BUTE A FOST LA BON JOVI CU DOUĂ BRUNETE SUPERBE

Foto: cancan

Lucian Bute a fost aseară la concertul trupei Bon Jovi împreună cu prietena lui şi altă brunetă superbă. Păcat numai că n-a fost şi John Bon Jovi la Lucian Bute. Poate, data viitoare. 🙂

Naturaleţea lui Bute, modul lui firesc de a se purta sunt admirabile. Un supercampion care rămâne un om. Slabă speranţă să înveţe de la el neamurile proaste pentru care ostentaţia parvenirii e un mod de viaţă.

Şi fetele pot fi modele. Campionul are nu doar bun simţ, ci şi bun gust. 🙂

15 răspunsuri to “BUTE A FOST LA BON JOVI CU DOUĂ BRUNETE SUPERBE”

 1. ROBERT HORVATH CINEAST SUA Says:

  @ Roxana Iordache
  Sper sa parasiti butismul cat mai repede.

  FASCISMUL ROMAN ANTI ROMAN

  Pentru prima data in istoria politica asistam la un fenomen nou cu totul inedit. Romanii se ridica impotriva lor insasi. Clasa politica aliata cu elita intelectuala se infasoara cu drapelul antinational sfaramand cu furie tot ce au creat generatile precedente. O natiune intreaga refuza sa se uite in oglinda fiindu-i rusine sa fie roman. Desfintarea culturii nationale este institutionalizata, devenind politica de stat. Eminescu este daramat, limba romana este considerata un pericol, iar folclorul uitat cu desăvarsire. Noua inchizitie lustruieste catusele. Cei care se ridica impotriva noului tip de fascism sau au putina demnitate, sunt declarati dizidenti. Ei trebuie desfiintati” Nu intamplator conducatorii acestui fascism sint grupul de intelectuali antiroman din lurul presedintelui Basescu .
  Folosindu-se de declaratia presedintelui la sdresa Regelui sobolanii incearca sa fuga depe corabia care se scufunda
  ……dar sau trezit prea tarziu.

 2. Johnson Says:

  Poate asa zice „protocolul” dar nu cred ca viitoarea nevasta il lasa de capul lui asa cu doua brunete…Nu stiu,in orice caz l-a insotit dupa victorie cam peste tot….Bute este baiat cuminte cu mult bun simt,anturajul managerului si-al viitorului Nas de cununie Savin de la Busteni il mai strica

 3. ROBERT HORVATH CINEAST SUA Says:

  S.O.S ROMANIA S.OS

  URMARITI UN RAPORT DE URGENTA CIA DESPRE PERICOLUL EMINENT AL
  UNEI EXPLOZII IN ROMANIA. ALERTA GENERALA.
  CENTRUL DE CERCETARI NUCLEARE BUCURESTI ESTE O UZINA NUCLEARA SI NU UN SIMPLU INSTITUT DE CERCETARI. FOTOGRAFIILE DIN SATELIT PROBEAZA UN PERICOL DE EXPLOZIE.
  CIA : ROMANIA …..PERICOLUL UNEI EXPLOZII NUCLEARE !!!

  Voi fi acuzat ca creiez panica. Sarcina principala a unui ziarist este sa spuna adevarul si daca este posibil sa salveze vieti omenesti. Materialul meu trimis catre Nion Press si care poate fi citit pe Blogul Robert Horvath Deva Blog este bazat pe un raport CIA de ultima ora. Tinand seama ca avem un guvern incompetent si un presedinte alcoholic este cazul ca oamenii treji sa-si spuna cuvantul . Ei trebue sa faca acest lucru de mare urgenta inainte ca Bucurestiul si locitorii lui sa devina o amintire .Un recent accident la Bucuresti , fotografiat din satelit, a scos la iveala un adevar cutremurator si a creat, la Washington si in cancelariile occidentale, o panica totala. Din analiza sumara a fotografiilor din satelit se vede ca avem de a aface de o uriasa uzina nucleara, si nicidecum de un institut de cercetari stiintifice, asa cum se regaseste in actele statului roman.Ea este plasata pe soseaua Oltenita si poarta numele Centrul de cercetare stiintifica pentru aparare nuclearo-bacteorologico-chimica. Raportul CIA remarca ca pozele din satelit sunt probe definitive a unui posibilitati de explozie si contaminarea unei mai parti a teritoriului. Problema pericolului niclear dela Bucuresti a facut parte din tematica discutilor secretarului Gates cu omologii rusi. Mentionez ca am trimis in cursul zilei de ieri o nota oficial guvernului roman. Am primit in cursul acestei zile urmatorul raspuns
  Stimate domnule Horvath,

  Autorităţile române abilitate au luat notă de elementele prezentate în scrisoarea adresată de dumneavoastră Ambasadei României la Washington şi au dispus verificarea şi analizarea acestora în vederea formulării unui răspuns documentat.Cu stimă,

  Adrian Tudorache
  Secretar III
  Ambasada României la Washington
  Cinismul si lipsa de responsibilitate a acestui guvern este evidenta.

  Comunicatul oficial al autoritatilor dela Bucuresti
  Deflagratia s-a produs ieri, la Centrul de cercetari nuclear-biologice al Armatei, din soseaua Oltenitei din Bucuresti, la sectia Fumizare-Mascare-Mijloace Explozive si Incendiare. MApN a comunicat ca incidentul a avut loc in timpul unei activitati de rutina.

  Potrivit unui comunicat al MApN, ieri, in jurul orei 11.00, ‘a avut loc o explozie intr-unul din laboratoarele Centrului de cercetare stiintifica pentru aparare NBC si ecologie din Bucuresti, care a condus la decesul unui ofiter’. Cu toate ca imediat dupa producerea exploziei, maiorului ing. Octavian-Viorel Mihai i s-a acordat primul ajutor de catre medicul unitatii si a fost transportat de urgenta la Spitalul Bagdasar Arseni, aflat in apropierea unitatii militare, ofiterul a murit.

 4. Roxana Iordache Says:

  @Robert Horvath. Butismul e OK. Băsismul e problema. 🙂

  @Johnson. Păi cum să nu-l lase, dacă era cu el? 😆

 5. ROBERT HORVATH CINEAST SUA Says:

  ROMANIA LUI BASESCU CREIAZA BOMBA ATOMICA.
  CASA ALBA SE PREGATESTE SA ANCHETEZE REGIMUL DE LA BUCURESTI
  Materialul pe care vi-l prezent in premiera, este de o gravitate exceptionala si a fost furnizat de catre o sursa din Ambasada SUA (agent AIEA in Romania) .Sursa afirma ca Romania detine arme de distrugere in masa, iar combustibilul nuclear a fost si este produs la Combinatul din Pitesti, intr-o sectie secreta unde „angajatii” sunt doar experti in domeniul atomic.
  Inspectiile efectuate intre anii 1990 si 2011 de catre agentii AIEA in Romania confirma desfasurarea – incepand cu a doua jumatate a anilor 1990, a unor experimente secrete pentru obtinerea de plutoniu imbogatit necesar la fabricarea armamentului de distrugere in masa. Romania, semnatara a Tratatului de Neproliferare Nucleara, a fost si ea mult timp suspectata, inca de pe vremea comunismului, de catre Occident, de faptul ca Nicolae Ceausescu a avut propriul program secret de inarmare nucleara.
  Serviciile ruse de informatii externe au dezvaluit si ele, in baza arhivelor secrete ale KGB-ului, ca Romania a avut capacitatea tehnica sa construiasca arme atomice in 1989, dar si ca Nicolae Ceausescu avea deja arma de distrugere in masa.
  Rapoarte CIA, confirma, de asemenea, ca Romania a fabricat arme nucleare in anul 2000.
  Un recent accident la Bucuresti (in care victima era un cetatean american), fotografiat din satelit, a scos la iveala un adevar cutremurator si a creat, la Washington DC, o panica totala. Din analiza sumara a fotografiilor se vede ca avem de a aface de o uriasa uzina nucleara, si nicidecum de un institut de cercetari stiintifice, asa cum se regaseste in actele statului roman. Concluzia este ca dorinta lui Ceausescu de a avea bomba atomica a fost preluata de toate regimurile postdecembriste.
  Asadar, in Pitesti a fost creata, pe vremea lui Ceausescu – si acum functioneaza la capacitate maxima – „o instalatie industriala avand capacitatea de producere a un kilogram de plutoniu pe an, care se foloseste apoi ca focoasa militara la rachetele cu raza medie de actiune de tip SCUD, de productie proprie romaneasca.
  Pana anul trecut, la combinatul chimic din Pitesti au fost produse 585 de tone de combustibil nuclear. In august 2008, Romania a cumparat licenta de la concernul canadian AECL pentru tehnologia integrala de producere a combustibilului nuclear. In perspectiva se are in vedere si prelucrarea repetata a deseurilor existente. In localitatea Colibasi din suburbia Pitestiului se afla Institutul pentru Reactori Energetici, care, cu ajutorul Rusiei, „se reprofileaza in prezent asupra perfectionarii tehnologiilor de producere a propriului combustibil pentru centralele atomo-electrice la combinatul petrochimic din oras”.
  Cel mai important depozit de material radioactiv este situat in judetul Bihor. Apa grea este produsa la combinatele chimice din orasele Turnu-Magurele si Drobeta Turnu-Severin. Pe de alta parte, „in perioada aprilie-mai 2009 au fost gasite 450 grame de plutoniu intr-un laborator secret al Institutului energiei atomice din Bucuresti”. Despre toate acestea, specialistii AIEA au intocmit un raport detaliat ce a fost trimis atat Casei Albe, cat si Parlamentului European, iar regimul de la Bucuresti va trebui sa dea explicatii.
  Robert Horvath special for Nippon News

 6. Roxana Iordache Says:

  @Robert Horvath. Eu zic să vă calmaţi, dacă CIA vede din satelit pericolul, înseamnă că suntem salvaţi. 🙂

 7. BUTE A FOST LA BON JOVI CU DOUĂ BRUNETE SUPERBE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 11 July 2011 – Blog « [P]: Sejururi in toata Europa la preturi corecte, de la Interra Travel […]

 8. ROBERT HORVATH CINEAST SUA Says:

  @ Roxana Iordache.
  Acum un an am trimis agentiilor internationale acest raport.
  Va sunt deosebit de recunoscator pentru acceptarea acestor postari. Sunt adevaruri care sunt ascunse romanilor de prea multa vreme,

  BOMBA NUCLEARA ROMANEASCA DETONATA IN AFGANISTAN !
  O VESTE TERIFIANTA PENTRU INTREAGA LUME
  BEN LADEN A TESTAT „A DIRTY BOMB” ( O BOMBA ATOMICA IN MINIATURA )
  IN KUNAR , AFGANISTAN !
  – URANIUM PROVENIT DIN ROMANIA A FOST VANDUT CATRE BEN LADEN PRIN MAFIA UCRAINIANA ARATA UN RAPORT AL
  SERVICIULUI M 15 BRITANIC.//cbrayton.wordpress.com/2008/03/09/farc-sought-romanian-uranium-from-russian-mobster-with-israeli-passport/
  – BOMBA A FOST CREIATA DE OAMENI DE STINTA ROMANI RACOLATI DE MEMBRII ARABI AL SERVICIULUI SECRET ROMANESC.

  Noi amanunte despre intalnirea intre Leon Paneta si Traian Basescu.
  Daca primele 50 de minute ale intalnirii au fost tensionate dar acoperite de politetea diplomatica, in momentul in care Panetta a prezentat un document Britanic despre TESTAREA DE CATRE BENLADEN A UNEI BOMBE RADIOACTIVE IN MINIATURA ( DIRTY BOMB ) CREIATA DE OAMENII DE STINTA ROMANI CU URANIUM PROVENIT DIN ROMANIA discutia a devenit exploziva.
  „There are over 40 documented cases of persons attempting to purchase special nuclear material (stuff to make bombs) or tactical nuclear weapons on the Romanian black market
  – There are over 10 „suitcase bombs” missing from the Romanian nuclear inventory”
  Presedintele Roman Traian Basescu a negat orice amestec a statului roman in aceasta afacere., negand deasemenea autenticitate probelor prezentate. Cu totul pe neasteptate Directorul CIA declarand ” ca nu are timp de pierdut ” sa ridicat de la masa, spre stupefactia gazdelor si a plecat spre usa. spunand doar ca va trimite un raport Departamentului de stat despre cele discutate la Bucuresti. ( Sursa SRI participanta la discutie )
  BOMBA RADIOCTIVA ROMANEASCA DETONATA IN KUNAR
  AFGANISTAN !

  „By 2000 bin Laden had hired a large number of atomic scientists from Romania for $5,000 a month ” „They working in a highly sophisticated and well-fortified laboratory in Kandahar, Afghanistan.”
  Oamenii de stinta din Romania au lucrat intr-un program creiat de Sadam Hussein pentru creiarea unei bombe nucleare portabile. Programul a fuctionat pana la bombardarea facilitatilor de catre israelieni. Reintorsi in Romania ei au fost reactivati acum doi ani si trimisi in provicia Kunar. Actiunea a fost corelata de armata ” secreta a lui Basescu ” ofiterii arabi ai serviciilor romanesti.
  Specialistii romani au lucrat in laboratoare secrete alaturi de oameni de stinta rusi ,pachistanezi si turcmeni. In timpul experientelor un roman si-a pierdut vederea si alti doi au fost grav iradiati. Testul a fost un succes
  The report was based on previously undisclosed evidence released by the U.K. authorities, including intelligence reports from British agents who had infiltrated al Qaeda training camps in Afghanistan.
  MESAJUL ADRESAT CATRE PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU DE CATRE PRESEDINTELE OBAMA:
  DOCTRINA AMERICANA ESTE CLARA. CINE SPRIJINA, ASCUNDE SAU INARMEAZA PE TERORISTI ESTE CONSIDERAT TERORIST SI VA FI PEDEPSIT CONFORM LEGILOR SUA SI A CELOR INTERNATIONALE !
  Robert Horvath Ziarist de investigatie SUA
  Corespondenta speciala pentru Nipon Press

 9. ROBERT HORVATH CINEAST SUA Says:

  @Roxana Iordache
  Basescu nu trebue minimalizat. Are aceleasi nazuinti ca si Ceausescu si va avea acelasi sfarsit.
  Am postat pe blogul dumneavoastra de exceptia un articol despre destabilizare a lui Basescu ordonata de Obama.
  Nu a trecut decat cateva ore si Ambasadorul SUA a declarat ca Geoana ( nu Basescu ) este cel mai bun prieten al Americii.
  Credeti ca este o coincidenta.
  Cititi despre vizita lui Panetta la Bucuresti.
  Va multumesc pentru atentie.

 10. Johnson Says:

  Cred ca Barbute si-o va lua in toamna,uite ce zic cunoscatorii :

  http://www.gsp.ro/sporturi/box/americanii-nu-i-dau-nici-o-sansa-lui-bute-pavlik-il-va-invinge-prin-ko-pe-bute-in-noiembrie-247130.html

 11. ROBERT HORVATH CINEAST SUA Says:

  @ Roxana Ioedache
  Americanii si chiar eu incepem sa credem ca Basescu a scapat
  lucrurile de sub control.
  Cat o fi acest gunoi alcoholic de imbecil nu cred ca constient trimite rachete sol-aer pentru teroristii FARC si pentru rebelii din Afganistan….cu care sunt doborate helicoptere americane.
  Incep sa cred ca serviciile si mafia armamentului sunt la conducere
  dezastrului national. Poate ma ajutati cu o parere. Va multumesc.

 12. olimpiu Says:

  oare Doroftei ce-o zice despre preferintele lui Bute in materie de sex frumos???? sau a zis deja dar e doar o iluzie generata de gelozie????

 13. Mâţa Says:

  @Johnson. Nu fi ofticos, e dulce Bute. Nouă, mâţelor, ne place. Ne place tocmai pentru că şi-a ales o fată minunată. 🙂

 14. balbeck Says:

  A inceput sa ma cam enerveze.Incepe sa devina arogant,Chiar m-a socat discursul sau de dupa meci.”toata america stie cine e Bute”.Cam asa a zis.Ma mir ca nu a zis Canada…

 15. vladcelgroaznic Says:

  Alea sunt fete superbe?! Inseamna ca e ceva gresit in structurile mele neuronale… 😦

  ” Slabă speranţă să înveţe de la el neamurile proaste pentru care ostentaţia parvenirii e un mod de viaţă.” – ASTEAPTA! Daca s-a intors in Romania, are tarania infecta in sange. Prinde repede, va spun eu 😉

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: