BĂSESCU PE VIAŢĂ, PORTRETE ÎN CLASĂ. CÂT DE JALNIC?

Merge la Mangalia, şcoala de vară a tineretului Uniunii Naţionale a Popotarilor din România şi plânge emiţând o panseluţă la fel de poetică precum sinistra îngropare de vie a mamei lui cu 40 de ani înainte de-a se duce. Precis pensionarii culpabilizaţi şi mobilizaţi de îndemnul băşist vor uita de genocid, şi se vor alinia la sacrificiu, ca să planteze copaci moştenire pentru loazele mutanţilor penali. Penale şi ele.

Şi tocmai când ezitau să i se uşte lacrimile de crocodil, ce să vezi: reclamă la Nokia! Sună telefonul, Băsea îl scoate, după ce zice, subtil – o fi fii-mea! – nu de alta, dar să priceapă iapa, că el, adică, pentru aia mică a plantat copaciul. (Aşa cum de altfel se angaja chiar ea, la Ion Cristoiu într-o emisiune duminicală electorală de la Antena 3: Q. Ce faceţi când se retrage d-l Băsescu? A. Voi continua eu!). Pe urmă, se uită la telefon, îl duce la ureche, răspunde şi zice: te sun eu mai târziu; în apaluzele entuziaste ale sălii. La aşa preşedinte, aşa audienţă. Şi aşa urmaşi.

Parcă era o adunătură de reduşi mintal. Care îşi racolează aderenţii pe bază de semnătură pentru trei pâini.

Toate astea ar putea fi rezolvate pe cale medicală. Numai că preşedintele grupusculului organizator e ministrul Apărării Naţionale, iar homunculul de la microfon e preşedintele României şi face ce face pentru că se bazează pe imbecilitatea populaţiei manelizate. De aceea şi maneaua de comportament de la Mangalia. Scenetă penibilă. Prostie dominantă.

Şi nostalgie după Ceauşescu. Unii se cred Napoleon, Băsescu se crede Ceauşescu. Şi zice să fie ca atunci: partidul, Băsescu, Rromânia. Tricolor în fiecare clasă, imnul intonat în fiecare zi. A uitat portretul. Dar asta vor adăuga zeloşii lui servitori: Funebriu, Oana Dobre şi alţi periferici clinici. Băsescu pe viaţă, poză în clasă. Inclusiv la WC-uri. Ca tot ce facem, să facem pentru el. Să facem totul.

El a mai zis: tot ce-am spus eu aici TREBUIE făcut. Că vrea el, nulitate ajunsă, cu sprijinul unor milioane care se recunosc în el. Şi a unui pumn de moluşte intelectuale, pe care mereu le-a fascinat dominaţia din partea sporitului primar agresiv, vorba lui Marin Preda. Le-a fascinat deopotrivă şi micul privilegiu dobândit prin lingerea condurului: o icrişoară diplomatică, un institut cultural, o ştergere de datorii la editură, un pişcot, acolo, ceva: sau chiar niscaiva cârnaţi la o lansare de „fundaţie creştin-democrată”.

Smintitul mai vrea să desfiinţeze de jure spitalele, după ce le-a defiinţat de facto. Şi după ce clientela lui a profitat, la propriu criminal, de pe urma spitalelor, aducându-le la sapă de lemn, acum Pacientul Naţional are tupeul nesimţit să acuze victimele de vinovăţia criminalilor.

Finalul e apoteotic: după nenumărate declaraţii anterioare că înseşi motoarele Europei se vor lua după România anticriză, Băsescu (se contra)zice că se roagă la Dumnezeu şi la licuricii mici.

Toată mascarada asta a fost ca să se vorbească despre el şi să se comenteze toate idioţeniile. La cât de otevizate sunt televiziunile, n-ar fi de mirare să vedem, de exemplu, la insolventa Realitate TV, emisiuni cu tema şi dilema: cine l-a sunat pe preşedinte când vorbea la popoţeii lui Oprea?

14 răspunsuri to “BĂSESCU PE VIAŢĂ, PORTRETE ÎN CLASĂ. CÂT DE JALNIC?”

 1. Ghita Bizonu' Says:

  Mme Udrea este convinsa ca o femeie ar putea face treaba mai bine ca Boc ori Baselu. Si io. Ia ar fi mai rea !!!
  Per a contrario sunt comvins ca raposata maica-mea ar gopppadari mai bine Romania ca Boc … Insa mama era o gopspodina excelenta …
  (auxiliar -cred ca si io as fi mai bun ca BBB ei astia!!)

 2. serban g Says:

  Daca vrea Imn ca sa-si auda numele din ora in ora pe milioane de voci atunci sa tripleze cota alocata invatamantului de la buget….

  Vesti bune pentru PSD…a racolat un deputat din majoritate,pe vestitul Bulă un mic traseist de periferie

 3. BĂSESCU PE VIAŢĂ, PORTRETE ÎN CLASĂ. CÂT DE JALNIC? » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 10 September 2011 – Blog « Descopera Austria in Centrul Istoric al Bucurestiului […]

 4. Argusdre Says:

  Alcoolul si singuratatea de pe mari si oceane isi pun serios amprenta pe psihicul omenesc, (amintesc ca multi pensionari se scrintesc din cauza singuratatii, dupa care spun adio vietii), multi fosti marinari ajungand in pragul colapsului.E aproape la fel cu sindromul capatat de militarii americani care au stat multa vreme prin Coreea si Vietnam din cauza interventiei armate a USA.
  Un barbat sanatos e clar ca nu poate plange asa nitam-nisam, doar gandindu-se, sau comentand niscai fapte cat de cat impresionabile. Unul insa dereglat psihic, melancolic, astenizat, poate lesne face acest lucru, iar situatia poate fi ameliorata numai de psihiatri, dar niciodata vindecata.A se retine, in asemenea patologii individul nu mai poate fi recuperat in totalitate.Grea soarta…si mare pacoste un asemenea individ pe capul unei familei, dara-mi-te pe (in) capul unei tari….

 5. rizoaicad.arges Says:

  Dna Roxana! Sper ca ati gresit si ca veti repara greseala!
  Nu ati vrut sa spuneti Oana Badea, si nu Oana Dobre?

 6. rizoaicad.arges Says:

  Nicio schimbare la Putere nu va fi benefica pentru Romania!
  Singura schimbare benefica pentru Romania si poporul roman, va fi schimbarea actualului cadru democratic!

  Scrisoarea de mai jos a fost inmanata, pana acum, urmatorilor:
  Deputati: Aura Vasile, Valentin Iliescu, C.P. Tariceanu, Nicu Banicioiu (i-am dat si pentru Ponta), Cezar Preda, Valeriu Zgonea, Paul Dobre, Emil Radu Moldovan, Roberta Anastase, Mircea Toader, Mihai Voicu, Raluca Turcan, Victor Socaciu, Relu Fenechiu, Daniel Oajdea, Dan Nica, Marian Saniuta.
  Senatori: Mircea Geoana, Cristian Diaconescu, Petru Filip, Gabriel Berca, Sergiu Nicolaescu, Raymond Luca, Teodor Melescanu, Olguta Vasilescu, Sorina Placinta, Ioan Ghise, Verestoy Attila, Radu F. Alexandru, Georgica Severin si Mircea Banias.
  Altor personalitati si institutii media, partide, etc., precum:
  Presedintelui Emil Constantinescu, Presedintelui executiv al IICCMER, Ioan Stanomir, Mihai Tatulici, Ion Cristoiu, Marius Tuca, Victor Ciutacu, postului TV Antena 3, Realitatea TV, B1 TV, 10 TV, OTV, TVR (cu Nr.14189/09-09-2011), R.L., Jurnalul National, Curentul, Adevarul, Ev. Zilei, PSD (Nr.462/09-09-2011), PNL, PC, UNPR. (distribuirea ei va continua).

  ////Pe ce lista doriti sa va aflati, domnilor primitori ai acestei scrisori? Pe cea a oamenilor de Onoare, demni de stima si respectul semenilor, sau pe cea a IRESPONSABILILOR si NESIMTITILOR?
  1. Alegerea viitorilor consilieri si parlamentari trebuie sa fie politica, adica pe lista de partid deschisa, in sistem proportional, si nu de tip Miss sau Eurovizion, cand se alege cel mai simpatic, mai “bitiit”, mai,..,mai, .. care nu reprezinta pe nimeni!
  2. Primitorii acestei scrisori, vor fi inscrisi pe o lista, pentru a se sti care dintre ei prefera ca toti romanii sa stie ca ei sunt IRESPONSABILI si NESIMTITI, deci indivizi demni doar de dispretul tuturor, in cazul in care nu promoveaza, in dezbaterea publica, NOUL CADRU DEMOCRATIC!
  SCRISOARE EXPLICATIVA
  Reusita actiunii mele de inlocuire a actualului cadru democratic, cu cel propus, va avea asupra clasei politice romanesti efectele cumulate ale unui cutremur de gradul 8, urmat de un tsunami distrugator, care vor disloca toate gunoaiele din politica si din viata publica romaneasca!
  Toti cei care sunt persoane publice (politicieni, jurnalisti, parlamentari, etc.), si care vor intra in posesia acestei scrisori, insotita de doua APEL-uri, scrise pe file A4, si care nu vor face vorbire publica despre faptul ca Romania dispune de un proiect de nou cadru democratic, gata sa-l inlocuiasca oricand pe cel actual, care s-a dovedit septic si ruinator pentru societatea romanesca, vor dovedi, ca si “primii politicieni ai tarii”, ca sunt IRESPONSABILI si NESIMTITI!
  Caci cel ce ia cunostinta de faptul ca noul cadru democratic poate elimina din politica si Administratia romanesca minciuna, hotia, tradarea Interesului National, iresponsabilitatea, nesimtirea, etc., si nu actioneaza in niciun fel pentru promovarea acestuia in dezbaterea publica, este un individ fara Onoare si NEDEMN de stima si respectul semenilor!
  Aceasta actiune a mea, dedicata inlocuirii actualului cadru democratic cu cel prezentat in APEL-ul scris in 20-08-2011, are potential de “epocalitate”! De ce? Pentru ca schimbarea ce s-ar produce in societatea romaneasca, prin inlocuirea actualului cadru democratic, ar fi una de dimensiuni “epocale”, cum nu a mai trait poporul roman!
  Odata cu aceasta inlocuire, s-ar incheia si epoca votului bezmetic, manipulat si fraudat, care, in ultimii 21 de ani, a transformat alegerile in farse electorale, si s-ar inaugura epoca votului comunitar, in care alegatorii vor vota natural, adica in conformitate cu interesele lor!
  In cele doua APEL-uri, scrise in datele de 02-07-2011 si 20-08-2011, este prezentata si NEDEMNA preferinta a “primilor politicieni ai tarii”! Astfel, Basescu, Ponta, Crin, Daniel Constantin, Cristian Diaconescu, Marian Sarbu si Gabriel Oprea, au preferat ca toti romanii sa stie ca ei sunt IRESPONSABILI si NESIMTITI, decat sa aleaga, pentru Romania, pe cel mai benefic cadru democratic, dintre cele doua oferite!
  O asemenea NEDEMNA prefernta trebuie adusa la cunostinta poporului roman, pana cand unul dintre “impricinati” va iesi “pe sticla”, si adresandu-se poporului roman, ii va aduce la cunostinta ca exista un proiect de un nou cadru democratic, care, inlocuindu-l pe cel actual, ar elimina din politica si Administratia romaneasca minciuna, hotia, tradarea Interesului National, iresponsabilitatea, nesimtirea,etc.!
  Cei tentati sa puna la indoiala o asemenea posibilitate, trebuie sa-si raspunda mai intai lor, si neaparat PUBLIC si poporului roman, daca ei si-ar putea incalca Juramantul implicativ, pe care si l-ar asuma in prezenta fiintelor ce le sunt dragi si apropiate (copii, nepoti, etc.). Juramantul implicativ se gaseste in materialul de pe blogul “Dreptate pentru toti”.
  Potentialul de “epocalitate” al actiunii mele va exista si daca aceasta va fi ignorata! Cum se va manifesta acesta? Intr-o asemenea situatie se va transmite viitorimii ca atat cei aflati la conducerea Romaniei, cat si cei ce aspirau la aceeasi conducere, la inceput de deceniul doi din Mileniul III, au acceptat ca sunt IRESPONSABILI si NESIMTITI, si ca nu rezolvarea problemelor Romaniei ii interesa pe ei, ci pastrarea sau accederea la CIOLANUL puterii!
  Sa nu se amageasca nimeni cu presupunerea (prosteasca), ca autorul acestei scrisori si al NOULUI CADRU DEMOCRATIC, este un ciudat ce nu trebuie luat in seama, pentru ca va trebui sa explice de ce considera el ciudata dorinta, si POSIBILITATEA REALA, de a elimina din societate minciuna, hotia, tradarea, iresponsabilitatea, nesimtirea, etc., precum si caracterul de farsa al alegerilor in care se voteaza bezmetic, manipulat si fraudat!?
  Cele doua APEL-uri pot fi citite (si copiate de) pe blogul “Dreptate pentru toti”, in comentariile postate in datele de 30-07-2011 si 23-08-2011.
  Cu toata consideratia cuvenita,
  Bucuresti, 03-09-2011. Ing. pens. Dumitru Rizoaica, Tel.0723966732.
  PS. APEL-ul scris in 02-07-2011, reprezinta reactia mea la lipsa de reactie a presedintelui Traian Basescu, care nu a raspuns Scrisorilor Nr.11270/03-05-2011 si Nr.16812/27-06-2011. Acest APEL a fost transmis, odata cu scrisoarea “ultimatum”, atat conducerilor partidelor politice PSD, PNL, PC si UNPR, cat si Conducerii TVR, cu scrisoarea Nr.14070/28-07-2011.////

 7. Am valoare Says:

  Dar cat de jalnica este fosta asazisa ziarista, chiar niciun cuvant ? Ea, marea democrata, care baneaza pe oricine nu-i de acord cu aberatiile ei de fata batrana care mai foloseste si alte nickuri ca sa poata injura ca o birjarita. (vezi Mata)

 8. J o h n s o n Says:

  Pentru cei „banati”…Democratie nu inseamna sa-ti lasi balele si duhoarea peste tot pe unde ai acces liber,la un moment dat trebuie sa ti se spuna ca nu esti dorit.Daca erai pe FB ti se ingradea accesul din prima si-atunci unde mai boceai ca ai fost executat ?
  Eu n-am intrat niciodata pe blogurile portocaliilor pentru ca unu,mi-e scarba si doi,consider ca nu am ce sa comunic cu ei…De injurat ce rost are pentru ca la ei e cu moderare si chiar nu am timp sa ma duc peste ei sa-i injur la ei pe blog,tine de cei 7 ani de acasa.
  Ori toata hoarda asta de disperati vin aici ori pentru ca au fost pusi s-o faca,sarcina de la partidul Stat ori au ceva personal cu titulara blogului ziarista Roxana Iordache… Cred ca si una si alta dar asta inseamna ca se intrunesc toate conditiile care sa-i dea ei dreptul sa va baneze…Vaaai ce frumos va vorbesc,trebuie sa-mi reanalizez cat mai urgent aceasta atitudine profund retrograda….

 9. Radu Humor Says:

  „Cine este agentul CIA care lucreaza pentru Basescu?:

  „Extrem de interesant, explica modul in care CIA l-ar fi ajutat pe Traian Basescu sa castige alegerile, si il identifica chiar pe agentul CIA care s-a ocupat de aceasta operatiune. Acesta ar fi Harry Giknavorian, atasatul in Romania al Agentiei Antidrog. Am dat un search pe google si omul chiar exista, la Ambasada Americii la Bucuresti. Il vedeti si in foto, via site-ul Ambasadei”. Judecați singuri, vă rog: «Dezvăluiri: Cum se fură alegerile în România!
  NOTĂ SPECIALĂ. Maşinăria PDL de fraudare a alegerilor a folosit toate mecanismele posibile: Poliţie, Jandarmerie, SRI, SIE, Prefecturi, servicii deconcentrate şi agenţi economici de stat. Şi, nu în ultimul rînd, ambasade străine. În campania prezidenţială, Traian Băsescu a folosit Centrul SECI şi proiectul militar MONSAT pentru a-şi vedea visul cu ochii.
  Achiziţionarea şi instalarea echipamentelor speciale pentru reţeaua MONSAT s-au făcut şi cu sprijinul National Security Agency (NSA). Actul de naştere a sistemului MONSAT este Hotărîrea 045/2005 a CSAT. Reţeaua de sateliţi MONSAT de joasă altitudine, la care SRI şi SIE au acces, nu e lansată de Statul Român, ci de SUA, în colaborare cu o serie de ţări europene. România „închiriază“ accesul la aceşti sateliţi, pe baza unor înţelegeri între Serviciile Secrete ale ţărilor NATO. Ei sînt folosiţi pentru pedepsirea dizidenţilor, în mod ilegal, prin urmărirea, monitorizarea şi hărţuirea sau tortura aplicată persoanei vizate.
  Reţeaua de sute de sateliţi care acoperă Europa nu numai că receptează, dar e capabilă să şi transmită, în mod egal. Dispozitive radar, bazate pe unde milimetrice, au posibilitatea de a urmări o persoană, după caracteristicile biometrice, oriunde pe pămînt şi, mai mult de atît, de a vedea omul prin acoperişurile clădirilor în care se află acesta. Cu ajutorul agentului special secret al DEA, din zona Balcani (Drug Enforcement Administration), Harry Giknavorian, Traian Băsescu are acces direct la Centrul SECI.
  Acest Harry Giknavorian este, în fapt, agentul acoperit al CIA, delegat de SUA pe lîngă Traian Băsescu, încă din anul 2004. Este singura persoană din România care nu are numere de identificare la maşina cu care se deplasează prin Bucureşti. El conduce un SUV Ford Explorer blindat, de culoare verde. Agentul american are relaţii strînse cu autorităţile Statului Român, în special cu Traian Băsescu şi cu consilierul prezidenţial pe probleme de Securitate, Iulian Fota. Este căsătorit, are 2 copii, băiat şi fată, şi locuieşte în Băneasa, în Complexul ZODIAC; are un cîine labrador. America, prin rezidenţii CIA şi prin Harry Giknavorian, a aservit conducerea structurilor din MAI: DGCCO, SIPI şi DIICOT. Pentru a-şi pune planul în aplicare, a trebuit să-l schimbe pe Dan Nica de la conducerea Ministerului de Interne. Astfel, americanii au putut să utilizeze aplicaţii ale softului de la RASIROM, folosit de Institutul Naţional de Statistică şi agreat de BEJ şi BEC. Agentul CIA din România şi omul său sub acoperire de agent DEA, de la Centrul SECI, au putut să supravegheze, să controleze, să influenţeze şi să centralizeze datele din secţiile de votare în timp real. Totul s-a petrecut cu sprijinul SIE şi STS, deoarece aplicaţii ale acestui soft de la RASIROM sînt folosite şi în lupta împotriva terorismului şi a crimei organizate din Europa. Astfel, Traian Băsescu, prin acoliţii săi şi cu sprijinul guvernului american, foloseşte independent şi fără control parlamentar Sistemul Naţional de Monitorizare a Comunicaţiilor prin Satelit-MONSAT. Acest sistem are la bază o serie de proiecte realizate în ultimele decenii în Statele Unite şi în Europa, iar sateliţii lansaţi în spaţiu sînt de provenienţă americană şi operează la joasă altitudine. Pentru a intra, cît de cît, în legalitate şi a-şi pune planul în aplicare, SUA au impus Guvernului Tăriceanu adoptarea unui cadru legislativ astfel încît românilor să le fie monitorizate toate convorbirile telefonice şi toate e-mailurile. Aşa a apărut subit Legea nr. 298/2008, promulgată rapid de Traian Băsescu, privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului sau de reţelele publice de comunicaţii. Legea se referă atît la persoanele fizice, cît şi la cele juridice. MAI, Parchetul General, SRI şi SIE au, astfel, oricînd acces la date pe baza unei simple ordonanţe semnate de orice procuror, fără a mai exista un mandat emis de judecător. Acest sistem MONSAT permite interceptarea poştei electronice utilizate de oameni de afaceri sau politicieni. În timpul campaniilor electorale, mesajele transmise prin Internet pot fi interceptate neautorizat şi folosite de adversarii politici.
  -va urma _

 10. Mâţa Says:

  @Am valoare. Ai o mentalitate de ţăran prost. Că există mulţi ţărani deştepţi. 😆

 11. Radu Humor Says:

  Daca-i adevarat, si eu cred ca este 90%, avem de a face cu o masinarie infernala de care singuri nu putem scapa :mrgreen:

  „Brigada de Informaţii Militare a fost constituită în urma unei Hotărîri a CSAT, din 31 martie 2010, şi este subordonată direct ministrului Apărării, Gabriel Oprea. Serviciile Secrete ale Armatei au primit undă verde pentru înfiinţarea Brigăzii de Informaţii Militare de la directorul Comunităţii de Informaţii a Statelor Unite ale Americii (DNI), James R. Clapper. Beneficiarii acestui Serviciu Secret al Armatei Române sînt: fostul ministru al Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, actualul ministru al aceleiaşi structuri, Traian Igaş, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Ialomiţianu, ministrul Muncii, Ioan Nelu Botiş, consilierul prezidenţial pe probleme de Securitate, Iulian Fota, preşedintele României, Traian Băsescu, precum şi ambasadorul SUA, Mark Gittenstein. Chiar dacă, oficial, singura autoritate naţională în domeniul interceptărilor este Serviciul Român de Informaţii (SRI), se ştie că Statul Român, printr-o Hotărîre strict secretă, a autorizat Serviciul de Informaţii Externe (SIE) să îşi procure şi să folosească cele mai sofisticate echipamente pentru ascultarea telefoanelor românilor şi a tuturor comunicaţiilor pe Internet, prin sistemul MONSAT.
  Serviciul de Informaţii Externe face parte din Sistemul Naţional de Apărare al României şi funcţionează în baza Legii nr.l din 6 ianuarie 1998. La 15 aprilie 2004, Consiliul Suprem de Apărare a Ţării a adoptat Hotărîrea nr. 0063, clasificată STRICT SECRET, prin care autoriza Serviciul de Informaţii Externe să desfăşoare activităţi de tip SIGINT (SIGINT – SIGnal INTelligence reprezintă informaţii obţinute din surse care acţionează în spectrul electromagnetic şi constau din mai multe subdomenii), pentru interceptarea comunicaţiilor efectuate prin satelit. Din acest moment, SIE dispune de baza legală pentru a-şi procura cele mai performante dispozitive necesare interceptărilor de voce şi date transmise prin mijloace electromagnetice (telefoane, calculatoare sau orice alt tip de radioemiţător).
  SIE se ascunde în spatele unor legi care îi permit să asculte pe oricine şi oricînd, chiar şi fără mandat.
  DGIA şi DGIPI îşi prezintă rapoartele doar miniştrilor de resort şi nu sînt controlate de Parlament.
  Atît SRI, SIE, cît şi STS, prin Marcel Opriş, au folosit în campania electorală baza sistemului MONSAT, aflat la Centrala Regională SECI de la Bucureşti, condusă din umbră de agentul Harry Giknavorian. MONSAT poate monitoriza orice convorbire telefonică sau transmisie de date-voce care se realizează printr-un terminal cu acces la satelit. Acelaşi lucru este valabil şi pentru telefonia fixă sau tehnologia GSM. Datele centralizate la sediul de campanie din Aleea Modogran au fost, astfel, operate şi trimise, cu ajutorul STS, din Centrala SECI.
  Softul folosit de BEC include o aplicaţie KOFAX, tip vierme sau tip buclă, care are drept scop redistribuirea voturilor în favoarea unui candidat prestabilit. De aceea, toate sondajele de la ieşirea din secţiile de votare care dădeau cîştigătoare PRM sau alte partide din Opoziţie nu au corespuns, deoarece au fost făcute prin luarea în calcul a unei opţiuni reale de vot, de 70%, a populaţiei, cînd în fapt aceasta nu a depăşit cota de 20%.
  Net-Consulting, în colaborare cu firma americană KOFAX (o filială CIA), împreună cu firmele Asesoft şi ASSECO, au construit, pe baza programului de la RASIROM (fosta UM 05099, în fapt, o societate patronată de SRI), un soft folosit în ultimele două campanii ale alegerilor, care conţine o cheie-buclă conspirată, pentru direcţionarea voturilor nule şi a celor de pe listele suplimentare, în favoarea lui Traian Băsescu, la ordinul SUA. Programul dirijează voturile dintre BEJ si BEC la orice candidat ales.”

  Ce-i de facut ?! 🙄

 12. Mâţa Says:

  @Radu Humor. Agenturili! :mrgreen:

 13. Radu Humor Says:

  Atunci radeam si-l injuram , dar acum, cu cat trece timpul, cu atat il inteleg mai bine si am ajuns sa vad totul cu alti ochi !
  Pentru ca astia nu mai au rabdare si lucreaza pe fatza la planul lor diabolic, care se adevereste si indeplineste chiar sub ochii nostri. :mrgreen:

 14. vladcelgroaznic Says:

  Era o adunătură de reduşi mintal!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: