COPOSU SE RĂSUCEŞTE-N MORMÂNT. I-AR DA DE PĂMÂNT

Video de albaiulianulmt

Am mai văzut filmu-ăsta cu Vasile Lupu contra lui Victor Ciorbea acum 10 ani. Mare caracter! Aşa a fost mereu. Cât despre Pavelescu, un limbric foarte mic cu tupeu foarte mare, de psihopat mediatizat cu generozitate prostească sau doar profesională de televiziunile mogulilor. Din pseudo-preşedinte care i-a cedat  funcţia pe care n-o avea, o să-l facă preş Lupu şi aşa-i trebuie. Deja a început. Dacă l-a terminat el pe Andrei Marga în calitate de preşedinte al PNŢCD, vă daţi seama că Pavelescu e firimitură pe o măsea. Poate acum, după 11 ani, mă înţelege domnul profesor Marga, că n-ar fi trebuit să aibă încredere în Lupu.

Oricum, Pavelescu e prostul tuturor. A fost prostul lui Miluţ, pe urmă, prostul lui Ciorbea, acum e prostul lui Lupu. Nici o legătură cu partidul istoric. Toate legăturile cu partidul isteric aflat încă la putere şi care vrea să-şi anexeze PNŢCD, împreună cu toate firimiturile posibile şi inventate prin vizata renunţare la pragul electoral, doar-doar or reuşi să împedice venirea USL la guvernare.

Cine crede că frauda de azi a fost congres PNŢCD ori e prost, ori e ignorant nevinovat (dacă nu se pronunţă în necunoştinţă de cauză) din lipsă de informaţie, ori e lucrător în serviciul promovării imposturii.

Nu mai am nici o legătură cu acest partid, de mai mulţi ani, cu excepţia, evident, a afecţiunii şi veneraţiei faţă de valorile României istorice. Şi a nestinsei iubiri pentru Corneliu Coposu. Care se răsuceşte în mormânt. Ar da cu impostorii de pământ. Dar şi cu epigonii. El e de vină, Coposu e de vină. Că n-a fost nemuritor, dar a administrat PNŢCD ca şi cum ar fi fost. Pentru că n-a avut vreme să-şi pregătească succesiunea.

Cunosc PNŢCD pe dinafară. Şi pe dinăuntru. N-am să fac acum nici istoria recentă, nici tomografia partidului cu numele (istoric). Altădată. E prea trist şi n-are sens. Importantă e în acest moment doar limpezirea apelor, ca să înţeleagă cei care nu cunosc ceea ce e de înţeles.

PNŢCD este acolo unde sunt seniorii partidului, chiar dacă impostorul Pavelescu ţine sub lacăt ca un infractor sediul central, din care frauda Miluţ a vrut, fără succes, să facă o afacere imobiliară (ca şi cu toate celelalte sediile şi intravilanele din Bucureşti şi din ţară).

TMB a validat preşedinţia lui Victor Ciorbea, repet, acolo e PNŢCD, cu surorile Coposu, preşedintele de onoare Ion Diaconescu şi foştii deţinuţi politici, cei care încă avem privilegiul să fie printre noi, membri ai PNŢ interzis de partidul comunist patronat de Moscova şi aruncaţi în închisoare. NIMENI, sbsolut nimeni nu are legitimitate ca ei cu privire la PNŢCD. Şi Dumnezeu să-i ţină, că fără ei succesiunea n-ar fi decât o continuă bătălie autistă pentru supremaţie între succesori (mai mult sau mai puţin) legitimi, dar fratricizi şi impostori care profită de starea de fapt fratricidă din PNŢCD.

Participanţii la falsul congres de azi sunt angajaţi ai lui Miluţ. Nici o legătură cu PNŢCD, doar o adunătură de strânsură.

Din cei aduşi de Miluţ, o parte l-au dat jos pe Pavelescu, care îl dăduse la o parte pe Miluţ. Gruparea e condusă de un domn onorabil, Moiescu. Locul dumnealui, dacă chiar vrea să facă politică în România (e cetăţean american), este, împreună cu acei oameni cinstiţi care şi-au dat seama de impostura Miluţ-Pavelescu, în PNŢCD, partid condus de Victor Ciorbea. Sigur că şi domnul Ciorbea are păcatele lui şi s-a machiavelizat (vă spun altădată). Dar e parfum de flori faţă de majoritatea clasei politice de azi. Locul lui e lângă Crin în ACD, deci, în USL. Să nu uităm, de altfel, că Băsescu e demolatorul Guvernului Ciorbea. De ce? Din cauza vulnerabilităţii fratricide a PNŢCD.

Pavelescu şi Lupu i-au întins covorul roşu lui Băsescu. Boc e invitat să anexeze PNŢCD confiscat de impostori. Numai că, din fericire, justiţia e de altă părere. PNŢCD este partidul condus de Victor Ciorbea (cu toate păcatele lui).

Atât deocamdată.

P.S. Pentru cine a uitat sau n-a aflat, Pavelescu a fost acasă la doamnele Coposu şi le-a acuzat că întinează memoria Seniorului.

109 răspunsuri to “COPOSU SE RĂSUCEŞTE-N MORMÂNT. I-AR DA DE PĂMÂNT”

 1. barlogulpntcd Says:

  Te rog mult Roxana să-l pot prelua și eu pe blog.

 2. Roxana Iordache: Coposu se răsucește-n mormânt. I-ar da de pământ « Barlogul Pntcd Says:

  […] de la Roxana Iordache Distribuie:TwitterFacebookPrintEmailLike this:LikeBe the first to like this […]

 3. Marius Mina Says:

  Putreziciunea si viermii , Pavelescu , Milut & CO

 4. Tribunalul Bucureşti a decis: Preşedintele PNŢCD este Victor Ciorbea. « Blog de naţional-ţărănist maramureşean Says:

  […] Mai clar de atat nu se poate: Roxana Iordache […]

 5. COPOSU SE RĂSUCEŞTE-N MORMÂNT. I-AR DA DE PĂMÂNT » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 17 September 2011 – Blog « Un hotel-turn se va ridica langa Pasajul Basarab. Initiator este Heineken […]

 6. Ivan Ioan Says:

  Am vandut partidul lui Milut. Noi toti suntem de vina. De la domnul Ciuhandu incepand si noi toti ceilalti care am avut incredere in bunele intentii ale domnului Milut si ale cotocului cu capu mare.

 7. serban g Says:

  „Penetzecede” exact asa scris adica partidul lui Milut,Pavelescu si mai nou Lupu(fonful vechiului partid) se vor alinia probabil celorlalte găşti de stransură si de sorginte securistă ce vor forma asazisa Miscare poponară a lui Basescu…Brandul marelui partid istoric este incă la mare căutare mai ales pentru niste lichele politice care au trait toată viata lor din impostură.

 8. Marius Mina Says:

 9. rusnac Says:

  PNT forever! Lucrare de licenta din 1995: http://opozitiaimpotrivacomunizarii.wordpress.com/

 10. taranistul Says:

  Incredibil
  Casele lui Ion Mihalache, vândute pe nimic
  http://mariusghilezan.ro/231.html

 11. Cristian Eden Says:

  Vezi tu de ce nu exista Dumnezeu sau cel putin nu prea are treaba cu Romania, pentru ca nu da nici o masina peste Pavelescu, Ciorbea sau altii, peste lepre ca Basescu sau Iliescu, peste pacalici ca Ponta, Crin sau Lazaroiu, da peste copii nevinovati, peste mame care isi plimba copii pe strazi…
  PNT-CD e mort pentru mine din momentul in care isi agitau steagurile pe langa ale PDL.
  Si tare mi-e teama ca si PNL o sa fie mort atat timp cat si-o trage cu ramasitele FSN/PCR.
  Iar cu PDL, e simplu, e ramasita cea mai dura din nucleul kominternist al anilor ’50.
  Vorbim ca sa ne aflam in treaba, in curand o sa avem moneda nationala euro si guvernul la Bruxelles.
  Si cei care au realizat asta la plaja!

 12. J o h n s o n Says:

  Fecaloizii din propaganda băsistă au demarat o campanie furibunda de susţinere a borţosului de Lupu,interfaţa securistilor lui Basescu.
  Daca Ciorbea a fost recunoscut de Tribunal ca Presedinte al PNTCD atunci Lupulică o sa fie recunoscut de Staboru lui Bercea iar căcărelniţa asta de partid o să treacă impreuna cu partidul popotă si saivanul ciobanetelui de Ghencea la vreo Mişcare din buric a beizadelelor stim noi care asortata cu piroane din patul marelui demis actualmente cica victima a regimului Boc – Olteanu de parca ar putea sa existe vreodata asa ceva

 13. Marius Mina Says:

  Protocol de colaborare PNŢCD, aripa Ciorbea-Asociaţia 21 Decembrie
  S-a făcut primul pas în noua construcţie politică a dreptei româneşti – Calea Dreaptă

  Ei ce zici de surpriza asta Roxana? Colaborare cu slugile lui Basescu si integrare ulterioara in cameleonul „miscarea popolara” 😉

 14. Virgil Ilie Says:

  Roxi , tii un pariu cu mine ?
  Ciorbea si Maries vor duce si ei tot la Baselu PNT-ul …
  Toti sunt niste mari neispraviti Roxi …

 15. Ed Deline Says:

  Ciorbea e taliban antibăsist nu se duce in nicio tabara băsistă dimpotriva i-a luat pe revolutionari ca au experienta cu iesitul in strada cine stie ce are de gand sa facă.

 16. Virgil Ilie Says:

  Ed Deline facem pariu ?…
  Ciorbea e deja acolo si nu de azi de ieri ci de o buna bucata de vreme . Necazul e ca l-a luat si pe Couhandu cu el …
  Si chiar pe Radu Sirbu din pacate .
  Cit despre ceialti neispraviti gen Miluta , Pavelescu , Lupu , cred ca nu mia e cazul sa vorbim , n’asa?

 17. Ed Deline Says:

  Facem pariu…Il credeam la un moment dat pierdut pentru politica dar niciodata chiar atat de lichea.De fapt de ce s-ar duce langa un cadavru politic ? OK,sa vedem 😕

 18. im Says:

  tovarasa, vecinu’ Coposu se rasuceste in mormant la vorbele tale! vad ca ii pupi in dos consistent pe cei din usl desi incepand cu primele zile ale lui ’90 acesti oameni au facut tot posibilul pentru tinerea sub pres a pnt-ului, a lui Iuliu Maniu si a altora

  pnt sa ridicat si a facut maximum, a intors romania catre vest; dupa care sa spart ca o bula, inauntru fiind gol: ciorbea, pavelescu, lupu, beuca, caldabos si lista ar putea continua

  m-ar interesa si pe mine… cat platesc uslasisti pentru un dos curat?

 19. Johnson Says:

  Bai frate am crezut ca dupa ora 1 noaptea nu mai intra prosti pe blogul asta…lucreaza si ei un schimb hai doua dar vad ca sint inepuizabili….Pai spune-ne tu sluga băsistă cat ai muncit ca sa speli un dos in Modrogan,facem o medie si ne tocmim ca sa-ti iasa si tie de-un covrig luna asta amaratule asa noi de unde sa va stim tarifele ? Vezi cat de prost esti ? 😐

 20. mgabim2009 Says:

  Sint d eacord cu Marius, desi l-am apreciat pe Ciorbea. amestecul cu Maries (omul lui Basescu!) ma lasa fara cuvinte!

 21. jan dinu Says:

  – CEORBEA – ataca legionarii cu >> „dictatura legionara „<<!
  Uita procurorul comunist ca un – legionar i-a adus fata la studii
  la Boston – USA ! Spun ca s-a auda acest "presedinte "aripioara "
  ca ….legionarii tac shi asculta ….!
  JD-USA

 22. Johnson Says:

  Ciorbea stie ca langa Basescu e mancat cu ochelari cu tot mai devreme sau mai tarziu…Cred ca undeva in colţurile capului mai persistă o urmă din umilinţa incasată de la marinar…Nu se duce in putoarea acelei Miscari ! Mai degraba Mărieş a gasit o cale sa evadeze din anturajul Chiorului.Pana la urma cine s-ar mai alia azi cu niste revoluţionari prafuiţi decat un cavaler intarziat ca Ciorbea…

 23. Johnson Says:

  Din pacate aceste tentative de impostura lasa si urmari grave :

  http://www.adevarul.ro/actualitate/Rafuiala-PNTCD-doborat-o-Doina-Cornea_0_28197881.html

 24. Deceneu Says:

  Ciorbea prin pozitia ambigua, lozincara si euforica in ce priveste „Calea dreapta” si prin asocierea cu dubiosul Maries, nu face decat sa tina deoparte pe taranisti, si apoi justifiand cu slaba audienta electorala, are motiv sa se lipeasca de o alianta.
  Chestia asta cu utilizarea unui partid ca rampa pentru ocuparea unor postui eligibile in partidele parlamentare este o practica curenta in Romania, pe care au utilizat-o traseistii ca Pavelescu si i-au convins si pe altii sa o adopte.
  Cu asa strategie nu are nici o sansa.

  Un partid se relanseaza cu idei, cu solutii la coruptie si NU cu atragerea a tot felul de formatiuni anonime si dubioase.
  Asta a fost strategia lui Ciuhandu la inceputul lui 2005 cand a vrut sa faca PPCD-ul, prin fuziune cu URR si cu nu stiu ce sindicalisti.
  Fuziunea cu URR l-a adus pe Pavelescu. Acum asocierea cu „Asociatia 21 Decembrie” il aduce pe Maries.
  Se stia ca V Ciorbea nu are viziune de lider de cand cu ANCD. Este un om moral, muncitor, o persoana onorabila, respectabila, dar nu are capacitatea sa conduca democratic. Este un excelent executant, dar un lamentabil conducator.

 25. Deceneu Says:

  Prima actiune a unui democrat cu viziune, ar fi fost sa provoace o dezvatere la nivel national, in toate filialele din PNTCD cu toti membrii adversari sau nu si cu simpatizantii, sa-i consulte cu privire la strategia de relansare.

 26. Deceneu Says:

  PNTCD ar fi trebuit sa se conduca dupa principuiul “Non multa, sed multum (nu mult și prost, ci puțin și bine)”, sau nu un partid cu multi veleitari ci unl cu putini dar „de nadejde”.

  Oameni se atrag cu idei, si ideile bune rezulta in urma dezbaterilor.
  Daca nu pune accent pe dezbateri, PNTCD se va “imbogatii” cu oprtunisti.

 27. Aliosa Says:

  @ Roxana,
  Mi-e silă de ei și milă de cei care au crezut in partidul seniorului COPOSU !
  IPOCRIZIE și NESIMȚIRE in direct !
  Mă ingrozesc la gândul că anul 2012 ne -ar putea fi fatal : ( http://aliosapopovici.wordpress.com/2011/09/17/PREZICERI-NASA-PENTRU…2012 ) .
  Cu respect,
  Alioșa.

 28. Mâţa Says:

  @Jan Dinu. Oana Ciorbea a terminat liceul şi facultatea în SUA ca şefă de promoţie, imbecilule. 🙂

 29. Vechi scăpărări (1) | Amintiri din filumenie Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu , cella-blogoblomovian […]

 30. Alt joc cu poze (1) « Florina Lupa Curaru Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu , cella-blogoblomovian […]

 31. Argusdre Says:

  Da, Coposu se rasuceste in mormant.Mai ales cand vede cine conduce acum PNT-cd,
  Ciorbea e un tip fara carisma, de cele mai multe ori respingator, fara priza la populatie, uneori chiar pisalog si palavragiu, un prost orator, etc.
  Nu are nicio sansa in a ridica partidul.Asta este parerea mea foarte sincera si…dezinteresata.

 32. Serban G Says:

  @ Argusdre
  De acord tocmai de aia singura lui sansa este sa continue pe culoarul antibasist pe care a plecat…Daca nu are carismă măcar consecvenţă mai ales ca este orientată intr-o direcţie sănătoasă

 33. Ghita Bizonu' Says:

  Padtid? Care partid ?@

  gloria PNT a fost facuta de supirtul primit de la taranii din Romania.
  Ce parere are azi PNTcd despre tarani ?! Auz? Cum are de gand sa ii sprijine? Auz?!
  Nu il intereseaza taranii ? Atunci de ce siis zice taranesc?!
  Mai rau si otr taranisti „taran” e vorba d eocara sinomim cu puturos, hot, betiv samd fiindca azi PNT este al prasenilor cu ifose.
  Ori astia se pare ca prefera PDL si PNL .
  Ma rog e o boala cam generala. Azi partidele nu mai reprezinat pe nimeni sau cam pe aproape…. De la :stanga” la „drepata” doar o0 colectie de vorbe in general si o scarba profunda fata de majoritate ca prea pute a putina de branza si a ceapa….

 34. Cum am devenit colecţionară « Blog de Filumenistă Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu , cella-blogoblomovian […]

 35. Johnson Says:

  S-a intors Limbăieş din concediu cu pofta de hemoroizi prezidentiali,dependenţa bat-o vina :

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-napoleon-einstein-elvis-presley-946078.html

 36. vladcelgroaznic Says:

  Marti, 20 septembrie 2011, are loc pichetarea Camerei Deputatilor, cu ocazia iminentului vot final privind cainii strazii.

  Va invitam in Parcul Izvor, la alveole, incepand cu orele 9.

  Noul raport al Comisiei de Administratie Publica, votat pe ascuns, trimis Plenului si pe care trebuie sa il voteze deputatii, contine o serie de greseli incalificabile, fara a mai pune la socoteala ca sunt si anticonstitutionale, gen lasarea gestionarii cainilor la latitudinea “adunarilor de cartier” sau a “sondajelor”.

  Cu intrebari de tipul “Mai vreti sa fie muscati copii vostri?”, “Mai vreti caini in acest parc?” sau “Vreti sa tinem acesti caini intr-un adapost cu banii cu care v-am putea subventiona caldura?” decizia este clar spre eutanasie.

  Cu putina manipulare se poate legifera chiar si pedofilia!

  Intrebarile abil puse pot duce la decizia dorita de primari.

  De ce doresc cu obstinatie unii primarii si o anumita clasa politica eutanasia? Deoarece eutanasia le permite lor “sa aduca cifrele din condei” si numarul de caini eutanasiati, deveniti cenusa la incinerator, sa nu mai poate fi verificat. Ei baga astfel astfel in buzunarul lor ori in buzunarul partidelor care i-au propulsat, o parte din banii alocati din buget cainilor!
  Intre 2001-2007 diversele primarii au “umflat”pretul eutanasiei CU PIXUL, cu mult mai mult decat costa ea in mod real.

  Cifrele pe care primariile le-au dat publicitatii sunt urmatoarele:

  Slatina- 218 euro/eutanasia unui caine, 242.500 euro cheltuiti
  Brasov-200 euro/ eutanasia unui caine, 2.000.000 euro cheltuiti
  Arad-103 euro/ eutanasia unui caine, 308.048 euro cheltuiti
  Constanta-75 euro/ eutanasia unui caine, 1.500.000 euro cheltuiti
  Bucuresti-62 euro/ eutanasia unui caine, 9.000.000 euro cheltuiti

  Rezultatul: caini pe strada!
  “Adunarile de cartier” ar presupune foarte multa cearta intre, chipurile, “neiubitorii de animale” si “iubitorii de animale”. Taberele create artificial vor genera o cearta inutila, nesfasita, in spatele careia prolifereaza primarii.
  Prin urmare, dorim sa se voteze cu demnitate si cu responsabilitate pentru imaginea tarii noastre ! Gestionarea cainilor trebuie sa se faca pe baze stiintifice!

  Iubitorii de animale sunt primii locuitori care nu mai vor animale pe strada!

  Iubitorii de animale sunt singurii care stiu cum se rezolva problema animalelor de pe strada, gratie experientei lor uriase, gratie bunavointei, gratie seriozitatii si gratie aprofundarii studiilor in domeniu.

  Lasand la latitudinea “sondajelor” sau a “adunarilor de cartier” modalitatea de gestionare, prelungim la nesfarsit problemele cainilor strazii, ceea ce duce implicit la prelungirea problemelor noastre!

  Doar procedandu-se stiintific vor disparea cainii de pe strazi si anume: prin sterilizarea cainilor cu stapan, sterilizarea cainilor de pe strada si trierea lor- cei blanzi returnandu-se iar cei cu adevarat agresivi luati in adaposturi.

  Parerile specialistilor nu sunt ascultate cu adevarat!

  Intotdeauna administratiile locale si centrale au facut ce au vrut ele, aplicand, cel mult, distorsionat, o mica parte a propunerilor iubitorilor de animale!

  Gen “vrem sa se aplice ce vreti voi, dar asa, nu asa” (de exemplu “Vrem sa returnam cainii sterilizati, dar doar daca semnati ca “ii adoptati” desi nu ii duceti in case, iar cainii pentru care nu semneaza nimeni nu vor fi sterilizati!”.

  Impresia ca primariile gresesc, ca folosesc banii pentru altceva, ca ii deturneaza,ca nici unul dintre iubitorii de animale cunoscuti nu ocupa un post de conducere in vreo administratie pentru caini sau in vreun adapost public…

  Un stat retrograd, nefunctional, care nu face decat sa ingenuncheze un inimos popor iubitor de animale!

  Nu ne mai poate prelungi acest cosmar! Prin metodele proaste pe care le gaseste statul, nu face decat sa pastreze inmultirea exponentiala a numarului de caini!

  Dorim inchiderea “fabricilor de pui”!

  Se prelungeste o lunga si inumana suferinta pentru toti!

  Vrem drepturi pentru iubitorii de animale! Vrem sa nu mai fie sufocati de numarul mare de caini si saraciti incontinuu prin aportul de mancare, medicamente, tratamente, sterilizari si cazare pe trebuie sa-l asigure animalelor fara stapan!
  Viata lor este un cosmar ! Fara concedii, fara weekend-uri si cu privari elementare de drepturi!

  La sugestia autoritatilor , iubitorii de animale au luat acesti caini in casa. Casele lor sunt acum sufocate de caini si nu pot fi parasite deloc pentru ca acestia latra si se supara vecinii!

  Cerem reducerea imperioasa a cainilor prin metodele adecvate!

  Cerem aplicarea metodelor stiintifice si moderne!

  Nu mai vrem bataie de joc!

  Toate problemele noastre pornesc de la proprietarii de animale! Este foarte important sa se cunoasca acest lucru! Nu de la iubitorii de animale! Statul nu trebuie “sa se mai faca ca ploua” si “sa arunce pisica” in curtea iubitorilor de animale ori a ONG-urilor. Ele sunt doar niste victime!

  Unii arunca puii si altii se trezesc cu ei in poarta, neajutorati si calcati de masini

  Cerem “Inchiderea fabricilor de pui!”

  Proprietarii de caini ar trebui sa fie ajutati de stat sa-si sterilizeze cainii. Multi dintre ei probabil ar fi si facut-o, dar costul unei sterilizari este foarte mare, in jur de 200 de lei, asa ca trebuie ajutati de primarii cu o parte din cost sau chiar suportat in totalitate.

  Trebuie impulsionata folosirea clinicilor mobile la sate! Din 2010 un ordin al ANSVSA autorizeaza folosirea clinicilor mobile.

  Cat priveste cainii care cu adevarat musca (caci cainii reclamati sunt multi), ei trebuie dusi in adaposturi cu adevarat decente si nu ca cele de pana acum, pline de jigodie, tuse de canisa, raie si cu hingheri care brutalizeaza animalele!
  Ca iubitorii de animale sa aiba incredere, sa colaboreze cu statul si sa aduca cainii agresivi acolo, adaposturile publice trebuie sa fie adevarate camine pentru caini, nu lagare de exterminare, cum sunt acum.

  Iubitorii de animale nu mai vor sa fie oprimati de un asa numar mare de animale, varsate de altii pe strazi! Si nici sa fie chinuiti afectiv, prin tot felul de solutii brutale precum “eutanasia dupa 60 de zile”.

  Trebuie sa inceteze aceasta nebunie!

  Pichetarea are loc in parcul Izvor la alveole, intre orele 9-14. De asemenea, vom asista in paralel de la balcoane la discutia plenului.

  Co-organizatori: Asociatia „Cutu, cutu”, AULIM si Grupul pentru legea sterilizarii

  Va asteptam!

 37. Marcus Says:

  Viitor De Aur Tara Noastra Are!

  In buna traditie a tradarii si injunghierii pe la spate a celor care l-au ajutat in cariera sa politica si mai nou inspirat de zeii antichitatii cu care se confunda, chiombu, precum Cronos, a trecut la planul B si a ajuns ca, dupa ce s-au facut rau de rahat in fata romanilor, sa-i manance pe proprii sai copii si sa zamisleasca de unul singur (premiera mondiala, din categoria minunilor) altii de care spera sa se foloseasca la fel de bine ca si de predecesorii lor. Este cazul pedeleului pe care, dupa ce l-a dat cu tone de lamaie si cu toate mirodeniile din lume ca sa i se duca gustul si mirosul de rahat cu care s-a umplut de cand este la guvernare, s-a apucat sa-l mestece pe indelete, in speranta de a-l termina pana la alegerile de anul viitor cand spera sa-l inlocuiasca cu noua gaselnita in care a inceput sa reuneasca clasa de mijloc din Romania, posesoare de castele cu turnulete, salbe de cocosei si mare iubitoare de manele, inregistrand-o deja la tribunal sub denumirea pompoasa de Miscarea Populara.
  Ce-a fost pedeleu’ de dreapta, da’ ce-o sa fie Miscarea Populara de dreapta, “ne vom rade” si cu posterioru’ de ‘mnealor, in ideea ca Becali vrea sa-l atraga si pe Vadim in aceasta. De unde dracu atata “dreapta” la otevistii lu’ Diaconescu, oierii lu’ Becali, peremistii lu’ Vadim, izmenarii lu’ Oprea si mai ales piticii lu’ Lazaroiu, asta chiar ca numai anticristu’ poate sa stie.
  Ei bine, cu acest talmes-balmes creat ad-hoc si cu resturile de la pranzul pantagruelico-vespasianic oferit de defunctul pedeleu chiombu vrea sa rupa gura targului si umpland sacosile cu ulei si malai ale nehotaratelor din satele patriei dimpreuna cu secaricile impartite la bufetul comunal sotilor acestor nehotarate sa dea lovitura si sa obtina peste 50% din voturile romanilor.
  Daca la asta adaugam si furtul masiv la care se vor deda oamenii chiombalaului ajutati de tot ce inseamna institutie de stat in Romania basita, dela Ministerul de Interne pana la cel de Externe si culminand cu Curtea Constitutionala, succesul pare garantat.
  Circul de care am avut parte pana acum, avandu-l protagonist pe chiombila ni se va parea nimic pe langa circul care ne va fi oferit in Parlamentul Romaniei de asa o adunatura de manelisti, tiganime, borfasi, prostituate la brat cu peremistii vadimului.
  Va dati dvs. seama, stimati compatrioti, cum veti fi reprezentati in Parlamentul Romaniei si cum vor fi doleantele dvs. satisfacute de un om care considera ca romanii cu un venit de 8 milioane de lei vechi este putred de bogat? Sau cum isi vor da mana alde Vadim cu a lu’ Becali ca sa bage la puscarie mafiotii care au dus tara de rapa? Ca sa nu mai pomenim nimicuta de alianta dintre otevistii lui Diaconescu si izmenarii luii Oprea in frunte cu Nicolicea care ne vor umple de bani prin metoda lui Danut OTV? Si ce va fi daca la tot haloimasul asta musai vom adauga si nelipsitul de la Putere UDMR, sau mai nou partidul lui Tokes care sa ne scoata tara la vanzare pe parcele pe tarabele pietelor din Budapesta?
  Viitor de aur tara noastra are, iar acesta sta doar la mana lui chiombila vataf peste noua adunatura populara incrisa de “fixa” a mare la tribunal si stipendiata de banul contribuabilului roman furat la greu de chiombu si banda sa de derbedei penali.

 38. Fără cuvinte, miercurea (26) « Ulise al II-lea – blog canin Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu , cella-blogoblomovian […]

 39. Linişte înflăcărată (12) | Amintiri din filumenie Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu , cella-blogoblomovian […]

 40. Joc nou cu … trasee « Florina Lupa Curaru Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu , cella-blogoblomovian […]

 41. MIERCUREA FĂRĂ CUVINTE Aici aș vrea să fiu acum « Dictatura justitiei Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu , cella-blogoblomovian […]

 42. Tăcute imagini miercuriene (21) Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu , […]

 43. Lătrături (2) « Ulise al II-lea – blog canin Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 44. Vechi scăpărări (2) | Amintiri din filumenie Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 45. Viaţa-n imagini (2) Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 46. Alt joc cu poze (2) « Florina Lupa Curaru Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 47. Fără cuvinte, miercurea (27) « Ulise al II-lea – blog canin Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 48. Joc nou cu … ape « Florina Lupa Curaru Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu , cella-blogoblomovian […]

 49. Linişte înflăcărată (13) | Amintiri din filumenie Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 50. Tăcute imagini miercuriene (22) Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 51. Vechi scăpărări (3) | Amintiri din filumenie Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 52. Lătrături (3) « Ulise al II-lea – blog canin Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 53. Alt joc cu poze (3) « Florina Lupa Curaru Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 54. Viaţa-n imagini (3) Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 55. Fără cuvinte, miercurea (28) « Ulise al II-lea – blog canin Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 56. Tăcute imagini miercuriene (23) Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 57. Linişte înflăcărată (14) | Amintiri din filumenie Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 58. Joc nou cu … artar « Florina Lupa Curaru Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 59. Lătrături (091011) « Ulise al II-lea – blog canin Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, perspectivenoi, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, […]

 60. Vechi scăpărări (091011) | Amintiri din filumenie Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, perspectivenoi, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, […]

 61. Alt joc cu poze – 09.10.11 « Florina Lupa Curaru Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, perspectivenoi, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, […]

 62. Viaţa-n imagini (091011) Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, perspectivenoi, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, […]

 63. Fără cuvinte, miercurea (121011) « Ulise al II-lea – blog canin Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 64. Joc nou cu … zebra « Florina Lupa Curaru Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 65. Tăcute imagini miercuriene (121011) Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 66. Linişte înflăcărată (121011) | Amintiri din filumenie Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 67. Alt joc cu poze – 17.10.11 « Florina Lupa Curaru Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, perspectivenoi, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, […]

 68. Fără cuvinte, miercurea (191011) « Ulise al II-lea – blog canin Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 69. Joc nou cu … chei « Florina Lupa Curaru Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 70. Tăcute imagini miercuriene (191011) Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 71. Linişte înflăcărată (191011) | Amintiri din filumenie Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 72. Lătrături ocoşe (311011) « Ulise al II-lea – blog canin Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 73. Vechi scăpărări (311011) | Amintiri din filumenie Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 74. Alt joc cu poze – 24.10.11 « Florina Lupa Curaru Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 75. Lătrături ocoşe (071111) « Ulise al II-lea cel Ocoş Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 76. Vechi scăpărări (071111) | Amintiri din filumenie Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 77. Alt joc cu poze – 07.11.11 « Florina Lupa Curaru Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 78. Viaţa-n imagini (071111) Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 79. Alt joc cu poze – 14.11.11 « Florina Lupa Curaru Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 80. Noi şi ai noştri – 14.11.11 « A.P.I.S. România Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 81. Lătrături ocoşe (141111) « Ulise al II-lea cel Ocoş Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 82. Vechi scăpărări (141111) | Amintiri din filumenie Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 83. Viaţa-n imagini (141111) Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 84. Viaţa-n imagini (161111) Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 85. Lătrături ocoşe (161111) « Ulise al II-lea cel Ocoş Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 86. Alt joc cu poze – 16.11.11 « Florina Lupa Curaru Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 87. Noi şi ai noştri – 16.11.11 « A.P.I.S. România Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 88. Vechi scăpărări (161111) | Amintiri din filumenie Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 89. Lătrături ocoşe (201111) « Ulise al II-lea cel Ocoş Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 90. Vechi scăpărări (201111) | Amintiri din filumenie Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 91. Alt joc cu poze – 20.11.11 « Florina Lupa Curaru Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 92. Noi şi ai noştri – 20.11.11 « A.P.I.S. România Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 93. Viaţa-n imagini (201111) Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 94. Vechi scăpărări (191111) | Amintiri din filumenie Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 95. Viaţa-n imagini (231111) Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 96. Lătrături ocoşe (231111) « Ulise al II-lea cel Ocoş Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 97. Alt joc cu poze – 23.11.11 « Florina Lupa Curaru Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 98. Noi şi ai noştri – 23.11.11 « A.P.I.S. România Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 99. Vechi scăpărări (231111) | Amintiri din filumenie Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 100. Lătrături ocoşe (041211) « Ulise al II-lea cel Ocoş Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 101. Vechi scăpărări (041211) | Amintiri din filumenie Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 102. Alt joc cu poze – 04.12.11 « Florina Lupa Curaru Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 103. Viaţa-n imagini (041211) Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 104. Noi şi ai noştri – 30.11.11 « A.P.I.S. România Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 105. Clipe încremenite (041211) « Zamfir Turdeanu' – un turdean (aproape) ca oricare Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 106. Clipe încremenite (231111) « Zamfir Turdeanu' – un turdean (aproape) ca oricare Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 107. Clipe încremenite (201111) « Zamfir Turdeanu' – un turdean (aproape) ca oricare Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 108. Clipe încremenite (141111) « Zamfir Turdeanu' – un turdean (aproape) ca oricare Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

 109. Clipe încremenite (161111) « Zamfir Turdeanu' – un turdean (aproape) ca oricare Says:

  […] incertitudini, andibob, anaveronica, mirelapete, rokssana, gabrieladsavitsky, flaviusobeada, roxanaiordache, lunapatrata, teonegura, ivanuska, groparu, umbrelaverde, edituramateescu, quadratus, […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: