DE CE VREA BĂSESCU PERNE DE PUF LA COTROCENI

Foto via sareinochi

Le pregăteşte anticipat pentru Crin. Dacă tot l-au făcut  leneş.  😆

P.S. Şi imediat ce-l instalăm la Cotroceni, promite să ni le dea pentru mâţe. 😛

64 răspunsuri to “DE CE VREA BĂSESCU PERNE DE PUF LA COTROCENI”

 1. Johnson Says:

  Basescu repara scaunele,pernele de la scaune si canapele probabil s-au subrezit de la efortul intelectulal depus pentru binele poporului alaturi de cea mai apropiata colaboratoare nocturna

 2. DE CE VREA BĂSESCU PERNE DE PUF LA COTROCENI » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 24 August 2011 – Blog « Impresii Budapesta: ce putem face in capitala Ungariei? Chiar merita? […]

 3. olimpiu Says:

  daca va dormi la Cotroceni 10m ani ii iert toate pacatele lui Crin…mie mi-e teama ca a adormit prea devreme. Daca ar fi fost in stare de trezie ar fi mobilizita filialele PNL neavand nevoie de bataia de cap USL, iar PSD si PNL separat luau 70% lejer
  culmea e ca a ajuns ,,primarul care este” sa-i invete aritmetica electorala pe cei doi ,,veseli”

 4. Catkiller Says:

  borfeta tot la matele ei se gandeste .
  daca o satisfac….

 5. Ghita Bizonu' Says:

  Paralela intre Golful Guineii sec XVIII si Romania 1990-2010.
  In sec XVIII se cumparau din Golful Guineii : sclavi , aur, fildes. Se vindeau tesaturi de bumbac (piese de India … un cupon contra un sclav!) , rom , pusti si munitie .
  Romania anilor 1990 :
  jud Bihor vindea in Ungaria : slana , carne , palinca . Cumpara bombonele, tigari si ape colorate .
  Jud Timis vindea in Servia caiete si cumpara tigari si vegeta.
  Romania toata vindea in disperare fiare, mercur, pastile contactori de argint , cuie, sadm si cumpara Topi Top, Boni Bon, ape colorate, wizichi din petrol din retortele Indiei , tigari (nota speciala ptr Assos : au un gust prafos de zici ca bati covoru de la intrare !!), blugi, alte carpe samd.
  Ne-am demolat intreprinderile sa le vindem la fier vechi . Ca sa cumparam … Am demolat agricultura romaneasca ca sa cumparm de la unguri malai, porci de la polonezi samd.
  Seamana cu Golful Guineii ?!
  Dupa 2000 milioanele de someri produsi de reforma csorbysta au luat drumul bejaniei. Deci ne-am ilustrat in exportul de mana de lucru ieftina. Si sa nu uit – buci de ambe sexe ptr fornicatiune. De curand Sefu’ lu Statu’ ne-a indemnat sa nu ne lasam inpresionati de criza din vest si sa Go West si trimite mardelu’! Si uite asa in nerasista si corecta UE romanii au devenit “jidanii” cei injurati. Asta apropos de rasism.
  Si ieri Sefu’ lu Statu’ zice ca trebuie neaparat ca la Rosia Montana sa inceapa rexploatrea aurului ca azi BNR are nevoie de rezerva de aur. Aceiasi BNR care a refuzat sa cumpere aur de la intreprinderile de stat fiindca cica avea deja prea mult (acu nu ar fi cazu sa fie dati afara vreo 2 duzini din BNR?). Sa inceapa . Sa scoata Gold Corporation ca noi am inchis minele si am facut praf cam totu…

  Cu cestia din urma as putea zice ca ne-am situat sub nivelul de intelegere si prevedere a negrilor care vindeau negri in Golfu Guineii.

  http://vremea.forumgratuit.ro/t335-paralela-intre-golful-guineii-sec-xviii-si-romania-1990-2010#730

 6. Marcus Says:

  Salvati Nebunu’ T. Ryan !

  Daca ar fi pus sub observatie psihiatrica de specialitate, rezultatele observatiilor zilnice asupra subiectului Basescu ar demonstra fara niciun fel de dubiu faptul ca boala acestuia se agreaveaza din ce in ce mai mult, doza de ticneala adaugata periodic in iesirile pe banii nostri la televiziunea publica amplificandu-i de-a dreptul tragic nebunia care-l bantuie si care-l determina sa se creada Napoleon sau de ce nu Iosefina.
  Accesele de nebunie la care suntem martori, si de la care doar spumele la gura insotite de eventuale manifestari de spsmofilie lipsesc deocamdata, sunt insa justificate pe deplin.
  Frica practic a ajuns sa-l doara fizic pe chiombila, iar spectrul esafodului suspendarii lui iminente in cazul castigarii alegerilor de catre USL ii roade viscerele si-i face din noapte zi, transformadu-i erotismul viselor in compania ciorii vopsite in cosmaruri de horror holiudian. Basescu este cacat rau de tot la cur si nebun, nebun dar realizeaza ca debarcarea lui prin votul poporului inainte de termen este echivalenta cu trimiterea lui si a gastii sale de derbedei pentru o perioada nedeterminata la reedeucare prin munca si studiu la “universitatea” Rahova.
  Singura lui sansa de a scapa de puscarie consta in castigarea cu orice pret a alegerilor parlamentare de catre portocaliii. Ori in conditiile in care Opozitia a vazut acum, dupa cele doua scrutinuri partiale, cam la ce se preteaza alde betivanii ordinari de Pinalty pentru a “castiga” alegerile, este mai mult ca sigur sa-si ia masuri de contracarare a hotiei pe fata practicata de golanii chiombului. Lupta practic nu se mai da, cel putin la nivelul lui Basescu, pentru putere si cascaval (Slava Domnului, si-a facut de multa vreme suma cu varf si indesat), ci pur si simplu pentru supravietuirea sa la propriu. Daca pierde este mort.
  Ori in aceste conditii este normal sa turbeze pur si simplu si sa aiba manifestari ca cele de pe postul public de televiziune. Imaginea cu el fantazand amenintator pe textul Constitutiei, cum ca daca in cadrul USL un partid nu va lua peste 50% din voturi, el nu va numi sub nicio forma prim ministru dat de aceasta alianta juridic consfintita ca formatiune politica, mi-a adus pe retina o imagine recenta preluata de la televiziunea libiana, unde o angajata a postului respectiv, jurnalista probabil, cu un pistol in mana, live, ameninta isterizat ca va trage in oricine va incerca sa patrunda in incinta televiziunii, asa ca “vai de mama voastra de insurgenti”. Dupa jumatate de ora postul respectiv cazuse in mana insurgentilor. Asa si chiombu nostru ameninta, ameninta doar o pune cineva botu’ la elucubratiile lui.
  Pe langa faptul ca-i dement, prin asttfel de atitudini, chiombul dovedeste si faptul ca este de-a dreptul imbecil. Pai, castigand cu peste 50% alegerile si lovindu-se de atitudinea lui total anticonstitutionala de a numi prim ministru din gruparea castigatoare, oare ce crede idiotu’ ca va face USL-ul, avand majoritate in Parlament? Daca nu stie, ii spun eu. In urmatoarele cinci minute il va suspenda de cel mai inalt candelabru lasat mostenire de Ceausescu in Casa Poporului.
  In nebunia lui insa, tipul are totusi si momente de luciditate pigmentate de un umor, probabil involuntar, care mai taie din greata prestatiei in totalitatea ei. Este de-a dreptul ilara grija si, de ce nu, temerea lui ca PNL-ul nu va veni la guvernare dupa alegerile viitoare, iar motul acetui cacat l-a pus cainand PSD-ul, care sub conducerea “imaturulu” Ponta este condamnat sa mai stea douazeci de ani in Opozitie. Adica omu’ care a facut tot posibiulul sa distruga PNL-ul, partial reusindu-i spargerea lui ca partid, moare acum de grija liberalilor care condusi de alt “imatur”, d-l Antonescu, nu reusesc sa vada “calea”.
  Hai, sa mori tu, T.Ryane, ca adevar graiesti ?!
  Insa de filme cu prosti si pentru prosti este modul in care acuza el Opozitia ca tipa ca a fost fraudata in Neamt si de aceea a pierdut alegerle, deoarece fair play politic mai mare ca-n colegiul respectiv nici ca s-a mai pomenit. Si asta in timp ce o tara intreaga a vazut cum “pixelii albastri” se materializau ba sub forma de produse alimentare distribuite in pungi cu chipul candidatului pedele pe ele, ba in autocare cu care votantii erau plimbati spre reculegere monahala de dinaintea votului pe la manastiri, ba in telegondola betivanului ordinar de Pinalty cu care escaladau Chietrishica, ba in televiziunea locala, proprietate a aceluiasi betivan ordinar, care incalca flagrant legea prin diifuzarea in ziua alegerilor a spotului electoral al candidatului portocaliu.
  Dar manelistii au inghitit si asta si au zis “rusine Dinu Patriciu” ca iar ai umblat cu pixelii impotriva mult iubitului si stimatului nostru presedinte.
  Dragi manelisti mioritici, daca intr-adevar il iubiti si-l stimati atat de mult, puneti mana de la mana si salvati-l, cat mai este posibil.
  Internati-l dracu’ la nebuni, unde poate mai are o sansa de vindecare, iar noi om putea sa respiram usurati si sa ne vedem linistiti de refacerea tarii pe care nemernicu’ a pus-o pe butuci!

 7. rizoaicad.arges Says:

  AICI este SOLUTIA NECESARA Romaniei!

  Moto-ul se adreseaza lui Basescu, sistemului ticalosit si actualei clase politice:
  MOTO: “Noi suntem monstri, pentru voi/ C-avem un plan de vremuri noi!” Parafraza dupa Bacovia.
  Noi = partea cinstita si constienta a poporului roman, care gandeste (sau accepta sa gandeasca) cu propria minte!

  APEL

  DRAGI COMPATRIOTI ! Va rog sa priviti acest APEL ca pe un S.O.S., pe care il lanseaza catre voi, nu eu, ci fiintele ce va sunt apropiate si dragi! Cvasitotalitatea voastra va plangeti de nenorocirile care s-au abatut in ultimii 21 de ani, asupra voastra si a tarii! Pentru aceste nenorociri, fiecare dintre voi gasiti drept vinovat, partidul X sau Y, ori politicianul Z sau T, sau mogulul K sau P, etc.
  Va rog sa faceti efortul de a reflecta mai profund, pentru a reusi sa intelegeti ca la originea RAULUI Romaniei si al fiecaruia dintre noi, din ultimii 21 de ani, se afla actualul CADRU DEMOCRATIC, care a generat si intretine SISTEMUL TCALOSIT, ce emana asupra societatii romanesti TOXINA numita coruptie, care a invadat clasa politca, Justitia si Administratia Romaniei!
  A lupta impotriva coruptiei din politica, Justitie si Administratie, inseamna, finalmente, a lupta impotriva actualului CADRU DEMOCRATIC, care a generat si intretine SISTEMUL TICALOSIT! Aceasta lupta este cat se poate de simpla, si presupune doar SUSTINEREA inlocuirii actualului cadru democratic, cu cel pe care il prezint mai jos, si care a fost transmis atat presedintelui Basescu, cat si conducerilor partidelor parlamentare romanesti!
  Este evident pentru oricine (si verificat de adresarea mea!) ca politicienii, in frunte cu Basescu, nu au niciun interes sa renunte la un cadru democratic care permite minciuna, hotia, tradarea Interesului National, iresponsabilitatea, nesimtirea, etc.!
  Interesati in inlocuirea acestui cadru democratic, septic si ruinator pentru Romania si pentru noi, TREBUIE sa fim noi cei “apasati”, pentru a crea o lume mai buna, pentru noi si copii nostri! Actualul cadru democratic asigura o lume mai buna DOAR pentru politicieni, pentru copii lor, si pentru mercenarii care ii sustin!
  Politicienii (si cei care ii sustin in mentinerea actualului cadru democratic /mercenarii lor/) care se vor “da lezati” de aprecierile mele le adresa lor, vor merita si vor primi scuzele mele, NUMAI DACA vor sustine VOCAL si HOTARAT inlocuirea actualului cadru democratic!
  Cunoasteti NOUL CADRU DEMOCRATIC prezentat mai jos, intelegeti-l (pentru nelamuriri intrebati la 0723966732), si sustinandu-l cu hotarare, vom infrange vointa (rea a) politicienilor!

  NOUL CADRU DEMOCRATIC, care poate inlatura RAUL din societatea romanesca!

  /// Romania are nevoie de un nou tip de democratie, una purtatoare de RESPONSABILITATE, care poate sa inlature toate neajunsurile, din societate si din Justitie, si care presupune indeplinirea a DOAR doua conditii, ABSOLUT POSIBILE:
  1. “Imunizarea” tuturor celor ce fac politica, sau detin functii publice, astfel incat acestia sa nu se mai poata “imbolnavi” de minciuna, de lacomie, de hotie, de nesimtire, de iresponsabilitate, etc.
  2. Informatia MINIMA, necesara si suficienta, de care au nevoie alegatorii, trebuie sa fie aceea a constientizarii APARTENENTEI lor la o comunitate sociala (a saracilor ori a bogatilor) sau etnica! Alegatorii vor avea, astfel, un criteriu OBIECTIV de formare a optiunii de vot! In acest fel campaniile electorale costisitoare de MANIPULARE a alegatorilor, vor deveni inutile, caci alegatorii vor trebui sa cunoasca DOAR partidele care reprezinta interesele comunitatii lor, dintre care vor alege pe unul dintre ele!
  Partidele ce reprezinta interesele celorlalte comunitati, NU VOR EXISTA PENTRU EI, oricat de “reformate,curate si uscate” ar fi ele, deoarece ele SUNT DIN ALT FILM!
  Iar pentru ca politicienii sunt “imunizati” cu ajutorul SOLUTIEI ce se gaseste pe blogul “Dreptate pentru toti”, initiat in 27-04-2010, acestia nu-si vor mai putea permite sa minta, sa fie lacomi, hoti, nesimtiti, iresponsabili, etc.
  Din combinarea ALEGATORILOR, care vor vota partide ce reprezinta interesele comunitatii lor, cu POLITICIENII “imunizati”, care le vor reprezinta interesele in Parlament, REZULTA DEMOCRATIA VIITORULUI, care va fi una transparenta, sanatoasa si purtatoare de RESPONSABILITATE pentu TOTI actorii din viata publca, caci se va baza, atat pe VOTUL COMUNITAR social sau etnic, care nu mai poate fi manipulat sau fraudat, cat si pe POLITICIENII imuni la toate mizeriile umane amintite mai sus! ///

  PS. SOLUTIA ce “imunizeaza” (se gaseste in materialul: “Pentru insanatosirea societatii romanesti”, aflat pe blogul “Dreptate pentru toti”) este un Juramant implicativ, al carui text se poate negocia intre cei de buna credinta, pana cand devine acceptabil tuturor celor ce doresc eliminarea din politica si Administratia romaneasca, a minciunii, hotiei, iresponsabilitatii, nesimtirii, etc. Au “dreptul” sa se indoiasca de eficacitatea acestui Juramant, numai aceia care, cunoscandu-l, vor considera ca si-l pot incalca, dupa ce il vor depune in conditiile stabilite!

  PPS. Cei care intrati in posesia acestui APEL, si care ii constientizati MESAJUL, multiplicati-l si oferiti-l tuturor cunoscutilor vostri!
  Numai cand vom constitui o masa critica, cei ce intelegem unde se afla originea RAULUI din Romania, ii vom putea forta pe politicienii IRESPONSABILI si NESIMTITI, sa accepte inlocuirea actualului cadru democratic, cu acela care elimina minciuna, hotia, iresponsabilitatea, nesimtirea, etc., din clasa politica si societatea romaneasca!
  Bucuresti, 20-08-2011. Ing. pens. Dumitru Rizoaica, Tel. 0723966732.

  OBSERVATIE! Pe fila A4 a unui APEL anterior, pe care o raspandesc in Bucuresti, este urmatorul inscris:
  “Basescu, Ponta, Crin, Daniel Constantin, Cristian Diaconescu, Marian Sarbu si Gabriel Oprea, au preferat ca toti romanii sa stie ca ei sunt IRESPONSABILI si NESIMTITI, decat sa aleaga, pentru Romania, intre doar doua cadruri democratice!”
  Respectiva fila va “circula” prin Bucuresti, pana cand cel putin unul dintre “impricinati”, va dovedi ca mai are macar rusine, daca Onoarea le este straina, ca si Interesul National, si va iesi “pe sticla”, pentru a pune in dezbatere publica, NECESITATEA inlocuirii actualului cadru democratic, cu acela ce le-a fost prezentat in prima jumatate a lunii Mai-2011, si care este prezentat si mai s

 8. K.ro Says:

  Ghizoane

  Si cand spun eu ca Marele Erou al Romaniei, Nicolae Ceausescu a fost asasinat tocmai pentru ca s-a opus jafului Romaniei, baietii si fetilii de pe net ma fac securist…..dar ce mai conteaza, important este ca ” nu ne vindem tara”…

 9. Johnson Says:

  Decat un scelerat care sa macelareasca un popor si-o democratie atat de greu castigata sincer prefer un presedinte pe modelul tarilor inaintate economic din Vest in care doar premierul sa duca greul economiei pe umeri.
  In orice caz prefer sa am un presedinte odihnit decat unul care adoarme doar atunci cand este doborat de bautura…

 10. K.ro Says:

  Gionson

  Am impresia ca tu esti doborat de bautura ( apa rece)

 11. iosif boldur Says:

  Daca e pe bune…(afisul si ce a-ti spus ..respectiv ca se coace la Cotroceni) e „bestial” – si trebuie sa recunoastem ca Pedeli(mbri)cii chiar lucreaza si au „staff”.
  Si lucreaza…tacut, tenace..as vrea sa nu fie si eficienti..
  USL ar trebui sa ia aminte si sa se puna pe munca, chiar daca e inca timpul vacantelor

 12. Serban G Says:

  Ca sa mai dea rezultate asemenea glumite ar mai trebui sa ai si-un popor caruia sa-i mai stea capul la asa ceva ori nu cred ca este cazul.Chiar daca s-au lasat cumparati cu o sticla de ulei ori nu s-au deranjat la vot sunt sigur ca nici asa ceva nu-i scoate din starea de sictir fata de actuala putere…Mai degraba cred ca-si vor face singuri rau daca vor continua pe linia asta a mistoului subtire de clasele 1-4…Treaba lor,din partea mea sa continue.

 13. Branzaru Says:

  Disperarea lor nu are margini,daca au ajuns sa faca decupaje si potriveli de cuvinte ca la gradinita inseamna ca atat ii duce capul cum sa conduca portocalii astia o tara ?

 14. Motraux Says:

  lui @motraucs ii place sa doarma pe perniţă,asa l-a invatat stapana-sa ! Meaoooowww ! 😉

 15. Crane Says:

  Pai daca asa au inceput de pe acum nu-i vad bine pe portocalii.
  In loc sa dea socoteala asupra dezastrului din ultimii ani ei vad ca „schimba vorba” dand-o pe bancuri…Sigur nu asta vrea populatia sa auda de la ei.

 16. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Mie Roxana imi este simpatica in general dar …exista si momente,ca acum , in care ma enerveaza teribil .Sunt insa la ea pe blog, asa ca stau cuminte, ca un musafir civilizat ! 🙂

 17. Basescur Says:

  Romani…tot asa cum Basescu bea wisky pentru voi…

 18. jan dinu Says:

  – KrinA –
  KrinA e mereu hoiTnara
  La poker o vezi diseara ..
  Da la plusuri pentru pot …
  Cit are pahar la bot !

  „EA”era din facultate
  „Fetitza ” buna la toate …
  Devenita porumbaca …
  In dosar e uda loarca …!
  JD-USA

 19. motraucs Says:

  😳 @ Motraux este invidios,pe el nu-l tine stapana in casa decat iarna…doarme pe acoperisuri,prin scorburi… 😆

 20. stejarul Says:

  Domn’e io, nu un agresiv de felul meu, da’ in cazul lui basescu vreu sa vaz sanje! O mintit ca ii baga pa hotii din PSDeu la puscarie si nu s-o tinut de cuvant. Ba mai mult, si-o instalat echipa lui de hoti in guvern si tot iesim din criza de atunci incoace. Daca USL pune mana pa pernele elea de puf de la Cotroceni, vreu sa-l vad pa matroz la puscarie. Cum am mai zis, o mintit si asta „e mai mult decat o crima, e o greseala”. E timpul sa inteleaga „alesii” ca minciuna are picioare scurte (cam ca a lui udrea) si ca nu mai mere ashe!

  SimP

 21. stejarul Says:

  Janeee, buna „romanta” asta, ultima, doar ca estia de la Bucale or inshchimbat ortografia si amu „cit” se scrie „cat”! Esti o comoara, ma, la „curtea” matrozului…. Auzi ma, da o „romanta” deaia cu picioare scurte-plete lungi, n-ai?
  Canta-ne janeee, canta-ne, ca ai glascior de aur! 🙂
  SimP

 22. Mâţa Says:

  @Jan Dinu. Moşule, o iei în mână, eu am tors în poală la Crin, e super. Neam de neamul tău habar n-are. 🙂

 23. Marcus Says:

  @Bre jane, de ce nu stai talica in banca matali si te produci cu imbecilitati d-astea pe bloguri? Stim ca esti imbecil, nu este nevoie sa o confirmi cu fiecare inscris pe blog. Ia d-aci, de la marcus, sa-ti mearga bine oriunde te-ai afla:

  Mai labuta imbecila,
  Cind te-apuci sa scuipi pe fila,
  Cu ,mascari drept –calambur-
  Dovedesti ca esti un cur..

  Vomitind venin si ura
  S-ar putea s-o iei in gura.
  Si cu gind ca esti vr’un bard
  Sa cam dai cu devla-n gard.

  Nu lasa prostia frate,
  Sa te mine de la spate!
  Decit prost mai bine mut,
  Haide pa si sa te…(rima gaseste-o singur ca vad ca le ai cu potriveli de bula)

  sa fii iubit in gura in Parc la Opera
  marcus

 24. Mâţa Says:

  @Un simpatizant. Nu fi tu mai ortodox decât Crin! 😛

 25. Roxana Iordache Says:

  Mulţam, pisică! 🙂 Deci, eu pe băiatu-ăsta îl votez în continuare, pentru că şi când doarme e infinit mai adevărat decât toată şandramaua voastră la un loc. Şi nu se supără pentru comparaţie, pentru că e băiat deştept. 🙂

 26. motraucs Says:

  🙄

 27. jan dinu Says:

  Merry me,Roxy??

  Lungi picioare ,fusta scurta
  Roxy are minte multa …
  Din faMelie monarhista
  Sta acum jalnic de trista !

  Mihai nu-i Hohenzolern
  La blazon renuntind solemn …
  Acum e de – ROMAnia …
  Cu CIOABA imparte domnia !

  Chiar shi DUDA a renuntat …
  Schimbind „printz” cu presh de stat…
  Cu aceste haHalere
  Prosti lor trag la galere …-:))))

  JD-USA

 28. Basescur Says:

  Blonda din PDL declară : În 2012, ne vom vopsi în altă culoare 😯

 29. stejarul Says:

  Janeeee, ce-ti fac americanii aia acolo in Portland? Ii spanzur ca te-or lasat afara din programu’ „no child left behind”!
  Auzi aci, „Merry me,Roxy??” daca are carlige la coada tre’ sa aive ceva la inceput: „”Will you marry me Roxy?”
  Daca ti lene sa bagi ashe multe litere, schimba carlijele cu betigase ca si ashe mere: „Marry me,Roxy!”
  Cat despre Roxy, tu nu te baga in teritoriu’ meu ca nu mai suntem „frentzi”. Vezi ca era una pe aici, geta porumbaca… daca nu te deranjeaza fetele fara periuta de dinti, asta e perfecta!
  Romanteaz-o Janeee, romanteaz-o… sa vezi ce femeie scoti din ea … mor toti „dujmanii” de ciuda!

 30. PLANO10 Says:

  @Basescur
  Da, Lazaroiu se arata in „Alba ca Zapada, noua formatiune de centru dreapta, inlocuitoare a PDL, vopsita in verde(ecologista, nu legionara)

 31. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  @Mâţa
  „Nu fi tu mai ortodox decât Crin!”

  Mâţa,cand este vorba de dreapta credinta, 🙂 te raportezi la Dumnezeu, nu la muritori ca Antonescu 🙂 . Doar fanii PDL amesteca religia cu politica si si-au facut un zeu de lut ( cu chip de bou) pe care il adora. 😉

 32. Mâţa Says:

  @un simpatizant. Bine, atunci, nu fi mai catolic decât Papa. Poate acum e clar. 🙂

  P.S. De ce-ţi baţi joc de bou? 👿

 33. Basescur Says:

  Demisă de Boc în 2010, Mioara Mantale a fost numită consul la Strasbourg de catre acelasi Boc

 34. Basescur Says:

  Alan Greenspan, fostul şef al Rezervei Federale americane: „Euro e pe cale să se prăbuşească”

 35. Ovidiu Says:

  EXCLUSIV ! DEZVALUIRE SENZATIONALA ! Ceauşescu s-a îmbrăţişat cu Preotul Paroh Vasile Brâncuşi. Ceauşescu a plâns, şi-a scos batista ştergându-şi lacrimile. în anul evadării din Lagărul de la Târgu Jiu, Nicolae Ceauşescu a stat ascuns la Peştişani. În turla bisericii, iar părintele Vasile Brâncuşi i-a dat mâncare şi apă timp de trei zile şi trei nopţi.

 36. serban g Says:

  Poate mai indoctrinati decat basiştii din Romania iata totusi ca au o initiativa laudabila contra vointei celui care dicteaza de la Bucuresti distrugerea Romaniei pas cu pas !

  http://www.cotidianul.ro/romanii-din-canada-protesteaza-fata-de-afacerea-de-la-rosia-montana-155814/

 37. Sare'n Ochi Says:

  aia din capul articolului nu este o fotografie care sa-mi apartina. in schimb, astalalta, da:

  o zi buna!

 38. Zina Says:

  Nu vă amăgiţi cu vorbe goale ! Corb la corb nu-şi scoate ochii. Şi dacă se va schimba guvernarea, cei de azi nu vor păţi nimic. Doar vor fi ţinuţi în şah.

 39. Enigma Otiliei 17 - 18 Intenţii Says:

  […] invit să citească ori să îşi reamintească pe: Roxana-Devo, Roxana Iordache, Scaietina, Scorpio, Serginho, Shayna, Teo Negură, Theodora, Tudor-Staupenet, Cristi Văduva, […]

 40. Doar tu | Ţara vorbelor în vânt Says:

  […] vizualw, luna pătrată, teo negură, freestyler, vulturesti, silavaracald, teacă, rabinu’, roxana iordache, supravietuitor Share this:TwitterFacebookLinkedInLike this:LikeBe the first to like this post. […]

 41. J o h n s o n Says:

  Cam asta vor face de azi incolo verzuii : propaganda de mahala in loc de circ si pomeni in loc de paine…Ce altceva sa prezinte electoratului ca sa-i mai voteze o data ? promisiunile nu mai tin,realizarile …care realizari ? O sa fie cu ştocăreală pentru meltenii de Ferentari si cu „doctrine de dreapta” pentru gulerele albe…nici o deosebire intre cele doua categorii in momentul in care Nu se vor duce la vot sau se vor duce dar vor vota PDL sau vreun aliat mai mult sau mai putin mascat al acestuia…

 42. Marcus Says:

  Hai Din Nou La Lupta Cea Mare, Ca Asa Nu Se Mai Poate!

  Dupa trista experienta nemteana in care un neopaturic portocaliu betiv si nesimtit pana la Dumnezeu si o palma mai sus, pre numele lui de alint Pinalty, a demonstrat unei tari intregi cum se pot fura pe fata niste alegeri, fara ca macar sa clipesti de oarece jena, ba mai mult el fiind laudat de anumiti “deontologi” din presa ce-si castiga franzela pe la televiziuni facand pe formatorii de opinii, pentru stralucita “strategie” adoptata, este clar ca Opozitia trebuie sa se trezeasca de-a binelea, sa se spele cu apa rece neinceputa de izvor pe fata, si sa iasa pe tarla cu activul de partid pe post de purtatori de mesaj ai USL in satele patriei noastre capitalist-basiste.
  Am spus in sate deoarece la orase lumea fiind mai bine informata stie cu ce se mananca pedele, asa ca aici trebuie luptat doar impotriva absenteismului in ziua votarii. La sate insa BUBA-i (Basescu, Udrea, Boc, Anastase) mare. Taranii nostri neavand ca mijloc de informare decat televiziunea lui chiombila, si aici numesc Televiziunea Nationala, risca datorita obedientei si aservirii totale a acesteia fata de pohtele dictatorului sa afle abia acum ca: “Ole, ole Ceausescu nu mai e”, motiv pentru care trebuie musai votati inlocuitorii de mana a doua ai comunistilor, respectiv termitele portocalii, mai nou disimulativ-strategic, spre verde prazuliu ale Basescului.
  In opinia mea, strategia USL-ului ar trebui sa fie simpla, lipsita de floricelele minciunilor electorale materializate in promisiuni niciodata onorate, bogata insa in descrierea modului in care actualii derbedei patronati de Padrino T.Ryan au reusit sa puna tara pe chituci imbogatindu-se gretos de mult si batandu-si joc la greu de boboreni. Practic romanii s-au saturat de auzit cum vom trimite cosmonaut sau cum vom egala ca valoare venitul mediu pe cap de locuitor din Norvegia. Oricine gandeste cu capul lui in tara asta realizeaza ca, mai ales dupa zece ani de mandat cu handicap incrucisat de vedere, avem nevoie de vreo douazeci ca sa ne revenim macar la ce-am fost inainte de a pune golanul mainile pe Putere. Asa ca toata lumea, satula de jaful pe fata la care asista neputinciosa, nu-si doreste altceva decat debarcarea canaliilor si darea lor pe mana Justitiei. Este mai mult decat evident faptul ca, in nebunia lui, chiombu’ s-a gardat cu dosarele despre majoritatea politicienilor mioritici, indiferent de culoarea lor politica, asa ca pentru a evita posibilitatea acestuia de a santaja este nevoie ca USL-ul sa vina la urmatoarele alegeri cu prospatura politica neatinsa inca de jocurile murdare ale coruptiei generalizat-cancerigene care gatuie si sufoca societatea romaneasca. Opozitia are timp suficient pentru a stabili zonele ruurale de vulnerabilitate in care sa inceapa deja campania “door to door”, lamurind oamenii in privinta holerei portocalii si promitand nimic altceva in afara de pedepsirea exemplara a celor vinovati de starea actuala din Romania. Basescu a promis tepe si ne-a dat teapa. Este cazul ca Opozitia sa promita Justitie si sa ne dea Justitie. Altfel, daca iar se va merge pe principiul “nastasian” ca politicienii nu trebuie bagati la inchisoare, degeaba ii mai debarcam pe actualii. Asta ar fi unu la mana.
  Doi ar consta in convingerea satenilor de ideea ca daca luand pachetele cu pomeni electorale au jurat pe Biblie ca vor vota cu anticristii, nu-i niciun pacat daca nu-si vor mentine juramantul, deoarece si anticristii le-au pus in pachete produse expirate, bune de aruncat si oricum procurate tot din banii lor. Ar fi ideal sa se formeze echipe electorale mixte activ de partid plus preotul din sat cu rolul de a intari faptul ca cei ce vor lua doar mita electorala, dar vor vota invers nu vor fi inghititi de focul iadului, ci se vor bucura de muzica ingerilor . (daca asta-i nivelul intelegerii “democratiei” in anumite zone, apai cam asa trebuie procedat).
  Dupa aceste campanii duse de activul de partid, inainte de alegerile propriu-zise, este cazul ca greii partidului sa-si deplaseze anatomiile pretioase in zonele de risc portocaliu maxim si sa explice “mano a mano” si “face to face” taranilor de ce sunt nocivi, daunatori, cancerigeni etc portocaliii in frunte cu tartorul chiomb si de ce trebuie sa scapam de ei.
  Daca la aceasta reteta adaugam si promisiunea facuta catre lucratorii Ministerului de Interne ca cei care vor pactiza cu Sarsaila si-i vor indeplini orbeste ordinele, neluand masuri drastice in cazul flagrantelor de frauda electorala, vor primi o cizma in c..r la momentul schimbarii Puterii, acelasi lucru fiind valabil pentru toti cei care vor favoriza frauda, atunci am putea fi siguri, in opinia mea, ca macar un procent de peste 10% din cei care astazi voteaza in veselie, salivand la pungile cu faina si ulei, va trece Rubiconul si va contribui decisiv la castigarea confortabila a alegerilor de catre USL, indiferent de eforturile si “strategiile” infractorilor de la pedele.
  Ah, si inca ceva, in ziua alegerilor ochii pe sectiile de votare ca pe butelie.
  Daca insa Opozitia se va multumi sa infiereze la cele doua televiziuni care o baga in seama, Realitatea dar mai ales Antena 3, metodele murdare ale portocaliilor ,ei bine, cu infierarea va ramane, baietii din gasca Basescului facandu-si nestingheriti treaba.
  Si aici vorbesc de treaba mare, fix in capul nostru.

 43. PLANO10 Says:

  Cand vrea sa zgarie, cineva imortant, nu spun cine, scrie sub acoperirea @pisicii care toarce pe piept. :mrgreen:

 44. papornitacuvorbe Says:

  @ Jan Dinu: vin şi eu din cînd în cînd pe aici, pentru că sînt scrise lucruri interesante şi comentează oameni faini, inteligenţi, dar nu ştiu cum se face că de fiecare dată trebuie să dau peste cîte un jeg ordinar. de data asta eşti tu, măi nene. dacă îţi place aşa de mult în troaca porcilor, fă bine şi du-te acolo, că doar în lături te simţi cel mai bine. te rog frumos.

 45. jan dinu Says:

  LU Nea MIhai shi resturilor lui

  Davai foc ,davai chishtok
  Vindu-i romanii la trok …
  Pentru cite am tradat …
  Rus$ii – POPEDA -mi-au dat !!!

  JD-USA
  PS -Vedeti poza lu Nea MIhai cu Rusu shi focu
  la Victor Roncea blog

 46. Mâţa Says:

  @PLANO10. Nu-ţi face complexe, nu ştie nici Băsescu cine sunt! Şi când va afla, noroc că deja se uită cruciş. 😆

 47. jan dinu Says:

  Boarfa ,curva ordinara …
  Prin – „marcus ” …apare iara ….
  Sufera ca a pierdut …
  Postul sigur …de futut !!….
  JD-USA

 48. jan dinu Says:

  PaPoRnitzo ,..

  Shi tu esti o cokota ….
  La Roxana in rulota !..-:)))
  JD-USA
  .

 49. papornitacuvorbe Says:

  @ jan dinu
  paporniţa-i un obiect,
  iar tu, nene, un defect.

 50. Marcus Says:

  jdinu esti un biet incult
  nici ca vreau ca sa te fut
  dar o muie tot iti dau
  sa nu zici ca as fi rau.

  Bai prostia lumii tu cu cine crezi ca-ti incerci fortele ‘acilea, cu oligofrenii din centrul de reabilitare psihica in care esti internat? Cretinule, aici ie oameni mari nu pulifrici ca tine, nespalati de ghetou american, refuzati pana si la extradare. Idiotule vezi-ti de treaba ca te fuck de nufaru’, n-ai tu burta cat cacat iti pot eu da sa mananci. Sezi bland ca ala iesti, fa versuri d-astea de handicapat si din cand in cand multumeste-ti poftele maochiste cu cate-o muie de la marcus.

 51. Branzaru Says:

  Jan Dinu e platit de Woodry prin intermediul celor de la Curentul sa manance kkt pe unde trebuie si-i este ei nevoie…Baiatu este recomnpensat la numarul de inghitituri nfecaloid-diareice pe luna…La peste una mie bucati i se dubleaza solda…Nu va pierdeti vremea cu el,altceva nu stie sa faca si ar fi muritor de foame…Aia cu Portland e vrajeala stati linistiti.

 52. PLANO10 Says:

  @Mata
  Daca pune o coada dupa Marius… poate te dibuieste.
  Unde ai vrea sa fii in privirea crucisa a matrozului? Pe slanina sau pe faina? 🙂

 53. K.ro Says:

  Hahahahahaha!!! Markusika, baiatu’ din judetul Portland iti da mue cand vrea muskiul lui, pentru simplul fapt ca ie mai tare ca tine…..

 54. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Cred ca in cazul lui Jean Dinu ,PortLand inseamna … „regiunea din jurul portului”. Jeane,mai merg smenurile pe langa port ca pe vremea cand a prosperat Base si avea 300 de casete video piratate, sau a venit „criza” si pe la voi ?…

 55. Marcus Says:

  KKtrino, iti pute hoitu’ a bozgorita fa stoarfa masculina. Eu nu stiu de ce te lasa Roxana sa infestezi atmosfera, da’ ma rog este blogul ei. Eu iti fut mortii ma-tii, asta pentru incalzire, javra ordinara. Ia zi cum mai e cu BOR si cu Ardealu’ pamant unguresc. Pentru amandoua iti mai fut o data mortii ma-tii. Sictir kakat nenorocit. Si portalandu’ ii da muie ma-tii, ma-sii si tie jartea penala cu curu facut harcea-parcea in inchisorile romanesti.

 56. K.ro Says:

  Hahahahahahaha!!!
  Poietul scriitor, Marcel Zarea din Constanta, alias Marcusz si-a etalat cultura pe blogul Roxanei, cerandi-i sa ma baneze pe motiv de limbaj indecent…..Ma rad de mor…….hahahahahaha!!! Vacule, esti de coma……

 57. K.ro Says:

  Markuszika,

  Inainte de a-mi f….te mortii, ar trebui sa mai dai jos freo 80 de kile obez nenorocit, ca sa-ri poti admira „sonda” fara oglinda…
  Apropos, a reusit „fetitza” ta sa obtina vreun post sub biroul vreunui jurnalist ? hahahahahahahaha!!!!!

 58. Marcus Says:

  @ All: Pentru nu stie cine este kkatrina (inca o data nu stiu de ce nu-l baneaza Roxana):
  Deci kkatrina este o jagardea penala, doar cu studii liceale terminate, fost contabil la un CAP pe vremea ciuruitului, loc de munca de unde a fost condamnat de comunisti pentru delapidare. El este roman insurat cu o unguroaica pe care in timpul detentiei (fapt povestit chiar de el, mangafaua forumurilor si blogurilor romanesti) a bagat-o in patul gaborului sef de la Penitenciarul in care isi facea veacu’, pentru vorbitor si pachet in plus fata de drepturi. Dupa 89 a plecat mai intai in Franta, unde din nou si-a „completat studii juridice” intr-un centru de reeducare francez, dupa care a plecat in USA, Nici aici n-a facut purici, actualmente „transmite” din Canada. Crezul lui politic, in afara de supt pula chiombalaului si a neamului acestuia consta in „Traiasca Ardealul Pamant Unguresc” si „Jos Biserica Ortodoxa Romana”. Cu atat mai mult ma surprinde atitudinea suspect de toleranta a Roxanei fata de aceasta taratura (careia Roxana ii zice lighioana), cu cat Roxana se dovedeste a fi o buna crestin ortodoxa. Sa tolerezi o astfel de cazatura umana la tine in casa, cand stii ca acest jeg isi baga si-si scoate in BOR, mi se pare intolerabil. Dar, inca o data este blogul Roxanei.
  @Si acum pentru tine taratura antinationala si antiortodoxa: Este ultmul mesaj pe care ti-l adresez dimpreuna cu traditionalul deja sa-ti fut mortii ma-tii! Ma indoiesc ca vei intelege urmatorul mesaj, insa il postez fiind sigur ca cititorii Roxanei il vor intelege:
  La un moment dat Mark Twain a scris intr-un ziar despre o lepadatura, asa ca tine, faptul ca respectivul este atat de abject incat nici macar nu merita sa fie scuipat. Vazand asta „abjectul” a anuntat ca-l da in judecata pe Mark Twain. ,Ca raspuns la aceasta reactie in urmatorul numar al ziarului celebru scriitor a admis ca a gresit si ca de fapt jegul merita sa fie scuipat.
  Tu, kkatrino,, meriti din start sa fii bagat in pizada ma-tii dimpreuna cu tot neamul tau de tradatori insotit fiind de traditonala urare de sa-ti fut mortii ma-tii! Sictir la cacat, nenorocitule!

 59. Marcus Says:

  @Si un ps kkatrino. Inainte de a incheia definitiv cu tine prin urarea sa-ti fut mortii ma-tii, vreau sa fac o mica precizare. Eu nu i-am cerut Roxanei sa te baneze, dar daca i-as cere-o nu pentru limbaj indecent i-as cere-o, ci in primul rand pentru port ilegal de craniu si in al doilea rand pentru lozincile cu care te-ai produs pana acum in virtualul blogeristic romanesc. In rest vorba lui Mark Twain: meriti doar un scuipat si ala pe jumatate.
  sa-ti fut mortii ma-tii

 60. Mâţa Says:

  @Marcus. Îţi spun eu de ce nu înţelegi. Pentru că nu citeşti niciodată altceva (sau nu reţii) decât ce scrii tu. Îţi fac schema, în calitate de co-admin: lighioana n-are altă treabă decât să posteze perpetuu, clişee stupide şi abjecţii, de la diferite computere, servere, etc. şi cu IP dinamic. De banat, va fi banat definitiv day after. Acum, insultă-mă! 😐

 61. Mâţa Says:

  @Marcus. Încă o chestie: nu ştiu dacă ţi-ai propus să fii în competiţie cu Kk şi alte lighioane în spurcarea acestui blog, cert e că îţi reuşeşte. Uneori, surclasezi calomnia portocalie şi limbajul de cort al fanilor băsişti.

 62. Marcus Says:

  @Ce-ai Matzo, ai turbat? Te-au doborat caldurile? Poate nu m-am exprimat corect, stiu foarte bine tehnica nenorocitului, insa asta nu inseamna ca Roxana sa-l lase sa se lafaie in toata imputiciunea lui pe blogul sau: cum il prinde „pac la Rasboiu” (spam) cu el. Acum ai priceput? Si de injurat de ce sa te injur ca doar nu mi-ai facut nimic, dar daca iti face placere poti reveni cu cererea si se face 🙂
  sa fii vaccinata (antirabic)
  marcus

 63. Marcus Says:

  Pai vezi, Matzo, ca se poate! Depinde de interlocutor, Matzo, asa ca …. Si in plus fata de portocaliii trebuie sa recunosti ca am mai multa imaginatie. Cat despre urarile pentruu kkatrina, ar fi cazul sa lasi pudibonderia la o parte si sa-mi multumesti pentru corectia aplicata. In ceea ce priveste calomnia, te mai intreb o data, ai turbat? Pe cine am calomniat eu pe acest blog sau oriunde aiurea? Eu zic sa-ti masori lungimea atacului cand te dai la mine ca am fabrica de vaccin antirabic la domiciliu 🙂

 64. Mâţa Says:

  @Marcus. Şi fudulie.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: