REGIMUL BĂSESCU OMOARĂ CU ZILE. SOMAŢIE CĂTRE USL!

Foto: amfostacolo.ro

În România sunt 60 de mii de morţi evitabile pe an„.

Dr. Tudor Ciuhodaru, la Antena 3, aseară (a mai spus-o şi altădată, dar sigur că nu interesează pe nimeni, fiindcă nu-i ceva picant, care să fie mediatizat şi discutat, dimpotrivă, ne incomodează, nu vrem să ştim).

Şi mama a fost în statistica morţilor evitabile ale anului 2010. Şi era medic. Eminent. Misionar, aşa cum se făcea medicina. Nu comercial, ca azi. A slujit 30 de ani spitalul în care a murit. Din cauza nemerniciei regimului actual. Vor trebui să plătească, nu în ultimul rând, pentru asta. Şi vor plăti. La fel, unchiul meu matern a fost în statistica evitabilă a anului anterior morţii mamei. Evident, în acelaşi spital. Şi tot acolo nu există acum citostatice.  Dacă-i întrebaţi de ce, zic că din cauză de firme. Cu care sunt, de fapt, în cârdăşie. Şi nu le pasă de pacienţi. La fel cum partenerilor lor de la putere nu le pasă de oameni. Nişte nemernici. Unii dintre cei mai siniştri. Nu le pasă decât de burta lor. Ca s-o umfle, calcă pe cadavre.

Din cauza regimului Băsescu s-a petrecut, de altfel şi drama din maternitatea Giuleşti, cu bebeluşii morţi în urmă cu un an. Pentru care a plătit pe nedrept cea mai bună asistentă a maternităţii, ţapul ispăşitor. Care a făcut arest „preventiv”, după care justiţia nu a găsit nimic de natură să o facă pasibilă de condamnare. S-au apucat să-l incrimineze şi pe eminentul medic Bogdan Marinescu, după care totul a stagnat. Să-i impute, ce? Faptul că făcea din rahat, bici? Aşa cum fac mereu ultimii medici adevăraţi care au mai rămas în România.

Deci, ei n-au nimic în dotare, doar improvizează şi salvează miraculos vieţi. Dar nu pot tot timpul. Şi atunci, vinovaţii îi blamează tot pe salvatori. În schimb, medicii comerciali prosperă, pentru că sunt pe felie cu mafiile medicamentului şi ale tehnicii medicale. Mafiotul mafioţilor în materie: soţul Udrei. Pe care îl numesc criminal. Singura din presa asta condiţionată care a avut forţa şi verticalitatea să atace frontal în natura ei criminală famiglia Udrea-Cocoş este Oana Stancu. Degeaba. Fiindcă au pus-o în vitrină sâmbătă seara. Moguliada.

Câte vieţi s-ar fi putut salva cu banii daţi pe o singură rochie a târfei naţionale? Ba nu, n-a fost din banii ei, că nu i-a moştenit de la mă-sa, nici nu i-a câştigat pe centură sau  din avocatură, prestată pe când încă nu e sigur că avea diplomă. Bani furaţi fără număr. De la noi. Averea şi-au făcut-o din contracte preferenţiale cu statul şi parandărături grobiene. Cu oricine şi pentru orice. Inclusiv cu (băncile pompate de) FMI, ca să plătească urmaşii urmaşilor alor noştri împrumuturile criminalilor.

Se laudă (Băsescu) că vor legea ilicitului lui Ceaşcă, mizând pe tendinţa opoziţiei de „corectitudine politică”, recte, stupiditate?? Fiţi serioşi, daţi-le cu ilicitul în averi, confiscaţi-le şi achitaţi datoria către FMI! Că nu vă votăm ca să fim proştii voştri, să vă cocoţăm la putere în locul lor şi să plătim dezastruoasa moştenire! Deci, nu vă votăm fiindcă nu mai putem de dragul USL sau doar ca să scăpăm de ei, ci mai ales ca să trăim, în sfârşit, normal, într-o ţară în care dreptatea să nu mai umble cu capul spart. Ci să facă legea. Deci, Ponta, lasă miorlăiala de castrat pe lângă FMI! De fapt, n-ai cum, pentru că îl serveşti pe Băsescu. Asta faci şi ar fi şi mai nasol să îţi iasă involuntar. Oricum, îl subestimezi pe Crin Antonescu. Orice om inteligent lasă prostul să creadă că el face legea. Crin ar face bine să dea drumul la angajamentul că datoria către FMI o vor plăti hoţii şi că măcar fiica lui, Irina – este egal pace – nu va mai face parte dintr-o nouă generaţie de sacrificiu.

Prin urmare, burta jos şi jos regimul! Lăsaţi pretextele de toată jena că nu sunteţi în stare să-i daţi jos, ca să vă asculte cu urechea la alegeri, în detrimentul tot al nostru; noi care, ca fraierii, vă menajăm, în loc să dăm cu voi de pământ în interesul nostru de alegători: drăguţilor de la USL, v-am ales ca să ne reprezentaţi, iar voi aşteptaţi totul tot de la noi. Vă declaraţi impotenţi politic şi ziceţi că nu se poate face nimic fără noi, alegătorii voştri foşti şi viitori: adică, fără presiunea străzii. Dar, în acelaşi timp, nu vă deranjaţi să ne chemaţi în stradă. Doamne fereşte! Nu vă puneţi voi (rău) cu puterea! De unde putem înţelege că de fapt e un troc între voi, ca la „schimbarea de regim” din noiembrie 1996, când de fapt a fost o simplă şi falsă alternanţă pentru scoaterea castanelor împrumuturilor şi a hoţiilor, după care un partid istoric a fost decedat. Acum, la fel se intenţionează cu PNL. Deci, îl înţeleg pe Crin că-l bagă pe Ponta la înaintare. Să-şi frângă gâtul.

Acum, înjuraţi-mă! Toţi din toate peluzele. Semn că am dreptate. :mrgreen:

P.S. Lăzăroiule, taci, Doamne iartă-mă, că nu eşti decât prostul lor! Faţă de hoţii pe care-i slujeşti, n-ai nimic, indiferent câte osuţe-ţi azvârl. Îşi bat joc, profită de tine, etnobotanicule! Şi tu faţă de ei ai cel puţin o facultate, pe bune – n-aş fi crezut dacă n-ar fi confirmat Alin Teodorescu (altă poamă sociologică, dar cel puţin simpatică). 🙂

UPDATE. Ritli, nou ministru al Sănătăţii, după ce UDMR ar reuşit să impună subordonarea casei de furăciuni a Sănătăţii către minister. Ceea ce, însă,  nu-i exonerează de răspundere pe unguri pentru crimele din cârdăşia guvernării. Doar dacă se cară acum. Dacă nu, să aibă şi ei în Parlament câte un reprezentant, ca ţiganii, etc, adică, celelalte minorităţi.

89 răspunsuri to “REGIMUL BĂSESCU OMOARĂ CU ZILE. SOMAŢIE CĂTRE USL!”

 1. Trofin Doru Says:

  Roxana, esti un amestec de revolta cu optimism,dar si realism. Sincer, Crin nu prea ma reprezinta , s-a indepartat mult,mult prea mult, de la ceea ce ar trebui sa fie un presedinte al PNL. Dupa alegerile de anul viitor, nu se va schimba nimic din ceea ce am trait in ultimii 20 ani. asta e convingerea mea, din ce in ce mai ferma.

 2. REGIMUL BĂSESCU OMOARĂ CU ZILE. SOMAŢIE CĂTRE USL! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 17 August 2011 – Blog « Cea mai scumpa casa din Marea Britanie, vanduta cu 228 mil. $ […]

 3. J o h n s o n Says:

  Din pacate „iesitul in strada” a ajuns un fel de folclor.L-am auzit si pe Antonescu luand peste picior varianta ca si cand ar fi venit din partea unora din PDL si nu din zona celor pe care i-ar dori sa vina musai la vot si sa-l mai si stampileze…Chemarea in strada vine din zona Romaniei efectiv si fara echivoc DISPERATE …Oameni care nu stiu daca mai apuca la anul alegerile daca totul va continua sa mearga asa.Crin si Ponta lasa impresia ca stiu ei ca este posibil ca UDMR-ul i-ar putea trada la toamna tarziu pe portocalii…Si sa vezi ce ? Ca nu se va intampla…ţeapa,au sperat ca doi virgini la o prima intalnire cu Zavoranu,fixata prin SMS…Dupa care va veni iarna,” las-o la primavara sa se acumuleze si sictirul hibernal”…prin martie vor iesi alde Boc si Lazaroiu cu megapomeni si s-a facut vara,concedii si uite alegerile si uite ca in loc de 55-60 la suta cat aveai in toamna lui 2011 ai mai ramas cu un amarat de 40 si uite cum ti-o iei fara protectie…Despre asta vorbim domnilor „lideri” ai USL…Faptul ca Antonescu in loc sa iasa in strada asa cum nici veteranilor Coposu,Ratiu,Campeanu nu le-a fost rusine la varste inaintate s-o faca,urmareste cum sa-l debarce pe Patriciu in loc sa dea semnalul de lupta da adevarata sa valoare politica ca lider al Opozitiei,la Putere sint convins ca ar avea o alta mai buna…De Ponta nu mai vorbesc,grija lui e sa nu cada de papagal in faţa atacurilor lui Udrea si Anastase si le raspunde sustinut pe unde-l apuca presa intre doua raliuri….Stăm asa ca tampii si asteptam alegerile pe care sigur le vom pierde in sensul ca nici macar acel 50 la suta nu-l vom face.
  In timpul asta populatia e disperata de foame,de boli,de tragedii in famile,de lipsa de speranta…Poate ea atat asteapta…Un semnal din Piata Universitatii…Cine sa-l dea ? Miron Cozma ?

 4. Roxana Iordache Says:

  @Trofin Doru. Bun venit! Chiar dacă ar fi cum spui tu, tot merită să votăm USL, ca să scăpăm de regimul criminal. Pe asta şi mizează şarlele din opoziţie, că îi votăm oricum. Şantaj de succes. 👿 Dacă votăm fără număr cu USL, jartelele nu vor mai avea cum să fure atât. Pe urmă, vedem noi. Oricum, cel puţin ăştia sunt umani, sunt destui simpatici, antipatici, sunt oameni. Ca noi. 🙂

  @Johnson. Fii serios, n-ai cum să-i pui la pachet. 😯

 5. julia Says:

  Rox, sa inteleg ca esti de acord cu mine sa se confiste averile mamut facute de hoti din bugetul unei Romanii fara datorii externe si cu contracte de bilioane de dolari ramase sa fie incasate de la tot feluld e tari arabe sau nu?………………………….sau sa se confiste TOT de la fiecare guvernamental (sau familia sa) care s-a imbogatit subit, ce coincidenta!, tocmai dupa ceva imprumuturi masive de la FMI?…………………………………………………………..

  Scinteie in Piata Universitatii? hm………..la ce bun? fatalismul, resemnarea, frica de schimbare, manipularea de catre cei la putere a constiintelor, dar cel mai MARE motiv impotriva unei ridicari populare masive este ASTA: marea majoritate a romanilor are EXACT aceeasi mentalitate cu guvernantii de la putere!!!!!!!!!!!! Adica ii inteleg si ii aproba, PENTRU CA: daca era oricare dintre ei in locul celor de la putere, ar fi facut EXACT LA FEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Corectitudine? Modestie? Respect fata de sine si de alte fiinte umane? Empatie? Simpatie si compatimire? Iubirea de aproapele tau? Lipsa de egoism? Spirit de sacrificiu? Convingeri si principii inalienabile? Incoruptibilitate? Incredere in sine? Consistenta in pareri? ……………………………………………………..Le mai are cineva?

  Cei care le-au avut cum au fost Coposu, Cimpeanau si Ratiu au fost ostracizati si alungati de catre restul lumii care NU POATE sa inteleaga aceste idealuri umane. Asa ca le spurca si le calca in picioare ca sa se simta mai bine, sa nu inteleaga cit de nemernici sint si sa nu ajunga sa se urasca pe sine.

  No hope!…..none! 😦

 6. J o h n s o n Says:

  @ Roxana cand e vorba de nonperformanta intra toata lumea la pachet … cel putin asa cred eu.

 7. colonelul Says:

  @Roxania
  CU MARE REGRET ..TREBUIE SA-TI DAU DREPTATE. Eu am spus de acum vreo 6 luni ca BAIETII ASTIA(PONTA SI CRRIN)..NU AU SANGE IN INMSTALATIE. Pai ce vreau? Sa o facem tot noi. Adica prostii sa iasa in strafda ,sa o ia pe coaja SI DACA IESE CEVA ATUN CI APAR SI EI CA PADUCHELE IN FRUNTE. Nu fac nimic pentru ca SUNT INTELESI. MAI FAC O GARGARA PE LA tV. ,MAI INJURA IN PIATA dar concret ..nimic. Au o frica de vai de capul lor. Sincer an m crezut ca se vor organiza si -i vor da mai repede pe astia jos. M-am inselat ,mai ales cand am vazut ca la camera deputati;or 3 deputati usl-asi au votat cu portocalii impotriva militarilor. VA ATENTIONAM DRAGILOR VISATORI (PONTA SI CRIN) SA NU VA MAI BAZATI PE NOI DACA NU INTREPRINDETI CE VA URGENT. LASATI MINCIUNILE SI ..LA TREABA.Daca o tineti tot asa ,la anul pe vremea asta Bashe va rade in nas.Roxania: eu ma intreb…USL-UL SE LAUDA CA ARE PESTE 800000 DE MEMBRII DE PARTID. PAI DAC JUMATATE DIN ACESTIA PLUS ALTII AR IESII LA ACTIUNE …NU MAI E NEVOIE DE VOTURI IN PALAMENT. SIGUR! problema e …POATE uSL-UL SA-I SCOATA (CONVINGA)?

 8. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  Bravo Roxana!
  „Şi mama a fost în statistica morţilor evitabile” ale anului 2005. Ea este unul dintre motivele pentru care nu voi uita si nici ierta acest regim criminal. Mai ales ca mama a fost una dintre singurele doua persoane, din cele apropiate mie, care nu m-au turnat niciodata la Securitate, cealalta fiind sotia. Cat despre „opozitie”, in Mehedinti, Duicu, vicele lui Ponta, are contract cu stapanirea, incasand lunar de la Casa de Sanatate in jur de 100.000 euro pentru serviciile unui tomograf al carui proprietar este si care, conform spuselor unui medic cunoscator, sunt fizic imposibil de efectuat. Iar daca ma gandesc si la dosarele penale pe care le are „la dospit”, atunci nu e de mirare de ce postul „tele2drobeta”, al carui proprietar tot el este, „a schimbat macazul in timpul mersului”, vizavi de mine.

 9. Florin Matei Says:

  Da, ăsta ar fi cel mai tare mesaj înspre populime: hoţilor să li se confişte averile şi cu banii lor să se achite datoria către FMI!

 10. Trofin Doru Says:

  @Roxana, bun regasit….nu sunt prima data pe blogul tau 🙂 si nici nu e primul comentariu. Ai dreptate, am spus doar ca Antonescu ma reprezinta din ce in ce mai putin, nu ca nu-l voi vota la presedentie, sau nu as vota USL. Doar ca e un vot de supravietuire…trebuie sa scapam de niste mizerii, insa nu imi pun mari sperante in USL, sunt convins ca e singura alternativa posibila impotriva dictaturii basesciene. Dar nu cred ca cineva din actuala guvernare va plati . USL-ul se va multumi cu acapararea puterii…vor fi ocupati cu altele, decat sa-i puna la plata pe portocalii.

 11. Trofin Doru Says:

  Cat despre Ponta si PSD, nu am nici un fel de asteptari de la ei…:)

 12. Pentru Julia Says:

  Pai s-au mai confiscat odata averile, revenim la zero? Atata timp cat modelul de organizare politica vine de la Paris, Romania va continua pe drumul….socialismului mascat, dar deh! ei i-au ajutat pe Bratieni sa alipeasca Ardealul la Romania Mare…..

 13. jan dinu Says:

  EA …

  Din horizon apare
  O femela de clasa mare …
  Versata shi educata
  Vulgara ,mereu veczata !

  Fenteaza ca e crestina
  Dar e boarfa de duzina
  E frustrata ca n’are loc
  In guvern condus de BOC !!!
  JD-USA

 14. Basescur Says:

  @ jan dinu gaseste o rima pentru : „s-o foot pe jagardeaua de ma-ta”

 15. Pentru Julia Says:

  http://www.gandul.info/politica/politica-de-vara-show-cu-tenta-sexuala-la-tnl-giurgiu-video-8620773

  Viitorul liberal al Romaniei

 16. Branzaru Says:

  Basescur vorbeste frumos frate,ce vine are maica-sa ca el e un prost si-un onanist handicapat fara preocupari care sta toata ziulica si-l linge-n cur pe Boc…

 17. jan dinu Says:

  @ cur..
  De ma-ta am grija
  S-o trimit la antepriza
  Shi toti sa-i stea calare …
  Pina cind de sula …moare !
  JD-USA

 18. Serban G Says:

  @ Roxana,ce derbedei jigariti a trimis propaganda portocalie pe aici,ma uit la acest asazis diasporez din USA in ce hal poate sa se exprime,de fapt de ce ma mir,cum e marinarul asa si gloata flamanda care-l urmeaza si-n prapastie daca este neaparat nevoie.

 19. julia Says:

  @Serban G.
  Sper ca tu nu crezi sincer ca asta e un diasporean? E un amarit din RO care maninca si el o piine. Roxana are prea multa rabdare cu astia. Cind dai dreptul la cuvint unui opondent, cel putin stii ca ai o controversa. Daca ar exprima parerea lor proprie, ar avea si ei dreptul la cuvint. Dar asa, spun si ei ce li se dicteaza ca mintea le e aiurea, plecata pe cine stie unde……………de ce sa te miri atunci de ce limbaj folosesc?…………..

 20. jan dinu Says:

  Traiane maria TA,
  Pune parul nu-i lasa
  Fa o mare inchisoare
  Baga hotii la racoare !
  JD-USA

 21. jan dinu Says:

  Roxano ,daca esti shomera fara sperante
  iata ,vestea buna :
  2500 $ pe luna in America (job temporar 6 luni )
  Daca vrei s-a stai in tzara pun o vorba buna
  pentru o pozitie bine platita in functie de
  pregatire shi adaptibilitatea shi performanta ta
  in sectorul privat .
  Daca vrei job guvernamental trebuie s-a renunti la
  partizanat politic cel putin doi ani de la DATA ANGAJARII
  cu contract shi destule beneficii .
  Ai ocazia s-a voiajezi afara ca parte a muncii shi se
  plateste suplimentar orele dupa program !
  NU este de natura sexuala ,shi trebuie s-a treci
  testul pshiho – fiziologic ca cerintza a luarii in
  considerare a dorintei de angajare
  JD-USA
  horizonjd@hotmail.com

 22. Serban G Says:

  Traian asta al tau mai Jane nici macar o inchisoare nu ar fi in stare sa faca…Ideea nu este rea,prin 2013 cred ca o sa avem mare nevoie chiar de mai multe.

 23. Supravegherea alegerilor interne din partide de catre A.E.P., o masura care ar “cerne” candidatii pentru functiile publice alese sau numite « Rinder Razvan Catalin Says:

  […] decat de reitereze niste promisiuni electorale menite sa le mai aduca un mandat. Bun, ce facem? Multi ar zice ca de fapt nu exista parghii si nici solutii pentru a schimba ceva cand in realitate s-ar […]

 24. Radu Humor Says:

  Pana la urma de ce sa iasa in strada Ponta si Antonescu ?!
  Lor le e (inca!)bine !
  Cei care sufera de pe urma acestei guvernari criminale, vinovati la randul lor de pasivitatea dovedita in timpul alegerilor, care au permis dezvoltarea acestei faune politice, daca simt ca nu mai pot de raul pe care-l traiesc ( desi dupa aglomerarile din molluri, crasme si restaurante, nu s-ar spune 😉 ), n-au decat sa iasa in strada.
  In semn de solidaritate cu ei vom iesi si cei carora nu ne-a ajuns cutirul la os, dar suferim moraliceste pentru distrugerea acestei tari, si abia apoi la cererea si chemarea noastra vor aparea si cei care prin prezenta lor au darul de a schimba optiunile aparatului represiv si a permite marsul catre cele doua palate ocupate de niste uzurpatori.
  Si poate ca atunci vom vedea printre manifestanti, poate chiar in fruntea lor si ceva fetze in odajdii bisericesti, dornice sa fie alaturi, macar in ultimul ceas!, de dreptcredinciosii adusi in sapa de lemn !
  Nici un alt scenariu nu mi se pare cu mai multi sorti de izbanda, dar si mai greu de realizat !
  Pentru ca lui Crin, Victor si ai lor le este bine 😉
  Rau ne este noua, poate si pentru ca o meritam !

  P.S. Varianta cu iesirea in masa la votul programat si organizat de acesti mizerabili guvernanti, nu are sorti de izbanda pentru ca vor fura si vor cumpara exact atat cat le trebuie ?
  Iar cealalta varianta cu iesirea din Parlament a opozitiei ar avea sorti de izbanda intr-o democratie consolidata, cu un electorat bine instruit civic 🙄

 25. iulia Says:

  Vad multa disperare pe aici! As vrea sa vad pe careva prin toamna la protestele proiectate in Bucuresti!

 26. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  @iulia
  OK. Atunci ne vedem acolo.
  http://www.romani-in-lanturi.blogspot.com/

 27. julia Says:

  iulia, „proteste proiectate”?????? a! vrei sa spui ‘programate’………oricum ai spune-o, dovedesti ca nu sint spontane; spontaneitatea ia prin surprindere; si e sincera; si e alimentata de disperare………………..

  PS scuze de teorie………dar atit pot face si eu de la departare……………..

 28. Felix-Gabriel Lefter Says:

  Nimic de adăugat, Roxy. Text complet. Trist, dar întreg şi în picioare. Aş fi adaugat o înjurătură la mama lor de pedelişti, dar stricam… Aşa cum au stricat ei Ţara.

 29. stejarul Says:

  Stiti cum se vede Romania de la distanta: ca un om spanzurat la care i s-au urcat Crin si tenia-ponta in brate si stau acolo numarand secundele pana in 2012 cand dupa ce spanzuratul isi da votul pentru USL, ei o sa-i taie franghia de la gat.
  Oare cei doi nu se gandesc ca vor fi doar doua voturi la final…

  SimP

 30. Serban G Says:

  @ stejarul…esti tare confuz,ti-ai baut cafeaua sau esti inca in lumea viselor ?

 31. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  @stejarul
  Asa este. Opozitia asteapta sa castige alegerile mizind doar pe disperarea romanilor si folosind aceleasi vechi metode cu „doi mici si o bere” (asta o spun in cunostinta de cauza), dar fara sa promita ca odata ajunsi la putere vor reprezenta numai interesele si vointa cetatenilor si ca aceia care i-au umilit, jefuit si inglobat in datorii vor plati pentru faptele lor. Pe de alta parte romanii, cuprinsi de apatie, continua sa se balacareasca in acelasi rahat. In nemernicia lor refuza sa inteleaga ca acum este momentul sa actioneze pentru inlaturarea de la putere a acestui regim criminal, si care implicit ar fi si un avertisment dat intregii clase politice ca ajunge, nu mai toleram sa fim umiliti si mintiti pe banii nostri. In caz contrar, indiferent care vor ajunge la putere, mai mult sau mai putin, vor face si ei la fel……..

 32. Serban G Says:

  http://www.fcsportulstudentesc.ro/?page=actualitate&id=258

 33. mike Says:

  Te inteleg Roxana, iti urez week-end placut.

 34. Serban G Says:

  @ Ion Olteanu …inversunarea asta dusa la extrem nu va face mai interesant si nu va da o aura de salvator al natiei mai mare decat a altora mai ponderati….Sa promiti ceva ce vei face dupa alegeri IN ACEST MOMENT echivaleaza cu sinucidere politica si pierderea increderii populatiei cu atat mai mult cu cat vrei sa promita ” ca odata ajunsi la putere vor reprezenta numai interesele si vointa cetatenilor si ca aceia care i-au umilit, jefuit si inglobat in datorii vor plati pentru faptele lor” (v-am citat).Poate ca ar trebui sa dea semnale ca lucrurile sigur nu vor ramane asa cum le-au pus in practica p[ortocalii dar totul pe un ton moderat care sa lase senzatia ca se vor si face.De intransigenti verbali s-a cam saturat lumea,cainele care latra mult nu musca era o vorba…Intradevar Opozitia nu are o conduita care sa satisfaca exigentele unui popor adus la exasperare dar vedeti dvs nici poporul nu da semnale ca ar fi chiar exasperat de prestatia acestor mizerabili,cifrele din sondaje arata doar niste optiuni nu si un grad de exasperare.Cand la un miting iti ies in strada 5000 de oameni acela e semn de exasperare ? De ce alaturi de dvs si de alti cetateni care mai protesteaza in strada prin diferite orase singuri cu pancarta lor nu se alatura zeci de mii de concetateni ? Daca asa s-ar intampla atunci si Opozitia sigur ca va calca pedala de acceleratie in conformitate cu pulsul strazii dar asa nu se prea pupa…Puterea ar sanctiona imediat prin masina de propaganda bine pusa la punct de Basescu orice astfel de balba a Opozitiei.

 35. stejarul Says:

  @Serban G
  esti cumva un admirator a lui ponta? Vorbiti la fel… pe nas!
  SimP

 36. Serban G Says:

  @ SimP
  Daca spui tu…nu ma pricep ca altii sa polemizez asa ca faca-se voia ta,daca atat ai priceput n-am cum sa te contrazic.

 37. stejarul Says:

  @Ion Olteanu

  Eu am din ce in ce mai mult convingerea ca decat sa votez USL/cloaca lui tenia-ponta, as prefera sa nu se organizeze alegeri pana cand opozitia nu ajunge sa se sature si ei de regimul portocaliu. Se pare ca doar omul de rand sufera. Politicenii sunt toti de aceiasi culoare: azi rosii, maine portocalii, poimaine albastri…. cu alte cuvinte o duc bine indiferent unde sunt, in opozitie sau la putere. Atunci de ce sa ii mai schimbam?

  PS Sunt la un pas sa spun ca desi nu l-am votat pe basescu niciodata,, greata pe care mi-o provoaca opozitia profitoare ma poate determina sa ma duc la vot si sa pun stampila pe mufa/sigla chiorului.
  SimP

 38. stejarul Says:

  @ Roxana
  “În România sunt 60 de mii de morţi evitabile pe an“.
  Eu zic ca sunt mult mai multe.
  Sunt foarte curios cat va fi rata mortalitatii dupa referendum. LA ora actuala avem o valoare record in Europa, in conditiile in care rata se raporteaza la numarul de locuitori ai tarii (probabil ca iau cifra de 23 de milioane in calcul). Dupa referendum, daca cifra de locuitori ajunge la 16 milioane rata mortalitatii poate atinge cotele din perioada lui Adolf Hitler. Heil basecu!

  Sa fie estimarile acestei rate ceea ce l-a determinat pe ceche sa alunece usor….. jos, de pe jiltul „Sanatatii”?
  SimP

 39. Maria S.(Timisoara) Says:

  fain, chiar nu am de adaugat ceva.

 40. Marcus Says:

  Cine Fluiera La Urma, Fluiera Mai Bine!

  Am mai scris despre faptul ca pedelistii’, in frunte cu chiombu’, cand vor sa fluiere, fluiera indiferent de locul in care se afla si de circumstantele de la fata locului respectiv. Daca le vine sa fluiere la mort, in timpul slujbei de “vesnica Pomenire”, fluiera la mort, daca le vine sa fluiere in biserica, fluiera in biserica, daca vor sa fluiere in timpul unui concert simfonic, nimic si nimeni nu-i poate opri sa fluiere, fluiera la pensionari, la politisti, la medici, la profesori, la invalizi, la bolnavi incurabili de cancer sau diabet, bref fluiera la cine vrea muschiul lor si cand le doreste pipota. Nu conteaza ca fluiera fals, nu conteaza ca au depasit cu mult nivelul admisibil de decibeli, nu conteaza ca nu-i mai asculta nimeni, slugile basescului se tin de fluierat.
  Ce este mai grav in toata povestea este faptul ca de la atata fluierat li s-au umplut gurile cu saliva si cand fluiera spre noi, baietii reusesc sa ne scuipe si sa ne baleasca de sus si pana jos, fara putinta de igienizare rapida. In situatia aceasta, chiombu nici nu se mai deranjeaza sa fluiere, se multumeste doar sa ne scuipe din cap si pana in picioare, tinandu-ne pe post de scrumierea-scuipatoare, asta cand nu-i vine cheful sa ne transforme in latrina, doar asa, pentru variatiune.
  In ton cu fluieracii portocaliii, coana Udrea, dupa ce a fost si ea fluierata mai intai de fanii lui Bute si apoi de amant pe motiv de combinatii erotice cu consilierii personali ai uratului, s-a apucat si ea sa fluiere cum ca ar vrea un “circuit turistic rosu”, destinat invaziei de turisti chinezi, care ne-a sufocat pur si simplu tara, circuit care sa cuprinda ziduri de cazarma ciuruite de gloantele iesite din cei doi implumbuiti ceausisti, dimpreuna cu pelerinaje la casa lu’ nea Nicu’ din Scornicesti si cu halte intermediare la Universitatea Politica a PCR de la Doftana si finale la proprietatea lui din Primaverii si balconul din care, dupa ce acelasi nea Nicu ne-a mai promis una suta lei la salarii, putin mai tarziu Petre Roman si-a etalat mandrete de pulovar rosu. Nimic rau in toata aceasta idee fluierata pe la teveuri pentru a se uita efectul produs de pretul rochiei purtate de amanta prezidentiala, numai ca la cat de porniti sunt romanii impotriva portocaliilor si la cat de paradoxal de nostalgic au ajuns unii, tot mai multi la numar, sa priveasca cu regret catre timpurile apuse ale comunismului ceausist, s-ar putea ivi probleme in Paradis. Deja s-au facut auzite voci care se intreaba de ce nu se organizeaza un tur cu realizarile romanilor din timpul lui Ceausescu, comparativ cu cele din timpul lui Basescu? Aici raspunsul este simplu: deoarece in timpul lui Basescu nu s-a realizat nimicuta, nimicuta in afara de discordie, ura, invrajbire si incaierare nationala, vendette politice, saracirea la cote inadmisibile a populatiei adusa la sapa de lemn etc. Eventual ar putea fi prezentata vila lui Videanu si cele ale vamesilor comparativ cu castelele tiganesti cu turnulete si minarete. In rest, vorba unui edil constantean canci, nada, zero, zip, nimicuta, ioc etc.
  Asa ca aceasta idee “tulnicita” de d-na Udrea va avea acelasi final fericit cu al pelerinajului presupus de a se face in cadrul turismului ecumenic sau cu al termelor bucurestene.
  Problema este ca, asa dupa cum a lasat Bunul Dumnezeu, odata si odata ne-o veni si noua randul sa fluieram si sa huiduim, cam cum s-a intamplat in decembrie ’89, si atunci va fi vai si amar de mama fluiracilor si “tulnicesareselor” de acum.

 41. Mircea Hamza Says:

  Băieții veseli din PDL își pun postacii de serviciu să ne convingă că și cu ceilalți va fi la fel. Posibil, dar improbabil. Dar mai întâi trebuie să dea socoteală cei de astăzi, inclusiv cu pușcărie și confiscarea averilor adunate în acești ani prin jefuirea noastră a tuturor. Mai multe pe videoblogul meu http://www.mirceahamza.com la materialul „Băsescu și arma lui secretă”.

 42. Arogantu' Says:

  Prapaditul pe nume ‘jan dinu’ are antecedente in ceea ce face.
  El apare aici pentru a stirni scirba celor care vor sa discute civilizat.
  Metoda este aplicata cu succes pe paginile INPOLITICS, unde profita de inexistenta moderarii.
  Roxana ar trebui sa interzica aparitia de texte sub-urbane, asa cum sint productiile loazei ce-si zice ‘jan dinu’.
  PS Cine isi aminteste forumul ZIUA de PINA IN 2009 stie despre ce vorbesc.

 43. Arogantu' Says:

  @stejarul: Ar fi mai simplu sa fie proclamati poi astia eterni in scaune, pina se enerveaza neo-securistii si mai pun de-o lovilutie, nu crezi ?
  Monser – de unde ai scos-o p-asta cu ‘opozitia profitoare’ ?
  E monumentala !

 44. Johnson Says:

  Fratilor v-au lăsat franele in pantă ! Una e sa-i acuzi pe cei doi de neglijenta,nepricepere sau comoditate si alta e sa-i spurci ca-s nemernici,ca o fac cu premeditare si ca nu merita votul… Zău asa !
  😐

 45. georgetaporumbaca Says:

  Roxanel, te inteleg, ca intre femei. Suntem cam de aceeasi varsta, dar pe mine nu m-a „prins” inca menopauza. Stiu ai ca ai bufeuri, uneori frisoane si mintea ti-o ia razna, mai ales ca esti (doar) cu pisicile. De aia ta se „mintiuta” ta se rataceste deseori. Este clar, hormonii toxici iti fac figura. Saracuta de tine, ar fi bine sa iei estrogen forte.
  @Johnson, ti-o spune o doamna, esti prost facut gramada, asa se spune pe la noi, dar is o Lady ca-ti spun doar atat.
  P.S. @Roxanica, oare daca te vezi cu Felix, nu cu impotentul de Lefter, nu t-ar „trece”?

 46. georgetaporumbaca Says:

  @Hamza, putoare peremista, dispari de pe blogul Roxaniei. baga-ti capul in WC (Tudor) si ramai acolo.
  @Roxania, Hamza a fost cel ce a sustinut comentariul PRM (si al netrebnicului de a. paunescu – de mortuis nil nisi bonum) la TVR, cica libera, pe 30 decembrie 1993, impotriva Regelui Mihai. Cum poti ingadui aici un asemenea netrebnic?

 47. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  @Serban G
  „inversunarea asta dusa la extrem”? Asta este vreo formula folosita de noua Securitate? Sa inteleg ca toti care sunt impotriva acestui regim criminal o fac doar sa fie mai interesanti si pentru „aura de salvator”? Trebuie sa te dezamagesc, eu o fac 100% din constiinta, actiunile mele sunt reactia pe masura la faptele lor! „Sa promiti ceva ce vei face dupa alegeri IN ACEST MOMENT echivaleaza cu sinucidere politica si pierderea increderii populatiei” Care incredere? Doi mici si o bere? Despre ce vorbesti?
  „cu atat mai mult cu cat vrei sa promita ‘ca odata ajunsi la putere vor reprezenta numai interesele si vointa cetatenilor si ca aceia care i-au umilit, jefuit si inglobat in datorii vor plati pentru faptele lor” Pai nu asta este menirea si obligatia lor fata de contribuabili?
  „poporul nu da semnale ca ar fi chiar exasperat”, „De ce alaturi de dvs si de alti cetateni care mai protesteaza in strada prin diferite orase singuri cu pancarta lor nu se alatura zeci de mii de concetateni ?” De ce? Simplu, pentru ca majoritatea au datorii si depind in acel salariu oricum ar fi el, pentru ca sistemul i-a facut dependenti tot felul de „ajutoare” si nu in ultimul rand pentru ca au fost in mod premeditat lipsiti de o educatie civica si indobitociti.
  Iar acesta este rezultatul!
  „Daca asa s-ar intampla atunci si Opozitia sigur ca va calca pedala” Deci „Opozitia” e cea care nu trebuie sa promita nimic ca sa nu se sinucida, in schimb cei calcati trebuie sa actioneze, poate chiar sa implore Opozitia sa intre la putere si la ros ciolanu. Aproape toti asa-zisii politicieni sunt doar niste prostituati morali, parveniti ai fostului sistem sau progeniturile lor, iar puterea politica si economica a tarii se afla in mainile gunoaielor fostei Securitati. Acesta este motivul pentru care cei ca mine sperie deopotriva pe toti si folosesc orice metode pentru a-i izola si a le opri actiunile. Atunci cand zilnic semeni de-ai nostrii se sinucid din disperare sau apuca calea pribegiei pentru a supravietui, cand sistemul de invatamant si sanatate au fost in mod criminal distruse, cand justitia este supusa politic si corupta pana in maduva oaselor, iar javrele regimului isi etaleaza cu nerusinare averile furate din banul public, in aceste conditii, cand cineva vorbeste despre „ton moderat” pentru mine inseamna un singur lucru, NEPUTINTA.
  Pana la urma fiecare este indreptatit la opinie si sa actioneze cum ii dicteaza constinta, dar sa-si asume si consecintele actiunilor sale.

  http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/810932/cadou-pentru-majoritatea-romanilor-jos-regimul-basescu-boc-si-mafia-pdl-

 48. Johnson Says:

  @ Roxana cum de apar toate nefututele astea cu păr pe ţâţe pe acest blog exact in ziua in care am presentimentul ca o vor face ?
  Sincer le-as inţelege daca mi-ar spune ca au ramas mult in urma cu felaţia dar tocmai ca imi lasa senzatia ca au exces de sperma in sange dar poate ca si asta ar putea fi o explicatie chiar una ştiinţifică ! Georgeto te asteptam cu faze din astea desi prezumtia de nevinovatie iti mai acorda o sansa dar la tine functioneaza mult mai accentuat prezumtia ca a-i putea avea un minimum de activitae sexuala ceea ce se pare ca nu a functionat…Nasol ! 😉

 49. Johnson Says:

  erata ” ai putea avea”

 50. Georgiana Mardare Says:

  Jonsolnele, tata, lasa tu felatiile si alte kestii secsuale ca nu-s de tine, vremea ta a apus odata cu cea a impuscatului, iar de atunci s-au scurs ceva anishori; s-a dus vremea cand dadeati afara din sedintele de partid, pe cei care deranjau sau nu aplaudau ca voi….

 51. Mâţa Says:

  Ţi-ai dat în petic, ţi-am făcut-o, aşa o să păţiţi toţi, lighioanelor! Cine crezi că ţi-a copt-o cu Antena 3 ca să te prindă în flagrant? 😆

 52. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  @Serban G
  …. iar de cauti pe cineva care se vrea „mai interesant” si doreste sa castige „aura de salvator al natiei” vezi pe tovarasa invatatoare Anghel care in emisiunea Q&A din 23.07.2011 spunea: „N-am spus-o, o spun acum pe post pentru prima data. Nu trebuia sa fac greva foamei impotriva Guvernului. Am gresit tinta. Ar fi trebuit sa intru in greva foamei si sa incetez in momentul in care incepea greva generala in aceasta tara….. Pentru ca toata lumea m-a rugat sa ies din greva gandindu-se ca eu am sa mor. Deci ar fi trebuit sa le cer tuturor sa intre ei in greva generala ca sa se schimbe ceva in tara asta…. Eu n-am auzit … poftim fara ou, dar un huo?”

 53. jan dinu Says:

  Buna ziua Roxana ,aici la mine este 7:15 dimineatza 0ra Portlandului Oregon.shi-mi fac un capuccino c-o
  masina „expresso adusa din Italia…de ii place shi
  lu Felix motanul meu ce semana cu al tau ,cel cu papion
  alb- negru ,.,.foarte inteligent
  – LUZERILOR –
  O frecati la cald shi rece
  Pina viatza voastra trece …
  Cind voiajati afara
  Sunteti toti tzigani…de-ocara !

  Imi permit s-a dau un sfat :
  De-esti femeie ori barbat …
  Terminati cu mirlania …
  Ce distruge Romania !

  PS – Arogantule ,stiu ca esti agitator …
  Ce pui bir pe popor …
  Dar ,de cistiga USLul …
  E mai greu s-a vinezi leu !
  JD-USA

 54. Johnson Says:

  „Georgiano” te-am dat eu afara din sedintele MISA ? Nu fato,te-am lasat linistita sa-ti faci plinul la pompa dar vad ca ai devenit nesatula rau de tot,poate-ti pun o vorba buna peste vreo doi ani sa stai in celula cu nen-tu chiomb,poarta-te frumos cu mine daca vrei sa nu stai la coada…

 55. serban g Says:

  @ Ion Olteanu…Doamne Fereste sa muriti,asta incercam sa va spun,nu merita Basescu un astfel de sacrificiu…Invatatoarea despre care vorbiti este cel putin naiva daca crede ca se scoala mocofanul din fata televizorului si iese la greva generala…Ideea dansei nu era rea insa deceptia a venit „dupa” atunci cand a inceput sa invadeze spatiile studiourilot TV si sa debiteze teorii radical comuniste pe care le-am crezut oarecum abandonate…

 56. Roxana Iordache Says:

  @stejarul. Dacă ai face aşa, ai demonstra că eşti prostul lor. Nu te supăra! Sau supără-te, dar n-am ce-ţi face! Decât regimul actual e preferabilă la guvernare şi o broască râioasă. Cel puţin, nu-i vina ei că-i aşa.

 57. serban g Says:

  Daca a vazut ca nu merge reforma teritoriala in Romania a zis sa incerce una si in Europa…In rest totae problemele erau terminate,”le-a rezolvat” total si le-a ingropat definitiv.

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/seful-statului-sustinea-crearea-statelor-unite-ale-europei-942237.html

  😯

 58. balbeck Says:

  Asa cred si eu…acei bebelusi de la Maternitatea Giulesti au murit din cauza regimului Basescu.Dar nu numai ei au murit.Si in continuare posturile din sanatate sunt blocate de acesti criminali.

 59. georgetaporumbaca Says:

  @Jan Dinu, lu’ Roxanoaie i-o mai propus cineva, dupa victoria lui Base’, de Mos Nicolae, in December 2009 – cand mai toti prostanacii, condusi pe net de fetita „Johnson”, l-or votat pe „Joana” – sa-si gaseasca de munca. Oferta era generoasa, intr-o vitrina, far’ de perdea, in Amsterdam. Cam 2500 de koko pe luna ar fi incasat Roxanica, dar a refuzat, cica o dureau, deja, salele. Ii fata muncita Roxanoaia.

 60. J o h n s o n Says:

  Gepizdo tu esti o putoare si cam atat…Una năroadă ca toate rapandulele penale din Modrogan…Ti-am dat replici ca sa te simti bagata in seama dar vad ca n-ai inteles gestul malagambisto.Esti obisnuita cu parcarile cu TIR-uri turcesti in care te arunca ca pe o zdreanta de la unul la altul fara sa-ti spuna nici macar pe nume…Sictir,nu mai vezi replica de la baiatu’ boarfa slinoasa ce esti.

 61. Branzaru Says:

  „Ii fata muncita” ? De unde esti poponare de te semnezi cu nume de fumeie Georgeta ? Cluj,Oradea,Arad…Cin’ te plateste mah vierme de cacat ? No stropşi-te-ar Dumnezeu ca mare curlangiu mai esti !

 62. Branzaru Says:

  Acum inteleg…Esti Jan Dinu care-i face masaj lui Roncea la cocar sa nu-l baneze de pe blog…Cum îi micule onanist sa te ia toţi la ranga pe unde te duci ? Nici mamica ta nu era chiar atat de curvă

 63. georgetaporumbaca Says:

  @Matza, faaaaaaaaa, numa’ „tovarasica” Johnsonica iti depaseste stupiditatea. Ce avurati, voi astia de pe Latrina 3, cu fratele, cica secret, al doamnei Udrea? De ce nu va interesati, in ce calitate a obtinut Felix Martanul, ala de-l tot lingeti in k…u…r, inainte sa se stearga de k.k.t, vila din Primaverii, in 1991, cand nu ocupa nicio demnitate publica? Zdrentelor si rapandiulelor.
  P.S. Fufilii dreaq,@Roxana si @Matza, sterge-vi-ti barbiile maro. V-o ramas kkt la greu, dupa ce l-ati „toaletat” pe Felix. Felix Martanul, nu impotentul de Lefter cur-gol.

 64. stejarul Says:

  @Roxana,

  imi doresc mult sa fiu gresit in ceea ce simt. De la distanta lucrurile arata altfel decat din mijlocul furtunii.
  Nu ma supar, si in nici un caz pe tine! Esti febletea mea! 🙂

  Oricum, timpul ne va demonstra unde e adevarul.
  SimP

 65. georgetaporumbaca Says:

  @Fetita Johnsonica, du-te la culcare bombonica mica si sexoasa. Iti sta bine si-n „travesti” si cand sugi „beberoane” in toaletele lu’ nen’tu Oprescu, prin Cismigiu. Pacat ca esti atat de tarfa si nu poti ramane fidela unuia singur. Putoarea lu’ dreaq.

 66. Basescur Says:

  Lighioana totala = Janeta Dinu alias Geta Porumbaca si traieste intr-un ghetou undeva in USA.
  Cum a ajuns acest specimen sa-l iubeasca pe basescu ? pai au luat-o portocalii de pe Centura pe ma-sa si pe surioara mai mica(prospatura) si le asigura un trai la limita prin pomeni repetate ori de cate ori Jana posteaza aici nasoale despre Roxana….Cand are timp si nu linge niste black balls prin vecini…Spurcaciunile n-au frontiere mai ales la foamete si disperare

 67. J o h n s o n Says:

  Borfetica perversa hai s-o facem in trei cu Oprescu nu vrei ? 😆
  Sau ti-e frica ca nu te platim ? Lasa ca opresc un camion la plecare sa-ti iei de-acolo bonurile de masa.

 68. J o h n s o n Says:

  Jane vad ca te ascunzi dupa numele Getei,vezi sa nu confunzi orificiile scumpete ca bagi atat cacat pe guriţa ca-ţi ramane gaoaza libera pentru negrii din imprejurimi pana si aia s-au saturat de poponeata ta plina de bube…Pleaca de-aici scarbosule !

 69. Branzaru Says:

  Bah de cand mama m-a facut n-am vazut prosti mai mari ca-n Ardeal si Banat…V-a dat-o la supt marinaru nici el nu se astepta sa va placa atat de mult…

 70. Mâţa Says:

  Lighioană, te referi la Udrea. E de două ori cât Roxana. Inclusiv la gleznă. Băsescule, n-ai cum să atingi nici persoana fără compromis şi nici numele ei superb. Mesajele stupide nu fac decât să vă arate impotenţa şi lipsa de neuroni. Dacă aţi avea, v-aţi da seama că publicul-ţintă al acestui blog e o elită care nu dă nici doi bani pe campania voastră pentru reduşi mintal. Deci, vă chinuiţi degeaba, până vă vin spumele. 😀 Cine o cunoaşte pe Roxana râde de prostia voastră, cine n-o cunoaşte decât din scris, tot aşa. Iar cine v-ar putea crede nu poate fi decât tot un imbecil ca voi, care oricum votează infractorii portocalii. Deci, nulitate tot ce faceţi.

  Stai toată ziua cu nasul în computer, strivit de fereastra blogului Roxania. Postac imbecil. viaţa ta e să vii pe blogul Roxanei şi să laşi mereu aceleaşi clişee inepte. Sigur, îţi chinui neuronul, du-te repede pe DEX. 😆

  Stupizeniile abjecte n-au cum să atingă în vreun fel veritatea dură a unor postări de acest gen. Nici o armată de Lăzăroi, Tătari sau alţi maximi ai voştri n-ar fi în stare. Eşti un slugoi patetic al Udrei, care acum bagă în ea de bulimie de nervi din cauza acestui articol şi a imbecilităţii lui fraxu – aşa am să vă expun pe toţi, cum l-am făcut azi să-şi dea-n petic. Să nu ziceţi că nu v-am anunţat. 🙂

 71. Branzaru Says:

  Lighioana e nehranita fratilor,hai sa-i dam lapte crud pana i-o iesi pe nari ce faceti v-ati ascuns de rusine ? Pe ei pe mama lor !

 72. motraucs Says:

  🙄 😳 😦

 73. Johnson Says:

  Ce-ai facut lighioana nu-ti gasesti foaia cu replici ? Cauti ca disperatu pe Goagăl ? Sau ai iesit din tură….hai ca ma uit la meci ai doua ore sa te dai in stambă fara sa te deranjez…

 74. Roxana Iordache Says:

  Mulţam fain!

 75. serban g Says:

  Cam acesta va fi nivelul dezbaterilor incepand din aceasta toamna.Portocalii beneficiaza de fonduri pe care le plaseaza acestor postaci urmand ca ei sa invadeze si sa infecteze absolut tot ceea ce le este potrivnic.Cred ca banarea lor la un moment dat va fi mai mult decat necesara asta ca sa se mai inteleaga om cu om si sa nu ne irosim timpul raspunzandu-le.O seara placuta !

 76. georgetaporumbaca Says:

  Fetitzilii, papuselelor (sexoasa e numai Johnsonica cand suge papusoi prin Cismigiu, cred ca si lu’ Oprescu i-o supt-o si sufera acu’ ca, cica doktoru,ii ocupat), cand o luati razna exista oameni care sa va aduca pe calea dreapta. Si acum, punctual:
  @Matza: Roxanoaie scrie despre Udrea si-i obsedata de ea deoarece uraste ceea ce ea nu poate fi. O femeie inteligenta, admirata si invidiata. Totusi, n-o inteleg pe Iordachioaia, o vazui, repet asta, cu neamurile ei balaoachese la Curtea de Arges, printre mititei si bere rasuflata. Acolo-i statea bine, era in mediul ei.
  Cat despre gleznele Roxanoaiei, pai de aia o fo’ refuzata in bordel la Amsterdam, ca le are groase, ca o muiere ce-o fost la satra s-o umblat desculta.
  @Branzaru’: baietica, nu asa te adresezi unei doamne. Far’ de Ardeal si Banat voi erati sub genunchiul broastei. Asa-i, noi din partea dezvoltata a Romaniei hotaram viitorul Patriei, voi, sudistii, sunteti „rosii”.
  @Johnsonica: mi-ai confirmat ceea ce simteam, esti o „fetita” autentica. Cum eu nu-s homofoba, si cum Adrian(a) Nastase (pretenii stiu de ce) o abrogat articolu’ cu pricina din Codul Penal, iti urez „succesuri” mari. Sa fii iubita, bomboneaua mica si suge-o bine, sa nu te mai abandoneze Opre(a)sca.

 77. jan dinu Says:

  Roxana draga , NU sunt GEORGEta ,dar
  plusez c-o invitatie :
  Te aduc in State shi te fack doamna de calitate !
  NU ignora oferta ,multe ,s-ar excita la maximum
  de-o asemenea oportunitate !
  Jan Dinu (Trade Mark)

 78. Branzaru Says:

  Getaxa tu esti doamna boschetarilor perversi ti-o trag din fata si lateral dupa cum preferi…Voi aia de-acolo sinteti oligofrenii tarii va injunghiati pe strada cine-a mai pomenit asta haimanalelor,tigani cu sabii pe strada,va omorati in bataie si va injunghiati prin localuri,agresati jurnalisti,snopiti in bataie politisti…pe scurt ati devenit derbedeii Romaniei….Vai de mama voastra.

 79. Branzaru Says:

  Jane esti Geta ori nu se vede nivelul vostru,razbate diletantismul si noncultura si educatia.Semidocti rataciti pe bloguri sa moara Geta daca nu ma infig in voi pe blogurile voastre am timp sunt in concediu si sa vedeti voi daca vreti hartuire ce v-o trag eu voua.

 80. Johnson Says:

  Branzare baga-te in ei mai ales in Geta „doamna” din tractirul portocaliu….Ce sa le faci,in spatele monitorului toti se dau smecheri de cartier dar daca te uiti atent repeta aceleasi dragalasenii crezand ca au dat tunul si ca pocnesc de inteligenta…Mie chiar mi se rupe infantililor de glumele voastre destepte ma gandesc insa dupa ce o sa va cada guvernul definitiv cum ar putea cineva sa ma impiedice sa va iau urma si sa ajung la belele din cauza voastra… Roxana te rog trimite-mi IP-urile sau ce au ei acolo….jagardelele trebuie sa dea o explicatie cuiva la un moment dat….

 81. jan dinu Says:

  VULGAria sinonim cu ROMAnia !
  @Brinzare ,te-as angaja uneori sa-mi stergi
  cartile din biblioteca .15.000 cu +/ – …
  Numai titlurile te-ar face – doctor – !
  Dar nu m-a sperii Nu stii engreza …
  JD-USA

 82. Roxana Iordache Says:

  @jan Dinu. Consultaţi un psihiatru!

  @serban g, . Arogantu’. Ştiţi care-i obiceiul lighioanei, revine târâş după banare. Deci, cel mai bine e ca imbecilii să fie ignoraţi. Dacă nu-i bagă nimeni în seamă, crapă.

  @Branzaru. Ce rost are să-ţi pierzi timpul cu jegurile?

  @stejarul. 😳

  @Ion Olteanu. Nu mă miră ce-mi spuneţi despre cârdăşia locală a PD-L cu PSD. Aşa cum nu m-ar mira nici dacă s-ar reface oficial alianţa maro după alegerile de la anul.

  @motraucs. Puiul trebuie să suporte limbajul pentru adulţi, din cauză că unchiu-său nu ştiu pe unde e. 🙄 😳

  @Maria S, @Felix Gabriel Lefter. 😳

  @colonelul. Partea mai proastă e că opoziţia nu vrea să scoată oamenii în stradă, dar aşteaptă să iasă. :mrgreen:

  @Florin Matei. Până una-alta, Ponta se laudă cu preluarea iniţiativelor lui Băsescu. De-aia ziceam că ori are probleme cu neuronul, ori dacă nu, o face special.

  @Johnson. Păi unii chiar nu merită votul, ceea ce nu înseamnă că nu-i votăm, ca să scăpăm de ăştia. Numai că dacă aşteaptă alegerile, degeaba-i votăm, că de numărat, numără ei. Ăsta-i şi mesajul pe care îl consolidează: nu vă mai deranjaţi, că votaţi degeaba!

  @Radu Humor. Tot cerc vicios. 😐

  @julia. Detest metodele bolşevice. 😐 În rest, chestia-asta cu no hope e ca şi cum i-ai aminti diagnosticul terminal cuiva incurabil. Nu cred că-i OK.

  @Doru Trofin. 😳 🙂

  @basescur. 😐

  @balbeck. Da. 😐

  @iulia. Vezi răspunsurile domnului Olteanu.

  @mike. Când ai să-nţelegi, o să fie prea târziu pentru tine.

 83. georgetaporumbaca Says:

  @Roxanoaie, esti o scumpica. Am rugamintea sa-i dai fetitei Johnsonica IP-ul meu. Cu ea (Johnsonica) se va intelege un psiholog sau un psihiatru. Este rau deviata, si de la Opreasca i se trage.
  @Branzaru, felicitari My Lord, o derutasi bine pe Roxanica. Saraca, ii numa’ cu pisicili, tre’ inteleasa.
  P.S. Io mi-s verisoara lu Porumbacu’ din Babadag, desi ma nascui langa Macin. Despre Antonov o sa aflati, ceva misto, in curand.

 84. julia Says:

  Roxana, „metode bolsevice”?????????…………………………………….. 😦

  Din ce citesc pe aici vad ca lumea nu are nici-o speranta in mai bine. Toti ce sperati e sa cada Basescu. Pai asta e idealul romanului??????

  PS Am pus timp si efort in a exprima o parere care cred eu merita comentata, aceea ca marea majoritate a romanilor sint la fel ca guvernantii lor: daca ajungeau ei in pozitia lor, se comportau exact la fel; si tu imi raspunzi ca „detesti metodele bolsevice”…………….hm…….sint absolut convinsa ca m-ai inteles gresit…..pacat.

 85. Huhu Says:

  Concluzie: tilharele lacuste portocalii conduse de tatarul Basescu nu-s doar cei mai mari hoti din istoria Romaniei sint si vinovati pentru moartea a zeci, sute mii de romani, morti de foame si din lipsa de asistenta medicala, FAPTELE LOR ABJECTE O SPUN!

 86. bazel09 Says:

  Wow ❗ Câtă inteligenţă s-a scurs p-acilea 😈
  Comentariile seamănă cu programul economic al USL …

 87. Mâţa Says:

  @bazel09. Exact inteligenţa jegurilor portocalii care îşi fac iluzii. 🙂

 88. bazel09 Says:

  Roxana,
  Pe Chiuhodaru lasă-l pârdalnicului. Nu-ţi trebuie multă carte să-ţi dai seama că omul suferă de fetiş televizat

 89. Roxana Iordache Says:

  @bazel09. De ce v-o fi plăcând vouă să vă faceţi de râs ca ţigîncile care-şi ridică fustele? Unul ca tine e o nulitate în raport cu un medic precum Ciuhodaru. Apropo, când a candidat din partea PD era bun. Nu? :mrgreen:

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: