ROMÂNIA, ÎNTRE SUBLIM ŞI RIDICOL

Foto: Agerpres/Business Forum

22 răspunsuri to “ROMÂNIA, ÎNTRE SUBLIM ŞI RIDICOL”

 1. ROMÂNIA, ÎNTRE SUBLIM ŞI RIDICOL » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 26 October 2011 – Blog « Ce cărți vreți să fie traduse? […]

 2. stejarul Says:

  Roxana,
  as spune intre sublim si grotesc! lol ha ha ha

 3. Marcus Says:

  🙂 🙂 🙂 🙂
  sa fii iubita
  marcus

 4. J o h n s o n Says:

  Da…fiecare la locul lui…

 5. George Says:

  daca tii neaparat sa arati ca iti dispretuiesti comentatorii sau postacii mai pune ceva cu tiganii aia doi unu rege si unu prese…caca ori sa inversez, tiganu….caca si ba..tiga…..ne dai voturi!
  Fuck!

 6. mihai4 Says:

  http://www.adevarul.ro/radu_calin_cristea_-_comentarii/Si_eu_am_fost_rege_7_579612034.html

 7. stejarul Says:

  Eba

  http://www.romanialibera.ro/actualitate/fapt-divers/foto-cele-mai-urate-animale-de-pe-glob-ai-curaj-sa-le-privesti-242491-main_pic11.html

  traienica

  http://www.romanialibera.ro/actualitate/fapt-divers/foto-cele-mai-urate-animale-de-pe-glob-ai-curaj-sa-le-privesti-242491-main_pic6.html

 8. Şi a trecut ziua de 25… « Un blog cu atitudine Says:

  […] Moş Crăciun poate fi mai activ şi mai prezent decât noi Majestate va […]

 9. adrian Says:

  Era o glumita pe care am citit-o candva, undeva … nu-mi amintesc unde.
  Cica albinele fac miere pentru ca au regina. Daca ar fi avut presedinte ar fi facut un cacat …

 10. Marcus Says:

  Basescule, Demisia, Pana Nu Restaurezi Monarhia !

  Desi nu sunt monarhist, ba as putea spune ca sunt republican de republican, am fost printre primii care am reactionat violent, dar indreptatit (zic eu) la marlania fara frontiere comisa de semianalfabetu’ vremelnic incotopenit, prin vrerea unora dupa chipul si asemanarea lui in capul statului, la adresa Majestatii Sale Regele Mihai.
  Scriu aceste randuri, pe de-o parte pentru a-i multumi Majestatii Sale pentru aceste cateva zile care au marcat sarbatorirea implinirii venerabiilei varste de nouazeci de ani in verticalitate si demnitate, impotriva vicisitudinilor impuse de un destin tragic,jubileu care a culminat cu discursul tinut de rege in parlamentul Romaniei si care in acelasi timp a primenit, prin simplitatea grandorii sale intr-adevar regale, un aer imbacsit de prezenta sulforos si fasait inabusitoare in topul scenei politice a Romaniei a acestei caricaturi cu pretentii de dictator, Basescu Traian.
  Pe de alta parte, dupa ce am vazut ecoul starnit, nu numai in tara dar si in cele mai prestigioase ziare din lume, atat de prezenta spectaculoasa si istorica de-a dreptul a Majestatii Sale in prim planul politicii dambovitene, cat si jalnica si ticaloasa absenta a Puterii, in frunte cu Basescu, de la acest eveniment, ca republican convins m-au trecut fiorii. Si nu glumesc.
  Imbecilul din capul statului, dupa ce a facut harcea-parcea statul de drept din Romania, incepand cu Constitutia tarii si terminand cu institutiiile sale, reuseste in inconstienta lui, sa comproomita total si ideea de Republica, determinand tot mai multi romani sa se intrebe daca Monarhia constitutionala nu ar fi forma ideala pentru a inlocui batjocura de Republica condusa de un dement doar in interesul lui si al clanului lui de mafioti.
  Eu sunt convins ca media a lucrat in aceste zile “by the book” reusind ca la nivel subliminal sa induca romanului de rand ideea ca, decat un netrebnic la carma tarii, mult mai bine ar fi cu un rege, chit ca nu ar mai fi de luat in calcul optiunea votului in desemnarea sefului statului.
  Ei bine de asta mi-e teama, inca vreo doua trei nefacute din astea, urmate de un referendum destept si o punem de ingropaciune cu parastase la zi a notiunii de Republica, datorita unui incult visceral care efectiv habar nu are ce efect pe termen mediu si lung pot avea actiunile sale de-a dreptul demente.
  Ori cu tot respectul pe care-l port Majestatii Sale, Regele Mihai I, sunt totusi un cetatean nascut intr-o Republica, educat in spirit republican si care doreste sa plece spre cele fara tristete si suspin ca decedat republican
  Mi-e teama insa ca schizo-paranoicu de basescu are o altfel de viziune in ceea ce priveste viitorul acestei tari.

 11. Liviu Says:

  Oare ce cautau liderii diferitelor factiuni ai PNTCD astazi la Cotroceni? Daca stirea asta e adevarata cred ca Seniorul se intoarce in mormint.

 12. Marcus Says:

  @Liviu: fara niciun fel de intentie de a jigni memoria Seniorului, dimpotriva, eu cred , nu ca se intoarce in mormant ci, la nefacutele asa-zisilor taranisti ramasi pe splaiurile dambovitene, a devenit saracu ventilator 🙂
  fara intentie de jignire
  sa fii iubit
  marcus

 13. Maria S.(Timisoara) Says:

  Roxana, e doar ridicol, sau e derizoriu
  Serpii astia portocalii, au transformat Romania in praf, pulbere si au dus-o in derizoiru.
  Asta e nenorocirea.

 14. cristi Says:

  O noua reevaluare a lui Băsescu: Klingo

  Posted by Alexandru Marin4 comentarii

  După modelul Oprea, Băsescu ne propune o noua reevaluare: Klingo*. „Bă, Klingo, pleacă, bă, în p…a mă-tii de aici că tu nu eşti şeful meu!”** – i-ar fi spus Băsescu lui Ciorbea în ’97. Pentru a pune capăt speculaţiilor, fostul prim-ministru s-a dus astăzi la Cotroceni pentru a ne demonstra că fostul ministru al transporturilor avea dreptate. Din păcate, atunci se dărâma guvernul CDR. Astăzi, cei doi se joacă cu soarta PNŢ-CD.

 15. Zina Says:

  Mde…, majoritatea românilor sunt ca în a doua poză, nu ca în prima, aşa că…se explică…

 16. Mâţa Says:

  @Marcus. Iarăşi vorbeşti fără să cunoşti. PNŢCD a fost azi doar la Palatul Elisabeta, unde Majestatea Sa Regele Mihai I l-a decorat pe Victor Ciorbea cu ordinul „Crucea Casei Regale”. Restul e impostură, dar pentru tine mai important e să denigrezi în linia propagandei marxist-leniniste.

  @cristi. Colportezi imbecilităţi.

 17. acub123 Says:

  Cred ca prima poza era suficienta. Ca cauta Iliescu acolo?

 18. Marcus Says:

  @Matzo, iar s-a trezit propagandistu’ comunist in tine. In primul rand ca nu eu am deschis acest subiect, ci un taranist de-al vostru. Doi, daca Ciorbea avea coloana nu avea ce sa caute la Cotroceni si nu la Elisabeta asa cum sustii tu. Cum e corect cum zici talica sau cum doineste Radu Tudor:
  „Ciorbea da mina cu Basescu
  Posted by Radu Tudor on October 27th, 2011
  Ce cauta taranistii la Palatul Cotroceni?! Cum e posibil ca Victor Ciorbea sa creada in cintecul de sirena al lui Traian Basescu? Dupa ce l-a facut pe actualul presedinte in fel si chip si a declarat ca e boala incurabila a politicii, astazi Ciorbea a batut palma cu el. Se vede treaba ca oportunismul si lichelismul scabros ramin o constanta a politicii romanesti.
  A murit batrinul Ion Diaconescu, Ciorbea tzusti la Cotroceni. Se intoarce in mormint Coposu cind vede ce fac urmasii sai… ” ?
  Sincer, nici prin spate nu ma doare ce face 0,5% din intentia de vot a romanilor, ma amuza insa cum lingeti unde scuipati 🙂 🙂 🙂 🙂
  sa fii iubita
  macus

 19. Mâţa Says:

  @Marcus. Nu cred că eram născută când dumneata erai furajat cu instructaje la cursul scurt. Le rumegi încă, deci, las-o cu comunismul, că faci exact ca Băsescu. Chiar nu îţi e greaţă de propria mentalitate şi de propriile expresii? Folosirea pluralului aşa cum faci dumneata denotă mentalitate gregară. Prostia înseamnă ignoranţă cultivată. Ştiu că n-ar trebui să-mi pierd timpul.

 20. Huhu Says:

  O imagine ca asta sau oricare alta exprima cit o MIE de cuvinte!

 21. Marcus Says:

  @Matzo: esti redundanta chit ca-ti zici Roxana, Matza sau Mama lui Stefan cel Mare atunci cand, in lipsa de argumente, arunci cu ceea ce zici tu ca ar fi insulta suprema recte apelativul: comunistule! Jalnic, zau asa, schimba placa, a facut sant de 21 de ani. Asta ar fi una.
  Doi: ce-a cautat Ciorbea la Palatul Cotroceni si nu la Elisabeta asa cum incerci tu s-o dai de gard?
  Trei: nu eu am deschis subiectul pe blog ci un tarnist de-al tau (Liviu spune:
  joi 27 octombrie 2011 la 2:03:46 pm

  Oare ce cautau liderii diferitelor factiuni ai PNTCD astazi la Cotroceni? Daca stirea asta e adevarata cred ca Seniorul se intoarce in mormint. )
  sa fii iubita
  marcus

 22. Mâţa Says:

  @Marcus. Dumnezeu să te ajute! Dar şi un psihiatru.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: