OANA STANCU ÎL BAGĂ LA PUŞCĂRIE PE BĂSESCU

Foto: realitatea.net

Oana Stancu ar trebui să aibă grijă. E cel mai tare jurnalist de anchetă sau investigaţii, cum vreţi să-i spuneţi. Am folosit deliberat genul. Pot să se supere girlie-men. 😛

46 răspunsuri to “OANA STANCU ÎL BAGĂ LA PUŞCĂRIE PE BĂSESCU”

 1. OANA STANCU ÎL BAGĂ LA PUŞCĂRIE PE INFRACTORUL BĂSESCU » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 29 October 2011 – Blog « Bucurestiul, in topul celor mai bune orase europene pentru achizitii imobiliare […]

 2. anca florea Says:

  http://www.tonyadax.com/2011/10/cei-de-la-rtv-au-un-mircea-badea-al-lor.html

  uite Rox ce am ajuns…:) asta nici macar nu-si imagineaza ca ,pe cind se nastea,eu faceam revista presei.un pic peste badea..cu peste 9 milioane de oameni pe editie…ce sa-i spun eu lui???

 3. cel vechi Says:

  Nu ma bag in seama,dar Anca ai fost un reper in media din tara mea.imi placi.cu plecaciune,

 4. OANA STANCU ÎL BAGĂ LA PUŞCĂRIE PE BĂSESCU » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 29 October 2011 – Blog « Bucurestiul, in topul celor mai bune orase europene pentru achizitii imobiliare […]

 5. Sandi Says:

  Trebuie sa fie atenta fata asta ! Ca banditii sunt in stare sa dea cu masina peste ea chiar pe trecerea de pietoni. Si apoi isi asuma unu’ singur responsabilitatea. Ca la Giurgiu.

  Sandi

 6. J o h n s o n Says:

  @ Anca…daca ai scapat de Puscalău ma uit si eu…in cazul meu esti descoperita deja 😉 Vad ca a revenit si Stelian Tanase cu 3 x 3…semne bune noul RTV are…Vezi,cand e foame de audienta cum gasesc pe loc solutiile cele mai bune ?

 7. stejarul Says:

  E un nebun.

  http://www.dcnews.ro/2011/10/fotografia-anului-basescu-inconjurat-de-fete-bisericesti/

 8. Maria S.(Timisoara) Says:

  Bine face.
  Sa-l infunde bine.

  E o femei inteligenta, un foarte bun jurnalist si un suflet mare.
  Sa aiba grija, de ce ?

  Dimpotriva, sa ii darame pe mafiotii astia.
  Noi avem nevoie de asta.

  Si noi si mas-media si Romania.

  Dumnezeu sa o aibe in paza lui.

 9. Maria S.(Timisoara) Says:

  Pisica a mancat un e, scuze.

 10. motraucs Says:

  🙄

 11. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  La puscarie ar trebui bagati toti, incepand cu basescu si terminand cu ultima lui sluga. Se va intampla asta vreodata? Sigur ca nu.
  Grav este ca mai marii bisericii, ce nu au catadicsit sa reactioneze in vreun fel la dezastrul in care acest regim criminal a dus poporul sau sa-si omagieze Regele, azi l-au primit in mijlocul lor pe calaul neamului, adica s-au reunit fostii informatori ai Securitatii. La fel de grav este si faptul ca cel ce parea a fi urmatorul lider taranist, dupa ce a fost decorat de Majestatea Sa, printr-un gest marsav s-a dus glont sa pupenbase tocmai javra care l-a facut tradator pe Rege.

  Nu stiu ce e de facut, dar stiu ca orice schimbare se produce doar prin actiune, iar in ultima vreme actiunile anti-regim lipsesc total.

 12. vasiler. Says:

  bravo Oana Stancu !!!!

 13. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Desigur,cred ca tot ea a contribuit si la caderea lui Mubarak si Gaddafi .Il baga maine, sau il mai lasa cateva zile ?…

 14. maiahome Says:

  Imi place mult Oana Stancu ,dar ma tem pentru ea .Ticalosii ,mai devreme sau mai tarziu nu vor da indarat sa-i faca rau.

 15. Marcus Says:

  Hotu’ Cu Un Pacat, Pagubasu’ Cu O Mie

  Basescu a comis-o din nou. Marturisindu-se la camarada coloneleasa de Securitate sub acoperire, Rodica Culcer, in emisiune, pe postul public de televiziune, pe banii nostri carevasazica, ne-a facut in direct hoti si evazionisti, incepand cu coafeza tovarasei colonel si terminand cu tiganca ce vinde seminte pe National Arena. Nu a zis in schimb nimicuta despre baietii cu cotizatia la zi, platita la caseria partidului uratului, din negotul cu cereale plimbate cu vaporu’, pret de-o croaziera in limitele apelor teritoriale ale Romaniei sau de urmasii lui J.R. Ewing prinsi pana peste cap cu negotul cu produse petroliere in iubita noastra tarisoara.

  Chiombu, neavand ce face, iar se da la noi cu paru’,
  Acuzandu-si boborenii c-ar fura banii cu caru’.
  Coafeza si frizeru’, netaind bonul fiscal,
  Au bagat cu asta-n coma tot sistemul bugetar.

  Vidanjorii, gunoierii, mesteri mari in evaziune,
  S-au imbogatit din caca ingropand asta natiune.
  Si-uite-asa, cu mic cu mare, vinovata-i talpa tarii
  Ce adus-a mojicimea pana-n pragul disperarii.

  Angrosistul de cereale, sau J.R.-ul cu petrolul,
  Sunt netulburati, sarmanii, doara si-au adus obolul
  La fel sunt contrabandistii de alcool si de tigari
  Ei dand lui chiombila spaga sunt scutiti de alte dari.

  Numai ca de la o vreme s-au prins capii din uniune
  Si-l trateaza pe Basescu drept Nasu’ la evaziune
  Schengen, pas, euro idem, zis-u-ne-au toti barosanii
  Pana cand la inchisoare nu ne vom baga golanii.

  Care-n frunte cu un voda slut, zbanghiu si caz penal
  Transformat-au tara-ntreaga, intr-un mare carnaval.
  Ei umplandu-si teschereaua ce-acum da pe dinafara
  Noi, ajunsi la pielea goala si goniti din asta tara.

 16. Mesaj – Starea NATIUNII « Hai ca se poate! Says:

  […] OANA STANCU ÎL BAGĂ LA PUŞCĂRIE PE BĂSESCU – Roxana […]

 17. Maria S.(Timisoara) Says:


  Sunt 19 ani de cand s-au dus intre ingeri.
  Dumnezeu sa ii odihneasca la dreapta Sa, in corul ingerilor !

 18. Maria S.(Timisoara) Says:

 19. virusverbalis Says:

  Unde nu e nici durere ,nici intristare ,nici pustiu..

 20. Huhu Says:

  Acolo-i locul lui, acolo va ajunge negresit, daca nu va sfirsi la Tirgoviste, romanii, 90% il urasc!

 21. Huhu Says:

  Rusine sa ne fie noua barbatilor majoritari lasi, Oana Stancu e mai curajoasa deci noi toti la un loc!

 22. J o h n s o n Says:

  Basescu o sa intre la parnaie cand il vor lasa Serviciile din mana si va pierde Puterea…Pana atunci el va canta dupa tonul dat de Securitate…Este santajabil pana peste cap…Din cand in cand Serviciile-i amintesc cam ce i se poate intampla.Cateodata prin presa,se scurg niste documente si ele ajung exact la cine trebuie in sensul ca ajung la un jurnalist care vrea si stie sa le puna pe sticla asa incat mesajul sa sune corect catre Cotroceni… Acum au ajuns la Oana Stancu,nu ca ea ar fi in combinatie cu „sursa” ci pentru ca sursa stie ca odata ajunse la ea Oana stie foarte bine sa le puna in valoare fiind de data asta la un post TV sigur…A mai facut-o o data la RTV,ea deasemenea si-a facut meseria corect dar a cedat postul la presiuni…De aia cred ca Oanei nu i se va intampla nimic.Basescu stie ca nu ea este vinovata,stie si de unde i se trage.Razbunarea lui daca va avea loc se va desfasura la alt nivel…Dar este atat de corupt si de santajabil incat nu va spune nici pis…pur si simplu va da curs solicitarilor care-i vor veni de la baietii destepti din Servicii.

 23. rizoaicad.arges Says:

  Nu bagarea la puscarie a lui Basescu, sau rocada la Putere, este URGENTA Romaniei, ci inlocuirea actualului cadru democratic, care, in ultimii 21 de ani s-a dovedit SEPTIC si RUINATOR pentru Romania!

  ///NOUL CADRU DEMOCRATIC

  Romania are nevoie de un noua democratie, una purtatoare de RESPONSABILITATE, care poate sa inlature toate neajunsurile, din societate si din Justitie, si care presupune indeplinirea a DOAR doua conditii, ABSOLUT POSIBILE:
  1. „Imunizarea” tuturor celor aflati in functii publice, prin alegeri sau numiri, astfel incat acestia sa nu se mai poata “imbolnavi” de minciuna, de lacomie, de hotie, de nesimtire, de tradare, de iresponsabilitate, etc.
  2. Informatia MINIMA, necesara si suficienta, de care au nevoie alegatorii, trebuie sa fie aceea a constientizarii APARTENENTEI lor la o comunitate sociala (a saracilor ori a bogatilor) sau etnica! Acesta este votul COMUNITAR, care ofera ofera alegatorului un criteriu OBIECTIV de formare a optiunii de vot, si pe care concetatenii nostri de etnie maghiara il practica de 21 de ani!

  In acest fel s-ar pune capat votului BEZMETIC, de tipul „Eu cu cine votez”?, iar campaniile electorale costisitoare de MANIPULARE a alegatorilor, vor deveni inutile, caci alegatorii vor trebui sa cunoasca DOAR partidele care reprezinta interesele comunitatii lor, dintre care vor alege pe unul dintre ele!
  Partidele ce reprezinta interesele celorlalte comunitati, NU VOR EXISTA PENTRU EI, oricat de “reformate, curate si uscate” ar fi ele, deoarece ele „SUNT DIN ALT FILM”!
  „Imunizarea” politicienilor se ralizeaza cu ajutorul Juramantului implicativ, ce se gaseste in materialul „Pentru insanatosirea societatii romanesti”, aflat pe blogul
  „Dreptate pentru toti”!

  Asa-zisa democratie de astazi — care rezulta din combinatia dintre politicienii VEROSI, nesimtiti, lipsiti de patriotism si iresponsabili, alesi pe baza votului BEZMETIC, in care optiunea pentru vot se datoreaza hazardului — este o farsa si o insulta la adresa inteligentei romanilor, si serveste DOAR intereselor MAFIOTILOR si TICALOSILOR de toate categoriile!///

  Cei ce nu accepta inlocuirea actualului cadru democratic distructiv, cu cadrul democratic propus mai sus, inseamna ca prefera perpetuarea mizerabilelor rocade politice de dupa 1989, in care actuala Alianta (USL), ca si similarele ei anterioare (coventia din 1996 si DA din 2004), nu are darul de a oferi o schimbare in Bine si societatii romanesti! Vom obtine ca si in cazurile anterioare, satisfactia de a-i inlatura de la Putere pe cei ce si-au “facut plinul”, asezanu-i la „ospat” pe cei ce-au „flamanzit” in Opozitie, dupa care se va repeta ciclul (cu tot circul aferent), asa cum se intampla de 21 de ani! Pentru societatea romaneasca, schimbarea in Bine nu se produce odata cu schimbarea “domnilor”, ci doar atunci cand asupra “domnilor” se va produce o SCHIMBARE! O asemenea SCHIMBARE este posibila si astazi, insa TICALOSIA politicienilor se afla la o asemenea cota, incat nu pot accepta SOLUTIA care ar putea aduce o schimbare in Bine pentru Romania! Deocamdata politicienii romani sunt interesati doar de “rocade”, si nu de o “SCHIMBARE” interioara a lor, in interesul societatii romanesti! Ne aflam inca la momentul cand alegatorii isi spun: “Pleac-ai nostri, vin ai nostri/ Noi ramanem tot ca prostii!” Sau, cu versurile unui cantec: “Aia, hoti, astia hoti/ Mama lor la toooti!” D.Rizoaica. Tel.0723966732.

 24. iulia Says:

  @Anca Florea,
  Pe care RTV esti (vei fi) ? Eu o prind doar pe aia a lui Elan. Categoric, esti mult peste orice vedeta de televiziune. N-am inteles de ce ai disparut de la emisiunile matinale de la A3.

 25. stejarul Says:

  Eu asociez dosarul de spalare de bani a lui basescu cu declaratia „alarmanta” a lui nastase adrian ca pana in decembrie-ianuarie el (nastase) va fi condamnat si inchis.
  Fesenistii speriati de zilele negre ce vor sa vina, au inceput sa dea drumul la dosarele lui basescu in media.
  Ce suspectez eu e ca basescu a promis recent lui Merkel si Barosso ca va rezolva „marile dosare de coruptie” de frica (santajat) ca bancile straine isi retrag banii din Romania. Chiorul e prins la mijloc.
  basescu, la Targaviste ii e locul dar daca nu ajung acolo si fesenistii ilici, nastase etc, nu am facut nimic. Ei, fesenistii, vor gasi alt nebun sa il inlociuasca pe basescu.
  Vantu a spus „daca castiga nastase alegerile, era mult mai rau decat e acum” si ii dau dreptate. Ciuma rosie la putere e mult mai rea decat ciuma portocalie. Diferenta intre ei e ca primii sunt kgbistii „pe fata” iar ultimii sunt kgbisti „cu perdea:

 26. stejarul Says:

  „Băsescu: Nu se va merge pe reduceri de pensii şi de salarii, la anul” …. se va merge pe cresterea taxelor si a impozitelor! Numai bun de spanzurat, chiorul national.

 27. J o h n s o n Says:

  eu as propune sa se mearga PE iesiri masive in strada….

 28. J o h n s o n Says:

  RESPECT MARTINOVICI !

 29. stejarul Says:

  @J o h n s o n

  Daca nu se iese in strada „de voie” vom ajunge sa se iasa „de nevoie”. Orajgutanii cresc taxele asa de mult ca nu o sa mai aiba amarastenii bani sa le plateasca si vor ajunge multi in strada.

 30. J o h n s o n Says:

  @ stejarul

  Pana la urma trebuie sa iasa in stradă sub un motiv sau altul…că de foame,că de disperare…ca de totala nesigurantă in care i-a adus actualul regim,sa se manifeste dracului cumva….macar sa iasa la vot in proportie covarsitoare să uzeze de singura arma pe care o au impotriva politicienilor demagogi,corupti,protejati de sistem impotriva legii….sa nu-si dea votul pe o sticla de ulei….

 31. Stilet Says:

  Hai să-l ajut şi eu.

  D-AIA VREAU SĂ-L « CĂSĂPESC »

  Băsescu – onanistul politic irevesibil – a scos pe gură un orgasm cum că el a spus NU transferului de piţule de la subsidiarele care călăresc cu 95% ţara românească…
  DAR
  Reprezentantul Romaniei la FMI, excelentul Mihai Tanasescu, a declarat duminica dimineata CĂ EXISTĂ posibilitatea ca subsidiarele institutiilor de credit sa transfere bani in afara Romaniei daca bancile mamă o vor cere…

  PS : Înrerup comentariul pentru a semna, cu CNP, „Revizuirea Constituţiei”, marca Dan Voiculescu.

 32. Argus Says:

  De bagat la puscarie, la televizor, e usor.
  La propriu, e mai greu. Trebuie dovezi, trebuie justitie.

 33. Marcus Says:

  Dupa Ei Poptopul!

  Auzindu-l ieri pe Basescu, in asa-zisa conferinta de presa, monologand in cel mai curat limbaj comunist de lemn asupra succeselor inregistrate pe diferite ramuri economice ale Romaniei in vederea respectarii angajamentelor luate fata de FMI si a repunerii economiei nationale pe picioare, nu am putut sa-mi reprim un fior de teama insotit de o senzatie de greata, amintindu-mi de discursurile lui Ceausescu in care acesta, in conditiile in care poporul murea la propriu de frig si foame in casa pentru a plati aceluiasi FMI datoriile facute, ne vorbea despre productia record de otel pe cap de locuitor obtinuta de Romania anului 1989, iar media romaneasca innebunise pur si simplu de-a binelea prezentandu-ne in detaliu productii record de grau la hectar, in judetele de granita (daca faceai iun calcul al hectarelor raportate) ajungandu-se cu culesul recoltei in tarlalele vecinilor ucrainieni, unguri, sarbi sau bulgari, in timp ce painea se dadea pe cartela.
  Totusi la Ceausescu, chit ca situatia era trasa la indigo in ceea ce priveste privatiunile la care erau supusi romanii, rezultatele imprumuturilor respective erau palpabile si vizibile pentru multe, chiar foarte multe generatii de acum inainte, in timp ce sub chiombila se pot vedea usoare urme din aceste imprumuturi, facute fara aprobarea sau macar consultarea romanilor, in strasurile, posetele si toaletele de lux ale Udroaicei care dispune cum vrea sexul ei feminin de miliardele luate cu imprumut atat de la FMI cat si de la alte institutiii financiar-bancare.
  Cu alte cuvinte, daca dupa Ceausescu ne putem da astazi cu barcuta (chiar cu folos am putea spune) , pe Canalul Dunare-Marea Neagra (ca sa dau un singur exemplu), dupa Basescu & Cie, vom ramane cu des’tu-n gura, datori vanduti pe mai multe generatii si cu nostalgia ca “ce frumos si elegant se imbraca amanta prezidentiala”.
  Aroganta si suficienta mitocaneasca cu care si-a inceput ieri monologul chiombu’, anuntandu-ne ca ne face un hatar comunicandu-ne cat de cat cam ce s-a discutat cu reprezentantii FMI, cand obligatia guvernului (el, ca presedinte, nu are absolut nicio treaba cu FMI-ul)este sa dea socoteala contribuabililor romani pentru fiecare letcaie pe care acesta o cheltuieste sau o negociaza cu institutii financiar-bancare in numele Romaniei, denota nesimtoirea totala a chiombalaului care a ajuns sa trateze discretionar si conform bunului sau plac probleme de interes national, nedand doi bani pe opinia romanilor in aceasta privinta.
  Una peste alta, ce-am inghitit pana acum este doar mizilicul la masa pe care chiombu s-a pregatit sa ne-o serveasca in dorinta lui de a ne termina ca popor si natiune cat mai curand posibil, in conditiile in care meteorologii romani, ghidandu-se dupa cantitatea de lemne stransa de indienii din Nebraska, prognozeaza o iarna a dracului de grea in Romania cu facturi cat roata carului la energia termica, asta ca sa nu pomenim nimic de inghetarea pensiilor si a salariilor pe motive de “prudenta, prudenta si iar prudenta” simultan cu o noua explozie a preturilor de la alimente si pana la servicii.
  Scapa cine poate!

  Adjudecandu-si tara prin furt, in doua randuri,
  Basescu-i face-acuma un pardesiu de scanduri
  Si-o-ngroapa cu fanfara si lovituri de tun
  In datorii externe, dar in pamant strabun.

  De-ntrebi unde sunt banii cei multi din imprumut,
  Ramai cu intrebarea caci conversezi cu-n mut,
  Ce-avand Puterea-n mana, de tine nici nu-i pasa
  Mai mult, te-a dat pe lista la doamna cea cu coasa.

  Viloaie, giuvaieruri si conturi grase-n banci
  Si-au tras portocaliii, tu ai juma’ de canci.
  Razand ei isi fac veacul cu zaru’ pe Riviera
  Iar tie, ca rasplata, ti-au pus in drum bariera.

  Te minte-n fata chiombu si-si bate joc de tine
  Asa cum a facut-o cu “sa traiesti mai bine”
  In loc de-asa o viata si-asa trait mai bine
  Îţi vine să-ţi iei câmpii, abia te poţi abţine!

 34. Roxana Iordache Says:

  @Anca Florea. Spune-i mulţumesc din partea mea, că altfel nu aflam de emisiunea ta. :mrgreen:

  P.S. Aşa-ţi trebuie dacă nu m-ai anunţat. 😆 Oricum, RTV e prea puţin pentru tine. Măcar dă-ne reperele orare, serios, rareori dau pe iRealitatea (eu i-am zis aşa şi au preluat-o toţi portocaliii 😡 ).

 35. Roxana Iordache Says:

  @Ion Olteanu. Respectele mele, domnule! Vă mulţumesc încă o dată pentru faptul că mă onoraţi cu mesajele dumneavoastră. Faptul că existaţi şi v-aţi întors în ţară e oxigen.

 36. anca florea Says:

  azi am fost la Belu catolic,ca in fiecare an . am pus pe mormintul Seniorului pe linga candele albe,mari si frumoase ca niste pasari…pe linga flori..am pus frunze galbene si aramii si verde stins ,de artar. un desen de frunze am facut pe pamintul negru . mama i-a cerut iertare si de data asta.ca nu l-am apreciat destul,noi toti…
  atit.atit mai putem face pentru oamenii cu care istoria nu a fost dreapta.

  Vali Sterian – Ruga
  http://www.youtube.com
  Ruga
  (asta am postat azi pe facebook..dar pt tine am dat copy..nu- trebuie postat,ti-am scris tie ca sa stii…te pup)

 37. sofi Says:

  Am toata admiratia pt Oana Stancu,si ii doresc izbanda pe toate planurile.Locul lui basescu este ,fara indoiala la puscarie,si ii doresc sa traiasca bine acolo,mult si bine.In alta ordine de idei as vrea sa stiu de unde naiba au totusi bani romanii sa dea navala in magazine si sa cumpere ca disperatii tot ce le iese in cale,ca eu sunt salariata si nu-mi permit fratilor asa ceva.

 38. Fericirea - EDUCATIE EMOTIONALA Says:

  […] Mihaela Găleţeanu, Maricica, Mirela Pete, Pavel Arcană, Ramona-Dojo, Răzvan Pascu, Rokssana, Roxana Iordache, Semanticus, Serginho, Shayna, Teo Negură, Theodora, Ulise, Valentin, Valeriu Costin, Vania, […]

 39. Seby Says:

  Va aducem la cunostiinta fapte de natura penala ce il leaga pe Dl. Stanescu Vasile, om de afaceri din Ramnicu Vâlcea, cu relatii si legaturi in mafia a orasului Ramnicu Valcea, fosta grupare GORUN, de conducerea CEC Bank SA Sucursala Ramnicu Vâlcea, si anume fostul director Dobrisan si actualul director Mariana BARBU, dar si de directorii FNGCIMM, sucursala Craiova, familia dlui LAPADAT
  In fapt :
  Pe rolul Tribunalului Ramnicu Vâlcea se afla dosarul 3890/90/2010 in care Dobrisan Dorin si Ciogescu Ovidiu sunt acuzati de fapte de coruptie, luare si dare de mita si alte infractiuni.
  Dorim sa va aducem la cunostinta ca nu numai aceste doua persoane se fac vinovati de aceste fapta de coruptie, ci si actuala conducere a Sucursalei CEC Bank SA Ramnicu Vâlcea, Dna Mariana Barbu impreuna cu Dl. Claudiu Ciocarlan, director Contencios CEC BANK SA Bucuresti si omul de afaceri Stanescu VASILE, administrator SC MAECLO SRL Ramnicu Vâlcea
  In anul 2007, Stanescu Vasile (C.N.P. 1690625384202, – nascut la data de 25.06.1969) si fostul director al CEC Bank SA Sucursala Rm. Vâlcea, Dorin Dobrisan s-au intalnit in prealabil in vederea negocierii comisionului pe care Stanescu trebuia sa il plateasca pentru banii pe care ii va accesa ca si credit
  Cateva saptamani mai tarziu, prin conturile SC ElectroVâlcea SRL au fost virati in contul SC MAECLO SRL pentru MATCON SA Bistrita in jur de 300.000 de euro pentru achizitionarea unor instalatii si echipamente de productie a materialelor de constructie.
  Transferul a fost aprobat de Dorin Dobrisan fara acordul celor de la Centrala Bucuresti iar banii au fost virati fara nici o garantie si/sau contract semnat in prealabil, ulterior urmand a fi semnate contractele de credit pentru MAECLO SRL de catre Directorul CEC Bank Suc. Vâlcea, Dl.
  Dobrisan Dorin si Administratorul SC MAECLO SRL Stanescu Vasile
  In continuarea anului 2007, dupa ce firma isi achizitionase materialele de productie, administratorul firmei decide, dupa discutii prealabile cu noul director Mariana, sa intre in insolventa pentru a nu mai fi nevoit sa returneze sumele de bani împrumutate de la CEC Bank SA. De mentionat ca Administratorul SC MAECLO SRL nu a participat nici macar cu 10% aport pentru obtinerea
  acestui imprumut.
  In Noiembrie 2009, Stanescu Vasile se intalneste cu directorul CEC Bank Sucursala Râmnicu Vâlcea, ii ofera 10.000 de euro si este aprobat pentru un nou credit in valoare de peste 400.000 lei, desi multi dintre consilierii bancii s-au opus.
  Noi nu am avut insa un cuvant de spus contra cuvantului directoarei bancii, Mariana Barbu, care ne-a explicat ca: „ este cea mai buna solutie si ca bancherii adevarati sprijina investitorii mici si mijlocii care acum in aceste momente de criza, au probleme” citand dintr-un discurs al dnei Iovu
  In contra, i s-a explicat dnei Mariana Barbu ca acesta firma a avut probleme din momentul in care i s-a acordat creditul initial si ca problemele acestei firme nu tin de criza financiara ci de prostul management al societatii. Administratorul este un tepar care ne-investind nimic in
  societate o va dori pana la urma in faliment.
  Aceste argumente insa nu au ajuns la timp iar Mariana Barbu a acordat societatii inca un imprumut.
  Directorul FNGCIMM este convins la randul sau de catre Dna Mariana si Dlul Stanescu sa ii aprobe acest credit pentru o „spaga” mult mai mica, de doar 5.000 de euro. Suma oferita cadou de catre Dl. LAPADAT societatii MAECLO SRL este de peste 800.000 de lei (ron) in garantii de stat, chiar daca societatea era in acel moment in executari silite!
  Ce este foarte interesant este structura si destinatia acestui nou credit accesat de la aceeasi CEC Bank SA Râmnicu Vâlcea.
  Destinatia initiala a acestui credit este continua retehnologizare a fabricii in 2010, însa din cauza datoriilor si a zecilor de propriri pe conturi in favoarea Directiei Generale a Finantelor Publice, banii vor fi folositi in mare parte la plata datoriilor
  Acest nou credit este „împachetat” intr-o refinantare a vechilor credite, dar surpriza, cu aceleasi garantii, deoarece adm. societatii nu are de unde sa aduca noi garantii, si de fapt, in contul sumei platite ca mita directorului sucursalei CEC si a directorului contencios Ciocarlan, nici nu ii este cerut acest lucru.
  Tot statul roman este cel care este pacalit din nou, prin intrarea in joc a FNGCIMM, care cere in plus aceleasi garantii ca si CEC Bank SA
  BANII unei banci in care Statul este actionar majoritar sunt folositi pentru plata datoriilor unei firme private tot la stat iar garantia acestui credit este data tot de statul roman, prin FNGCIMM
  In total, paguba pe care a creat-o acest administrator, Stanescu Vasile societatii CEC Bank SA este de peste 40.000.000.000 de lei vechi (patru zeci de miliarde de lei vechi) sau de aproape un milion de euro
  Toate aceste sume pot fi verificate in contractele de credit acordate catre MAECLO SRL de catre Dl. Dobrisan si Dna. Mariana BARBU
  Deci, modulul de actionare al lui Stanescu a fost urmatorul:
  1) Împrumuturi negarantate de la CEC Bank cu complicitatea Directorului de Sucursala si a celor din Centrala CEC BANK Bucuresti, in special al Directiei Contencios
  2) Garantarea cu un teren personal si cu o garsoniera a caror valoare nu mai acopera acum nici macar 5% din valoarea creditului initial, nu mai vorbim de creditele urmatoare
  3) Intelegerea cu functionari publici inalti, in special directori de sucursale sau de la centrala, in acest caz dl. Dobrisan, Dna. Barbu Mariana pentru accesarea creditelor
  4) Intelegerea cu director FNGCIMM Craiova, LAPADAT, pentru garantarea acestor credite
  5) Folosirea de contracte falsificate de catre administratorul firmei MAECLO SRL pentru a dovedi o sursa de venit care de fapt este inexistenta
  DOVADA: Societatea putea livra in 2007, in jur de 700mcb materiale de constructii/luna potrivit descrierilor in scopul si finalitatea contractelor de imprumut, iar contractele incheiate de
  societate si „depozite, distribuitori”, depuse la CEC Bank SA insumeaza peste 3000 mcb/luna. Aceste contracte au fost „verificate” de catre oamenii apropiati dnei Mariana Barbu
  6) Intrarea in insolventa apoi faliment pentru a nu mai rambursa creditele accesate
  7) Intelegere prealabila cu SC. Dinu Urse si Asociatii (administratorul judiciar) si vânzarea activelor societatii unor interpusi si lasarea pasivului in seama statului, adica in seama CEC Bank, FNCGIMM si a altor creditori
  Pentru verificarea a celor de mai sus, rugam organele abilitate sa verifice urmatoarele:
  1) Baza in care a fost acordat creditul initial pentru SC MAECLO SRL in vederea achizitionarii utilajelor de la SC MATCON SRL Bistrita, bani care au fost rulati prin contul SC ElectroVâlcea SRL
  2) Contractele fictive care au fost încheiate intre SC MAECLO SRL si respectiv alte firme de “distributie” pe valori si sume fictive pentru a dovedi o capacitate de plata mai mare decât o putea sustine firma
  3) Scopul pentru care au fost acordate aceste credite si maniera in care au fost folosite, adica in loc de extindere si retehnologizare fabrica in mod fraudulos si in numele administratorului Stanescu Vasile
  4) Garantiile oferite pentru aceste credite si care nu acopereau nici macar 30% din valoarea creditului acordat de SC CEC BANK Râmnicu Vâlcea
  5) Garantiile personale oferite de administrator/asociati
  6) Baza pentru care a fost aprobata garantarea acestor sume de catre FNGCIMM prin folosirea acelorasi garantii personale
  7) Motivele refuzului conducerii CEC BANK Suc. Vâlcea si Centralei CEC BANK Bucuresti de a verifica starea de solvabilitate a societatii SC MAECLO SRL, inainte de a acorda credite si/sau refinantare
  Motivele refuzului Dnei. Barbu Mariana din conducerea CEC BANK Suc. Vâlcea de a începe executarea silita a activelor MAECLO SRL in momentul in care era clar ca situatia societatii este dezastruoasa, dar înainte ca aceasta sa ceara protectie prin legea 85/2006
  9) Motivul pentru care nu i s-a cerut adm. Stanescu Vasile sa aduca un aport personal in acesta investitie, lasand tot riscul in seama CEC Bank SA si permitadu-i acestuia o perspectiva frumoasa in ceea ce priveste jafuirea statului de niste active in valoare de milioane de euro
  10) Motivele pentru care directoarea Barbu Mariana a acordat credite in continuare societatii MAECLO SRL, desi era evident ca societatea nu isi va putea plati creditorii care incepusera executari silite
  11) Motivele pentru care directoarea Barbu Mariana a ignorat notificarile executorilor judecatoresti din Ramnicu Vâlcea ce ii anuntau de inceperea executarilor silite impotriva MAECLO SRL si a continuat sa crediteze aceasta societate, adancind si mai mult paguba bancii noastre, CEC BANK SA
  12) Motivele pentru care Mariana Barbu nu doreste efectuarea de plangeri penale la parchet pentru toate biletele la ordin avalizate si fara protest pe care le are de la asociatii MAECLO SRL ?
  Este evident ca administratorul societatii, Stanescu Vasile, a actionat cu rea credinta in intentia de a crea un mare prejudiciu creditorului principal al societatii MAECLO SRL, CEC Bank SA si a celorlalti creditori ai societatii
  Insa acest lucru nu se putea realiza decat cu sprijinul direct al Dnei Directoare BARBU Mariana si al Directorului Dep. Contencios Bucuresti, Claudiu Ciocarlan
  Dl Stanescu era dator fata de CEC Bank, datorita contractelor semnate, la urmatoarele actiuni preemptive:
  1) Sa informeze banca de orice actiuni deschise in instanta împotriva sa;
  2) Sa nu determine prin conduita sa actiuni judiciare si de alta natura care sa duca la prejudicierea CEC Bank S.A.
  3) Si multe altele mentionate in contractele incheiate cu CEC Bank in scopul prevenirii unor astfel de situatii, cum ar fi cecuri si/sau bilete la ordin fara acoperire
  CEC Bank SA era obligata in cazul incalcarii cauzelor contractuale la executarea silita a activelor societatii in termen de cel mult 7 zile.
  Însa, desi au fost deschise mai multe actiuni de executare silita împotriva SC MAECLO SRL, Dl. Stanescu nu a atentionat banca, a mintit si a dezinformat in continuare CEC BANK SA
  In schimbul anumitor favoruri, directoarea Mariana Barbu a acordat societatii un alt credit de “redresare” pe care societatea trebuia sa il foloseasca pentru a-si plati toate datoriile fata de creditori
  Dl. Stanescu a incalcat toate aranjamentele, contractele si obligatiile sale fata de CEC Bank SA si a folosit o mare parte din acesti bani in interesul sau personal si al directorului Mitroi Nicolae
  Dorim sa se raspunda la urmatoarele întrebari:
  Care este motivul pentru care Dl. Stanescu nu este anchetat alaturi de Dl. Dobrisan pentru aceste acte de coruptie, de mituire a functionarilor publici pentru obtinerea de favoruri personale?
  Faptul ca Stanescu are rezidenta in Paris, Franta desi domiciliul sau este in Ramnicu Valcea, i se poate permite sa infaptuiasca acte de coruptie care duc la pagubirea multor creditori si implicit a economiei romanesti?
  Care este motivul pentru care Directorul Sucursalei CEC Bank Dna Barbu Mariana nu este anchetata pentru aceste fapte de mituire?
  De ce nu verifica nimeni conturile Societatii ELECTROVÂLCEA SRL pentru a vedea transferurile catre SC MAECLO SRL, ambele firme fiind protejate de Dl. Dobrisan Dorin?
  De ce nu este anchetat Dl. LAPADAT, care a garantat foarte multe dintre creditele neperformante ale bancii noastre si care a fost de acord cu toate conditiile cerute de Dna. Directoare MARIANA?
  De ce nu se iau masuri pentru stoparea acestui JAF din banii CEC BANK SA, bani ai statului si poporului roman ?
  Lasam prin aceste fapte si manifestari ale raului sa ne patrunda in casele noastre pana si crima si nimeni nu zice nimic?
  Cine sunte acesti oameni care se cred d-zei locali: Mariana Barbu, Ciorcalan, Stanescu Vasile si Dobrisan ?
  Cine este in spatele lor? Este cu adevarat Dl. Radu Sterian GHETEA si/sau Dna Mirela Iovu ?
  De ce nu anchetati moartea paznicului de la societatea MAECLO care se face vinovata de faptul ca dupa atatea credite si sume de bani primite in contul sau de la CEC Bank nu avea nici macar factura de curent electric platita la zi; ceea ce a dus la moartea paznicului, un copil de 19 ani din Lungesti, ce s-a incalzit intr-o cuseta de PVC si s-a axfixiat ? S-a scris putin despre acest caz, in click magazin, nu s-a mentionat nici numele societatii nici numele firmei de paza datorita anchetei, dar societatea vinovata este MAECLO SRL si persoanele care au impins societatea in aceasta groapa a datoriilor ce a dus la moartea unei pers. nevinovate
  Solicitam sa luati atitudine si sa investigati aceste fapte de coruptie deoarece prejudiciul adus Statului Roman si in mod special Sucursalei CEC Bank Rm. Vâlcea va fi foarte mare
  In acest moment se pregateste falimentul societatii MAECLO SRL prin Adm. judiciar DINU URSE SPRL si judecatoarea mituita Paicu Mihaela care va da pana la urma hotararea sa vanzare a activelor unei firme prietene a dlui Stanescu si va lasa CEC Bank si alti creditori cu pagubele?
  Daca se va interveni intr-o maniera cat de cat rezonabila se v-a putea opri un prejudiciu de cel putin 30.000.000.000 (treizeci de miliarde de lei vechi) bani pe care societatea MAECLO SRL nu ii va mai achita datorita întelegerii cu directoarea CEC Bank Valcea, Barbu Mariana
  In acest faliment urmeaza vânzarea activelor catre o firma fantoma controlata prin Administratorul Judiciar Dinu Urse si Asociatii
  Dovada acestui lucru este simplul fapt ca in momentul deschiderii procedurii de faliment al societatii SC MAECLO SRL, CEC BANK SA a fost singurul creditor care a fost informat oficial de acest lucru si care ar fi putut sa îl opreasca pe Stanescu in goana nebuna dupa distrugerea patrimoniului CEC Bank SA
  Insa Dna Barbu Mariana, fiind „unsa” de dl Stanescu Vasile si-a neglijat in mod grosolan atributiunile de serviciu si
  – Nu a depus opozitie in cele 7 zile premergatoare deschiderii procedurii generale a societatii MAECLO SRL
  – Nu a trimis nici un reprezentant al CEC Bank in instanta (in cardasie cu Directorul Ciocarlan, aceasta fiind o atributiune a dansului, fiind director directia Contencios
  – Nu are nici un interes in a opri acest jaf, initiat de Stanescu Vasile si Dorin Dobrisan, la care si dansa si-a adus o mare participatiune crescand potentialul pierderii bancii cu peste 20 de miliarde de lei vechi
  Nu numai atât, dar banca noastra, prin cardasia celor doi directori, Mariana Barbu si Ciocarlan, CEC BANK nu si-a trimis nici macar un reprezentant si nu a mentionat nici macar pentru un moment ca NU ar fi de acord cu intrarea societatii MAECLO in faliment si posibilitatea pierderii a peste 40 (patruzeci) de miliarde de lei?
  Intelegem deci ca cei doi directori ai CEC BANK SUNT de ACORD cu falimentul clientilor lor din moment ce noi nu am vazut nici un gest care sa ateste contrarul?
  Daca in Romania bugetarilor simpli li-i se taie salariile iar bugetarilor de lux cu salarii nesimtite, cum sunt Mariana Barbu, Dorinel Dobrisan, Claudiu Ciocarlan si altora nu li-i se face nimic, atunci noi vom merge pana la capat, pana la Presedintele Romaniei si pana la CEDO!
  Daca nu vom gasi dreptate in aceasta tara, atunci sa ?titi ca toata EUROPA va auzi de acesti tâlhari care au pagubit si pagubesc in continuare statul si poporul, Barbu Mariana, Dobrisan Dorel si Claudiu Ciocarlan!
  Daca nu s-a facut acest lucru, si anume anchetarea Marianei Barbu si a lui Stanescu Vasile, care din surse neoficiale ar fi sustinut de catre însusi Dl. Radu Sterian GHETEA si Vicepres. CEC BANK Dna Mirela IOVU, asa cum se zvoneste, insemna ca nu se vrea, deoarece ar cadea si alte capete importante!
  DAR! Pana aici! De la jaf si nepasare, s-a ajuns la CRIMA!
  Este banca noastra, a romanilor, si nu vom permite ca aceasta banca sa fie urmatorul BANCOREX, oricat ar vrea unii si altii, chiar multi din conducerea acestei banci!
  Nu numai atata, dar acesti oameni si aceste fapte pun intr-o lumina urata si falsa pe toti lucratorii cinstiti si onesti ai CEC BANK SA!
  De aceea suntem decisi sa continuam pana la final demascarea acestor tâlhari, impostori si jefuitori ai avutiei nationale, a statului Roman, a viitorului acestei tari si a noastra a tuturor!
  Semneaza:
  Un grup de oameni de bine din cadrul CEC Bank Râmnicu Vâlcea

 40. victor Says:

  Analizati pretul de furnizare a apei reci si scumpirea pe 2011
  Ianuarie 2011 mc apa rece 2.44 lei canalizarea 0.54lei
  Decembrie 2011 mc apa rece 3.57 lei canalizarea 0.79 lei
  Preturile sunt fara TVA si s-a modificat din nou incepand cu 01 01 2012 aproape identic ca si la preturile la combustibil

 41. CIUVICĂ, PLÂNGERE PENALĂ CONTRA LUI BĂSESCU « Welcome to Roxania Says:

  […] depune plângere penală împotriva lui Traian Băsescu, pentru toate porcăriile sesizate de Oana Stancu la “Exces de putere”. Inclusiv vânzările anterioare ale fiică-sii mai mari. Şi […]

 42. nicolae Says:

  Din pacate noi nu contam,nici cind votam.Eu ma intreb este vina noastra sau este vina lor.

 43. Julian Says:

  Stimata Doamna Oana Stancu va felicit pentru emisiunea „Exces de putere”, pentru interventiile Dvs. la emisiunea „Sinteza zilei” si pentru intreaga Dvs. activitate de demascare a mafiotilor care ne conduc tara.
  Nu sunteti numai curajoasa, ci si foarte frumoasa, foarte dulce ; asa micuta cum sunteti, sunteti un mare OM, iar eu va iubesc mult.
  Referitor la Dl. Basescu : de acesta nu va scapa Romania decat daca va fi impuscat ca Ceausescu.
  Este cel mai mare mafiot posibil. Asa o doza mare de nesimtire nu am mai intalnit la nici un om, in viata mea.
  Aceasta JAVRA – cum bine l-au numit cei ce demonstreaza – a distrus o tara intreaga.
  Oameni buni din Romania, barbati – daca mai existati – iesiti in strada, nu-i lasati numai pe cei saraci, pe cei tineri si pe femeile care nu mai au din ce trai sa indure frigul la Universitate.
  Cei ca Udrea, Videanu, Blaga, Oprea, Berceanu, Ungureanu, Sulfina Barbu, Ion Oltean, Anca Boiagiu, primarii din Bucuresti care sunt mana in mana cu ei, primarii din marile orase ale tarii , Cocos cu toata clica lui si multi, multi altii, despre care stiti cum se imbogatesc, ar trebui linsati, ucisi ca pe niste raufacatori.
  Pe Boc nu l-am mentionat, pentru ca acest om nu imi inspira decat mila. Nu a facut decat sa il pupe pe Basescu -asa cum zice Mircea Badea -, calcand in picioare caracterul si bunul simt ardelenesc. Parintilor lui si consatenilor lui ar trebui sa le fie rusine cu el.

  Se striga peste tot ” fara violenta” ! Nu vedeti ca fara violenta nu se rezolva nimic ? Micile schimbari facute prin readucerea Domnului Doctor Arafat si inlocuirea unor hoti cu alti hoti in guvern, nu va duce decat la aparitia altor inbuibati care se vor infrupta ca niste hiene din bugetul statului.

  Imi este sila sa mai continui !!!!

  D-na Oana Stancu va iubim, va iubim cum ii iubim pe Stimatii domni Gadea, Ciutacu, Ciuvica, Profesor Atanasiu,
  Profesor Stan si pe toti cei care au curajul sa ia atitudine impotriva celor ce jupoaie tara si isi bat joc de un popor intreg. Eu va consider si veti intra in istorie ca niste eroi.

 44. nicu Says:

  Desi suntem aproape in fundul gol nu suntem in stare sa ne trezim la realitate.

 45. Fericirea - EDUCATIE EMOTIONALA - Povestiri de lecturi școlare Says:

  […] Mihaela Găleţeanu, Maricica, Mirela Pete, Pavel Arcană, Ramona-Dojo, Răzvan Pascu, Rokssana, Roxana Iordache, Semanticus, Shayna, Teo Negură, Theodora, Ulise, Valentin, Valeriu Costin, Vania, Vasile-Pato […]

 46. Adrian Anghelenici Says:

  D-an Oana Stancu, inpreuna cu ceilanti colegi ,va rog faceti o ancheta si un calcul cat ne costa pe noi sa-l intretinem pe acest rebut al istoriei,dupa ce nu va mai fi presedintele curtii constitutionale.
  multumesc
  ciulin de baragan

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: