot felul de fragmente de râmă. UDMR să nu se mire dacă va rămâne pe dinafară. Şi nici Crin.”
  Afirmatii care ma duc cu gandul ca asa-i natia romana, niciodata nu e hotarata, niciodata nu stie exact ce doreste, iar cand ceva e pe cale sa se realizeze, sa caute solutii de a impiedica implinirea, ca sa aibă suficiente motive de jelanie pentru ca soarta noastra fuse cruda …si de asta data.
  Care va sa zica acum, dupa ce in sfarsit s-a incropit o alianta a opozitiei cu ceva mai multi sorti de izbanda in alegerile de la anul (USL), era mai buna o altfel de alianta, numai electorala si numai pe treisferturi si numai cu chilotii trasi pe jumatate in jos, dar cu centura-n mana si cu tampaxul in buzunar, etc,etc.In loc sa se aprecize reusita (deoarece in actuala conjunctura alianta in cauza chiar e o mare realizare, inclusiv mentinerea ei), taman persoanele care se dau cica de ceasul mortii numai sa cada odata de la guvernare marinarul asta cu toata hoarda lui, se manifesta exact precum basinelul si exact in spiritul sau : minarea Uniunii Social Liberale cu orice pret.
  Iar cand am vazut ca se zvarle la inghesuiala inclusiv legenda cu o noua si viitoare alianta PD-PSD, pe motiv ca ambele au fost candva in FSN, am inceput a cugeta ca cei mai multi dintre romani merita sa-l aiba pe Basel conducator suprem pana la moarte (a lor si nu a lui).Le recomand sa studieze atent componenta FSN-ului si a CFSN-ului ca , cine stie ce aliante care sa le zdruncine sanatatea mai pot visa.

 11. Roxana Iordache Says:

  @plano 10. De când n-ai mai făcut o plimbare sau un exerciţiu, ceva? 🙂

  @Marius Mina. Important e că nu uită.

  @ion beuca. Mulţam!

  @Johnson. Acum, renegi ce-ai susţinut şi ştii că e adevărat? Pentru ce? 😦

  @Bizoane, paşte fericit!

  @Mircea Talos. Nu prea cred că o să te bucure mai departe, anume: dacă ar fi vară şi 40 de grade la umbră, te-aş mai înţelege.

 12. plano10 Says:

  Cand citesti, dupa 20 de ani, clisee antifeseniste de genul celor debitate aci de Talos iti dai seama de ce a castigat din nou Basescu, Astia nu inteleg nici acum ce li se intampla!
  Intr-un cuvant, au ramas tot…. talibani!

 13. Roxana Iordache Says:

  Argusdre. Aşa îţi justifici laşitatea, colportând mizerii despre oameni care au avut curaj, extrem de puţini, atunci când noi toţi eram laşi – şi te mai lauzi că ai 3 metri, eu cel puţin eram o fetiţă pe vremea în care Băcanu era torturat la Securitate fiindcă pregătea un ziar liber. În rest, eşti liber să prizezi iluzii.

 14. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  Si daca tot am ajuns la „revolutie” … iata un fost tortionar ce acum este membru de onoare al Societatii „Timisoara”

  Plecand de la acest act de demnitate al Roxanei …
  https://roxanaiordache.wordpress.com/2010/03/13/restitui-premiul-societatii-timisoara/
  „Drept pentru care anunţ că restitui premiul pe care l-am primit la rândul meu şi care, în aceste condiţii, îşi pierde semnificaţia. Şi valoarea. E ca şi cum foştii deţinuţi politici ar premia reeducarea.”

  … si ajuns la Societatea „Timisoara” mi-am adus aminte ca intr-o discutie purtata acum vreo doi ani cu Mihalcea, acesta apara foarte tare un membru de onoare ai Societatii, tatic de deputat, fost Prefect de Timis, avocat a carui firma s-a ocupat de exproprierile pentru autostrada Timisoara-Arad, dar si cel care in 1983 in calitate de Vicepresedinte al Tribunalului Militar m-a judecat si trimis in Jilava…..si care este unul dintre acei „Magistrati dresati de Securitate” … sluga Securitatii, Gant Dumitru.
  http://www.memo.ro/news/stiri.php?id=11595
  (vezi „Tabelul CEPECA – vicepresedinti de Judecatorii, perioada 23-28 mai 1983”)

 15. J o h n s o n Says:

  @Roxana

  Este clar ca te lasi sedusa de continutul spuselor acestui revolutionar de ocazie…nu te uiti in ce context o spune,in slujba cui este si cine jubileaza in spatele cortinei….in ziua de azi manipularea se face pe zeci de fronturi este clar ca Maries este un instrument folosit de propaganda basista si scuza-ma ca nu pun botu la mizeria asta

 16. Augustin Says:

  Roxana, daca tot ai coborit din sferele inalte in care baltesti, nu puteai s-o zici mai pe scurt? Ca sa nu mai pierzi nici tu timpul, si nici noi. Zi, taica, pe sleau, sa fii sigura ca inteleg toti: votati PDL-ul, ca si ailalti sint tot asa! Ca ori vorbesti tu, ori Ioan Oltean, tot un drac: „Atentie la Ion Iliescu!” „Nu votati USL-ul, ca iar ajunge Iliescu la putere, si iar aduce minerii”
  Pai chiar, de ce sa ne mai preocupam de ce face Basescu, mai ales ca a condamnat si comunismul? Ce ne pasa ce face Boc cu banii publici? Ce ne intereseaza ca fac astia terenuri de sport la vale, parcuri in sate si piscine ultramoderne la caminul cultural?
  Atentie la Ion Iliescu!
  Economia duduie, datoria tarii va fi platita in maxim 17 generatii, democratia e ca o floare, o sa avem alegeri libere si corecte (sau n-o sa mai avem deloc, fiindca e criza, dar ce ne pasa!) cu ce sa ne mai batem capul? Cu primejdia numarul aintz: Ion Iliescu.
  Te misti cu talent! Parca te vad pe la UNPR …

 17. Radu Humor Says:

  Bai fratilor treziti-va !
  Acum nu comunistii sunt dusmanii Romaniei !
  Ca pana la urma aia si-au luat tributul, ca orice invingator si daca am avut o conducere nationalista, cu dragoste de neam si tara, ne-au lasat in plata Domnului !
  (Si apropos de asta si ei sunt ortodocsi ca si noi, si daca sangele nu se face apa, nici crucea nu se face stea in sase colturi sau semiluna !)
  Se uita insa prea usor si suntem in pericol sa retraim incaodata istoria pe care n-am invatat-o la timp si n-am tras invatamintele de rigoare !
  Cei care ne-au adus pe cap comunismul , de fapt urmasii lor, ne aduc pe cap si acest capitalism salbatic, care nu foloseste decat unui numar infim si bine ales de oameni !
  Sa te bati cu pumnul in piept ca ai intrat intr-o organizatie in care platesti la intrare si apoi anual, de cateva ori mai mult decat poti lua inapoi ( chestia cu fondurile europene e o smecherie ordinara, de luat fatza la fraieri), sa te bati pe burta (doar) la nivel de reprezentanti cu bastanii capitalisti, in timp ce salariul minim la noi e de 5-10 ori mai mic, iar nivelul de trai la pamant, desi in numai 22 de ani am vandut cam tot ce am avut (urmeaza Rosia Montana, ultima bogatie pe care mai putem s-a lasam generatiilor viitoare si noi o dam pe nimic :mrgreen: ) , dar ne-am si indatorat cu peste 120 de miliarde la niste smecherasi (FMI) care erau in faliment si acum vin si ne dau lectii facand naveta in Romania pana li se rup papucii de atata carat parandaratul 🙄
  Mai nou cica smecherii astia vor pune amenzi de 0,5 % din PIB tarilor care sar din limitele de deficit stabilite (stiu ei cyum sa le stabileasca, doar de asta nu stiu sa faca altceva decat comert-finante !
  Niste descreierati pusi pe furat si distrus totul si in primul rand crestinismul in general si ortodoxia in special ( vedeti la rand tarile distruse din Europa) . Rusii pe care i-am urat noi atata si care repet procedau criminal sfatuiti si condusi de niste minoritari dementi ( ( dupa revolutia din octombrie de la ei aproape 90 % din cei care conduceau sovietele erau de aceasi etnie cu cei 80% ce faceau parte din primul guvern roman ?! Roman !)
  A pune totul pe seama intamplarii sau al coincidentelor este deja prea mult !
  Antonescu si Ponta nu sunt primiti in acest trust iudeo-mason pentru ca , cel putin deocamdata, nu accepta scoaterea si mai departe pe taraba si vinderea pe bucati a tarii lor.
  Si e firesc ca ei sa-i urasca ( si o fac in mod demential, visceral, pe toate blogurile si pe toate canalele media pe care le au in subordine!), dar noi ce motive ne mai trebuie spre a-i ajuta sa ne scape de caracatita asta ?!

 18. Radu Humor Says:

  Maries este cumparat de portocalii si nu asculta decat de Basescu, greva aceea a foamei va ramane de pomina, cand in a 80 zi se ridica si conducea pana la usa pe cei care-l vizitau !
  Cel putin asa sustineau unii, fara sa-si dea seama de ridicolul situatiei !

 19. Ghita Bizonu' Says:

  Pai sa continui.
  Emil Constantinescu. Secretar PCR pe universitate.
  Victor Ciorbea. Procuror al RSR.
  Ilie Serbanescu .. fost gurist de presa , mare anticomunist si reformist in anii 90…
  Alinutza Lippidi. UACRista .
  Si in gnl toti presarii care au devenit anticomunisti. Ca pana la 22 dec 1989 ziarist insemna latrau de partid. Comunist.
  Sa nu zic rezistentii prin cultura. In general faeau parte din cercul Gogu Radulescu …

 20. Virgil Ilie Says:

  Roxi nu mai lua in brate pe leprele de Maries si Ciorbea . Ai sa ai mari deziluzii . Sunt deja vinduti lui Baselu … Nenorocirea e ca ii vor vinde si PNT-ul neispravitii .

 21. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  Colinda Stapanirii

  A venit colindatorul
  Sa va cante viitorul,
  La anul cu bucurie…
  Sa va vad la puscarie,
  Toata gasca PD-L-ista
  Mafioto-Securista…

  Voi si javra ordinara
  Ce ati jefuit o tara,
  Va veni ziua…si noi
  Sa va ciuruim pe voi,
  Si multi ani sa ne traiti
  In zeghii impodobiti!

 22. Huhu Says:

  Bine ai revenit pe blogul tau, Roxana, trebuie sa luptam pe toate caile legale si prin Mass Media sa scapam de comunisti si de dictatorul Basescu, nu sa stam ca blegii!

 23. George Says:

  Cat ai lipsit am cautat mult si te-am gasit. Aceeasi voce, sunt convins, acelasi om lucrat, rau de destept, intelectual! Nu avem opozitie, aveam un presentiment si am plecat din tara! Afirm si nu regret decat daca mi se va demonstra ca nu am dreptate! Crin Antonescu nu e decat un farsor! PNL nu mai exista in Romanica!
  S-a dus dracu’!

 24. Huhu Says:

  Radu Humor ai mare dreptate privitor la acei minoritari mafioti care au adus numai rau in lume de aceea trebuie spus adevarul Revolutia bolsevica din Octomrie 1917 din din Rusia a fost revolutie evreiasca, evreii au omorit pe tar si pe oficialii lui pentru a acapara putera politica si bogatiile Rusiei, tot evreii au facut revolutia ”franceza” de la sfirsitul secolului XVIII, tot ei au omorit atunci pe regele Frantei, cu scopul de a acapara puterea politica si bogatiile Frantei, se pare ca in imensa lor lacomie procedeaza asemanator in toate tarile in care nu reusesc prin metode pasnice sa acapareze puterea politica si bogatiile tarilor lumii!

  Trebuie sa sa precizam ca evreii cinstiti isi vad de viata lor normala si cinstita.

 25. Huhu Says:

  Augustin, felicitari pentru comentariul tau!

 26. Argusdre Says:

  ”Roxana Iordache spune:
  marți 20 decembrie 2011 la 10:34:01 pm
  Argusdre. Aşa îţi justifici laşitatea, colportând mizerii despre oameni care au avut curaj, extrem de puţini, atunci când noi toţi eram laşi – şi te mai lauzi că ai 3 metri, eu cel puţin eram o fetiţă pe vremea în care Băcanu era torturat la Securitate fiindcă pregătea un ziar liber. În rest, eşti liber să prizezi iluzii.”

  Roxana,
  in primul rand la vremea respectiva si eu eram destul de tanar, nu
  aveam multe relatii (eram inginer la F-ca de mase plastice) si eram perfect constient ca singur nu faceam nici doi bani…Chiar daca aveam 1,9 metri…Si iarasi nu-ti impartasesc ideea.Ce crezi, daca as fi fost mai curajos ar fi insemnat sa ma aliez cu rusii cumva impotriva propriei tari ? Pai ei nu au intentionat niciodata sa rastoarne comunismul, ci doar sa-l rada pe Ceausesc ca dusman declarat al lui Gorbaciov si cam atat.
  Bacanu in schimb era un tip matur, cu destule cunostinte de istorie, arhisuficienta cultura politica si care intrand de bunavoie sluga la rusi stia foarte bine ce face,,,,Dupa mine n-are nicio scuza si a meritat tot ce a patit. Tara asta nu a putut nicidata sa faca ceva ca lumea, inclusiv din cauza prea multor cozi de topor care, dupa, s-au dat eroi si binefacatori.Chestia cu ziarul liber e greu de inghitit pentru cineva istet cat de cat…Pai cat de liber din moment ce rusii erau in spate si cu siguranya ar fi impus o anume linie ?

 27. Argusdre Says:

  Aud tot mai des pe acest blog care ar trebui sa sustina macar moral PNL si participarea lui victorioasa la USL, afirmatii precum ca PNL-ul s-a contaminat grav de cand cu alianta USL, ca acest Crin (desi cel mai pragmatic leader al liberalilor, ca de aia e si cel mai atacat de catre Besinescu) e un caraghios, e o imitatie, e un chiulau, o caricatura, etc. (exact in ton cu acuzele inventate ale matrozului).Si atunci ma intreb si eu ca prostul : rolul unui partid nu este in a-si dovedi eficienta de transpunere in viata a ideilor, dezideratelor ? La ce e bun un PNL uscat, curat, neintinat, necontaminat de legaturi SD-iste, dar in acelasi timp total ineficient din moment ce singur nu poate castiga alegerile? Si atunci de ce exista, la ce ajuta, pe cine si cu ce ? Doar pentru frumusetea artistica a utopiei ? Se pare ca unii doar asta apreciaza si rog sa fiu scuzat, dar aspectul e hilar rău, seamanand cu gluma aceea care se referea la….scula bleaga a unuia.La observatia cuiva ca-i mare dar inutila, pentru ca nu intra in erecţie, un altul comentează pertinent : „Da, de acord, dar uitaţi ce frumos atârnă !”
  Cred ca ar trebui odata pentru totdeauna sa ne hotaram : sprijinim temeinic si neconditionat USL-ul, sau convietuim sine die cu hoarda cacanie care pute a cala de vapor ? Asta ca sa stiu daca mai combat pe-acilea sau imi caut alte plaiuri mai….revolutionare.
  PS,
  Rog sa nu vina cu sugestii sagalnice despre locurile in care m-as putea indrepta taman cei care au acelasi statut si aceleasi drepturi aici ca si mine.

 28. Radu Humor Says:

  „Trebuie sa sa precizam ca evreii cinstiti isi vad de viata lor normala si cinstita.”
  N u numai atat , dar evreii simpli ( ca cinstiti nu prea se gasesc, au inselaciunea in sange: se spune ca ziua in care un evreu n-a inselat un goi este o zi pierduta pentru el !) sunt si cei mai critici in privinta celor cativa care se cred deja Moise si vor, in nebunia lor, sa stapaneasca lumea.
  De altfel frecvent au loc in Israel actiuni de protest impotriva actiunilor nesabuite ale guvernului israelian (dar nu se face caz de ele) pentru ca evreii simpli traiesc cu groaza zilei de maine, cand pot fi oricand victime ale unor atacuri adevarate, nu doar precum cele mai mult regizate, cu cate o „prastie” cum le spun ei la rachetele ce cad periodic, dar nu fac decat sa prilejuiasca riposte cu zeci de morti, case distruse si teritorii ocupate printre palestinieni.
  Evreii antisionisti care locuiesc in cartierul „Mea Shearim” sau cei din organizatia „Neturei Karta” merg pana la a nu recunoaste sattul Israel sau negarea holocaustului.
  Din pacate au pe aici destule cozi de topor care sa le sufle in fund si sa acuze tot timpul de antisemitism pe ei care-si iubesc propria tara si le dau peste nas cu propriile lor mizerii !
  Stie cineva de ce a fost chemat la ordin umilul Boc cu tot guvernul lui in Israel si ce documente pagubitoare pentru noi s-au semnat acolo ?!

 29. Augustin Says:

  Huhu, constat ca aici se manipuleaza la greu (vezi si chestia cu demisia lui Ponta). Parca ascult radio „Vocea Basescului”!
  Probabil unii o cred pe Roxana in virtutea nu stiu caror cuvinte spuse intr-un trecut mai mult sau mai putin indepartat (cind eu nu treceam pe-aici). Acesti naivi n-ar trebui sa uite ca titanul din Gagesti, fostul viitor mare scriitor, istoric, analist si etc, era (sau parea), la un moment dat, un superantibasist. I-a umblat cineva la cheita si, peste noapte, a devenit cel mai infocat cintaret al puterii. (Nu pot uita cit de gretos sustinea candidatura Ebei la europarlamentare). Pare ca si cu Rexona s-a intimplat cam acelasi lucru …

 30. J o h n s o n Says:

  Gata bai fesenistilor roşii n-o mai loviti atat in cap…Am inteles ca e ura contra lui Basescu cea care ne uneste dar de aici pana la o apostrofa pe gazda ca e asa si pe dincolo e cale lunga…Acum voi ce-ati vrea sa cantam aici Internationala Socialista ca sa va facem voua pe plac sensibili ce sinteti…Nu va convine schimbati blogul si cu asta basta ! Ponta nu a rupt gura targului si e mai impiedicat decat ma asteptam iar daca am trecut nearestat 7 ani prin regimul Basescu nu sunt sigur ca am sa scap intr-un viitor regim Ponta ca tot ameninta el pe toata lumea ca-i aresteaza care nu i se supune ca ce mare procuror a fost si cum stie el sa bage la zdup in caz de…
  Cantati Imnul PSD-ului in alta parte daca nu va convine si va deranjeaza prezenta liberalilor !!!

 31. cristi Says:

  Mai lasati-ma odata cu Geoana asta.El ar fi semnat orice,numai sa stie ca liberalii si cu taranistii il vor sustine la prezidentiale. Asta nu inseamna ca el chiar credea in ceea ce semneaza,sau chiar ar fi respectat acel document.
  In al 2-lea rand eu as vrea sa terminati odata cu aceste lamentatii penibile la adresa aliantei cu USL. Trebuie sa realizati ca de unul singur PNL nu poate face deocamdata peste 50% si sa preia puterea de unul singur.Cat despre o alianta electorala,ea ar fi fost total ineficienta.Ar fi fost ineficienta fiindca in PSD se aflau multe persoane care ar fi vrut sa colaboreze cu pedelistii,ori prin crearea USL acesti indivizi au fost obligati sa paraseasca partidul si sa se duca la izmenari.In plus de asta s-a facut o compatibilizare a electoratelor PNL si PSD.La ora actuala C.Antonescu si PNL ii ajuta pe pesedisti sa se scuture de toate lichelele si junghiurile pe care le au in partid.
  Si mai e o treaba,DACA PNL NU S-AR FI ALIAT CU PSD ATUNCI CU CINE SA SE ALIEZE?Sa se alieze cu taranistii,care-s rupti in 3-4 grupari,se cearta toata ziua pe la tribunale si se duc sa se milogeasca ca niste slugi penibile la Cotroceni?Cu cine sa se alieze, cu Ciorbea,care acum are numai cuvinte de lauda la adresa pedelistilor,si care l-a mai atacat intr-un mod nesimtit pe Crin? Cu astia sa se alieze liberalii?!
  Doamna Roxana Iordache,trebuie sa intelegeti ca PNTCD nu mai exista.PNTCD a fost compromis in mod iremediabil de conducatorii sai,in frunte cu V.Ciorbea,care dupa ce fusese decorat de Regele Mihai, s-a dus fuga fuga cu insigna in piept la Cotroceni sa se milogeasca de Base si sa-i pupe talpile.Cu asemenea oameni PNL si C.Antonescu nu vor face in veci alianta.Cat timp asemenea oameni vor fi in fruntea taranistilor nici sa nu va asteptati la o colaborare intre acestia si PNL.

 32. olimpiu65 Says:

  Total de acord cu cele scrise mai ales cu privire la analiza referitoare la PNL si alianta USL
  e pacat sa rada portocaliii doar pt ca avem si vom avea intotdeauna pareri diferite fata de membrii si simpatizantii PSD
  e o problema in tara asta cu privire la cultura dialogului!

 33. Serban G Says:

  Intotdeauna se incing spiritele cand vine vorba de Iliescu si de „ispravile” sale din anii 90…Nu inteleg de ce PSD chiar si la nivelul blogerilor si-al forumistilor nu se leapada de el…Nu poti sa ai un proiect in PSD care sa prezinte incredere si simpatie atat timp cat te afli tot sub tutela lui Iliescu…De aici isi trag si portocalii seva propagandistica este calcaiul lui Achile atat pentru PSD cat si pentru orice Alianta in care intra acesta…Iar cand Iliescu va spune sa nu faceti prostii exact atunci nu-l ascultati vezi intrarea la guvernare cu PDL…

 34. plano10 Says:

  @Roxana
  Daca tot m-ai intrebat, afla ca nu demult m-am intors de dincolo de Bosfor si Dardanele. :mrgreen:
  Tu unde ai fost plecata? Odata cu tine a reaparut si un cunoscut personaj. Comentator desigur. 😉

 35. Ghita Bizonu' Says:

  Da se pune intrebarea : da de ce noi nu am avut un Havel?
  Simplu ca in 77 catindatii nostri la havelizare meditau transcedental in chiloti la cum vor levita ei la 2 metri peste realitatea cotidiana!
  D’aia!!
  Si ptr ca catindatii la havelizare leviteaza azi transcedental peste realityatea cotidiana toti aia cu fumuri se intreaba doct :da ca aveam si noi un Havel presedinte ehe! eram inaibtea Cehiei sau a Austriei ca nivel de trai ?!
  Si daca asa elita teleptuala avem apai ce sa ne miram ca cealalta elita da banii la Vanessa. Sau ca ****sta aia a dat 450.000 euroi- ca deh venitu se calculeaza conform formulei munca /cunostinte (impartirea cu zero)
  Si uite asa prin natura mistica si magica a gandirii lichelesti vom avea o elita de Vanese !!!
  D’aia Iliescu si nu Plesu …

 36. Argusdre Says:

  @ J o h n s o n,
  Bre nea Johnson, poate ai citit textele doar odata si pe mare fuga, iar de aia nu le-ai patruns miezul si nu le-ai inteles bine….In cotext si in concret era vorba de faptul ca voi astia indecisii, de profesie mereu contra, care inca nu v-ati edificat exact ce anume sprijiniti( taranismul, liberalismul, regalismul, ori marinerismul) si impotriva cui huliti, trebuie sa va stabilizati odata definitiv.Daca sperati ca liberalii va reprezinta interesele,e musai sa-i sprijiniti chiar daca s-au aliat cu PSD sau tocmai de aia, pentru ca altfel echipa lui Crin nu va
  avea nicio sansa niciodata sa ajunga singura sa guverneze si sa-si aplice ideile…Poate doar cu basescu alaturea intr-o noua alianta DA, care sa se cheme „DE DOUA ORI DA”.Deci, doar in aceasta idee au fost facute observatiile ca sa stie si omul de rand, sau cel turmentat, cu cine voteaza.Asa ca nu te scandaliza, ca nu-ti fredoneaza nimeni pe la urechi Bandiera Rosa triomfera…si nici Internationala.Regretabil e insa faptul din cele ce spui rezulta cu pregnanta ca aduci de fapt USL-ului aceeasi acuzatie ca si matrozul, ca si blonda lui (Uniunea socialist-liberala ?!) si in atari conditii mai ca ma f—e grija sa ma intreb de ce dracu o fi acceptat PSD aceasta aliere cata vreme e un partid mult mai numeros, cu mai multi adepti si sustinatori si cu siguranta mult mai realisti si deci cu sanse mult mai mari de reusita chiar singur-singurel ?Poate nu ti-o fi scapat zicala romaneasca : mai bine cu-n destept la paguba decat cu-n prost la castig,
  \Deci ai toata libertatea sa îngâni de dimineata pana seara cantece liberale ori taranesti…cu conditia sa nu ne alungi decat atunci cand vom intra in coliba ta…Pana atunci, aici avem parte de drepturi egale.Daca insa ne fugareste gazda, e altceva….Percepi ?

 37. Argusdre Says:

  „Ghita Bizonu’ spune:
  miercuri 21 decembrie 2011 la 12:48:14 pm

  Da se pune intrebarea : da de ce noi nu am avut un Havel?
  Simplu ca in 77 catindatii nostri la havelizare meditau transcedental in chiloti la cum vor levita ei la 2 metri peste realitatea cotidiana!
  D’aia!!….”

  Draga Ghita, romanul are alt caracter…Noi daca nastem nu unul ci zece Haveli, toti se vor gandi la maturitate cu sa faca sa se imbogateasca si sa prospere doar famelia lor….
  Cand Tara Romaneasca a fost cucerita in primul Razboi mondial de catre trupele germane conduse de catre generalul Makenzen, o perioada militasrii germani au convietuit in Bucuresti impreuna cu romanii si culmea, nemtii au inceput sa invete naravurile romanesti si nu vitzavercea…Dupa batalia de la Marasesti, Marasti, Oituz, armata germana trebuia sa se retraga asa ca generalul Makenzen a sunat adunarea si a tinut o cuvantare trupelor nemtesti, care se incheia cam asa :
  ” V-am adus aici niste domni si va iau inapoi niste …porci!”
  Deci, de aia n-avem noi un Havel, sau chiar mai multi.

 38. Ghita Bizonu' Says:

  J o h n s o n

  eu nu te invit sa canti internationala. De fapt nu se mai canta in RSR.
  insa ar trebui sa alegeti – mergeti cu PDL si dispareti ca si PNTcd sau merheti alaturi de PSD si dupa ce rezolvati mica problema se poa discuta cu scaune in cap …
  Fiindca baga la cap – PSD nu ameninta bazinul electoral al PNL (adica elecvtorat de centru-drapta si dreapta) … Insa PDL da. Este o cestie simpla dpv electioral nu pot exista 2 partide de dreapta. unul din ele trebuieste sa dispara sau sa se multumeasca cu un amarat de 6 %. Asa cum pe partea de stanga nu a mai ramas decat PSD (si vazand cestia asta – ca nu poa fagocita PSD – Baselu a dat la intors pielea de socialist european pur sange si a devenit al mai de dreapta)
  in plus ar trebui sa tii cont ca Tonta a zis ceva despre coruptii actualei puteri. De ce iti este frica tie ?! De comunism ? Pai atunci cum stati cu netotul Ghizelei ? Ca ce imi displace profund la dreapta asta antcicomunista este tocmai multimea de fosti activisti, fosti cadristi ori rubedenii de ale lor.
  Asa ca dragul meu alege – liberal ptr un timp aliat tactic cu PSD – ori capra sub PD …cel mai sigir isa este faptul ca in cel de=-al dopilea caz PNL va fi prins intre cele 2 peitre de moara … si daca pana acum am tacut din politete fara de maretele realizari taricene … apropos cum mai stati cu ..caltabosii ?! Da cu palinca? va mai da Muresan ?!

 39. Ghita Bizonu' Says:

  A da . Daca Maries (de profesie bisnitar) a avut dreptate atunci daca vrea „recunostinta” (adica bani) sa mearga in Pipera pe la bocotanii care au votatara ADA. cota unica , pe la „istoricii” care si-au revendicta proprietati , pe la colegu (de biznis) Cocos , pe la Ioana Notareasa pe care „revolutia” lui i-a umplut de bani!!!

 40. J o h n s o n Says:

  Argusdre va credeti pe cai mari si aruncati cu acuze unora care va spun doar sa lasati tonul mai jos,pana una alta voi pesedeaua v-ati asezat frumos capra la PD si vreo 9 luni v-a placut la nebunie si nu mai erati atat de scarbiti…V-o tragea marinelu pe toate orificiile si voi cu gurita plina,Argusdre,inganati cantece marinaresti 24 din 24…Normal,cu Geoana la carma ce altceva puteati face ?

  @ Ghita….chiar nu merita sa-ti raspund daca te cobori pana intracolo sa compari o lada cu caltabosi cu tot prapadul pe care l-a facut guvernarea Nastase…Nu ma menaja,nu-ti fa iluzii ca scapi de coltii mei… Incep sa vad acum ce chip had se ascunde in spatele acestei formatiuni care pozeaza acum in mieluselul sacrificat…Roxana are dreptate,locul vostru este exact langa Basescu nemernicilor si acolo o sa putreziti,langa el

 41. J o h n s o n Says:

  Roxana ai avut dreptate ! Blogul tau pana sa fie unul antibasescu a ajuns incet incet o rampa de relansare a bolsevismului iliescist… Chiar nu merita sa-l mai lasi deschis,

 42. Theodora Says:

  DORU MĂRIEŞ IMI PRIVOACA GREATA … ESTE VANDUT LUI BASESCU … IMI ESTE GREATA DE TOTI CEI CARE IL SERVESC INTR-UN FEL SAU ALTUL PE CHIOMB.

 43. serban g Says:

  A intrat zazania in comentatori.Cred ca unii de pe aici care-s cu PSD incearca sa-i faca jocurile lui Geoana si a trupei lui din Bucuresti prea au schimbat macazul de la o vreme incoace. Cuvantul de Ordine : Dezbinare !

 44. Ghita Bizonu' Says:

  J o h n s o n

  in prmul rand Roxana ma cunoaste de ani buni.. de cand scria la Ziua.
  Insa te rog detaliaza prpadul provocat de guvernarea Nastase – daca poti .

  Insa daca este vorba de caltabosi apai Decebal Traian Remes iti zice ceva ? Ala care a inebunit o tara intreaga , a blocat Fiscu , apoi Posta ca in final sa anuleze totul! Ala care a luat fericota masura care a dus la moatea unuia Aferaritei. A murit la Administraia Fiscala a sect 3 Bucureti incercand sa isi plateasca impozitul!! DTR liberalul (ma rog nu cred in mita cu caltabosi si palinca. la nivelul ala era doar un schimb de mostre gen „reteta mea este mai buna” .sau ca noi fierbem palinca mai buna – si io zic cea mai faina e de Maramu’- . ca mita este in numerar sau mai bine in virament) coleg de cabinet cu Radu Berceanu, Traian Basescu , Sorin Frunza Verde…
  Oricum tinad cont de cum s-a ispravit Zodia Tzapului dEbil te rog da-mi deatlii despre prapadul Nastase. Eventual cu referinta la PNB si PIB in anii 1997,98,99, 2000 si prapadul Nastase. Si rata de inflatie din epoca Vacaroiu, CDRista si cea a lu Nastase.

  Cat despre porcareala aia cu guvernarea cu PDL .. apai sa retinem ca promotorul ei a fost ,, Geoana !! Ala pe care il regreta Roxana (nu stiu de ce… poa fiindca pupa papucu la 3 Coceni). Mie mi-a displacut profund !!
  Insa ar fi cazul sa lamuriti odata ptr totdeauna ce facu in zilele de dupa alegeri Tradiceanu. Eu ma asteptam ca Jeona si Motocicleanu sa se intalneasca , sa se hotarasca cine si apoi umar la umar sa mearga sa zica lu Nutzu Portuaru : uite ba ! Premier noi vrem pe X sau te suspendam (de prima craca!!) . Da ntz, Era ca magaru in ceata . Si tot PNL. Fiindca erau unii „analisti” credeau ca manechinu va putea forma cabinet minoritar !!! Si a asteptat cu eleganta ratand sansa sa bage PNL la guvernare , sa fie pres de vreo camera (eu as fi cerut Senatul .. ca premier era normal unu de la PSD dupa nr de voturi) si sa bage la „moara” (stii jocul ala ..) PDL ul pana la „destructurare” (sa citam pe Nastase) sa „recupereze” persoanele utile din PDL (cate si daca erau) si mai ales votacii si .. normal ar fi fost sa rupa coalitia si sa se lase cu alegeri parlamentare anticipate. Ma rog ar fi fost si o campanie prezidentiala in care normal ca Moliceanu ar fi fost catindat impotrva unui PSD da ar fi putut sa se concureze la care trage suturi mai bune PeDerastilor …Ca ptr alegeri anticipate ar fi trebuit sa astepte cam pana anu asta…

  Insa nu uita detalia dezastrul Nastase.Date . imi este frica ca vei fi in situatoia Roxanei care nu poa lua apararea anticomunistilor Sora , Paler, Cristoiu , Serbaescu samd .

  Baga in vidul dintre urechi : la „stanga” lupta ptr suprematie s-a incheiat ! PSD a castigat.
  La „dreapta” lupta ptr suprematie *a ajuns in faza finala .”Cineva” va fi luat la mijloc . Fie va fi PNL fie va fi PD Liberal si crestin popular cu accente libertariene … Fiindu-mi scarba de impostori si cunoscand istora PNL eu prefer PNL ul .. insa decizia nu imi apartine mie.

  *d’aia a disparut PNT. Findca impartea acelasi electorat cu PNL si cu PD …(ca PD statea cu basaul in 2 luntri .. )

 45. Radu Humor Says:

  Chiar si asa, cu mici sau mai mari dispute intre noi vom ajunge sa-l dam jos pe Dictachior pentru ca nici un om normal nu-l mai poate accepta.
  Dar cu siguranta asa, ciondanindu-ne, ii vom mai da ceva ragaz, arza-l-ar focu’ !
  De gaz….

 46. J o h n s o n Says:

  @ Radu Humor…Daca nici eu nu le-am tinut partea nu stiu cine-a mai facut-o,m-am contrat inelegant chiar si cu Roxana dar eram constient ca o fac pentru o cauza mare…Ca sa constat ca apar jigniri,amenintari,aluzii etc poate ca nu au nevoie de noi…OK,sa i-o spuna lui Antonescu sa-i lase balta sa ne recuperam electoratul dur care nu vrea sa auda de combinatia cu PSD…Eu reactionez la nervi si o s-o fac si de data asta…pe FB sint o multime de PSD-isti de treaba,te intelegi perfect cu ei si de asta m-am lasat dus in razboiul asta total contra lui Basescu dar se pare ca cei de aici nu vor asta,vor sa fie ei superiori sa ne dea lectii,sa ne jigneasca…E,atunci asta veti primi inapoi :bad:

  Roxanica eu nu mai intru aici,mi-e scarba si ma simt vinovat de starea de fapt in care s-a ajuns,am fost avocatul diavolului (PSD)recunosc si trebuie sa repar cat de repede acest lucru 😕

 47. Argusdre Says:

  @J o h n s o n,
  Nu ma cred calare pe nici un cal mare deoarece mai intai nu fac parte din nici un partid, dar tin cu dreptatea si adevaraul, iar mai apoi voi erati mereu cu curul in doua luntre, nici in car nici in teleguta, ba era bun Crin, ba nu era, ba era bun Geoana ba nu era, si tot asa. N-am facut si nu fac decat sa atrag atentia ca :
  1. Chestia cu PSD, continuatorul comunismului s-a cam perimat demult si definitiv pentru toti cei care au cutia ucraineana plina cu creier cret, cata vreme taman PSD a reusit intrarea Romaniei in NATO si UE.Care va sa zica si-au dat seama chiar americanii ca PSD n-are a face cu comunismul, iar ceva schelete de pe la noi o tin una si buna precum gaia matu…ca PSD= Comunismul. Si in directia asta americanii cred ca au miros nu gluma…Chestia nu-i decat cautare de adversari, simulare de lupta de clasa atunci cand te plictisesti si invidie electorala…Si-apoi cu ce e mai presus in antecedente Crin decat Ponta ?
  2. Daca vreti sa se materializeze in ceva Uniunea asta dintre PNL si PSD, e musai sa punem toti umarul si s-a sprijinim neconditionat deoarece alta cale nu-i, decat eventual maritisul cu marinarul-babuin…Asta presupune musai chiar de multe ori sa ascundem deficientele organizatiei si sa contestam ca ar exista.Altfel nu putem invinge cata vreme ne luptam cu toate structuriler statului puse la treaba de Chioromisa cel zbanghiu…
  3. Pentru realizarea scopului nobil de a scapa definitiv de smuncitul din capul scarilor dar si de hoarda lui de lacuste trebuie in mod obligatoriu sa incetam conflictele dintre noi.
  4. Deci nimeni nu are dreptul pe aici de a se insinua sef, sefut, sefulet, taranist sef, sef de ogor, de livada ori de cotineata…
  5. Apres notres victoire , LE DELOUJE….
  Cele scrise de catre subsemnatul se refera neaparat la persoane cat de cat normale si care percep in mod logic realitatile. Aia care presupun diverse chestii fara dovezi, ci numai ca doar li se pare ori li se nazare, pot marsalui in continuare catre farul din Murfatlar.

 48. Argusdre Says:

  „J o h n s o n spune:
  miercuri 21 decembrie 2011 la 2:00:55 pm

  Argusdre va credeti pe cai mari si aruncati cu acuze unora care va spun doar sa lasati tonul mai jos,pana una alta voi pesedeaua v-ati asezat frumos capra la PD si vreo 9 luni v-a placut la nebunie si nu mai erati atat de scarbiti…”
  Apai ba nea Johnson, credeam ca ai creierul numa franjuri de atata incretire rebela…dar cand colo….Pai crezi ca merita sa deschizi o asemenea discutie si disputa ? Pai atunci cine facuse alianta DA primii, cine erau aia condusi catre noi victorii de catre comunistul de incredere al lui Ceausescu, pre nume „Draga Stolo”.Si cine plangea pe umarul sau ca-i santajat (sanchi) de PSD-istii rai si trebuie internat la Socola ? (nu Stolo ci plangaciosul)
  Cine a iesit flendurit din Alianta DA deoarece i s-au injumatatit membrii ?
  Nu neg ca a luat plasa si PSD prin alianta aia nefericita cu PDL care era visata de veacuri de matrozul atomic, dar daca PSD o fi stat capra, PNL, care a cedat destui panglicari lui Basinescu, se cheama ca o fi ramas gravida ? Si multe ar mai fi de spus da, chiar nu mai am timp…

 49. Augustin Says:

  Oameni buni, in loc sa ne ciondanim care-i mai curat, care ce greseli a facut, care-i mai de dreapta, care-i mai apt pentru guvernare, in timp ce flotantul de la Cotroceni isi freaca miinile bucuros si ne incurajeaza cu „intarita-i, drace!”, mai bine am realiza ca NUMAI IMPREUNA putem scapa de piaza rea si am lasa deoparte tot ceea ce ne separa, spre a releva tot ceea ce ne uneste. E timp si pentru dispute, e timp si pentru concurenta politica. Dar asta, DUPA ce vom fi scapat de accidentul istoric care risca sa ne dea inapoi, iremediabil, pentru foarte multi ani.
  Ne taiem singuri craca de sub picioare sau ne vom dovedi lucizi si pragmatici? Ne trebuie „doar” 51% … Pare facil, dar NU E!!
  Il citez pe Crin: DEMOCRATIA SE APARA SI CU DREAPTA, SI CU STINGA. Liberali sau social-democrati, monarhisti sau republicani, societate civila, toti ne dorim o democratie autentica. E cineva pe-aici care crede ca democratia poate fi portocalie? Aud?
  Si-atunci, cum sa nu ma crucesc cind vad ca Roxana reia, aproape mot-a-mot, mesajul basist: „Atentie, vine Iliescu si aduce minerii (sau comunismul), Voiculescu o sa va ia Posta (sigur, daca o ia un portocaliu e cu totul altceva!), iar Patriciu sarea! Tehnica pistelor false, de sorginte securistica, e, din pacate, destul de eficienta.
  Pina una, alta, ne iau ei si zaharul din ceai! Ajunge!

 50. Radu Humor Says:

  Mai nou Tembelul asta se angajeaza tot de capul lui sa contribuie la fondul de scoatere din kkt a coanei Iorope in care a bagat-o iudeo-masoneria bancara !
  Anglia refuza sa participe la aceasta cacealma, dar al nostru ales de ei ( ca de noi n-a fost decat odata si tragem si acum ponoasele, desi unii zic ca nici atunci n-a fost pe bune), cum sa-i refuze. Se mentine deja de vreo cativa ani la putere cu banii nostri, spoliiind Romania si salvand gashca de paraziti ce traiesc doar din inselaciuni bancare si bursiere !

 51. Huhu Says:

  Johnson apreciez cinstea ta , fi si destept, MUSAI TRE’ SA NE FACEM FRATI CU DRACUL P.S.D. PENTRU A TRECE PUNTEA!

 52. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  COLINDUL PROTESTATARULUI

  Aho, Aho, romani frustrati,
  Umiliti si ’infometati,
  A venit colindatorul
  Sa va cante viitorul,
  Voi la anu de doriti
  Oameni liberi sa traiti,
  Sa scapati de un viclean
  Cu numele de Traian,
  La VOT cu totii iesiti!
  PD-L-isti sa “ciuruiti”!

  Huo, huooo voi stapani
  Parsivi, depravati, hapsani,
  Ziua voastra o sa vie…
  S-ajungeti la puscarie,
  Toata gasca PD-L-ista
  Mafioto-Securista …
  Voi si “javra ordinara”
  Ce ati jefuit o tara…
  La multi ani sa ne traiti
  In zeghii… impodobiti!

 53. Huhu Says:

  CORECT Augustin!

 54. Huhu Says:

  Corect, Augustin!

 55. plano10 Says:

  @Johnson
  Ai uitat ca USL este compus din trei partide care-si mentin doctrinele?
  Ce te deranjeaza ca sunt dispute intre social-democrati si liberali? N-ai sa vezi social-democrat alergand dupa carnet de partid liberal si nici invers.
  Crezi ca Ponta si Antonescu au facut de placere USL?
  Daca nu se adopta legea cu scrutin intr-un singur tur, in care castigatorul ia totul, n-are rost sa se mai pastreze USL cu care durii liberali si asa nu voteaza.
  Sa vedem, Antonescu trece de 16-17% din voturi, dupa ce-si recupereaza si voturile durilor liberali?

 56. Ovidiu Says:

  Ion Cristoiu: La Târgovişte s-a dezvăluit adevăratul Ceauşescu. Nicolae Ceauşescu cel adevărat, cel din primii ani de Putere, şi-a dovedit extraordinarele calităţi de bărbat politic. asasinarea lui Nicolae Ceauşescu e o crimă cu sânge rece! Nu cred să existe cetăţean al României – cu excepţia celor implicaţi în Lovitura de stat din decembrie 1989. Ion Iliescu, dau telefoane peste telefoane la Târgovişte,neliniştiţi la gândul că Nicolae Ceauşescu ar putea să scape. Oricât de ciudat ar părea, singurul lucid de acolo, singurul care nu se pierde cu firea e Nicolae Ceauşescu

 57. Huhu Says:

  Augustin, tare ma tem ca Basescu O ARE LA MINA CU CEVA PE ROXANA, E VIZIBIL DIN ULTIMILE EI COMENTARII PE BLOG!
  E FOARTE TRIST!

 58. Huhu Says:

  Augustin ai mare dreptate in ultimul tau comentariu, pacat, Roxana a inceput sa ma dezamageasca, PACAT de ea, Dumnezeu nu doarme O VEDE!

 59. Ghita Bizonu' Says:

  Huhu

  n-o are cu nimic la mana. Da s-a dat cu praf de ilici si raspunde ca la comanda . Ca a mai fost si moartea lu Havel si si-a adus aminte de tinerete cand a auzit si ea ca in Cehoslovacia a fost ales unu Havel , mare scritor domnle ce stii tu ! Ma rog presupun ca avea niste mici incurcaturi sa zica daca to have ala , era romancier sau poet si daca urma sa primeasca sau primise premiul Nobel …Ehe ce timpuri ! Veneau toti pustanii sa ma intrebe daca Maniu a fost sef de partid la Liberali sau Conervatori si apoi peste 2 zile tipau ca eu nu stiu istorie …Asa ca prafu de ilici si inteligenta intrebare „de ce Ilescu nu a fost havel” au cam zdruncinat-o (da de ce a fost havel CTP sau Plesu mucles !!)

 60. Branzaru Says:

  Bah ce dea ghioalbe belite pe acilea la blogu frumos…Care mai de car mai guiţă ca asa ia zis masa la botez „guiţă bizoane” si asa i-a ramas porecla…mama cata prostime zau …si daca te dai la mandea ia un sictirr de control spumegatule 😆

 61. Huhu Says:

  Ghita B. ma tem ca Roxana s-a dat, a fost data cu spray de Basescu, anti USL…!

  Basescu o are cu ceva la mina, de aceea Roxana a devenit brusc blinda, necombativa la adresa lui Basescu si critica la adresa Opozitiei, e foarte trist…!

 62. Huhu Says:

  Porcului basist Brinzaru ii place mult schimbarea brusca, in rau (a devenit necritica cu Basescu si foarte critica cu Opozita!), a Roxanei!

 63. Branzaru Says:

  Luamiai porcu la trantă schelălăitule 😆 Sictir forever cordăciune borată !!! 😆

 64. mgabim2009 Says:

  @Rox; doar citeva idei (nu in ordine cronologica)
  1. Geoana este un oportunist. Nici nu poate fi mai mult. Il cunosc personal, sotul meu a copilarit cu el, socrul meu a fost coleg de unitate cu tatal lui – un politruc. Nu putea sa fie mai mult: te aliezi cu cine iti este de folos, faci ce iti este in avantaj. Nu crede in nimic si proslaveste ce ii aduce foloase. Oricum in 2009 era singura speranta; Geoana la Cotroceni nu ar fi fost jucator: lui ii place sa fie in „puf” si sa gindeasca altii; rolul de bibelou l-ar fi avantajat la maximum! Am votat Geoana in 2009 deoarece am crezut in Crin si Johanis! Geoana este insa acum doar o masea stricata pe care (opinia mea) bine ca USL (via PSD) a extras-o!
  2. Iliescu o fi avind pacatele lui. Greselile lui (unele grave). Dar sa spui ca Maries are dreptate (eu l-am vazut asta seara la emisiunea lui Turcescu) mi se pare exagerat. A crede in ce afirma Maries-Cartianu_Turcescu &comp inseamna a-mi spune ca eu, sotul meu si citiva prieteni am stat pe strazi din 21 pina pe 26 deoarece eram agenti KGB sau sufeream de exaltare juvenila (o citez pe Frati de RL)! Am vazut si trait ororile din seara-noapte 21, am trait imensa bucurie din 22, sa accept ce spune un alde Maries (pe care personal nu cred ca l-am vazut un moment desi slava domnului sint sute de oameni ale caror chipuri nu le voi uita nici cind voi muri!) pare echivalen cu a nega in ce am crezut!
  3. Onest nu inteleg nici un moment aceasta campanie anti revolutie. Basescu am inteles (din declaratiile lui) ca si-a petrect orele revolutiei la TV in casa. Poate fi o explicatie: este aproape sa iasa din istorie fara nimic in urma dar i-a ramas o singura solutie: sa distruga mitul Iliescu (legitim sau nu, eu propun sa lasam istoria sa judece) si daca se poate sa-l puna chiar sub urmarire penala. Cum in Romania un proces penal dureaza circa 4-7 ani (in medie), poate moare inainte de a se stabili vinovatia-nevinovatia.. deci a facut si el ceva!
  4. Deci comentind pro sau/si contra acestui subiect, pentru care evident bazat pe istoria personala, avem o opinie sau alta, nu facem altceva decit sa suflam si noi „vint bun din pupa” la scenariu creat de Basecu!

  Respect orice opinie indiferent de pe ce baricada este exprimat. Deci nu fluierati!

 65. Huhu Says:

  mgabim2009, comentariul tau spune ca esti o persoana cinstita, pura, curata la suflet, Maries e tigan, mutra lui il da de gol, tiganii nu au fost si nu vor fi niciodata revolutionari, ei au fost doar profitori ai revolutiilor care-s facute de evrei, in general, pentru a acapara puterea politica si bogatiile!

 66. Huhu Says:

  THEODORA AI DREPTATE in privinta tiganului Maries vindut lui Basescu si a tuturor celor vinduti lui Basescu, nu cumva si Roxana-i vinduta, santajata de Basescu de ne indeamna sa nu-l mai criticam, sa devenim blinzi, sa ne retragem de pe Net ca ea?

 67. mgabim2009 Says:

  @Huhu in comntariul meu nu vreau sa ma postez ” o persoana cinstita, pura, curata la suflet” si nici nu vreau sa consider ca „Maries e tigan”. Sint o persoana ABSOLUT NORMALA cu defecte si realizari precum standard

 68. Huhu Says:

  Mgabim2009 esti modesta, cinste tie!

 69. Branzaru Says:

  huhulică nu-ţi place ţiganii belitule ? da’ ţîgancile-ţi place domnişorule ? 😆 te bagă mandea la peţit ciricliule distrus 😆

 70. Ghita Bizonu' Says:

  mgabim2009

  Jenantu mai avea un avanataj – pa asta nu il asculta nici sotia, nici copilu. nici Zbanghelie (ma rog Marean pare totusi sa fi ascultat- partea cu vorbitu … s-a „ameliorat”. Era bun ca Pres constitutional !!

 71. Argusdre Says:

  Am aflat cu satisfactie ca unul Branzaru / Branzanu / Branzitu / Branzescu / Branzovenescu, etc, in orice caz, ceva imputit cu iz de wiliam, are o aschie de lemn in limba….Poate stie cineva de ce ?

 72. Huhu Says:

  Esti fericit boritule porc-pedelist-basist Brinzaru ca ati neutralizat-o pe Roxana, nu va mai critica spurcati ai lui Basescu, critica intens Opozitia, mai rau s-a retras de pe Net in veci blestematilor portocalii, cu ce o aveti la mina, cu ce o santajati spurcatilor?!

 73. Branzaru Says:

  Pai huheaza ţigancii daca nu vrea domnita Roczana sa mai intre la dansa in casa cu niste spurcati ca voi io-s de vina harlitule ? Iesiti in pwla mea deaci si sa vezi cum apare Roczana mierlitule care esti huhaliule 😆

  Sictir sluga de chior spurcat la dieta cu kkt ! 😆

 74. Dante Says:

  Vad ca bate vant de ducă pe acest blog unul dintre cele mai bune dar in pericol sa cada in derizoriu daca nu-si schimba „comentatorii”
  Pentru cei care vor ramane fara ocupatie dupa ce doamna Iordache va reusi sa-i faca sa inteleagă ca o pauză chiar nu le strică le ofer FREE o listă cu posibile indeletniciri asta ca sa-si omoare timpul cu ceva,sa nu cadă intr-o depresie ireversibilă.Posturile sint cat se poate de onorabile asta ca sa nu aveti senzatia ca cineva va ia peste picior :

  http://www.realitatea.net/lista-celor-mai-cautate-profesii-pe-piata-locala-in-2012_897666.html

  Sarbatori Fericite

 75. Argusdre Says:

  „Dante spune:
  joi 22 decembrie 2011 la 2:27:22 pm

  Vad ca bate vant de ducă pe acest blog unul dintre cele mai bune dar in pericol sa cada in derizoriu daca nu-si schimba “comentatorii”…”
  E normal ba sa cada-n derizoriu blogul cata vreme n-ai avut tu vreme sa ne delectezi cu zeama de inteligenta.Ei, dar acum stam linistiti, ai aparut doldora de stiinta, inspiratie si…. trepanatie..

 76. Huhu Says:

  Rahatule pedelist-basist, din postarile tale reiese clar ca tu esti sluga dictatorului Basescu, nu io!

 77. Huhu Says:

  Tie m-am adresat jigodie Brinzaru!

 78. Serban G Says:

  @ Roxana un editorial al lui Marius Ghilezan cred ca s-ar potrivi foarte bine aici la tine :

  N-am luptat în Decembrie ’89 pentru pensia de revoluţie!

  de Marius Ghilezan

  Au trecut peste două decenii de la revoluţia din Decembrie 1989 şi încă nu s-au elucidat misterele crimelor comise. Îl pot înţelege pe Doru Mărieş ca om, în urma ieşirilor sale din Parlament, când l-a făcut pe Ion Iliescu „un criminal notoriu”, dar nu ca reprezentat al unei instituţii care are copiile dosarelor Armatei la el în birou. Aş fi preferat un rechizitoriu amplu, nu doar o acuză fără acoperire. Ştim că Ion Iliescu este, vorba regretatului Ticu Dumitrescu, „blestemul acestei naţii”, dar nu avem încă probe că emanatul ar fi pasibil de condamnare. Degeaba am aşteptat ca proclamata Condamnare a Comunismului să provoace şi efecte penale. Rămân în continuare un adversar al lui Ion Iliescu, dar insist şi mă ambiţionez să cred în puterea statului de drept. Istoria se scrie cu citarea surselor documentare, nu din declaraţii sau calomnii. Morţii plânşi ai Timişoarei şi ai Bucureştiului nu cer lacrimi, doar o judecată dreaptă. Mai întâi pe pământ şi mai apoi poate în cer. De la Doru Mărieş aşteptam mai mult. Poate chiar să ia o poziţie faţă de problema indemnizaţiilor de revoluţie. Să ne spună tranşant dacă e de acord cu iniţiativa guvernului privind tăierea acestui bilet de sinecură pentru revoluţionarii de profesie sau se împotriveşte la fel ca alte sute de legiuni revoluţionare?

  Cunosc mulţi oameni care de 20 de ani trăiesc doar din revoluţie. Au privatizat idealurile şi s-au pus pe îngrăşat. Ziua întreagă îi toacă pe cei din jur cu meritele lor. Nu fac nimic altceva. Eu cred că e timpul să se taie conducta cu finanţări publice pentru sereleurile emanate din Decembrie 1989.

  Recent, un lider al unei organizaţii revoluţionare i-a propus unui prieten din Timişoara că-i rezolvă formalităţile pentru depunerea dosarului. Cică s-ar da bani din urmă. Dacă lunar un revoluţionar de profesie ia o pensie de 2.600 de lei, suma totală de primit s-ar putea ridica la năucitoarea culme de vreo 150.000 de euro. I-am spus că nu cred că se poate plăti retroactiv. Nici nu mă obosesc să caut prevederile legii. Întotdeauna am fost împotriva acestei mite postrevoluţionare. Atenţie, domnule Mărieş, binefacerea materială (teren, spaţiu comercial, bani) este dată cu ucaz de la Iliescu, să nu uitaţi!

  Conform prevederilor legale, toţi cei peste 100.000 de timişoreni care am stat în stradă aproape o săptămână în decembrie 1989 puteam mulge bugetul public pentru „pensii de merit”. Nu am făcut-o nici eu, nici unul dintre prietenii mei. Doar câteva mii de arestaţi şi urmaşi ai eroilor martiri au depus documente pentru dosar. Aceştia sunt singurii îndreptăţiţi moral şi material să primească despăgubiri. Restul, nu.

  În ciuda vicisitudinii vremurilor şi a lipsurilor materiale, nu am abdicat de la principii pentru a-mi rotunji veniturile cu plata pentru zilele de revoluţie. Oricum sunt mai mulţi pensionari de revoluţie la Buzău decât la Timişoara. Şi de aici toată greaţa mea şi a amicilor mei faţă de revendicările revoluţionarilor.

  Sunt împotriva acestor drepturi. De ce să plătească tinerii din impozitele lor listele partizane, făcute prin cumetrii şi joc de baba-oarba?

  În decembrie 2011 aş fi aşteptat marea scuturare de profitorii revoluţiei, nu acelaşi scârţâit de placă obosită.

  Sigur că această acţiune de curăţenie e musai să fie însoţită şi de tăierea pensiilor securiştilor, dacă tot e criză.

  În decembrie 1989, noi, timişorenii, nu am ieşit în stradă contra tancurilor pentru o litră de mălai, chiar dacă în 20 decembrie am strigat în Piaţa Operei: „Vrem făină şi mălai/ Şi pe Regele Mihai!”. În vestul ţării s-a dorit răsturnarea unui sistem, nu înlocuirea unui tiran cu un despot luminat. Dar am obosit să scriu. Poate că tinerii sunt deja plictisiţi de angoasele noastre.

  Marius Ghilezan
  Publicat Miercuri, 21 decembrie 201

 79. motraucs Says:

  Interviu cu @Motraux 😆

 80. Tudic Ioan Says:

  Cand e vorba de Iliescu, Maries are dreptate. Din pacate joaca, inconstient pentru BASE! Dovada, astazi revolutionarii s-au incheierat! 22 pe 22!
  Dumnezeu sa-i ocroteasca si odihneasca pe micutii de sub lespezile de granit, bazalt, sau marmura!

 81. Franklin Says:

  Hei, Roxi, cum poti spune ca regimul politic actual e de sorginte comunista cand el e de cea mai pura sorginte securista. Din lipsa de legitimitate a acestui regim ni se trag toate. Vom suferi de boala asta lunga pana vom realiza ca suntem condusi de securisti si de urmasii lor, naturali, spirituali sau institutionali si ca asta e cauza pentru care vom suferi ca neam. Comunismul nu s-a incheiat, s-a metamorfozat in securism, dupa modelul rusesc, chiar nu realizezi asta?

 82. buddywonca Says:

  Sa va zic una buna, Dama de pica -E.U. pe Twitter este urmarita de vreo 1700 de followers intre care Dinu Patriciu cu mottoul „imi place de tTraian basescu dar numai cind pierde la carti” de diverse ziare, de EBa si culmea de 2 siteuri de escorte….
  Cu alte cuvinte Elena Udrea ministrul turismului si dezvolatrii regionale face reclama la turismul sexual.
  Culmea idioteniei…grupa de tineri care se ocupa de administrarea b logului, facebook si twitter al Elenei Udrea se mindresc si ei ca followers pe contul ei de twitter.
  Nu stiu e o dovada de idiotenie, interes sau si de una si de alta.
  SA-TI FIE RUSINE ELENA UDREA… si mai te duci la pom de creciun si iei copii in brate ptr a fi filmata si fotpografiata…..
  dar nu esti in stare sa-ti blochezi siteurile sexsuale…sau poate nu vrei…aduc si astea turisti…..
  Sau poate e o deformatie profesionala si o nostalgie a trecutului ?!
  Siturile pe contul ei de twitter sunt femei-bune.ro si fete-dulci.ro

 83. motraucs Says:

  @Motraux s-a angajat nanny in part time 😆 😆 😆 l-a lovit si pe el Criza Mondiala 🙄 😯 miaouuu

 84. buddywonca Says:

  @gabim2009
  in sfirsit social democrata din Chicago s-a dat pe brazda…a inteles crima FSN -PSD ….
  Iliescu e un criminal dovedit dar spalat de pacate de curtea constitutiona;la a Romaniei…cindva formata din oamenii lui….
  ntr-un stat democrat si de drept ar fi de mult in puscarie pe viata…..
  la npoi e lasat sa latre in dreapta si stnga si culmea mai e menajat….
  Maries tian sau nu are dreptate….
  dupa mine revolutia s-a facut la TV cu impuscaturi trase de cine in cine…..?!
  Cititi interviul familiei Tatoiu…oricit de antipatica ar fi mona tatoiu…si veti vedea cit te adevaruri spun…..
  Personal in prezent nici un partid nu mai intruneste 100% cnditia de partid de dreapta.
  Politica de stringere a surubului e corecta dar trebuie aplicata de 2x si la clasa potentata.

 85. Argusdre Says:

  @buddywonca,
  Bai „puisor” da de ce ai plecat tu de pe blogul coanei Udrea, care era exact pe tipul tau ? Asa-i ca nu ti-a acordat aia atentie suficienta si-ai venit sa tragi concluziile acilea ?
  Daca sustii chestiile astea:
  ” Iliescu e un criminal dovedit dar spalat de pacate de curtea constitutiona;… cindva formata din oamenii lui….
  ntr-un stat democrat si de drept ar fi de mult in puscarie pe viata…..
  la noi e lasat sa latre in dreapta si stnga si culmea mai e
  menajat….”
  ar trebui pe de o parte sa pui si scafarlia la contributie ca daca n-ar fi fost Iliescu (ci altul din PCR) nu mai apucau Coposu ori Campeanu sa mai apara cu taranistii si liberalii lor pe la TV si sa-si faca publicitate la populatie….Imagineaza-ti desteptule ca ar fi fost Basinescu in loc de Iliescu…
  Apoi legat de crimele savarsite in 89, ti-ai pus vreodata problema logica ca toata mascarada a fost inverntata de catre Armata dca sa-si acopere pacatele ca participase initial la actiuni de innabusire a revoltei ? Si atunci ce interes ar fi avut Armata sa-i spuna chestia asta lui Ilie4scu ? Vezi, v-ati invatat de la comunisti si voi astilalti sa luptati permanent cu un adversar care trebuie neaparat sa fie, neo, pseudo, retro, sanchi, etc,…comunist, dupa care va culcati calmi…Te-ai intrebat vreodata in viata ta bre Buddy si mai cum vrei tu, ce ar fi castigat Iliescu daca ar fi declansat presupusele voastre crime ? Desigur ca nimic si toate astea i-ar fi facut doar rau, dar voi, vigilentii impotriva comunismului de dupa „rivalutie”, ca inainte toti taceati ca pestii de atata curaj, cautati mereu vinovati. Daca vreti cu adevarat dusmani dintr-astia ba, eu zic sa te referi nitel taman la americanii care te gazduesc acum si care ne-au abandonat de mult pe mana rusilor, ne-au pacalit parintii ca vor veni sa ne salveze si n-au mancat nici macar un rahatel de zeci de ani referitor la Basarabia-pamant romanesc…
  Cat priveste indemnul tau:
  ” Cititi interviul familiei Tatoiu…oricit de antipatica ar fi mona tatoiu…si veti vedea cit te adevaruri spun…..”
  Pot sa-ti spun ca si astia l-au votat si sustinut cu ardoare in fruntea tribului national pe matrozul „plecat cu sorcova”.
  Altceva mai original si mai corect, ai ba pupator de buci blonde de Buzau ?

 86. Argusdre Says:

  „Tudic Ioan spune:
  joi 22 decembrie 2011 la 9:25:25 pm

  Cand e vorba de Iliescu, Maries are dreptate. Din pacate joaca, inconstient pentru BASE! Dovada, astazi revolutionarii s-au incheierat! 22 pe 22!…”
  Gresesti ba…Tine minte : intotdeauna cand intentionezi sa emiti judecati de valoare, trebuie sa dispui de absolut toate datele si informatiile problemei…Altfel bati campii in picerele goale, adica desculti ba…
  Maries n-are nicio dreptate ba, ci doar ca-i platit bine din banii natiei de unul imbracat in haine albe cu dungi albastre orizontale…
  Iar aia care zici ca s-au incaierat, s-au certat tot pe bistari ba.Prin ceea ce sustii demonstrezi ca ori esti rauvoitor, ori ai cutia ucraineana…seaca.

 87. mgabim2009 Says:

  @buddywonca Esti plecat rau cu pluta daca tu asta ai intels din comentariul meu! Tu si cu pdl-acii tai traiti din imaginatie….

 88. buddywonca Says:

  @ Augusdre
  „puisor” nu am plecat de pe blog, am fost banat ptr ca am scos la iveala un email care circula la vremea aia pe aici pe unde sunt eu , cu referire la coana Petruta….
  eu doream altceva de la E.U.
  Nu s-a putut ca nu e si/sau nu sunt interesati…..asa ca nu mai presupune timpenii….
  By teh way, ai inteles ce am vrut eu sa arat cu siturile porno de pe contul TWITTER al E>U>
  are 1750 followers…aiurea fara sa faca administrare si are ZERO following, adica nu a gasit nici un cont interesant sau …..
  dobitoc mai mare ca tine nu am vazut, period, cacanar inputit.
  Sa sti ca in trecut si aici am fost banat…dar revenind la sentimente mai bune cum spune cineva ….mi-a fost redat glasul…
  @gabim2009
  eu nu sunt pedelacheu chiar dc. am votat cu ei cindva…am crezut ca asa e bine la momentul respectiv…am facut o greseala ca am fost la vot….asta nu inseamna ca dezagreez cu pedelacheii….inseamna ca voi fi neutru in viitor caci nimeni nu ofera alternativa viabila….PSD+PNL cu atit mai putin..poate doar PNL singur dar nu poate…..

 89. Ghita Bizonu' Says:

  buddywonca

  „un criminal dovedit ” de catre cine ? Dovezile crimei. A da stiu . Impuscarea Ceausestilor! In cazul asta voi ati avea de zis ceva mai multe despre teroristi – adica ati tras ca sa va salvati Fuhreru!!
  Se mai adauga ca ziceti ca „trebuia sa se legitimeze prin sange”. Canci. Daca Iulian Vlad ar fi aparut la TV pe 22 dimineata zicand tocmai am mitraliat intregul BCEx , ceuasestii sunt morti, si in plus urmatorii .. ei bine Iulian Eliberatorul si Tiranocidul ar fi fost ovationat de toata tara si facut presedinte la primele alegeri.

  Asa ca mai bine hotarati-va-ti : ori cu Ceausescu ori …

  Si da armata a tras. Din ordin. Fiindca unii s-au apucat sa arunce cu pietre in soldati inarmati si sa ii si mai nimereasca (cand eram in post de santinela pe unu care arunca cu pietre in mine l-as fi ucis fara sa ezit …) Au tras din confuzie De frica . Si de mulet ori fiindca comanda a fost nula! Asta este marele secret – multi ofiteri nu au condus focul, nu au dispus trupele vorect, l-au ascultat pe Caramitru samd.

 90. mgabim2009 Says:

  @buddywonca Ce spui tu este precum Oarjea ” propus pentru exludere” dar inca acolo… Oricum faptul ca recunosti ca ai votat cu ei o nota buna. Neutralitea in viitor o prostie MARE! Deci va trebui sa te hotaresti ori basist&pdl-acheu ori in lumea BUNA!

 91. mgabim2009 Says:

  @Ghita Bizonu’ Caramitru a fost primul care urla ca un nebun ca vin teroristii si sa se traga!

 92. Radu Humor Says:

  Se mira unii, ce-si fac nevoile sub un Copac, in felul tamp si calamb :
  „Cum, lui Emil Constantinescu nu-i mai e scârbă, chiar şi în preajma scârbelor de l-au invitat în avion?”

  Emil Constantinescu a fost invitat la ceremonie, deoarece este o personalitate, Baseascu este invitat pentru ca este, din pacate, seful unui stat UE, iar faptul ca se urca in acelasi avion cu Basescu nu inseamna ca acesta ii face un favor, deoarece nu-i avionul lui ma-sa care s-a inaltat/zburat la cele sfinte cu totul altfel, si deocamdata nici al clanului Basescu !
  Dupa ce n-o mai fi presedinte sa vedem cum si cu ce va zbura, sau cum si in ce se va inalta, daca vor reusi miscarile lui Ponta ( si n-au cum sa nu reuseasca !).
  A-i plange de mila Anei Pauker, doar pentru a lovi cu orice chip (oricat de hidos !) in Opozitie este semn de spaima ajunsa la cosmar :mrgreen: !

  P.S. Emil Constantinescu se conformeaza unor uzante protocolare, oricat de scarba i-ar fi ( si nu vad ce motive ar avea sa nu-i fie 🙄 ). Dar trece si asta …..

 93. Argusdre Says:

  „buddywonca spune:
  vineri 23 decembrie 2011 la 8:45:51 am

  @ Augusdre
  “puisor” nu am plecat de pe blog, am fost banat ptr ca am scos la iveala un email care circula la vremea aia pe aici pe unde sunt eu , cu referire la coana Petruta….
  eu doream altceva de la E.U….”

  Bre hartistule, eu te stiu de pe blogul madamei blonde vaxuite de unde eu am fost cel banat (despre tine nu retin chestia asta), insa nu-mi amintesc dedecat ca voiai sa-i intri in san de placere si de aia cautai s-o incanti…Nicidecum s-o mustruluesti.Altceva n-am retinut legat de „Buddy-buddy”…”Bosom-Buddy”, ” Who’s your Buddy”, etc…
  Sincer eu am fost banat doar pentru ca aduceam critici severe crapaturii de Buzau si-i scoteam in evidenta minciunile nesimtite, badaraniile de precupeata si impertionenta fara seaman, pe cand tu ai fost banat bre doar pentru simplul fapt ca esti un analfabet si nu stii sa faci nici macar pluralul in limba romana…De asemenea vad ca vocabularul ti l-ai cules de pe peretii closetelor din CFR-Gara, iar coerenta ideilor o lasi pe alta data…Din toate aste cauze cred ca nici nu o sa rezisti mult pe vreun blog..
  S-auzim cat mai grabnic despre liberarea ta !

 94. buddywonca Says:

  Augusdre,
  esti pre mic ptr un razboi atit de mare…atit mai spun
  eu stiu multe si daia m-am retras….
  In legatura cu nicknamurile…tu ma confunzi my nick acolo a fost Buddy pina la banare, acum e altul cu alt IP Nu au existat variatii
  Noul meu nick aici dar cu aceasi poza spune mai multe despre mine doar ptr stiutori nu ptr nestiutori ca tine….
  Sa lasam infloriturile…eu am gasit ceva si am spus ce am avut de spus…un ministru al tarii nu poate promova siteuri de sex period, indiferent cine e acel ministru.
  Inca o dovada a incompetentei …cind nu poti sa-ti managerezi conturile …cum dracu vrei sa conduci un minister, ba mai mult o tara……
  Ura si la gara cacanar imputit….cu idei coerente….si vocabular curat…..
  @gabim2009,
  nu ma mai prindeti pe la vot pe mine familia mea si citeva alte zeci de familii prietene de pe aici….chiar dc. toti suntem liberali de dreapata…..nu a aparut inca conducatorul de partid care sa ne atraga……a fost unul a fost indepartat…ne ajunge….trebuie sa fie cineva cu mult singe in instalatie sa ne mai atraga….
  @Dl. Bizon,
  Amice , vezi mineriadele…cel mai bun exemplu…..un amic si-a pierdut un ochi atunci….era un bun jucator de basket….pai numai ptr ochiul ala trebuia sa stea la pirnaie…ala nu a primit nimic ca cica ca cauta pe acolo cind au venit eliberatorii.

 95. Ghita Bizonu' Says:

  buddywonca
  inaimte sa te sucar ioti zic ca un simplu Bizoane ajunge . Dl Bizon suma mai ciudat decat organism de partid si de stat …in plus sunt Bizonu’ (cam aceaisi difernat d eidentotate ca inre Pop si Popa)

  Amice se cam dusese buhu ca cei care erau nucleul dur al pietei doreau sa iasa cu represiune* (bataie). Si amicu tau trebuia s astie ca atunci cand se rizica sa iasa cu caft in strada ori te uschesti ori te caftesti. Si sa iti mai vand un pont : dupa caft sunt slatati guira casca care comenteaza (astea le stiu de la unu caprola Ibanescu Mihai de prin Galati care parea ca avea multa experienta . Dau numele ptr cazu improbabil ca il stie careva pe Ibanescu – sa ii tranmita toate cele bune)
  Asda ca amicu tau .. naspa pierdere colaterala cum zicea Madalina lu Briciu . Insa in ziua aia am avut grija sa nu trec nici cu metroul prin zona Universitatii.

  * pare ciudat ? Numa ptr catzei prosti . „Singura solutie -inca o revolutie” este de natura trotyzkista. Si in in anii 70-80 trotzkistii aveau o teorie interesanta : sa provocam puterea sa treaca la represiune , sa instaureze dictatura ca pe urma sa se ridice stihic poporul sa faca adevarata revolutie !! Ma rog cestia cu dictatura au reusiit-o in Uruguay. In Italia nu . asa presupun ca au gandit unii de prin Piata (culise mai degraba). Sa provocam scandal, sa se lase cu bataie , sa se introduca dicatura comunista si apoi revolutie (si cu ajutor extern. Presupun ca sovietic ,, desi unii fraieri ar fi sperat amerlos)) Ma rog Ilici le-a tras clapa la faza cu dictatura.
  Eu m-am mirat ca Ratiu si Campeanu nu au ginit marginea trotzchista si atmosfera de 68 francez . Ma rog de la Ion Diaconescu sau Coposu nu aveam pretentii ….
  Acu ar fi de discutat care era trotzchistu … sau trotzkistii .. da asta era „modelul de revolutie” prizat in vest …
  Si nu ma lua ca voi aia de rand (care in majoritatea cazurilor nu stiati nice ce partid a condus Bratianu) ziceati „capitalism” … unii din culise erau juni revolutioeri din familii de activisti si care ca si Volodea anticomunistu aveau lecturi din scoala de la Frankfurt si alti trasniti din astia (scoala de la Frankfurt :Marcuse, haernams si alti dementi stangisti)
  Oricum raman la parerea ca ta Universitatii a fost fparte buna ptr .. FSN (v si Franta, Dupa agitatia stangista a lu 68 la alegeri stanga a iesit mototolita rau.)

 96. Argusdre Says:

  „buddywonca spune:
  vineri 23 decembrie 2011 la 1:48:38 pm

  Augusdre,
  esti pre mic ptr un razboi atit de mare…atit mai spun
  eu stiu multe si daia m-am retras….
  In legatura cu nicknamurile…tu ma confunzi my nick acolo a fost Buddy pina la banare, acum e altul cu alt IP Nu au existat variatii
  Noul meu nick aici dar cu aceasi poza spune mai multe despre mine doar ptr stiutori nu ptr nestiutori ca tine….”

  Ha,ha,ha,ha,ha…..
  Dacă nici din cheştia asta cu nicknamurile (“Buddy-buddy”…”Bosom-Buddy”, ” Who’s your Buddy”, etc…)nu ţi-ai dat seama că le-am trecut in băşcalie, apăi stimate d-le Buddă, meri şi te culcă bre că noi suntem extrem de ocupaţi, avem treabă multă, că ne trece bese pe la fese…Las-o pe alt-dată şi eventual angajează-ţi un purtator de grai ca să avem cu cine ne intretine pana trece razbelul ala mare al tau…Şi dacă „îi adivarat” când spui că „eu ştiu multe şi daia m-am retras….” intreaba-ma ce mai vrei sa stii, ca poate te retragi si de pe acilea…E păcat să te epuizezi bă, deşi din câte cunoaşte omenirea pîna amu, „abia atunci cand ajungi sa stii mai multe, mergi mai departe , că n-ai de ce te retrage”Nu stiu dacă mă percepi sau pricepi….

 97. Radu Humor Says:

  Nu pot inteelege deloc cum cineva care frecventeaza un blog ca al Udrei ( chit ca la un moment dat mai poate fi si banat) mai intra si pe aici . Vorba cuiva : scopul si durata vizitei ?

  In fine, am o alta nedumerire :
  O asociatie, dupa unii, extremista care are printre modele ideologice si un roman, nu are ca membru vreun partid din tara lui :
  ––––––––––––-
  ” Pe lângă acest partid mai există în Grecia şi organizaţia extremistă Chryssi Avgi, care este membră a Frontului Naţional European.

  La această asociaţie extremistă au aderat mai multe grupări radicale de dreapta din Europa care se consideră avangarda naţionalismului militant: Falanga Spaniolă (Falange Española, din Spania), Partidul Naţional-Democrat din Germania (NPD), Forza Nuova (din Italia), Renaşterea Naţională din Polonia (Narodowe Odrodzenie Polski – NOP), Uniunea Pan-ucraineană Svoboda. Modelele ideologice ale Frontului (în care Bulgarski Nationalen Soius şi Alianţa Naţională – Nationale Alliantie – din Olanda au doar statutul unor observatori) sunt fostul lider al Mişcării Legionare din România, Corneliu Zelea Codreanu (1899-1938), şi fascistul spaniol José Antonio Primo de Rivera (1903-1936) ”

  Sa fie si asta una din cauzele pentru care extremistii astia portocalii isi fac de cap in Romania si nimeni nu-i poate pune la punct sau da jos de la putere ?!

 98. Serban G Says:

  AP: Democraţie în Europa Centrală, mai puţin în Ungaria, România şi Letonia

  http://www.cotidianul.ro/ap-democratie-in-europa-centrala-mai-putin-in-ungaria-romania-si-letonia-167821/

 99. mihai4 Says:

  http://www.jurnalul.ro/observator/elena-udrea-isi-doreste-un-copil-sper-ca-in-curand-sa-mi-se-indeplineasca-dorinta-599884.htm#Scene_1

 100. Radu Humor Says:

  Daca macar 1% din revolutionari erau autentici, adevarati, nu intalneam asemenea ciudatenii precum cea aratata mai sus !

 101. Radu Humor Says:

  @ Serban G
  Incep si astia sa vada spre ce se indreapta Romania !
  Cu celelalte nu vor fi probleme…

  Radu Humor 18:26:51, 23 Dec 2011 5
  Mda ! Romania are nevoie de 7 (sapte) ! servicii de infor *editat* , desi nu are nici un dusman strain ! Dar guvernarea Basescu_ Boc ne considera pe noi cetatenii romani, straini cam 90 % ( ca nu mai au sustinere mai mare de 10 % ) si (da-i ! ) si lupta impotriva noastra cu toate mijloacele din dotare , plus alea puse la dispozitie de FMI, BM, BCE , taind in dreapta si-n stanga, pana vor ajunge sa-si taie singuri si craca de sub picioare!

 102. buddywonca Says:

  ARGUSDRE
  Cacanar imputit si mincinos…no mai intoarce ca la ploiesti…..
  cu cit voi sti mai multe cu atit sunt mai putin dispus sa merg mai departe….de fapt am abandonat acel mers si incerc altceva ….ce vrei ma fac si eu mafiot ca tot romanul…inclusiv tu….asta se cauta asta ofer si eu…..

 103. Huhu Says:

  Cristosu’ si Dumnezeii ma-si, in Dec. 1989 am scapat de dictatorul Ceausescu acum avem iarasi un dictator pe Basescu si dictatura lui in veci blestemata!

 104. Radu Humor Says:

  Mihai
  Sa-i dea Domnul nu unul, ci mai multi ( la ei se poarta !), dar probabil trebuie sa gaseasca Cocosul potrivit, ca asta face/produce doar coco-euroi, nu de aia care s-o insarcineze si altfel decat pe linie de partid ! 😳
  Sau te pomenesti ca vina-i la ea, divina !

 105. Buddywonca Says:

  @ Radu Humor,
  ai uitat ca tot aici ai citit despre afacerile din tinerete ale E.U. emailul fiind reprodus de subsemnatul…..
  asta nu inseamna ca eu sunt dusmanul sau aliatul ei , este o persoana publica importanta in peisajul dimbovitean si trebuie sa faca fata tuturor zvonurilor adevarate sau nu….
  totodata faptul ca am scris pe blogul ei si am niste interese, nu inseamna ca sunt pedelacheu si impotriva peneleacheilor….
  eu zic ca s-a dus vremea nu esti cu noi esti impotriva noastra….
  Sarbatori fericite tuturor si in special amabilei gazde a acestui blog care in cele din urma a inteles ca nu are rost sa se zbata ca tot aia e…..poate vor veni vremuri mai bune unde vocea si condeiul ei vor fi mai ascultate si apreciate……

 106. Radu Humor Says:

  Bady :
  „ai uitat ca tot aici ai citit despre afacerile din tinerete ale E.U. emailul fiind reprodus de subsemnatul…..”
  Aia cu Petruta ?
  Stiu ca am citit undeva, dar nu mai tin minte unde …
  Dar dupa cate stiu eu alea ce le facea ea in tinerete , numai afaceri nu se chemau !
  Poate pentru tanti Petruta, da! era o afacere !
  Ca si pentru presupusul tata al Monicai Columbeanu.
  Cealalta, daca n-a scos nimic pe goarna, e bine merci !

  Eu credeam ca numai al nostru e dus de valuri, dar….
  Barack Obama i-a spus unui actor ( Matt Damon, parca), care se plangea ca-i dezamagit de prestatia actualului presedinte, ca si el e dezamagit de prestatia lui dintr-un film, asa ca sunt chit !
  De la un democrat adevarat aveai ceva pretentii, nu ca de la unul ca al nostru (culcat socialist si trezit dimineata popular), dar se vede ca-s toti la fel ! 🙄

 107. plano10 Says:

  Cei mai feroce critici ai lui Iliescu nu sunt cei cu convingeri politice de dreapta!
  Astia, cei de dreapta, il critica dar si ii recunosc meritele in rasturnarea regimului comunist.
  Sunt si pe acest blog niste rabufniri antiiliesciene pe care le mai intalnesti doar in discutiile cu nostalgicii dupa Ceausescu. L-ar beli pe Iliescu pentru ca el l-a omorat pe Ceausescu!

 108. Branzaru Says:

  Bah no mai ai loc aci de atatia pwli belite n-ajungea Anusdre si Huheaza tigancii a mai venit si budă kaka,numah frecangii spumegatori a lu Băsilă lingeatial pe ..oaie poponarilor

  Sictir Nefututilor

 109. Maria S.(Timisoara) Says:


  Craciun luminat si binecuvantat.

 110. Huhu Says:

  Ba ticalosule fara pereche Brinzaru esti securist-basist-pedelist, toate postarile tale o spun jigodie abjecta a dictatorului Basescu!

 111. Buddywonca Says:

  @PLANO10

  Frumos scris dar cred ca tu visezi….
  Cum Ceausescu a fost un criminal de stat…asa si iliescu este un criminal de drept comun…. a furat revolutia celor care s-au sacrificat atunci …si a bulimasit ptr 10 ani o tara…de aia ne aflam noi aici acum….
  Daca familia Ceausescu si-a meritat pe deplin pedeapsa….si iliesc si-ar merita o pedeapsa de puscarie pe viata ptr ce a facut.
  Si astia de dreapta nu s-ar opri aici…dar ce sa faci …lipseste mina de fier si regele si justitia…..

 112. Serban G Says:

  Roxana iti doresc Sarbatori fericite de Craciun !

  La Multi Ani cu sanatate si impliniri 🙂

 113. Argusdre Says:

  ”Buddywonca spune:
  sâmbătă 24 decembrie 2011 la 7:34:55 am
  @PLANO10
  Frumos scris dar cred ca tu visezi….
  Cum Ceausescu a fost un criminal de stat…asa si iliescu este un criminal de drept comun…. a furat revolutia celor care s-au sacrificat atunci …si a bulimasit ptr 10 ani o tara…de aia ne aflam noi aici acum….”

  Bai dromaderule, una din cauzele principale pentru care Romania a ajuns unde a a juns, adica in actuala situatie de ruina si bascalie, e aceea ca incompetenta a fost promovata mai dihai decat nerozia, adicatelea mai pe sleau, asa ca sa intelegi si tu, mangraoni asa ca tine, „tufe de venetia” autentice, au ajuns sa emita in fata altor dobitoace judecati cu pretentii despre justitie, economie, politica, fotbal, etc.Astfel, in anii trecuti Romania a avut ca Ministru al Agriculturii un medic ginecolog, care prohabil se uita-n gaurica ca sa vaza umiditatea solului, astazi are un analfbet drept Ministru al Administratiei si Internelor, care canta pe la carciumi in loc sa vada cum fura melitienii impreuna cu portocalii, un fost contabil de pe la Rasnov drept Ministru de Finante, o jurista facuta la norma drept Ministreasa a Dezvoltarii Regionale, mai ales ca asta n-a dezvoltat vreodata in viata ei decat gunoiul prin casa si minciuna prin politica…De asemenea, in CSM „bese pe la fese” a reusit sa intro-bage un aerian , fost jurist consult pe la „rural”, individ care habar n-are de legi, la fel ca Piticania din fruntea guvernului…
  Asa ca bai galma, de ce adica ”Iliescu e criminal de drept comun si a furat revolutia celor care s-au sacrificat atunci …” ? Ha ??
  Ia zi bai savantule de cate feluri sunt criminalii ca sa stim si noi. De drept comun si de mai care ba, ca eu auzii pana-n prezent doar de infractori de drept comun ?
  Si cui zici ca le-a furat Iliescu „rivalutia”? Alora care ”s-au sacrificat atunci”.Pai daca s-au sacrificat bai galma, dac nu aparea el ca sa conduca, cine o mai conucea, mortii ba „entelegentule”? Vezi ce plin de creier esti ? Ha,ha,ha,ha….
  Sa-ti spun ceva, asa doar pentru tine :
  Din cauza securitatii vigilente, dar si a lasitatii romanilor, tara noastra n-a avut dizidenti, asa precum Polonia (Sindicatele Libere) ori Cehia (Havel), capabili si pregatiti sa conduca o revolutie pana la capat.Ca atare aparitia lui Iliescu a fost o mana cerceasca, n-a fost hotarata de el ci de altii din jurul sau si asta a asigurat succesul revoltei in cauza…
  Ti-am mai zis doar, las-o moarta ba, ca mai degraba daca taceai, filozof ramaneai.

 114. stejarul Says:

  Comasarea alegerilor are drept scop un “tun electoral”. PSD-PDL vor trisa masiv si cat de usor e sa trisezi o data decat de doua ori. Alegerile au fost comasate prin “amanarea” localelor si nu prin “anticiparea” alegerilor parlamentare pentru a permite PSDului epurari masive in propriul partid cu ajutorul DNAului. Epurari instrumentate de Grupul transpartinic de la Cluj.
  USL e doar un balon de sapun. Motivul: si-au impartit locurile pe colegii. Ce va urma? PSDul va castiga(cinsitit/prin frauda) locurile lor iar locurile PNL-PC vor fi luate de PDL prin frauda electorala. Parlamentul urmator va fi bi-color PSD-PDL.
  Daca partidele din USL si-ar fi negociat doar procentele din locurile pe care USL le va castiga, atunci contractul lor ar fi fost stabilit pe baze solide. Din pacate ei au construit pe nisip iar PNL-PC daca nu se trezesc in curand din ameteala in care se scalda, se vor trezi dupa alegeri FARA NICI UN SENATOR SI DEPUTAT.

 115. Huhu Says:

  In Ziua de Craciun ne vom aduna in locul de promenada a oraselor in care locuim sa ne exprimam nemultumirea fata de dictatura lui Basescu, veniti cit mai multi !
  Sarbatori fericite!, daca e posibil sub dictatura asta!

 116. Huhu Says:

  Adunarile vor avea loc la ora 12 peste tot, in toate orasele.

 117. Huhu Says:

  Intilnirile vor avea loc in centrul localitatilor, NU IN PARCURI, la ora 12!

 118. acuvio Says:

  Crăciun fericit alături de toţi cei dragi!

 119. Branzaru Says:

  Huheazo iti dai intaniri in Parcări nebunatico ? 😆

 120. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  Sarbatori fericite si multa sanatate Roxana!

 121. stejarul Says:

  @Huhu

  buna ideea cu ora 12…. al doispelea ceas…
  Popularizati cat mai mult :sms-uri, facebook….etc

 122. Argusdre Says:

  ”stejarul spune:
  sâmbătă 24 decembrie 2011 la 8:39:05 am
  Comasarea alegerilor are drept scop un “tun electoral”. PSD-PDL vor trisa masiv si cat de usor e sa trisezi o data decat de doua ori. Alegerile au fost comasate prin “amanarea” localelor si nu prin “anticiparea” alegerilor parlamentare pentru a permite PSDului epurari masive in propriul partid cu ajutorul DNAului. Epurari instrumentate de Grupul transpartinic de la Cluj.
  USL e doar un balon de sapun….”

  Ete-te….da’ce de-a logicieni…,da’ce de-a analisti politici …de reale succesuri….Si care-i dovada ca ” PSD-PDL vor trisa masiv”, cata vreme toata lumea fuge de matroz si de PDL precum dracul de tamaie ? Dar ce avantaj ar avea PSD-ul ca sa „divorteze”de liberali si conservatori si sa intre in aceasta asa-zis „tun electoral stejaresc”, ca eu nu vad niciunul ?
  Eu cred ca iaste unii care n-au ce face si vor neaparat sa unga cu cacat USL desi sustin ca-s contra PDL….Sa fie oare senilitatea de vina, prostia ori ticalosia ?
  Cica toate cu ajutorul DNA-ului…Pai cat rau a facut matrozul PSD-ului cu acest DNA, el si Danel Morar sau Molnar, nu vor fi iertati nici dupa moarte…
  Cica si cu ajutorul ” Grupulului transpartinic de la Cluj”…Pai sa fie cativa ani buni de cand Grupul de la Cluj nu mai are nici un fel de credit in PSD si au fost garati pe o linie moarta…Si atunci ?
  Atunci cred ca e unul care are cosmaruri noaptea iar ziua le scrie acilea pe blog ca sa pasra interesant..Nimic altceva, ca oricum tara geme de prostie…
  Stejarele, zau ba ca voi nu meritati nimic, decat sa traiti cu matrozul exact cat Reichul lui Hitler..A ba nu, ma insel, meritati dar inca nu-i momentul sa va spun pe sleau.Nitica rabdare, fortati-va norocul in continuare si o sa ma descatusez la limba.

 123. Buddywonca Says:

  @Argusdre,
  Cacanar te-am facut tot aia ai ramas….si te dai filozof……au existat pe vremea aia pameni care puteau lua puterea….ba au si incercat , dar criminalul de drept comun (nu ai inteles de ce zic asa ca esti prea invatat)a stiut cum sa traga clopotele si sa deraieze atit cit a fost din revolutie….a stiut sa profite de mortii de atunci….
  Dobitocule , unul care cheama minerii care ucid si bat oameni cu lanturi si rangi metalice , nu doar bulane si care mai si multumeste tovaraseste la plecare unor infractori nenorociti…..ce este
  Sti de ce nu merg treburile in Ro…sunt prea multi destepti ca tine care doar vorbesc si se cred invatati dar dc i-ai pune sa faca ceva ar face ce faci tu adica cacanar de profesie…..Ca un cacanar neajutorat nu intelegi nimic si improsti cu kkt prin jur dupa ce te-ai sters cu el la gura…..
  Hai da-i o medalie Criminalului Iliescu ptr ce a facut…..poate il propui si la un Nobel ptr. pace. In legatura cu acuzele catre actualii ministi..adu tu altii mai buni si corecti si mai invatati sa faca treaba mai buna…..cacanare…… In Ro toti sunteti hoti ptr ca sunteti saraci si vreti si voi repede la nivelul alora din vest sau din America…fara munca si fara sa parcurgeti etapele…..ce crezi ca dc. vine USL-ul va fi mai bine si se indreapta ceva….bai aia tre sa bage adunc mina intr-un sac care nu-i al lor si o sa saraceasca tara si mai mult….Numai regalitatea mai poate face ceva in Ro ca v-ati inmultit astia desteptii de pe trotuar…CACANARE….

 124. Branzaru Says:

  Haoleoooo …se ia la rangă Buda WC KK cu Anus Drept …bah harniţilor asa se vorbeşte in ajunu Craciunului ghiorlani distruşi ?
  Vorbiti la voi acasa asa nu in public… 😆

 125. Huhu Says:

  Securistule basist Brinzaru te crezi mistocar?
  Cine ride la urma ride mai bine!

 126. Buddywonca Says:

  @ Argusdre…
  Te-ai prins cacanare, rid toate curcile si brinzarii de desteptaciunea ta…..si de polemica mea cu tine…..
  Citeste inca odata ce scrie cu gratie Roxana….eu am o parare putin mai diferita ..poate si datorita faptului ca nu am trait pe viu evenimentele….

 127. Mircea Suman Says:

  Este ajunul Craciunului. Azi nu ma gandesc la lichele. In schimb ma bucura sa-ti doresc un Craciun fericit. La multi ani!

 128. motraucs Says:

  Mos Craciun i-a adus anul trecut lui @Motraux o papusa Santa in loc de haleala fapt care l-a cam scos din sarite 😆

 129. micutzul Says:

  CRACIUN FERICIT !!!

 130. Argusdre Says:

  @Buddywonca,
  Bai tu esti dobitoc rau de tot…Dupa ce faci niste afirmtii aiurea, inventezi cuvinte, etc, si te intreb (vezi cazul criminal de drept comun), habar n-ai ce sa raspunzi (si e logic pentru ca nu exista asa ceva)….Ai senzatia exact ca la puscaria din care ai iesit, ca daca injuri pe cineva mai tare, ai si dreptate mai din belsug…Ha,ha,ha,ha…„Te-ai prins cacanare, rid toate curcile si brinzarii de desteptaciunea ta…..si de polemica mea cu tine…..”
  Pai e foarte normal si probabil ca aia care rad se si intreaba cum de s-a coborat un cadru universitar ca mine la o rama ca tine.Asta-i situatia : in viata, cand sunt suparat ma mai uit si-n jos si mai strivesc ci calcaiul cate-o taratoare.Batranii sunt de parere ca gestul respectiv ajuta sa scapi de …hemoroizii infecti.

 131. Buddywonca Says:

  Cadrule universitar… nu dau doi bani pe mintea ta…d-aia merge bine Romanika ca sunt multi destepti ca tine cu sfaturi in stinga si dreapta…..Go to hell with your prof diploma….cacanare
  Nu intelegi ca Romania nu are nevoie de cadre universitare…..ci de clasa de mijloc educata profesianal…care-i coloana vertebrara a unei economii de piata…dobitocule….nu universitarii conduc…aia sunt teoreticieni..cind ii pui la treaba se caca ca tine…..
  si termina [polemica cu mine sau mai bine nu te mai uita in jos ca-ti vezi kktul cu care te-ai si atera la gura…..
  Dobitocule, eu am trimis la minister la turism o propunere de afacere…..pe atunci nu se vorbea de parteneriat p-p
  binenteles ca nu au raspuns…..nu aveau banu in mina dc intrau in afacere caci un privat nu lasa ca niste escroci ca tine sa fure sau sa dea spaga… el vrea ca afacerea sa mearga sa fie clientul multumit si sa-si scoata profitul incet, sigur si pe termen lung…..
  La voi va intreceti toti in diplome…d-aia mergem bine, pe aici pe unde sunt eu ne intrecem in experienta profesionala intr-un domeniu sau doua….probabil ca amintesti de hemoroizii pe care tocmai i-ai descoperit si care nu te lasa sa te kci si mai dai si cu mina si pe urma te stergi si pe la gura……
  Oricum eu iti doresc sarbatori Fericite atit cit poti tu intelege si avea de la nivelul tau universitar……

 132. stejarul Says:

  Craciun Fericit! la toata lumea.

 133. Huhu Says:

  Buddywonca tilharule pedelist, la Tirgoviste sa sfirsesti impreuna cu dictatorul chior!

 134. mihai4 Says:

  Craciun fericit,Roxana! 🙂 si tie,Radu ; http://www.youtube.com/watch?v=NxygwU9h7qo

 135. mihai4 Says:

 136. mihai4 Says:

 137. Bibliotecaru Says:

  Crăciun Fericit!

 138. motraucs Says:

  @ Motraux la examenul de absolvire a cursului de comunicare 😆 😆 😆

 139. Bibliotecaru Says:

  Îmi aduc aminte că cei de la PDL spuneau că Regele Mihai „nu are calitate” să vorbească de la tribuna Parlamentului României, pentru că nu este şef de stat, sau aşa ceva. Domnul Mărieş însă… Înjuri la Iliescu şi USL, ai automat calitate 😆

  Cât de puternic este Ion Iliescu dacă, şi acum, după nu ştiu câţi ani în care a renunţat la prima linie a vieţii politice şi la orice funcţie în stat, lumea încă îl acuză de una sau alta. 😆 Cât de penibili sunt cei care se tem încă de Ion Iliescu.

  Eu nu l-am auzit pe Preşedintele Băsescu spunând niciodată un singur cuvânt împotriva comunismului, nu ştiu de unde aura anti-comunistă. Domnul Băsescu a condamnat numai abuzul de pe vremea comunismului, la fel ca şi Ion Iliescu în celebrul discurs cu „Întinarea Idealurilor”.

 140. Radu Humor Says:

  @ Mihai cat 4
  Multumesc frumos !
  Pentru tot ! Sa -ti fie gandurile inzecit intoarse in fapte !
  Craciun cu credinta si speranta !
  Tuturor celor ce Sarbatoarea aceasta Sfanta le prilejuieste nostalgie pentru trecut, curaj pentru prezent si planuri de viitor, impliniri si satisfactii !
  Doamne Ajuta !

 141. Radu Humor Says:

  Biblio
  Pentru orice eventualitate Basescu si-a tras acel raport de condamnare a comunismului care-i la fel de valabil ca si abdicarea regelui, numai ca a doua a produs un efect pe care nu-l pot anula
  niste nepriceputi rauvoitori, pe cand pe prima tot ei nu vor s-o puna in practica !
  N-are rost sa mai spunem de ce !
  Oricum Basescu se vede ca nu joaca in cizmele lui din moment ce a acceptat ca un Tismenetchi si un Patapievici( doi alogeni !) sa fie raspunzatori de ce se intampla cu cultura romaneasca !
  In timp ce un Paul Goma de exemplu continua sa fie tinut departe de tara prin orice mijloace !

 142. Craciun fericit! « Motanul Incaltat Says:

  […] ascultam si un colind foarte […]

 143. Argusdre Says:

  Multi ani si Sarbautori fericite tuturor !

 144. stejarul Says:

  O colinda superba.

 145. Huhu Says:

  Azi la ora 12, toti romanii curajosi
  care iubesc miile de romani care mor de foame, de frig, din lipsa medicamentelor, toti romanii buni ne intilnim in centrul localitatilor in care traim sa ne exprimam nemultumirea!

  Veniti cit mai multi, nu fiti fricosi nici egoisti!

 146. Ghita Bizonu' Says:

  Si iata si originalul :

  si asta tot original este :

  Ca mabele amandoua sunt germane

 147. Motraux Says:

  Sarbatori fericite motanilor,pisicutelor dar si bipezilor de pe acest blog 🙂 Meaowww ….si lui @motraucs 😀

 148. Huhu Says:

  Daca-n toate orasele romanii-s lipsiti de spirit civic ca cei din orasul in care locuiesc, NU SCAPAM CURIND DE DICTATURA!

  Am fost in centrul orasului, acolo erau numai babe si mosi cu nepoteii care hraneau porumbeii, pe strada principala mai era cite o baba care se chiora la vitrinele magazinelor inchise.

 149. Buddywonca Says:

  @ Huhu democratul….
  In primul rind Craciun Fericit tuturor….
  tu vrei sa scapi de asajisa dictatura in mod special nu sa promovezi democratia in general…..dc. vin ceilalti tot aia va fi poate mai rau…ptr ca nu arata acum ca s-ar ridica deasupra a cea ce este…..acum
  Mi se pare rusinos dpdv democratic spre ex. sa sustin monarhia si cind ajung acolo sus sa nu intreprind nimic ptr restaurarea ei…
  Nu prea inteleg de ex. ce cauta criminalul Iliescu prin preajma regelui, ca de asemenea ce cauta Constantinescu, Geoana si altii tot pe acolo….
  Cel putin Basescu din motivele lui obscure s-a dezis total de rege….asta trebuie apreciat la un politician cu toate ca mie nu imi convine deloc, asta fiind unul din motivele ptr care am spus ca am facut o gresea;la cind l-am votat.
  Personal eu gindesc in termeni absoluti…fara nuante …ajung acolo sus , am fost sustinator al regelui…creez calea spre revenirea regalitatii….Tot personal imi mentin parerea ca singura cale de a iesi din mocirla politica , economica , umanitara si statala este revenirea la regalitate.

 150. Huhu Says:

  Io-s de acord Buddyvonca, regalitatea e singura salvare a Romaniei, acum.

 151. stejarul Says:

  ” vin ceilalti tot aia va fi poate mai rau…ptr ca nu arata acum ca s-ar ridica deasupra a cea ce este…..acum”
  EXCELENT!!!!
  Buddywonca, you’re my hero today!

  Aveam sentimentul ca plutesc intr-o mare de lobotomizati…
  Huhu se zbate si nu are cu cine…
  Da, monarhia e solutia..ori cel putin, o solutie.

 152. serban g Says:

  ” vin ceilalti tot aia va fi poate mai rau…ptr ca nu arata acum ca s-ar ridica deasupra a cea ce este…..acum”

  Asta este intoxicarea suprema pe care propaganda basista o va introduce ca ultima sansa de supravietuire in 2012.O incearca deja pe aici,episodul Pilot sa-i zic asa si vad cu tristete ca asazisi antibasisti(chipurile) o iau de buna.In primul rand nici un lider politic nu are in Opozitie fiind cum sa se comporte ca cel de la Putere ca sa apreciezi ca „va fi mai bun sau mai rau”.Teoria ipotezei neverificate pusa la rang de concept electoral.Pe acest blog exista personaje care sint ceea vor sa para pana la un anumit moment cand o dau in bara si isi arata adevaratul chip.Dupa care spun ca sa salveze greseala „eu oricum votez antibasescu” Da,da…cum sa nu ? @ Budywonka este omul cu intoxicarea.OK ! Ceilalti care-i valideaza textul manipulator sint cei care imi provoaca un anumit disconfort.Sigur ca pe acest blog nu mai intra naivi care sa isi formeze aici intentia de vot dar chiar si asa deranjeaza acest mod de a le confirma portocaliilor arsenalul de diversiuni.Este o parere.

 153. mihai4 Says:

  http://www.freegerontaefraim.com/ro

 154. Huhu Says:

  Ai dreptate Serban G. de suparare nu am observat nuanta manipularii tipice ale lichelelor pedelist BASISTE pe care o mentionezi!

 155. stejarul Says:

  „In primul rand nici un lider politic nu are in Opozitie fiind cum sa se comporte ca cel de la Putere ”

  Opozitia doarme. Opozitia face jocul puterii. Le-au facut cadou sefia senatului. Nu organizeaza mitinguri de protest… dorm in papuci si asteapta tacticosi alegerile care vor fi cand va vrea basescu.
  In orice tara civilizata, la incercarea puterii sa amane alegerile s-ar fi iscat asa un scandal! Opozitia (mai ales minoritara cu un suport de 50=60 % in populatie) ar fi scos oamenii in strada si ar fi facut un circ ce ar fi dus la demisia actualei puteri. In Romania e liniste…
  Ma acuzati de propaganda basista. Va spun ca voi cei ce acceptati si sustineti ca indiferenta opozitiei si INACTIUNEA lor e ok, sunteti cei cu propaganda basista.
  Basescu tremura de doua lucruri: sa nu mai aiba de unde imprumuta bani si sa nu iasa oamenii in strada.
  Ma intreb, cu ce a tradat Geoana? S-a aflat? Oare nu cei ce au cadorisit puterea cu sefia senatului sunt tradatorii?

 156. stejarul Says:

  Mai, astia care ma contraziceti, aduceti argumente logice si cat posibil exemplificati. Asa putem discuta.
  Altfel ne pierdem timpul cu acuzatii caraghioase : bah tu esti basist, ba nu, tu esti basist… infantil!
  Argumente pe cat posibil logice nasc discutii interesante.
  As vrea sa vad argumentele voastre legate de opozitie. De ce e bine ce fac, sau mai precis ce nu fac. Cu ce va face viata voastra mai buna inactiunea lor? Cu ce va ajuta sa stati sa asteptati alegerile AMANATE ? Do you live for ever?
  Mai puteti fi generosi sa ii mai dati lui basescu-boc si o zi din viata? V-au adus in asa stare de dezastru incat viata voastra nu mai valoreaza nimic? In asa hal incat sa spuneti „ce mai conteaza un an?”
  O opozitie care nu e in stare sa se organizeze sa dea jos un tiran si un ticalos care foloseste Constitutia drept hartie igienica, ZILNIC, ce garantie va ofera ca se vor putea organiza sa castige alegerile si mai apoi sa conduca o tara aflata in prapastie?

 157. Buddywonca Says:

  cititi pe blogul damei de pica ce scrie despre noua gaselnita PPP.
  Sa vedem ce face opozitia……O timpenie mai mare nu am vazut….
  Acum sa vedem dc. opozitia vine cu ceva constructiv…o exemplificare a cea ce se face in vest si N America….?
  SHIT…..tacere si abureli tip Serban G. Buddywonca e intoxicare basista…..
  Opozitia e de kakao ptr ca nu are strategii, solutii etc.
  Ei nu stiu decit jos Base…
  Cu asta nu se face opozitie….
  Mai ginditiva…eu ramin la parerea mea…trebuie s-o tragem urgent spre regalitate….dc. e adevarat ca USL are 50-60% si dc ar avea vointa politica sa impuna regalitatea , va spun eu ca ar mai fura de la putere inca 10-15%. dar nu pe vorbe ci pe fapte…pe scris cu program de impunere imediata …nu vom mai vedea , etc….

 158. Branzaru Says:

  S-a trezit ghiorlanimea lu Base s-o dea cotita ca-i vezi doamne „regalista”…Bah spurcaciunilor v-ati luat plasa maximă cu scoala profesională de la Baneasa si-acu ati sarit derect sa va dati doctoratu la Sorbona ? voi cara vaţi incumetrit cu bostardu Paul si cu hal nostu rege Cioaba va gudurati la Casa Regala acu nesimţiţilor si beliţilor…Pai cum sa fi tu regalist cand tu ai fost mah Budă KK papagalu lu mitocanu nostru de Chitila pana acum ? Luamiai cocaru la gingie mah codău prost
  Bine „monarhist-basiştilor” luati un Sictir de la Branzaru sa vajunga tot anu 😆

 159. Buddywonca Says:

  Uite mai sus opozitie gen brinzoaice …
  Asta e USL-ul ….
  Dc. cineva a fost sau este simpatizant pedeleu nu inseamna ca nu are opiniile lui si ca nu vrea o schimbare ma Brinza acra….
  Nu toti simpatizantii sunt inregimentati in duhoarea unui partid dimbavitean…..

 160. Dante Says:

  Partidele Istorice adica PNL pentru ca PNTCD a cam disparut fiind inghitit de securistii tovarasului Basescu a ramas ultima sansa a reintoarcerii Monarhiei.Pentru asta va trebui la un moment dat sa detina majoritatea confortabila in Parlament si deasemenea Institutia Presedintelui pentru a putea demara referendumul care sa consfinteasca aceasta trecere.Da,Monarhia este necesara Romaniei mai mult ca oricand !

 161. justias Says:

  @roxana
  gasiti aici cateva explicatii la teoria conspirationist-securista despre revolutia romana:
  http://justias.wordpress.com/2011/12/21/ganduri-si-raspunsuri-despre-revolutie/
  cat si despre mecanismul psihologic al teoriei conspiratiei:
  http://justias.wordpress.com/2011/12/27/mecanismul-psihologic-al-teoriei-conspiratiei/

 162. viesparul Says:

  (iar) ai pus punctul pe i. mama lor e feseneul. de fapt, Securitatea…

 163. Noul FSN Says:

  S-a batut palma intre Nastase si Blaga viitorii presedinti ai celor doua partide : Vor guverna impreuna

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: