RROMÂNIA ŞI IMAGINEA EI

Din nou franţujii fac mişto de noi, nu ştiu ce post de radio, la o emisiune, tema e că românii se alfabetizează, învaţă să se spele şi învaţă franţuzeşte doar ca să cerşească.

N-are sens să mă enervez. Pe de o parte, afirmaţiile denotă ignoranţă şi prostie, deci, răutate ţâfnoasă. Dar asta e problema lor. Problema noastră e multiplă şi asta ar trebui să ne intereseze.

Ţiganii de pe Champs Elysée şi nu numai. Şi mai ales, faptul că acceptăm idioţenia să li se spună romi, nu ţigani, ca să fie mai uşor de presupus pentru ignoranţi şi rău-voitori că România înseamnă Ţigănia (cu atât mai mult cu cât populaţia e ţiganizată în deprinderi sordide).

Totodată, din moment ce preşedintele ţării, după ce că e cum e şi ne face de râs cum ne face de râs, mai şi miroase a transpiraţie, iar ibovnica lui, care învârte finanţele ţării, e o probă de parfum franţuzesc turnat pe nespălare, generalizarea maliţioasă cu spălatul n-ar mai trebui să ne mire. Oricum, între noi fie vorba, cât săpun consum eu într-o zi, nu consumă o franţuzoaică (dacă o mai fi existând aşa ceva) într-o săptămână. Dacă nu chiar o lună.

Oricum, deprecierea ţării n-ar trebui să ne mire, la aşa hal de conducere pusă pe distrugere. Cel mai tare batjocoresc România şi poporul român conducătorii ei. Mizeriile din presa străină sunt nimic faţă de ceea ce face regimul Băsescu împotriva ţării şi a oamenilor. Asta e realitatea.

32 răspunsuri to “RROMÂNIA ŞI IMAGINEA EI”

 1. RROMÂNIA ŞI IMAGINEA EI » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 06 October 2011 – Blog « Jones Lang LaSalle a semnat 5 contracte de inchiriere pe perioada verii […]

 2. Radu Humor Says:

  Bogdan Mazuru, ambasadorul de la Paris, in loc sa-si dea demisia arata cu degetul tot spre francezi.
  Pai ce noi i-am ierta pe altii, daca s-ar purta ca noi 🙄 ?!
  Pai ce rusine mai mare-ti trebuie decat sa-l vezi pe nevolnicul sef de stat al tau cum e tratat cu sictir si condescendenta cand vine in contact cu alti sefi de stat !
  Dar cel mai tare ma enerveaza ca aici se da zmeu si stau toti smirna in fatza lui, iar cand il scoate afara vreo obligatie prezidentiala internationala e un fel de Mapets caraghios si nebagat de nimeni in seama nici macar din complezenta diplomatica.
  Pestele de la cap se-mpute si tara de la asemenea nulitati pe post de yesmani !
  Opozitia de ce nu insista pentru ducerea lui in fatza unei comisii medicale internationale ?
  Ce asteptam , pana declara asta razboi si chinezilor ?!

 3. Ovidiu Says:

  ce mai faci Roxana?

 4. rizoaicad.arges Says:

  PENTRU CONSTIINTELE NEAMULUI ROMANESC!

  Adresarea de mai jos o voi transmite in locuri publice, la adunari sindicale, studentilor, si cat mai multor filiale ale partdelor care au uitat ca, in societate, pe langa drepturi, au si obligatii, intre care RESPONSABILITATEA se afla in varf!

  Astazi (6-10-2011) am transmis in Arges la PDL, UNPR si lui Pendiuc si Nicolescu!

  (Trei Teme)

  ADRESARE,

  CATRE fiii patrioti ai poporului roman!

  DRAGI CAUZASI! In editorialul intitulat “Scrisoare catre talharii care ne conduc”, aparut in “Flacara Iasului”, din 12-05-2010, Conf. univ. Cristian Sandache, ii “diagnostica” astfel pe detinatorii Puterii: “Nu sunteti altceva decat o adunatura de hoti, curve, imbecili si tradatori”!

  La “distanta” de peste un an am constatat ca “diagnosticul” lui C.S. este perfect valabil si pentru Opozitie, deci, pentru toata clasa politica romaneasca!

  In Mai 2011 am inceput, in numele poporului roman, batalia finala cu Sistemul Ticalosit al clasei politice romanesti, oferind politicienilor UN NOU CADRU DEMOCRATIC in care Sistemul Ticalosit nu poate exista!

  Groaza tuturor politicienilor a fost atat de mare incat “sefimea” clasei politice, adica Basescu, Ponta, Crin, Daniel Constantin, Cristian Diaconescu, Marian Sarbu si Gabriel Oprea, au preferat ca toti romanii sa stie ca ei sunt IRESPONSABILI si NESIMTITI, decat sa aleaga, pentru Romania, cel mai benefic cadru democratic dintre cele doua oferite spre alegere!

  O alta mostra de comportament deviant, care ii incadreaza pe Parlamentari in “diagnosticul” stabilit de C.S., este respingerea proiectului de lege care prevedea revenirea la denumirea de tigan, pentru comunitatea tiganeasca, care, cu ani in urma, fusese “cadorisita” de alti nedemni demnitari romani, cu o denumire ce “capuseaza” identitatea romanilor, pe care o prabuseste in mocirla confuziei, determinand lumea sa puna semnul egal intre romani si tigani!

  Romanii “indignati” de fraza de mai sus (caci in Romania anilor 2011 se intalnesc si asemenea aberatii!), pot face referire la ea NUMAI dupa ce vor indica romanilor indignati de respingerea revenirii la denumirea de tigan, cel putin un popor din Europa care ar dovedi atata “vegetalitate”, incat sa accepte cu nesimtire, confundarea identitatii lui, cu identitatea comunitatii tiganesti, care a speriat Europa si lumea! Daca nu pot incepe cu indicarea unui asemenea popor “vegetal”, atunci sa-si “inghita” falsa si nedemna indignare!

  Liderii tiganilor, si cei care ii sustin, trebuie sa stie ca nu prin schimbarea denumirii, vor fi tiganii mai acceptabili romanilor si europenilor, ci prin educarea si integrarea lor sociala, care, insa, nu vor fi posibile atata timp cat fiecare tiganca va aduce pe lume mai mult de unul sau maximum doi copii!

  Cele doua exemple arata ca situatia noastra este tragica, dar nu iremediabila. In prima chestiune am transmis la peste 130 de Parlamentari, dintre cei mai cunoscuti, problematica inlocuirii actualului cadru democratic cu acela oferit de mine. (Aceleasi materiale le-am inmanat presedintelui Emil Constantinescu in 08-09-2011, Presedintelui Executiv al IICCMER, Ioan Stanomir in 06-09-2011, precum si unor jurnalisti si institutii media).

  Toti Parlamentarii care nu accepta, precum sefii partidelor lor, ca sunt IRESPONSABILI si NESIMTITI, trebuie sa-si exprime public si apasat opinia in aceasta chestiune!

  Chiar si Parlamentarii care au votat impotriva revenirii la denumirea de tigan, isi pot “rascumpara” momentul de ratacire a responsabilitatii si identitatii lor nationale, initiind inca odata acel proiect de lege si finalizandu-l in cel mai scurt timp!

  Luna Septembrie a adus pe scena politicii romanesti Partidul Poporului – Dan Diaconescu!

  Avea nevoie de el societatea romaneasca, sau aceia care nu au avut, inca, acces la Ciolan???

  Daca pana in maximum 15 Octombrie acest nou partid va alege, pentru Romania, cel mai benefic cadru democratic dintre cele doua amintite mai sus, si va initia o dezbatere publica la OTV pe aceasta tema, inseamna ca avea nevoie de el societatea romaneasca, deoarece acest partid ar fi net diferit de cele existente, care nici dupa 5 (cinci) luni de zile nu au avut nicio reactie!

  Daca, insa, nu va alege cel mai benefic cadru democratic, si nu va pune in dezbatere publica, prin OTV, problematica inlocuirii actualului cadru democratic, este ABSOLUT SIGUR ca de acest partid AVEA nevoie DOAR aceia care nu au avut, pana acum, acces la CIOLAN!

  Cei 21 de ani, de asa-zisa democratie, ne-au aratat ca, in conditiile actualului cadru democratic, NU este posibila promovarea durabila a Binelui in societate!

  Cei care vor afirma contrariul, sunt ori NAIVI incurabili care n-au ce cauta in politica, ori TICALOSI care mint cu nerusinare, in speranta ca vor putea sa acceada la CIOLAN!

  Dle Dan Diaconescu si dlor conducatori, de orice nivel, ai PP – DD!

  Transmitandu-va si dvs. aceasta ADRESARE, insotita de Scrisoarea transmisa celor peste 130 de Parlamentari, astept de la dvs., eu si cei care au investit SPERANTA in constituirea PP – DD, sa ne dovediti PRIN FAPTE, nu prin vorbe (caci ele au menirea sa ascunda gandurile), ca sunteti diferiti de partidele care, de 21 de ani, se rotesc intre Putere si Opozitie!

  OBSERVATII:

  –Atat prezenta ADRESARE (sub titlul Trei Teme), cat si Scrisoarea Explicativa, transmisa in 19-09 si 21-09-2011 celor peste 130 de parlamentari, precum si APEL-urile ce o insotesc, pot fi citite pe blogul “Dreptate pentru toti”!

  –Pe marginea Scrisorilor transmise celor circa 45 de Senatori am scris urmatoarele: “Daca aveti alta preferinta decat cea a ‘sefimii’ clasei politice, exprimati-o public si apasat, pentru a o cunoaste toti romanii!”

  Ing. pens. Dumitru Rizoaica, Tel.0723966732.

  Bucuresti, 02-10-2011

  PS. 1. Daca se va intamla ca PP – DD sa manifeste aceeasi IRESPONSABILITATE si NESIMTIRE, ca si “sefimea” partidelor de pana acum, prabusirea lui in sondale si in increderea populatiei va fi GARANTATA!

  2. Sper ca in final, Rusinea politicienilor fata de electoratul lor, le va ”topi” mantia de IRESPONSABILITATE si NESIMTIRE, cu care s-au invaluit, si vor accepta, fara placere, “planul (nostru) de vremuri noi”, adica inlocuirea actualului cadru democratic, care s-a dovedit SEPTIC si RUINATOR pentru societate si pentru Romania!

  PPS. Actualii politicieni si cei 130 de parlamentari, par (deocamdata par.., dar dupa 15-10-2011 o voi considera certitudine!) mai nesimtiti decat porcii, deoarece si porcii s-ar fi rusinat si ar fi „guitat” ceva, daca spuneam ca ghita 1;2;3;…;n, au preferat sa stie toata porcimea ca ei sunt Iresponsabili si Nesimtiti decat sa aleaga pentru „societatea” lor intre doua posibilitati care li se ofereau!

 5. Ovidiu Says:

  Multumesc Roxana, asa e. Mi se parea ca seamana la ochi

 6. George Says:

  Caut ace de pick-up sa ascult manele!

 7. George Says:

  Regele meu va vorbi in Parlament, da tot caut ace de pick-up sa ascult manele!

 8. Argusdre Says:

  „Radu Humor spune:
  joi 6 octombrie 2011 la 9:14:49 pm
  Pai ce rusine mai mare-ti trebuie decat sa-l vezi pe nevolnicul sef de stat al tau cum e tratat cu sictir si condescendenta cand vine in contact cu alti sefi de stat !”

  Condescendenta ??
  N-as prea crede…Poate altu-i cuvantul…

 9. Zina Says:

  Agitaţie inutilă ! NIMENI nu va schimba denumirea ţiganilor din rromi în ţigani şi NIMENI nu va lua vreo măsură împotriva lor în România cât timp sunt o masă electorală atât de importantă.

 10. olimpiu Says:

  A fost o vreme cand fsnistii se mai agitau cu privire la imaginea Romaniei. Acum e destul sexul oral la ,,licuriciul mare”
  Nu doar ,,frantujii” sunt ignoranti, mai toata presa occidentala se napusteste asupra cetatenilor romani…daca si decentii, pana mai ieri, din Norvegia scriu de mancatul sobolanilor si pescarusilor…..

 11. Radu Humor Says:

  Condescendenta
  – Atitudine care presupune bunavointa, amabilitate, de pe o pozitie de superioritate, chiar usor dispretuitoare 😉

 12. mirceatalos Says:

  Buna Roxana,
  Te astept sa participi,cu toata forta ta,la constructia celei de-a treia cai,Calea Dreapta.
  Acolo este locul tau,indiferent de ranile trecutului,fiind singrua modalitate prin care vom evita votul „raului mai mic”.
  Iti urez numai bine,tie si tuturor monarhistilor romani de pretutindeni.

 13. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Da domnule Talos,trebuie evitat raul cel mai mic, dar sa stiti ca in primul rand trebuie evitat raul cel mai mare :)). Cu Calea Dreapta exista o problema,respectiv faptul ca Ciorbea pare sa inceapa sa carmeasca catre Basescu.

 14. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Roxana,ne place sau nu,tiganii pe care ii vedem la cersit sau furat prin Roma,Paris,etc,au cetatenie romana. Buletinul tau este ca si al lor, arata identic…

  Oricum,dupa mine rasul francezilor este unul destul de pagubos ,(rad „pe banii lor”, cum se spune…) deoarece tiganii fac o noua migratie europana si se pare ca le place Sur le Pont D’Avignon.Sa le traiasca,sa ii educe ,sa ii intergreze social si sa aiba bine grija de ei ca daca nu o sa ii reclamam la UE pentru discriminare. Vive la France si duca-se toti tiganii la ei ! In curand le va ingheta rasul pe buze iar cocosul galic o sa ramana fara pene.

 15. motraucs Says:

  Mi-a zis @Motraux ca motăneii negri nu sint ţigani 😳

 16. Aliosa Says:

  Bine punctat : țiganii sunt cauza tuturor acestor jigniri aduse ROMÂNIEI !
  La fel de vinovați sunt și politicienii noștri în frunte cu președintele țării care, pentru voturile țiganilor au fost de acord ca să nu li se mai spună ȚIGANI ci, romi ca să-i inducă în eroare pe străinii din țările în care oprează și să-i asmută nu împotriva lor ci a ROMÂNILOR în general.
  Cu pamfletul unor scamatori-jurnaliști referitor la cerșit , n-am avut încotro și am fost de acord căci, sincer, ȚIGANII cerșesc peste tot, inclusiv în ROMÎNIA !
  Dar, ce-am văzut aseară la televizor legat de intonarea imnului României, intrece toată puterea mea de reținere verbală. Să te urci pe o scenă , să te așezi pe spate cu posteriorul spre sala plină, să lipești o pompă de desfundat chiuveta in dreptul anusului și să mimezi eliberarea de gaze în timpul INTONĂRII IMNULUI DE STAT al ROMÂNIEI, este cea mai mare jignire și umilire adusă ROMÂNIEI de-a lungul milenarei ei istorii !
  Dacă și de data aceasta președinția , guvernul și diplomația noastră nu acționează, atunci, o să râdă de noi și eschimoșii ….
  Am înțeles că suntem LA MÂNA BANCHERILOR ( http://aliosapopovici.wordpress.com/ ) dar nu și de râsul tuturor !
  Cu respect,
  Alioșa.

 17. Donkeypapuas Says:

  Dar mai există francezi în fruntea Franţei? Toţi sunt „belgieni”: Sarko, DSK… patronii presei din Hexagon…

 18. Marcus Says:

  Aux Armes Citoyens

  “Romania si cetatenii ei continua sa fie luati peste picior de presa franceza. Cazut inca sub farmecele colegei sale de cabinet – decoltata, blonda si foarte mulata – personajul care ar trebui sa raspunda apelativului de ministru de externe a declarat satirisit ca este jignit.”
  Sursa: Blogul lui Radu Tudor

  Basescu:- Ce facem Baconschi, le raspundem francezilor, sau mergem la aeroport sa intampinam “retrocedatii”, ca doar sunt de-ai nostri, de-ai lu’ Bercea?

  Ne c… fratuzu-n freza, cum vrea deltoidu’ lui,
  Si ne face buni de “Nufar” pe tema tiganului
  Care odat’ ajuns acolo invatat-a frantuzeste
  Si facandu-si meseria in grai neaos el cerseste.

  Pe langa cersetorie tiganimea da cu jula
  De speriat-a Quai D’Orsay-ul si temuta-i caraula.
  Daca socotesti poluarea produsa prin nespalare
  Ai imaginea completa si iz acru de picioare.

  Nevrand sa vada copacii din cauza de padure
  Frantuzu’ ne ia de-a valma si se-apuca sa injure
  Confundand voit o sula cu notiunea prefectura
  El ne-mproasca cu mocirla si ne-o zice rau pe gura.

  Raspopitul, la Externe, navigand pe-un nor de fala,
  Protesteaza-n varf de buze si-mbracat la tol de gala
  Se da grav lovit in ego si jignit de-asa insulta
  Plonjeaza drept in jacuzzi, pregatindu-se de lupta.

  De Basescu nu mai zicem, dupa ce-am vazut cu totii,
  Ce-i facut-a ungro-franco cand i-a aratat chilotii,
  De venit-a Traienelul din Briusel maro-n izmana
  Dupa ce si Berlusconi i-a tras public o castana.

  Asa ca, cinstit romane, de ti-ai pus in cap si Franta
  Cand privind atent la harta tu ti-ai aranjat vacanta,
  Sterge-o frate din programe si apuca pe-alte cai
  Caci frantuzu’ cu emfaza te-ncadreaza la cei rai.

 19. Felix-Gabriel Lefter Says:

  O diversiune parșivă.
  Să se creadă locuitorii Romei rromi! Noi ne considerăm români, albi. Cât îi privește pe țigani (robi, rromi, marocani, garoi, ciori, gitani etc.), tot țigani rămân!

 20. serban g Says:

  Francezii si-au primit si isi vor primi cu varf si indesat pedeapsa.Vor deveni o populatie tolerata in tara lor printre milioanele de algerieni,marocani si alti africani care s-au stabilit s-au inmultit si vor deveni curand majoritari peste cei ce azi isi bat joc de noi.Poate ca din cauza asta simt o mare frustrare si-si descarca nervii pe cine nu trebuie.Tiganii inca sint vulnerabili acolo…ceilalti nu prea asa ca lovesc si ei in cine pot

 21. mgabim2009 Says:

  Nu cred ca am vazut ceva mai umilitor pentru Romania decit ce a facut concurentul de la Britain’s got Talent (in hohotele de ris ale unei sali arhipline si a unui juriu mai mult decit indulgent!). S-a b…. pe muzica imnului nostru national!
  Am ajuns de tot rahatul! (si nu mai este o metafora)

 22. Argusdre Says:

  @Radu Humor
  iacata ce spune DEX-ul :
  CONDESCENDÉNT, -Ă, condescendenți, -te, adj. Care are o atitudine plină de respect sau de bunăvoință față de cineva; respectuos, amabil. – Din fr. condescendant.

  Sursa: DEX ’98 | Adăugată de iacobpompilia | Greșeală de tipar | Permalink

  CONDESCENDÉNȚĂ s. f. Purtare plină de considerație și bunăvoință față de cineva; respect, amabilitate, deferență. ♦ (Peior.) Aer de superioritate, infatuare, semeție. – Din fr. condescendance.

  CONDESCENDÉNT ~tă (~ți, ~te) Adj. Care manifestă bunăvoință; plin de respect; respectuos. /<fr. condescendant

  Unde si cand a vazut cineva ca matrozul este tratat de catre sefii de state occidentale cu o atitudine plina de consideratie si respect, amabilitate si deferenta ?
  Chiar daca si cu un aer de superioritate….

 23. Radu Humor Says:

  @Argusdre
  Explicatia data de mine se gaseste in Dictionarul de Neologisme al Academiei Romane ed.III-a si crede-ma ca m-am gandit , in ce-l priveste pe al nostru (mai bine zis al lor, ca pe mine nu ma reprezinta un asemenea specimen!), doar la ultima parte a ei.
  Si te rog sa ma crezi ca stiu ce spun 🙄
  Am trait pe pielea mea asemenea ipostaze si de o parte , dar si de cealalta a …lor 😉
  Cu stima,

 24. iulia Says:

  De unde atatea complexe fata de niste tarisoare europene.? Azi ele rad de noi, maine ,poate noi vom rade de ei. Lumea a uitat ce era Europa dupa WWI sau dupa WWII.Chestiunea consta in faptul ca trebuie rapid sa gasim alti conducatori sa ne conduca tara. Azi a fost o zi a protestelor in cateva orase. Cu ceva scandal in Timisoara. Pe platoul din fata Academiei Militare am vazut altceva. S-au adunat timit multi reprezentanti ai diverselor categorii sociale. Poate data viitoare vor fi mai multi. Vedeti ca nu exista natiune fericita in aceste zile. Trebuie sa fim uniti si sa luptam cu caracatita financiara globalizanta. Cum? Vom afla. Fiti pregatiti!

 25. Cârcotaşu Says:

  @ Radu Humor,
  Mai bine eviţi cuvântul când vezi că i se atribuie înţelesuri absolut contradictorii.
  În ceea ce mă priveşte, condescendent, fie că ar fi importat din franceză, fie din latină, nu poate avea decât un singur înţeles, cel mai bine exprimat în italiană: con descendenza descendenza neputând să-nsemne altceva decât atitudine de urmaş ( fiu, nepot etc). Ăştia nu te pot trata cu superioritate, decât dac-ai fost cârpă de spălat vasele!

 26. Bibliotecaru Says:

  Dacă ar fi spus-o un român actor de stand-up comedy… m-aş fi amuzat. Eu nu aş fi atât de încrâncenat. Dacă 85% dintre români vorbesc franceza, sau măcar încearcă, cam cât la sută dintre francezi vorbesc româna sau măcar o limbă străină? Asta cu vorbitul de sus este relativă.

 27. Bibliotecaru Says:

  De fapt condescendenţă vine din franceză „condescendance” care, la rândul lui, vine de la „condescendre” plus sufixul -„ance”, „Condescendre” vine din latinescul „condescendo”. În latină avem compunerea „com-” + „descendere”, adică înseamnă a te coborî la un nivel inferior al cuiva.

  Cum spunea sfântul Bonifaciu, „loco quern nos condescendo
  eorum voluntatibus ad morandum ipsis benigniter concessimus”, sau aşa ceva. 😀

 28. mihai4 Says:

  http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-international/foto-asa-arata-madonna-goala-si-beata-dupa-o-partida-de-sex-salbatic-187142.html

 29. Mâţa Says:

  Tare polemica absolut cordială despre condescenţă. Şi eu cred că, într-adevăr, condescendenţa e prea mult faţă de Băsescu. 🙂

  Motanii negri sunt negri. 😳 😛

 30. Sibilla Says:

  Remember…. pentru nesimţitul ordinar Valentin Rusu, finul ayatollahului Frunză”verde” şi altor AMATORI din gaşca de mârlani şi cioflingari PD-L CS !!

  SORIN-LACHE FRUNZA”VERDE” E GRAV BOLNAV !!! BETEAG !!
  BOALA SE NUMESTE … : F 63.9 !!!!
  DECI…. FRUNZA” VERDE” O IUBESTE PE SIBILLA, ARE O OBSESIE… auuuuuu…. saracuuuuu…. deci se explica muuuuulte……
  Va sa zica… sunt REA. Daca Sorin-LACHE crapa,il am pe constiinta au ba ? 😉
  Nah, cu F 63.9 nu-i de gluma.
  Mai ales ca ayatollahul Frunzesky are si alte obsesii, ca par egzampla : Mihai Stepanescu, primarul Resitei si Marcel Vela, primarul Caransebesului ! Pe cei doi ii ” iubeste “ mai mult decat pe Sibilla, v-ati prins !
  Cum de ce…pai, iaca, numai recent :
  Stepanescu şi Vela, cei mai buni primari din Regiunea V Vest
  Evident, ayatollahul turbat de furie, a iesit in presa loco sa braveze, cica: zice ayatollahul frunza”verde” , ar castiga gasca PD cele doua primarii ( Resita si Caransebes ). Dupa cum se constata, saracu frunza”verde” are dija …. vise erotice, deci, boala de care sufera s-a agravat !
  Sa ne spuna, DACĂ are sânge in instalatie, acest Vali Rusu, despre groparii judetului, adica ortacii săi de partid, ca de exemplu :
  – gasca PD, respectiv viceprimarii camarazi ai pampalaului Vali Rusu sa-si vada de ce-au falimentat ( CET, PRESCOM, drumuri si poduri, SC PIETE, etc ) iar Vali Rusu, acest lache al ayatollahului mason sa-si dreseze putulachele numit politic dir adj la Piete SA, Rusu Dorin ( 22 ani ) nepot de frate , daca tot NU are vreo ocupatie constructiva, ca de distrus, a demonstrat, nemernicul , punct.
  – să ceară specimenul Vali Rusu explicatii hăndrălăilor, flenderilor, apropo de oaresce asocieri ale Consiliului Local Resita ( E VORBA,EVIDENT, DE CLIENTELA PD-L !! ) care asocieri au dus la rezultate de ” succesuri “, ca de ex. faptul ca NU se mai construieste o gradinita sau ceea ce ” fac ” cu cainii comunitari ca sa nu mai pomenim de SI de alte nemernicii , dar…. e timp si NIMIC nu va ramane neplatit caci NU Curtea de Conturi ii va judeca ci….. auuuuuuu….
  Valentin Rusu, viceprimarii PD-L, NU au avut şi NU au niciun aport în ce priveşte Proiectul de modernizare a Grădinii Zoologice, proiect care A FOST aprobat de către fostul Ministru al Mediului, Nicolae Nemirschi (PSD) . şi subliniem faptul că d-l Nicolae Nemirschi nu numai că nu-şi aminteşte de Vali Rusu ci, NU îl cunoaşte, la fel de necunoscut fiind şi pentru alţi miniştri!
  Referitor la ” grija ” care-l macină vis a vis de praful din municipiu, amintim deputatului Valentin Rusu aceea că în adevăr, praful şi pulberea s-au ales de Drumuri şi Poduri SA Caraş-Severin al cărui director general a fost Vali Rusu până în anul 2008 precum şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Drumuri şi Po­duri. Din 1999 până în 2004 firma a avut o cifră de afa­ceri care a crescut constant, ajungând la 2,7 milioane de euro. În 2010 firma era deja în insolvenţă. Declinul a în­ce­put o dată cu numirea lui Valen­tin Rusu în septembrie 2004 ca director general .
  Amintim deasemeni monumentala ” operă de artă ”, respectiv drumul Soceni-Târnova, apropo de… praf şi pulbere.
  Deputatului Valentin Rusu, cu… bunăvoinţă ŞI spre meditaţie: e uşor s-arunci cu… vorbe, când NIMIC ( altceva ) nu ai a spune…
  Ete, d-aia steaua ayatollahului de carton şi-a căţeilor săi de Curte apune ! Că-s idiotsky !! Claro !!
  Apăi dacă e să dăm crezare gurilor slobode de prin târg, cum că sărmanul ayatollah Frunză”verde” l-ar scoate candidat la Primăria Reşiţei pe finul Valentin Rusu şi că se vor aloca resurse astronomice, auuuuu…. tragi-comedie, nu alta !!! Dumneamea participă cu fluturaşi despre ” actvitatea ” pămpălăului Vali Rusu pe care-i vom distribuii GRATIS !! Râd reşiţenii/cărăşenii…. nu de alta, dar cunosc specimenul fost chelner ” Valy ” şi da, e de râs !! Băi, Frunză”verde ”, în ce hal ai ajuns ….. Ăsta e canddat, bă ? JALNIC !!!
  http://sfinx777.wordpress.com/2011/10/08/remember-pentru-nesimtitul-ordinar-valentin-rusu-finul-ayatollahului-frunza%E2%80%9Dverde%E2%80%9D-si-altor-amatori-din-gasca-de-marlani-si-cioflingari-pd-l-cs/

 31. Cârcotaşu Says:

  @ Bibliotecaru,
  N-aş fi aşa sigur pe etimologie. Sigur, conform DEX-ului, 90% din cuvintele de sorginte latină din limba română provin din franceză. Nu e banc, dar căutaţi în DEX cuvântul STRADIVARIUS provine… Din fr. stradivarius.
  Eventual am putea vorbi şi serios!

 32. Radu Humor Says:

  Ca sa incheiem discutia, mie mi s-a parut ca a fost tratat cu sictir de Berlusconi si Sarko si cu condescendenta de Putin , Obama si chiar de ungur, care-si permite sa-i dea si teme pentru acasa (deocamdata Cotroceni 😉 ).

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: