OANA STANCU SPERIE OPOZIŢIA. MAI RĂU DECÂT PUTEREA

Foto: Antena 3

Referitor la lobby-ul lui Băsescu pentru o companie (cazul Roşia Montană), Oana Stancu a afirmat, azi, că e un motiv temeinic de suspendare.

USL – tăcere.

Oana plusează, speculând inteligent faptul că aduce rating trustului Intact. Moguliada ridicătoare de mingi pentru (regimul) Băsescu poate merge înainte, Oana Stancu poate fi în continuare cât de dură vrea – că de putut, poate mai mult decât opoziţia plus încă una ca ea.

Cu diferenţa că pentru Oana Stancu miza (par)e vitală: nu doar prin prisma prestigiului profesional. Ci  pur şi simplu a unei conştiinţe.

Băieţii de la USL şed comod. Ponta fanfaronează, Crin becalizează, zice: oricum noi câştigăm, acum sau la termen, în alegeri separate sau comasate, în definitiv, e vorba doar de toamna anului viitor. Şi n-a venit încă nici toamna anului în curs.

Ei chiar nu pricep că într-un an şi mai bine vor muri cu zile o mulţime de oameni, mulţi se vor îmbolnăvi, unii vor pleca, iar alţi foarte mulţi vor fi depersonalizaţi/abrutizaţi/transformaţi în abulici sub presiunea supravieţuirii?!

Presupunând că ar pune problema cinic, că li s-ar rupe şi lor de oameni, ca şi puterii actuale, ar trebui măcar să evalueaze lucid situaţia. Dacă nu se schimbă radical, USL pierde lamentabil: se erodează zi de zi prin imaginea de neputinţă. În timp ce regimul Băsescu se consolidează: prin imaginea puterii discreţionare de neclintit. Au construit-o cu o tenacitate care aminteşte de „tancurile sovietice eliberatoare”. Pe când opoziţia se laudă cu-o floare.

Sigur, observatorii critici sunt de vină, că semnalează realitatea.

P.S. Această postare poate fi considerată şi un şut în partea expusă a suporterilor care practică poziţia struţului. Indiferent de culoare.

Precizare: sunt stelistă, deci îl huidui pe Becali. Poate acum e mai clar. Şi pentru peluze.

79 răspunsuri to “OANA STANCU SPERIE OPOZIŢIA. MAI RĂU DECÂT PUTEREA”

 1. Serban G Says:

  Corect ! Basescu le serveste mingii la fileu opozantilor iar ei dorm in spatele acestuia….Mai este un Sova care se chinuie sa scape turma dar per total daca nu ar exista presa Basescu ar muri de plictiseala poate doar asa s-ar putea sa scapam de el.

 2. Despre Rosia Montana si cum vrea Basescu Traian sa pozeze din nou “eroul neamului” prin renegocierea contractului « Hai ca se poate! Says:

  […] OANA STANCU SPERIE OPOZIŢIA. MAI RĂU DECÂT PUTEREA – Roxania Like this:LikeBe the first to like this post. […]

 3. tibi Says:

  Opozitia nu il condamna pe Basescu pentru ” lobby-ul” lui pentru Rosia Montana pentru ca si opozitia doreste materializarea exploatarii metalelor de acolo.

 4. jan dinu Says:

  Shtoarfele sunt activiste…pe posturi de ziariste
  De le dai ceva pis$tari …devin curve pe Sheleri !…
  JD-USA

 5. Ovidiu Says:

  Breaking News: Aisha Gaddafi: “Preşedintele american Barack Obama şi Hillary Clinton sunt angajati într-un joc murdar cu lumea, pentru a salva economia lor proprie, care se scufundă în datorii. Poporul libian este atacat de sindicate internaţionale sindicate de jefuitori” محبي أميرة السلام – عائشة القذافي Princess peace lovers, Aisha Gaddafi – VEZI POZE INCENDIARE !!!!!!

 6. OANA STANCU SPERIE OPOZIŢIA. MAI RĂU DECÂT PUTEREA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 29 August 2011 – Blog « Impresii Venetia: orasul lui Casanova […]

 7. PLANO10 Says:

  „Oricât ar măcăni, portocaliii nu au nici o şansă. Nici la capitală şi nici în ţară. Nici n-are rost să primească altă replică, în afară de: nici o şansă.
  Deci, dragilor, lideri, membri şi viitori votanţi ai USL, ori de câte ori aveţi o dispută cu vreun portocaliu, replica iniţială şi finală adecvată este pur şi simplu cea pe care însăşi realitatea i-o dă regimului Băsescu : nu mai aveţi nici o şansă, nici măcar nu mai intraţi în Parlament. Atât.

  Sau mai putem adăuga: totuşi, intraţi şi voi undeva, intraţi unde vă e locul: la puşcărie!”

  Ce s-o fi intamplat din iunie pana in prezent cu autorul cugetarii de mai sus?

  https://roxanaiordache.wordpress.com/2011/06/30/usl-replica-unica-la-orice-aberatie-a-regimului-basescu/

 8. stejarul Says:

  „Dacă nu se schimbă radical, USL pierde lamentabil”
  Roxana, poate ca asta trebuie! USL fie este forta capabila nu doar sa dea afara un betivan din hotelul de lux al Cotrocenilor, ci sa si faca ce a promis basescu ca face (starpeste coruptia rosh-portocalie) ORI sa moara in fasa. Nu avem nevoie de un surogat! Romania a suferit prea mult pe mana „doftorilor” ei (jnapanu ilici si jigodia basescu) incat la ora actuala orice surogat de bine e mai rau decat raul.

  SimP

 9. Theodora Says:

  Ai dreptate Roxana.
  Chiar nu pot sa inteleg lipsa de reactie a liderlor USL.

 10. Mircea Suman Says:

  Ai deplina dreptate. USL pierde in fiecare zi. Asa cum spui se transforma in imaginea neputintei, a comoditatii.

 11. murfy Says:

  Vreau o *OPOZITIE* ca afara
  Cu reactie in lant – structurala
  Cu raspuns pe masura – PUTERII
  Pentru popor o forta a vrerii (a vremii)

 12. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  Oana Stancu da lectii la toti antenistii in ceeace priveste atacul la stapanire. Referitor la „opozitie”, se pare ca „interesul poarta fesul”.

 13. balbeck Says:

  Vine Opozitia la putere.Uraaaaaaa!A scapat Romania de moguli,de interlopi.
  Poate sa spuna ce vrea Oana,nu o baga nimeni in seama.Nu se autosesizeaza nimeni,nici macar parchetul de pe jos.
  PS: Ghita e un fraier,Vantu e terminat.Voiculescu e „miau”.Ce sa mai zici?Traim in Romania….

 14. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  @murfy
  Pai asta spuneam si eu. Romanii, daca s-au saturat sa fie calcati pe cap si doresc sa scape de acest regim criminal, atunci ar trebui sa puna mana de la mana si sa inchirieze pentru vreo luna cateva sute de mii de protestatari din Franta sau Anglia ca sa le rezolve problema …. ca doar suntem membri UE, putem importa „opozitie”. Astfel populatia se poate ocupa mai departe de nunti, dat „tunuri”, mici si bere cu manele si eventual sa pupe ceva base de javra.

 15. Donkeypapuas Says:

  Reascultaţi ce se spune aici: http://www.youtube.com/watch?v=W_yz5RWvtPU&feature=related

  Trăiănel cel Băsel (de la secunda 30 la 1’35”): „Dacă însă discutăm despre Roşia Montană trebuie să vă spun că nu am o părere consolidată în momentul de faţă. În principiu… în principiu mi-aş dori ca România să extragă cele 600… 800 de tone de aur, 2000 de tone de argint care sunt evaluate a exista în zăcământ. Dar trebuie să avem o mare grijă atunci când se ia decizia. Personal, voi fi susţinătorul soluţiei recomandată de specialişti. Nu voi influenţa politic nici o decizie. Dar repet, în principiu cred că ar trebui să valorificăm resursa pe care o avem dacă aceasta nu crează daune siturilor arheologice şi mediului ambiant care să nu mai poată fi recuperată.”
  Mircea Geoană (de la 1’40” la 1’50”): „Până nu voi fi convns că acest proiect nu dăunează mediului înconjurător şi lucrurilor care reprezintă valorile dezvoltării durabile voi fi împotriva acestui proiect”

 16. Donkeypapuas Says:

  Puteţi auzi şi opinia unui adevărat specialist pe siteul Eugeniei Vodă:
  http://www.eugeniavoda.ro/ro/emisiuni/diverse/aurel-santimbrean

 17. K.ro Says:

  @Donkey……

  Magarule, inafara de faptul ca se vor distruge haznalele BOR si peisajul „deosebit” ( pentru cei care n-au vazut si alte peisaje) ce P.M ar putea impiedica Romania sa mai faca un ban din exploatarea aurului, argintului si altor bogatii ?. Problema nu este cianura, peisajele sau alte aberatii, ci de ce nu se exploateaza acele bogatii de catre statul roman, cu banii miliardarilor de carton, tradatori de tara, asa cum ar fi facut Marele Erou al Romaniei, Geniul din Carpati, Nicolae Ceausescu ? Asta a fost pretul castigarii asazisei libertati din 89 ?
  PS. Daca o vei vcedea pe strada pe nespalata de Doina Cornea, Ana Blandiana sauceilalti asazisi dizidenti, da cu pietre dupa ei sau daca sunt morti, du-te si pisha-te pe mormantul lor, pentru ca datorita lor s-a ajuns ca bogatiile romanilor sa fie date mafiotilor „democrati” din occident

 18. jan dinu Says:

  O doamna – Eugenia Voda – !…

  Iata o profesionista …
  Intr-o lume rea shi trista
  EA te face s-a gindesti …
  Demn shi liber s-a traiesti !

  E o doamna de onoare ..
  Radiaza ca un soare
  Cine-i iese in cale
  Cucerit sta …NU moare !…

  JD-USA

 19. jan dinu Says:

  @d-le K.ro
  Vorbeste mai frumos chiar daca ai dreptate
  Shi de ce i-l faceti magar pe domnu Don Key??!!-:))
  JD-USA

 20. Argusdre Says:

  Nu mi-au placut niciodata filmele ori cartile cu femei politiste care inving tot ce le iese in cale , apoi isi pun la punct sefii ierarhici , dupa care, cand ajung acasa se incuie in baie si plang , plang, plang, pana fac cearcane la ochisorii scrutatori. Ei bine mie mi se pare ca Oana Stancu e o astfel de femeie, a scormonit in multe gunoaie, a obtinut si rezultate uluitoare dar a gustat si din insuccesuri (!?), a dat si cu bata-n balta de cateva ori si nu cred ca tine neaparat la prestigiul Antenei 3, cat tine la propria persoana, avida de admiratia lumii. Insa cel mai important aspect ramane fara indoiala faptul ca in urma „tunurilor sale jurnalistice” Puterea n-a patit nimic.La fel ca si-n urma masurilor Opozitiei. Si sunt convins ca eficienta jurnalismului asa se masoara cel mai corect.Prin consecintele emisiunii sau articolului de ziar.Ori cand Puterea aceasta putreda s-a legat cu lanturile de fotolii, ignora toate prevederile legale care o dezavantajeaza si a pus la punct un sistem foarte eficient de fraudare a voturilor, protestele Opozitiei si ale ziaristilor de buna credinta ajung sa fie doar simple hamaieli …la luna. Vise, vise si iar vise.
  Cred ca din aceleasi motive unele femei curajoase, talentate jurnaliste, ori foste, viseaza si ele frumos la o societate normala si cand constata ineficienta demersurilor lor, in disperare de cauza se consoleaza cu postul TV „AXN Crime”. Pentru ca nu mai este altceva de facut.Poate doar actuala Opozitie ar mai avea o sansa : sa incerce retragerea din toate organismele statului si sa faca cunoscut asta intregii Europe.Dar au acest deosebit curaj ?? Deocamdata , altceva eu nu intrezaresc. Poate gresesc, dar nu prea cred.

 21. Serban G Says:

  Da dar Puterea isi consolideaza pozitia si cu ajutorul Antenelor care din 5 in 5 minute il dau pe Basescu,ce-a mai zis Basescu,ce vrea Basescu,ce-a poftit Basescu etc Toata ziua cu Basescu,Udrea si Lazaroiu pe sticla…La fel si Realitatea ! Si atunci cum sa nu para Opozitia ca fiind inactiva si stearsa cand ni se serveste toata ziua Basescu LIVE Basescu in reluare si „rezumate din ce-a mai zis Presedintele” ?

 22. Marcus Says:

  Dupa Flota Ne “Paraseste” si Aurul

  Ieri s-a-nvartosat erectu’, al de-si zice sef de stat,
  Si ca are sange-n glanda tarii-ntregi a aratat.
  Masculul din cap de tara cu excese de bravura
  A dat ordin de forare si de folosit cinura.

  Aurul lasat de tac-su mostenire-n testament
  Va fi scos din muntii tarii cu un chimic tratament.
  Suparat nevoie mare si cu ton plin de artag
  A sarit la gatul presei, strangand-o de esofag.

  Pe motiv de lasitate dovedita in actiune
  Demnitarii-n asta tara au trenat asa minune
  Ce va umple de lingouri partener canadian
  Iara noi in loc de munte vom avea un nou maidan.

  Asta, da barbat, mai vere, cu-accesorii intre craci,
  Cu o simpla strigatura a bagat tara in draci.
  Nu conteaza ca filonul nu-i al lui, ca mostenire,
  Cand graieste el un ordin vine din dumnezeire.

  Si-uite asa c-o tipatura si cu clontul pus pe presa
  Chiombu s-a dat in spectacol, aratandu-ne o fesa,
  Fara drept de implicare sau mandat parlamentar
  El sfidat-a cu mult public bunul simt elementar.

 23. panseluta Says:

  Daca at fii dupa Voiculescu ar trebui suspendat si cand stranuta
  Cat de dobitoci puteti fii ca sa va lasati influentati de securistul asta imputit?
  Pe langa el, basescu cu toate defectele lui pare un democrat european.

 24. Marcus Says:

  @panseluta: Voiculescu il vrea doar suspendat, noi il vrem spanzurat. Asa ca ai gresit adresa, pupa-l-ai pe accesoriile dintre craci pe democratu’ ieuropean.
  PS: daca Voiculescu ie securist, chiombu ce ie?

 25. Argusdre Says:

  @panseluta,
  Panseluta mama, sincer vorbind tu n-ai voie si n-ai nici putirinta sa analizezi zicerile unui alde Voiculescu (pe care-l si injuri ca o fetita cuminte de la scoala ajutatoare), cata vreme nu prea ai habar de limba romana.Apoi ne mai injuri si pe noi astia care nici macar nu ti-am trimis un scuipat dulce in cerul gurii, cum ai fi meritat sa ajungi dupa recompensa…Pai se poate ? Ce fel de om nou ai iesit tu din mainile reformatoare ale lui Basinescu ? Ia exemplu de la Elena Udrea, care tragandu-se direct din T.B., se sacrifica zilnic pentru patria noastra…

 26. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  @Panseluto,

  Lucrurile stau cam „vita-vercea” .Adica comparativ cu securistul imputit Basescu ,securistul Voiculescu pare un democrat european. Oricum,daca vrei sa ai succes mai mult cu astfel de comparatii, incearca sa il compari pe Basescu cu Stalin,Pol Pot sau Hitler si sa pretinzi ca este Maica Tereza comparativ cu astia …

  In privinta suspendarii lui Basescu, eu cred ca nu ar trebui sa conteze stranutul cum iti este tie frica ,ci ar trebui sa fie suspendat pentru incalcarea Constitutiei …Daca insa stranuta prea des, poate ar trebui sa-si dea demisia pe caz de boala .

 27. virgilvirgil Says:

  Aha ! Incepi sa te prinzi si tu Roxi de cum stau lucrurile cu neispravitii astia din opozitie … De , io cind spuneam eram injurat …

 28. K.ro Says:

  „Democratia” occidentala a eliberat blocul komunist…..

  http://www.buzzfeed.com/daves4/russias-disgusting-new-drug-epidemic-krokodil

 29. J o h n s o n Says:

  http://www.gsp.ro/

  Daca am scapat de Banel….inseamna ca nici Basescu nu mai are mult

 30. Radu Humor Says:

  Prea mult Basescu :mrgreen:
  Pe unde te duci, tot in el dai 😉
  Pana la urma se poate critica o aiureala de a lui si fara a-i da mutra aia la nesfarsit, de zici ca ne prinde sfarsitul lumii tot cu asemenea imagini de Apocalipsa. 🙄
  Ca daca se indura Dumnezeu si mai lasa ceva timp omenirii sa se trezeasca de cap, romanii cu asta pe cap, vor experimenta cu siguranta ceva din dezastrul care se tot anunta !
  Oricat de inteligenti si inspirati ar fi Stancu, Ciuvica, Gadea, Teodorescu, Dumitrescu, Ursu sau Badea nu pot sa fie tot timpul pe faza si inca la inaltime .
  Oameni sunt si ei 🙄
  Nu ca astia pe care au curajul sa-i critice , si care vin puhoaie, ca turcii altadata peste noi cu ale lor minciuni si tampenii pe care ni le servesc drept „marfa”, trufanda stiind ca oricat de mizerabili si impertinenti ar fi , orice dezmintire sau demonstrare a minciunii cu date si fapte, tot lasa in urma ceva indoiala sau tema de meditatie.
  Greselile frecvente ale opozitiei sunt cele legate de abandonarea unui subiect, imediat ce au prins altul ( de regula aruncat tot de serviciile sau activistii portocalii 😉 , ca sa li se piarda urma ca infractorilor versati). Mai ales daca noul subiect nu este atat de relevant , poate sta foarte bine in asteptare, atentia trebuind sa fie mentinuta asupra subiectului respectiv pana cand se lasa cu ceva urmari .
  Spuneam undeva ca opozitia are obligatia de face cunoscut in scris celor de la (S)UE sau SUA orice abuz si incalcare flagranta a legilor, spre a-i forta sa se situeze de o anumita parte a baricadei !

 31. Arogantu' Says:

  Eu stiam ca numai CURCA CONSTITUTIONALA aka CCR stabileste daca motivul de suspendare este sau nu temeinic …
  Ma rog, daca zice Oana Stancu … o fi stiind ea ce zice !
  O fi stiind ? 😀

 32. balbeck Says:

  Si ce daca?”latra,latra” si degeaba.La inceput imi placea,pana am inteles-o mai bine,dupa care mi-a devenit antipatica.

 33. jan dinu Says:

  „FA „& „MA ” Marcus ,nareaza gindurile
  fara versuri ca nu-ti „iese ” bine !
  Te chinui cu efortul dar degeaba !
  JD-USA

 34. Arogantu' Says:

  Jane – vezi aici daca pricepi:
  „Ride ciob de oala verde …” !
  Sa stii ca exista si continuare …

 35. ElZap Says:

  USL-iştii ştiu foarte bine că sunt mai câştigaţi stând în genunchi decât stând în picioare.

 36. Ovidiu Says:

  Radu Humor,
  ti/am salvat mesajul din spam.
  Sanatate

  http://wp.me/p1nUZ5-hN

 37. jan dinu Says:

  Arogantule,mi-atzi promis de prea multe ori
  ca-l scoateti pe BASE …”afara din tzara „…\shi vad ca
  dupa atita timp ,”VOI”sunteti jos shi „EL ” pe OLIMP !-:))))
  JD-USA

 38. Teo Negură Says:

  De-o vreme, nu de multa vreme, incep sa cred si eu tot mai profund, mai trist si mai cu resemnare ca tot cu astia vom ramane, naiba sa-i pieptene! Si zau ca cei din USL pierd pe mana lor, varata prea adanc in san, tradand sau cinica indiferenta, sau neputinta, sau impasibila si-nselatoarea asteptare ca lasa, or sa cada astia… Nu-i chiar asa 😦

 39. Arogantu' Says:

  Jaaaneeeeee – adu-ti aminte ce ziceam pe ZIUA: EU IL VREAU LA JILAVA !
  Si dupa cum ‘joaca’ – acolo va ajunge !
  Fa-ti provizii de chiftele si prastii – in tine e speranta lui !
  Cei din tara ii vor arunca doar pietre …

 40. acub123 Says:

  Stiu ca nu e legat de subiectul articoului – cat adevar este in articolul asta?

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/exclusiv-cum-si-a-taiat-monarhia-craca-de-sub-tron-943407.html

 41. atitudini Says:

  Nu eşti singură Roxana…

 42. panseluta Says:

  @atitudini
  Nu e singura, Sunt cu ea Robert HORVAT, Johnson, Spitalul 9 etc.

 43. Ovidiu Says:

  Poze private din colectia Aishei Gaddafi, dezvaluie “Claudia Schiffer a Africii” NU RATA POZE INEDITE, CRED CA IN TINERETE ERA MAI FRUMOASA DECAT CLAUDIA SCHIFFER, VEZI SI TU POZE DE NUMAI SA VAZUT

 44. jan dinu Says:

  –->> NU mi-a dat Dumnezeu shansa sa fiu evreu <<–- zise
  Crin Antonescu Presedintele PNL anno domini 2011
  JD-USA

 45. Zina Says:

  @jan dinu- Ştie el ce spune ! Dacă era, avea siguranţa că ajunge preşedinte… Poate ar trebui să căutăm unul. Sau măcar un neamţ…

 46. Marcus Says:

  Ha, Ha, Ha Care Lupta Pentru Democratie!

  Chiombu a iesit la inaintare cu ceea ce stie el sa faca mai bine, cu mahalagisme si tzatzisme fie de satra, fie de cartiere rau famate. Saltimbancul national s-a dat din nou in spectacol pe teme de democratie, cand la o interpelare de bun simt, venita pe un ton de bun simt, de la un cetatean roman de bun simt care protesta impotriva deschiderii exploatarii aurifere pe baza de cianuri de la Rosia Montana, el a replicat in stilu-i caracteristic de mitocan si golan de golan. Asta ar fi de inceput.
  Ceea ce este de-a dreptul suparator si de penal in toata aceasta noua vanzoleala prezidentiala cu “indicatiile lui pretioase” referitoare la oportunitatea inceperii exploatarii aurului, inainte ca toti factorii decizionali (mediu, economici, juridici etc.) sa-si dea un aviz favorabil in aceasta privinta, tine de ghiolbanismul cu care trateaza el poporul roman, luand decizii asupra unor teme vitale pentru acesta, fara sa aiba vreun amestec sau imputernicire in acest sens, cu de la sine putere si cu aerul si aroganta unui vataf aflat pe mosia primita mostenire de la tac-su.
  Pentru ca spectacolul sa fie total, este mai mult ca sigur ca groparului in folos personal al flotei comerciale romane i s-a facut din nou de un tun barosan, implicand o spaga cu multe zerouri, transportabila ca cea primita de la rusii cu ALRO, in valize de neam prost, motiv pentru care s-a apucat de imbarligat prostimea romaneasca ce inca mai pune fizionomia exprimata prin bot la elucubratiile sale de doi bani, aburind-o cu lingourile de aur care abia asteapta sa ia drumul Bancii Nationale a Romaniei, garantie pentru imprumuturile ce vor fi facute pentru a putea fi platite pensiile si salariile. La o redeventa de 4 % cat este stipulat in contract cam ne putem da seama cu ce ne vom alege in urma unei astfel de decizii. Exact cu praful de pe toba. In schimb La Famiglia Basescu isi va mai putea deschide cateva conturi noi cu mult zerouri prin Belgia si de ce nu in Barbados unde este inregistrata firma off shore partener al intreprinderii canadiane.
  De fapt tot de prin Barbados a avut parte Basescu de parteneri si in cazul “Flota” asa ca omu’ are dreptate, stie ce face, fiind pe meserie.
  Sincer sa fiu, in calitatea mea de cetatean roman, atat in cazul “Flota” cat si in aceasta noua incercare de instrainare aiurea a bogatiilor tarii pentru a-si face el curu’ mare, daca navele Romaniei si aurul de la Rosia montana i-ar fi fost lasate prin testament ma-sa si tac-su pe patul de moarte, parinti care i-ar fi spus ca poate sa faca ce vrea cu ele, atunci as fi spus: “Bravos Traiane, go for it, vinde-le si fa ce “vrea” muschii tai cu ele, ca le meriti”. Asa insa, cand stiu ca nici ma-sa, nici tac-su nu i-au lasat nimic de acest gen ca mostenire, nu pot sa zic decat: “Ajunge Traiane, te-ai scos cu vapoarele, jos labele-ti de scarnavie de pe aurul tarii”.

 47. J o h n s o n Says:

  Val Valcu a spus aseara,citez cu aproximatie :

  Opozitia este bine ca exista si ofera in 2012 electoratului nemultumit de regimul actual posibilitatea sa-l schimbe democratic la urne.

  Mugur Ciuvica deasemenea a intarit ideea spunand „ce-ar fi insemnat ca in 1989 sa stam sa ne gandim daca e bine sa-l schimbam pe Ceausescu cu un altul….” sau imbecilitatea cu ” daca ceilalti au solutii „…In primul rand trebuie vazut nivelul dezastrului lasat de lacustele portocalii dupa aia te poti pronunta asupra solutiilor este posibil ca nici Dumnezeu sa nu mai aiba solutii de salvare cred ca de aia ei si incearca sa ramana la putere cu orice pret,prin orice mijloace,sa mascheze nivelul real al dezastrului…

  Eu i-am criticat pe USL-isti pentru ca nu reusesc sa scurteze chiar de azi actualul regim scotand in strada populatia…Da,la acest capitol ei stau foarte slab dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne isterizam precum acel craniu vorbitor numit Oreste la aceeasi emisiune de aseara si sa ne autodistrugem lasand PDL sa defileze singuri la alegerile viitoare…Stiu…toata lumea e cu „v-am spus eu ” in gura,toti vor sa para cei mai inteligenti si mai anticipativi dar pana la urma ce vrem de fapt ? Sa scapam de sceleratul caruia nu-i mai poti adresa nici macar o banala opinie personala sau sa ne taiem singuri craca pozand mai mult decat trebuie in nemultumitii de serviciu asupra celor care ne vor reprezenta interesul major la urne ?

 48. Arogantu' Says:

  @Johnson: Subscriu ! 🙂

 49. J o h n s o n Says:

  @ Arogantu’

  Multumesc dar sa vezi potop de sudalme acum sau in alte postari…nu-i bai,sunt obisnuit 😦

 50. olimpiu Says:

  @johnson
  subscriu si eu. lucrurile stau in generala asa cum au spus cei pe care i-ai citat. si eu daca critic USL, o fac doar pt ca imi doresc sa fiu sigur ca maine am scapat de stabilimentul de tarfe si hoti. dar cu gloata prostita care reprezinta majoritatea electoratului din Romania va fi ff greu!

 51. J o h n s o n Says:

  @ Olimpiu…OK ! critica este sanatoasa atat timp cat ea este cumpatata si va avea la final rezultate…asta deocamdata doar banuim.Cat priveste gloata prostita,ei bine ea continua sa fie punctul de atractie al politicienilor…Unii vor sa-i mai destepte atat cat se poate acest lucru iar ceilalti foarte interesati vor sa-i mentina captivi in intuneric…ceea ce si Basescu a facut ieri la Cotroceni…a iesit s-o faca pe impaciuitorul vazand insa ca nu are de data asta loc de intors s-a intors catre camere si a zambit cu subanteles catre prostime de fapt asta a urmarit inca de la inceput,sa-i discretiteze pe acei oameni revoltati in faţa celor care-i priveau…Foarte bine a surprins momentul Stelian Tanase intr-un comentariu de pe propriul blog :

  ” A fost un dialog al surzilor de la început, şi aşa a rămas pînă la sfîrşit. După ce şi-a făcut numărul de prestidigitaţie, s-a uitat amuzat spre camere. A făcut apoi stînga-mprejur şi a plecat, ştiind că toată seara televiziunile vor vorbi despre apariţia lui. Mi s-a părut total nesincer. A semănat nu cu un preşedinte de ţară ci cu un şmecher din portul Constanţa încercînd să plaseze unor fraieri marfă de contrabandă cu defecte, la suprapreţ. Altfel cu umor, hăhăind în stilul caracteristic, dornic să pară băiat de gaşcă. Am remarcat de la domnia sa tricoul portocaliu şi bronzul natural, de plajă. În rest …nimic. „

 52. K.ro Says:

  Markuszika

  „Aurul tarii” nu mai apartine tarii din 89, cand marii tradatori au hotarat sa-l asasineze pe marele EROU al neamului, NICOLAE CEAUSESCU, pe motiv de nerespectarea „drepturilor omului”, adica nerespectarea dreptului la opinie. Acum toti au dreptul la opinie, dar nimeni nu-i baga in seama.
  Dar ca sa revin la „tema principala”, aurul nu este al Romaniei ci al Ardealului, care a fost asimilat cu japca de catre valahii imputiti, condusi de Bratienii cumparati de imputitii de franceji, pentru un loc in fata la Moulin Rouge….
  Ardealul nu este teritoriu romanesc ci ardelenesc.Punct.

 53. Arogantu' Says:

  @K.ro: Esti pozitionat gresit – ar trebui sa fii in fata oglinzii, ca sa-ti aplici corect cele doua palme pe care le meriti !
  Problema NU este al cui este ‘Ardealul’ sau al cui este aurul – ci pe mina cui ajunge aurul !
  Este ceea ce Marcus ti-a explicat in cuvinte simple, ca sa te scuteasca de o bibliografie ceva mai stufoasa !
  Crezi ca HOTII care stau la umbra Barbadosului au vreo strabatere daca aurul pe care vor pune mina este al transilvanenilor sau al martienilor ?
  AIUREA !
  Vor zice acelasi lucru: bre – da stiu ca i-am prostit !
  Tu tine-o tot asa cu prostiile despre tradatori, IEROUL neamului, Pingelica etc.

 54. Radu Humor Says:

  Asa cum s-a comportat Basescu ( numai fatza de presedinte de tara n-are, ca fata are, si inca doua 😉 ), cand a iesit la poarta, o face numai cel care se explica vecinilor ca nu el le-a furat gainile care le lipsesc din batatura.
  Sau un presedinte de CAP care le explica intovarasitilor de ce vrea el sa dea, el de capul lui, cuiva sa scoata pestele din iazul cooperativei, cand acest lucru il pot face foarte bine si cu folos si membrii acelei colectivitati, carora sa le ramana tot pestele si nu doar 4, mai nou cica 6% , din pestele recoltat. 😉
  Diferenta e ca vataful cap-ist ar fi fost bine zgaltait de cei care stiau de ce face aceasta paguboasa afacere, doar in folosul lui si al familiei sale ( sa zicem, poate portocalii si atunci 🙄 )

 55. Radu Humor Says:

  Pana la urma daca Basescu si ai lui uita cum si cu ce scor au „castigat” ultimele alegeri si se erijeaza in stapani de tara peste intreg norodul, luand de capul lor si a unor straini care niciodata nu pot demonstra ca ne vor binele ( si nu de azi , de ieri, ci de cand lumea 😉 ),opozitia n-are voie sa uite acest lucru !
  Ba, mai are si obligatia de a aduce cu orice prilej in discutie, probitatea si legitimitatea acestui guvern, solicitand celor care conduc de fapt aceste ostilitati impotriva Romaniei, sa se dezica, sau sa-i ia in brate pe acesti tradatori de tara, ca sa stie tot romanul cu cine are de-a face.
  Iar internationalizarea/popularizarea acestei cardasii romano-straine va asigur ca nu le-ar folosi, nici conveni deloc, celor ce vor sa se erijeze in stapanii( pe fatza!) ai lumii, pentru ca atunci vazand patania romanilor, ar stii si altii ce-i asteapta, pana nu e prea tarziu 🙄

 56. Radu Humor Says:

  Ma gandesc cat de usor ar putea strange opozitia, prin organizarea teritoriala a PSD, PNL si PC nu sute de mii, ci milioane de semnaturi care sa oblige guvernantii sa tina cont de ele !
  Daca nici asta nu-i o arma de lupta, care sa poata conferi aproape orice atacare a masurilor imbecile luate de acest guvern, sau de oblligare a lui fortata sa ia niste masuri benefice pentru populatie, inseamna ca nu se vrea si atunci trecem la alte masuri de urgenta !

  Daca lui Basescu ii e tarseala sa se mai arate la popor, pe cei din opozitie, ce-i retine ?!

 57. iulia Says:

  @Johnson,
  Dar portocaliii cati au reusit sa scoata in strada? Nici la ordin nu aduna cateva zeci. Restul sunt organe de ordine in civil.Mai tii minte episoadele de la Iasi si Focsani de pe 24 Ianuarie? Sa nu mai zic de marsul rezervistilor din aceeasi data, cand iesea lumea pe balcoane cu stegulete tricolore. Inclusiv de la ferestrele institutiilor statului incalcand regulamentele de ordine interioara.

 58. J o h n s o n Says:

  @ Radu Humor

  Semnaturile le poate strange oricine nu trebuie declansate de catre Opozitie….cred ca aici sintem in bancul ala cu baba si trecutul strazii…pana n-o auzi ca vrea s-o treci strada e bine sa ai o retinere….Pe de alta parte din cate mai stiu si eu o lista de semnaturi poate duce la schimbarea guvernului asta insemnand un alt cabinet Boc mai trec 3-6 luni ca sa mai fie o data schimbat si a ajunge astfel la anticipate asta doar daca vrea majoritatea din Parlament ori asta sigur nu se va intampla….Si ajungem in vara lui 2012 cand USL a solicitat anticipate pentru a le comasa cu localele.

 59. Argusdre Says:

  @K.ro
  „aurul nu este al Romaniei ci al Ardealului, care a fost asimilat cu japca de catre valahii imputiti, condusi de Bratienii cumparati de imputitii de franceji, pentru un loc in fata la Moulin Rouge….
  Ardealul nu este teritoriu romanesc ci ardelenesc.Punct.”

  Bai cretinule, cred ca esti unul dintre aceia care sustin ca ar exista si lumba ardeleneasca…precum dobitocii care dau cu limba moldoveneasca.Din cauza unor dobitoace ca alde tine, care vehiculeaza false idei separatiste, ce invrajbesc romanii intre ei am fost mereu impartiti in tabere, slabi, usor de cucerit si am fost mereu infranti de tot felul de venetici.Nu-ti spun sa-ti fie rusine pentru ca la o asemenea minte nu ajuta.Pot insa sa te indemn : Ca-ro de aici !

 60. Concert din muzica de Bach Capitolele V şi VI Says:

  […] Pete, Moş Călifar, Pavel Arcană, Ramona-Dojo, Răzvan Pascu, Redsky, Rokssana, Roxana Devo, Roxana Iordache, Scaietina, Scorpio, Semanticus şi pe toţi ceilalţi care iubesc lectura […]

 61. J o h n s o n Says:

  @ Iulia

  portocalii tocmai ca NU trebuie sa scoata lumea in strada din punctul lor de vedere…nici nu vor asta,nu si-au propus asa ceva,ca vor scoate 2-3 sute de activisti sa-i faca ghiorlanului baia de multime necesara resuscitarii imaginii asta e o alta treaba …Teoretic strada apartine populatiei exasperate in momentul in care nu se vor mai lasa prada fricii si presiunilor venite din partea Puterii…Eu nu inteleg Bucurestiul ce asteapta,apatia asta imi spune ca exista o mare complicitate intre PDL si majoritatea populatiei de acolo…Chiar asa nicio Organizatie a Societatii Civile nu este in stare sa iasa sa ocupe prin proteste Piata Universitatii si Centrul ? Nu cred,pur si simplu pe bucuresteni nu-i intereseaza acest lucru nu ca ar duce-o bine dar mai mult ca sigur ca asteapta alegerile ca sa mai fie o data tromboniti…Romanii au acest sa-i zicem psiho-virus…le place sa fie minţiţi in faţă si sa dea ce au ei mai de pret adica votul celui care le spune ce vor ei sa auda si nu celui care le spune adevarul

 62. PLANO10 Says:

  @all
  Celor carora le place sa se mai lamenteze inca 4 ani, dupa 2012, de o guvernare verzui- basesciana le da mana sa tot gaseasca motive de greturi prin USL.

  Cand invata si romanii ca peste 4 ani dupa ce baga voturile in urna mai pot spera intr-o schimbare?

  Daca nu iese in strada sa protesteze, inseamna ca populatia si-a luat portia de democratie in timpul regimului Iliescu… cand nu era zi in care sa nu se organizeze mitinguri cu strigate de „Jos Iliescu”.

  Atunci, opozitia lui Iliescu se temea ca acesta va ramane toata viata la putere.

  Opozitia (nu cea politica) lui Basescu nu are astfel de temeri! Crede ca regimul va fi dat jos prin vot, nu prin mitinguri.
  Nici nu e mare scofala, astazi, sa strigi „Jos Basescu”.
  Parca strici orzul pe gaste!

 63. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  Ce atata critica la adresa opozitiei politice?! Vreti sa treaca toti de partea stapanirii, sa ramaneti singuri? Nu pricepeti ca „domniile” lor nu „s-au sacrificat” sa ajunga acolo ca sa reprezinte interesele prostimii, nici sa adune semnaturi sau sa scoata lumea in strada? Vreti sa-si piarda bietii oameni somnul in Parlament, contractele cu statul, sa le redeschida „javra ordinara” dosarele penale, sa nu-si mai permita sa-si duca iubitelele in vacante p-afara sau sa ajunga sa le cumpere progeniturilor masini second hand? Asta urmariti? Daca aveti probleme, descurcati-va! Nu este democratic sa privati „crema tarii” de o viata linistita cu „nimicurile” voastre. Invidiosilor!

 64. J o h n s o n Says:

  @ Ion Olteanu…Nu e treaba Opozitiei sa reprezinte „interesele prostimii ” mai mult decat sa dea din gura,nu au alte parghii.Este datyoria Puterii sa le faca viata oamenilor suportabila…Pentru asta au fost alesi si mai ales REALESI de catre cine ? Exact,de catre prostimea de care vorbeati…Daca prostimea in marea ei majoritate nu mai suporta bataia de joc atunci sa vina la vot in numar covarsitor si sa-i penalizeze…Nimic mai mult,nu dupa o luna de la votare sa inceapa sa strige „Dar Opozitia ce face ? ” Face exact atat cat le-ati dat voi mandat.Nu le-ati dat atunci mergeti si cereti domnilor napastuiti socoteala celor pe care i-ati votat majoritar.Dar nici iesit in strada,nici prezenta la vot si mai ales votat toate naroziile lui Basescu la Referendum…pai atunci de unde frate ? Eu nu-s convins ca Basescu nu-i mai prosteste o data,de doua ori…pana cand s-o satura el s-o faca….

 65. DJ Thrror Says:

 66. PLANO10 Says:

  Hai sa stam acasa, sa nu votam!
  Daca votam, ii votam pe portocaliii-verzui, ca nu stim cum ne-ar putea conduce cei de la USL!
  Daca nu ne place cum conduc alesii, mai criticam inca 4 ani opozitia ca nu ne scapa de ei!

 67. Mâţa Says:

  @PLANO10. Nu-ţi dai seama că eşti agent în orb al regimului Băsescu? Şi câţi ca tine, partea inteligentă a masei de manevră! 😐

 68. jan dinu Says:

  Pleaca ai vostri ,..,vin ai vostri ….
  VOI ramineti To(n)ti ca …prosti !!….-:)))))
  JD-USA

 69. Serban G Says:

  Astia chiar au pus gand rau democratiei :

  http://www.cotidianul.ro/pdl-pregateste-un-viol-electoral-156451/

 70. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  Votati nene pe cine vreti, la doua maini si trei picioare. Opozitia nu are nici o responsabilitate?! De buni ce au fost ei a reusit securistu basescu sa pacaleasca prostimea cu fumigene anticoruptie. Acum e doar treaba prostimii sa-i puna la loc pe aia mai putin hoti, dar hoti, fara promisiuni si eventual sa-i si roage frumos. Ce conteaza ca de 21 de ani au mintit si jefuit toti la rand? Atata timp cat avem canci demnitate se va gasi mereu cineva sa ne calce pe cap. Dar ce mai conteaza atunci cand te vezi filozof si te crezi nemuritor?!

 71. iulia Says:

  @johnson,
  Pe 24 ianuarie am iesit cu niste prietene in oras pana in Piata MAI. Stiam de ce mergeam acolo. Piata era plina. Ne-am contopit in acea multime de oameni. Ne-au primit alaturi de ei, intr-un mars pana in fata Academiei Militare, timp de doua ore si ceva.Erau rezervistii. Injurau la basescu si la bok. Pe balcoane stegulete tricolore. Jandarmii si politistii, tacuti, dar solemni, erau alaturi de acea coloana de kilometri intregi. basescu fugise la Iasi si la Focsani, unde i-a luat-o si acolo. Intamplator , te aflai in acea coloana uriasa? Estimarile erau de 12.000 de oameni. Iata ca se mai poate fra sa sa ne varsam lacrimile pe bloguri.

 72. J o h n s o n Says:

  Iulia nu ti le mai varsa…Asta ziceam si eu ! Si ce ati rezolvat ca v-ati plimbat frumos cu prietenele intr-o coloana ?…Asta numesti tu „iesit in strada” ? Pai sa-ti spuna Roxana ce inseamna…Anii 90-96 fa o cautare pe Goagal si vezi….Centrul Capitalei vuind din toate incheieturile,oameni nervosi si hotarati sa nu mai plece acasa pana nu-l vedeau plecat pe Iliescu…Sau vezi de ce ies sute de mii in Occident pentru lucruri banale fata de ceea ce suporta astia…
  OK Iulia bravo tie ca ai iesit in strada….nu ca noi care n-am iesit fiind pe alte meleaguri si nu prin zona Academiei Militare…Am ratat momentul de glorie al oamenilor nemultumiti de regimul Basescu…Peste vreo 2-3 ani poate se mai repeta minunea

 73. PLANO10 Says:

  @Mâță
  Bine spus! Bine zgariat!
  Dar eu ma refeream la ce razbate din articol si alte cateva interventii dezamagitoare la adresa Opozitiei.

  Chiar asa! Daca nu rastoarna Puterea, la ce sa mai votam Opozitie! :mrgreen:

 74. Maria S.(Timisoara) Says:

  Pentru inceput imi cer scuze, ca am evadat de la aruncat parerile in zid. N-am avut vacanta, dar am alergat de mama focului si cand ma asez la calculator nu prea mi-a venit sa „opiniez”.
  Azi emisiune f.b. a lui Mihai Gadea.
  Scurta dar clara despre 192,5 tone de aur vandute pentru achitarea de pensii si salarii.
  Despre bolsevism si regrete.
  Si nu il trimite nimeni la plug sau la coasa, de fapt in origini pe nebunul asta.
  Duminica emisiune pentru sufletul meu a lui Adrian Ursu cu „porumbacu” = Crin Antonescu: motive de suspendare a uzurpatorului.
  Apoi, in seara asta la Mihai Gadea, mare emisiune despre abuzurile autoritatilor unguresti (intentionat nu am scris maghiare) din Covasna si Harghita.
  Nu mai dau invitatii ca sper ca ii stiti. Au punctat bine.
  Subiectul trebuie reluat si „aprofundat”.
  In toata mass media si fara gluma, ranchiuna sau un minimum de toleranta.
  In Harghita si Covasna, ungurii sa faca bine sa respecte legile Romaniei.
  Si sa le iasa gargaunii din cap.
  „Gloriosul” roman Vadim l-a intrebat insistent, pe Lakatos de la Oradea, cand intentioneaza udmr sa se inscrie ca partid politic la tribunal.
  M-am amuzat nespus de mustatile si portretul vajnicului si brrravului Tamas Sandor din Covasna. Sper ca il chema asa.
  Antenistii au si umor.
  Felicitari.
  Oana Stancu merita un cearsaf de elogii.
  Vine vremea, cand i le voi aduce.
  Chose promise, chose douee.
  Deocamdata o urmaresc, cu mare atentie.
  Sper sa nu se schimbe niciodata
  Duminica, exilata fiind de la calculatorul meu iubit, pe care va trebui sa il declar ca bun pentru reducerea sau eliminarea dreptului de subventionare a incalzirii, am urmarit un fragment din Memorialul durerii.
  Cate lucruri extraordinare pierdem si ce mari jurnalisti si suflete avem. Si nu le pretuim.
  Fiind obligati sa urmarim scalambaielile tembelului de uzurpator din Cotroceni.
  De cand am revazut Splendoare in iarba, tot vreau sa semnalez prezenta unor filme mari pe micile ecrane.Si ce important este sa le poti revedea, dupa o perioada de timp.
  Am vazut in sfarsit „Culoarea rodiei” de Paradjanov, tot acum vreo luna.
  Este al treilea film al acestui extraordinar regizor pe care il vad.
  Oare cine se va aventura sa ne prezinte toata creatia acestuia.
  Pe vremea cand era haituit in Rusia, cineastii italieni l-au ajutat sa ajunga la Venezia, prin 1987 sau 1988.
  Fusese deja premiat la Berlin.
  Din pacate a mai trait doar pana in 1990, sper sa nu ma insel.
  Cred ca meritam sa vedem marile filme ale omenirii si marii reprezentanti ai cinematografiei mondiale. In viata asta, nu intr-una viitoare.
  Oare se incumeta cineva sa faca lucrul acesta ?
  Sa ne puna inaintea ochilor si a mintii mari filme, mari actori, mari cineasti.
  Si pentru unii sa le si traduca (am evitat explice).

  O mititica observatie despre clatinatul din Cotroceni: nu rezista la polemica, la presiuni, nici chiar din partea unor oameni care il tratau cu un respect, care nu i se cuvenea.
  Si deviaza.
  Cu bata-n balta.
  Copii au o vorba : Cine spune ala este ca magarul din poveste.
  Bolsevicul ii facea pe proprietari, bolsevici.
  Doamne, tampit e.
  .

 75. serban g Says:

  Un comentariu excelent : 😆

  http://www.cotidianul.ro/televiziunile-sprijinul-electoral-al-pdl-156479/

 76. MihaiD Says:

  Jos palaria pentru Oana Stancu. Mi-as dori ca ea sa fie „mastermind” al strategiei de comunicare a USL, insa pentru niciun motiv nu as vrea sa se inregimenteze politic in vreun partid.

 77. (ăsta nu-i) banc cu chinezi | freestyler Says:

  […] * * Share this:PrintEmailFacebookTwitterStumbleUponDiggLike this:Like6 bloggers like this […]

 78. iulia Says:

  @Johnson,
  Ce-am zis si ce ai inteles!

 79. lulu Says:

  bravo oana asa trebuie sa avem la putere oameni k voi. tare asi vrea sa fie alexandru atanasiu an frunte dar fara toata sleapca din spate. acest om poate fi de toate pentru noi. vali stan e an stare de multe lucruri bune dar de ce nu avem noroc de acesti oameni? te iubesc oana si pe ursu an special toti sunteti tari, multumesc domnului k existati.mare admiratie am pentru nistorescu si radu tudor . va iubesc pe toti aveti grija de voi. te rog ceva: emisiunea de la 10 dimineata trebuie schimbata. nils nu e potrivit pentru emisiune k doar nu e nostradamus si bate mai mult spre portocalii.gadea poate face ceva. scuze pentru gramatica dar sunt un om simplu dar spun ceea ce simt. va pup pe toti.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: