CE VĂ ENERVEAZĂ MAI TARE? PROSTIA, TICĂLOŞIA, ETC.

Dacă vreţi să răspundeţi, bine. Dacă nu, tot aşa. Mi-ar părea rău doar pentru nişte minţi şi inimi, despre care ştiu că sunt. Şi pricep că toate temele zilelor sunt diversiunile puterii, muşcate cu voluptate prostească de presă (cum ar fi deprinderea sordidă de a face cuiva sex oral, cam asta e presa română la ora actuală).

Opoziţia nu există. Există doar interesele deştepţilor, pe spinarea proştilor. Aşa se şi explică armistiţiul perpetuu între putere şi opoziţie. Doar fraierii cred că e vreo bătălie între tabere. Doar masa de manevră.  De fapt,  nula na nula. Ca atunci când ne uitam la televizor la bulgari. Naruşenie. Adică fault. Ca fals prieten, mereu am asimilat termenul ăsta bulgăresc cu ceva de ruşine. Dar cui îi mai e ruşine? Şi la urma urmelor, de ce? Din moment ce neruşinarea face legea.

Noapte bună!

P.S. Animalele sunt infinit mai bune decât oamenii. Asta, ca să aveţi un pretext de defulare. Că aşa se zice. Nu refulare. Nu se zice aşa nici când ai o problemă cu instalaţia. Corect e refluare. Dar de regulă gramatica, săraca, aşa cum face şi viaţa, e obligată să adopte prostia majorităţii.

25 răspunsuri to “CE VĂ ENERVEAZĂ MAI TARE? PROSTIA, TICĂLOŞIA, ETC.”

 1. CE VĂ ENERVEAZĂ MAI TARE? PROSTIA, TICĂLOŞIA, ETC. » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 27 July 2011 – Blog « Hotel Splendid, Mamaia – impresii […]

 2. Motraux Says:

  Noapte buna ! 🙂

  @ motraucs sa nu te mai prind ca-mi dezvalui intentiile pana nu le pun in practica…mi-ai compromis descinderea la mezelurile alora Hrrrr Meaoooww ! 😡

 3. ALM Says:

  Nu ma mai enervez, fiindca atunci iau decizii proaste. Iar acum, in acest haos organizat (nu este o ineptie), trebuie sa fim extrem de atenti la deciziile personale.

  Sigur ca defulare este termenul corect. Mai departe, cu tot respectul, imi permit sa nu mai fiu de acord. Refulare este antonimul defularii (DEX). Refluare este un termen tehnic, folosit in hidrotehnica. Ar mai fi si ranfluare, tot termen tehnic, pe care l-as folosi ca sa definesc necesitatea primordiala a Romaniei …

 4. Adrian Says:

  Daca ar fi sa glumesc, cel mai tarema supara cand cineva spune ca sexul oral e sordid 🙂

 5. Motraux Says:

  Adriane lasa-te de sex oral ca faci cancer la gingii si sa vezi dupa aia ce sordid este….Meaooowww ! …

 6. jan dinu Says:

  Daca nervii nu te tzin …
  Bea cu mine un super vin …
  Shi apoi s-a stam aproape …
  Toata noaptea de se poate !

  Politica NU e buna …
  Pe pamint ori chiar pe luna …
  Daca vrei sa te iubesc …
  Da-mi mesaj un sinplu text !
  –– VREAU –– !
  JD -USA
  horizonjd@hotmail.com

 7. PLANO10 Says:

  Nu-l banuiti de ticalosie pe un prost!
  Ticalosul se poate indrepta, prostul, ba!

 8. stejarul Says:

  Ce ma enerveaza mai tare:
  La PROSTI- LOIALITATEA Dupa ce ca au idei putine si fixe mai sunt si loiali! Ca in gluma „My daddy had a ford, and so did his daddy so god damnit I’m gonna buy one too”.
  Astia sunt conditionati ca si cainele lui Pavlov. Cum se deschid sectiile de votare se inghesuie la vot: „io am pus stampila pa trandahiri pantru ca ashe o facut si buna-mea si muma si tat neamul meu”
  La MEDIOCRII-UITAREA Cu astia joaca dracii ping-pong. Or luat o palma de la comunisti si atunci au votat PSD. Or luat inca o palma de la PSD si atunci or votat PDL. PDL i-o ciuruit si acum vor vota din nou PSD… apoi PDL….etc
  La INTELIGENTI-BLAZAREA „Nu am pe cine vota deci nu ma duc la vot” Oare?

  Daca prostii ar trada si nu ar mai merge la vot, mediocrii si-ar aminti palmele primite iar desteptii ar merge la vot sa voteze „nu am pe cine vota”, ar arata azi altfel viata politica Romaneasca.

  Apropo, ar fi benefica o schimbare a legii electorale in care buletinele de vot sa ofere optiunea „nu votez nici un candidat” si in cazul in care aceasta optiune intruneste 50%+1 din voturile exprimate sa se refaca alegerile cu alti candidati.
  SimP

 9. Johnson Says:

  Cel mai mult ma enerveaza,ma exaspereaza,fluiditatea optiunilor electorale ale romanilor neinformati intotdeauna functie de ”ce i se dă” in varianta mai rea „de ce i se promite”…Dacă romanaşului i se ia azi serviciul,salariul ori demnitatea profesionala optiunea lui in aceasta faza ce-i exprima frustrarea este categorica una impotriva Puterii ,daca insa in mod parsiv i se da peste doi ani inapoi jumatate din ce i s-a luat automat subiectul revine foarte senin la sentimente mai bune justificand propria nefericire prin sintagma : Asta este,e criză…nu-s bani ! …Bine ca mi-a dat ceva inapoi… Memoria asta scurta care trece eminamente prin stomac ma ingrijoreaza si ma face sa fiu foarte pesimist pentru 2012…Opozitia este prizoniera aceleiasi ingrijorari.Practic este o adevarata loterie….Nu-i poate oferi nimic concret nemultumitului decat promisiunea unei vieti mai bune,mai sigure dar acestea toate palesc in momentul final in faţa „sacoşei cu produse” sau a deja vestitului lighean portocaliu plin cu ceva de multe ori cu aer… Asteptam in 2012 bicicletele,magazinele cu „ieftenituri”,betiile colective la sate in preziua alegerilor etc Singurul lucru pe care l- ar putea face Opozitia ar fi sa reuseasca sa scoata lumea nemultumita AZI in strada pentru a schimba tot AZI in mentalul colectiv ceva…Daca acest „calendar” al pomenilor electorale va ajunge sa se desfasoare la anul in parametri proiectati de masinaria de propaganda pedista atunci nimic nu mai este sigur si asa cum va spuneam asta ma enerveaza cel mai tare,COMBINATIA LETALA intre prostia crasa a electoratului ignorant si ticalosia regimului actual de la Bucuresti care mizeaza tocmai pe aceasta memorie scurta pentru a-si duce la capat planurile diabolice de mentinere la Putere…Opozitia ar putea eventual sa forţeze defectarea acestui mecanism la timp pana nu este prea tarziu si in orice caz sa-si intensifice prezenta in spatiul public…Niciodata in lume,mai ales intr-un regim dictatorial Opozitia in regim part time nu a avut vreodata sorti de izbanda.

 10. papornitacuvorbe Says:

  Mi-a ieşit ceva pe piele, am făcut o alergie
  La minciună, indolenţă, ignoranţă şi prostie…

 11. Ce poate fi mai frumos… | Ţara vorbelor în vânt Says:

  […] Nice View, Dictatura de operetă…, “Definiţie”, Zelist, blogroll…, Ce vă enervează…, traian igaş […]

 12. incertitudini Says:

  Mă doare ce spui despre gramatică, dar ai dreptate!

 13. mgabim2009 Says:

  Ticalosia, rezulatat al educatiei. Exemple multiple de la „the first” cu casa din vinzari „anterioare” pina la beizadelele din Deta. Prostia din nefericire este genetica, nu cred ca poate fi condamnata, intra la dizabilities.

 14. despredemnitate Says:

  Cred că ipocrizia.
  http://despredemnitate.wordpress.com/2011/07/26/sofia-aya-sofia/

 15. panseluta Says:

  Misoginismul insuportabil al unul blog scris de o femeie extrem de frustrata

 16. papornitacuvorbe Says:

  @ panseluta: după cum ziceam mai devreme, sunt alergic la prostie, motiv pentru care te voi ruga să nu ne mai „delectezi” cu comentariile tale. mulţumesc mult!

 17. Radu Humor Says:

  Cand sa zic : ambele, a mai aparut si a treia… 😉

 18. olimpiu Says:

  cei care se straduie sa intruchipeze toate cele scrise: fascistii portocalii si fratii lor fsnistii rosii ipocriti nevoie mare!!

 19. panseluta Says:

  @papornita
  M-am uitat un pic pe blogul tau si m-a apucat un complex de superioritate insuportail. Ma duc sa citesc ceva inteligent ca sa imi treaca.
  Pe bune

 20. papornitacuvorbe Says:

  @ panseluta: sunt convins că te-a pălit complexul ăsta de superioritate de te-a făcut praf; îmi pare rău că am ratat ocazia că am ratat ocazia de a avea un cititor „superior”, însă pe de altă parte mă bucur că nu voi avea ocazia să mut comentariile aceluiaşi cititor care se pretinde superior la spam-uri. aşa că, una peste alta, mă declar relativ mulţumit, aşa inferior cum ţi-oi fi fiind. şi mai sper să nu ni se intersecteze „drumurile” pe viitor.

 21. mgabim2009 Says:

  @panseluta Tu esti greau de categoriza; ticalos ca asa ai fost educat de nentu basinescu, dar si prost ca asa te fata mata!

 22. papornitacuvorbe Says:

  @panseluţa: cu asta promit să închei, oricum nu prea are rost să îmi bat capul cu astfel de persoane; la noi în Ardeal este o vorbă deşteaptă care zice că „Prostu dacă nu-i fudul, atuncea nu-i prost destul”. probabil nu o ştiai, dar poate că ai putea trage nişte învăţăminte din ea.

 23. julia Says:

  prostia!
  Cind eram in scoala generala la Sibiu, ii dadeam cu ghizdanul in cap lui Bebelea, ca ma enerva prostia lui. 🙂

  Omul a ajuns bine, dar prostia nu i-a trecut! M-am dus sa-l vizitez cind aveam 29 de ani si el si cu sotia lui bucurosi mi-au facut inventarul bibelourilor, pestilor de sticla si „Rapirilor din serai” de pe pereti cu pret, timpul achizitiei si modul de ingrijire pentru a rezista etern degradarii temporale………… 🙂

 24. pisicaru Says:

  intrebarea aceasta ma pus pe giduri,sper sa nu fiu imun la prostie si ticalosie. Adevarul ca sunt constipat din cauza prostiei si a ticalosilor care vor sa nu mai gindim doar sa fim imuni pina si la viata.

 25. Maria S.(Timisoara) Says:

  Amandoua, separat sau luate impreuna.
  Laolalta cu alte rele, la gramada sau luate fiecare izolat.
  Faina tema, de pus omul pe ganduri.
  Daca mai gandeste sau mai poate gandi.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: