BĂSESCU ÎN SEVRAJ. NOROC CĂ NU-L BAGĂ NIMENI ÎN SEAMĂ LA UE, SE ŞTIE CĂ NE FACE DE RUŞINE

Foto: mondonews

Băsescu şi-a dat din nou în petic pretinzându-se zmeu cu liderii UE pe Otopeni. Noroc – vorba vine – că la Bruxelles nu-l bagă nimeni în seamă, iar atunci când face eforturi disperate ca să se bage-n seamă pe-acolo, replicile sunt ca un fluturat din mână pentru alungarea unui muscoi. El chiar ţine să-l enerveze din nou pe Sarko, ca să se dea mare în faţa adulatorilor lui unineuronali.

Băsescu a comis-o din nou, bătându-se cu cărămida-n piept că va fi „ferm” la UE, care, zice el, obligă ţările din zona non-euro să deconteze împrumuturile mari ale ţărilor din zona euro, e.g. Grecia. De fapt, lui Psycho de la Cotroceni îi e probabil ciudă că guvernanţii greci au reuşit să fure – incredibil! – de 5X mai mult decât bandiţii regimului pe care îl patronează, din împrumuturile externe.

Şi ceea ce încearcă Băsescu să facă – din nou cu preţul compromiterii României – este să dea vina pe alţii pentru propria nemernicie a regimului hoţ şi asasin care îi poartă numele.

Nu i-a interesat niciodată să încerce să rezolve criza, în primul rând pentru motivul că ei înşişi au provocat-o, pe fondul crizei internaţionale, din care au făcut pretext pentru mascarea jafului uriaş pe care îl comit în loc de politică de guvernare, supunând populaţia nu la austeritate, ci la exterminare. Ca să-şi umfle ei burţile, fundurile şi conturile.

Atât. Iar opoziţia se ţine de glumiţe. Băieţii de la USL sărbătoresc chiar acum anticipat o victorie iluzorie în nişte alegeri deja trucate, în loc să facă, pentru numele lui Dumnezeu, ceva ca să prevină, deci să împiedice, perpetuarea regimului Băsescu. Dar despre miserupismul chiciosului Mazăre – imaginea stridentă a continuităţii în schimbare – cu proxima ocazie. N-o să vă placă. Nici chiar lui Crin.

Pe noi cine ne apără? Cine ne reprezintă? La ora la care redactez aceste rânduri se fac aproape două ore de când cu declaraţia lui Băsescu şi am aşteptat o reacţie din partea opoziţiei. Zero. Cum spuneam, băieţii sunt la un pahar, cu Mazăre hedonist paramilitar, Ponta umflat în pene şi Crin, păcat de el. Şi mai ales, de noi. Acum puteţi cu toţii să daţi vina pe mine şi să semănaţi al naibii cu Băsescu. Din toate galeriile.

36 răspunsuri to “BĂSESCU ÎN SEVRAJ. NOROC CĂ NU-L BAGĂ NIMENI ÎN SEAMĂ LA UE, SE ŞTIE CĂ NE FACE DE RUŞINE”

 1. BĂSESCU ÎN SEVRAJ. NOROC CĂ NU-L BAGĂ NIMENI ÎN SEAMĂ LA UE, SE ŞTIE CĂ NE FACE DE RUŞINE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 22 October 2011 – Blog « DOCTORE, MI-AI PROMIS CĂ-ŢI IEI MILIŢIENII DIN INTERSECŢIE […]

 2. Marcus Says:

  La Dracu Cu Parlamentu’ !

  Un deputat PDL a votat la două mâini de 26 de ori într-o singură şedinţă

  Un deputat PDL a votat la două mâini de 26 de ori într-o singură şedinţă

  Deputatul PDL Valentin Rusu a reuşit să voteze de 26 de ori, la două mâini, în doar 40 de minute.
  Potrivit gandul.info, finul lui Sorin Frunzăverde a stat în banca a treia, la două scaune în spatele liderului de grup, Mircea Toader, care le indica cum să voteze.
  Votul fraudulos a fost înregistrat miercurea trecută.
  “A, dacă am votat la două mâini. Sunt sigur că aveţi vreo informaţie, aveţi imagini de pe cameră”, a răspuns deputatul PDL atunci când a fost întrebat dacă a votat şi în numele unui coleg la şedinţa de miercuri a Camerei Deputaţilor.

  Deputatu’ lu’ Roberta, mai viril decat Onan,
  A votat la doua palme, intr-o zi cat intr-un an.
  Pentru-atare performanta in baie s-a antrenat
  Dup-asa o zguduiala toti peretii au crapat.

  Prins in mana cu hotoaica si filmat cand a furat
  El, ca seful sau chiombila, sustine c-a fost lucrat
  Cu pixeli si alte celea, oameni rai vor sa-l infunde
  C-a lucrat cu alba-neagra in vreo duazeci de runde.

  Precum cutu din poezie, el se jura ca nu fura,
  Cand romani din toata tara l-au vazut cu rata-n gura,
  Apasand in draci butoane si marcand pentru colegu’
  El fu prins cu ciripoiu, dar acum face pe blegu’.

  Liderul de grup, nea Toader, specialist in des’tu-n sus
  Si-ar dori o sala goala cand in urna votu-i pus,
  Suficient ca socoteala s-o ia-n mana Anastase
  Care scoate rezultatul numarand din sase-n sase.

  Iar de treaba merge bine, renuntam la deputati,
  Si-o pastram doar pe Miss Hoata cu inca doi gealati.
  Ei vor scoate legi pe banda ca pe vremea lu-mpuscatu’,
  Cand decretul era lege si la hoha deputatu’.

  La dracu cu Parlamentu’, noi nu vrem democratie
  Ci vrem dictator pe chiombu uns in scaun pe vecie.
  Ca sa afle Niciolaie ca in van el n-a murit
  Comunist ii e urmasul, mandru ca l-a mostenit.

 3. Lilick Says:

  Sunt la nunta la Banicioiu. 🙂

 4. J o h n s o n Says:

  Bate saua sa priceapa alegatorii loviti de retard in stare clinică :
  ” De aia traiti voi prost roman’lor pentru ca sint ăştia din UE indecisi si mototoi si inevitabil se blocheaza Boc in balbele lor ….domne cu ce incapabili ne-am nimerit… ”
  Iar „intelectualii” vor da drumul la comentarii laudative la adresa interventiei „barbatului politic” aratandu-se in acelasi timp oripilati de Crin Antonescu ” cel care loveste in permanenta guvernul nelasandu-l sa lucreze eficient”…Cand liderii Europeni indecisi,cand Antonescu si Ponta…asadar de aia traiti voi foarte,foarte prost.
  Basescu merge mai departe in politica lui discretionara iar noi constatam in repetate randuri cat de nesimtit si mitocan este.Pana cand ?

 5. J o h n s o n Says:

  http://www.stelian-tanase.ro/la-zi/basescu-box-cu-umbra/

 6. acuvio Says:

  @Roxana Iordache – V-am tot rugat să corectaţi sau să ştergeţi postul https://roxanaiordache.wordpress.com/2011/04/10/udrea-solutia-finala-pentru-catei-sa-i-o-dam-ei/
  Nu a aţi citit commentul din posturile anterioare sau chiar îl protejaţi pe florin moldovan pentru că figurează văd ca liberal şi-i recunoaşteţi ciordelile ca proprietate 🙂
  O să tot revin până voi obţine un răspuns, trebuie să pregătesc un text văd pentru copy-paste 🙂

 7. Roxana Iordache Says:

  @acuvio. Un pic aberantă solicitare, nu vi se pare? 🙂 Cel mult să scot poza – sau poate vă atribuiţi textul meu? 😀 Când am găsit fotomontajul pe net, ca autor figura Florin Moldovan. Nu credeţi că ar fi bine să daţi un link la postarea dv. care vă acreditează paternitatea? Am să fac rectificarea fără probleme, dar e bine să am unde să fac trimiterea. 😀

 8. acuvio Says:

  @Roxana Iordache – Folosiţi ce text consideraţi dumneavoastră, nu asta este problema, sunt încântat când cineva îmi apreciază şi preia un funny photo retouch, condiţiile de preluare sunt pe blog. Imaginea a fost cu rea intenţie decupată şi “redenumită” de cel de la care aţi preluat, “florinmoldovan” iar dumneavoastră practic nu aveţi vină. Priviţi pe acel blog şi vedeţi că a procedat la fel şi cu alte imagini, aşa crede că este corect.

  URL postare:
  http://acuvio.blogspot.com/2011/03/procesul-funny-photo-traian-basescu-si.html

  Adresa imaginii originale

 9. olimpiu Says:

  americanii au experimentat din nefericire tragerea de timp si au platit mai mult si Obama i-a avertizat nu demult pe europeni de riscul unui ,,delay” Betivul din deal nu e original si nu spune ceva ce nu se stie deja, cat despre deficit nu are sula cu prefectura, e treaba handicapatilor lui Boc s-o dreaga cu sau fara dobanzile bancilor europene pe care e marele necaz
  La Bruxelles nu-l vom mai vedea pe chiomb, va pasi discret prin spatele ,,blocului” franco-german!

 10. rizoaicad.arges Says:

  Dna Roxana! Schimbarea pe care o asteptati, se poate produce, asa cum s-a produs in 1996, in 2000 si in 2004!
  Si cu asta ce branza am face???

  Singura schimbare dezirabila, necesara si de mare urgenta pentru Romania, este inlocuirea actualului cadru democratic, cu acela ce a fost prezentat clasei politice!

  Incep cu PPS.-ul din finalul ADRESARII!

  ///”PPS. Politicienii romani s-au dovedit mai nesimtiti decat ..porcii! De ce?
  Pentru ca si porcii ar fi ales dintre doua posibilitati, pe cea mai benefica pentru porcimea lor!

  Presedintele Basescu, sefii partidelor politice, cei mai cunoscuti 130 de Parlamentari, fostul presedinte Emil Constantinescu, presedintele executiv al IICCMER Ioan Stanomir, precum si jurnalistii Cristoiu, Tuca, Turturica, Cartianu, Ciutacu, etc., care au primit Scrisoarea mea, s-au dovedit mai NESIMTITI decat porcii, deoarece nu au ales pentru societatea romaneasca, cea mai benefica situatie, dintre doar doua posibile!”///

  (Trei Teme)

  ADRESARE,

  CATRE fiii patrioti ai poporului roman!

  DRAGI CAUZASI! In editorialul intitulat “Scrisoare catre talharii care ne conduc”, aparut in “Flacara Iasului”, din 12-05-2010, Conf. univ. Cristian Sandache, ii “diagnostica” astfel pe detinatorii Puterii: “Nu sunteti altceva decat o adunatura de hoti, curve, imbecili si tradatori”!

  La “distanta” de peste un an am constatat ca “diagnosticul” lui C.S. este perfect valabil si pentru Opozitie, deci, pentru toata clasa politica romaneasca!
  In Mai 2011 am inceput, in numele poporului roman, batalia finala cu Sistemul Ticalosit al clasei politice romanesti, oferind politicienilor UN NOU CADRU DEMOCRATIC in care Sistemul Ticalosit nu poate exista!

  Groaza tuturor politicienilor, de a ramane fara Sistemul Ticalosit, a fost atat de mare incat “sefimea” clasei politice, adica Basescu, Ponta, Crin, Daniel Constantin, Cristian Diaconescu, Marian Sarbu si Gabriel Oprea, au preferat ca toti romanii sa stie ca ei sunt IRESPONSABILI si NESIMTITI, decat sa aleaga, pentru Romania, cel mai benefic cadru democratic dintre cele doua oferite spre alegere!

  O alta mostra de comportament deviant, care ii incadreaza pe Parlamentari in “diagnosticul” stabilit de C.S., este respingerea proiectului de lege care prevedea revenirea la denumirea de tigan, pentru comunitatea tiganeasca, care, cu ani in urma, fusese “cadorisita” de alti nedemni demnitari romani, cu o denumire ce “capuseaza” identitatea romanilor, pe care o prabuseste in mocirla confuziei, determinand lumea sa puna semnul egal intre romani si tigani!

  Romanii “indignati” de fraza de mai sus (caci in Romania anilor 2011 se intalnesc si asemenea aberatii!), pot face referire la ea NUMAI dupa ce vor indica romanilor indignati de respingerea revenirii la denumirea de tigan, cel putin un popor din Europa care ar dovedi atata “vegetalitate”, incat sa accepte cu nesimtire, confundarea identitatii lui, cu identitatea comunitatii tiganesti, care a speriat Europa si lumea!
  Daca nu pot incepe cu indicarea unui asemenea popor “vegetal”, atunci sa-si “inghita” falsa si nedemna indignare!

  Liderii tiganilor, si cei care ii sustin, trebuie sa stie ca nu prin schimbarea denumirii, vor fi tiganii mai acceptabili romanilor si europenilor, ci prin educarea si integrarea lor sociala, care, insa, nu vor fi posibile atata timp cat fiecare tiganca va aduce pe lume mai mult de unul sau maximum doi copii!

  Cele doua exemple arata ca situatia noastra este tragica, dar nu iremediabila.
  In prima chestiune am transmis la peste 130 de Parlamentari, dintre cei mai cunoscuti, problematica inlocuirii actualului cadru democratic cu acela oferit de mine.
  (Aceleasi materiale le-am inmanat presedintelui Emil Constantinescu in 08-09-2011, Presedintelui Executiv al IICCMER, Ioan Stanomir in 06-09-2011, precum si unor jurnalisti si institutii media).
  Toti Parlamentarii care nu accepta, precum sefii partidelor lor, ca sunt IRESPONSABILI si NESIMTITI, trebuie sa-si exprime public si apasat opinia in aceasta chestiune!

  Chiar si Parlamentarii care au votat impotriva revenirii la denumirea de tigan, isi pot “rascumpara” momentul de ratacire a responsabilitatii si identitatii lor nationale, initiind inca odata acel proiect de lege si finalizandu-l in cel mai scurt timp!

  Luna Septembrie a adus pe scena politicii romanesti Partidul Poporului – Dan Diaconescu!

  Avea nevoie de el societatea romaneasca, sau aceia care nu au avut, inca, acces la Ciolan???
  Daca pana in maximum 15 Octombrie acest nou partid va alege, pentru Romania, cel mai benefic cadru democratic dintre cele doua amintite mai sus, si va initia o dezbatere publica la OTV pe aceasta tema, inseamna ca avea nevoie de el societatea romaneasca, deoarece acest partid ar fi net diferit de cele existente, care nici dupa 5 (cinci) luni de zile nu au avut nicio reactie!

  Daca, insa, nu va alege cel mai benefic cadru democratic, si nu va pune in dezbatere publica, prin OTV, problematica inlocuirii actualului cadru democratic, este ABSOLUT SIGUR ca de acest partid AVEA nevoie DOAR aceia care nu au avut, pana acum, acces la CIOLAN!

  Cei 21 de ani, de asa-zisa democratie, ne-au aratat ca, in conditiile actualului cadru democratic, NU este posibila promovarea durabila a Binelui in societate!

  Cei care vor afirma contrariul, sunt ori NAIVI incurabili care n-au ce cauta in politica, ori TICALOSI care mint cu nerusinare, in speranta ca vor putea sa acceada la CIOLAN!

  Dle Dan Diaconescu si dlor conducatori, de orice nivel, ai PP – DD!

  Transmitandu-va si dvs. aceasta ADRESARE, insotita de Scrisoarea transmisa celor peste 130 de Parlamentari, astept de la dvs., eu si cei care au investit SPERANTA in constituirea PP – DD, sa ne dovediti PRIN FAPTE, nu prin vorbe (caci ele au menirea sa ascunda gandurile), ca sunteti diferiti de partidele care, de 21 de ani, se rotesc intre Putere si Opozitie!

  OBSERVATII:
  –Atat prezenta ADRESARE (sub titlul Trei Teme), cat si Scrisoarea Explicativa, transmisa in 19-09 si 21-09-2011 celor peste 130 de parlamentari, precum si APEL-urile ce o insotesc, pot fi citite pe blogul “Dreptate pentru toti”!
  –Pe marginea Scrisorilor transmise celor circa 45 de Senatori am scris urmatoarele: “Daca aveti alta preferinta decat cea a ‘sefimii’ clasei politice, exprimati-o public si apasat, pentru a o cunoaste toti romanii!”
  Ing. pens. Dumitru Rizoaica, Tel.0723966732. (Fost detinut politic intre 1958-1963 si febr.- aprilie 1986).
  Bucuresti, 02-10-2011

  PS. 1. Daca se va intamla ca PP – DD sa manifeste aceeasi IRESPONSABILITATE si NESIMTIRE, ca si “sefimea” partidelor de pana acum, prabusirea lui in sondale si in increderea populatiei va fi GARANTATA!
  2. Sper ca in final, Rusinea politicienilor fata de electoratul lor, le va ”topi” mantia de IRESPONSABILITATE si NESIMTIRE, cu care s-au invaluit, si vor accepta, fara placere, “planul (nostru) de vremuri noi”, adica inlocuirea actualului cadru democratic, care s-a dovedit SEPTIC si RUINATOR pentru societate si pentru Romania!

 11. Huhu Says:

  E excelent acest articol Roxana, excelent!
  Ai pentru mine, o prietena a ta focoasa ca tine?

 12. Argusdre Says:

  Pana acum matrozul a dovedit ca nu face nicio interventie pe la TV-uri decat daca are un scop precis. Cred ca de data asta explicatia e aceea ca „s-au cam terminat banii din cauza furaciunilor portocalii” , asa ca bulibasa isi ia masuri de prevedere .deja la aceasta ora pensiile sunt intarziate, din motivul expux mai sus, cam cu 2-3 zile. Pe de alta parte, individul doreste sa paseze vina portocalie de a nu lua masuri concrete anticriza, pe spinarea marilor tari europene a caror sefi, considera el, l-au jignit profund. Ce conteaqza ca blonda vacsuita n-a facut nimic ca sa atraga banii europeni, iar cand a reusit chestia asta, i-a utilizat incorect, ilegal.
  Trebuie inteles ca bulibasa asta se simte permanent constipat daca nu are el un adversar definit, pe care sa-l injure, sa-l barfeasca, sa-l unga cu rahat, „ C-asa-i in ….tenis”.
  Oricum prin aceasta noua manevra nu face altceva decat sa irite si mai tare tari precum Germania si Franta, stalpii UE.

 13. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Bun,nimic nou sub soare! Basescu a gasit un nou vinovat pentru situatia din Romania…Alaturi de pensionarii care stau cu mana intinsa,de bugetarii care sug sangele privatilor,de privatii care sunt evazionisti si trebuiesc forfetati la buzunare,de medicii incompetenti ,de politistii care au aruncat cu caschetele in curtea fiintei extraordinare,de profesorii care nu vor sa faca educatie ,de justitia care este corupta ,de parlamentarii din opozitie care deranjeaza guvernul din munca sa pentru tara,de televiziunile mogulilor rai ,de MS Regele Mihai care a fost tradator,de rusi ,de mamicile care cumpara pampersi ,de Tariceanu care a adus tarii prosperitate nesanatoasa etc,iata ca acum apare si UE ! NU ERA DE ASTEPTAT ? 🙂 In curand vor urma extraterestrii din Casiopeea (prima gaura de vierme pe stanga ) care sunt raspunzatori de situatia economica a Romaniei prin tulburarea spatiului aerian cu tot felul de OZNuri zgomotoase.Este derbedeu dom’le,este cel mai mare golan care a condus Romania si este urgent sa scape tara de un astfel de individ si de gasca lui de lingai!

 14. J o h n s o n Says:

  Dap…S-a terminat malaiul,s-a terminat „guvernarea” cu mana intinsa la banci…FMI s-a strans si el la punga,Comisia Europeana s-a saturat sa ne roage sa atragem fonduri si sa lasam coruptia deoparte…S-au cam saturat toti de noi in sensul de Basescu si de clica lui ticaloasa…Rusii ne-au bagat tarife maxime la gaze,liderii europeni au problemele lor mult mai mari decat sa se mai uite la mana intinsa a lui Basescu….Problema lui Basescu si alba-neagra asta cu acuzele directe este ca vin alegerile si se astepta ca 2012 o sa fie un nou 2009 dar se pare ca nu se va intampla decat la o scara redusa…Suficient pentru a nu crăpa definitiv ? Nu stim dar cu siguranta daca nu va reusi cu bani va incerca pe alte căi…Cu Serviciile in principal,cu toate parghiile avute la indemana…Problema lui Basescu nu este ca i-a cam intors Europa spatele precum se vede asta i s-a intamplat mai demult si iata ca a supravietuit…Problema lui dar mai ales asteptarea noastra este cand vor lua americanii mana de pe el ? Cand ii vor da papucii cu alte cuvinte….Vede cum dictatorii pusi la conservare de CIA cad unul cate unul si poate se gandeste serios ca i se apropie,Doamne ajuta si da-i Unchiului Sam gandul cel bun si pentru romani …. 😦

 15. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Mediafax-Băsescu: „Nu pot să nu observ coincidenţa, că am rămas fără o susţinere financiară a proiectelor cu bani europeni, că a trebuit să împrumutăm bani”

  Nici eu nu pot sa nu observ coincidenta ca de cand este Basescu Capo di tutti capi di mafia,se fac mereu imprumuturi ,banii dispar fara urma iar tara a coborat pe ultimul loc in clasamentul saraciei in UE…

 16. Serban G Says:

  Aceasta este o fotografie de arhiva pe vremea in care-l mai baga cineva in seama chiar aratandu-i ostilitatea…S-o puna in rama deasupra biroului.

 17. Maria S.(Timisoara) Says:

  http://www.dcnews.ro/2011/10/programul-%E2%80%9Cjubileului-90%E2%80%9D-al-majestatii-sale-regelui-mihai-i-al-romaniei-afla-unde-il-po%C8%9Bi-intalni-pe-suveran/

 18. Aliosa Says:

  @ Roxana,
  Bună ziua !
  Din câte imi amintesc, Băsescu a fost în SEVRAJ din 2004 și până acum !
  De ce oare te mai miră ?
  Vrei o altă mostră ?
  Dă click pe http://aliosapopovici.wordpress.com/ și, te vei convinge !
  O duminică minunată !
  Cu respect,
  Alioșa.

 19. Maria S.(Timisoara) Says:

  Sa dam vina pe tine ?
  Cine sa dea vina pe tine ?
  Si de ce ?
  Strigam in desert de nu mai stiu cand.

  Tu strigi de mult mai mult timp si ca rasplata ai injuraturi si marsavii care ti se arunca in carca sau in fata.
  Ar fi culmea sa iti mai facem o culpa, cand vinovatii sunt aceia care au dus tara in praf si pulbere.
  Mai degraba am putea cauta o defectiune, o cat de mica eroare in ce ai scris de logica (exclus), de gramatica (asisderea), de continuitate in idei (pas possible)….
  Nu exista si nu se exista.
  Opozitia ?
  S-ar putea sa fie la nunta cui spune Lilick.
  Sau isi pregatesc tinuta pentru discursul de marti din parlament.
  Sau o figura ipocrita sau imaginea lor reala o mai surluiesc putin.
  Sau …
  Sigur este ca asteapta.
  Probabil il asteapta pe Godot.
  In pronuntare germana ca se poarta idiomuri cat mai indepartate.
  Sau asteapta sa treaca alegerile, sigur e ca timpul trece, leafa merge…
  Si la alegeri se descurca ei.
  Oricum vom vota, ei se aleg.
  Aceiasi si pe plan local si la centru.
  Mafia, vesel, dantuieste cu opozitia in ring, asa de decor, viorile 1, 2, 3 … sunt oranj.
  Dirijorii tot ei. Partitura e manarita si oranj.
  Ultimele prezente in mas media ale celor trei muschetari, reprezentantii PNL, PSD, PC, mai mult decat modeste.

  Nimeni nu misca in front.
  Din cand in cand impuscaturi, lovituri de si cu arme albe, etnobotanice in circuit, bolizi in actiune, foamete cat incape, facturile ingrosate inca nu le-am platit sau nici nu le vom plati ca nu-i de unde, cate o victima colaterala.
  Ei si ce.

  Mai avem doua luni pana la Craciun.
  Buon Natale !
  Craciun luminat !

  Mai ales, pentru cine isi permite.

  Copii desculti si flamanzi, fetita cu chibrituri, nu exista in Romania.
  Doar un ministru om de stiinta fara echivalare de studii in tara in care huzureste, pentru ca a calculat viteza pumnului.
  Si alte nevertebrate ca el, si ca monstrul-uzurpator.

  Hai sa huiduim, nu in piata, Doamne fereste, la televizor cu individul care a dat cu capul in pom iarna trecuta si care de curand a omorat trei oameni, si care, azi maine mai omoara trei.
  Daca nu el, fra-su.
  Sau altii ca ei.
  Lac sa fie …

  Iarasi am ajuns la fras.
  Semn ca trebuie sa ma opresc.

  A surlui, cred ca nu trebuie explicat.

 20. Maria S.(Timisoara) Says:

  Aliosa,
  uzurpatorul e in sevraj de cand a iesit pe lume din infern.
  Scuza-ma nu pot gandi altfel.

 21. Marcus Says:

  De Ce Nu Se Mai Intorc Englezii Acasa?

  Ieri am vazut pe un post de televiziune un promo pentru un documentar in care erau prezentanti voluntari straini, veniti intr-o Romanie depopulata, ca urmare a politicii basite de trimitere a romanilor in bajenie si carora li s-au dat gratis pentru intretinere si exploatre cateva ferme. M-a impresionat in mod placut, pe langa faptul ca respetivii aveau ce culege din pomii plini de roade, modul in care acestia au invatat limba romana pe care o foloseau u multa usurinta, insa cireasa de pe tort mi-a servit-o un englezoi care intrebat de reporter daca se mai intoarce in Anglia a raspuns in cea mai neaosa limba romana ca in mod categoric NU. Si a spus si DE CE: deoarece in Anglia sunt foarte multi romani
  Si culmea este ca nu glumea!

 22. stejarul Says:

  Atac unguresc in Camera Deputatilor. UDMR vrea sa fure, azi, aurul Romaniei: Arhivele Nationale. Autorul tentativei: Mártón Árpád Francisc

  http://www.ziaristionline.ro/2011/10/24/atac-unguresc-in-camera-deputatilor-udmr-vrea-sa-fure-azi-aurul-romaniei-arhivele-nationale-autorul-tentativei-marton-arpad-francisc/

  Io pe arpi l-as condamna la inchisoare pe viata pentru tradare nationala!
  Asa un porc isi ia salariul din taxele platite de amarastenii romani?
  Ar trebui ca parlamentarii sa fie platiti proportional cu contributia la buget a judetelor pe care le reprezinta.
  Daca le iese figura la bozgori, apai javra ordinara merita sa aiba sfarsitul sodomic al lui gaddafi!
  Basescu si boc vor sfarsi in chinuri!

  SimP

 23. Marcus Says:

  Europeni, Ciocu’ Mic, Vorbeste Basescu !

  Dom’le ce-i a lu’ Basescu e a lu’ Basescu. Tace el ce tace, zice el prostii ce zice, dar si cand se ia de astia de prin Europa si in general din lume, apai te face pur si simplu sa te simti mandru ca esti roman. Abia scapa Putin-ul din ghearele Basescului ca si-a si focusat unu’ din ochi pe Olanda si Finlanda si celalalt pe Franta si Germania. Doamne si ce le-a mai zis-o, ca la barza chioara, de au intrat aia in pamant de rusine. Si nu le-a zis-o de oriunde, ci tocmai de la tribuna aeroportului Otopeni, unde pana si banda rulanta pentru pasageri s-a oprit ca sa asculte cum ii infiereaza el pe astia din zona Euro, care au ajuns sa-si capitalizeze bancile cu banisorii nostri, banisori la care chiombila tine ca la ochii din cap.
  E drept ca atunci cand a ajuns la Bruxelles probabil ca a uitat de ce s-a dus si a tacut precum puturosu’-n iarba, dar lectia pe care le-a dat-o la plecare, de pe aeroport, va intra probabil in analele diplomatiei mondiale.
  Neam de neamu’ lor nu va mai indrazni sa se puna cu noi cat va fi el la carma tarii.
  A bagat pur si simplu frica si teroarea in ei in asa hal, incat atunci cand a fost sa faca poza de grup pe care sa le-o da lacheilor portocalii sa doarma cu ea la cap, la schimb cu aia cu Obama, fugeau de el alde sefi de guverne europene ca dracu de tamaie de iar a ramas singur, stingurel si nebagat de nimeni in seama, chit ca el s-a grabit saracutu’ sa fie primul la locul pozarii.
  Le-a aratat el si detractorilor lui care sustineau nici mai mult, nici mai putin ca nu-l baga nici dracu in seama, iar mai marii lumii se feresc de el ca de un ciumat, le-a aratat el deci, ca de fapt lumea il evita deoarece se teme de el si nu pentru ca ar fi o nulitate puturos-sulfuroasa intr-un mediu sanatos ecologic.
  Sa mai indrazneasca cineva sa spuna ca Basescu nu-si indeplineste prerogativele constitutionale in materie de reprezentativitate a tarii in lume.
  Ne reprezinta si inca cum.
  De dracu ne-a luat!

 24. Realitatea lui Elan Schwartzenberg si Realitatea lui Sebastian Ghita « Hai ca se poate! Says:

  […] 2011 – subiecte adaptate rezolvarii prin SMS,   călători…,  Ochiul iernii…,  BĂSESCU ÎN SEVRAJ. NOROC CĂ NU-L BAGĂ NIMENI ÎN SEAMĂ LA UE, SE ŞTIE CĂ NE FACE DE RUŞINE,  prima intalnire,  Sandu si Dragomir la ancheta, Eu si Dolce, cu încredere,  Tu…,  […]

 25. Marcus Says:

  Nutzy:- Traiane, scuza-ma ca nu te-am condus la aeroport, sunt in Somalia, intr-o prezentare turistica de tara, dar te rog sa le zici si de la mine cateva lu’ Sarco si Merkel, sa stie toparlanii cine suntem noi!
  Traian:- Stai linistita draga, inca n-am ajuns la aeroport, dar cum o sa ajung, albie de porci ii fac!

 26. Basescu se razboieste cu liderii poltici din UE « Hai ca se poate! Says:

  […] 2011 – subiecte adaptate rezolvarii prin SMS,   călători…,  Ochiul iernii…,  BĂSESCU ÎN SEVRAJ. NOROC CĂ NU-L BAGĂ NIMENI ÎN SEAMĂ LA UE, SE ŞTIE CĂ NE FACE DE RUŞINE,  prima intalnire,  Sandu si Dragomir la ancheta, Eu si Dolce, cu încredere,  Tu…,  […]

 27. despredemnitate Says:

  http://despredemnitate.wordpress.com/2011/06/23/regele-meu/

 28. lulutza Says:

  Mie mi-a placut Basescu inainte de plecarea de pe aeroport. Eu cred ca omului ii produce o stare de bine extraordinara cand intra in sala de protocol si isi umfla muschii …..la cine? Deci, omul tine discursuri de la Cotroceni si de la Sala de Protocol. Sunt cele doua locuri favorite. Stie sa-si imparta locurile. La Ciresica, muzica-dans-antren. La vila de protocol de la Neptun, intalnirea cu dragii lui colegi. Sala de Protocol de pe Henri Coanda-unde se da el mare si zice ” ce-o sa le zica” unora care il ignora. Halal sa-i fie!

 29. Serban G Says:

  @ lulutza…nu-i da voie sa bea inainte de zbor si intra intr-un fel de sevraj manifestandu-se ca atare la primul microfon intalnit in cale….la Cotroceni a vorbit ca sa creeze o tema pe agenda televiziunilor astfel acestea sa dezbata la greu in seara asta si maine special ca sa ignore pe cat posibil marele moment aniversar al Regelui Mihai…Basescu tot ce face o face din rautate,viclenie,razbunare,ghiolbanism…Nimic altceva.

 30. Serban G Says:

  Nimic despre Ziua Regelui ? 🙄 🙄

 31. Huhu Says:

  Traiasca regele, e greu sa gasesti in lume un om-rege asa bun la suflet ca regele Mihai!

 32. Cezar Pesclevei Says:

  Ce deget dictatorial!

 33. lulutza Says:

  Da, ai dreptate, draga Serban. Omul le cam trage la masea si inainte de plecari prin lume, „il concentreza” si simte ca-l apuca nabadaile. Asa ca, de cum a scapt din masina in sala de protocol de la aeroport, gata, a luat o gura de….apa si a dat iama-n microfoane.
  Se mai apropia si ziua de azi, 25 octombrie, adica aniversarea zilei de nastre a Regelui Mihai, si nu putea el sa nu iasa la interval cu vreo golanie de-a lui. Mai e nasul loazei pe care a dus-o la botez imbracat in domnul Goe si l-a scos din scaldatoare morosan neaos. Os domnes, ce sa-ti zic……
  Are el o mare problema personala cu Regele Mihai. Nu stim care-i aceasta problema si nici nu-i treaba noastra. Stie Regele de ce nu-l trateaza. Cu asta imi ajunge.

 34. lulutza Says:

  La multi ani. Majestate!

 35. Blogosfera, blog, bloggeri... Says:

  […] Pete, Neuronu’anchilozat, Pavel Arcană, Pato Basil, Ramona-Dojo, Răzvan Pascu, Rokssana, Roxana Iordache, Roxana Muntean, Scaietina, Scorpio, Semanticus, Serginho, Shayna, SoriN, Teo Negură, Tetris, […]

 36. BLOGOSFERA , blog, bloggeri... Says:

  […] Pete, Neuronu’anchilozat, Pavel Arcană, Pato Basil, Ramona-Dojo, Răzvan Pascu, Rokssana, Roxana Iordache, Roxana Muntean, Scaietina, Scorpio, Semanticus, Shayna, SoriN, Teo Negură, Theodora, tu 1074, […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: