V-AM SPUS CĂ PONTA E ÎN CEL MAI BUN CAZ TEMBEL

Foto: basarica

Aruncă în aer USL.

24 răspunsuri to “V-AM SPUS CĂ PONTA E ÎN CEL MAI BUN CAZ TEMBEL”

 1. V-AM SPUS CĂ PONTA E ÎN CEL MAI BUN CAZ TEMBEL » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 15 September 2011 – Blog « Bucurestiul, printre cele mai putin expuse piete de birouri in fata crizei datoriilor […]

 2. olimpiu Says:

  asa e el! ce naiba sa faca daca i s-a urcat la cap ca poate oracai orice fara a consulta pe nimeni in partid si fara o echipa inteligenta in jurul lui???

 3. Călătoria lui Gulliver 7 - Tara houyhnhnm-ilor Says:

  […] invit să citească ori să îşi reamintească pe: Răzvan Pascu, Redsky, Rokssana, Roxana Iordache, Scaietina, Scorpio, Semanticus, Serginho, Shayna, Teo Negură, Theodora, Tudor, Ulise, Valentin, […]

 4. serban g Says:

  Uite-i cum se cearta intr-un judet in care PDL practic nu mai exista…Nu puteau sa-i dea unuia candidatura la Primaria Iasi iar altuia pe cea la CJ si sa nu mai rabufneasca tensiuni ? Pai daca nici la asa ceva nu va duce mintea atunci chiar ca nu sinteti buni de nimic decat sa alimentati masina de propaganda a lui Basescu,vai de noi la anul.

 5. Mâţa Says:

  😐

 6. Marcus Says:

  Pupa Chiombu Imineii

  De prin SUA, dintr-o poza, cu mina de prostanac,
  Fericit nevoie mare c-a dat mana cu Barack,
  Ne zambeste Nosferatu, tartorul peste romani,
  Incantat de-asa isprava, arta in combinatiuni.

  Tenace-n a sa dorinta a facut smirna pe hol
  Pana cand Barack Obama l-a chemat in alt decor
  Unde ca sa-i multumeasca la tributul greu platit
  Printr-o poza ca de nunta pe golan l-a rasplatit.

  Tolanit intr-un fotoliu cu-ochiu drept la noi priveste
  Iar cu stangu spre Obama fericit el se chiombeste
  De-am avea sonor la poza i-am “capta” si hăhăiala
  Pe care o slobozeşte etalându-şi şmechereala.

  La ofranda grea de sange varsat de romani aiurea
  Chiombu nu vede, saracu, de copaci unde-i padurea.
  Si meschin in doleante, negandind decat la el,
  Face caz dintr-o-ntalnire aranjata-n mod misel.

  Se vinde ca prostituata pe-o friptura si un spritz
  Cand e multumit c-o poza si cu rolul de chibitz.
  Multumit e si Obama c-a gasit asa un prost
  Care si-ar vinde si mama, sa ramana el in post.

  Trist e numai boboreanu, umilit grav de chiombila,
  Care-a luat cu el, remorcă, o întreaga camarila
  Si-au purces la modul jalnic sa sarute imineii
  La stapan de Noua Poarta tolerant cu derbedeii.

 7. Zina Says:

  Mde…Nici n-au pus mâna pe putere şi au şi început cearta pentru ciolan… D’aia nu aş merge la vot deloc.

 8. Marcus Says:

  @asa zina; sufla-i in vele Roxanei, exact asta vrea dumneaei absenteism la vot ca sa-si faca portocalii mendrele. Nu iesiti fratilor, nu votati sau si mai bine incolonati-va si in frunte cu Roxana Iordache votati pedele for ever,. Vai mama voastra de destepti ce va credeti !

 9. Marcus Says:

  @Roxana este de-a dreptul descalificant ceea ce faci. Sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu! 🙂 Huideo!

 10. Argusdre Says:

  Nu cred ca vina e a lui Ponta, desi n-am uitat ce spunea acum vreo sapte ani, pe la Antena 3, unul pe nume Vulpe : ca l-a auzit pe Basescu la Golden Blitz cum discuta despre un nou guvern portocaliu in care sa intre si acest ..Ponta….Oare degeaba il includea matrozul ?
  Vinovatii deocamdata sunt cei din PC, adica „solutia imorala”, care au mai tradat odata alianta lor cu PSD-ul si au trecut de partea lui Basinescu in asa fel incat acesta, obtinand majoritatea, a putut construi un guvern al Aliantei DA, desi PSD+ PC castigasera alegerile parlamentare.
  Daca s-a construit acest USL, de ce trebuie neaparat ca PC sa puna candidat propriu la Iasi, ca sa imparta voturile ? Care-i ratiunea , mai ales ca escrocii portocalii vor sa uzeze de toate mijloacele (cinstite si nu prea) la viitoarele alegeri ??

 11. Mâţa Says:

  @Motraux. Te-am întrebat ceva. 😳 https://roxanaiordache.wordpress.com/2011/09/15/pd-l-tupeu-totalitar-si-replica-pe-care-o-merita/#comments

 12. Roxana Iordache Says:

  @Argusdre. Poate pentru că opoziţia trebuie să ofere altceva decât categoria Nechita. În caz contrar, nu convinge atâţi alegători câţi i-ar trebui, dimpotrivă, îi descurajează pe indecişi şi îi convinge pe absenteişti să stea acasă. În privinţa celor care votează şi o broască râioasă numai să pice PD-L, opoziţia îşi bate joc de ei, speculându-le votul necondiţionat, prin politicianismul (s)electiv a cărui imagine e asemănătoare cu cea a PD-L. Despre asta-i vorba. Dacă aş avea posibilitatea să aleg între Nechita şi Ciuhodaru, m-aş bucura să scap de Nechita, tot aşa cum m-aş bucura să scap de regimul Băsescu, iar bucuria ar fi nu doar pentru un fapt negativ, ci pentru reuşita de a promova un candidat valabil. Poate acum e clar. Pentru cine e bolnav sau incapabil să priceapă, nu va pricepe în veci. Blocarea în proiect e nocivă indiferent de ce parte te-ai afla. Chiar şi de partea, teoretic, bună. Fiindcă dacă nu o serveşti cinstit – în primul rând cu tine – atunci rişti să o depreciezi şi să o transformi, practic, în acelaşi lucru cu cel pe care vrei să-l înlături.

  @Zina. Vezi răspunsul de mai sus. A sta acasă la vot e sinucidere. Mai rău decât regimul Băsescu nu poate fi. Şi dacă deocamdată nu suntem în stare de mai mult decât să merităm „răul cel mai mic”, atunci, măcar să ne valorificăm vrabia din mână.

 13. Johnson Says:

  @zina… esti băsista perfectă du-te la Cotroceni sa-ti dea o decoratie nu ne mai stresa pe aici toanto 😡

 14. Marcus Says:

  @Roxana: blocata esti tu. Tu nu poti sa intelegi ca este cazul ca acum Opozitia sa lucreze perfect unita, fara critici venite chiar din sanul ei. Dupa alegeri este tot timpul din lume pentru satisfacut orgolii si alte celea. Acum nu. Chestia cu obiectivitatea ta nu numai ca valoreaza cat o frectie la un picior de lemn, mai ales ca aceasta „obiectivitate si/sau impartialitate” este unidirectionata doar spre PSD, care-i caca in timp ce liberalii sunt parfum, dar ea nu face altceva decat sa-i determine pe nehotaratii care-ti citesc tie bazaconiile sa stea acasa, daca nu, si mai rau, sa-i voteze pe portocaliii. Incerc sa-ti acord prezumtia de iresponsabilitate dictata de ura ta fata de PSD, nu merg totusi cu gandul ca te-ai vandut chiombalaului. Dar si asa esti destul de nociva.
  sa fii iubita si intreaga la minte
  marcus

 15. Roxana Iordache Says:

  @Johnson. Mulţumesc pentru nivelul ospitalier la care contribui. De la tine mă aştept la cu totul altceva decât să fii simetric cu fanaticii portocalii. Oamenii bolnavi au circumstanţe, dar tu? Doamna aceea şi-a exprimat punctul de vedere în mod civilizat şi are tot dreptul să o facă. Inclusiv cei care contestă ceea ce scriu (chiar dacă de regulă n-au argumente) sau persoana mea, singura condiţie fiind civilizaţia. Unii n-au de-acasă, e prea târziu să priceapă, iar când sunt impregnaţi de propagandă de la şedinţele de partid sau de la cursurile scurte nu sunt altceva decât boci antiboci sau băseşti antibăseşti. Faptul că @Zina a pus la modul dubitativ prezenţa la vot nu înseamnă şi că aşa va face, cum nici eu nu voi sta acasă, deşi impulsul emoţional poate fi de aşa natură. Poate că această doamnă nu l-a votat niciodată pe Băsescu, tu ai făcut-o şi acum îi pui pumnul în gură aşa cum nu face un domn. N-are sens să fii mârlan, e plină ţara. Rezervă-ţi imprecaţiile pentru lighioane. Te-aş ruga. E o ipocrizie injustă să te porţi atât de grosolan cu o doamnă sinceră, după ce chiar tu ai dat de mai multe ori mesaje critice la adresa opoziţiei, de natură să încurajeze o reacţie ca a dumneaei. De la tine am toate pretenţiile şi exigenţa e direct proporţională cu statutul şi calităţile persoanei vizate.

 16. Argusdre Says:

  „Roxana Iordache spune:
  vineri 16 septembrie 2011 la 11:39:23 am

  @Argusdre. Poate pentru că opoziţia trebuie să ofere altceva decât categoria Nechita. În caz contrar, nu convinge atâţi alegători câţi i-ar trebui, dimpotrivă, îi descurajează pe indecişi şi îi convinge pe absenteişti să stea acasă….”
  Intamplarea face sa fiu iesean, sa locuesc in Iasi si sa cunosc opinia marii majoritati a locuitorilor…Ei bine, cam toti sunt pentru Nichita, putini pentru Ciuhodaru si aproape nimeni pentru Simirad (dintre votantii consacrati ai USL).
  Deci separarea PC nu va face decat sa imparta voturile USL intr-o situatie care totusi va fi critica din cauza hotiilor programate de catre portocalii.

 17. Johnson Says:

  @ Roxana asta nu e „mesaj critic? la ea,este exact picatura otravita pe care propaganda basista o pregateste demult pentru a demobiliza lumea sa mai iasa la vot…litera cu litera ceea ce spune acolo exact asta inseamna…Lasa-ma ca stiu eu ce fac,aceasta „doamna” este mai periculoasa chiar decat lighioana reprezinta esenta diversiunii de la anul pe care Basescu a comandat-o…Ei nu pierd alegerile decat daca lumea nu se prezinta la vot.Iar aceste cuvinte au fost deja alese de crema lor propagandistica drept principala cale de a demobiliza lumea.Nu stiu cine este cucoana dar recunosc imediat dusmanul chiar daca aparentele nu o indica in acest moment….Daca a preluat fraza dintr-un exces de naivitate si iata ca o da mai departe asta nu am de unde sa stiu dar nu prea cred in coincidente…N-ai decat sa ma banezi daca nu-ti convine.

 18. Johnson Says:

  😐

 19. Branzaru Says:

  bai Ionescule ce esti asa de disperat mancalar nenea ? vorbeste frumos ţarane ca nu esti cu nevasta-ta la produs in parcarile turcesti aici esti pe un blog daca n-ai inteles incearca sa te dai in stamba la modul civilizat,macar ca mine daca nu se poate mai mult,besmeticule

 20. Mâţa Says:

  @Johnson. Eşti paranoic? 🙂

  @Branzaru. 😆

 21. Mâţa Says:

  @Johnson. Credeam că dac-au pus-o pe febleţea ta la Muncă te mai relaxezi. 😆 😳

 22. Branzaru Says:

  @ Mâţa Au pus-o la munca …de jos 😉

 23. Basarica Says:

  Multumesc

 24. CALATORIILE LUI GULLIVER -J.Swift- 7. Ţara houyhnhnm-ilor Says:

  […] invit să citească ori să îşi reamintească pe: Răzvan Pascu, Redsky, Rokssana, Roxana Iordache, Scaietina, Scorpio, Semanticus, Serginho, Shayna, Teo Negură, Theodora, Tudor, Ulise, Valentin, […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: