REŢINEREA LUI VÂNTU ŞI LUCA ACOPERĂ REFACEREA FSN

Te uiţi şi vomiţi. Vântu şi Luca – care au servit mereu regimul şi mai ales, au profitat de el fiindcă l-au sponsorizat, indiferent de culoare – nu vor păţi niciodată nimic, am spus-o din start şi îmi menţin afirmaţia. Ei acum doar participă la un vodevil profitabil de ambele părţi. Sigur că Vântu joacă la două capete, de unde şi victimizarea pe care o tentează. Lamentabil.

În Realitate, Vântu a contribuit decisiv la al doilea mandat al lui Băsescu, adică a determinat imaginea „întoarcerii a 5%” din electoratul schimbării către el, cum prin coincidenţă tocmai ieri, într-o emisiune reluată azi, semnala Dan Andronic la ProTV; emisiunea scotea de la naftalină episodul Geoană-vizita de relaxare la Vântu.

Nu e în chestie faptul că Geoană a fost prostănac. Nici nu s-au întors prea mulţi electoral. Treaba doar a mascat frauda electorală a lui Băsescu, adică furtul a fost prezentat ca schimbare a intenţiei de vot de la Geoană la Băsescu, fie prin absenteism, fie prin revotare masochistă a derbedeului de la Cotroceni.

Tocmai urmează la Senat legea poliţiei politice, dreptul SRI la anchetă penală. Dacă jigodiile cu putere de decizie de la PSD îl dau jos pe Geoană – alt mare caracter şi el, păcat de Mihaela şi de doamna Margot! – e clar că PD-L îşi va îndeplini obiectivul de a pune mâna şi pe Senat. De fapt, zilele trecute pedeliştii chiar declarau că Geoană trebuie să cadă.

Iar Crin tocmai a declarat că PNL va lua act de hotărârea PSD, în caz că va fi în favoarea retragerii lui Geoană de la Senat şi o va susţine.

Mai cinstit ar fi să mergeţi direct cu toţii şi să pupaţi condurul lui Băsescu.

P.S.  Fac schema, n-are importanţă persoana lui Geoană, e posibil ca el însuşi să presteze pentru Băsescu, aşa cum a mai făcut-o, când cu moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Tăriceanu, alături de PD-L. Importantă e chestiunea de principiu. Iar Crin ratează ocazia de a demonstra că PNL e unica opoziţie faţă de regimul Băsescu.

30 răspunsuri to “REŢINEREA LUI VÂNTU ŞI LUCA ACOPERĂ REFACEREA FSN”

 1. Jenika Says:

  Tocmai am aflat…desi e stire de Vineri se pare…..s-a reintrodus spre analiza si mai apoi spre votare legea stocarii si ascultarii legale a telefoanelor si datelor electronice ca email sau sms….
  Si daca in 2008 a fost declarata neconstitutionala acum stocarea acestor date pentru 6 luni…..creeaza din noi direct infractori fara a mai exista prezumtia de nevinovatie! Si toate astea in timp ce ei danseaza acest trist si searbad tangou pacatos….. Vantu si Luca arestati…..
  Mda……asta ne doare cu adevarat…..si nimeni iar nu stie nimic!!!

 2. REŢINEREA LUI VÂNTU ŞI LUCA ACOPERĂ REFACEREA FSN » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 07 November 2011 – Blog « Viziteaza Germania cu TAROM la 119 € […]

 3. olimpiu Says:

  dupa ce Catarama si Patriciu vor initia un nou partid sau miscare cum s-o numi si vor ralia PNT + organizatii civice, vor revendica si dreapta politica iar Crin va ramane cu suzeta rosie in gura si cu ,,carlanul fara minte” de manutza
  Bravos PNL!!!!

 4. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  @Roxana
  „Mai cinstit ar fi să mergeţi direct cu toţii şi să pupaţi condurul lui Băsescu.”
  Clar, este vorba de c(ond)urul mascariciului, dar nu am inteles daca pupatorii „cu totii” sunt doar cei din asa-zisa opozitie sau tot norodul?

 5. Ovidiu Says:

  Petre Gigea: Nicolae Ceauşescu avea o memorie de elefant, o memorie fantastică, te făcea să înţelegi că el este şefu’. Era de o punctualitate nemţească. când Ceauşescu se întorcea acasă de la vânătoare îi aducea Elenei un buchet de flori de câmp(….)

 6. Marcus Says:

  Si Talica, Coane Plesule !??

  Dupa mahalageala unilaterala Pipidica-Basescu&EBA, cand Pipidicai i s-a oprit orgasmu’ in gat pe motiv de neeligibilitate europeana prin pedeleu, datorita faptului ca locul i-a fost luat de dobitoaca lu’ tatucu’, mahalageala in care aceeasi Pipidica, dupa ce i-a supt si nojitele de la opinci chiombului pe motiv de genialitate si unicitate in arta politica a conducerii, a dat-o la intors mioritic altoind rau de tot fameleonu’ dictatorului si pe acesta prin paginile revistelor in care se producea, iata ca s-a spart buboiul si la casa conului Plesu, in ceea ce priveste vagoanele de erotism idilic cu care acesta il casunase pe descalecatul din Basarabi.
  Cu o intarziere fata de evenimente justificata doar de incetineala cu care conu Plesu si-a cautat prin dictionare cuvintele pline de pretiozitate balegoasa si elitism veleitaro-bombastic folosite pentru a ne spune intr-un articol plin de asemenea perle lingvistice faptul ca Basescu este un mitocan si un badaran, acesta si-a adus in sfarsit aminte de faptul ca daca tot s-a dat el atata amar de vreme monarhist ar fi cazul ca, atunci cand chiombu l-a jignit grav, public si explicit pe Majestatea Sa, sa se tavaleasca si el in paginile Adevarului cu un articol prin care sa rupa gura targului si cu care sa infiereze atitudinea de muhaia penala a chiombului fata de Majestatea Sa.
  Dar, daca cineva isi inchipuie ca articolul ar fi devastator la adresa uratului se inseala amarnic, pe langa faptul ca este scris in niste termeni de omu’ de rand se uita ca vitelu’ la poarta noua la el si nu intelege ce-a vrut autoru’ sa-i zica basescului de la obraz, apai nici de la obraz nu prea i le zice lasand mult, dar foarte mult loc de intors in caz ca Basescu, drept represalii, si-ar pune Gestapou’ pe el.
  Oricum tot este bine ca s-a spart buboiu’ si la nivel de ‘telectualii lu’ peste prajit care ne-au varat cu incaltatoru’ pe gat un basecu ridicat la dimensiuni cosmice si cu calitati de Superman, daca nu de-a dreptul de Mesia, lasand sa se scurga un puroi urat mirositor, care timp de mai bine de sase ani de zile ne-a dat dureri insuportabile.
  Mai are si Liiceanu pastrat momentul lui de glorie in care, lasand la o parte activitatea sa zilnica de imbaiat si uns cu fel de fel de alifii, sa ia dracului o pauza si s-o puna si el de-o galceava filozofico-elitista cu satana, lepadandu-se de acesta si punand cap compas arivist pe noua Putere care se intrevede din sondaje.
  La Patapievici, deocamdata nu se pune, deoarece omu’ e prins pana peste cap cu obscenitatile si blasfemiile de export pe care le itinereaza fara pic de rusine pe banii contribuabilului roman pe la diferite expozitii internationale, facand pur si simplu natiunea de rahat cu astfel de manifestari de oameni dereglati rau de tot psihic, in sensul pe care-l dadea Freud unor astfel de derapaje cu caracter erotic, manifestari care in viziunea lui Patapievici si a gastii sale de paraziti, aciuati sub pulpana lui chiombila detinatorul portofelului public, ar reprezenta crema creatiei in materie de arta romaneasca contemporana. Bull shit!
  Cartarescu nu se pune in schimb deloc, cel putin pana cand Basescu nu anunta public faptul ca a terminat de citit volumul scris de marele scriitor national, decorat personal de seful statului si a carui lecturare a inceput-o, haaaat!, cu vreo sase ani in urma.
  Una peste alta, e de bine insa si sa speram ca tot mai multi dintre paturicii care i-au furajat armasarii basescului cand acesta se dadea calaret de adevarati bidivii de poveste si-au dat in sfarsit seama ca nava pe care s-au urcat pluteste de mult timp in deriva si ca ia apa la greu, riscand din moment in moment sa se scufunde, motiv pentru ca ei s-o abandoneze si sa-si vada de treaba.

 7. Dante Says:

  http://www.adevarul.ro/locale/constanta/Constanta-referendum-desfiintare-judet-birou-electoral-pdl-validat-chiru_0_586741415.html

 8. olimpiu Says:

  nu mai acopera nicio o alta stire refacerea FSN. a avut grija azi pacaliciul de copilot!
  sunt curios pana unde va merge naivitatea lui CRIN?!!!

 9. Arogantu' Says:

  Wrong !
  Acopera repunerea pe tapet a scandalului Casuneanu-ba’SECU (spalare de bani) si, preventiv, reinflamarea dosarului ‘armamentul’ (Viktor Bout).

 10. Argusdre Says:

  Cu siguranta ca Vantu si Luca au contribuit mereu si din gros la sustinerea si realegerea lui Basescu, profitand inclusiv de binefacerile regimului, insa tot cu siguranta ca acum nu participa la nici un vodevil si, daca justitia va avea ceva dovezi despre infractiunile lor , vor plati cu varf si indesat.Asta pentru ca Basescu este un tip razbunator si adora tactica bulibasei universale Stanescu : tiganului, daca nu-i dai si sambata cate ceva, degeaba i-ai dat toata saptamana.Daca am lua in considerare un vodevil, as vrea sa stiu si eu cine e desteptul care s-ar lasa arestuit de bunavoie, asa doar ca sa iasa pasientele matrozului, mai ales dupa ce i-a adus destule alte servicii.Probabil ca cei doi, chiar daca au sustinut realegerea, au gresit in alta parte….Poate or fi uitat operatia de scadere…
  De asemenea, nu cred ca PSD-ul sa intentioneze sa renunte la functia de sef al Senatului, neexistand indicii concrete in acest sens (basca ca ar fi o mare prostie, un lucru total ilogic, PSD-ul taindu-si singur craca de sub picere), insa din cand in cand, Geoana trebuie recompensat cu cate un melesteu in capatana, ca sa nu-l ia gura pe dinainte.Asa se lucreaza cu …prostanacii.
  Ca atare nu va panicati degeaba raspandind zvonuri alarmiste….

 11. acuvio Says:

  Întrebare: când se va dezbate la senat legea poliţiei politice, dreptul SRI la anchetă penală ?

  Despre trădări, jocuri la două capete, despre Robert Turcescu, jurământ pe biblii cu întrebările pregătite de stafful de campanie Traian Băsescu, sau Răzvan Dumitrescu cu subiectul “Traian Băsescu loveşte un copil” lansat în momentul interviului şi trimis apoi la “caserie”, nu văd ce să mai spun 🙂

 12. Radu Humor Says:

  In tara asta de kkt
  Nu mai conteaza nici un arestat.
  Pan-nu se sparge clar ulciorul
  Si intra la parnaie chiorul !

 13. rizoaicad.arges Says:

  Dna Roxana, dlor comentatori si dle Radu Hunor!
  Nu de lupta dintre clanuri are nevoie Romania, ci schimbarea actualului cadru democratic!

  Pag.1.
  –Domnilor Presedinti ai PSD, Victor PONTA si Ion ILIESCU, –Domnule Secretar general al PSD, Liviu DRAGNEA,

  Ce este PSD-ul???

  Este el un partid RESPONSABIL, sau este o adunatura de MAFIOTI???

  Daca PSD nu are capacitatea si determinarea sa aleaga, pentru Romania, cel mai benefic cadru democratic, dintre cele doua prezentate, atunci el este, sigur, o adunatura de MAFIOTI, pe care nu-i intereseaza Romania si poporul roman!

  Domnule Presedinte al PSD, VICTOR PONTA

  Va invit sa reflectati asupra situatiei in care se afla clasa politica romaneasca, deci si PSD si implicit Dvs., acum cand dupa 5 (cinci) luni de zile, NIMENI din aceasta clasa politica, ce-l include si pe Basescu, n-a binevoit ca in acest rastimp, sa aleaga, pentru Romania, cel mai benefic cadru democratic, dintre cel actual si cel ce a fost prezentat clasei politice cu 5 (cinci) luni in urma!
  Aceasta INCREDIBILA situatie m-a determinat ca in finalul ultimei mele interventii pe aceasta tema, intitulata: “ADRESARE, CATRE fiii patrioti ai poporului roman”, sa am un PPS adecvat!

  Fila cu acest PPS este distribuita in locuri publice din Bucuresti, in mijloacele de transport de suprafata si in Metrou, iar PPS-ul este postat in comentarii la diferite publicatii si pe bloguri!
  V-am spus toate acestea pentru ca Dvs. sa stiti si sa actionati in cunostinta de cauza.
  Faptul ca problematica inlocuirii actualului cadru democratic are o raspandire atat de mare (vezi PPS-ul), face oricand posibila aparitia acesteia in dezbaterea publica.
  Data fiind aceasta situatie, este de datoria oricarui personaj politic, sa previna luarea sa prin surprindere, precizandu-si pozitia in aceasta chestiune, fara a fi “presat” de mass-media!

  Iar acest lucru este cu atat mai necesar pentru liderii politici aflati atat in prim-planul scenei politice, cat si al asteptarilor celor ce vor fi chemeti la vot in 2012!

  Pentru a nu fi prea tarziu, actionati energic, pentru a limita “pierderile”, atat pentru PSD cat si pentru Dvs.!

  Cu toata consideratia cuvenita,
  Ing. pens. Dumitru Rizoaica, Tel. 0723966732 (Fost detinut politic in perioadele 1958-1963 si februarie – aprilie 1986).
  Bucuresti, 27-10-2011

  PS. Noul cadru democratic avantajeaza Stanga politica, deci si PSD-ul!

  Pag.2.

  Domnule Ion ILIESCU

  Scrisoarea adresata lui Victor Ponta (Nr.533/27-10-2011) a fost transmisa si sefilor partidelor PNL (Nr.849/27-10-2011), PC (Nr.1051/27-10-2011), UNPR (Nr.242/27-10-2011), PDL (Nr.86/31-10-2011) si PP-DD (Nr.93/28-10-2011).
  Mai mult, o transmit si filialelor de Sector ale acestor partide, pentru “a-i trage de maneca” pe cei de la Centru!

  Dle Iliescu! Aveti sanse egale, atat pentru “a trece” de partea poporului, cat si pentru a ramane alaturi de cei care prefera sa stie toti romanii ca ei sunt mai nesimtiti decat … porcii, decat sa ramana fara Sistemul politic Ticalosit!
  Dar trecerea dvs. de partea poporului, v-ar incununa activitatea politica de o viata, si ar arata care a fost sensul ei, amutind pe multi dintre detractorii dvs.!

  Ramanand alaturi de politicienii ticalosi, i-ati confirma pe detractorii dvs., care va reproseaza, absolut nejustificat (deocamdata), ca nu v-a interest niciodata Romania si poporul roman!

  Dle Iliescu! Puteti face un imens serviciu poporului roman si Romaniei, sustinand inlocuirea actualului cadru democratic, iar in cazul in care PSD, impotriva propriului interes, nu va urma aceeasi cale, va puteti desparti zgomotos, sustinand ca intre clasa politica si poporul roman, si intre PSD si Romania, alegeti sa fiti alaturi de poporul roman si de Romania!

  Aveti sansa unei duble lovituri la final de cariera: si de imagine, dar si de continut!

  Astept cu mult interes ALEGEREA pe care o veti face!

  Cu toata consideratia cuvenita,
  Ing. pens. Dumitru Rizoaica, Tel.0723966732.

  Prezint mai jos PPS-ul amintit in pagina anterioara:

  ///PPS. Politicienii romani s-au dovedit mai nesimtiti decat … porcii!!!
  De ce???

  Pentru ca si porcii ar fi ales dintre doua posibilitati, pe cea mai benefica pentru porcimea lor!

  Presedintele Basescu, sefii partidelor politice, cei mai cunoscuti 130 de parlamentari, fostul presedinte Emil Constantinescu, pres. exec. al IICCMER Ioan Stanomir, precum si jurnalistii Cristoiu, Tuca, Turturica, Cartianu, Ciutacu, etc., care au primit Scrisoarea mea, s-au dovedit mai NESIMTITI decat porcii, deoarece nu au ales, pentru Romania, cel mai benefic cadru democratic, dintre doar doua posibile!///

 14. rizoaicad.arges Says:

  NOUL CADRU DEMOCRATIC

  Romania are nevoie de un noua democratie, una purtatoare de RESPONSABILITATE, care poate sa inlature toate neajunsurile, din societate si din Justitie, si care presupune indeplinirea a DOAR doua conditii, ABSOLUT POSIBILE:

  1. „Imunizarea” tuturor celor aflati in functii publice, prin alegeri sau numiri, astfel incat acestia sa nu se mai poata “imbolnavi” de minciuna, de lacomie, de hotie, de nesimtire, de tradare, de iresponsabilitate, etc.

  2. Informatia MINIMA, necesara si suficienta, de care au nevoie alegatorii, trebuie sa fie aceea a constientizarii APARTENENTEI lor la o comunitate sociala (a saracilor ori a bogatilor) sau etnica! Acesta este votul COMUNITAR, care ofera ofera alegatorului un criteriu OBIECTIV de formare a optiunii de vot, si pe care concetatenii nostri de etnie maghiara il practica de 21 de ani!

  In acest fel s-ar pune capat votului BEZMETIC, de tipul „Eu cu cine votez”?, iar campaniile electorale costisitoare de MANIPULARE a alegatorilor, vor deveni inutile, caci alegatorii vor trebui sa cunoasca DOAR partidele care reprezinta interesele comunitatii lor, dintre care vor alege pe unul dintre ele!
  Partidele ce reprezinta interesele celorlalte comunitati, NU VOR EXISTA PENTRU EI, oricat de “reformate, curate si uscate” ar fi ele, deoarece ele „SUNT DIN ALT FILM”!
  „Imunizarea” politicienilor se realizeaza cu ajutorul Juramantului implicativ, ce se gaseste in materialul „Pentru insanatosirea societatii romanesti”, aflat pe blogul
  „Dreptate pentru toti”!

  Asa-zisa democratie de astazi — care rezulta din combinatia dintre politicienii VEROSI, nesimtiti, lipsiti de patriotism si iresponsabili, alesi pe baza votului BEZMETIC, in care optiunea pentru vot se datoreaza hazardului — este o farsa si o insulta la adresa inteligentei romanilor, si serveste DOAR intereselor MAFIOTILOR si TICALOSILOR de toate categoriile!

  Cei ce nu accepta inlocuirea actualului cadru democratic distructiv, cu cadrul democratic propus mai sus, inseamna ca prefera perpetuarea mizerabilelor rocade politice de dupa 1989, in care actuala Alianta (USL), ca si similarele ei anterioare (coventia din 1996 si DA din 2004), nu are darul de a oferi o schimbare in Bine si societatii romanesti! Vom obtine ca si in cazurile anterioare, satisfactia de a-i inlatura de la Putere pe cei ce si-au “facut plinul”, asezanu-i la „ospat” pe cei ce-au „flamanzit” in Opozitie, dupa care se va repeta ciclul (cu tot circul aferent), asa cum se intampla de 21 de ani! Pentru societatea romaneasca, schimbarea in Bine nu se produce odata cu schimbarea “domnilor”, ci doar atunci cand asupra “domnilor” se va produce o SCHIMBARE! O asemenea SCHIMBARE este posibila si astazi, insa TICALOSIA politicienilor se afla la o asemenea cota, incat nu pot accepta SOLUTIA care ar putea aduce o schimbare in Bine pentru Romania! Deocamdata politicienii romani sunt interesati doar de “rocade”, si nu de o “SCHIMBARE” interioara a lor, in interesul societatii romanesti! Ne aflam inca la momentul cand alegatorii isi spun: “Pleac-ai nostri, vin ai nostri/ Noi ramanem tot ca prostii!” Sau, cu versurile unui cantec: “Aia, hoti, astia hoti/ Mama lor la toooti!” D.Rizoaica. Tel.0723966732.

 15. atitudini Says:

  Roxana… citesc comentariile si imi dau seama de ce Romania e atat de haotica (nu ca alte tari ar fi mai breze).

  E clar ca nu in dezbinare e puterea. Si e clar, pentru cei care inteleg ceva din realitate si nu e creata realitatea pentru ei, ca doar cu o opozitie monolit exista o sansa de rastunare a nenorocirii actuale de regim.

 16. mihai4 Says:

  http://barlogulpntcd.wordpress.com/2011/11/08/victor-ciorbea-a-plecat-la-bruxelles-pentru-a-i-convinge-pe-popularii-europeni-sa-nu-excluda-pntcd-din-ppe/

 17. Maria S.(Timisoara) Says:

  Felicitari Lucian Bute !

 18. stejarul Says:

  Roxana,
  ai facut o analiza foarte buna a jocurilor politice.
  Daca Geoana e schimbat cu frunda intr-o intelegere cu udmr sa-l suspende pe impostorul crucisator, mai inteleg. Altfel e un canibalism politic prin care bolsevicii fesenisti dau partidul lui ilici pe mana securistilor din grupul de la Cluj. Parerea mea.
  Pe zi ce trece am tot mai mult sentimentul de teama sa nu ajungem sa-l regretam pe marinarul psihopat.

 19. Maria S.(Timisoara) Says:

  Am pus felicitarile aici din greseala. Le voi pune unde trebuie.

  Crin Antonescu isi sapa groapa singur.
  Vrea sa dispara de pe esichier ?
  In loc sa atraga atentia gastii Ponta-Sarbu ca demersul lor nu este legitim. Si ca trebuie sa lase la o parte resentimentele, frustrarile si complexele de inferioritate, pe care le au fata de Geoana, desigur, sa nu actioneze, ca o trupa de tembeli, ii sprijina.
  Sa te crucesti nu alta.

  Victor Ponta si socrul lui, cu toata gaska lor sunt tembeli.
  Dupa o actiune ca asta miseleasca, nearticulata, nejustificata si nedreapta, unde vor ajunge ? Sau unde vor sa ajunga ?
  Cand e nevoie mai mult de o forta care sa ii darame pe mafiotii uzurpatorului.
  Ce au de gand cu USL, ca de PSD nu imi pasa.
  Am spus de o mie de ori ca PSD va disparea din viata politica. Si ca trebuie sa dispara.
  Din pacate, nu se poate acum, pentru ca asta ar intari gaska interlop-mafiota oranj, pe care se pare, asa cum bine spui ca vor sa o reintregeasca.

  O tempora, o mores !
  Ce vremuri traim si cine reprezinta poporul roman.

  Daciana ar trebui sa ii fie rusine ca are un asemenea tata si o asemenea jumatate. Oare gandeste ca ei ?
  E foarte posibil: cine se aseamana se aduna.

  Prin actiunea lor necugetata, ponta et company au reusit sa il martirizeze pe „prostanac”, care a dovedit din nou ca nu este prostanac si sa il faca sa castige inca o data, simpatia oamenilor care mai judeca in tara asta.
  Geoana va ramane presedintele (asa se spune ?. si acolo avem presedinte ?) Senatului pana la alegeri. Cand vor fi alegeri si daca vor fi.
  Doamne, cat imi doresc un rege !
  si o alta clasa politica.
  De mitocani, grobiani, mafioti, imbecili, natarai, m-am saturat.

 20. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Bun,ce alta varianta avea Crin Antonescu decat cea de a lua act de hotararea PSD ? Daca esti intr-o alianta iar unul din parteneri este sau tampit sau jigodie ( ca alte explicatii eu nu am pentru revocarea lui Geoana din functia de presedinte al Senatului, in conditiile in care PDLul va lua aceasta functie ) ce ar trebui sa faci ?

  Sigur ,poti discuta cu ei in privat si le poti arata ca sunt tampiti .In cazul in care sunt tampiti intr-un grad moderat 🙂 vor intelege si vor renunta la initiativa ,in cazul in care sunt adanc tampiti sau jigodii, vor merge inainte . Tu insa nu poti iesi in „luminile rampei” opunandu-te deciziei partenerilor din alianta, deoarece in acest caz nu se mai poate vorbi de o alianta functionala ,iar cadoul pentru Basescu ar fi mult mai mare decat functia lui Geoana din Senat .

  Tu ce faceai Roxana in locul lui Antonescu? Mor de curiozitate sa vad …Desfaceai alianta ? Ieseai si spuneai ca tu il vrei in continuare pe Geoana presedinte la Senat si ca te kkci in propunerea PSDului ? Explicai pe la TV ca partnerii tai par cam tampiti sau cam vanduti lui Basescu ? Dupa mine atunci cand in jurul tau se produc tampenii pe care nu le poti impiedica ,este recomandabil doar sa iei act de ele, in loc sa si participi la ele sau eventual sa faci tu altele si mai mari …

 21. virgil florea Says:

  REZOLUTIE PNTCD 05.11.2011

  Partidul National Taranesc Crestin Democrat, consecvent principiilor de democratie, libertate si dreptate sociala, convins de esecul guvernarilor centralizat-politice, solicita Parlamentului Romaniei luarea in discutie in prima sa sedinta, situatia reala de haos in care tara este aruncata si declararea ca si criminala intreaga „preocupare” a Guvernului Basescu de degenerare a fiintei nationale romanesti.Atata vreme cat batranii ne sunt umiliti, tinerii ne pleaca iar noi trebuie sa suportam curbe de sacrificiu, in ciuda prosperarii exponentiale a averilor celor care administreaza in acest mod bunurile Romaniei, consideram ca este timpul sa raspunda in fata legilor toti cei care au permis mentinerea acestora in structuri de decizie.Cerem de asemenea institutiilor Statului Roman, atat cat mai sunt ele independente politic sa-si intoarca fata catre cetatenii ei, fata de care sunt obligate conform Constitutiei art.15,16,28,30,47, sa-i apere si sa treaca imediat la cercetarea si trimiterea in justitie incepand cu cel care ocupa functia suprema de Presedinte in mod abuziv si fraudulos si terminand cu cei care sustin in Parlament, Guvern, Curte Constitutionala, Magistratura, Administratii locale aceasta gasca de pradatori ai Romaniei.
  Totodata, solicitam societatii civile, sindicatelor, tuturor cetatenilor Romaniei mobilizarea generala prin actiuni pasnice, hotarate, de protest, pentru a scapa cat mai repede de rusinea adusa de modul in care am acceptat sa fim condusi.Demnitatea pe care suntem siliti sa ne-o recastigam in fata intregii lumi si mai ales in fata popoarelor Europei, trebuie sa inceapa cu recunoasterea faptului ca ne-am lasat manipulati dupa anul 1989 de acelasi tip de indivizi fara scrupule si fara Dumnezeu care au adus comunismul in Romania.Intoarcerea la valorile crestine in care, ca si natiune credem de sute de ani este conditia de baza a bunastarii noastre pe care vrem sa cladim o adevarata Romanie.
  Dumnezeu sa ne ajute.
  Virgil Florea
  PNTCD Arad

  Se pare ca nu este momentul adoptarii ei.Cel putin sambata nu a a fost.

 22. Radu Humor Says:

  „Intoarcerea la valorile crestine in care, ca si natiune credem de sute de ani este conditia de baza a bunastarii noastre pe care vrem sa cladim o adevarata Romanie.”

  Subscriu intrutotul acestui apel disperat !

  P.S. In loc de „ca si natiune”, corectati va rog : ” ca natiune”….

 23. Radu Humor Says:

  Interesant si „Noul cadru democratic” pe care se tot straduie sa-l aduca in discutie domnul Rizoaica.
  Si care pare sa aiba mai multi sorti de izbanda, daca vor fi preluate de cei de la PNTCD-ul dlui Florea.
  Cu ceilalti se pare ca ne-am lamurit, singurul care mai poate sa
  revina la normal ar putea fi Victor Ciorbea, a carui pozitie transanta astept s-o vad .

 24. virgil florea Says:

  Aveti dreptate.Ca natiune…

 25. Huhu Says:

  Tare ma tem ca USL va pierde conducerea Senatului!

 26. rizoaicad.arges Says:

  @Radu Hunor! Sorti de izbanda pentru „Noul cadru democratic”, vor fi atunci cand un partid, indiferent care, il va sustine!
  Acel partid, prin sustinerea „Noului cadru democratic”, va face dovada bunei credinte, si va primi sustinerea neconditionata a oamenilor de buna credinta!

  Celelalte partide vor fi OBLIGATE sa-i urmeze exemplu pentru a mai conta in optiunile electoratului!

 27. Mâţa Says:

  @stejarul. Fii serios! În legătură cu Băsescu nu putem regreta decât că a distrus ţara. E sărbătoare în iad când dispare ăsta.

 28. virgil florea Says:

  Ceea ce numiti “Noul cadru democratic”, se poate inscrie intr-un program mult mai amplu, fiind vorba dupa cum spuneti de doar doua conditii.
  Noi credem ca cea mai mare problema pe care o avem este legata de manipularea excesiva la care este supus acest popor.Nu ticalosii poarta vina degradarii noastre morale.Ei s-au asezat doar pe dorinte primare si au oferit conform cererii.Prin anii 1990-1995 incepeau sa se auda manele prin statiuni, iar democratia nu putea interveni pentru ca era libertate.Daca prin Gara de Nord in aceiasi ani, militienilor le era teama de a lua de guler delicventii de orice fel, marginindu-se la a imparti cu ei micile prazi, mai tarziu am inceput sa culegem roadele „autoritatii”.Este vizibil acum ca in acea vreme au existat doar doua clase, manipulatori si manipulati.De multe ori fiecare dintre noi eram prezenti in ambele si astfel ne-am transformat in consumatori in aceiasi masura ca si „consumati”.Acum ne „lingem ranile” asteptand precum cei din 1945-1946 pe americani.Greselie DOAR noi trebuie sa le reparam cu conditia sa le identificam exact si sa ni le asumam.
  Presa a gresit enorm scotand la suprafata in special „raul”, „maneaua”, datorita santajului economic-financiar la care a fost supusa.Acestea se ofereau doar in lipsa maturitatii si inteligentei de a le respinge sau de a nu le socoti ca un mod de viata.”Elitele” nu si-au facut auzita opinia pentru ca Statul i-a „contaminat” cu conservarea traiului zilnic.Profitorii au fost si sunt aceiasi indivizi de proasta conditie din clasa politica, din cea administrativa si o parte insemnata din cei ce azi isi spun „miliardari”.
  Ce este de facut?Fara a le sosoti in aceasta ordine, ci concomitent:
  1.program de informare la nivel national, de blocare a manipularii
  2.constientizarea natiei ca doar prin ea insasi se va putea reaseza Romania unde ii este locul.
  3.debarcarea cat mai curand a neispravitilor si derbedeilor care de 21 ani pun semnul de egalitate intre ei si cuvantul „infractor de drept comun”
  4.creerea sau rebrenduirea si repozitionarea unui partid democratic cu filtre extrem de bine puse la punct care sa prezinte acea alternativa credibila, serioasa, moderna si aplicata.Un partid VOTABIL.
  5.De aici incolo, sunt multe de spus dar ce m ai important este ca natiunea sa se trezeasca si sa incepem o data sa terminam cu …..
  gasiti d-voastra termenul.

  Virgil Florea
  PNTCD Arad

 29. Huhu Says:

  Corect tot ce spusesi acilea Gilica de la fostu forum Ziua, bre ce facusi cu ferma aia de la Urziceni, o vindusi si te mutasi la Arad?
  Pacat de Romania ca nu are politicieni cinstiti ca tine, mare pacat, vai de tara asta!

 30. Service Says:

  Service…

  […]REŢINEREA LUI VÂNTU ŞI LUCA ACOPERĂ REFACEREA FSN « Welcome to Roxania[…]…

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: