BĂSESCU LOVEŞTE PROSTEŞTE ÎN MIRCEA DIACONU

Mizeria care i se face lui Mircea Diaconu denotă degringolada regimului Băsescu. În frunte cu frustratul ranchiunos de la Cotroceni, nemernicii plusează în ostentaţia regimului personal, exibând faptul că nu există limită în încălcarea nu doar a legilor şi a însuşi cadrului constituţional caracteristic statului de drept, ci a oricărei reguli înseşi. Infecţii de la putere chiar îşi închipuie că le va merge la infinit şi că politica infracţională de guvernare nu li se va întoarce în faţă ca să le explodeze punitiv. Şi definitiv.

Despre ce e vorba? Despre verticalitatea lui Mircea Diaconu şi a nevesti-sii, Diana Lupescu, doi mari artişti de teatru şi film, două caractere şi o familie frumoasă, cu fibră morală românească –  care mai există doar sporadic, fiindcă poporul, din păcate, şi-a pierdut-o, distrus de experimentele puterilor criminale. Mircea şi Diana – le zic aşa pentru că sunt amicii mei dragi – nu doar că ne delectează artistic, ei ne reconfortează ca oameni frumoşi, verticali. Sunt dintre cei care niciodată n-au prestat şi nici n-au mâncat necomestibil. Sunt dintre oamenii aflaţi în slujba binelui, a căror viaţă şi carieră fac o mărturie vie a credinţei în Dumnezeu. O înmulţire a talanţilor.

Mircea Diaconu e senator PNL, senator argeşean, care a câştigat într-un colegiu de pe meleagurile natale ca un liberal veritabil ce se află: prin el însuşi. Făcând cinste ţinuturilor brătiene din judeţ. Oamenii l-au ales pentru că, artist genial fiind, în viaţa reală e el însuşi: adevărat. Un tip care nu minte şi nu înşeală, un om direct la inimă şi minte, o persoană caldă, cu un umor cuceritor. Diana e o minunată, o pisică sofisticată, dar care nu zgârie decât pe cine trebuie. Şi doare. Doare rău. Trezeşte complexe în nulităţi.

Diana e bună, o bunăciune deşteptă foc şi zgârietura nu e intenţionată. E doar efectul-bumerang al invidiei şi urii. Proştilor. Mircea, în schimb, deranjează şi altfel. Deranjează politic. Deranjează rău. Adică bine le face. Atitudinea lui FRONTALĂ la adresa imposturii regimului Băsescu şi în apărarea Majestăţii Sale Regelui Mihai I al Tuturor Românilor i-a sfredelit la ficaţi pe mititei. Ranchiunosul Băsescu se sufocă în propriile complexe, la fel ca un monstru strangulat în cordonul urii ombilicale. Faţă de adevăr, dreptate şi valoare.

Şi ce şi-au zis micuţii? Să-l facem cu draga de ANI şi draga de ea să-l trimită la DNA. În prostia lor, nici nu s-au gândit că se fac de râs în faţa oamenilor. De fapt, nici nu le pasă. Ei au ajuns la stadiul în care îşi închipuie că politica de intimidare şi cea a faptului împlinit constituie cheia perpetuării la putere. Fals! De ce? Pentru că personalităţile fac istoria. Regele Mihai I a făcut istorie şi face istorie prin tot ceea ce este. Prin simplul fapt că respiră. Discursul epocal din Parlament e un bonus naţional. Un balsam pe rana naţională. Te unge pe suflet, cu o vorbă dragă Regelui nostru.  

Mircea Diaconu vs Băsescu în faţa naţiunii punctează de aşa natură încât impostorul de la Cotroceni mai bine pierde prin neprezentare, doar cu 0-3. Altfel, e spulberat cu scor de maidan. Şi echipele, şi oamenii de elită dau scor de maidan când sunt enervate foarte tare. Un domn poate să fie şi golan, chestie de adecvare. Un derbedeu, însă, nu poate fi niciodată un domn. La fel cum o periferică precum ibovnica prezidenţială nu poate fi niciodată nici la degetul mic de la piciorul Dianei Lupescu. Doamnă şi domniţă. Nobleţe artistică şi sufletească, la înălţimea sângelui albastru.

Bref, penibilul Macovei de la ANI şi-a lipit călcâiele de şi-a scuturat cârlionţii. Şi a recidivat în tâmpenie. Acum câteva luni ANI emanase inepţia că Mircea Diaconu e incompatibil, fiindcă nu poate lua bani de la stat şi în calitate de director al Teatrului Nottara, şi în calitate de senator. O idioţenie fără margini, din categoria înfierării cu mânie proletară a profesiilor liberale. Iar acum, ANI se întrece pe sine în penibilitate prin imbecilitatea acuzaţiei de abuz de putere şi conflict de intrerese, anume că şi-ar fi promovat nevasta ca director artistic, deşi ea n-ar avea calificarea!

Şi cine pune verdictul? Nulităţile se pronunţă cu privire la competenţa profesioniştilor. În acest caz, a artiştilor. Trebuie să ni se spună cine au fost imbecilii de la ANI care au putut formula o asemenea imbecilitate. Sau mai bine să mărturisească ei. Refrenul lui Postelnicu nu le va folosi la nimic mai târziu.

P.S. Unde e conducerea PNL?

40 răspunsuri to “BĂSESCU LOVEŞTE PROSTEŞTE ÎN MIRCEA DIACONU”

 1. BĂSESCU LOVEŞTE PROSTEŞTE ÎN MIRCEA DIACONU » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 27 October 2011 – Blog « Altfel de recenzii […]

 2. olimpiu Says:

  Crin a vorbit ieri pe la Talk-show, acum a luat o pauza
  orice spun liderii opozitiei Base a declansat operatiunea catuse si apoi vad ca mai mult se face reclama ipotezei conform careia din 2014 se poate face rocada presedinte -prim minsitru intre PSD si PNL….si ei nici nu au castigat alegerile ,iar chiorul calareste bine merci toate institutiile de forta
  de altfel am vazut ieri pe gainarii care ne conduc din vest si care vor sa ne abureasca ca ne scot din cacao, asa ca Base se potriveste acestui puzle de imbecili

 3. Huhu Says:

  Diana Lupescu (Wolf) evreica ca si monstruoasa amanta evreica Magda Lupescu (Wolf) a regelui Carol al II lea slugoiul evreilor?!

 4. Maria S.(Timisoara) Says:

  Si care e problema Huhu ? Eu sunt romanca, nici o picatura de evreu in sangele meu, si te intreb care e problema.
  Diana Lupescu si Mada Lupescu, de ce le alaturi ?
  Si vorbesti despre sotia lui Mircea Diaconu ?
  Raman consternata de modul acesta de a asocia, pentru ca gandire nu este.
  Imi pare rau.
  E o alaturare mecanica si punct.

  Mircea Diaconu a spus pe la Antena 3, cred ca la Radu Tudor, Punctul de intalnire, nu sunt foarte sigura, ca Uzurpatorul rade singur (de glumele lui, asta era directia ideii).
  A fost mortal.
  Regimul parvenitilor oranj si distrugatorilor de tara si popor roman, cu tembelul din Cotroceni in frunte, nu iarta.
  Sa nu-i ierte nici Dumnezeu pe ei !

 5. acuvio Says:

  @Roxana Iordache – Vă mai amintesc şi eu de acea preluare ? 🙂
  Dacă este dificil cu postarea originală, cel mai simplu, ştergeţi imaginea, postul dumneavoastră rămâne, nu vă afectează cu absolut nimic un post din urmă cu jumătate de an.
  Dacă doriţi să protejaţi astfel de comportamente protejând şi girând, după atâtea rugăminţi, un bloger ciorditor, pentru că este liberal, mă face să cred că una blogăm alta fumăm 🙂

 6. Roxana Iordache Says:

  @acuvio. Vă mai amintesc şi eu că v-am solicitat un link la postarea care vă atestă paternitatea? 🙄 În rest, căutaţi alt blog care să mai aibă precizate sursele. Toate. Cred că am iniţiat acest obicei în blogosfera de pe la noi.
  P.S. Fumatul e o prostie.

 7. J o h n s o n Says:

  Aloooo Macovei de la Bruxelles !!! La mizeria asta de ANI te refereai 24 din 24 cu spume la gura ? Nu ti-ar fi rusine rapandulo… 😡

 8. motraucs Says:

  http://www.libertatea.ro/detalii/articol/invata-sa-comunici-cu-pisica-358531.html

  😳

 9. Huhu Says:

  Scumpo Maria S. doar intreb, nu dau cu bita. Istoria ne spune ca amanta regelui Carol al II lea, evreica Magda Lupescu (Wolf) a fost un monstru cu chip uman, ea l-a convins pe rege sa instaureze dictatura regala evreiasca in timpul careia stapini absoluti in RO. au fost evreii acestei tirfe, nu-s legionar, in acel timp la ordinul ei prin cretinul Carol al II lea au fost exterminati 300 dim capii legionarilor+Zelea Codreanu!
  Tot datorita ei cacatCarol al II lea a facut mule crime. mirsavii!

 10. Bibliotecaru Says:

  Ştiţi când m-a bufnit râsul?

  Când a venit un nea cutare şi spunea că doamna Diana Lupescu a câştigat fraudulos 70 de mii de lei (sper că am reţinut suma bine, pentru că este imensă pentru cineva care activează în domeniul culturii… dacă nu îmi cer scuze faţă de nea cutare) în timp ce domnul Diaconu spune că soţia sa primeşte, ca regizor artistic, un salariu mai mic decât cel de actor. Nu e hilar?

 11. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  Am vazut dis de dimineata stirea si am asteptat reactii vehemente de condamnare din partea opozitiei si A3, dar m-am inselat. Se pare ca fostul KGB-ist care a refuzat intrarea Majestatii Sale in Romania, nepotul Tamarei, alti si alte nima au fost de mai mare interes. Pentru mine Mircea Diaconu este actorul cu mult har pe care l-am urmarit cu placere in tinerete si politicianul care m-a uns la inima cu verticalitatea sa, bunul simt, solidaritatea veritabila si constanta vizavi de problemele romanilor. Cu certitudine este si unul dintre foarte putinele repere morale din politica romaneasca, iar pentru toate acestea sunt alaturi de domnia sa si nu voi ezita sa actionez atunci cand situatia o va cere. Cred ca este de datoria tuturor sa-si faca auzite vocile pentru a nu permite regimului criminal basescu sa denigreze inca un simbol al romanilor.

 12. astra Says:

  Maria, de ce te cobori la nivelul unora cu Huhu?
  Un „Hai sictir scursoare portocalie” e mai mult decat merita..

  Bai Huhu,gunoiule… esti un nenorocit… cazi mort javra basista

 13. Ghita Bizonu' Says:

  Huhu

  in epoca „Duduii” i se reprosa un singur lucru : ca prea se baga in „afaceri” . Adica „comisioane” in schimbul unor contracte (adica benefitz garantata din buget!) si excluderea „concurentei”.
  Insa la un moment dat Auschint (si el evreu) a ajuns la mititica – cam ca Dinu Patriciu. „Duduia” nu a miscat un degetle (asta daca nu a pus ea o „vorba” ca sa fie arestuit- cestiune care facu pe Pamfil Seicaru sa noteze ca Duduia nu cunostea decat „solidaritatea de comision”. Si din gasca ei faceau parte desti crestini cu unghii lungi -deh „comisionu” este multicultarl prin definite!

 14. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Dom’le, lasati organele statului sa bage spaima in „burgheji” si sa faureasca noua oranduire basesciana! Nu fiti „cozi de topor” ale mogulilor rai si tonomate in euro 🙂 … Mircea Diaconu a furat aurul din „Profetul aurul si ardelenii” si petrolul din „Pruncul,petrolul si ardelenii”! Iata deci ca pe langa indecizia UE ,economia Romaniei este subminata si de Mircea Diaconu, deoarece Diana Lupescu a luat leafa de la Teatrul Nottara, desi era si sotia actorului !!!! Uratttt,trebuia sa munceasca pe gratis ca sa nu exista dubii si trebuia sa fie incapabila ca sa nu fie niciodata avansata ! 🙂 Lucrul acesta este o crima de neconceput si se stie ca oamenii integri ca Basescu 🙂 isi tin sotiile acasa,casnice,tocmai de frica ANI . 😉 Onoare muncii,servim patria !

 15. Serban G Says:

  In faza aceasta incipienta a loviturii sub centura data de PDL si cel mai probabil de Basescu cel mai bine este ca deocamdata sa nu se bage nimeni… Sa explice domnul Diaconu in stilul dumnealui cu care ne-a obisnuit de calm si bun simt despre ce este vorba,dansul cunoaste faptele in cel mai mic amanunt si poate lua o pozitie publica care sa-l reprezinte…Automatismul acesta ca cineva trebuie sa sara imediat in ajutorul cuiva din familia politica nu mi se pare cel mai fericit….Doar daca apararea „invinuitului” se va lovi intr-un zid al nesimtirii iar acuzele vor lua amploare atunci cand niciun argument nu-si va mai avea locul ar putea si PNL sa faca apel la un gest,o atitudine transanta in apararea distinsului senator Diaconu …

 16. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Domnule Serban G.,fara sa fiu rau (heh, 🙂 ) va urez sa aveti parte de o situatie in care sa fiti atacat pe nedrept de o institutie comandata politic si SI NU SE BAGE NIMENI in problema dumneavoastra .Parerea mea este ca in cazul unor institutii care functioneaza bine, intr-o tara democratic condusa ,ar trebui sa urmeze oricine recomandarea dumneavoastra. Daca eram in Germania , Finlanda,etc. , va dadeam dreptate ! Nu este insa cazul Romaniei de acum ,unde la astfel de abuzuri provenite de la o institutie comandata politic ,ca ANI (care din 175 de dosare- in trei ani de activitate- a avut DOAR UNUL SINGUR finalizat fara NUP) ,ar trebui sa luam TOTI atitudine .

 17. iulia Says:

  Eh! un foc de paie. Au profitat de absenta Maestrului din tara. Oricum, ANI e pe butuci si de aceea…Maestrul ii arde la ficati mereu pe filozofia lui de taran gospodar, care a lasat ceva in urma lui. Ce lasa basescu si bok? Cenusa si jale…

 18. iulia Says:

  Observ ca n-ai avut timp si dispozitie sa propui o tema de dezbatere in legatura cu falsii taranisti care s-au dus sa se inchine la un securist. Macar mai aveam un pic de respect pentru V. Lupu. Dar chiar asa?

 19. J o h n s o n Says:

  Adica nu e in regula ca o actrita dupa cel putin 30 ani de scena si fiulm sa devina regizor azi cand toti tinerii din bransa ne-au plecat pe alte meleaguri dar gasca de cumetrii din pdl poate lejer sa intre in fruntea unor deconcentrate de Stat de unde sa acceseze bani europeni in scopul unor afaceri de familie…Prioritar era Diaconu pentru ca in sondajele de pe masa lui Basescu printre sticlele de whisky se gasesc sondajele facute de SRI care spun ca senatorul PNL este printre cei mai iubiti oameni politici…Asta face ANI azi in Romania sa nu o mai aud pe smiorcăita de la Bruxelles ca cineva persecuta politic institutia lu ma-sa 😡

 20. maiahome Says:

  Si a mai furat ceva domnul Diaconu .Stima si respectul celor care i-au urmarit cariera.sa-i de Dmnezeu multa sanatate sa lupte cu jigodiile basiste

 21. acuvio Says:

  @Roxana Iordache – Am lăsat linkul de mai multe ori, în comenturile anterioare, ultimul la postarea “Băsescu în sevraj”. Chiar dacă a făcut crop să înlăture watermarkul meu şi a redenumit se observă watermarkul de fundal, care nu este al lui 🙂

  http://acuvio.blogspot.com/2011/03/procesul-funny-photo-traian-basescu-si.html

  P.S. Am remarcat ceea ce spuneţi şi am spus că nu aveţi vină, din păcate cei mai mulţi procedează altfel. Greu, dar sper să mă las de fumat 🙂

 22. Huhu Says:

  Retardatule evreu Astra, io-s anti basist, nu pro!

 23. Huhu Says:

  Am un mare respect pentru regele Mihai e un om cinstit si bun la sufet, regele Carol al II lea a fost un gunoi uman, nu degeaba nu e deloc iubit de nimeni, nici de regele Mihai, in afara de evrei a caror sluga a fost, subjugat fiind de tirfa lui amanta evreica!

 24. Huhu Says:

  Am uitat, i-l respect mult pe Mircea Diaconu sint de aceeasi parte a baricadei cu el, pe baricada PNL, SPER SA NU AIBA SI EL ”PLACEREA” DE A FI MANIPULAT, DUS DE NAS DE O EVREICA, ASA CA CRETINUL CAROL AL II LEA!

 25. stejarul Says:

  @ Huhu

  sunt si evrei buni si evrei diabolici. Sunt si foarte multi romani numa buni de bagat in teapa. Da, putem sa ne apucam sa facem galagie anti-jidaneasca. Ce facem cu romanii ticalosi, pe aia unde ii incadram? Tre sa facem galagie si impotriva lor. Ce parere ai de ungurii decenti si cei care isi merita denumirea de bozgori? Facem galagie si impotriva lor?
  Oare nu ar fi mai simplu sa ii bagam pe toti dracii la gramada. Orice ar fi ei, jidani, bozgori, romani imputiti?
  Generalizarile astea nu-s bune. Mie nu mi-ar conveni sa ma considere lumea ca is ca basescu numai pentru ca ma declar ca sunt roman ca el.

 26. Ovidiu Says:

  DOCUMENT – Nicolae Ceauşescu dorea nici mai mult, nici mai puţin decât anularea Pactului Ribbentrop-Molotov şi unirea Basarabiei cu România. 13 noiembrie 1989. În 4 decembrie se întălneşte la Bucureşti cu Gorbaciov, în 25 decembrie este executat.

 27. Huhu Says:

  Corect e tot ce spui Stejarule.
  Io nu fac nici o deosebire intre nationalitatea escrocilor, hotilor, acum e vorba de tirfa evreica amanta a cretinului Carol al II lea, si nu uita cel mai mare hot din Istoria omenirii, lumii e evreul Bernard Madoff, si Gaddafi e evreu dupa legea evreiasca, mama si bunica lui erau evreice, au furat foarte multe miliarde de dolari, deci nu poti compara cei mai mari hoti din Istorie cu mici hoti ai altor popoare!

 28. Huhu Says:

  Da, stiu, sint si evrei cinstiti, buni, ei din pacate sint stigmatizati de cele mai mari furturi si escrocherii din Istorie ale evreilor lor hoti!
  Evreii cinstiti trebuie sa se revolte impotriva marilor hoti evrei, sa se uneasca cu victimele lor din toate popoarele lumii!

 29. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  Intrebarile de mai jos le-am adresat in timpul aparitiei la „Vorbe grele” a primului spion Maior, asa cum ma asteptam nu au fost postate, desi indirect Ciutacu l-a intrebat cate dosare nepredate la CNSAS mai sunt in posesia SRI, iar Maior a raspuns „cam 50.000 din motive de securitate nationala”, adica securistii sunt inca activi.
  Acesta este motivul pentru care tara noastra este acum in coma!

  „Poate aflu si eu de ce Directorul SRI a refuzat timp de doi ani, contrar prevederilor OUG 24/2008, sa transmita CNSAS datele privind gunoaiele Securitatii, cpt. Ciuta Gheorghe si cpt. Vilceanu Ion, ofiteri operativi intre anii 1983-1986 in dosarul de urmarire al subsemnatului si sotiei. Nu asa ar fi normal intr-un stat pretins de drept, in care serviciile nu sunt politizate si nici slugi ale stapanirii? Sau am ramas tot la Securitate?”

 30. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  Da, dupa terminarea emisiunii A3 a postat intrebarile mele si uite asa au rezolvat situatia, adica a ramas tot ca inainte. Bravo A3!

 31. virusverbalis Says:

  Pe albastrul cerului,
  La rascrucea codrului,
  Un vultur se tot rotea,
  Cu lupinguri se falea..
  O vulpe, cam jigarita,
  Intreba, pe drept, uimita:
  -Vulture, tu ma lesini,
  Prea te zbengui printre pini!
  Zau, imi pari far’ de egal
  Esti un vultur epocal..
  Ca e frig sau sta sa ploua,
  Tu te fatai, una-doua..
  Zburatorul cu talent,
  O privi indiferent..
  -Vulpeo, o sa-ti spun doar tie:
  Traim in democratie!
  Poti si tu, ca te vad fleasca,
  Si, precis, ai zvac in ..ceasca..
  Baga vulpea-n scafarlie
  Si-o porni pe cararuie…
  C-o mutra copilareasca,
  Sa soarba mana cereasca…
  Si-alerga in luminis,
  Prin scaieti si zmeuris…
  Un urs, cu blana mai noua,
  Cu ceva freamat la oua,
  O vazu cu cracii-n sus
  Si-i zise , binedispus:
  -Ce-ai, cumatra, chiaunisi,
  Faci asa , ca naparlisi?
  Aicea nu esti pa strada,
  In plm-ea da neroada..
  -Nu-s nebuna, Mos Martine,
  Ma doare-n cur si de tine.
  E doar simpla reverie,
  Ma simt in democratie..
  -Asa , vulpeo, bine zici
  Vin’ , la taica, in carici!
  Si-nca ceva relevant:
  O sa-l simti, ca e crocant…
  Si-o lua ursu-n mataranga,
  Dublu-axel, sa-i ajunga…
  Pleca vulpea rupta-n sale
  Si-o croi pe-a sa carare…
  Intalni iar vulturasul,
  Ce zbura la fel, pizmasul…
  -Vulture, vai mama mea,
  Ma prinse ursu-n valcea…
  Ma propti, pe supt o creaca
  Si ma “ tesala ” oleaca…
  -Vulpeo, vulpeo, bleaga mea
  Proasta mica, de valcea,
  Ti-o repet, doar ti-am mai spus,
  Democratie-i doar SUS…
  JOS, la masa, la bobor
  DOAR, futai facut cu spor…
  Geaba falfai, n-ai habar,
  Doar aici, gasesti zahar…

 32. virgil florea Says:

  Profilul acestor oameni le este complet necunoscut ticalosilor vremelnici, fiindu-le daca nu o bizarerie atunci sigur ceva cu care nu se vor mai intalni in viata aceasta.Intonatia numelor acestora devine guturala precum aceea din filmele cu moroi iesiti din cele pamanturi.
  Cloaca aceasta de derbedei asezata de multi dintre noi in fruntea amaratului nostru de Stat nu poate fi decat efectul modului in care am reusit sa fim manipulati de Iliescu si ai lui de prin 1990.Iar Basescu este o suma a ce poate fi mai rau intr-un biped.
  Virgil Forea
  Pntcd Arad

 33. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  @Ovidiu .Nu scap de nostalgicii ceusisti nici pe aici ? 🙂 .Nu poti tu sa treci pe site-ul ala si cozile enorme la care nu stiai nici macar ce se da,curentul electric intrerupt,steguletele agitate cand se cobora Geniul Carpatilor si cu tovarasa sa de viata printre muritori ,frigul din case ,televizorul la care mereu se ridicau ode familiei Ceausescu, demolarile abuzive ,salamul mucegait ,etc.?Scrie si ceva de gasca de bizoni incapabili si obedienti (gen Postelnicu) care il inconjurau pe tovarasu’ ,scrie si despre Nicusor ce baiat bun era ,scrie si despre Elena ce geniala era….Scrie tu acolo cu lacrimi in ochi ce om deosebit era Ceausescu, ca eu o sa beau un vin cu prietenii in cinstea mortii acestei jigodii .O sa ne amintim cu scarba de vremurile pe care le regreti tu !

 34. mgabim2009 Says:

  @Rox, stiu si respect atasamentul tau catre PNTCD. Dar intreb si eu ca ala prostul, cum poti sa te duci si sa ccepti medalia”REGALA” dimineata si dupa o ora sa te duci sa pupi mina celui ca re l-a facut tradator pe cel care te-a medaliat?
  Tipul s-a scuzat ca vezi doamne daca gruparea adversa se ducea cum i-ar fi considerat sustinatorii (!????) daca nu s-ar fi dus! Dana Grecu a spus bine (dupa pararea mea)” Ciorbea a batut palma cu Basescu. Dar de ce?Basescu a spus clar, doreste sa traga alaturi de PDL un partid ce poate concentra curentul monarhist, si i-a gasit pe cei de la PNTCD! Tu unde te situezi visavi de aceasta afirmatie. Sincer, ma asteptam sa comentezi subiectul, in conditiile in care te atinge direct.

 35. J o h n s o n Says:

  Victor Ciorbea l-a iertat pe Băsescu : „Și o faptă penală se prescrie în cincisprezece ani, darămite o frustrare” a spus cel care a luat decoratia de la Rege dupa care a fugit la Cotroceni sa prinda un cm patrat de cur de lins…ne mai miram de ce s-a dus in prapastie PNTCD-ul…

 36. Virgil Ilie Says:

  ROG PE ACEASTA CALE CASA REGALA A ROMANIEI SA PURCEADA NEINTIRZIAT LA RETRAGEREA DECORATIEI OFERITE NUMITULUI CIORBEA VICTOR , CARE LA NICI DOUA ZILE DE LA PRIMIREA ACESTEIA S-A DUS LA COTROCENI CA SA ASTEARNA PRES LA PICIOARELE LUI BASESCU GLORIOSUL NUME AL PNTCD .

 37. stejarul Says:

  Ce a ajuns Romania!

  Voiculescu este “securistul de serviciu” asa cum becali e “arestatul de serviciu”, Ponta e “opozitia de serviciu”, Antonescu e “fraierul de serviciu”, Magureanu Imre Asztalos Virgil e “prezicatorul de serviciu”, basescu e “jucatorul de serviciu”, samd intr-o lume trasa de sfori de aceiasi “revolutionari de serviciu”. Totul e o mascarada mizerabila in care uzurpatorii revolutiei au lasat temporar la franele tarii un nebun deoarece masele doreau schimbarea. Sa fie siguri ca nu infunda puscariile, fesenistii si-au asigurat ca tot ei , transpartinicii, detin STRAMBA DREPTATE in tara asta: procuratura (Kovesi sportiva de la U Cluj unde mare maher a fost tovul Liviu Maior) DNAul (Morar coleg de facultate cu cristi de la secu), SRIul (cristi, baiatul tatii cel buca-lat), guvernul (Boc cel mic, fost student alt tovului Liviu Maior), iar opozitia e controlata la sange sa nu care cumva sa ia puterea mai devreme decat trebuie prin finutul Ponta. Ce inseamna mai devreme?
  Pana cand romanului nu i-a ajuns cutitul la os sa nu mai indrazneasca sa fie dezgustat de partidul fesenistilor, basescu va fi tinut la Cotroceni de catre fesenistii deghizati in democrati monarhisti.
  Basescu sta la putere pentru ca asa vor PSDistii. basescu a incalcat fiecare articol al Constitutiei cu meticulozitate religioasa, a compromis la maximum posibil sansele Romaniei de a intra in Schengen , a distrus economia cu tupeul unuia care stie ca nu va pati nimic, eventual va fi numit prim minstru in guvernul fesenist viitor. Opozitia nu este in stare sa il dea jos. De vina e “baletul traseistilor”: Regizorul le spune “mai popescule tu treci azi in tabara opozitiei iar tu ionescule treci la UNPR”. Urrneaza rauri de cerneala in presa de cum opozitia a fost majoritara in Parlament pentru doua ore, treizeci si trei de minute patru secunde….
  Numai iesirea in strada a maselor de amarasteni mai scoate tara din haosul fesenist. Pana cand fesenistii tradatori de tara nu infunda puscariile nu va fi libertate si democratie in Romania.

 38. Radu Humor Says:

  Sincer sa fiu , de la ceilalti nu aveam asteptari prea mari, dar de la Victor Ciorbea, da !
  Si daca este asa cum reiese din aceste postari, gestul disperat al impacarii celor doi, semnifica cel mai bine situatia halului in care poate ajunge o natiune intr-un timp record.
  Altii in 20 de ani construiesc si consolideaza sisteme socio-economice care duc la bunastare generala, in timp ce noi romanii, e drept cu „äjutor” criminal de aiurea, am reusit sa ne taiem singuri nu numai craca de sub picioare, dar si radacinile istorice si fara osardia unor oameni ai lui Dumnezeu, le-am fi taiat si pe cele crestin ortodoxe, singurele care ne mai mentin in randul acestei lumi din ce in ce mai nebune si rele !

 39. cornelius56 Says:

  Bună Ziua !
  Dincolo de limbajul prea colorat al articolului – de altfel „firesc” unei continue [Lovituri de Măciucă] oferite „cui s-o nimeri” de IMPOTENTA noastră „conducere” … votată pe baza [Vorbelor şi Promisiunilor] -, dincolo de poziţionarea tranşantă (alături de [cel lovit] şi nu alături de [cel care ridică piatra], dincolo de faptul ireversibilităţii DISTRUGERII unei Ţări Mândre (a fost !) şi Bogate (a fost !) în toate cele, bune ori „nebune” însă având CREZ în Pronia Cerească, dincolo de Aşteptări … neîmplinite, dincolo de lipsa completă de „Acţiune” EFICACE din partea Opoziţiei (care … Opoziţie ?), dincolo … nu ne mai rămâne decât:

  om muri şi om vedea ! Om să fie !

  D’apoi, de n-o fi SĂ FIE, păi nu au „ăştia” dreptate (?): merităm să fim umiliţi, căci … MĂCIUCA este în mâna lor !
  ~
  Cornelius, 🙂

  PS:
  Păi ce credeaţi ?? Că [ulciorul SPART] nu mai este BUN ? !! ~ Cornelius, 😦

 40. Ioan Dav Rusu Says:

  Sa ne spuna Mircea Diaconu…!!!

  Sa ne spuna actorul Mircea Diaconu de ce era , impreuna cu sotia sa Diana Lupescu , in fruntea convoiului militar care venea dinspre Baneasa spre centrul Capitalei in zilele Revolutiei ?
  Sa ne spuna Mircea Diaconu cand a schimbat macazul pentru ca , din balconul Comitetului Central , le cerea revolutionarilor sa faca un culoar in partea dreapta ca sa poata veni viitorii conducatori ! Cine erau aceia ?
  Sa ne spuna Mircea Diaconu care a fost rolul sau in Revolutia din 1989 !

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: