METROUL DNA. URMEAZĂ STAŢIA FAIANŢA LUI BĂSESCU

Video de neludim04

Năstase cu termopanele, mai nou, Borbely tot cu termopane primite mită pentru cuscră. Fraierii-ăştia cu traficul de influenţă au băgat în buzunarele unora zeci de milioane de euro şi ei s-au ales cu vopsea lavabilă. Aşa le trebuie, să fie raşi în cap! N-au învăţat nimic de la fratili Băsescu, care făcea bişniţă (sau contrabandă) cu zgârciuri pe vremea lui Ceauşescu şi famiglia se scotea pe urmă din vânzări anterioare.

ANI s-a ridicat şi draga de ea din baie, în grabă să verifice averea ministrului Borbely, amintindu-şi (să declare) că se apucase de câţiva ani – nu de alta, dar ca să fie sigură că e la zi. 

În paralel, Justiţia supremă i-a dat la temelie lui D.I.P., pentru o moşmoandă de pe vremea în care era ministru în guvernul Năstase – şi bine i-a făcut, aşa să le facă tuturor celor care merită, indiferent de culoarea politică -, a dispus să i se confişte un milion de euro, tot pentru vânzări anterioare. Ioana Băsescu nu se pune. Tot cu milionul de euro pentru casă. DNA serveşte patria. Şi nici Parchetul Codruţii nu s-ar putea autosesiza. Nu e momentul. Ar fi de-a binela branconaj judiciar.

Eu v-am mai spus că m-am îndrăgostit de Daniel Morar, e meserie. Beton! Acum, pe bune, asta cu Loţi Borbely şi apartamentul doamnei cuscre e magistrală, pur şi simplu monumentală în ostentaţia ei la mişto. 😆

Nu-i deloc de râs, însă, faptul că sunt batjocoriţi oameni. Specialitatea pseudojustiţiei televizate. Apropo – când se va învăţa şi pe la noi că justiţia nu-i DNA?

Oricum, tare drăguţ Daniel Morar, cum a declarat el la TVR că „se fac” presiuni politice asupra procurorilor în cauza Borbely. Dar din cauza cui? 

Contrar aparenţelor, nu UDMR e-n ofsaid – chiar dacă Kelemen joacă atât de lamentabil (despre asta, va urma). Cel lăsat în pardonul gol e însuşi Băsescu. Dar, într-un mare fel, spre binele lui.

Când îi vine rândul, Daniel Morar i-o pune pentru faianţă. De la baie. 😛

26 răspunsuri to “METROUL DNA. URMEAZĂ STAŢIA FAIANŢA LUI BĂSESCU”

 1. J o h n s o n Says:

  Este un caz clar ca lumina zilei de dosar la comanda…Sa santajeze un ministru important al UDMR pentru a pricepe ceilalti lideri care sustin guvernul lui Basescu….Propaganda de Partid si de Stat se face ca nu pricepe,ne ia la misto spunand ca „iata justitia functioneaza si asupra celor de la Putere”…” Se fac p[resiuni asupra procurorilor de catre cei anchetati” OK dar as vrea sa-i intreb de ce s-a sesizat DNA -ul exact dupa ce firma cu amenajarile a primit cel de-al 48-lea contract cu Statul ? De ce nu la al 8-lea ca sa economisim alte 40 contracte dezavantajoase si atatia bani risipiti ? De ce tocmai la doua zile dupa ce UDMR i-a anuntat si inca public pe oamenii lui Basescu de refuzul acceptarii votului prin corespondenta ? Vazand ca operatiunea DNA a starnit rumoare in toata societatea ies acum sa abata atentia de la gafa facut spunand ca „sint supusi presiunilor”…vor sa compromita pana si imaginea de oameni seriosi a liderilor UDMR imagine care-i caracteriza cumva datorita prestantei afisate in cei 20 de ani…Vor sa-i traga in zona balcanismelor mioritice pe o reteta deja folosita la anchetarea multor borfasi de rand…Vor urma presiuni penale…La un moment dat Marko si Kelemen vor primi un telefon prin care vor fi intrebati : Fratilor,vreti sa oprim totul aici ? Daca da veniti sa discutam formula cea mai buna pentru toata lumea pentru a da urgent Legea Votului prin Corespondenta si Regionalizarea…samd Ma revolta,nu ma mai mira faptul cum trateaza presa acest subiect de parca s-ar intampla pentru prima data in cei 7 ani de mandat Basescu…Uluitor !

 2. METROUL DNA. URMEAZĂ STAŢIA FAIANŢA LUI BĂSESCU » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 15 July 2011 – Blog « Cum se poate calatori ieftin in Islanda? […]

 3. stejarul Says:

  Roxana, repet postul meu din 4 martie devenit actual :
  SimP spune:

  vineri 4 martie 2011 la 8:09:49 pm
  Roxana, previziunile mele pentru UDMR –ARESTARI IN RANDUL UDMR–:
  -basescu le promite marea cu sarea fara a fixa un termen limita pentru onorarea prmisiunilor
  -Codul Munci trece cu brio prin chinurile cenzurarii in Parlament
  -basescu nu mai are nevoie prea mare de niste “nesatuli” santajori si incepe sa le faca viata amara: arestari in UDMR pe diferite motive… poate chiar “tradarea interesului national”???

  UDMR nu a invatat inca lectia ca basescu isi devoreza asociatii mai devreme sau mai tarziu si e un om care nu uita sa se razbune. Le arata el lor ca nimeni nu-i arde ficatii lui Traienica si nu plateste pentru asta decat alcoalele. Prea l-au asteptat la colt sa il straga cu usa … Nu uita traienica ca a fost facut facut sandwich intre UDMR si opozitie…

  SimP

 4. ROBERT HORVATH CINEAST SUA Says:

  @ PLANO 10

  Drept de replica
  Spuneti ca sunt un agent maghiar avo. Iata ce spune prietenul doamnei Roxana Ion T Morar despre persoana mea. Deci sunt un agent dublu….triplu….etc.

  Ce se intimpla cind innebuneste un spion roman?
  Romania Socialista a trimis multi spioni in strainatate, evident, in Occident. I-a facut dizidenti, i-a facut scapati peste granita, le-a creat identitati false. Unii dintre ei si-au facut datoria, s-au infiltrat (pina-n Congresul SUA, prin casatorie cu fata urita a unei membre a Congresului! ), altii au facut ce au putut. Din nefericire, pentru ei, unii au innebunit. Le-a filat o lampa, doua, s-au predat, au fost loviti de schizofrenie. Fiecare dupa armamentul din dotare, Chestia foarte neplacuta pentru spionul roman infiltart in Occident, mai ales in SUA, a fost cind a venit Revolutia. Brusc, Romania s-a aliat cu America, iar spionul roman a ramas cu ochii in soare. Dar el fusese instruit sa reziste in diverse situatii. Asa ca a rezistat si a facut ce a stiut, a raportat la Bucuresti tot ce, in nebunia lui recenta, i se parea normal sa raporteze. Iata un fragment din raportul unui spion care s-a tacanit in SUA. …………

  http://new.hunedoreanul.ro/eveniment/spionul-deva-pregateste-o-revolta-anticomunista-la-new-york-3284645

 5. ROBERT HORVATH CINEAST SUA Says:

  @ PLANO 10
  Drept la replica.
  Sunt un dusman al poporului roman si agent maghiar AVO
  Dovada …..ION COJA ” Sunt alaturi de domnul Robert Horvath ”

 6. Bozilă Says:

  Asa nea cineastule aratale ca sintem tari dale-n bot fesenistilor din ULS baaai Hovrathe cemi place de matale io demult zic de japita de jonhson ca e mare bagabond vad ca mai e unii nui singur ajutama nea Hovrat sa-i dam cu cracanele in sus…

 7. olimpiu Says:

  ba da! UDMR este in off-site!! deja agentiile de stiri informeaza spalatii pe creier din capitala Belgiei despre presiunile politice. UDMR a pierdut (deocamdata) batalia imaginii. Base ii va aduce cu spatele la perete, e o miza super mare care are ca finalitate supravietuirea acestei uniuni la adresa careia exista contestatii pertinente vis a vis de modul in care ocupa functii in statul roman membrii sub sigla ei
  crezi ca pe prostii romani nu-i va bucura destructurarea UDMR?????

 8. ROBERT HORVATH CINEAST SUA Says:

  UDMR EROU AL NATIEI ROMANE !
  Dupa cateva luni de isterie nationala in care UDMR a fost acuzat de toate relele inclusiv de genocid iata ca ministrii unguri din guvernul
  Boc devin un fel de eroi nationali.
  Insasi Vadim Tudor la Antena 3 a plans pe umarul grofului Borbely.
  Acesta desi curvar batran este prezentat virgin si fata mare.
  Se pregatesc pe ascuns chiar statui care se vor desveli cu ocazia iesirii UDMR dela guvernare.
  Li se va acorda si atonomie teritoriala cat cuprinde……….
  Iar ministrul Borbely va primi un post ce pare intru eternitate… de ministru al mediului in guvernare Antonescu, Ponta.
  Eu personal cred ca acesti ministrii coada de topor trebue trimisi la puscarie alaturi de colegii romani si sa stea pe banca acuzatilor la viitorul proces intentat lui Traian Basescu.

 9. Mâţa Says:

  @Robert Horvath. Ca să nu vă mai decompensaţi, e bine să urmaţi tratamentul periodic.

 10. PLANO10 Says:

  @Horvath
  Drept la replica aveai acolo unde te-am intrebat daca FBI te-a folosit si pe tine in regia cu cei 2 diplomati romani.
  Putina disciplina, Robert, ce naiba!
  Aici, tu nu vezi ca se discuta despre modul in care fost PreaPlecatul Daniel i-o va pune-o lui Base -n baie? 😉

 11. ROBERT HORVATH Says:

  @ Mata,
  Sindromul mediocritatii dumneavoaste este in afara oricarui tratament.

 12. ROBERT HORVATH Says:

  @Plano 10
  SURSELE MELE DE INFORMARE SI DEZINFORMARE !
  Nu stiu daca domnul Voiculescu ar trebui sa ma angajeze ca consilier personal dar ca corespondent in SUA al antenei 3 precis. Am ca pregatire doua facultati de specialitate……una romaneasca ….IATC Cinematografie Bucuresti. Reprezint cu sotia mea televiziunea Japoneza la New York , sunt ziarist de investigatii specializat in bagarea in puscarie a lui Traian Basescu.
  Dosarul CRIMINAL SI DE TERORIM BASESCU remis catre FBI are 62 de pagini si va pune baza unui carti pe care o voi publica in curand. Este o opera colectiva a prietenilor si a surselor din servicile occidentale si romanesti. Daca 99% din informatii ar fi inventate sau avand ca sursa imaginatia mea de cineast restul ar asigura presedintelui mereu reales un sfarsit tragic sau macat un proces televizat in jurul lumii. Am intradevar un studio de film cu sedii in Tokyo si New York orase pe care le consider cel putin atat de importante ca Deva unde m-am nascut.
  Am avut o colaborare fructuasa cu Antena 3 unde am trimis ( legatura mea directa agentul SIE Andrei Badin ) caruia i-am transmis fotografiile atacului organizat de mine a fortelor americane impotriva cladirii de 16 etaje a securitatii romanesti din New York. Fiind singurul creiator al celebrului scandal ICR New York puteam sa ajung o celebritate locala romaneasca daca colaborarea mea cu mogulul nu ar fi intrerupta de serviciile secrete puternic infiltrate in trustul mediatic.
  Am ajuns in SUA printr-un schimb de studenti si am primit o bursa guvenamentala Ceausescu pentru trimiterea unui material filmat in care Presedintele vorbea despre bomba atomica romaneasca. Ancheta mea de la securitate mi-a intarit legaturile cu securitatea romaneasca care ramane o sursa curenta de informatii. Am pastrat amintiri placute.
  Acum ceva ani am lucrat la un film despre actul de la 23 August creiat de regele Mihai si agentura americana . Pentru creiarea scenariului am luat legatura cu Asociatia pensionarilor de CIA. Filmul a fost oprit de securitate care a considerat ca adevarul istoric nu foloseste regimului Iliescu. Am devenit in consecinta prieten la catarama cu toata conducrea din vechime a CIA care pe langa informatii a-mi apara fundul la nevoie. Este o sursa care se apropie de puterea de penetrare jurnalistica a unui Nistorescu care lucreaza cu Assange, Fiind cetatea si al Imperiului Nipon sunt intrebuintat de serviciile japoneze in lupta continua cu Ambasada Romaniei in care toti consulii sunt ofiteri acoperiti cu grade de generali.
  Impotriva vointei mele am fost pus de serviciul americano- japonez sa fac o greva a foamei cu ocazia vizitei presedintelui Basescu in tara soarelui rasare.
  Astept cu nerabdare sa fac o vizita in Romania fiind interesat de frumusetiile locale femenine. Sunt doar cineast si fotograf de moda……
  O voi face imediat dupa impuscarea Presedintelui Roman.
  Puteati sa aflati informatii suplimentare despre mine in cartea DACA TRECI PRIN CAMERA MORTII serializata de scriitorul Victor Nicolae in ziarul New York Magazin. Fiind considerat un pericol public pentru mafie Basescu a oprit publicarea prin eforturile unui intreg departament SIE care activeaza impotriva mea. Ofiterii acestui departament fericiti ca le dau de lucru, sunt o alta sursa permanenta de informare.

  Toate cele bune altfel ! ……vorba dumneavoastra. Apreciez atentia dumneavoastra si a multor altora care se ocupa de cazul meu.

 13. Branzaru Says:

  @ Horvath

  Gata,din moment ce-ai spus ca USL este FSN ti-ai pierdut ultima urma de credibilitate si cred ca nu mai ai cu ce sa ne schimbi impresia…degeaba te dai informat si intelectual nu mai ai ce sa cauti aici…Daca o faci eu am sa te toc sistematic pentru ca efectiv m-ai calcat pe nervi,de basisti din astia mascati sintem satui pana la refuz asa ca te rog sa nu mai infectyezi blogul cu stupizeniile tale lungi cat o zi de post probabil ca dai cu nesimtire copy-paste de pe alte materiale de pe net…Este alegerea ta baiete

 14. PLANO10 Says:

  @Horvath
  Acum am inteles ca esti folosit de rezervistii CIA.Ai intrat si tu in rezerva, odata cu ei. 🙂
  Pentru mine nu esti un caz.
  Poate de cei care se ocupa de securitatea lui Basescu.
  Acum sa stii… ca noi il dorim dat jos pe Base, chiar la mititica sa se racoreasca, dar nu impuscat, mai, omule.

  Mint ÁVO?

 15. Micawber Says:

  Ma si podideste plansul vazand cat de sensibili sunt, cum ii intimideaza fioroasa opozitie, care face presiuni asupra lor. Au noroc ca se gasesc inca destui prosti care sa inghita vrajeala asta 🙂

 16. ROBERT HORVATH Says:

  @ Branzaru
  Mediocritatea dumitale este deprimanta.
  Basescu va disparea in curand in lada de gunoi cu PDL cu tot.
  Cancerul Romaniei ramane PSD .
  Intradevar Ponta nu se poate compara cu Iliescu si aproape cu nimeni. Chiar dumneavoastra pareti prin comparatie….. un intelectual de rasa.

 17. ROBERT HORVATH Says:

  @ PLANO 10
  Neciuruirea lui Base poate fi fatala. Se va reintoarce ca Putin …..salvator de tara. Va fi un nou prim ministru.
  Din puscarie se se iese din mormant nu.

 18. ROBERT HORVATH Says:

  Plano 10
  AVO controleaza jumate din conducerea UDMR lasand cealalata parte serviciilor romanesti. Ungurii nu au nevoie de mine….nu pot fi controlabil. Sunt cetatean japonez si prefer serviciul Imperial.

 19. Radu Humor Says:

  Nenorocirea e ca noi consideram orice tampenie portocalie plina de miez simbolistic, ajungand pana la a crea din orice gafa prezidentiala o nemaipomenita actiune cu substrat manipulator, in timp ce ei speculeaza tocmai aceste variante si o aleg pe cea mai convenabila si sustenabila.
  Cand unii ca Avramescu, Tismaneanu, Patapievici, Lazaroiu sau Voinescu sunt principalii artizani ai politicilor portocalii, nici n-ar fi posibil ca astia sa faca ceva bun pentru tara noastra.
  Poate pentru a lor :mrgreen:

 20. Branzaru Says:

  Horvathe daca esti japonez ce ? Esti stapanul adevarului absolut ? Nu,esti si tu sluga cuiva si faci niste jocuri ascunse parte dintr-un mecanism de manipulare general orchestrat de la Cotroceni cu alte cuvinrte esti un cacat urat mirositor bazait de muste verzi…

 21. ROBERT HORVATH CINEAST SUA Says:

  @ Branzaru
  Mahalaua romaneasca a creiat valori…nu este cazul dumneavoastra. Mahalagii care sau mutat acum in centru orasului
  sunt ascutiti la minte si sunt plin de bani. Nu este cazul dumneavoastra ,,,,sarac , complexat si mediocru.

 22. ROBERT HORVATH CINEAST SUA Says:

  @ Branzaru
  „Horvathe……esti un cacat urat mirositor bazait de muste verzi”
  Raspuns : Conform statisticilor europene 60% din romani nu au acces la toaleta sau dus. Cred ca accesul la toaleta este absolut necesara unui blogher fara imaginatie prea bogata, Iar dusul va va scapa de mirosul caracteristic unor paturi sociale nefavorizate.

 23. Branzaru Says:

  Cineastule japonez o aburesti dar tot prost ramai la afacerea asta cu Basescu al tau

 24. Mâţa Says:

  @Robert Horvath. Solid argument! Numai că, mă scuzaţi, pe ce vă bazaţi? Adică dacă eu zic că eşti cretin, ăsta-i argument? 🙂

 25. ROBERT HORVATH Says:

  @ Nu renunt la ideia valoroasa de impuscare a Presedintelui Romaniei Traian Basescu.

  BRANDUL DE TARA ” CEUSESCU, NADIA COMANICI , DRACULA SI DUPA PLUTONUL DE EXECUTIE…..BASESCU”
  Sunt de meserie cineast . Locuinta si locul de munca este la Tokyo si New York.
  Am avut ocazia impreuna cu sotia mea Kiyoko sa calatorim in jurul lumii.
  Am fost peste tot intampinati si mereu si mereu urmariti de cele trei nume din titlu. Ele au intrat in constinta colectiva si nu pot fi scoase nici cu eforturi laudabile sau absolut imbecile ale semidoamnei Udrea.
  De la soferul indian de tax transpirat din New York pana la omul de afaceri deorodantizat cu care bei o bere la un bar de pe Ghinza,discutia se duce si revine la cele trei nume a mitologiei mioritice,raspandite pe scala globala. Nu este scapare si orice iluzie in sens contrar esuiaza lamentabil. Aceste trei nume te urmaresc in existenta cotidiana si in somn.
  Uneori discutia se duce spre Hagi ,dar valoarea actuala a fotbalului romanesc face mai bine sa taci din gura. A aparut totusi o sansa nesperata de imbogatire a repertoriului,
  O sansa unica ca in patrimoniul national spre universalitate sa apara un alt erou, (al raului absolut.) numit Traian Basescu. ( singurul presedinte de stat care dat cu capul in gura unui arab chioscar si o lovitura la la plex unui copilas nevinovat )
  Fotografia unui sef de stat membru al Uniunii Europene si NATO, legat la ochi in fata unui pluton de executie in toata regula ,nu in fata unor soldati saracacioasi
  si cu mainile tremurande de emotie, ca la Targoviste poate creia un nou mit.
  Atmosfera prerevolutionara din tara face ca dorintele neimplinite a maselor de bugetari si pensionari sa devina in curand realitate.
  Cu alte cuvinte acest razboinic, care a indraznit sa declare razboi chiar propriului
  sau popor va intra alaturi Dracula in istoria mioritica si chiar mai mult.
  Deci in curand un nou brand de tara fara frunzulite si papadii. Un brand bazat pe gimnastica femenIna si eroi si dictatori autentici , CEUSESCU, NADIA COMANICI, BASESCU SI DRACULA. ……….Ordinea nu mai conteaza chiar deloc.
  Robert Horvath cineast

 26. Huhu Says:

  Cineastul ungur Horvath spune multe adevaruri dar si cite o prostie din cind in cind, des!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: