EUGEN DAVID ŞI FALSUL GOLIAT. PREŞEDINTELE ROMÂNIEI?

Video de ZiaristiOnlineTV

Nu! O ţaţă-n piaţă.

Bolşevicul acuză de bolşevism victimele bolşevismului pe care îl practică. Mârlanul acuză de impoliteţe un om prea politicos. Care îşi exercită drepturile. Şi i-o trage. Drept.

Din păcate, (Eugen) David reprezintă o minoritate. Altfel, falsul Goliat ar fi fost de mult istorie în România. Istorie din cele aruncate la deşeuri.

Oricum, însă, Băsescu nu mai are mult. Se va ruga să aibă parte de zidul de la Târgovişte, faţă de ce va păţi. Într-o bună zi. Nu prea îndepărtată.

28 răspunsuri to “EUGEN DAVID ŞI FALSUL GOLIAT. PREŞEDINTELE ROMÂNIEI?”

 1. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  In calitate de dusman declarat al acestui regim criminal, nu am decat sa subscriu si sa sper ca ziua adevarului va sosi curand!

 2. EUGEN DAVID ŞI FALSUL GOLIAT. PREŞEDINTELE ROMÂNIEI? » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 31 August 2011 – Blog « Cat de avansate sunt planurile de investitii ale proprietarului Sun Plaza in Romania […]

 3. Maria S.(Timisoara) Says:

  http://www.privesc.eu/Arhiva/6159/Flashmob-organizat-de-Asociatia-Bucuresti-in-cazul-Rosia-Montana
  Am gasit pe facebook filmul acesta in Grupul opozitiei unite.
  A iesit bolsevicul intre oameni.
  Merita urmarit totusi.
  Cei care au nervii tari, desigur, vor urmari.
  E amuzant.
  Bravo bucurestenilor.

 4. mihai4 Says:

  http://www.huffingtonpost.com/2011/08/31/transgender-10-year-old-j_n_943654.html?ncid=edlinkusaolp00000009 din categoria educatie-cum ne alegem sexul;) alaltaieri cativa deputati francezi n-au agreeat noile manuale scolare in care copiii nu mai sunt de 2 feluri,baieti si fete.vor sa ni-i educe de mici in homosexuali si lesbiene 😉 urmariti si ce vine din zona pedofiliei. in curand va fi considerat ceva destul de ok

 5. J o h n s o n Says:

  E nejustificat de grabit…I s-a pus pata sa rezolve cazul precum unui umil functionar tentat de mirajul unei spagi…Auzi la el,s-a saturat de mitocani ! 😯 Adica toate porcariile pe care le spune Live la TVR si la Nasul despre Antonescu si ceilalti palesc in fata tonului mai indraznet al unui om pus sa plece din casa lui ? Da,pentru ghiorlanul perfect aceasta reprezinta o mitocanie,lui nu ai voie sa i te adresezi daca ridici privirea din pamant altfel te pofteste afara.

 6. ALM Says:

  Chiar nu vă e milă de un om ajuns la capătul răbdării? Ce credeţi că este în sufleţelul lui, când vede că este încolţit şi contestat peste tot? Când vede că băile de mulţime s-au transformat în fugi de mulţime? Ce lipsiţi de compasiune sunteţi …

  Hi, hi, m-aţi crezut? Foarte bine! Băiatul ăsta, şcolit în docuri şi specializat în delaţiune de „organili” specifice, nu mai rezistă psihic şi-şi arată caracterul nativ: acela al activistului din anii 50′! Înfierează cu mânie proletară noii „burjui”, respectiv micii proprietari de case şi pământ. Ce mitocani dom’le burjuii ăştia …

  Există o soluţie pentru alinarea durerilor preşedintelui meu: o manea din partea lui Jan de la USA.

 7. serban g Says:

  LECŢIA DE BOLŞEVISM CU BĂSESCU Stelian Tanase

  O înregistrare dintr-o casă din Roşia Montana. Aici se vede preşedintele tuturor romanilor coversînd deloc paşnici cu nişte săteni care se vor trezi mîine poimîine daţi afară din casele şi de pe pămînturile lor. Unul dintre cei prezenţi ii atrage atenţia că nu va pleca…”Mă veţi scoate cu armata de aici!” Lui Băsescu îi sare ţandăra şi îl acuză de ce credeţi de… bolşevism. Adică dacă nu te laşi alungat de bună voie din casa ta eşti bolşevic! Eu credeam că e invers. Bolşevicii iau casele, pămînturile, te spoliază, in numele unui aşa zis interes superior, cel al statului. Băsescu – mai cu moţ şi fără limite- vrea să expropieze locuitorii din Roşia Montana pentru un interes privat, al companiei Gold Corporation ! Să vedem cf cărei legi!? Cînd a văzut că nu mai are replică, preşedintele a trecut lejer la jigniri neaoşe, învăţate prin porturi.”Domne’, m-am săturat de nepoliticoşi şi de mitocani, înţelegeţi ?
  Dacă pot discuta cu oamenii civilizaţi bine, dacă nu, nu. Îi văd în fiecare seară la televizor. Nu mai am nevoie de alţii! “s-a racorit preşedintele faţă de săteni care au vina că nu sunt de acord cu extragerea aurului cu cianuri, cu distrugerea Apusenilor şi a patrimoniului. Apoi îl acuză pe om senin că e indecent. Haha, să iei casa cuiva fără consimţămînt, asta da decenţă ! Preşedintele e in formă! Mai ales la capitolul bolşevism.

 8. Marcus Says:

  Va Multumim Iubiti Conducatori !

  Geaba zice, barfeste si carcoteste lumea ca guvernul Basescu-Boc 5 ar fi asa si pe dincolo, ca ar fi format doar din niste lichele, hoti si impotenti intelectual, ca ar fi tradat interesele nationale, ca au pus-o de-un genocid cu adrisant saracan di boborean roman, ca una, ca alta…
  Nimic mai fals! Numai si numai calomnii, ba mai mult la o privire mai atenta vom realiza ca de fapt acest guvern este si va ramane cel mai bun guvern la care ar putea aspira romanii in veac de veac. Toate masurile pe care le-a luat pana acum au fost si sunt numai spre binele natiunii si al cetatenilor ei.
  In primul rand prin macelarirea veniturilor si golirea buzunarelor romanilor de ultima letcaie acestia au scapat de stresul dat de grija cheltuirii unui salariu. La fel si cu pensiile cu un plus la sanatatea fizica a romanilor care in timp ce, par exampl, americanii se dau de ceasul mortii si nu mai stiu cum sa combata obezitatea, romanii au capatat in ultimii doi ani niste siluete de invidiat care in curand tind sa devina de-a dreptul schelete la momentul trecerii spre cele vesnice. Amanetandu-ne pana si izmenele din c.r ne-au trasnformat in primul popor fara prejudecati in ceea ce priveste expunerea rusinicilor in spatiu public aducand spatiul carpato-dunarean la stadiul de Nudistan.
  Carcotasii si clevetitorii vor veni imediat cu argumentul: bine, vara merge, dar la iarna ce ne facem? Ei bine, tocmai aici guvernul Basescu-Boc si-a dat masura genialitatii sale in toata dimensiunea sa universala.
  Prin taierea subventiilor la incalzire, speialistii lui Boc supun poporul roman criogenizarii, urmand ca la momentul rasaririi ghioceilor sa fim si noi dezghetati si reintegrati societatii, odihniti, cu forta de munca proaspata, dupa o iarna lunga de hibernare la adapostul sigur al ghetii cu care ne-a blagoslovit alde basescu si gasca sa.
  Chestia asta nici macar Ceausescu n-a gandit-o. In acele vremuri bolsevice (dupa cum ii place tovarasului Basescu sa le numeasca) daca adunai gradele date de caloriferele care trageau sa moara in sufragerie, dormitor si bucatarie, tot aveai sansa unui scor superior gradelor din afara apartamentului.
  La Basescu-Boc, canci, vere! Te transformi in statuie de ghiata de cum da prima bruma, cu caloriferul in brate. Asa ca romani nu fiti nerecunoscatori si mai ales nu va mai luati dupa moguli si tonomatele lor.
  Actualul guvern stie ce sa faca pentru ca tu sa dormi linistit in timp ce el vegheaza la binele tau. Vei intra in Istorie drept cel mai “dezghetat” popor de pe planeta in timp ce Basescu si Boc vor lua premiul Nobel pentru Economie ca urmare a aplicarii cu succes a criogenizarii propriului popor cu scopul iesirii din criza economica.

 9. Shadow Says:

  Roxana trebuie reconsiderata cutuma istorica americana la care eu personal nu agream nu demult aia cu protejarea proprietatii private cu arma in mana. In plus vine el chiar si „ditai presedintele” in „vizita” la locuitorii zonei si tot el ii da „afara”? De unde smecheria asta, de la educatia primitat de basec de la mamica si taticul sau si de la „organili” de partid si de stat nu?

 10. Argusdre Says:

  Va mai amintiti de exprimari si adresari de genul :
  “Esti un puiut de communist !, Nu stiu ca a facut poporul asta de trebuie sa aleaga intre doi fosti comunisti !Gaozarule !, Suie-te pe masa ca sa-ti arat ! Esti o jurnalista pe care nu te ajuta mintea ! Tiganca imputita ! Ministru idiot ! Fata de european cu papion,+ insultele permanente aduse liderilor Opozitiei, ori Primarului General, etc, etc.”
  Ei bine, daca acelasi personaj sinistru se adreseaza unui grup de cetateni si spune la un moment dat :
  ” M-am saturat de nepoliticosi si de mitocani…”, poate cineva sa-l considere normal, sanatos la mansarda ? Eu unul nu cred. E musai de-un consult psihiatric aprofundat deoarece asemenea comportament depaseste orice limita a naturalului.
  Cat priveste sustinerea ca ” Oricum, însă, Băsescu nu mai are mult. Se va ruga să aibă parte de zidul de la Târgovişte, faţă de ce va păţi. Într-o bună zi. Nu prea îndepărtată.”, dati-mi voie sa fiu sceptic, avand in vedere ca la ultimele alegeri prezidentiale tara a evidentiat vreo 5 milioane de dobitoace care au crezut neroziile si palavrele desucheate ale plutasului si l-au votat. Cine garanteaza ca astia s-au luminat iar la anul vor straluci ?Mai mult ca sigur ca se vor gasi altii care sa puna botul….Deci resemnare, pentru ca cu o asemenea natie nu vom ajunge niciodata nicaieri.( A se avea in vedere ca daca am fi fost altfel, cu bogatiile de care dispuneam, cu frumusetile naturii din aceasta tara, etc. acum eram departe, in nici un caz coadasii Europei la toate).

 11. serban g Says:

  Cred ca nici zidul de la Targoviste nu-l va accepta…Doar groapa de Glina,poate…

 12. Mâţa Says:

  serban g rules! 😆

 13. Argusdre Says:

  “EUGEN DAVID ŞI FALSUL GOLIAT. PREŞEDINTELE ROMÂNIEI?”
  In general imi place sa respect cat mai fidel adevarul istoric, sau ma rog, biblic.Se spune despre filisteanul Goliat ca era un gigant de aproape 3 metri inaltime, bine proportionat si cu o forta mai dihai decat cea herculeana.In plus nu rezulta de nicaieri ca ar fi fost lipsit de curaj ori las.Se stia ca filistenii, cei mai aprigi dusmani ai evreilor venisera in Israel din zona Greciei si nu impartaseau aceeasi religie.
  Lasand la o parte subtilitatea comparatiei (care ia in calcul in principal doar puterea lui Bese bazata numai pe institutiile statului, pe care si le-a subjugat) si o abordam doar la prima vedere, groso-modo, cum se mai zice pe Murfatlar, aceasta comparatie mi se pare hilara.
  Cum sa compari un gigant de 3 metri, vanjos, o forta a naturii, cu un schelet de 1.70m pe care flutura pantalonii si sacoul precum marele pavoaz in timpul unui crancen taifun ?
  Cum sa compari un falnic luptator cu o aschimodie ce nu prea seamana a mascul, ci mai mult a precupeata, a campioana a mahalgismului de la coltul strazilor neasfaltate ?
  Cum sa compari un viteaz, un om curajos, cu un palavragiu mincinos care la prima rabufnire a poporului a renuntat la baile de multime din lasitate si spaima si s-a ascuns in turla bisericii Cotroceni, calare pe clopotul care cica-i poarta numele ?
  PS
  Americanii au fabricat niste utilaje gigantice, se pare chiar unicate in industria extractiva, pe care normal, le-au denumit Goliath.
  PS
  Am inteles ca autoarea a scris „falsul Goliat”, dar totusi mi s-a parut si sunt convins ca aceasta comparatie i-a facut o mult prea mare onoare acestui pui de bogdaproste, acestui nimeni care doar hahaie a pagabuba prin Romania si care va ramane in istorie doar ca geniu al raului.

 14. serban g Says:

  Prima victima a conflictului Rosia „Alba-Neagra” Montană,consilierul prezidential Eckstein si-a dat demisia…punandu-si in cap conducerea UDMR si mai mult ca sigur enervandu-si stapanul a preferat sa plece decat sa abdice de la propriile convingeri…L-a intreba pe distinsul intelectual Hunor dansul ce ar zice daca exploatarea n-ar fi fost in inima Apusenilor ci undeva la granita intre Harghita si Covasna,intre Baile Tusnad si Baile Baile Balvanyos ? Ar fi infestat zona cu cianuri si-ar fi distrus relieful ? Daca privim doar din acest punct de vedere altfel cred ca ar fi fost tare fericiti.

  http://www.cotidianul.ro/eckstein-kovacs-si-a-dat-demisia-de-la-cotroceni-156509/

  @ Mâţa 😳

 15. K.ro Says:

  Comentariile voastre nu sunt decat rezultatul propagandei nationaliste, care v-a bagt in cap ca sunteti atotstiutori, ca sunteti cei mai „tari” din lume……chiar daca la ora actuala aveti acces la informatie, datorita internetului, ati ramas la fel de neinformati ca acum 50 de ani. Ati invatat istorie din filmele lui Nicolaescu, cunoasteti America din filmele americane…etc, etc…Proprietatea privata este de neatins doar in filmele de la Holiud, in rest, e ca la Rosia Montana. Voi chiar credeti ca in tarile occidentale, exploatarile miniere s-au facut dor pe no mens land ? hahahahahaha!!!!
  La Rosia Montana li s-a propus relocalizarea in case conform standardelor europene, cu veceu si baie in casa, nu cu privata in fundul curtii, cam au acum. Nimeni n-a fost aruncat in drum; si atunci unde-i problema mitovcanului David, care-si permite sa se traga de bracinar cu un sef de stat? Hai ,ganditi-va 5 minute, ce s-ar fi intamplat daca americanul se comporta in fata lui Obama, cum s-a comportat mitocanul. ….

 16. serban g Says:

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/pdl-a-inceput-campania-de-demitere-a-primarului-constantei-radu-mazare-943933.html

  😆

 17. ALM Says:

  @K.ro
  O mica observatie. Intr-o tara democrata, seful statului este Parlamentul. Presedintele este reprezentantul statului. Poate nu stiti, dar Ceausescu nu mai este …

 18. K.ro Says:

  ALM, iti sugerez sa studiezi Constitutia Frantei si puterile presedintelui republicii, dupa care mai discutam…..

 19. serban g Says:

  @ K.ro…Compari elefantul cu viermele de rahat….Obama nu a vorbit in public niciodata la modul cum a facut-o el de cand e politician,de 21 ani…Limbaj de vaporean,de mahalagiu de cea mai periferica suburbie si deoadata cand cineva-l infrunta demn devine foarte sensibil si bate din pleoape a lesin,vaaaai l-a deranjat limbajul unui disperat care urmeaza sa fie alungat din casa…mama ta de miotocan …bolsevicule !

 20. panseluta Says:

  Traind departe de tara imi este grau sa imi fac o opinie obiectiva despre ce se intampla acolo.
  Blogul asta este extrem de util. Tot ce critica el e in general de sutinut si invers.
  Adica sustine looseri totali ca Antonescu si Duda de Romania, isi face din Voiculescu un reper moral, sustine pe cei mai corupti dintre judecatori, il apara pe Vantu cand e deranjat de justitie.
  Despre Rosia Montana chiar nu stiam ce sa cred. S-a rezolvat…

 21. serban g Says:

  @panseluta…nu sustinem in principiu si din principiu niste „looseri” sustinem in prima instanta si cea mai importanta caderea acestui regim blestemat…Cunosc oameni care l-au votat pe Basescu dar azi sint sedusi spun ei de discursul coerent si competent mai ales pe probleme de politica externa al lui Geoana cel pe care l-au considerat looser,prostan,inabil etc in orice caz dupa parerea lui de atunci nu se ridica la nivelul de baiat descurcaret care tine la bataie cum e Basescu…Dupa alegeri si-au dat seama ca acele „calitati” chiar nu-l onoreaza ca presedinte si ca Geoana ar fi fost mai bun,mai echilibrat,mai decent,mai bine vazut afara etc Deci antiteza asta looser vs smecher-smardoi e buna dar nu pentru un om politic la varf,daca vrei sa-ti angajezi un sofer pe tractor,pe buldozer si eu l-as recomanda tot pe Basescu…

 22. Radu Humor Says:

  @Serban G
  Excelenta idee ! Aia cu strangerea de semnaturi pentru demiterea lui
  Radu Mazare 🙄
  Poate asa ii trezeste de cap pe romani, sa inceapa sa stranga semnaturile de demitere a „celui mai mic rau” din capul s(t)atului 🙄

  P.S. Chiar eu, care sunt banat pe niste bloguri (Politeia, Contributors,
  Abalaru, (b)Arca lui Goe, Copacul dcin Padure) fara a putea sa le dau replici mult mai decente decat o face aici acest croncan portocaliu, poate n-ar trebui sa-ti atrag atentia asupra unor turbati care umplu blogu-ti de bale :mrgreen:

 23. stejarul Says:

  Marlanul dracului stabileste el, dupa matzul lui, cine e bolsevic si cine nu e!
  Adica „intersele nationale” sunt de fapt interesele lui basescu. Aurul extras de la Rosia Montana nu poate intra in visteria statului pentru simplul motiv ca statul Roman ar plati prea mult pentru el (TVA de 24%) cand il poate cumpara mult mai ieftin de pe pietele internationale. Jigodia nationala le fura fermierilor pamantul asa cum a furat sute de hectare de padure si conacul ce gazduieste muzeul Arheologic din Iclod.

  „Muzeul de Etnoarheologie din Iclod, muzeu care este al doilea ca importanţă din judeţ, după mărimea spaţiului expoziţional şi inventarul expus”

  „Conacul unde este găzduit muzeul – actualmente revendicat, pentru care primăria plăteşte chirie – a aparţinut lui Petre Poruţiu, fost delegat al iclozenilor la Marea Unire din 1918 de la Alba-Iulia şi decan al Facultăţii de Drept din Cluj în acea perioadă. După aproape trei ani – ne explică profesorul Aurel Bulbuc – va expira şi contractul cu urmaşii proprietarului, după care vor urma negocierile şi se va stabili dacă muzeul va dispărea sau nu.”

  http://patriaonline.ro/aurel-bulbuc-omul-care-a-innobilat-comuna-iclod/

  Conacul a fost revendicat cu documente scrise in fals de manuta lui basescu. (basescu plagiatorul , boc furnizorul de certificate deces „in alb” din primaria Cluj, alin tise, liviu maior „manuitorul” documentelor din Arhiva Nationala unde a facut un „mess” din istoria familiei Porutiu…= echipa de hoti )
  Parlamentarul Mircia Giurgiu s-a luptat sa supravietuiasca Muzeul Arheologic din Iclod… a reusit pana acum.

  Acum tot ce are de facut, e sa faca o expertiza grafologica a documenteler de revendicare contra inscrisurilor lui basescu!

  SimP

 24. stejarul Says:

  Am criticat-o pe udrea cand trebuia deci e cinstit sa o laud cand face ceva bun: aparent incearca sa salveze caii salbatici de la Letea. Sper sa fie un gest cinstit si chiar sa faca ceva bun acolo. Daca face asta, e de laudat. Bravo udrea!

  SimP

 25. Ghita Bizonu' Says:

  Si eu m-am saturat de mitocani!
  D’aia as sugera presului care a introdus mocifania in protocolul de stat (pasarica, tiganca i9mputita, gaozari plus hahaiala aia de om prost crescut cu minte putina) sa isi dea demisia !!

 26. ALM Says:

  @K.ro (joi 1 septembrie 2011 la 1:55:19 pm)
  Dar de ce să nu studiez Constituţia statului Burundi? Scrie în Constituţia Franţei că Preşedintele este Şeful Statului? Sau nu mai ştiu eu ce înseamnă şef? Dar, aţi ales bine exemplul, fiindcă funcţia de Preşedinte al Franţei este una din cele mai puternice, din punct de vedere politic, între celelalte democraţii europene. Cu toate acestea, în Franţa n-o să vedeţi niciodată mahalagismul care domneşte aici.
  Dar, mă rog, dacă vă place poziţia în patru labe, doar, doar vă va observa „şeful”, n-am să fiu eu cel care să vă răpescă plăcerea …

 27. Shadow Says:

  @k.ro
  matale habar n-ai de constitutia Frantei dar te dai stiutor.
  In cazul in care guvernul nu este de acord cu „politica prezidentiala” presedintele sta si poate da doar din „buze”. Restul e „tacere”.
  In plus la ei „precedentele” prezidentiale constrang extrem de mult competentele institutiei. Da asta se numeste „juristprudenta” ceea ce in Romania nu prea exista.

 28. respectRosiaMontana Says:

  Salut. Vezi ca ai filmul cu subtitrare in EN aici: http://www.youtube.com/respectRosiaMontana

  Ai cont de twitter? Hai si pe twitter 🙂 ca sa atragem atentia institutiilor internationale. Stiu ca pare greu twitterul, dar e foarte usor de fapt si extreeem de eficient. Adica un simplu mesaj poate sa ajunga sa fie vazut de zeci de mii de oameni. S-au facut revolutii pe twitter.

  Toate cele bune!

  http://twitter.com/respectRosia

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: