TARE-TARE BOICOTUL PD-L CU OAJDEA PE POST DE HOARĂ

Video de ewanobrian08

Antena 3 e singura televiziune care ar putea constitui un reper pentru publicul normal la cap care vrea scăparea de regimul Băsescu. Sunt câţiva realizatori şi câteva emisiuni, în rest, din păcate, emisii pavloviene. De ce? Simplu. Pentru că tot despre „omul nou” e vorba. Patronul postului e din sistem, la fel ca şi Băsescu, la fel ca şi Iliescu. Iar puradeii care comit pe post sunt şi ei rodul aceleiaşi spălări pe creier.

Dar nu-i nimic, e bine că există Oana Stancu, de exemplu. N-are importanţă că trebuie să presteze printre „coledzi”. Principalul e că mereu îşi lansează mesajul, clar şi dur. E bine că sunt Dana şi Radu, chiar dacă uneori le mai ies şi emisiuni tâmpite, adică, mult sub nivelul lor. Ceea ce la emisiunea lui Radu Tudor nu s-a întâmplat niciodată, chiar dacă se poate întâmpla să nu fii de acord cu el. Paiaţa „tuţi” e o idioţenie, nedemnă de Dana Grecu.

În rest, anteniştiitrei sunt în extaz de fericirea lumii că îi onorează cu prezenţa Oajdea, purtătorul de cuvânt al PD-L. Nu prididesc să îi mulţumească, de la început şi până în zilele noastre, vorba bietului Piru (nu vă chinuiţi neuronii, era bun profesional, mi-a dat 10 la examen deşi ne-am încontrat, dar politic, era pe linia voastră – căcănie, adică, roşu-portocalie).

Anteniştii s-au bătut cu cărămida în pieptu-le că, vezi, Doamne!, PD-L îi boicotează. Şi se târăsc pe burtă de recunoştinţă că în cadrul boicotului, îi onorează cu prezenţa pseudo-disidentul stabilimentului de guvernare, anume, (mai sus-)numitul Oajdea. Prostie sau ticăloşie? Sau ambele?

Deci, Oajdea pentru oricine nu e cretin e clar că face jocul puterii, la modul tupeist eficient la maximum, din pricina prostiei de a i se oferi spaţiu – în cazul în care chiar au/aţi crezut că sunt „boicotaţi” de putere, când, de fapt, se completează de minune: Antena 3 – rating, regimul Băsescu – perpetuarea la putere. Iar proştii – defularea. Măcar se răcoresc şi ei. Proştii pot fi şi cei cu 24K intelectuale. De ambele părţi. Şi cam aşa se şi întâmplă.

Hoară era mic copil faţă de Oajdea. Atâta nesimţire e greu de imaginat. Am aşteptat să văd dacă ia atitudine cineva faţă de nesimţirea fără margini proferată la adresa unei femei de toată isprava, Maria Grapini, într-un dialog care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni. Nimic. Cum era de aşteptat.

Ce face Oajdea? Unu, dă impresia că adevărata şi singura opoziţie e în interiorul puterii. Doi, lansează otrăvurile cu adresa subliminală. Şi nimeni nu-l opreşte. Că Antena 3 nici n-are interesul. Păcat de profesionişti. Şi de iluziile fraierilor.

Nimeni, absolut nimeni nu a protestat în momentul în care jigodia s-a pronunţat că Udrea a fost „răstignită” când a fost huiduită după meciul lui Bute din stabilimentul de mucava. Una din cele mai scârbavnice blasfemii posibile.

Popor creştin. Populaţie cretină.

16 răspunsuri to “TARE-TARE BOICOTUL PD-L CU OAJDEA PE POST DE HOARĂ”

 1. Marius Mina Says:

  Tendentioase comentariile despre trustul in cauza, prea multa aciditate indreptata impotriva unui fibron de comunicare al o-pozitiei unite.
  Vroiati sa ramana Dinu Patriciu singur nisa ca sa se faca de rusine din nou? 😉

 2. mgabim2009 Says:

  Rox, I TOTALLY, TOTALLY, TOTALLY agree!!!
  Oajdea este o CANALIE, un IMPOSTOR si pur si simplu nu inteleg de ce acest individ beneficiaza de un regim privilegiat pe sticla!!!!! Stiu ca spun o ENORMITATE, dar mai repede il accept pe Mos Toader (ala macar este sincer!).
  Cit priveste emisiunile de pe Antena3 si mie mi se pare ca de multe ori ca fac jocul bascian.

 3. olimpiu Says:

  Ciutacu e si mai vehement la adresa unor colege de trust! le face pur si simplu prostituate. vina mare este si a invitatilor USlL care parca nu mai au idei. ei trebuie sa i-o traga in bot lui alde Oajdea&comp

 4. TARE-TARE BOICOTUL PD-L CU OAJDEA PE POST DE HOARĂ » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 28 July 2011 – Blog « Popp a construit primul model de "casa in camp" (Galerie foto) […]

 5. Johnson Says:

  Jenant…Stiu ei mai bine de ce-l aduc pe prostan la emisiuni…Au cifrele,audientele,sondajele de impact…Toate secrete dar daca-l aduc inseamna ca e de bine.Eu ma protejez si fug in alte parti fiind convins ca noul Hoara nu face decat sa amplifice ura si dispretul impotriva pedeilor…Ma intristeaza mai mult neimplicarea liberalilor,nu au acel om locomotiva care sa-i sufoce realmente pe mizerabilii din Modrogan asa cum spuneam Opozitia Part Time aduce rezultate pe masura.Daca Mugur Ciuvica,Bogdan Teodorescu sau Cornel Nistorescu s-ar retrage o luna din spatiul media ar fi jale mare la USL,desigur si la audienta A3…Vom mai vedea,ideea e sa ne dozam nervii pentru ca ne asteapta infernul incepand din toamna.O seara placuta ! 🙂

 6. papornitacuvorbe Says:

  din păcate pentru Antena 3, au şi ei jurnalişti şi tentative de jurnalişti; că există un Adrian Ursu, o Oana Stancu, un Radu Tudor, un Victor Ciutacu este foarte bine, este păcat însă că ceilalţi nu se prea ridică la nivelul lor. cît despre apariţiile lui oajdea, chiar nu mă pot pronunţa, pentru că nu rezist să mă uit la specimenul respectiv; în ce mă priveşte consider că e o mare greşeală invitarea acestui pseudo-dizident, dar asta este doar părerea mea.

 7. Iulian Urban, senator PDL, sustine ca adevaratii criminali din Norvegia sunt liderii Uniunii Europene. Pe undeva cred ca ii dau dreptate « Rinder Razvan Catalin Says:

  […] conduc în UE!”. Pe blogul lui Eufrosin am gasit insa o poza facuta se pare cu o zi inaintea atentatelor comise de Breivik. Acolo, tineretul laburist din Norvegia nu parea sa fie impotriva musulmanilor ci mai […]

 8. PLANO10 Says:

  A3 si Realitatea ar trebui sa fii aflat ca emisiunile in care apare Oajdea au o audienta slaba.
  Numai banalitati scoate pe tropeta…
  Mai multa audienta face „top-modelul” cu straie portocalii! 🙂

 9. motraucs Says:

  La noi unul ca Oajdea ar sta numai in varful copacului…daca coboara e luat la bataie automat de neamul pisicesc din zona 😐 Voi il dati la televizor ! îîîhhhhh …. meaowwwz ! 🙄

 10. stejarul Says:

  cu oajdea pe post de whore….

  SimP

 11. Dor de munte | Ţara vorbelor în vânt Says:

  […] nu ar strica să daţi un ochi şi pe aici: luna patrata, theodora, roxanaiordache, rokssana, sandman, schtiel, freestyler, androxa, danieltudose, teonegura, băsărică, […]

 12. Johnson Says:

  Ce este apatia asta aici ??? I-auziti ce abereaza Carta_rect_scu :

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/spre-o-alianta-patriciu-basescu-939767.html

 13. Huhu Says:

  Ticalosia, tupeul, viclenia si nerusinarea fara de pereche a lui Oajdea ma enerneaza si nu-l ascult niciodata!

 14. Huhu Says:

  Oajdea, Hoara, Udrea, Boc, Basescu, toti portocalii ma enerveaza, de aceea schimb canalul cind ii vad la TV, ei au ruinat Romania si poporul, ei au indatorat tara si poporul pe multi ani.

 15. Sibilla Says:

  NU AM INTELES DE CE DACA AM * nesimtirea * SA SPUN LUCRURILOR PE NUME, PRONUNTAND NUMELE * AYATOLLAHULUI * FRUNZAVERDE SORIN-LACHE, CICA ACEASTA AR DAUNA IMAGINII…. PSD ( ??!!!!! )….
  http://sfinx777.wordpress.com/2011/07/29/%E2%80%9D-potentii-%E2%80%9D-din-famiglia-pd-caras-severino-au-zis-mucles-raspuns-niet-punct/

 16. Radu Humor Says:

  Ce a aparut acum pe blogul lui Catalin Razvan Rinder, a aparut de cateva zile pe Roxania, dar e bine ca a aparut si acolo !
  Am postat acolo, dar n-a aparut :

  „Excelent si mai ales curajos articol !
  Din nefericire pentru ei, prin manipularile respective nu prind in mreje decat plevusca !
  Cei care ganfdesc nu pot fi pacaliti de aceasta infernala masina de prostit oameni, si pana la urma vor sfarsi si astia sa-si dea seama ca au fost trasi pe sfoara de niste canalii viclene care au inceput sa se arate dceja lumii fara masti, in toata hidosenia lor ! „

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: